✍یادداشت | طرح شوم سوریه سازی افغانستان
🔹خروج امروز نظامیان آمریکایی از افغانستان به واسطه تغییر سیاست آمریکا در تمرکز بیشتر بر شرق آسیاست. حفظ تسلط بر افغانستان دقیقاً با سیاست مهار چین، روسیه و ایران همخوانی دارد. باید توجه داشت که هیچ نقطه ای در شرق آسیا وجود ندارد که بتواند نقش افغانستان را برای آمریکا ایفا کند. افغانستان از نظر جغرافیایی دقیقاً در نقطه تلاقی چهار قدرت مهم آسیایی یعنی روسیه، چین، ایران و هند قرار گرفته و نزدیک ترین نقطه به این چهار کشور است. بر این اساس خروج از افغانستان به هیچ وجه نمی تواند انتخاب آمریکا برای رسیدن به موقعیت برتر باشد.
🔹خروج آمریکا از افغانستان مقدمه خروج از غرب آسیاست و این اتفاق خواهد افتاد در حالی که این خروج، خروج آمریکا از همه دنیا را در پی می آورد و این یعنی افول قدرت آمریکا. واقعیت این است که آمریکا و ائتلاف غربی، عبری و عربی درصدد سوریه سازی افغانستان هستند تا بی ثباتی را متوجه چین، روسیه و ایران کنند. تأخیر در روند افول آمریکا، مدیریت قدرت های آینده و دورسازی ایران از جبهه مقاومت با مشغول کردن در شرق آسیا از جمله اهداف طرح شوم سوریه سازی افغانستان است.
دیدارنگار 84.pdf
2.41M
📝 دیدارنگار | ویژه بیانات رهبر انقلاب در دیدار رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت
🔹در «یادداشت بیاناتی» این شماره با عنوان «نقشه راه اقتصاد» توصیه های اقتصادی مهم رهبر انقلاب به دولت سیزدهم مرور شده است.
🔴 پروژه بانیان وضع موجود علیه رئیسی/ اصلاحطلبان «ناامیدسازی افکار عمومی» را کلید زده اند
🔹درحالیکه کمتر از یک ماه از تحلیف و کمتر از یک هفته از رأی اعتماد دولت سیزدهم میگذرد، برخی فعالان سیاسی اصلاحطلب نقد غیرمنصفانه دولت فعلی را آغاز کرده و با شعار «ما نمیتوانیم» درصدد هستند تا دولت فعلی را ناکارآمد نشان دهند. جریان اصلاح طلب به عنوان بانی اصلی وضع موجود، پروژه ناامیدسازی افکارعمومی و القای بغرنج شدن اوضاع در آینده نزدیک را کلید زده است.
🔹به عبارت دیگر بانیان فتنه ۸۸ و مدافعان غائله آبان ۹۸ و حامیان برجام و مدافعان کرسنت و توتال و فساد صندوق ذخیره فرهنگیان و حامیان مدیران نجومی بگیر و مفسدان گردن کلفت اقتصادی، ژست کارشناس و تحلیلگر به خود گرفته و آدرس غلط به افکار عمومی می دهند.
🔹گذشته از نگاه منفعتجو و رقیب هراس جریان اصلاحات، در شرایط کنونی کشور تلقین نگاه «ما نمیتوانیم» همان سیاستی است که دشمنان ملت ایران تجویز میکنند درحالیکه امروز جامعه خواهان گشایش در امور و اقدامات جهادی برای برداشته شدن مشکلات اقتصادی است و این نوع نگاههای وادادهای را که از آن جز یأس و ناامیدی حاصل نمیشود تحمل نمیکنند.
🔹رئیسجمهور جدید در معرفی کابینه و تعیین مدیران ارشد تلاش نموده تا چند عنصر تخصص، جوانی، تجربه، کارنامه، انقلابی گری، پاک دستی و کارآمدی را لحاظ کند؛ پس ابتدا باید فرصت لازم را به دولت فعلی داد و سپس انتقاد از عملکردش را آغاز کرد، نه اینکه خود را در مقام پیشگو قرار داد و از همین اولین قدمهای آغاز مدیریت دولت، شروع به انتقاد کرد.
▪️شهید حاج قاسم سلیمانی:
«کشوری که در قلب، اسمِ حسین[ع] را دارد، فرهنگ عاشورا را دارد، باید در زیست و فرهنگ، الگوی جهان شود.»
#مکتب_حاج_قاسم
9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید | درخواست حجت الاسلام پناهیان از دولت رئیسی برای برگزاری پرشکوه اربعین
- محدودیتهای نامعقول را برای اربعین بردارید
- مسئولان! خودتان را بکشید برای اینکه اربعین رونق بیشتری داشته باشد
- هیچ معنویتی مثل اربعین نمیتواند در کل زندگی انسان و حرکت یک جامعه موثر باشد
🏴 از عاشورا تا ظهور
◽️امام خامنه ای(مد ظله العالی): "اگر همه ما عاشورایی باشیم، حرکت دنیا به سمت صلاح، سریع و زمینه ظهور ولی مطلقِ حق فراهم خواهد شد."
۱۳۷۴/۰۳/۰۳
----------------------------
▪️عاشورا، رمز قیام و به پا خاستن شیعه برضد ظلم و ستم است و انتظار، رمز بقا و استمرار آن و این دو به منزله دو بال برای پرواز شیعه است به سوی کمال مطلوب و آمال و آرزوی دیرین بشر.
▪️عاشورا دریچه ای است به انتظار و انتظار تجلّی آرزوها و آمال کربلا. به بیان دیگر انتظار، همان عاشورا و کربلا است در گستره زمین و در مقطعی دیگر از تاریخ. بدون عاشورا و کربلا، انتظار مفهومی ندارد و انتظار ثمره عاشورا و کربلا است.
▪️قیام و نهضت جهانی حضرت مهدی(عج) برای آمال بشر، پشتوانه و عقبه ای می خواهد به استحکام عاشورا و کربلا تا در هیچ شرایطی به سردی و خاموشی نگراید.
#جمعه_های_انتظار
18.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 موشن گرافیک | حماسه دلوار
◽️نباید یادمان برود انگلیسی ها چه بر سر ایران آورده اند
📆 ۱۲ شهریور؛ سالروز شهادت رئیسعلی دلواری و روز مبارزه با استعمار انگلیس
#سخن_هفته | تحول مستمر، راه علاج مشکلات
🔹«همّتتان را متمرکز کنید بر اینکه یک بازسازی انقلابی و البتّه عقلانی و فکورانه در همهی عرصههای مدیریّتی انشاءالله به وجود بیاید.» این بخش از بیانات رهبر انقلاب در نخستین دیدار رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت سیزدهم، در واقع طرح یک سرفصل و جهتگیری اساسی برای دولت جدید بود. در واقع معظم له «بازسازی انقلابی مدیریّت اجرایی کشور» را بهعنوان یک مطالبهی کلان از دولت سیزدهم مطرح ساختند، اما بازسازی انقلابی مدیریت به چه معناست و چگونه قابل اجراست؟
🔹در این تعریف آنچه که محوریت دارد «انقلابی» بودن دستگاه مدیریّت اجرایی کشور و برخورداری آنان از عنصرِ «تحرّک انقلابی» است. بر این اساس، برای فهم صحیح و دقیق موضوع باید انقلابی بودن و حرکت بر روی ریل انقلاب را مورد توجه و کنکاش قرار داد.
🔹از منظر رهبر انقلاب «انقلابیگری یعنی عادلانه، خردمندانه، دقیق، دلسوزانه، منصفانه، قاطعانه و بدون رودربایستی عمل کردن.» ۱۳۹۵/۴/۹ و از سوی دیگر «انقلابیگری به آن است که ما مواضع اسلامی و انقلابی را قاطعانه و بدون رودربایستی و مرعوب شدن و خام شدن در مقابل برخی از چهرههای امیدبخش کاذب، حفظ کنیم.» ۱۳۶۸/۵/۳۱
🔹در این نگاه، انقلابیگری علاوه بر تدیّن، با عنصر «عقلانیت» پیوند خورده است:«عقلانیّت واقعی هم در انقلابیگری است. نگاه انقلابی است که میتواند حقایق را به ما نشان بدهد... عقلانیّت معنایش این است که انسان اصالتها را بشناسد؛ عقلانیّت، تکیهی به مردم است؛ عقلانیّت، تکیهی به نیروی داخلی است؛ عقلانیّت، تکیه و توکّل به خدای بزرگ است. عقلانیّت اینها است؛ عقلانیّت در این نیست که انسان خود را بعد از رها شدن از چنبرهی قدرت آمریکا و استکبار، مجدّداً نزدیک به آنها بکند. اینها عقلانیّت نیست.» ۱۳۹۶/۰۳/۱۴
🔹حرکت بر ریل انقلاب و انقلابی عمل کردن در عرصهی مدیریت کشور نیازمند روحیه انقلابی و عزم و اراده مستحکم است؛ «یک انسان انقلابی، شجاعت دارد، اهل اقدام است، اهل عمل است، ابتکار میورزد، بنبستشکنی میکند، گرهگشایی میکند؛ از چیزی نمیترسد، به آینده امیدوار است، به امید خدا به سمت آیندهی روشن حرکت میکند؛ انقلابیگری یعنی این.» ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
🔹برای عملی شدن این بازسازی انقلابی در عرصهی مدیریت اجرایی کشور «باید مدیریّت جهادی را بر دیوانسالاریهای فرسوده ترجیح بدهیم... مدیریّت جهادی به معنای بیانضباطی نیست؛ پُرکاری، با تدبیر حرکت کردن، شبوروز نشناختن و دنبال کار را گرفتن، این معنای مدیریّت جهادی است.» ۱۳۹۶/۱۱/۲۹
🔹تحقق این مطالبهی مهم نیازمند دو مسئلهی مهم است. اول اینکه «جهتگیری را باید درست انتخاب کنیم؛ چنانچه جهتگیری را غلط انتخاب کردیم، در انتخاب جهتگیری اشتباه کردیم، تلاش مضاعف ما نه فقط ما را به نتیجه نمیرساند، بلکه ما را از راه دور میکند.» ۱۳۹۲/۰۴/۳۰ و نکته کلیدی دوم که مخاطب اصلی آن مدیران ارشد قوهی مجریه هستند اینکه «در محیط وزارتخانه، آن جوّ حزب الّلهی را غالب کنید. با همان بارِ معنایی که کلمه «حزبالّلهی» دارد.» ۱۳۷۲/۰۶/۰۳
🔹نکتهی مهم در این بحث این است که بدانیم «انقلاب یک امر مستمر است؛ یک امر دفعی نیست که بگوییم در تاریخ فلان، مثلاً یک حادثهای اتّفاق افتاد، انقلاب یک حقیقت ماندگار و حقیقت دائمی است. انقلاب یعنی دگرگونی؛ دگرگونیهای عمیق در ظرف شش ماه و یک سال و پنج سال بهوجود نمیآید؛ علاوه بر اینکه اصلاً دگرگونی و صیرورت -یعنی حالی به حالی شدن، تحوّل- اصلاً هیچوقت تمام نمیشود؛ انقلاب یعنی این. انقلاب یک امر دائمی است.» ۱۳۹۴/۰۶/۲۵
🔹بدون جهتگیری و حرکتِ انقلابیِ مستمر نمیتوان انقلاب و دستاوردهای آن را حفظ کرد: «اگر میخواهیم مشکلات این کشور حل بشود، اگر میخواهیم این کشور عزّت پیدا کند، رفاه پیدا کند، کشوری بشود که از لحاظ پیشرفتهای مادّی و معنوی و اخلاقی و فرهنگی الگو بشود، باید راه انقلاب را ادامه بدهیم؛ انقلاب، راه علاج منحصر این کشور بود و هست و در آینده هم خواهد بود.» ۱۳۹۵/۸/۲۶
🔻نکات اصلی اولین گفتگوی زنده تلویزیونی رئیسی با مردم:
🔹مذاکرات وین: ابایی از گفت و گو نداریم/ موضوع گفت و گو دنبال می شود اما نه مذاکره برای مذاکره؛ باید نتیجه داشته باشد و تحریم ها رفع شوند.
🔹کنایه به روحانی: تصمیمی نمیگیرم که مردم صبح بیدار شوند و تازه متوجه آن بشوند!
🔹غیابی برای بازار تصمیم نمیگیریم: به بازار رجوع میکنیم و مشورت میگیریم. معاون اول مسئول هماهنگی تیم اقتصادی دولت است.
🔹دفاع از ساخت سالی یک میلیون مسکن: جایی خود دولت میسازد و جایی تسهیلات میدهد. انبوه سازان باید وارد شوند و بسازند. تردید نکنید باید بشود
🔹واکسیناسیون عمومی: کرونا از اولویت های دولت بوده/ ۴۰ میلیون دوز واکسن به زودی وارد میشود و واکسیناسیون با شتاب بیشتری صورت میگیرد.
🔹مبارزه با فساد به عنوان يک کار ويژه در دولت با تهيه منشوری با شناسايی مراکز و بسترهای فسادزا دنبال می شود.
1212.mp3
4M
🎧 بشنوید | آیا تیم اقتصادی دولت سیزدهم، توانایی و کارآمدی لازم برای حل مشکلات کشور را دارند؟
👤 کارشناس: دکتر علی قاسمی
🔻اصل ماجرای بازجویی افسر اطلاعاتی انگلیس که در آخرین قسمت سریال گاندو به آن پرداخته شد
🔹در حالی که قسمت آخر سریال گاندوی ۲ پخش شد، یادی کنیم از اقدام شجاعانه پاسداران گمنام سازمان اطلاعات سپاه بیت المقدس کردستان که با تیزبینی و پیگیری دقیق، موفق به شناسایی، رصد و دستگیری شارلوت افسر اطلاعاتی انگلیس شدند.
🔹آن شب یعنی ۲۵ مرداد ۱۳۹۵ شارلوت به هر کس که امکان داشت از سفیر انگلیس در تهران، وزارت خارجه انگلیس، وزارت خارجه ایران و... زنگ زد و ضمن تهدید، درخواست آزادی خود و یار فرانسوی اش را داشت.
🔹مترجم سازمان اطلاعات سپاه کردستان که خود در آن شب در صحنه حضور داشته نقل می کرد: شارلوت که انتظار دستگیری را نداشت، تهدید به لغو برجام و تحریمهای بیشتر علیه کشورمان می کرد.
🔹البته این سرباز وفادار ملکه آن شب در حالیکه در داخل خودرو دیپماتیک خود قرار داشت از ترس، خود را خیس کرد تا اقتدار پوشالی سیستم اطلاعاتی ۴۵۰ ساله انگلیس در مقابل هیمنه پاسداران گمنام سپاه شکسته شود.
✍ یادداشت | نمایش اقتدار ایران با تحقیر آمریکا در مدیترانه/ تعامل برد- برد مقاومت
🔹خبر: این روزها خبر خرید سوخت ایران توسط لبنان و حرکت کشتیهای حامل سوخت از ایران و پهلوگیری این کشتیها در لبنان در صدر اخبار رسانهها قرار گرفته است. بر همین اساس در هفتهها و روزهای اخیر سه کشتی ایرانی به مقصد لبنان حرکت کرده و سوخت صادراتی ایران به مقصد رسیده است. همزمان این احتمال مطرح است که کشتی چهارم به زودی از ایران به راه بیفتد.
🔹تحلیل: جبهه مقاومت یک بار دیگر نشان داد که میتواند معادله دشمن را به هم زده و ابتکار عمل را به دست بگیرد. اعزام نفتکشهای ایرانی به سمت لبنان و عبور آن از اقیانوس هند، دریای سرخ، کانال سوئز و مدیترانه نشان داد مقاومت در برابر فشارها و دسیسهها دست بسته نیست. اینکه مقاومت لبنان درخواست علنی کند و پاسخ ایران نیز سریع و علنی باشد یک معنای جالب متبادر میکند: ایران عمق لبنان و لبنان عمق ایران است. بنابراین همانطور که ایران میتواند در دفع تهدیدات و دسیسههای دشمن خود و نیز رفع مشکلات، روی حزبالله و لبنان حساب کند، لبنان هم میتواند در رفع تهدیدات و دسیسهها روی ایران حساب کند و جواب بگیرد.