هدایت شده از شبکه افق
⏰ مستند #جنگ_های_آمریکا_علیه_ایران یکشنبه تا چهارشنبه (9 تیر تا 12 تیر) ساعت 21 از #شبکه_افق/ تکرار روز بعد ساعت 12
♨️ تلاش دولت ایالات متحده برای عدم پیروزی انقلاب اسلامی
🆔 @ofogh_tv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینستکس به روایت چند روزنامه شیره مالیدن اروپا بر سر دولت اصلاح طلبان و شیره مالیدن دولت بر سر مردم
جوان نوشت ؛افتابه لگن اینستکس
عصر ایران نوشت : اینستکس کاغذی حقه جدید اروپا برای فریب دولت!
فرهنگیختگان؛ اینستکس پروژه مهار ایران
کیهان؛ اقای رئیسجمهور از برجام عبرت بگیرید فریب اینستکس را نخورید
وطن امروز؛ عاقبت عروس تعریفی! ۱۴ ماه پس از خروج آمریکا از برجام اروپا به جای عمل به تعهداتش در حوزه های نفتی و بانکی از آغاز به کار محدود سامانه مربوط به غذا و دارو خبر داد!
پ؛ ن؛ این همون عروسی بود که روحانی این همه ازش تعریف میکرد!وعاقبتش به اینجا کشیده! اقای روحانی دیدی غر زدن مادر شوهر بی دلیل نبود!؟
@hadisyasi
✨آیا قیمت بنزین در ایران ارزانتر از سایر نقاط دنیاست؟
🔹در بحث پیرامون قیمت بنزین، یکی از مباحثی که بسیار مطرح میشود، ارزانی بنزین در ایران نسبت به سایر نقاط دنیاست. این ادعا هم درست است و هم نادرست.
🔹درست است از این جهت که وقتی به جدول قیمت بنزین به تفکیک کشورهای جهان مراجعه میکنیم، میبینیم که پس از ونزوئلا که قیمت بنزین در آن صفر است(رایگان است)، ایران قرار دارد که با احتساب دلار ۱۳ هزار تومان، هر لیتر بنزین حدود هفت سنت فروخته میشود.
🔹اما ادعای ارزانی بنزین در ایران نادرست است به این دلیل که آنچه مبنای محاسبه ارزانی و گرانی قرار گرفته، کاملا غلط است. برای نشان دادن مغالطه موجود در محاسبه قبلی، کافی است این پرسش را مطرح کنیم که بنزین در ایران برای چه کسی ارزان است؟ برای شهروند ایرانی یا برای شهروند غیرایرانی؟ فیالمثل برای مصرف کننده آمریکایی که بنزین را ۷۹ سنت میخرد، بنزین هفت سنتی در ایران حتما ارزان است. اما آیا میتوان ادعا کرد برای مصرفکننده ایرانی نیز بنزین هفت سنتی، ارزان است؟
🔹ارزانی و گرانی، یک امر نسبی و ناظر به قدرت خرید مصرف کننده است. لذا برای ارزیابی ارزانی یا گرانی بنزین در ایران نسبت به سایر کشورها، باید شیوهای منطقی انتخاب کرد که در آن قدرت خرید مصرفکننده لحاظ شده باشد.
🔹حداقل دستمزد برای هر ساعت کار در آمریکا، ۷.۲۵ دلار و قیمت بنزین لیتری ۷۹ سنت است. یعنی با یک ساعت کار در آمریکا میتوان ۹ لیتر بنزین خریداری کرد. حداقل دستمزد برای هر ساعت کار در ایران، حدود ۱۰ هزار تومان است. یعنی با یک ساعت کار، میتوان ۱۰ لیتر بنزین تهیه کرد. اگر قیمت بنزین به ۱۱۰۰ تومان افزایش یابد، قیمت بنزین از نظر گرانی و ارزانی در ایران و آمریکا برابر خواهد بود.
🔹شیوه محاسبه قیمت بنزین بر اساس دلار و سپس قضاوت درباره ارزانی و گرانی آن، مانند محاسبه ارزش پول یک کشور بر اساس تعداد صفرهای مقابل آن است! در صورتی که ارزش پول تقریبا هیچ ارتباطی به تعداد صفرهای آن ندارد. برای لمس این واقعیت، شما یک صفر به صفرهای ریال ایران بیفزایید یا کم کنید، یک صفر هم به حقوق خود بیفزایید یا کم کنید. هیچ اتفاقی برای ارزش حقوق شما نمیافتد.
🔹اگر میخواهیم جلوی افزایش بیرویه مصرف بنزین در کشور را بگیریم، راهش احیای کارت سوخت است تا هم مصرف مدیریت شود و هم جلوی قاچاق گرفته شود. از زمان ایجاد کارت سوخت تا سال ۹۴، کل مصرف کشور فقط ۶ میلیون لیتر در روز افزایش یافته است. اما از سه سال گذشته که کارت سوخت خائنانه حذف شد، مصرف بیش از ۲۵ میلیون لیتر افزایش داشته است. گزارشها میگوید حدود ۲۰ میلیون لیتر از این رقم، قاچاق میشود. لذا مقصر اصلی این وضعیت مصرف سوخت، کسانی هستند که بدون مبنای کارشناسی کارت سوخت را حذف کردند و باید مانند ب.ز. محاکمه شوند.
🔹قیمت سوخت، مانند قیمت ارز یک قیمت کلیدی است که روی همه قیمتها اثر خواهد گذاشت. با استدلالهای سست و مغلطه آمیز، موج جدید تورمی در کشور ایجاد نکنیم.
@hadisyasi
اینستکس؛ تصویر محو یک شبح
✍️ اینستکس در واقع امر، حتی یک شبح هم نیست. تصویری محو از چیزی است که وجود خارجی ندارد. روزنامه وال استریت ژورنال به نقل از منابع اروپایی نوشته که خط اعتباری مد نظر اروپا در اینستکس، "چند میلیون یورو" است. این تنها خبر درباره حجم مالی ادعایی است.
🔹چند میلیون یورو حتی در مبادلات مالی بین دو کشور، عددی ناچیز و غیر قابل اعتناست؛ چه رسد به مبادلات میان ایران و کل اتحادیه اروپا. اما صرف نظر از این واقعیت، رقمی مشخص نشده، چون وجود خارجی ندارد. فقط می توان گفت "چند میلیون یورو"، یعنی یک تا نه میلیون یورو!
♦️این رقم، چه قدر ارزشمند است؟ کافی است بدانیم رقم قراداد سایپا و پژو سیتروئن برای تولید خودرو 300 میلیون یورو بود. همچنین قیمت انواع هواپیمای ایرباس، بین 75 تا 430 میلیون دلار می باشد (هر یورو معادل 1/13 دلار). یا مثلا برای خرید یک بازیکن فوتبال در اروپا، ارقامی بین 25 تا 220 میلیون یورو لازم است.
🔹در همین حال، خانم موگرینی مقارن با #تعطیلات آخر هفته اروپا گفته است "اینستکس #در_حال_پردازش اولین تراکنش و اولین معامله است. هفت کشور اروپایی به ما و سه کشور که این سازو کار را ایجاد کردهاند (آلمان، فرانسه و انگلیس) خواهند پیوست".
♦️اولین تراکنش چیست؟ قابل راستی آزمایی است؟ چه نوع معامله ای است که قابل احصا و باز نمایی نیست؟ چه کمیتی را شامل می شود؟
🔹ثانیا اگر قرار باشد چند میلیون (یک تا 9 میلیون) یورو را میان 10 کشوری که خانم موگرینی می گوید، تقسیم کنیم، متوسط سهم تجارت هر کشور با ایران چه قدر می شود؟ بین 100 هزار تا حداکثر 900 هزار یورو! با این ارقام، بیش از چیپس و پفک و شکلات، چیز دیگری هم می توان خرید؟
♦️بماند که اروپایی ها نمی خواهند به تعهد خرید نفت و برداشتن تحریم های مالی و بانکی طبق برجام عمل کنند. بلکه وعده می دهند در صورت فروش نفت ایران به کشورهای غیر اروپایی، آنها پول نفت را از کشور ثالث گرفته و در ازای آن، منحصرا غذا و دارو به ایران بفروشند.
🔹البته یک شرط کوچک (!) دیگر هم دارند که در صورت تحقق، می توان امید داشت اینستکس از روی کاغذ به عالم واقعیت بیاید: مشروط بر این که معامله کذایی، به هر دلیل مشمول تحریم آمریکا نشود و گرنه اروپا تصریح دارد که به هیچ وجه نمی خواهد با تحریم های آمریکا درگیر شود؛ و لو در برجام تعهد کرده باشد.
🔹شما بگویید؛ با این تصویر محو و موهوم و سراب آلود می توان باور کرد که اروپا کمترین اراده ای برای انجام تعهدات خود و احیای برجام دارد؟!
@hadisyasi
📚گفت وشنود کیهان
شکرزیادی
گفت: چه خبر؟!
گفتم: نماینده انگلیس در سازمان ملل گفته است؛ به ایران توصیه میکنیم از محدودیتهای برجام فراتر نرود!
گفت: ما هم به حاکمان جزیره انگلیس توصیه میکنیم گندهتر از دهانشان حرف نزنند.
گفتم: اصلا مگر برجامی باقی مانده که این توله روباه از آن حرف میزند؟! چرا به عهدشکنی آمریکا اعتراض نمیکند؟
گفت: اتفاقا گفته است از خروج آمریکا از برجام و عدم انجام تعهداتش ابراز تاسف میکنیم!
گفتم: برای ایران که فریب آمریکا و اروپا را خورده و همه امتیازها را داده است خطونشان میکشند ولی از قانونشکنی و زورگویی آمریکا فقط ابراز تاسف میکنند؟!
گفت: گُنده لات آنها که ترامپ بود با ضرب شست ایران به غلط کردن افتاده، نصف آن ضرب شست، این توله روباه را هم به غلطکردن میاندازد!
گفتم: خرگوشه عرق کوفت کرده بود و عربده میکشید که گرگ میخوریم! پلنگ تکهپاره میکنیم! ناگهان چشمش به شیر افتاد و مستی از سرش پرید و گفت؛ البته بعضی وقتها هم شکر(!) زیادی میخوریم.
@hadisyasi
پایگاه «فارین پالیسی» : «دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا اطمینان داشت که با خارج کردن آمریکا از توافق هستهای با ایران قادر به قلدری کردن در قبال روحانی و رهبران ایران و تسلیم کردن آنها برای پذیرش خواستههایش خواهد شد؛ اما وقتی آنها هم در پاسخ به او شروع به قلدری کردند، دچار آشفتگی شد. شکی نیست که ترامپ فکر میکرد ایران هم (مانند مکزیک) تعظیم خواهد کرد. ایران (تعظیم) نکرده و به طور قطع باید گفت تعظیم نخواهد کرد.»
➖➖➖➖➖➖➖➖
@hadisyasi
🚩تصمیم جدید دولت عراق درباره نیروهای حشد شعبی
عادل عبدالمهدی نخستوزیر عراق فرمانی 10 بندی درباره حشدالشعبی عراق صادر کرد که به شرح ذیل است:
1.همه نیروهای حشد شعبی به عنوان بخشی جدانشدنی از نیروهای مسلح مشغول به خدمت خواهند بود و هرگونه قوانینی که برای نیروهای مسلح اعمال می شود بر این نیروها نیز اعمال خواهد شد. نیروهای حشد شعبی تحت فرمان فرمانده کل نیروهای مسلح خواهند بود و بر اساس قوانین تصویب شده در پارلمان عراق و دستورات صادر شده عمل خواهند کرد و مسئولیت این تشکیلات بر عهده رئیس هیئت حشدالشعبی خواهد بود که او توسط فرمانده کل نیروهای مسلح تعیین میشود.
2. تمامی نامهایی که بر گروههای حشد شعبی در جریان نبرد برای داعش داشتند لغو و با نامهایی نظامی نظیر (لشکر، تیپ، گروهان و... )جایگزین میشود.
3. گروه های وابسته به حشد شعبی باید تمام ارتباطات سیاسی خود را قطع کند.
4.گروههایی که به نیروهای مسلح نمی پیوندند می توانند به گروه های سیاسی که تحت قانون احزاب و قوانین و ضوابط کار سیاسی فعالیت می کنند تبدیل شوند و در این صورت نمی توانند سلاح حمل کنند مگر با مجوز و در صورت نیاز برای محافظت از مراکز غیرنظامی و فرماندهی و شرایط این گروهها مانند همه گروههای سیاسی خواهد بود.
5. پادگانهای حضور نیروهای حشدالشعبی کاملا مانند سایر نیروهای مسلح بوده و درباره مکانهای حضور نیروهای حشدالشعبی برای مبارزه بر اساس چارچوبهای معمول در نیروهای مسلح تصمیم گیری خواهد شد.
6. تمامی مقرها و مراکزی که نام گروهی از گروههای حشد شعبی را داشته باشند بسته خواهند شد.
7. هر گروه مسلحی که به صورت پنهانی یا آشکارا خارج از این چارچوب فعالیت میکند غیرقانونی است و تحت پیگرد قرار خواهد گرفت.
8. همه دفاتر اقتصادی، ایست و بازرسیها و مؤسسات خارج از تصمیمات جدید بسته می شود و سازمان حشد شعبی بخشی از نیروهای مسلح عراق به شمار میآید.
9. تاریخ 2019/07/31 زمان پایانی برای اجرای این تصمیمات است.
10. دستوراتی در آینده برای ساختار هیئت حشداشبعی و تشکیلات آن صادر خواهد شد.
@hadisyasi
.
۱۶ سال معطل شدیم
۶۰ سال دیگر معطل بمانیم؟!
🔹ما در طول چند سال گذشته به ویژه یک سال اخیر، معطل «اروپای غدّار اما فلج» بودهایم. عجیب این که آقای روحانی در کتاب «امنیت ملی و دیپلماسی هستهای»، ضمن مرور مذاکرات و توافقات سال 82-84 میگوید:
♦️«برخی از مسئولین باور نمیکردند اروپا به تنهایی قادر به حل مسئله نیست. ما میگفتیم توان اروپا هم در آژانس و هم در شورای امنیت محدود است و حتی برای تضمین امنیت خودش نیز محتاج آمریکا است. اروپاییها حتی نتوانستند یک هواپیمای ایرباس را بدون هماهنگی با آمریکا به ما بفروشند. اروپا قادر نیست هواپیمای ساخت خودش را به ما بفروشد».
🔹سند دوم، اظهارات چند هفته قبل امیرحسین زمانینیا معاون وزارت نفت (عضو تیم مذاکراتی روحانی) است که گفت «طرف اصلی ما در مذاکرات، آمریکا بود و حتی اروپاییها خرده میگرفتند که مذاکرات را تمام کردهاید و اکنون از ما میخواهید آن را تایید کنیم... اروپاییها متوجه شدند گروگان هستند و برای استقلال تلاش میکنند، اما این موضوع 50 - 60 سال طول میکشد»! آیا وزارت خارجه و آقای روحانی میتوانند شصت سال دیگر منتظر و معطل بمانند؟!
@hadisyasi
leader.ir/ حضرت آیت الله خامنهای در احکام جداگانهای امیر سرتیپ محمدرضا آشتیانی را به سِمت جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و سردار سرتیپ غلامرضا سلیمانی را به سمت رئیس سازمان بسیج مستضعفین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب کردند.
متن احکام فرمانده معظم کل قوا به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
امیر سرتیپ محمدرضا آشتیانی
بنا به پیشنهاد رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و نظر به تجارب و شایستگی، شما را به سِمت «جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح» منصوب میکنم.
تلاش شایسته در ارتقای توانمندیهای دفاعی و امنیتی نیروهای مسلح با بهرهگیری از ظرفیتهای نخبگی و کارشناسی با لحاظ نظر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، مورد انتظار است.
از زحمات و تلاشهای امیر سرلشکر صالحی در این مسئولیت قدردانی میکنم.
توفیق شما را از خداوند متعال مسئلت دارم.
سیّدعلی خامنهای
۱۱ تیر ۱۳۹۸
بسم الله الرحمن الرحیم
سردار سرتیپ پاسدار غلامرضا سلیمانی
بنا به پیشنهاد فرمانده کلّ سپاه و نظر به تجارب ارزنده در بسیج و شایستگی، شما را به سِمت «رئیس سازمان بسیج مستضعفین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» منصوب میکنم.
اعتلای بسیج و فرهنگ مقاومت و تقویت زمینههای بروز خلاقیت و ابتکار بسیجیان بویژه نوجوانان و جوانان در گسترش، تعمیق و حفاظت از ارزشهای انقلابی و ارتقای حضور سازمانیافتهتر آنان با تکیه بر تجارب در عرصههای مورد نیاز انقلاب اسلامی، گسترش گروههای جهادی و همافزایی و تقویت بسیج اقشار در تعامل سازنده و همافزا با مجموعه سپاه و سایر سازمانهای کشوری و لشکری با لحاظ تدابیر فرمانده کل سپاه مورد انتظار است.
از تلاشهای ارزنده و مواضع انقلابی سردار سرتیپ پاسدار غلامحسین غیبپرور در دوره تصدی این مسئولیت تشکر و قدردانی میکنم.
توفیقات شما را از خداوند متعال مسئلت میکنم.
سیّد علی خامنهای
۱۱ تیر ۱۳۹۸
@hadisyasi