هدایت شده از نسل مهدوی
🌱بسم الله الرحمن الرحیم🌱
⭕️ در ارتباط با #لجبازی کودک زیر هفت سال باید تا جایی که میشه باید با کودک راه اومد و #زمینه های لجبازی رو از بین برد که اصلا به اونجا نرسه. یعنی برخورد خشن و قاطعانه تا حد امکان ممنوع❌
✅ بسیاری اوقات پدر و مادر یا اطرافیان چون کودک را محدود و #آزادی او ( یعنی بدیهی ترین حق کودک در هفت سال اول) را خدشه دار میکنند باعث لجبازی کودک میشوند و در واقع خودشان در این زمینه مقصرند...
👧👦 غلبه مزاج #صفرا در کودک نیز عامل مهمی برای لجبازی کودک هست. مادر وپدر دانا با غذاهای دهگانه سالمی که به فرزند خود میدهند تلاش میکنند تا او را در #تعادل طبع و مزاج ( که منجر به تعادل روحی وجسمی میشود) قرار دهند و به این ترتیب بسیاری از مشکلات اخلاقی کودک مرتفع خواهد شد یا اصلا پیش نخواهد آمد
❓غذاهای ده گانه چیست:
👉 https://eitaa.com/RezgheSoty/333
تربیت نسل مهدوی💚
💌 http://eitaa.com/joinchat/2949054464Cf6a6ec1f40
هدایت شده از نسل مهدوی
📷 آیت الله جوادی آملی حفظه الله:
💚خط مشی #مادر است که کودک را بهشتی میکند!
👈تمام آنچه در دوران بارداری در رحم، به کودک میرسد از راه #نفس_مادر به کودک میرسد٬ این غیر از وصل کردن سرم به بیمار است که موادی را وارد جسم او میکند، در #رحم_مادر بحث از انتقال از نفس مادر به نفس کودک است.
👶بعد هم که به مدت دو سال، دوران شیرخوارگی نوزاد است، این مدت تقریباً ۳۰ ماهه، دوره #بهشتی_پروردن کودک توسط مادر است لذا فرمودند «الجنة تحت اقدام الأمّهات» بهشت زیر پای مادران است.
کار مادر #انسان_پروری است، رشد روحی به وساطت روح مادر به فرزند منتقل میشود...
۴ دی ماه ۹۸
#مادری
#عاشقی
#مقاموعظمتمادر
تربیت نسل مهدوی💚
💌 http://eitaa.com/joinchat/2949054464Cf6a6ec1f40
هدایت شده از مادر خوب
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🌸🍃🌸🍃
🌸
#تنبیه قسمت 33
#استادسلطانی
شرط سوم درتنبیه
✔️ از صبح تا شب راه نیفتید و دائم بچه را صدا کنید و این مراسم تنبیه را اجرا کنید و کارمان بشه چشم غره رفتن به بچه و اصل کار را بی اثر کنیم؛ فقط در حوزه ی ارزش ها تنبیه می کنیم و اجازه داریم که تنبیه کنیم، حوزه ی مهارت ها تنبیه ندارد، مجازات و جزا دارد که گفته شد
⬅️ وقتی پای ارزشها وسط است اصلا کوتاه نیایید وتسلیم نشوید
بچه شروع می کنه به حرفهای قلمبه و سلمبه زدن مثل الهی بمیرم تو راحت بشی مامان بد
🔹 مادر بایدبگه: خدا نکنه قربون قدوبالات برم.
✔️ اگه منو دوست داری بده وگرنه جیغ می زنم ها،
🔹مادر: باشه عزیزم بیا بریم پارکینگ هر چه قدر دلت می خواد جیغ بزن و گریه کن.....
✅همراه کودک هستیم از خط خارج نمی شویم به خشونت هم متوسل نمی شویم تا کودک یاد بگیرد که تصمیم گرفته باید پای تصمیم خودش بایستد. در این صورت است که درک مسئول پیدا می کند.
❤️ @maadar_khoob
هدایت شده از مادر خوب
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🌸🍃🌸🍃
🌸
#تنبیه قسمت
#استادسلطانی
💠شرط دوم
✔️ در حیطه ی مهارت مدیریت می کنیم. اجازه دهید که بچه ها اشتباه کنند و بعد جزای اشتباهشان را دریافت کنند. یاد بگیرند که این اتفاق که افتاد نتیجه ی کار خودم بوده اشکالی هم نداره می توانم یاد بگیرم و تجربه کنم برای رشدم. ما به این حالت «جزا» می گوییم.
⬅️ مثلا 6 تا شکلات خریدیم و سپردیم که 2تا رو صبح بخور، 2تا رو ظهر و 2تارو عصر؛ کودک هم خوشش می آید و همه اش را با هم می خورد! شما می آیید و می بینید چه کار باید کنید؟ شکلات هارو خوردی؟ نوش جونت. کودک می ره، ظهر میاد میگه مامان شکلات می خوام، مادر باید بگه خوردی دیگه؛
🔷 کودک چونه می زنه که صبح خوردم الآن می خوام. مادر: خوب خودت خواستی!
✅ در این جا کودک انتخاب کرده و تصمیم گرفته که همه ی شکلات ها رو با هم بخوره، تأییدش می کنیم، سرزنش این جا جایی نداره، مادر: خوردی کلی هم کیف کردی ها، الآن دیگه نمیشه تو همشو صبح خوردی، این جا است که شما باید مقاومت داشته باشید و عصبی نشوید چون ممکن است که کودک پافشاری کند و روی اعصاب شما غلتک بزند که طبیعی است خشمگین شود ودادوبیداد کند،اجازه دهید خشمش راخالی کنه و این وظیفه ی شما است که محکم بایستید، جانم می خوای گریه کنی باشه عزیزم گریه کن، احساسش رادرک می کنیم، جایگزین می دهیم ولی شکلات نمی دهیم. مادر: شکلات ظهرت را خوردی نوش جونت حالا فردا یادت باشه که دیگه نخوری.
🔷 اگر شما کم بیاورید و کم حوصلگی کنید و به کودک شکلات دهید می فهمه که آهان هرجا که گیر کردم یک کم داد می زنم و گریه می کنم و جیغ می کشم و فحش می دم و ... حرفمو به کرسی می نشونم. پس هر کاری کرد شما مقاومت کنید. کار نسیه هم نکنید و بگید بیا این شکلات رو بگیر نگه دار برای فردا. اصلاً از این کارها نکنید.
❤️ @maadar_khoob
هدایت شده از مادر خوب
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🌸🍃🌸🍃
🌸
#تنبیه قسمت 31
#استادسلطانی
💠 تنبیه 3شرط دارد
✔️ شرط اول
پدر و مادری می توانند این تنبیه(که 3قسمت قبل توضیح داده شد) را اجرا کنند و درست انجام بدهند که شاد باشند.
🔷 وقتی در سی ثانیه اخم می کنیم و خودمان را ناراحت نشان می دهیم طبیعتاً اختلاف سطح به وجود می آید. مادری که از صبح تا شب جیغ می زند و داد میزنه و غر می زنه، این سی ثانیه هم روی این همه ترش رویی ها. در این سی ثانیه فقط مدلش فرق می کند. کودک در این حالت معیار نمی گیرد.
✅ بلکه کودکی معیار می گیرد که مرتب از پدر و مادرش احساس خوب می گیرد و لذت می برد و رشد می کند، حالا یک لحظه می بیند که وای حالت ها فرق کرده و وارد منطقه ی قرمز شده، متوجه اوضاع می شود و با خودش عهد می کند که دیگه وارد این منطقه نمی شم آخ اخ این منطقه برق داشت من دیگه این کار رو نمی کنم!!!!!
⬅️ حالا اگر مادر عصبی باشه و صبح تا شب در حال غر زدن باشه و پدر دائم در حال بداخلاقی و دعوا باشه فایده ای نداره و تکرار مرتب عصبانیت و تنبیه و دعوا اثرش را از دست می دهد.
❤️ @maadar_khoob
هدایت شده از [ اقتصاد نیوز ]
🌹 #علامه_حسن_زاده_آملی
🌹#نامه_ای_به_دلشکسته_ای
👈 نامه ایست که به دل شکسته اى رحمة اللّه علیه نوشته ایم:
بسم اللّه خیر الأسماء
یار مفروش به دنیا که بسى سود نکرد
آنکه یوسف به زر ناسره بفروخته بود
ندانم خواجه در چه حال و منوال است آیا به همان شیوه پیشین و رسم دیرین خود شاد است و یا از خود سفرى کرد و خبرى یافت. جسارتاً عرض می شود هنوز ملک زاده است یا عبداللّه است!؟ دردمندان بسیار دیدم و از آنان ناله هاى زار زار شنیدم که آن نیکبختان از روزگار به غفلتِ گذشته خود می سوختند، و از التهاب حرمان می جوشیدند، و از درد هجران می خروشیدند، و از سوزوگداز آه آتشین از کوره دل بر می کشیدند.
خواجه به انتظار کسى نشسته و به امید چه کسى دل بسته است؟ روزگار که بگذشت و ایام جوانى و کامرانى و بالیدن به زخارف دنیوى و مقامات اعتبارى بسر آمد، و اگر تقسیم هم بشود به آقا و بنده بیش از این بلکه تا این اندازه هم نمی رسد.
آقا باید آگاه باشد که اگر آب در یک جا بماند بو می گیرد مگر دریا شود و یا به دریا پیوندد و به قول عارف معروف مجدود بن آدم سنائى غزنوى:
چو ماکیان به در خانه چند بینى جور
چرا سفر نکنى چون کبوتر طیّار
خالصانه دست به دعا برآور و با دل شکسته بگو الهى:
گر من از باغ تو یک میوه بچینم چه شود
پیش پایى به چراغ تو ببینم چه شود
و دست توسّل به دامن حجت حق ولى عصر امام زمان دراز کن و صمیمانه بگو:
به روى ما زن از ساغر گلابى
که خواب آلوده ایم اى بخت بیدار
___________________________
🆔 کانال اختصاصی حضرت علامه حسن زاده آملی👇
@samad1001
http://eitaa.com/joinchat/4000645139Cde96dd3d95
هدایت شده از [ اقتصاد نیوز ]
#علامه_حسن_زاده_آملی :
دست توسل به دامن حجّت حق
ولی عصر امام زمان
دراز کن و صمیمانه بگو:
به روی ما زن از ساغر گلابی
که خواب آلوده ایم ای بخت بیدار
____________________________
🆔 کانال اختصاصی حضرت علامه حسن زاده آملی👇
@samad1001
http://eitaa.com/joinchat/4000645139Cde96dd3d95
🌍 www.samad1001.com
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔸آیت الله حائری شیرازی🔸
مرد باید سختی های کار همسرش در خانه را ببیند؛
باید خودش را جای او بگذارد؛
علی علیه السلام می فرماید:
فَإنَّ الْمَرْأةَ رَیحَانَةٌ ، لَیْسَتْ بِقَهْرَمَانَة؛
زن که خدمتکار نیست، زن گل است؛
مرد وقتی در خانه کار بکند، مثل جهاد است؛
کمک زنش ظرف بشوید، خیاطی کند، بچه داری کند، جارو کند؛
تمام اینها، عمل به وظایف شرعی است.
@haerishirazi
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔹آیت الله حائری شیرازی (رحمت الله علیه)🔹
🔸لزوم توجه شوهر به کیفیت لباس همسر🔸
یکی از مصیبتهایی که برای حضرت زینب (سلام الله علیها) میگوییم این است که: «دخلت زینب علی ابن زیاد و علیها ارذل ثیابها و هی متنکرة» یعنی بر ابن زیاد وارد شد در حالیکه کهنهترین لباس تن ایشان بود.
اینکه مرد مندرسترین لباس را بپوشد مسئلهای نیست؛
اما زن لباس کهنه بپوشد خوب نیست.
@haerishirazi
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔹 آیت الله حائری شیرازی 🔹
🔸روضه های خانگی تشکیل بدهید🔸
🌹 شما زن و شوهرها اگر بتوانید هفتهای یکبار به زیارت یکی از امامزادهها بروید، اثرات خیلی خوبی دارد. اگر هم در فامیلتان جایی روضه هفتگی دارند، آن را بصورت سیار بگذارید و یک هفته هم بگذارید در خانه خودتان که صدای روضهخوانی در خانهتان بلند بشود. یک نفر را هم دعوت بکنید تا مثلاً هفتهای یک روضهخوانی بشود. یک چای مختصری هم بدهید و همهتان شرکت کنید.
خرج زیادی ندارد اما بچههایتان با نام حضرت اباعبدالله الحسین آشنا میشوند. آن بنده خدا هم یکی دو تا مساله شرعی ممکن است بگوید تا با مسائل دینی آشنا بشوند. این خودش یک دانشگاه دینی است برایتان. قدیمها مکتب و دانشگاه و ... نبوده یا کمتر بوده. اما از همین راه خیلی تربیتهای اصیل حاصل میشده. این اشکی که انسان برای اهل بیت هفتهای یکبار میریزد، به تدریج یک جوی باریکی، یک ارتباط نازکی با آنها پیدا میکند.
🌹 شما اگر خانهتان برق نداشتید نمیروید اداره برق بگویید ما میخواهیم مشترک برق بشویم؟ اگر آب نداشتید نمیروید اداره آب بگوید ما میخواهیم مشترک بشویم؟ اگر تلفن نداشتید نمیروید مخابرات بگویید ما میخواهیم مشترک بشویم؟
همانطور که برای خانه، آب میخواهید، برق میخواهید، تلفن میخواهید، گاز میخواهید؛ این روضه و ارتباط با اهل بیت هم مثل یک سیم برقی است که از اهل بیت به خانه شما کشیده شده. با همین هفتهای یک بار روضه خوانی، مثل این است که مشترک شدهاید. یک چراغی در دلهایتان از محبت اهل بیت روشن میشود.
اگر محبت اهل بیت را مثل ارتباط تلفنی و خط مخابراتی فرض کنید، این روضهها مثل اینست که یک رشته سیم مخابراتی به خانهتان کشیدهاید. نتیجهاش این میشود که گاهی اگر خطا بکنید زنگ میزنند به تو می گویند خطا است.
یعنی به دلت میافتد که این کار درست نیست. این به خاطر ارتباطی است که با اهل بیت پیدا کردهاید.
اگر به اشتراک گاز تشبیهش کنیم، چطور با گاز همه چیز را میپزی و آب را گرم میکنی؟ با محبت اهل بیت نیز انسان حرارت محبت و لطف در بین اهل خانهاش بوجود میآید.
اگر به آب تشبیهش بکنیم، چطور آب حیات بخش است؟ باغچهات را آب میدهی و درختها زنده میشوند؟ این اشکی هم که انسان میریزد و ربطی که به آنها پیدا میکند، مثل این است که دارد به وسیله آنها دلش زنده میکند.
🌹 زیارت این قبور شهدا و زیارت امام زادهها خیلی مؤثر است. یک امام زادهای برای خودتان در نظر بگیرید و یک روضه هفتگی. اینها اثرات خوبی میتواند بگذارد.
@haerishirazi
May 11