#کلام_استاد
#سیرمطالعاتی
🥇امام سجاد(ع)، پناه ضعفا و بیچارگان🥇
🔆 زينالعابدين(ع) پيك محبت بود. اين هم عجيب است: راه که مىرفت، هرجا بىكسى را مىديد، هر جا غريبى را مىديد، فقير و مستمندى را مىديد، كسى را مىديد كه ديگران به او توجه ندارند، به او محبت مىكرد، او را نوازش مىكرد و به خانه خودش مىآورد.
🔹 روزى يك عده جُذامى را ديد. (همه از جذامى فرار مىكنند، و آن كه فرار مىكند از سرايت بيماريش مىترسد، ولى خوب اينها هم بنده خدا هستند.) از اينها دعوت كرد، آنها را به خانه خود آورد و از آنها پرستارى كرد. خانه زينالعابدين(ع) خانه مسكينان و يتيمان و بيچارگان بود.
⁉️ما شیعیان چقدر به امامان خود تأسی کردهایم؟!
📚#سیری در سیره ائمه اطهار(ع)
🆔 eitaa.com/tabyien
🔰 سخن_هفته | «#جهادِ_تبیین» در برابر تحریف
▪️ خط حزبالله اهمیت و ابعاد فرمان اخیر رهبر معظم انقلاب خطاب به جوانان را بررسی میکند.
📜 متن کامل سخنهفته این شماره را در khl.ink/khat309 مطالعه کنید.
#خطر_تحریف
🆔 eitaa.com/tabyien
#اطلاعنگاشت
#گزیدهصحبتهایمقاممعظمرهبری
در صحن علنی مجلس شورای اسلامی
🔸۱- رئیسجمهور صلاحیت و کفایت خود را باید در احترام به نهادهای قانونی ثابت کند چرا که مشروعیت او مبتنی بر حرمت قانون اساسی است که آن نهادها بخشی از تحقق خارجی آن را تشکیل میدهند. آقای بنیصدر بارها به نهادهای قانونی بیحرمتی روا داشته و به این طریق پایه مشروعیت خود را سست کرده است.
🔸۲- رئیسجمهور بالاترین مقامی است که حفظ حرمت نظام جمهوری از او انتظار میرود تحقیر جمهوری تحقیر رئیسجمهوری است. آقای بنیصدر در یک جمله کوتاه جمهوری اسلامی و نهاد ریاست جمهوری را تحقیر میکند «این جمهوری، جمهوریای نیست که من فخر کنم رئیس آن باشم»
🔸۳- آقای بنیصدر در مقابله با کسانی که وی آنها را دشمن خود فرض میکرد از هیچ اقدامی ابا نکرد و حتی از اینکه رویههای تخریبش اساس جمهوری اسلامی و استقلال کشور را خدشهدار کند پروایی نورزید.
🔸۴- در انقلاب ما و نیز در جمهوری ما که ثمره آن بود ویژگی بارز و چشمگیری که میتوانست آن را از همه تجربههای مشابه ممتاز کند حقیقتگرایی بجای سیاستگرایی بود. همهچیز در روش و رفتار امام و خطوط سیاست داخلی و خارجی ما از چنین روشی خبر میداد. آقای بنیصدر در مقام ریاست جمهوری این روش را نقض کرد و سیاستبازی را جانشین حقیقتگرایی کرد.
🔸۵- یکی از اصول اخلاقی اسلام و مصداق بارز تقوا و امانت که جزء صلاحیتها و شرایط رئیسجمهور در قانون اساسی به شمار آمده است، صداقت و راستگویی است. آقای بنیصدر این شرط را نقض کرده و اساس کار خود را بر عدم صداقت در اظهار و در عمل نهاده است.
🆔 eitaa.com/tabyien
#اطلاعنگاشت (ادامه)
🔸۶- بیشک چهرهی منور و شخصیت والای معنوی و روحانی و هوشمندی و قاطعیت امام خمینی سنگینترین وزنهی انقلاب و جمهوری ماست. حضور مردم در صحنه وزنهی عظیم دیگری است که دشمن را مأیوس میکند و نظام جمهوری اسلامی صحنهی اقدام و مجاهدت امام و امت است. بنیصدر میگوید: امام برحسب اخبار و اطلاعاتی که دریافت میکند و طبق طرز فکر خاص خود عمل میکند، یعنی امام با واقعیت تماس مستقیم ندارد. شاید هم عقیده دارد که اگر از تمام این مسائل سخن گفته شود، مردم ناامید خواهند شد.»
در تعبیر ایشان، امام یک فرد سادهای است که آنجا نشسته است، میروند و به او خبر میدهند و ایشان هم بر طبق آن خبرها هی نظر میدهند. در واقع بزرگترین بلندگوی تبلیغاتی علیه رژیم جمهوری اسلامی، آقای بنیصدر بود.
🔸۷- رئیسجمهور باید حیثیت جمهوری را در خارج از کشور حفظ کند. تخلف از این کار قطعاً اگر خیانت نباشد، بیکفایتی سیاسی و اخلاقی و خیلی بیکفایتیهای دیگری است.
🔸۸- کمترین حد کفایت سیاسی آن است که محدودهی مشاوران نزدیکتر و یاران و همکاران رئیسجمهور از عناصر بدسابقه و بدنام و لااقل مشکوک و مورد سوءظن پاک باشند.
🔸۹- افشای اسرار اقتصادی کشور نیز یکی دیگر از دلایل عدم کفایت آقای بنیصدر است. اظهار میزان نیاز ایران به صدور نفت و میزان موجودی ارزی کشور و اظهار فلج اقتصادی از آن جمله است.
🔸۱۰- در سیام شهریور ۵۹ حملهی بزرگ متجاوزان عراقی به خاک ما آغاز شد. سیزده روز قبل از آن، آقای بنیصدر در یک سخنرانی (۱۷ شهریور) با مشتعل کردن آتش اختلافات داخلی و با طرح مسائلی که در فارغترین اوقات نیز از یک فرد مسئول، ناروا و غیر مقبول است، منشأ یک سلسله خصومتهای داخلی میان مردم و پیدایش جو اختلاف و کدورت شد. آیا بنیصدر در آن هنگام از حدوث قریبالوقوع جنگ مطلع بود یا نه؟ به هر تقدیر یکی از دو شق، بیهوشی و بیتقوایی یعنی به هر حال بیکفایتی بر آن منطبق است. به گمان زیاد، بنیصدر انتظار چنان حملهای را داشت. خود ایشان یک جا تصریح میکند که من خبر داشتم، ولی قاعدتاً او چنان کسی است که مناقشات و درگیریهای سیاسی برای او بر هرچیزی مقدم است؛ حتی در حال جنگ.
🔸۱۱- رئیسجمهور باید در جهت تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی بکوشد و در این زمینه توجه به خط اصلی انقلاب و رهبری آن که مورد پذیرش تمام تودههای میلیونی کشور است، حائز اهمیت فراوان است.
کفایت سیاسی رئیسجمهور در درک صحیح پایههای رهبری و حرکت در جهت رهنمودهای آن تجلی میکند. آقای بنیصدر نه تنها در این جهت حرکت نکرد، بلکه عملاً در مقابل رهبری ایستاد و رهنمودهای امام امت مبنی بر خط آرامش و جلوگیری از تشنجآفرینی را آشکارا زیر پا نهاد.
🔸۱۲- نفی قدرت مطلقه از ویژگیهای انقلاب ما بود، طبعاً جمهوری ما از پذیرش هر قدرت دیگری ابا و امتناع داشت و قانون اساسی ما نیز بر همین پایه، پایهی شکستن قدرت و تقسیم آن میان نهادهای قانونی، شکل گرفته است. آقای بنیصدر، درست بهعکس، همواره جویا و تلاشگرِ قدرت مطلقه بود.
🔸۱۳- عجیبترین پدیدهای که در رابطه با عدم کفایت ایشان قابل بررسی است، اخلال و شورشگری ایشان است. این از هر کس در یک نظام اجتماعی قابل تصور باشد، از رئیس یک دولت غیر معقول است.
🔸۱۴- خصلتهای شخصی ایشان نیز هرکدام در سلب صلاحیتهای لازم برای رئیسجمهوری یک دولت اسلامی دارای نقش و تأثیر است. غرور وی که خود را اندیشهی بزرگ قرن و کتاب خود را بزرگترین اثر تاریخ اسلام میشناسد که نوار این گفتهی ایشان که اتفاقاً در همینجا در دبیرخانهی کنونی مجلس گفتند موجود است.
🆔 eitaa.com/tabyien
9.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تماشایی👌
#رفاقت_با_فرزند
#آیتالله_حائری_شیرازی(ره)
#رفاقت، شاهکلید تربیت فرزندان است.
#تبیین_تربیت_فرزند
🆔 eitaa.com/tabyien
17.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تماشایی👌
#جوانانه
#آوارگی_و_هجرت
🔸نماهنگی کوتاه از فعالیتهای #گروه_جهادی_ربّیّون در منطقهای محروم از توابع کرمانشاه، تابستان ۱۳۹۶
#تبیین_سبک_زندگی
🆔 eitaa.com/tabyien