#امام_خمینی(رحمةاللهعلیه)
سکوت، گناهی بزرگ
👌سعی کنید اخلاق اسلامی را همیشه در مد نظر داشته باشید و از شعارهای زننده پرهیز کنید و با حضور دائمی خود، کیْد هرج و مرج طلبان را خنثی کنید.
🔴 و بدانید که گناهی بزرگتر از این نیست که خدای ناکرده در مقابل ضد خدا و ضد مردم ساکت باشید و پاداشی بالاتر از حضورتان در مقابل ضد انقلاب نمیباشد.
✅ آرامش را حفظ نمایید و در حفظ وحدت و اخوت اسلامی کوشش نمایید.
۱۳۶۰/۰۳/۲۸
▪️پیام به ملت مسلمان ایران (تبریک نیمه شعبان- هشدار درباره توطئهها)
#بصیرت
#سخن_ناب
@tabyin_imamkhomeini
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#امام_خمینی(رحمةاللهعلیه)
♦️تا وحدت هست انشاءالله پیروزی ها هم هست.
باید جوانهای ما، پیرهای ما، زنهای ما، مردهای ما، بچههای ما، همه در راه اسلام، برای عزت اسلام و برای عزت میهن خودشان و برای عزت قرآن کریم فداکاری کنند.
✅یکی از فداکاریها این است که با هم اختلاف نکنند، اگر یک اختلاف جزئی هست خودشان اصلاح کنند.
⚡️و بحمدالله الآن در بین ارتش ما و سپاهیان و همه اینها وحدت هست و با این وحدت دارند جلو میروند و تا این وحدت هست انشاءالله پیروزیها هم دنبال هست.
۱۳۶۲/۰۶/۲۷
▪️تهران_حسینیه جماران
#عیدقربان
#وحدت
@tabyin_imamkhomeini
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
#امام_خامنهای(مدظلهالعالی)
دیشب در جلسه [سران قوا] که منزل احمد آقا بود امام آمدند. حالشان بحمدالله خوب بود. علاوه بر صحبت دربارهی موشک اخیر ما و خبرهای حول و حوش آن، من به محرومیت ما چند نفر از جلسههای معنوی و عرفانی امام علیرغم جلسات متعدد با ایشان اشاره کردم. گفتم لازم است ماها را نصیحت کنید و تعلیم بدهید.
♥️[امام] همان شکستهنفسیهای همیشگی را تکرار کردند و گفتند نصیحت این است که مثل من عمرتان به خسران و بطالت نگذرد. روی اخلاص تکیه کردند و گفتند شماها در خدمت اسلامید فقط مراقب اخلاص باشید.
👈🏻گفتم همین نقطهی اصلی اشکال است و برای پیدا کردن اخلاص باید نصیحت شویم. باز امام روی این که من هم چیزی ندارم و اینجا هم خبری نیست و امثال آن تکیه و شکسته نفسی میکردند. آشکارا نشانههای تواضع حقیقی را در چهره و حرکات امام مشاهده کردم.
▫️بخشی از یادداشت آیتالله خامنهای مریوط به جلسه سران قوا با امام خمینی در آستانه عرفه سال ۱۴۰۷ هجری قمری
۱۳۶۵/۵/۲۲
#خاطرات
@tabyin_imamkhomeini
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
#امام_خمینی(رحمةاللهعلیه)
امید است مسلمانان جهان و زمامدارشان این عید قربانی درس فداکاری و از خود گذشتگی را راه حاکمیت مرام مقدس توحید واسلام راستین فرا گرفته و عظمت از دست رفته خود را با کمک الهی بازیابند.
۱۳۶۵/۰۵/۲۷
#عکسنوشته
#عید_قربان
@tabyin_imamkhomeini
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
#امام_خمینی(رحمةاللهعلیه)
👌آن چیزی که میتواند جلوگیری کند، یک قدری تفکر در عید قربان و مسائل قربانگاهی حضرت ابراهیم است،
💥 ایثاری که او کرد و از خودگذشتگیای که او کرد، تدبُّر در او و تدبُّر در مسائلی که در حج هست، مسائل حج و همه مسائل اسلام، به طوری بین ابعاد مختلفه جمع کرده است؛
✅بین عرفان و تعبد، بین سیاست و عبادت، بین مسائل اجتماعی و سایر مسائل.
⚡️👈 این اساس را درست کردند برای اینکه ما از آن اساس چیزی بفهمیم. آنها که در آنجا هستند، تکالیفی دارند و انشاءالله امیدوارم که به آن تکالیف عمل کنند و کردند.
💢 ما هم و آنها هم بعد از اینکه برگشتند، تکالیفی داریم که این تکالیف هم دنبال همان مطالعه عید قربان است و قربانگاهها.
💢 آنها باید سوغات بیاورند آن ایثار را، آن وحدت را، و ما هم باید این معنا را در بین ملت خودمان پخش کنیم.
📎آقایان روحانیون در سرتاسر کشور و آقایان دانشگاهیها در سرتاسر کشور، اینها موظفاند، وظیفه دارند.
۱۳۶۴/۰۶/۰۵
▪️سخنرانی درجمع اعضای جامعه مدرسین اساتید دانشگاه(قیاس رژیم اسلامی و پهلوی)
▪️تهران_حسینیه جماران
#عید_قربان
#سخن_ناب
@tabyin_imamkhomeini
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
#امام_خامنهای(مدظلهالعالی)
⚠️ آن کسی که امام و راه امام و وصیّتنامهی امام را قبول دارد، او «خودی» است؛ آن کسی که استقلال ایران برایش دارای اهمّیّت است و به آن پایبند است، «خودی» است؛ آن کسی که عزّت این ملّت و پیشرفت علمی این ملّت را دنبال میکند، او «خودی» است.
❌غریبهها کسانی هستند که مشتاق سلطهی آمریکایند؛ آنها کسانی هستند که در خانه، برای دزدِ کمین گرفته کار میکنند و به نفع او اقدام میکنند. غریبه آن کسی است که بلندگوی افکار و اهداف دشمنان این ملّت است.
❇️آن کسی که سخن ملت را میگوید، آن کسی که از زبان این ملّت حرف میزند، آن کسی که با دشمنان این ملّت دشمنی میکند، آن کسی که در راه مصالح این ملّت در هر بخشی قدم برمیدارد، جزو سربازان جمهوری اسلامی است.
📛آن کسانی که عمداً در قول و عمل، وحدت را میشکنند و حرکت در جهت خواست دشمن میکنند، اینها در مقابل جمهوری اسلامی صفآرایی میکنند.
۱۳۸۵/۳/۱۴
▫️بیانات در مراسم هفدهمین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمةاللهعلیه)
#راه_امام
#وحدت
#سخن_ناب
@tabyin_imamkhomeini
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
مسئله غدیر، مسئلهای نیست که بنفسه برای حضرت امیر یک مسئلهای پیش بیاورد، حضرت امیر مسئله غدیر را ایجاد کرده است.
آن وجود شریف که منبع همه جهات بوده است، موجب این شده است که غدیر پیش بیاید.
غدیر برای ایشان ارزش ندارد؛ آن که ارزش دارد خود حضرت است که دنبال آن ارزش، غدیر آمده است.
خدای تبارک و تعالی که ملاحظه فرموده است که در بشر بعد از رسولالله کسی نیست که بتواند عدالت را به آن طوری که باید انجام بدهد، آن طوری که دلخواه است انجام بدهد مامور میکند رسول الله را که این شخص را که قدرت این معنا را دارد که عدالت را به تمام معنا در جامعه ایجاد کند و یک حکومت الهی داشته باشد، این را نصب کن.
نصب حضرت امیر به خلافت این طور نیست که از مقامات معنوی حضرت باشد؛ مقامات معنوی حضرت و مقامات جامع او این است که غدیر پیدا بشود. و اینکه در روایات ما و از آن زمان تا حالا این غدیر را آن قدر ازش تجلیل کردهاند، نه از باب اینکه حکومت یک مسئلهای است، حکومت آن است که حضرت امیر به ابن عباس میگوید که «به قدر این کفش بیقیمت هم پیش من نیست»
آنکه هست اقامه عدل است. آن چیزی که حضرت امیر- سلاماللهعلیه- و اولاد او میتوانستند در صورتی که فرصت بهشان بدهند، اقامه عدل را به آن طوری که خدای تبارک و تعالی رضا دارد انجام بدهند، اینها هستند، لکن فرصت نیافتند.
زنده نگه داشتن این عید نه برای این است که چراغانی بشود و قصیدهخوانی بشود و مداحی بشود، اینها خوب است، اما مساله این نیست.
مساله این است که به ما یاد بدهند که چطور باید تبعیت کنیم، به ما یاد بدهند که غدیر منحصر به آن زمان نیست، غدیر در همه اعصار باید باشد و روشی که حضرت امیر در این حکومت پیش گرفته است باید روش ملتها و دستاندرکاران باشد. قضیه غدیر، قضیه جعل حکومت است، این است که قابل نصب است و الّا مقامات معنوی قابل نصب نیست یک چیزی نیست که با نصب آن مقام پیدا بشود؛ لکن آن مقامات معنوی که بوده است و آن جامعیتی که برای آن بزرگوار بوده است، اسباب این شده است که او را به حکومت نصب کنند و لهذا، میبینیم که در عرض صوم و صلاه و امثال اینها میآورد و ولایت مجری اینهاست.
ولایتی که در حدیث غدیر است به معنای حکومت است، نه به معنای مقام معنوی. و حضرت امیر را همان طوری که من راجع به قرآن عرض کردم که قرآن- در روایات است این- نازل شده است به منازل مختلف، کلیاتش سبع و الی سبعین و الی زیادتر، تا حالا رسیده است به دست ماها به صورت یک مکتوب، حضرت امیر هم این طور است.
۱۳۶۵/۰۶/۰۲
#امام_خمینی(رحمةاللهعلیه)
#غدیر
@tabyin_imamkhomeini
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
💠 حضرت امیر است که غدیر را به وجود آمده است.
این که حدیث غدیر را ما حساب کنیم میخواهند یک معنویتی یا یک شانی برای حضرت امیر درست کند، نیست. حضرت امیر است که غدیر را به وجود آورده است، مقام شامل اوست که از باب این شده که خدای تبارک و تعالی او را حاکم قرار بدهد.
۱۳۶۵/۰۶/۰۲
#امام_خمینی(رحمةاللهعلیه)
#غدیر
@tabyin_imamkhomeini
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
💠غدیر در همه اعصار باید زنده باشد.
این که در روایات ما و از آن زمان تا حالا این مدیر را آنقدر تجلیل کردهاند، نه از باب اینکه حکومت یک مسئلهای است، آن که هست اقامه عدل است.
زنده نگه داشتن این عید نه برای این است که چراغانی بشود و قصیدهخوانی بشود و مداحی بشود، اینها خوب است، اما مسئله این نیست.
مسئله این است که به ما یاد بدهند که غدیر منحصر به آن زمان نیست، غدیر در همه اعصار باید باشد و روشی که حضرت امیر در این حکومت پیش گرفته است باید روش ملتها و دست اندرکاران باشد. قضیه غدیر قضیه جعل حکومت است.
۱۳۶۵/۰۶/۰۲
#امام_خمینی(رحمةاللهعلیه)
#غدیر
@tabyin_imamkhomeini
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
#امام_خامنهای(مدظلهالعالی)
کاری که امام در این برهه از تاریخ توانست انجام دهد، گمان میکنم در طول تاریخِ بعد از اسلام، با این عظمت و این ابعاد، در هیچ جا سابقه نداشته است!
مصلحین زیاد بودند، گویندگانِ حق زیاد بودند، مجاهدین فیسبیلالله زیاد بودند؛ اما آن انسانی که توانست این تحرّک و تحوّل عظیم را در دنیا، به نام خدا، به نام دین، به نام ارزشهای معنوی و الهی، آن هم در دنیایی که مالامال از انگیزههای مادّی است، به وجود آورد، او بود. غیر از او، ما کس دیگری را نمیشناسیم.
این، به برکتِ اخلاصش بود. او برای خاطر خدا اقدام میکرد و برای خاطر خدا حرف میزد. وقتی آنچه که انسان میگوید و عمل و قبول مسؤولیت میکند، برای خدا باشد، کارها هم بر انسان آسان خواهد شد.
۱۳۷۲/۳/۱۹
▫️بیانات در دیدار کارگزاران نظام
#امامِتحوّل
#خصوصیات_امام #اخلاص_امام
#سخن_ناب
@tabyin_imamkhomeini
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
#امام_خامنهای(مدظلهالعالی)
باید دشمنیها را شناخت... گاهی اوقات غفلت میشود از دشمنیهایی که با اساس دارد میشود؛ اینها را حمل میکنند به مسائل جزئی...
در صدر مشروطه هم علمای بزرگی بودند... که اینها ندیدند توطئهای را که آن روز غربزدگان و به اصطلاح روشنفکرانی که تحت تأثیر غرب بودند، مغلوب تفکّرات غرب بودند، طرّاحی میکردند؛ توجّه نکردند که حرفهایی که اینها دارند در مجلس شورای ملّىِ آن زمان میزنند، یا در مطبوعاتشان مینویسند، مبارزهی با اسلام است؛ این را توجّه نکردند، مماشات کردند.
نتیجه این شد که کسی که میدانست و میفهمید - مثل مرحوم شیخ فضلالله نوری - جلوی چشم آنها به دار زده شد و اینها حسّاسیتی پیدا نکردند؛ بعد خود آنهایی هم که به این حسّاسیت اهمّیّت و بها نداده بودند، بعد از شیخ فضلالله مورد تعرّض و تطاول و تهتک آنها قرار گرفتند... بعضی جانشان را از دست دادند، بعضی آبرویشان را از دست دادند. این اشتباهی است که آنجا انجام گرفت؛ این اشتباه را ما نباید انجام بدهیم.
امام(رضواناللهتعالیعلیه) که جامعالاطراف بود، یکی از اطراف شخصیت ایشان همین بود؛ حسّاس بود. مثلاً به مجرّد اینکه نسبت به قانون قصاص یک حرکتی انجام گرفت... فوراً امام حسّاسیت مطلب را درک کرد؛ فهمید که معارضهی با قانون قصاص اسلامی، معنایش چیست؛ و آن برخورد عجیب و قاطع را که یادتان هست، انجام داد. ما باید اینجور باشیم؛ باید حسّاس باشیم!
۱۳۸۸/۱۲/۶
(بیانات در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری)
#خصوصیات_امام #حسّاسیت_به_قانون
#مشروطه
#سخن_ناب
@tabyin_imamkhomeini
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
💠 مطالبی که میگویم گرچه تکراری است لکن لازم است تکرار و سفارش شود، و آن دو مطلب است.
یکی اینکه با روحانیون بسازید. من به روحانیون هم این سفارش را بارها کردهام، ولی چون شما امروز اینجا هستید به شما تاکید میکنم. شما با ساختن با روحانیون مردم را با خود کنید، در این صورت آسیب نمیبینید؛ زیرا آسیب از ناحیه اختلاف پیش میآید. شما و روحانیون باید با هم تفاهم داشته باشید. شما میدانید تا به حال هر کاری انجام گرفته است، از اتفاق بوده است؛ پیشبردمان از توافقی بوده است که بین تمامی اقشار است. خارجیها هم اگر بخواهند کاری بکنند، اول بین خود ما اختلاف میاندازند و از این راه فساد ایجاد میکنند، بعد از آنکه اختلاف شد لطمه وارد میآورند، مستقیماً که دخالت نمیکنند. و ما برای حفظ اسلام مکلف و مسئولیم، و امروز حفظ اسلام در تفاهم است، تفاهم بین همه اقشار، بین مردم با روحانیون، روحانیون با استاندارها، استاندارها با مردم و روحانیون، و این تکلیفی است الهی که باید جواب آن را بدهیم.
مطلب دوم اینکه باید تمام استاندارها در هر جا که هستند پشتیبان دولت باشند. امروز استاندارها باید نخست وزیر را، دولت را و مجلس را تقویت کنند که اگر خدای نخواسته، اختلاف کنند موجب شکاف میشود و صدمه به اسلام وارد میشود. و اگر صدمه به اسلام وارد شد خدای نخواسته موجب میشود که دیگر اسلام به این زودیها سر، بلند نکند.
آنهایی که از اسلام سیلی خوردهاند و تشخیص دادهاند که اسلام است که ملتها را نجات میدهد، اگر سر، بلند کنند و به اسلام صدمه وارد کنند ما چه جوابی داریم؟ باید استاندارها از نخست وزیر و دولت و همه وزرا پشتیبانی کنند. شما باید خودتان با هم باشید و پشتیبان همدیگر.
من باز تاکید میکنم که اگر سران با هم خوب باشند، این کشور صدمه نمیبیند. و اگر صدمهای این کشور ببیند از اختلاف سران است.
۱۳۶۲/۰۵/۱۲
#امام_خمینی(رحمةاللهعلیه)
#سخن_ناب
@tabyin_imamkhomeini
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r