🔱ترامپ در این توئیت بر یک موضوع صحه می گذارد. دیداری از سوی کمپین انتخاباتی وی برای دریافت اطلاعات از کشوری دیگر انجام شده است. راه فرار خود را بر دو موضوع بنا نهاده: 1. اطلاعاتی دریافت نکردیم 2. من خبر نداشتم
⚠️در همین حال نتوانسته است از اتهام ارتباط برای کسب اطلاعات فرار کند و تا اینجای کار آن را پذیرفته است زیرا ظاهرا مستندات موجود چاره ای برای وی باقی نگذاشته. تیم ترامپ استدلال کرده است که پسر رئیس جمهور در آن ملاقات هیچ اطلاعات زیانباری درباره هیلاری کلینتون دریافت نکرد. همچنین جی سکولو یکی از وکلای ترامپ گفته آن ملاقات ناقض هیچ قانونی نبود
💢چالش میان جریان های حامی ترامپ و بازرس ویژه این پرونده «مولر» همچنان ادامه دارد و توئیت امروز ترامپ نشان داد پرونده وارد مرحله جدیدی شده که می تواند چالش های خیلی جدی مانند ابطال انتخابات آمریکا را به همراه داشته باشد. اتفاقی که بررسی های موجود نشان می دهد در تاریخ این کشور بی سابقه است. به همین خاطر است که ترامپ را این روزها عصبانی می بینیم. وی در توئیتی از دادستان خواست تا پیگیری این پرونده را متوقف کند. دستوری که تا امروز بدون پیگیری باقی ماند!
☘ کانال مرجع در حوزه سیاست خارجی 🌿 اندیشکده راهبردی تبیین🌿
Eitaa.com/joinchat/1881014274Cd314e9fec6
🔹عربستان، باب المندب و طرحی که جدی گرفته نشد
📝#تحلیل_کوتاه
📝📝#تحلیلگر #اندیشکده_راهبردی_تبیین
🔸وزیر انرژی، صنایع و معادن عربستان سعودی به تازگی اعلام کرد که انتقال نفت این کشور از طریق تنگه بابالمندب از سرگرفته میشود. این در حالی است که عربستان چندی پیش اعلام کرده بود که موقتاً انتقال نفت از طریق تنگه بابالمندب را به دلیل آنچه حمله انصارالله با دو نفتکشش مینامید، متوقف میکند.
🔸عربستان مشخصا در تلاش بود تا با ناامن جلوه دادن باب المندب از یکسو به دلیل رفتارهای انصارالله و از سوی دیگر با اینهمانیسازی انصارالله و ایران در شرایطی که مقاماتی سیاسی و نظامی ایران تهدید به ممانعت از صادرات نفت از منطقه تحت شرایط خاصی میکردند، زمینه را برای افزایش فشار آمریکا و برخی بازیگران غربی بر ایران و انصارالله فراهم سازد. لذا در حالی که ریاض هیچگاه میزان خسارت وارده به دلیل حملات انصارالله را رسانهای نمیکرد، این بار از نفتکشهایی سخن گفت که حامل دو میلیون بشکه نفت بودهاند و مدعی شد که این دو نفتکش مورد حملهی انصارالله قرار گرفتهاند.
✔️واقعیت این است که تصمیم عربستان به قطع صادات نفت از باب المندب، چندان جدی گرفته نشد و عملا به شکست انجامید. مهمترین نشانه برای این ادعا، ارزیابی قیمت نفت است. اگر این تصمیم تهدیدآمیز عربستان معتبر بود، باید خیلی زود اثرش را بر قیمت نفت نشان میداد اما چنین نشد. در سطح رسانهای هم، این تصمیم چندان ضریب نگرفت و دیگر بازیگران موثر، نسبت به امنیت این تنگه ابراز نگرانی نکردند.
☘ کانال مرجع در حوزه سیاست خارجی 🌿 اندیشکده راهبردی تبیین🌿
Eitaa.com/joinchat/1881014274Cd314e9fec6
💵کمک 3800000000 دلاری آمریکا به ارتش رژیم صهیونیستی
📑سناتورهای آمریکایی با تصویب یک طرح جدید، پول مالیات دهندگان آمریکایی را به جیب جاه طلبی های روز افزون صهیونیست ها ریختند و کمک مالی سه میلیارد و 800 میلیون دلاری برای ارتش رژیم صهیونیستی و 500 میلیون دلار نیز برای پدافند موشکی این رژیم در نظر گرفتند
〽️هاآرتص این بسته را برای دفاع "اسرائیل در برابر تهدیدهای روزافزون" دانست که در صورت امضای رئیس جمهور آمریکا به بزرگترین بسته کمکی نظامی در تاریخ آمریکا تبدیل خواهد شد
☘ کانال مرجع در حوزه سیاست خارجی 🌿 اندیشکده راهبردی تبیین🌿
Eitaa.com/joinchat/1881014274Cd314e9fec6
💠نتانیاهو باید به فکر خشکسالی خودشان باشد
💢«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی چندی پیش در کلیپی از خشکسالی در ایران گفت و سعی کرد خود را نگران منابع آبی ایران نشان دهد
〽️او همچنین در این کلیپ وعده آموزش مدیریت منابع آبی را به ایرانی ها در حالی داد که «تایمز اسرائیل» در گزارشی پیرامون خشکسالی 5 ساله رژیم صهیونیستی می نویسد و می افزاید: «اکنون، خشکسالی پنج ساله دارد این راهبرد را به چالش میکشد و کشاورزان با دشواری روبرو شدهاند و مهمترین منابع آبی اسرائیل هم در حال تحلیل رفتن هستند.»
لینک مطلب:
Goo.gl/WxaLsa
☘ کانال مرجع در حوزه سیاست خارجی 🌿 اندیشکده راهبردی تبیین🌿
Eitaa.com/joinchat/1881014274Cd314e9fec6
21.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مصاحبه بولتون مشاور امنیت ملی آمریکا با فاکس نیوز
#انگلیسی
@Tabyincenter
❌پلیس آمریکا روزی 3 نفر را می کشد
نتایج یک تحقیق دانشگاهی در آمریکا نشان می دهد که پلیس این کشور، روزانه 3 نفر را می کشد و به طور میانگین سالی بیش از 1000 نفر به این سرنوشت دچار می شوند. همچنین این گزارش نشان می دهد که پلیس آمریکا مسئول 8 درصد از مرگ (قتل) مردان در سالهای 2012 تا 2018 است
☘ کانال مرجع در حوزه سیاست خارجی 🌿 اندیشکده راهبردی تبیین🌿
Eitaa.com/joinchat/1881014274Cd314e9fec6
♦️بریکس و مخالفت با یکجانبهگرایی ایالاتمتحده
📝 دهمین اجلاس سران بریکس که طی روزهای گذشته در پایتخت آفریقای جنوبی برگزار شد، حاوی نشانهها و پیامهایی خاص در حوزهی اقتصاد بینالملل بود و بهشدت تحت تأثیر جنگ تجاری آمریکا و یکجانبهگرایی این کشور قرار داشت.
✍#تحلیل_کوتاه
✍✍#تحلیلگر #اندیشکده_راهبردی_تبیین
💡 تحلیل و ارزیابی
1⃣ بریک (پیش از پیوستن آفریقای جنوبی) در پی بحران اقتصادی سال 2008 از میان کشورهای درحالتوسعه سر برآورد و در حال حاضر تبدیل به یکی از مهمترین قطبهای اقتصادی جهان شده است.
2⃣ اگر در دورهای از تاریخ، قدرت نظامی مؤلفهی اصلی نوع نظم بینالمللی و جایگاه بازیگران مختلف در آن بود، میتوان گفت در حال حاضر روزبهروز، قدرت اقتصادی اهمیت بیشتری نسبت به قدرت نظامی پیدا کرده و در حال تبدیلشدن به اصلیترین شاخص نظم بینالمللی و جایگاه بازیگران در آن است.
3⃣ از این حیث، بریکس را -به جهت آنکه نظم اقتصادی کنونی حاکم بر جهان را چندان برنمیتابد و خواستار تغییر آن است- میتوان نوعی بازیگر تجدیدنظرطلب در این حوزه دانست.
4⃣ در این میان، روی کار آمدن دونالد ترامپ در ایالاتمتحده و شدت یافتن یکجانبهگرایی و سیاستهای حمایتی در حوزهی اقتصادی، میتواند منجر به تقویت روند تجدیدنظرطلبی در میان کشورهای فوق شود.
5⃣ همچنین تداوم سیاستهای ایالاتمتحده، ممکن است اقتصادهای در حال ظهور را بیشازپیش در برابر آن کشور متحد نموده و در بلندمدت منجر به تضعیف جایگاه آن در نظم اقتصادی بینالمللی گردد.
✍#تحلیل_کوتاه
✍✍#تحلیلگر #اندیشکده_راهبردی_تبیین
☘ کانال مرجع در حوزه سیاست خارجی 🌿 اندیشکده راهبردی تبیین🌿
Eitaa.com/joinchat/1881014274Cd314e9fec6