eitaa logo
نگاه 🌼 حسن
95 دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
1.1هزار ویدیو
29 فایل
🤔اصلاح نگاه 🍂از منفی نگری ساختگی رسانه ها 💥در جنگ ادراکی 🌱به واقع بینی مصلحانه و رو به پیشرفت 📝وصیت نامه ( ان شاء الله شهید) حسن قاینی پور @khadem_o_reza57 🌹اگر شهید نشویم، می میریم!
مشاهده در ایتا
دانلود
17.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 آغاز پیاده‌روی از مسجد سهله ▪️با آغاز پیاده‌روی اربعین از مسجد سهله یعنی خانه‌ی امام زمان (عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف) غوغایی بسیار بزرگ‌تر و اثری بسیار عمیق‌تر در جان‌ها خواهید گذاشت... @pshrmq
من دیگه حرفی ندارم! 😐 😒 خدا شفای عاجل عنایت کند ان شاء الله برای تفکر غرب زده!
هدایت شده از بیداری ملت
14.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 آچمز شدن مرعشی مقابل استدلال های مجری برنامه جهان آرا 🔴 👇 @bidariymelat
یعنی واقعا آدم می مونه چی بگه! شما فکر کنید ازین 45 سال انقلاب بیش از 30 سال کار اجرایی دست اینا بوده! 😭😭
🔴توجه؛ لجن پراکنان در حال لجن پراکنی میباشند... خدا وکیلی اون شهادت و ترور تحمل ش راحت تر این حرفهاست! از بی شرفی و وطن فروشی و استدلال های نامردی و کینه ورزانه ی بعضی مزدور های بی جیره و مواجب آدم تعجب میکنه!
سفر اربعین معمولا با یک سری سختی ها همیشه همراه ه اما هر موقع توی این سفر سختی برام پیش میومد! و یکم میخاستم بی تاب بشم! یاد حضرت زینب و امام سجاد علیهما السلام میفتادم 😭😭😭 و با خودم میگفتم این اذیتی که ما شدیم در مقابل اون سختی که اسرای ال الله کشیدن چیزی نیست 😔😔😔 که بخایم ناشکری کنیم و... ان شاء الله همیشه این توی ذهن مون باشه رفقا ما عزاداریم! 😭😭🖤◼️◾️▪️◾️◼️🖤 امام مارو شهید کردن😭 خانواده ش رو به اسارت بردند ❤️‍🔥❤️‍🔥 و ما داریم میریم برای عرض تسلیت به صاحب عزا!
و داریم برای تفسیر این فراز نورانی میریم و نصرتی لکم معدّه ما برای یاری تو آماده ایم! یابن الحسن 😭😭🤲 ما داریم میایم برای یاری شما! که دیگه غریب نباشید با همه زن و بچه مون هم میایم! که بگیم ما پیروان زینبیم (س) و امام مون رو تنها نمیذاریم! بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی! اما فرقی هست بین این زمان و اون زمان... اینجا عراقی ها از ما با همه وجودشون پذیرایی می کنن الان یادم میفته گریه م میگیره 😓😭 یادم میاد بچه مثلا می‌خورد زمین یا به هردلیلی گریه میفتاد همه دنبال کمک به ما بودن، یکی آب می‌آورد، یکی خوراکی میداد به بچه که ساکت بشه و... اما همون جا که این صحنه ها رو میدیدم بی اختیار گریه م می‌گرفت! برای زینب (س)! 😭😭😭😭😭🥺😭😭 چه کشید در این راه...! تا بچه میفتاد و بهانه می‌گرفت، با کتک استقبال میشد 😭😭 و بماند که در شام چها کشیدند الشام الشام الشام 😭
💢‍ وزارت اطلاعات: شبکه‌ی گسترده‌ی خانواده‌ی بهاییِ اخلالگر در موضوع دارو کشف و اعضای آن بازداشت شدند ✍ وزارت اطلاعات طی بیانیه‌ای اعلام کرد: 🔻 به‌دنبال وصول گزارش‌هایی پیرامون بروز اختلالات مرموزی در عرضه‌ برخی داروهای حیاتیِ بیماران و تشدید ناموجه این اختلالات در مقاطع خاص(همچون دوره‌ فراگیری ویروس کرونا در کشور)، این وزارت‌خانه بررسی و ریشه‌یابی مسئله را در دستور کار خود قرار داد. 🔻 گرچه در مراحل اولیّه‌ی تحقیقات، حضور و تأثیرگذاری منفی باندهای قاچاق و احتکار دارو کشف و مورد پی‌گیری قرار گرفت، اما به موازات گسترش و عمق یافتن جستارهای اطلاعاتی - امنیتی، علاوه بر باندهای خلاف‌کار و انگیزه‌های سودجویانه، سرنخ‌هایی از ارتباطات خارجی و قرائنی از دخالت برخی فرق ضالّه نیز در این عرصه کشف گردید. تنها در یک نمونه، یکی از خانواده‌های بهایی در شهر تهران با تملک آشکار و پنهانِ ۲۰ داروخانه و ۳ شرکت لوازم آرایشی و بهداشتی و انبارهای متعددِ غیرمجاز به ارتکاب انواع تخلفات و جرایم از قبیل قاچاق و احتکار دارو، تقلب در داروهای مسافرتی، پولشویی با شیوه‌های بسیار پیچیده و چند لایه و فرار مالیاتی پرداخته بود. 🔻 تبانی با معدودی از پزشکانِ متخلف، برای تجویز داروهای مورد نظرِ باند یا داروی بیش از حد نیاز بیماران یا الزام بیمار به تهیه دارو از داروخانه‌های خاص، از انواع دیگر تخلفاتی بود که کشف شد و در مصادیقِ یافت شده، ماهیانه ارقام نجومی به پزشکانِ متخلف می‌پرداختند. در ادامه‌ی تحقیقات، علاوه بر موارد مزبور، تعداد ۲۰ انبار مخفی متعلق به این خانواده حاوی داروهای قاچاق و احتکار شده و سایر اقلام بهداشتی و آرایشی نیز شناسایی گردید. 🔻 در ضربه‌ وارده به باند فاسد مورد اشاره، تعداد ۹ نفر از عوامل اصلی با حکم مرجع محترم قضایی بازداشت و ۴۰ باب داروخانه و انبار توقیف شد. یقیناً این اقدام گامی در مسیر سالم‌سازی فرآیند تأمین و توزیع داروی کشور و حمایت از وجهه‌ی جامعه‌ی شریف و فداکار پزشکی کشور است که همیشه و من‌جمله در مقطع همه‌گیری ویروس کرونا، مراتب وفاداری و جان‌فشانی خود را نسبت به ملّت عزیز ایران اثبات کرده و از بذل جان خود نیز دریغ نورزیده‌اند. 🔻 سربازان گمنام امام زمان عجل‌الله‌فرجه ضمن سپاس بی‌پایان از همراهی مردمی و همکاری جامعه‌ متعهد پزشکی در مراحل شناسایی و برخورد با این باند فاسد، از همه‌ی هموطنان گرامی استدعا دارند که هرگونه اطلاعات پیرامون شبکه‌های مشابه احتمالی را به ستاد خبری وزارت اطلاعات(شماره ۱۱۳) گزارش نمایند.
توی طب سنتی اگر یک هزارم همچین اتفاقاتی بیفته! همه عطاری های ایران پلمپ میشن! 😐 اما انگار طب نوین....!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دبیرکل حزب کارگزاران: من اندازۀ چند نمایندۀ مجلس قدرت دارم 🔹سلاح‌ورزی، رئیس فعلی اتاق بازرگانی، عضو حزب ما نیست اما اگر برکنار هم شود یک سلاح‌ورزیِ دیگری روی کار می‌آید؛ چون انتخابات اتاق بازرگانی را دوستان ما برده‌اند. 🔹هرکدام از اعضای حزب ما در کشور راه که می‌روند می‌توانند اندازۀ چند وزیر در کشور موثر باشند. پی‌نوشت دیکتاتوری سرمایه داری زالو سفتانه لیبرال بودن و... شاخ و دم نداره ببینید مملکت 40 سال دست کیا بوده و با چه تکبری با مخاطب صحبت می کنن! به این جماعت رو بشناسیم و بهشون رای ندیم ! 🙏 امیدوارم هرچه زودتر دوران این دیکتاتوری های نوین و سرمایه داری تموم بشه! واقعا کار آقای رئیسی سخته برای مقابله با این جماعتی که، های زیادی در همه جا دارند! @tabyin57 💭
🔶 همسر حاتم طائی او را سرزنش کرد که چرا زیاد انفاق می‌کند؟ او در جواب گفت: " به من نشان بده که یک آدم دست و دلباز از و گرسنگی مرده باشد🧐 به من نشان بده آدمی که فقط به خودش میرسد، مانده است 🧐 و به من نشان بده که آدم سخاوتمندی از گرسنگی مرده باشد تا به حرف تو عمل کنم".🧐 🌼 🌼 🆔 @khaneehsan