#اختصاصی_کانال_تبیین
اتمسفر فضای مجازی: چالش بی چالشی!
❌حرکات موزون، رقص یا بعبارتی طنازی زنان سلبریتی، مدتی است با عنوان چالش ورزش و به بهانه تندرستی، پرورش روحیه و رهایی از افسردگی ناشی از قرنطینه خانگی، در فضای مجازی ترویج میشود.
🔺️سلبریتیهایی که خود افسردهاند و با بیبند و باری، برهنگی، انس با حیوان خانگی و تفریحات غیر معمول در پی درمان آنند، چطور میتوانند با چنین حرکات نمایشی، مخاطب را کیفور کنند؟
🚻 آیا ورزش موزیکال زنان سلبریتی و در مواردی همراهی با آقایان و حتی مربی آقا، پروژه جدیدی است که کلید خورده؟
واقعا تفریحی سالمتر از چالشهای تقلیدی و مضحک رقص یا بالشت برای جلب توجه مخاطب سراغ ندارید؟؟
⁉️با چه معیار عقلی و کدام استدلال، شأنیت زنانگی خود را در مقابل دیدگان میلیونها کاربر به تاراج گذاشته و ابایی از ترویج این ولنگاریها ندارید؟!
🕹روی صحبت با شما مسئولین مجازی است! وزیر ارتباطات و البته وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی! فضای مجازی مدتهاست که فضای خلا را درنوردیده و با سرعت نور در حال گذر از اتمسفر متعفن به فساد است، درحالیکه شدیداً مشام کاربران را آزار میدهد! اما مطابق معمول، تا به مشام شما برسد چندین سال نوری طول خواهد کشید!
🔔ملتفت باشید قطعاً مسئول آلودگی روحی و ذهنی کاربران نوجوان و جوان این فضای شلختهی آغشته به فساد، بیکفایتی شما در نظارت و البته نبود قانون متقن حاکم بر فضای مجازی است!
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
حرف ها دارم برايت
خوب من، ميخواني ام؟
درد ها دارم اگر
من روز و شب باراني ام
مثل شهري كه براي
زلزله آماده است
پر شدم از استرس هاي
پس از ويراني ام
من اگر امروز دم
از عقل و منطق ميزنم
داغ سجده هاي
عشق افتاده بر پيشاني ام
گرچه گاهي كاسه
صبرم پر از غم ميشود
نيست باكي با
وجود گريه پنهاني ام
حاصل نفرين يك پيغمبر
است احوال من
كشتي نوحي بياور
بس كه من طوفاني ام
#شبتون_سرشار_از_آرامش 🌑
جاهل؛
از آنچه می بیند
فراتر نمی اندیشد.
نهج البلاغه -- خطبه۱۷
جهالت یک بیماری است که با وقار! تا مغز استخوان نفوذ میکند.
علائمش دیده نمیشود؛ اما دیگران آنراخوب حس میکنند. یک بیماری در حال پیشرفت که دیگران به جای جاهل درد میکشند.
جاهل نمیداند که بیماراست. دقیقا مانند معتادی که ادعا میکند معتاد نیست؛ اما بوی اعتیادش هر کس را می آزارد.
او چون درد نمیکشد به امید درمان هم نیست؛ ولی جهالت یک بیماری مسری خطرناک است؛ چون جاهل دیگران را هم به جهل میاندازد و اینکه معمولأ عواقب جهلش گریبان بقیه را نیز میگیرد.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
دین چگونه تباه میشود؟
و از دست میرود؟
✅۱-- هدف دین چیست؟
هدف دین؛ آزاد کردن مردم از تحمیلات طبقاتی و از اندیشه های شرکِ تحمیل شده بود... آزاد کردن شان از احکام و قوانینی که به سود یک گروه و یک طبقه بر دیگران تحمیل شده بود...
(لیضع عنهم اصرهم..)
این رسالت پیامبر بود، در مقابل فرهنگ تحمیلی، در برابر اقتصاد تحمیلی، در برابر قوانین تحمیلی، در برابر محدودیت هایی که از جانب حق نیست، اما آنها را به اسم خدا به دست و پای مردم می بندند و مردم را از حیات بازمی دارند.
این همان اصراست، این همان اغلال است. این اغلالی است که پیامبر مبعوث شد تا بشر دچار شده به این همه غُل و زنجیرها را نجات دهد.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🌪فَنَظَرَ بِأَعْيُنِهِمْ وَ نَطَقَ بِأَلْسِنَتِهِمْ
هیچ عامل ساقط کننده ای همچون کلمات زشت و تاریک در مورد دیگران که روح را مسموم و فضا های ارتباطی را تیره و تار می سازد ؛ زمینه ساز حضور شیطان نیست.
هیچ عاملی همچون استفاده از شیوه های غیر اخلاقی در زندگی و کوششهای ناپسند و نامشروع در جامعه که فضای سوء ظن و بی اعتمادی را در جامعه می گستراند؛ زندگی ها را به جهنمی سوزان بدل نمی سازد و راه سلطه شیطان و شیطان صفتان را فراهم نمی دارد.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🔺فروپاشی خانواده؛ ارمغاني از مدرنيته و ليبراليسم
⚠️ يکي از مهمترين عوامل فروپاشي نظام خانواده در ايران، غربگرايي و #لذتگرايي لجام گسيختة غربي است.
ميزان ناامني خانوادگي و فروپاشي خانواده در خانوادههاي غربگرا و حتي در زندگي هنرمندان غربزده به مراتب بيشتر از خانوادههاي فقير و بيکار و حتي معتاد است.
تحليل ميداني طلاق در کشور ما نشان ميدهد که به هر ميزان افراد و خانوادهها (از طريق فضاي مجازي، موسيقيهاي مبتذل، شبکههاي ماهوارهاي، فيلمها و سريالها، مدها و مدلها و ...) با سبک زندگي غربي و فرهنگ منحط #لیبرالیسم انس بيشتري ميگيرند، به همان ميزان ارزش و اصالت خانواده در ميان آنها کمرنگتر ميشود.
( حاصل سالها مطالعه در فلسفه و فرهنگ ليبراليسم)، فرهنگ غرب، فرهنگي خانوادهستيز و عفتسوز است؛ در نتيجه به ميزان دلبستگي به اين فرهنگ، دلبستگي به خانواده و حيا و عفت کمرنگ شده و طلاق و فروپاشي خانواده بيشتر ميشود.
#خانواده
#نقد_لیبرالیسم
#فروپاشی_خانواده
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🔸#انسان_سرگرمشده و #استعماراندیشه
🔹امروز دیگر مردم «سرکوب» نمیشوند؛ «سرگرم» میشوند .رسانهها از مخاطب خود میپرسند که چه برنامههایی را بیشتر دوست داری تا پروژهی "احمقسازی" خود را تکمیل کنند. (تئودور آدورنو)
🔹شاید این تعبیر نزدیک به این گفته ادگار مورن جامعه شناس و فیلسوف فرانسوی باشد که معتقد بود که جهان در پایان قرن ۱۹ به پایان استعمار مادی رسیده و در قرن ۲۰ استعمار اندیشه انسانی انجام می گیرد. او بر این اعتقاد بود که نظام موجود جوامع غربی به کمک رسانه های جمعی وابسته به سرمایه داری با عرضه کالاهای فرهنگی و آثار #تخدیری، به استعمار اندیشه پرداخته و به وسیله غیرسیاسی کردن بیشتر افراد، دوام خود را استوارتر کرده است.
🔹مورن معتقد است وجه اصلی فرهنگ وسایل ارتباط جمعی، #سرگرمی_عوامالناس است که معمولاً با سرگرمىهاى معمول و لذت حاصل از تماشاى تلويزيون، شنيدن برنامههاى راديو، ديدن فيلم، خواندن داستان، روزنامه و مجله به دست می آید.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
چالشهای اکران اینترنتی
🎥اکران اینترنتی، گام نوینی برای بیشتر دیده شدن فیلمها از سوی مخاطب ایرانی است؛ اما این اقدام تنها در صورتی میتواند در مسیر رشد سینمای ایران باشد که:
⚠️ نظارت موثر بر محتوا در زمان اکران و دقتی بیش از پیش در صدور پروانه ساخت فیلمها بهجای حذف آن، در این بستر وجود داشته باشد؛ در غیر اینصورت ضرری به مراتب گستردهتر از سینمای ولنگار کنونی به بار خواهد آمد.
🔴مردمی که سرگرم مشغلههای روزمره بودند و فرصت تماشای فیلم در سینما را نداشتند و به نوعی از آسیبهای آن در امان بودند، اینک با صرف هزینهای اندک تمام آنچه را که نباید ببینند در خانه و در کنار فرزندان به تماشا مینشینند.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
″فرسودگی هنر زیرسایه مدیران غافل″
❌پروژههایی همچون 'مسیح'، نشاندهنده ایدئولوژیست بودن سازندگان اثر است. اغلب فیلمهای هالیوود و سریالهای شبکههای آمریکایی، مطابق با فلسفه تمدن مادی ساخته میشوند.
آنها در فیلمهایی چون مرد عنکبوتی، قهرمانسازی نموده و فرهنگشان را به جهان صادر میکنند؛ یا با محور قراردادنِ مردی سرکش و پیروزیاش بر سیستمِ معیوبِ حاکمیت آمریکایی در فیلم ایلیسیم، تابآوری اجتماعی را بالا میبرند. فیلمهای داستان ازدواج، انیمیشن شرک، عصر یخبندان، بچه رئیس و... به آنها کمک میکند فروپاشی خانواده در آمریکا را کمی مدیریت کنند.
جالب اینکه در اغلب فیلمها و سریالها قهرمان یک آمریکاییست که در ایجاد هویت اجتماعی بسیار موثر است. آنقدر جذابیتهای بصری و تکنیکهای اقناعی را بهدرستی بهکار میبرند که تحریف گذشته و آینده جهان و حتی تاریخ معاصر برایمان باورپذیر میشود.
⏳ سینمای غرب، ″فرسنگها عقبماندگی″ سینما و تلویزیون ایران از رسالتی که بر عهده دارد را بیشازپیش نمایان میسازد. سینمایی که با داشتن عقبهی متقن تاریخی، قهرمانهای واقعی و محتواهای آماده و وافر، میتوانست جایگاهی رفیع در عرصه بینالمللی و داخلی نزد عامه مردم و علاقمندان به هنر داشته باشد.
پروژههایی مانند مختارنامه و یوسف پیامبر که در منطقه و حتی جهان اسلام بازخوردهای وسیعی داشته، نمونههایی هستند که نشان از ظرفیتِ بالای هنرمندان متخصص و متعهد این سرزمین دارند.
🔴مدیران خوابزدهی حوزهی هنر، متخصصینِ بیتعهد و بیدغدغه، گرایشاتِ بیهویتی در سازندگان و بازیگران، همه و همه از دلایل صرفِ بودجههای کلان برای محتواهای بیهوده، خودتحقیری و دوقطبیسازی شده است و صدای آه حسرتها را بلند کردهاند.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
"پدران ما، پدران سینما"
✅ به جرأت میتوان گفت در فرهنگ ایرانی، پدر مرکز ثقل و تکیه گاه اصلی خانواده است. پدرانی از جنس ایثار و از جان گذشتگی، غیرت، مهربانی، وفاداری و قاطعیت. پدرانی از جنس یونس و علی به وقت شام که قلبشان برای همه فرزندان ایران و حتی جهان می تپد، از جنس امیرحسین دست های خالی و دایی غفور بوی پیراهن یوسف...
❎ پدران ما آنچه در غالب فیلم ها نمایانده میشوند، نیستند! در بسیاری از فیلمها یا پدری وجود ندارد؛ فوت شده، خانواده را ترک کرده یا به دنبال خوش گذرانی است؛ یا اگر هم وجود داشته باشد با شخصیتی مواجهیم که با کودک خانواده تفاوت چندانی ندارد، کسی به حرف او توجه نمیکند، مردی بی مسئولیت که غیرت و مردانگی در او مرده است؛ و یا مجموعه ای است از انواع ناهنجاریها؛ پدری بیکار، معتاد، بیرحم، خائن و...
⭕️ از سوی دیگر، در این آثار رفتار اعضای خانواده با پدر کوچکترین سنخیتی با فرهنگ ایرانی اسلامی ندارد. سرکشی، بیتفاوتی، بیاحترامی و فحاشی مادر و فرزندان به پدر خانواده ارزش و اقتداری برای او باقی نگذاشته است.
❗️واقعبین که باشیم درمیابیم در بسیاری از آثار سینمایی، مستند، سریال، فیلم کوتاه و حتی پیامهای تبلیغاتی با یک حرکت منسجم تهاجمی نسبت به جایگاه پدر روبرو هستیم و مسئولانی که خود پدر هستند و غافل!
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
″سینمای آبمیوه ای″
📽 #سینما درقبال مردم مسئول است، در قبال حالی که برایشان میسازد و تاثیری که در زندگیشان میگذارد، اصلا سینما یک پا آموزشگاه است. منصفانه بخواهیم بگوییم، برخی فیلمسازان بسیار حرفه ای از هیچ تلاشی در این راستا فروگذار نمیکنند، فیلم هایشان پر است از نکات آموزنده، آن هم چه نکات نابی! با استفاده از بهترین و بروزترین تکنیک های فیلمسازی!
🛁 آب بستن به فیلم را میتوان یکی از تکنیک های مهم دانست که بسیاری از فیلمسازان از آن بهره برده اند. اخیراً سازندگان منورالفکرمان دلشان برای مخاطب تپیده آبِ خالی برایش نمی بندند به فیلم. انگور را تخمیر کرده مشروب به فیلم می بندند! که به بیننده یاد بدهند چگونه متجدد باشد و منور شود فکرش،💡یاد بگیرد می شود خط قرمزها را هرطور دلش خواست زیرپا بگذارد ⛔️ و احدی به او آخ هم نگوید!
🔺پس سکانس می روند از جاساز مشروبات، مهیا کردن ساغر ها، شکل و شمایل بالا رفتنش در یک پیک و حال ولنگار بعدش! باید تشکر کرد از شورای پروانه ها؛ ساخت و اکران، نظارت و ارزشیابی، هیئت انتخاب بابت این حجم از دغدغه.
❗️عنصر سبُک مغزی به تقلید از آنور آبی ها، شده عضو جدانشدنی فیلم های منورالفکران عزیز، ظاهرا آن ها مرام و شعور و آزادگی مخاطب را نشانه رفته اند.
🔸 با این حساب دور نیست ترتیبی اتخاذ شود که در جهت ترقی هرچه بیشتر سینمای ایران مسئولان امر در پی جذب اسپانسر 💰 از بین صاحبان برندهای مشروب و سیگار باشند!
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
به صورت کلی، تاثیرگذاری بی بدیل *دیالوگ ها و حرکات بازیگران در سینما، سریال های تلویزیونی و حتی پیام های بازرگانی* بر مردم و بویژه قشر نوجوان و جوان غیر قابل انکار است.
با مشاهده وقایع ناگوار و ناهنجاری های بسیاری که هر روز از بیخ گوشمان می گذرد ردپای مستقیم و غیر مستقیم رسانه در جامعه روشن است.
اسفناک تر اینکه این لاطائلات، خوراک فکری بسیاری از نوجوانان و جوانان شده و آنها را جو زده به رفتارهایی برای *خودنمایی و قدرت نمایی* و البته کپی شده از بازیگران، در دنیای واقعی تحریک میکنند.
بدیهی ست این امر در آینده ای نه چندان دور عواقب جبران ناپذیری در پی خواهد داشت.
📣رویکرد متولیان فرهنگی و هنری باید به سمت خلق آثاری با نگرش متعالی و انسانی، باشد که قوه عاقله و خلاقیت نسل نوجوان و جوان را شکوفا و آنها را در مسیری هدایت کنند که اثراتی مثبت و سازنده در جامعه تزریق کنند. نه آنکه با ساخت فیلمهای🎬 غیر اخلاقیِ مخرب و ضد ارزش های انسانی، خسارات جبران ناپذیری بر بدنه جامعه وارد کرده و در بنگاه های معاملاتی فرهنگی خود، با محاسبه متری اخلاق و انسانیت اسباب رکود اخلاقی در بستر جامعه را فراهم نموده و آن رازیر قیمت💸 به مخاطبین خود بفروشند!!
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
✍علم بهتر است یا ...؟
⚠️سالهاست که به بهانهی جذب مخاطب و حامیِ مالی، بیمناسبت یا بامناسبت، سلبریتیها مهمان برنامههای تلویزیونی هستند.
📗اما افرادی که عمر و جوانی خود را صرف مطالعه، تحقیق و پژوهش در رشتههای مختلف علمی کردهاند هیچ سهمی از این ویترین سلیقهها ندارند.
🎭مدیران محترم! آیا فکر نمیکنید تبلیغ خوانندگی و بازیگری، تبلیغ مهارتهای ورزشی و یا دعوت گاه و بیگاه بازیگران و فوتبالیستها در برنامههای مختلف میتواند موجب اقناع کاذبِ اذهان مخاطبین شود تا جایی که تشویق امیدهای آیندهی کشور به علماندوزی را از فکر بیننده و برنامهریزی تصمیمگیران فرسنگها دور کند؟
🔴 برخی برنامهسازان و سلبریتیپرورها چگونه به این دوگانگی پاسخ میدهند که وقتی فلان دانشمند در خارج از کشور از دنیا میرود بر طبل اعتراض به عدم حمایت از او میکوبند ولی از استعدادهای فراوان علمی، المپیادی و نخبهی کشور سراغی نمیگیرند؟
🍀خوب است در فضای مسموم پهلوانپنبه پروری سکولارها، قهرمانان واقعیمان را بشناسیم و بشناسانیم.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
″سینمای متحجر″
🎞سال هاست که صنعت سینما در غرب، تمام قد در صدد خلق قهرمان های مختلف است تا ذهن ها را در راستای اهدافش مسحور کند؛ در حالی که سینمای متحجر ایران پس از چهل سال مشغول تجدید خاطره فیلمفارسی هایش است و قهرمان هایش در حال فراموشی...
📢قهرمانانی که اگر متعلق به چنین کشورهایی بودند، هنرنمایی ها کرده و تک تک شان را به تمام مردم دنیا شناسانده بودند...
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
گاهی نوجوان دچار آرمان گرایی میشود و تصویر بدنی ایده آل از خود تصور میکند که چندان به واقعیت نزدیک نیست و فرسنگها از حقیقت فاصله دارد.
ماهیت واقعی تصاویر تبلیغاتی، بازیگران و مانکن ها اون چیزی نیست که میبیند، بسیاری از عکسهای روی مجلات ساختگی، دستکاری شده و محصول برنامه های فتوشاپ هستند.
تناسب اندام دلخواه تان! نمادی از استانداری غیر واقعی است و تنها شاید درصد اندکی از مردم چنین تناسب اندامی داشته باشند.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
👇👇