🔴 نکته ای در حاشیه شکار پهپاد ۲۰۰ میلیون دلاری آمریکا توسط فرزندانِ غیور کشور
🔺 در تفاوت نتیجه دو نگاه غربگرا و انقلابی همین بس که :
⭕️ تفکر غربگرا پس از چند دهه رانت و انحصار هنوز پراید تولید می کند و با آن، خون مشتری را یا با احتکار و گرانفروشی می مکد و یا با بی کیفیتی در جاده ها می ریزد ...
⭕️ اما تفکر انقلابی با بودجه ای در حدود یک سومِ یک پهپاد آمریکا ، بارها و بارها این ابرقدرت را در منطقه شکست می دهد و مانع از ریختن خون مردم کشورمان و منطقه به دست آمریکا و مزدورانش می شود ...
"قاسم"
@hadisyasi
✖️بازتاب گسترده سرنگون شدن پهپاد جاسوسی آمریکا توسط پدافند سپاه!
🌐 گاردین: سپاه پاسداران یک پهپاد آمریکایی را در جنوب استان هرمزگان سرنگون کرد
🌐 الجزیره: سپاه ایران پهپاد جاسوسی آمریکا را ساقط کرد
🌐 سیانان: ایران پهپاد جاسوسی آمریکا را سرنگون کرد
🌐 آسوشیتدپرس: ایران میگوید یک پهپاد آمریکایی را سرنگون کرده است
🌐 اسکاینیوز: ایران یک پهپاد آمریکایی را در حریم هوایی خود ساقط کرد
🌐 دویچهوله: ایران پهپاد آمریکا را سرنگون کرد
🌐 نیویورکپست: یک پهپاد آمریکایی با پدافند موشکی سپاه ایران سرنگون شد
🌐 لسآنجلس تایمز: سپاه پاسداران یک پهپاد آمریکایی از نوع "گلوبال هاوک" را سرنگون کرد
@hadisyasi
«اولریخ فرانک»، کارشناس آلمانی در امور پهپادها:
🔹ساقط کردن پهپاد پیشرفته آمریکایی توسط ایران رخداد بزرگی است.
🔹اولا، گلوبال هاوک بزرگترین پهپاد جهان است که از تجهیزات با فناوری بالا مملو است.
🔹این سیستم فوقالعاده گرانی است و ایالات متحده نمیتواند نسبت به از دست دادن آن بیاعتنا باشد.
🔹گلوبال هاوک در ارتفاعی بسیار بالا پرواز میکند و به همین دلیل اصولا ساقط کردن آن باید بسیار دشوار باشد.
@hadisyasi
⭕️ فعلاً #لاریجانی در رأس همه امور است!
#امید_نیکو
🔹در برنامه اخیر در سیما، حمیدرضا #حاجیبابایی رئیس فراکسیون ولایی مجلس گفت پس از مصوبه مجلس درباره افزایش ۴۰۰ هزارتومانی حقوقها که مانع از رشد میلیونی #حقوقهای_نجومی میشد؛ بندی در کمیسیون به لایحه اضافه شده که در صحن مجلس مطرح نشده و رأی هم نیاورده و قرائت هم نشده اما از #درب_پشتی_مجلس وارد شده! و در ابلاغ قانونی علی لاریجانی به دولت وجود دارد!! و دولت به استناد همین بند حقوقهای نجومی مدیرانش را افزایش چند میلیونی میدهد!
🔸سپس حاجیبابایی از تکرار همین مساله در قانون بودجه شهرداریها گفت! علی #مطهری از نمایندگان همسو با لاریجانی هم چنین انتقادی را در باب یک مصوبه دیگر اخیرا طرح کرده بود.
🔹در ماجرای بررسی اصلاح قانون مبارزه با #پولشویی هم لاریجانی وقتی شورای نگهبان ایراد قضایی بودن لایحه را گرفت؛ یعنی آن قانون باید توسط قوه قضاییه تهیه شود نه دولت؛ او بجای طی مسیر قانونی؛ بدون مصوبه مجلس خود در نامهای به شورای نگهبان عنوان لایحه را به #لایحه_قضایی تغییر داد و به دروغ نوشت لایحه توسط قوه قضا تهیه شده در حالیکه توسط دولت و وزارت اقتصاد تهیه شده بود! این کار غیرقانونی برای رساندن این قانون به مهلت #FATF بود!
🔸همچنین وقتی لوایح #پولشویی و #پالرمو توسط شورای نگهبان رد شد باز لاریجانی بدون رأی مجلس آنها را به مجمع ارجاع داد
🔹علاوه بر این کارهای غیرقانونی، لاریجانی با استفاده گسترده از #اصل۸۵ قانون اساسی که ویژه موارد ضروری است، قوانین زیاد و مهمی را که نتوانسته از طریق صحن علنی مصوب کند را به عنوان #قانون_آزمایشی به کمیسیونها تفویض و تصویب کرده و صحن علنی را از روند آنها حذف کرده است.
🔸یکی از مهمترین قوانین مشکلدار که با تبعیض و بیعدالتی بسیار همراه است، همین قانون مدیریت خدمات کشوری بود که نهایتا لاریجانی بدون اصلاح و بررسی کارشناسی در قالب یک رأیگیری ساده آن را دائمی کرد.
🔹نهایتا با این روندی که لاریجانی در پیش گرفته؛ تصویب، ابلاغ و نظارت بر قوانین مجلس منحصر به شخص رئیس مجلس شده و متاسفانه نمایندگان هم توان، جرأت و قدرت بررسی تخلفات لاریجانی را نداشتهاند بلکه هر سال هنگام انتخابات هیأت رئیسه، با دوقطبیهای کاذب و خط گرفتن از خارج مجلس و #لابیهای مربوط به انتخاباتهای پیش رو و امثالهم بار دیگر لاریجانی را به همین مسند مینشانند!
🔸فلذا با قدرتی که مجلس در تصویب و نظارت بر قوانین بر عهده دارد و امروز در مشت لاریجانی قرار گرفته باید گفت که حقیقتا علی لاریجانی امروز در رأس همه امور است!
@hadisyasi
⭕️ «در جامعه ما نباید اثری از دروغ باقی بماند» الا دروغهایی که خودمان میگوییم!
🔸 ۲۹ خرداد ۹۸ | روحانی در جلسه هیئت دولت (http://president.ir/fa/110161): روابط #بانکی ما بدون تصویب لوایح FATF توسط مجمع تشخیص مصلحت به راه نمیافتد؛ اگر در آینده روابط بانکی ما در دنیا دچار مشکل شد، مردم نگویند دولت ناکارامد است، دولت کارامد است؛ منافع ملی برای ما مهم است و نه شعار.
🔹 ۱ فروردین ۹۵ | روحانی در سیما (http://isna.ir/news/95010100020): تحریمهای #بانکی، مالی، پولی، نفتی، پتروشیمی، بیمه، حمل و نقل و همه تحریمهای هستهای برداشته شد؛ در جامعه ما نباید اثری از دروغ باقی بماند...
🔸 ۲۰ فروردین ۹۴ | روحانی در همایش روز ملی فناوری هستهای (http://irna.ir/fa/News/81565318): ما هیچ توافقی را امضا نخواهیم کرد مگر آنکه در نخستین روز اجرا تمام تحریم های اقتصادی بالمره و در همان روز لغو شود
🔹 ۱۳ تیر ۹۳ | روحانی (http://isna.ir/news/93041005821): ارزشمداران خیلی غصه نخورند، ما میدانیم چهکار میکنیم؛وزارت خارجه و تیم مذاکرهکننده ما کاملاً تخصص لازم را دارند؛ والله و بالله و تالله که سالهای ۸۴ تا ۹۲ گذشت و تکرار نمیشود
🔹 ۲۳ خرداد ۱۳۹۵ | ظریف (https://tn.ai/1102339) در مجلس: تحریمی وجود ندارد علیه ایران. تنها جایی که دارد تبلیغ می کند که تحریم علیه ایران وجود دارد بعضی از دوستان در داخل است.
🔸 ۲۳ خرداد ۱۳۹۵ | ظریف (https://tn.ai/1102339) در مجلس: بانکهای روز افزونی امروز به شکل فزاینده با جمهوری اسلامی ایران، با بانکهای مرکزی و خصوصی ارتباطات بانکی ایجاد کردند و این ارتباطات به شکل گسترده ای رو به افزایش است.
🔹 ۲۳ خرداد ۱۳۹۵ | ظریف (https://tn.ai/1102339) در مجلس: ما تعهد طرف مقابل در برجام را تا مثقال آخر خواهیم گرفت.
🔸 ۸ شهریور ۹۳ | روحانی (http://isna.ir/news/93060804840): همه مسئولیت مذاکرات با من است
@hadisyasi
هدایت شده از تبیین ایران
1⃣خبرها و تحلیل های سیاسی(داخلی و بین الملل)
2⃣ کلیپ های متنوع
3⃣ مطالب کاربردی جهت ارائه در جلسات و مباحثه ها
و ...
در پیام رسان های زیر 👇👇👇
ایتا ،سروش و تلگرام
_____________
@hadisyasi
✨آیا واردات، لزوما باعث کاهش قیمت میشود؟
🔹تورم یا افزایش قیمت یک کالا، میتواند به دو دلیل رخ دهد: ۱.افزایش تقاضا برای یک کالا یا کاهش عرضه آن(یعنی زمانی که یک کالا در بازار کم میشود و پاسخگوی تقاضای مردم نیست) ۲.افزایش هزینه تولید یا کاهش ارزش پول ملی(یعنی زمانی که کالا در بازار هست، اما گران است).
🔹هنگامی که ریشه تورم، در کمبود کالا در بازار است، میتوان در صورت وجود منابع ارزی، با افزایش عرضه کالا از محل واردات، در بازار مداخله کرد و قیمت را به تعادل قبلی بازگرداند. در این حالت، اقداماتی نظیر تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی جهت جبران کاهش عرضه توجیه دارد.
🔹اما زمانی که تورم از ناحیه افزایش هزینه تولید باشد یا دلیل گرانی، کاهش ارزش پول ملی باشد، تخصیص ارز برای واردات با هدف کنترل تورم و تنظیم بازار، اتلاف منابع ارزی و آب در هاون کوبیدن است. اتفاقی که معالاسف در کشور ما رویه شده و ضمن خسارت زدن به داراییهای ارزی کشور، سود سرشاری عاید واردکنندگان سودجو میکند.
🔹به این مثال واقعی توجه کنید: حدود ۹۰ درصد گوشت قرمز مصرفی کشور در داخل تولید میشود و صرفا ۱۰ درصد واردات داریم که حتی توقف کامل آن، تاثیر کمی روی قیمت گوشت خواهد داشت. در ماههایی اخیر که قیمت گوشت افزایش یافت، نه مصرف مردم افزایش یافته بود و نه تولید گوشت کاهش. آنچه اتفاق افتاد، کاهش ارزش پول ملی و افزایش هزینه واردات خوراک دام بود. اما دولت تصمیم گرفت از محل واردات، قیمت را کاهش دهد. تخصیص ارز ۴۲۰۰ به واردکنندگان گوشت به همین دلیل انجام شد، اما این واردات، تاثیری در کاهش قیمت گوشت نداشت. توقف تخصیص ارز یارانهای به واردات گوشت نیز موجب افزایش قیمت گوشت نشد، چرا که مشکل به هیچ وجه در کاهش عرضه تولیدکنندگان یا افزایش تقاضای مردم نبود. وقتی تورم از ناحیه افزایش هزینه تولید یا کاهش ارزش پول ملی رخ میدهد، اتفاقا به دلیل کاهش قدرت خرید مردم، تقاضا کاهش پیدا میکند و اثر کاهنده روی قیمت دارد.
🔹وقتی تورم به دلیل افزایش هزینه تولید یا کاهش ارزش پول ملی رخ میدهد، سیاستی که باید از سوی دولت اتخاذ شود، تقویت ارزش پول ملی از طریق رونق دادن به تولید داخلی، و تحت کنترل کامل گرفتن منابع و مصارف ارزی برای هدایت این منابع در جهت تقویت تولید است. روی آوردن به واردات، موجب هدر رفتن منابع ارزی بدون هیچ آوردهای در زمینه کاهش تورم خواهد شد. برای اقشار ضعیف نیز که از ناحیه تورم مصرفشان آسیب دیده است، باید هم دولت و هم مردم، اقدام به کمک کنند. بحمدلله طبق گزارشات کمیته امداد، مردم ما در سال گذشته با افزایش ۲۰ درصدی کمکهای خود به این کمیته، وظیفهشان را به خوبی انجام دادهاند. امیدواریم دولت نیز مسیر درست و سیاست درست را در این زمینه اتخاد کند.
@hadisyasi
استدلال عجیب حامیان FATF درباره اظهارات آمریکاییها/ ارتباط FATF و نوسانات قیمت ارز چیست؟
در حالی که وزیر خارجه آمریکا صریحا خواستار تصویب پالرمو و CFT توسط ایران شده است، یکی از فعالان سیاسی اصلاحطلب حامی FATF ادعا کرده است دشمن میداند اگر حرفی به مسؤولان ما بزند، ایران لج میکند و به این کنوانسیونها نمیپیوندد.
هادي نيوز: سید مصطفی هاشمی طبا فعال سیاسی اصلاح طلب در یادداشتی در روزنامه آرمان در تاریخ ۲۶ خردادماه، نکاتی در توجیه پیوستن به کنوانسیون های مرتبط با گروه ویژه اقدام مالی FATF یعنی کنوانسیون های CFT و پالرمو مطرح کرده است که در ادامه به نقد و بررسی آنها می پردازیم:
*دشمن فهمیده است که ما لج می کنیم!
هاشمی طبا در ابتدای سرمقاله خود درباره درخواست وزیر خارجه آمریکا برای تصویب لوایح FATF مدعی شده است: «این کشورها دریافتهاند که اگر حرفی به مسئولان ما بزنند و آنها را به انجام کاری بخوانند، مسئولان ما به نوعی لج میکنند و در نتیجه آنها با این سخنان یک فضای تبلیغاتی ایجاد میکنند تا ایران به این کنوانسیونها نپیوندد».
اگر بخواهیم این استدلال را بپذیریم، پس مثلا هنگامی که دشمن از ما می خواهد توسعه صنعت موشکی را کنار بگذاریم، یعنی توسعه صنعت موشکی ما به نفع آن هاست! و ما برای تامین منافع خودمان، باید صنعت موشکی را تعطیل کنیم! یا مثلا وقتی که دشمن از ما می خواهد که حضور و نقش آفرینی در منطقه نداشته باشیم یعنی حضور منطقه ای ما به نفع آن هاست! پس ما برای تامین منافع خودمان باید نیروهایمان را از منطقه فرابخوانیم!
چنین اظهاراتی نشان می دهد که دست موافقین FATF در عرصه استدلال کارشناسی به شدت خالی است.
*اقتصاد مقاومتی یعنی شرایط و قوانین بازی در اقتصاد جهانی را بپذیریم!
در ادامه این یادداشت، هاشمی طبا نوشته است: «به گمان من وقتی ما وارد اقتصاد جهانی شدیم و خواهان باقیماندن در آن هستیم، باید شرایط و قوانین بازی را بپذیریم. در اقتصاد مقاومتی که رهبر انقلاب روی آن تأکید دارند، به این مسأله اشاره شده است».
مسلما هیچ کس با توسعه روابط خارجی اقتصادی مخالف نیست اما اعتماد کردن به دشمن و گره زدن ریشه حل مشکلات اقتصادی کشور به خارج اشتباهی است که در چند سال اخیر در ماجرای برجام تجربه شد و نتیجه ای جز خسارت محض عاید کشور نشد. رهبر معظم انقلاب در اولین دیدار با رئیس دولت یازدهم و اعضای هیئت دولت در تاریخ ۶ شهریورماه ۹۲ در این باره فرمودند: «نگاهمان به بیرون نباشد. این، توصیهی ماست. نمیشود از دشمن انتظار دوستی و محبّت و صمیمیّت داشت. نمیگوییم از اینها استفاده نکنید، امّا میگوییم اعتماد نکنید، چشم به آنجا ندوزید، چشم به داخل بدوزید. کلید حلّ مشکلات اینجا است؛ یعنی در درون کشور و امکانات داخلی کشور».
از سوی دیگر، آیا اقتصاد جهانی فقط همین چند کشور خاص اروپایی و آمریکا هستند؟! کشورهای دیگر جهان و به خصوص کشورهای منطقه و همسایه جزء اقتصاد جهانی محسوب نمی شوند؟ کشورهایی که اتفاقا ظرفیت بالایی در گسترش تعاملات تجاری و اقتصادی برای ما دارند. چرا هاشمی طبا که از حامیان جدی دولت است. یکبار از عملکرد ضعیف وزارت خارجه در عرصه دیپلماسی اقتصادی و اجرای بند ۱۲ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی (گسترش پیوندهای راهبردی اقتصادی با کشورهای همسایه و منطقه) سوال نمی پرسند؟
⭐️ادامه دارد
@hadisyasi
⭐️ادامه پیام قبل
بی توجهی به FATF، عامل رشد نرخ ارز و بالارفتن قیمت ها؟
هاشمی طبا در انتهای این یادداشت نوشته است: «یقیناً اگر به ضربالاجل FATF بیتوجهی شود، شاهد رشد نرخ ارز و بالا رفتن قیمتها خواهیم بود».
اتفاقا به دلیل کارکرد شفاف سازی کنوانسیون های مرتبط با FATF برای طرف های خارجی، در صورت تصویب آنها نرخ ارز افزایش پیدا خواهد کرد. اتفاقی که در زمستان ۹۶ رخ داد و اطلاعات صرافی هایی که نقش ویژه ای در دور زدن تحریم ها داشتند، به دلیل درخواست کشورها در قالب همکاری با FATF لو رفت و یکی از عوامل مهم افزایش نرخ ارز بود. ضمنا ما در شرایط تحریمی برای تامین ارز و کالاهای ضروری مورد نیاز مردم اقدام به «دور زدن تحریمها» می کنیم، کاری که در ادبیات کنوانسیون پالرمو از آن تحت عنوان «قاچاق و پولشویی» یاد می شود. به عبارت دیگر، در صورت پیوستن به کنوانسیون پالرمو هویت واقعی بسیاری از افراد و شرکت های دورزننده تحریم لو می رود و در این صورت قطعا ورود ارز و کالاهای ضروری مردم به کشور به مشکل می خورد و در نهایت نرخ ارز و گرانی کالاها بیشتر خواهد شد و سفره معیشت مردم تنگ تر!
موضوع مهمی که در این روزها باعث چالش برانگیزتر شدن مسئله FATF شده و یادداشت هاشمی طبا یکی از مصادیق آن است، برخورد سیاسی و پروپاگاندای تبلیغاتی حامیان FATF با موضوع لوایح مرتبط با این نهاد بین الدولی است. با وجود این که حامیان FATF دستشان از استدلالهای کارشناسی کوتاه است تلاش میکنند با فضاسازیهای رسانهای، افکار عمومی را با خود همراه کرده و از طریق فشار افکار عمومی، در رأی اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره لوایح مربوط به FATF تأثیر بگذارند. در حالیکه با بررسی های صورت گرفته در مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره کنوانسیون پالرمو و CFT، اکثر اعضای مجمع که در پیوستن یا نپیوستن به این کنوانسیونها تردید داشتند، به جمع مخالفین اضافه شدند.
فارس
@hadisyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اولین فیلم از لحظه هدف قراردادن پهپاد متجاوز امریکا توسط سپاه
لحظه قرار گرفتن پهپاد آمریکایی RQ-4 (یا MQ-4C) توسط سامانه سوم خرداد.
این پهپاد در ساعت 4:05 صبح پنج شنبه پس ورود به حریم هوایی ایران رهگیری و منهدم شد.
@hadisyasi
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازدید رهبرانقلاب از سامانه پدافندی بومی "سوم خرداد" که کابوس امریکاییها شد!
@hadisyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #موشن_گرافیک | سیلیهای محکم
🔸چهل سال شکست پی در پی آمریکا
🔹️به مناسبت انهدام پهپاد جاسوسی آمریکا در خلیج فارس
@hadisyasi