تبیین
🤔 شبهه: چرا ایران مثل سوریه و عراق در افغانستان ورود نمی کند؟"
✅ پاسخ:
🔹اصل اول خواست مردم همان دیارست. سوری و عراقی و فلسطینی اول خودشان ایستادند و بعد هم از ایران کمک خواستند تا مقابل متجاوز قدرت بگیرند اما در افغانستان دولت با دمپایی فرار کرد و مردم نشستند تا طالبان در کمترین زمان حاکم شوند. حوادث پنجشیر نیز برآمده از یک قوم است و مورد استقبال ملت قرار نگرفت و دلیلی ندارد ایران به غیر از محکومیت آدم کشی، وارد نزاع داخلی قومی و قبیله ای شود.
🔹اصل دوم خواست ملت های مجاهد در جبهه مقاومت است. اینکه نکند جنگ داخلی، ظاهری و باطنش تقابل با خروش ملت ها مقابل مجسمه شرارت و ظلم مجسم باشد. اینجا نیز بین سوریه و افغانستان فرق است. در سوریه تلاش استکبار برای شکستن خط مقاومت بود و در افغانستان نزاع پشتون و تاجیک و هزاره و غیره است.
🔹اصل سوم خواست ملت ایران است. جمهوری اسلامی اگر در سوریه و عراق با داعش نمی جنگید، در کرمانشاه و تهران باید می جنگید. نزاع نیابتی به نفع حاکمان بود حال آنکه در افغانستان چنین نیست. طالبان نه داعش اند نه وهابی و نه القاعده. حتی خودشان هم یک دست نیستند. نسبت به گذشته و آینده شان نیز تصویر روشنی نیست. با این حال مهم است که حقوق و امنیت ایران را به رسمیت بشناسند.
🔹سابقه عملکرد نظام اسلامی در منطقه نشان می دهد که هیچ جا بدون درخواست رسمی و قانونی کمک از طرف مقابل وارد عمل نشده و هیچ جا شتابزده اقدام نکرده و بعد از مدتی، سررشته معادلات را به نفع همه مردم منطقه در دست گرفته است. حتی در شرایط زهرآگینی که آمریکا نجف و کربلا را مستقیماً هدف گرفته بود، جمهوری اسلامی هیجانی عمل نکرد اما در مدت معینی با کمک به ملت عراق، کمر آمریکا را شکست.
🔹در جریان پنجشیر و افغانستان هم ان شاء الله نظام اسلامی با تدبیر و عقلانیت، نقش موثری در تغییر صحنه به نفع مردم مظلوم افغانستان و دفع تجاوزگران ایفا خواهد کرد. مزدوران غرب از همین می ترسند و تلاش می کنند ایران را وارد باتلاق جنگ کنند یا تنش و درگیریهای بینالافغانی را به داخل ایران بکشند و با تحریک ایران به دخالت در افغانستان، نقشه تجزیه افغانستان را که طراح آن آمریکا است جلو ببرند! به همین دلیل تجمعات و تحرکات اخیر دوقطبی طالبان-احمدمسعود در ایران شدیداً محل تامل و هوشیاری است.
🔴 سریال جمعه های جهادی/ شتاب خدمت به مردم با اقدامات تحولی و حضور میدانی مسئولان
🔹این روزها شاهد رویکرد جدیدی از خدمت به مردم هستیم. همچون هفته های گذشته، صبح جمعه روسای قوای مجریه و قضاییه به بیرون از تهران سفر کردند تا از نزدیک مشکلات و مسائل را بررسی کنند. رئیس جمهور به خراسان جنوبی رفت و رییس عدلیه به زندان دماوند. امر مبارکی است که دو رئیس قوه با تلاش و عزم جدی در حرکتد و اراده کرده اند تا مشکلات و موانع را برطرف نمایند. با تداوم این رویه میتوان به تغییر شرایط امیدوار بود.
🔹اکنون شاهد رئیسجمهوری هستیم که ترجیح میدهد خودش از نزدیک شرایط را بسنجد و بهجای دریافت گزارش، شخصا گزارشهای مردمی را جمعآوری کند. کشوری مانند ایران که دارای منابع مالی و طبیعی بسیار زیادی است با مدیریت درست و آگاهانه میتواند پیشرفت بیشتری یابد و مسیر آیندهاش تغییر کند.
🔹به نظر میرسد این تغییر در دولت سیزدهم در حال رخداد است. تغییری که جنسش با وعدههای دولت روحانی متفاوت است. از جنس ایمان و اعتقاد به توان داخلی و استفاده از فرصتهای خارجی. تغییری که ثابت میکند دیدگاه جلب اعتماد غربیها و آمریکاییها یک سیاست و نگاه پوسیده و سادهلوحانه است. در هشت سال مدیریت برجامی شاهد مدیریت چنین دیدگاه بودیم و جز تعطیلی کارخانهها و صادرات، کاهش بیرویه ارزش پول ملی، گرانی سرسامآور مسکن، دستدرازی دولت در بازار سرمایه، کسری بودجه شدید و وابستگی به درآمد نفت و عدم ایجاد منابع درآمدی جدید و ایجاد بدهیهای میلیاردی عايدهای نداشت.
🔴 فاش شدن راز خودزنی ۱۱ سپتامبر سال ۲۰۰۱ توسط ژنرال آمریکایی
🔹ژنرال وسلی کلارک رئیس سابق ستاد ارتش امریکا و فرمانده سابق ناتو در سال ۲۰۰۷ با صراحت اعلام کرد: حادثه ۱۱ سپتامبر بهانهای برای ویران کردن لبنان، عراق، سوریه، لیبی، سومالی، سودان و ایران بود.
🔹این ژنرال کهنه کار آمریکا ادامه داد: تمام ۷ کشور به غیر ایران با جنگ نابود شدند. ولی به دلیل قدرت نظامی ایران، استراتژی به نابودی نرم تغییر کرد.
🔹او هم چنین گفت تحریم ها دو هدف دارند: یا ایران دچار آشوب می شود که پروژه سوریه جنگ داخلی اجرا می شود یا ایران تسلیم مذاکره می شود که پروژه عراق و لیبی خلع سلاح و حمله نظامی اجرا می شود. ایران راهی جز پیروزی در جنگ اقتصادی ندارد یا پیروز می شود و ابرقدرت می شود یا شکست می خورد و نابود می شود.
📚 منبع: کتاب برج های دوقلو/ خوان آنتونیو سارین/ استاد دانشگاه شیکاگو
✍ پی نوشت: از این گفتگو سال ها می گذرد و کشورمان ایران توانست مقابل شدیدترین تحریم های اقتصادی مقاومت کند و از پس تهدیدهای نظامی هم عبور کند. اکنون این ایران است که سرنوشت منطقه غرب آسیا را تعیین می کند و به یک قدرت جهانی تبدیل شده است.
🔹بهانه های FATF و تحریم با انبوه واردات واکسن رنگ باخت
1⃣ ۲ دی ۱۳۹۹ | سخنگوی دولت: نپیوستن ایران به FATF علت ناتوانی در خرید واکسن کروناست.
2⃣ ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ | پنجاهمین محموله واکسن که شامل سه میلیون و ۲۰۰ هزار دز واکسن کروناست وارد کشور شد؛ با ورود این محموله، مجموع واردات واکسن کرونا از ۵۰ میلیون دز عبور کرد / در ۴۹ محموله قبلی، حدود ۴۷ میلیون دز واکسن وارد کشور شده است.
🔹کمترین فایده رفتن روحانی و یارانش این بود که به همگان ثابت شد بیش از آنکه تحریم آمریکا و اتحادیه اروپا باشیم، تحریم بی کفایتی و ناکارآمدی دولتی بودیم که آب خوردن مردم را هم به تحریم ها و مذاکرات برجامی گره می زد.
🔺صلح امام حسن(ع) بقای اسلام را تضمین کرد
▪️امام خامنه ای(مد ظله العالی): "اگر امام مجتبی علیهالسلام این صلح را انجام نمیداد، آن اسلام ارزشیِ نهضتی باقی نمیماند و از بین میرفت؛ چون معاویه بالاخره غلبه پیدا میکرد. چون دستگاه تبلیغات در اختیار او بود..."
۱۳۶۹/۱/۲۲
┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄
🏴 فرا رسیدن سالروز شهادت غریبانه امام حسن مجتبی(ع) تسلیت باد!
1778.docx
12K
✍ یادداشت
- ردیابی شبکه اخلال گر نظام سلامت کشور
- گاندوهای آمریکایی مانع ورود واکسن شدند!
15.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید | آمار عجیب کرونای کربلا
از زبان رئیس بزرگترین بیمارستان کرونایی کربلا
🔹حجت الاسلام پناهیان: از مسئولین تقاضا میکنم تجدید نظر کنند!
✍ یادداشت | اهداف سفر الکاظمی به تهران
🔹مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق در فاصله یکساله، برای بار دوم به تهران آمد. این امر نشان میدهد که ایران در سیاست خارجی عراق جایگاه ویژهای دارد. در این سفر هیئتهای سیاسی و اقتصادی وی را همراهی میکردند و دستور العملهای این سفر متمرکز بر ابعاد سیاسی و اقتصادی بود.
🔹آنچه در این سفر بیش از همه مورد توجه است، تأکید بر گزارههایی همچون مسائل انرژی، میانجیگری بین ایران و عربستان و یک سری روندهای فیمابین همچون حضور برخی گروههای تروریست در شمال عراق است. در بحث انرژی، عراق همچنان به واردات گاز از ایران احتیاج دارد و تأکید دولت عراق نیز بر همین مسئله استوار است. در بحث برق نیز نزدیک به یکسوم برق عراق توسط ایران تأمین میشود. این مسائل نشان میدهد که عراق همچنان در بحث انرژی خواهان واردات از ایران است.
🔹با توجه به نزدیک شدن به انتخابات پارلمانی عراق، الکاظمی به دنبال حفظ جایگاه خود در دولت آینده عراق است. در کنار این مسئله، الکاظمی برای فائق شدن بر بسیاری از مشکلات اقتصادی عراق به همراهی ایران نیاز دارد و در این زمینه نیز ایران همواره حسن نیت خود را نشان داده است.
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 موشن گرافیک | اقتدار دریایی ایران در پهنه آبی جهان
🔹برای اولین بار در تاریخ دریانوردی ایران، ناوهای ایرانی وارد اقیانوس اطلس شدند و انگلیسیها فقط توانستند نظارهگر قدرت ناوهای ایران در سواحل خود باشند.
🔹همچنین نخستین کشتی حامل سوخت ارسالی ایران به لبنان از طریق بندر بانیاس سوریه به مقصد خود رسید. سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان ضمن تشریح به هم خوردن محاسبه آمریکا و غربگرایان و ناتوانی صهیونیستها از هدف قرار دادن این کشتی خاطر نشان کرد: این معامله سوخت، معادلات منطقه را تغییر داد.