🔴 آمریکا عناصر خطرناک داعش را از سوریه به عراق منتقل کرد
روزنامه واشنگتن پست:
🔹نظامیان آمریکایی حدود 40 تن از بازداشتشدگانی را که از سرکردگان معروف داعش بودند از نیروهای کُرد سوریه تحویل گرفتند.
🔹از جمله این سرکردگان٬ دو عنصر انگلیسی به نام الکساندر کوتی و شافعی شیخ بودند.
🔹هر دوی این تروریستها عضو یک گروه مسلح چهارنفره به نام بیلتز بودند که به دلیل لهجه انگلیسیشان٬ به تیم انگلیسی مشهور شدند.
🔹نیروهای آمریکایی پس از اقدام کردها به خارج کردن برخی از نیروهای نگهبان بازداشتشدگان داعشی در شمال شرق سوریه به سمت جبهههای جنگ با نیروهای ترکیه٬ کوتی و شیخ را از ترس احتمال فرار داعشیها از زندان، به عراق منتقل کردند.
@hadisyasi
❇️ بسترها،اهداف و پیامدهای حمله ترکیه به کردهای سوریه
🛑 ترکیه به دنبال پروسه دیگر سازی کردی است. مدت ها پیش ترکیه یک گروه کرد وابسته به خود بنام (ENKS)در زمان ریاست بارزانی در کردستان عراق سازمان دهی کرد. ترکیه به دنبال جایگزینی این گروه با کردهای وابسته به حزب کارگران در مرزهای خود است. کُردها قریب به سه میلیون از جمعیت سوریه را تشکیل می دهند که عموما در مناطق مرزی با ترکیه سکونت دارند.
ادامه مطلب:
https://basirat.ir/fa/news/317518/%D8%A8%
➖➖➖➖➖➖➖➖
@hadisyasi
⭕️ روز دوم عملیات ترکیه در سوریه؛ دهها کشته و زخمی حاصل تبادل آتش مرزی
🔹«نیروهای دموکراتیک سوریه» در پاسخ به حملات ترکیه، شهرک «آقجه قلعه» ترکیه را با خمپاره هدف قرار دادند که در پی آن ۳ نفر کشته و ۱۳ نفر دیگر زخمی شدهاند.
🔹ارتش ترکیه و گروهک «ارتش آزاد سوریه» بر هفت روستا در «تلابیض» و «رأسالعین» مسلط شدهاند.
🔹بر اساس ادعای ترکیه، از آغاز عملیات ۱۰۹ شبهنظامی کرد کشته شدهاند.
🔹خبرگزاری سانا گزارش داد، در پی حملات ترکیه به حومه حسکه، هشت غیرنظامی کشته و ۲۰ نفر زخمی شدهاند.
🔹ترامپ گفت، بر خلاف نظر برخی که به او توصیه کردهاند کردها را تنها بگذارد اما با این نظر مخالف است و به ترکیه هشدار میدهد نباید «قواعد» را زیر پا بگذارد، وگرنه تحریم میشود.
🔹وزارت خارجه سوریه تأکید کرد دمشق به دفاع از خود و مبارزه با تروریسم ادامه میدهد.
🔹فرانسه و ایتالیا در اعتراض به عملیات ترکیه، سفیر آنکارا را احضار کردند.
🔹استرالیا، هند و اردن عملیات ترکیه را محکوم و قطر از آن حمایت کرده است.
@hadisyasi
⁉️حمله به نفتکش ایرانی در سواحل عربستان
✍روابط عمومی شرکت ملی نفتکش ایران: نفتکش ایرانی SABITY صبح امروز در دو انفجار جداگانه احتمالا بر اثر اصابت موشک در ساعت های ٥ و ٥:٢٠ صبح در ٦٠ مایلی بندر جده عربستان سعودی دچار آسیب در بخش بدنه شد/ دو مخزن اصلی نفت در کشتی فوق آسیب دیده و نفت موجود در آن در حال خروج به دریای سرخ است/ خوشبختانه همه کارکنان کشتی در وضعیت سالم و ایمن بوده و کشتی نیز در حال حاضر در وضعیت با ثباتی قرار دارد و تنها بدنه کشتی اندکی آسیب دیده است که کارکنان کشتی در صدد کنترل آن هستند/ کارشناسان فنی کشتی و کارشناسان مستقر در اتاق اضطرار شرکت در حال بررسی وضعیت و علل این حادثه هستند.
➖➖➖➖
@hadisyasi
🔴درد مردم سیری چند؟
"زن" در تفکر اینان فقط در زینت المجالس بودن خلاصه میشود!
خُب اگر بخواهیم این مسائل را عزت گذاشتن بر زنان بدانیم، احمدی نژاد حداقل ۱۴سال جلوتر از شماها بود
تازه زنِ وزیر هم در کابینهاش داشت که همان را هم برنتابیدید!
چرا درخواست شغل و مسکن و ازدواج و معیشت و… .. جوانان را تیتر نمیکنید
چرا احتکار دارو و محاکمه و مرگ بیماران از نبودن دارو را تیتر نکردید،
#سرطان_اصلاحات
👤 علی قلهکی
@hadisyasi
تصادف اتوبوس زائران ایرانی در واسط عراق با ۸ کشته و ۳۰ زخمی
🔹طی یک تصادف اتوبوس زائران ایرانی و برخورد با یک اتوبوس دیگر در واسط عراق هشت نفر کشته و ۳۰ نفر زخمی شدند.
🔹این ۳۰ زخمی از طریق مرز مهران وارد کشور شده و حال تعدادی از آنها وخیم اعلام شده است.
@hadisyasi
[ 💥 #به_همین_سادگے ]
🔴 برای #فریب فقط یک #توئیت کافیست‼️
🔹چقدر قشنگ #ماكرون میگه "از #عربستان خواستیم سلاحهایی که به این کشور میفروشیم را برای هدف قرار دادن غیرنظامیان یمنی استفاده نکند"
اینطوره که وقتی پای سود مالی خودشون درمیون باشه جای تحریم و ارجاع به شورای امنیت با این جملات از خودشون سلب مسئولیت میکنند..
🔸اسپانیا و بریتانیا هم استدلال کردند اگر موشکهای هدایت شونده به عربستان ندهند، دقت حملات کاهش و آمار تلفات غیرنظامی افزایش میابد (سرآخر یک منتی هم گذاشتند که اصلا بخاطر #حقوق_بشر داریم اسلحه میسازیم و میفروشیم تا روی سر #یمن بریزند!!!)
@hadisyasi
⭕️ واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حمله به نفتکش ایرانی در دریای سرخ
👤موسوی:
🔻بررسی های انجام شده توسط شرکت ملی نفتکش ایران نشان می دهد که کشتی ایرانی از مکانی نزدیک به کریدور عبوری این نفت کش از شرق دریای سرخ، دو بار و به فاصله حدود نیم ساعت مورد هدف قرار گرفته و آسیب دیده است.
🔻در چند ماه گذشته برخی اقدامات تخریبی دیگر نیز علیه نفت کشهای ایران در دریای سرخ صورت پذیرفته که بررسیها در خصوص عوامل دخیل در این اقدامات در حال انجام است
🔻کلیه مسئولیت های ناشی از این اقدام از جمله آلودگی شدید زیست محیطی ایجاد شده در منطقه بر عهده عوامل این ماجرا جویی خطرناک است.
@hadisyasi
ایران در مجازات کم نمی گذارد
✍ یک نفتکش ایرانی، صبح امروز در دریای سرخ هدف حمله قرار گرفت. این حمله، هنگام عبور از ۶۰ مایلی بندر جده عربستان و از سمت شرق انجام شده است. چندمین بار است که ناامنی و خرابکاری در این منطقه انجام می شود و رفتار پر خطری است که تبعات آن، دامن گیر مرتکبان خواهد شد.
🔹تحقیقات کارشناسان نظامی و امنیتی به زودی روشن می کند عامل انفجار، موشک و مین و یا سلاح دیگری بوده و چه کسی متهم است؟ عربستان و رژیم صهیونیستی در کنار آمریکا و انگلیس، در مظان جدی اتهام هستند. چرا که پیش از این در ارتکاب اقدامات تروریستی و خرابکارانه علیه ایران نقش آفرینی کرده اند.
♦️این ماجرا در ادامه جنگ نفتی علیه ایران قابل ارزیابی است و در عین حال انفعال حریف را نشان می دهد. نوبت قبل، انگلیس با هماهنگی آمریکا اقدام به توقیف نفتکش ایرانی در تنگه جبل الطارق کرد و چوب تلافی و تحقیر را از جمهوری اسلامی ایران خورد. اقدام تروریستی اخیر نشان می دهد تلافی های سنگین ایران در ماجرای توقیف نفتکش انگلیسی، اسقاط پهپاد آمریکایی و موشک باران مقر تروریست های داعش و حزب دموکرات در کردستان عراق، جرئت پذیرش مسئولیت تحرکات تروریستی را از دشمنان سلب کرده و این خود، نشانه چیرگی ایران در موازنه قدرت است.
🔹عربستان و اسرائیل، آخرین بار به فاصله چند هفته، تلافی تجاوزات خود به یمن و لبنان را از رزمندگان مقاومت دریافت کردند. عربستان در پنجمین سال ارتکاب جنایتی جنگی که ادعا می کرد ظرف چند روز کار انصار الله را یکسره می کند، با حملات موشکی و پهپادی بی سابقه به تاسیسات نفتی آرامکو مواجه شد. این حملات شگفت که صادرات نیمی از نفت عربستان را مختل کرد و خسارت دست کم ۱۰ میلیارد دلاری روی دست حاکمان سعودی گذاشت، شاهکار مقاومت یمن بود و اگر قرار باشد از سوی ایران و یا حزب الله لبنان، علیه مراکز اقتصادی مهم عربستان و رژیم صهیونیستی اتفاق بیفتد، ابعاد خسارات آن فراتر از محاسبات حریف خواهد بود.
♦️این چندمین بار است که به ناامنی در دریای سرخ دامن زده می شود. اما تنها ایران نیست که به امنیت بازار نفت نیازمند است. اتفاقا ما ظرف دو سال اخیر به خاطر تحریم ها، دو سوم وابستگی خود به درآمدهای نفتی را کاهش داده و تقریبا با وضعیت جدید سازگار شده ایم. اما تصاعد ناامنی متقابل، می تواند برای رژیم هایی مثل عربستان و اسرائیل و آمریکا و انگلیس، آغاز یک شوک بزرگ اقتصادی باشد. تلخی این واقعیت را اماراتی ها و سعودی ها پیش از این در مقیاسی کوچک و آزمایشی چشیده اند. هم آنها و هم صهیونیست هایی که مراکز مهم شان در مظان حملات تلافی جویانه قرار دارد- و حتی آمریکا و انگلیس- می دانند اختلال در صادرات نفت منطقه، چه آتش سوزانی را در دامن اقتصاد و سیاست خود آنهامی افکند.
🔹در حالی که فواره فشار حداکثری دشمن پس از دو سال رو به افول و سقوط گذاشته، ایران هنوز از برخی اهرم های فشار و ضربت خود رونمایی نکرده است. تلافی حمله به نفتکش ایرانی در ۶۰ مایلی جده عربستان، که طبعا با ابهام همراه خواهد بود، می تواند تحقیر تازه ای برای طرف متخاصم باشد و موجب گشایش ها و موفقیت های تازه برای جبهه مقاومت شود.
♦️منطقه ای به وسعت خلیج فارس، دریای عمان و اقیانوس هند، خلیج عدن و تنگه باب المندب، دریای سرخ و حد فاصل "نهر تا بحر" (رود اردن تا دریای مدیترانه- فلسطین اشغالی)، مجال تلافی و گوشمالی سخت محور مقاومت خواهد بود. ایران تصریح کرده بود امنیت صادرات نفت برای همه است و نا امنی آن نیز برای همه خواهد بود. برخی صادر کنندگان و مصرف کنندگان سر به هوای نفت نمی توانند با آتش بازی کنند و شعله آن در دامان خود شان نیفتد. آنها که نتوانستند حمله انصار الله به آرامکو و عملیات شناسایی حزب الله بر فراز دیمونا و حیفا را رد گیری کنند، قطعا ناتوان از رد گیری ضربات ایران هستند، چه رسد به مهار آن. جمهوری اسلامی ایران ثابت کرده در مجازات و تأدیب و تلافی، کم نمی گذارد.
@hadisyasi
🔴 پمپئو عصبانی شد ‼️
🔻 تصویب نشدن کنوانسیون پالرمو در ایران خشم وزیر خارجه آمریکا را برانگیخت
🔹توئیت پمپئو: اگر ایران در زمینه مبارزه با تأمین مالی تروریسم و پایبندی به استانداردهای جهانی مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم جدیت داشت، کنوانسیون پالرمو و کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم را فوری تصویب میکرد!
@hadisyasi
#سناریوی_دوقطبی_سازی
🔴 جناب آقای روحانی! این ره که تو می روی به ناکجا آباد است‼️
🔸جناب #حسن_روحانی در جلسۀ هیأت دولت در روز گذشته (چهارشنبه ۱۷مهر۹۸ )در سخنانی تأمل برانگیز گفت: «بهترین مجلس در طول تاریخ انقلاب اسلامی، #مجلس_اول بود که در آن مجلس، نظارت به این شکل وجود نداشت و حتی #شورای_نگهبان و این همه دفاتر نظارتی وجود نداشت و همه از جناحهای مختلف آمدند و ثبت نام کردند؛ حتی #منافقین هم در آن انتخابات ثبت نام کردند. همچنین گروههایی مانند دفتر هماهنگی، #نهضت_آزادی و #جبهه_ملی نیز ثبت نام کردند و بهترین انتخابات و بهترین مجلس ثمره آن بود»
🔻چندنکته در این خصوص:
1️⃣ آقای روحانی برچه اساسی و با کدام منطق دلیل بهترین بودن این دوره از مجلس را، نبود نهاد های نظارتی می داند؟
در حالی که حاکمیت فضای معنوی، انقلابی، حال و هوای جنگ و برخورداری از اکثریت نمایندگان انقلابی، اندیشمند ، مخلص،شجاع، دلسوز و پاکدست بوده است که آن مجلس را ممتاز ساخته است.
هرچند در همان مجلس، اقلیتی ناشایست و مُخل حرکت انقلابی نظام حضور داشتند که قطعا اگر نظارت های دقیقتری صورت می گرفت و آنان در مجلس نبودند، توفیقات آن مجلس چند برابر می شد.
2️⃣ اینکه مدعی شده اند : شورای نگهبان در آن زمان نبوده ، ناشی از عدم اطلاع یا تغافل عمدی ایشان است . شورای نگهبان در آذر ماه سال ۵۸ رسماً آغاز به کار کرده در حالی که انتخابات مجلس دوره اول، در تاریخ ۲۴ اسفند۵۸ برگزار شده است . پس در آن زمان شورای نگهبان وجود داشته است.
3️⃣ شورای نگهبان از بدو تشکیل تا کنون بدون ملاحظات سیاسی و بر اساس قانون عمل کرده است . تایید صلاحیت اعضاء نهضت آزادی ، جبهه ملی ، گروهک منافقین و... دلیل روشنی بر این مدعاست چرا که هنوز تخلفی از این ها سر نزده بود و شورای نگهبان نیز ( در آن زمان) قانوناً نمی توانسته آنها را رد صلاحیت کند.
4️⃣ اینکه در آن زمان فیلتری نبوده و رد صلاحیتی صورت نگرفته نیز، خلاف واقع است . چنان که به استناد مدارک موجود، افراد وابسته به گروه های که در آن زمان غیر قانونی بودند ، مثل توده ای ها ، وابستگان رزیم پهلوی و سایر گروهک های معاند رد صلاحیت شدند.
5️⃣ البته پذیرفتنی است که در اوایل انقلاب، شورای نگهبان مثل سایر نهاد های انقلابی، هنوز ساختار منسجمی نداشته باشد و استقرار و تسلط کامل بر امور پیدا نکرده باشد.
به همین دلیل شاهد رد اعتبار نامه ۱۷ نفر از نمایندگان منتخب، از سوی خود مجلس هستیم . که قاعدتاً اگر نظارت دقیقتری صورت می گرفت، شاهد چنین اتقاق عجیبی نبودیم.
🖌 #محرابی / کانال زمانه
بیداری ملت
@hadisyasi