✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️ويژگى هاى پرچم قيام از منظر روايات
🔸احاديث متعدّدى به وجود #پرچم در #قيام #امام_مهدى (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تصريح كرده و اوصافى را براى آن برشمرده اند كه عبارت اند از :
1⃣مقدّس بودن و انتساب آن به خداوند
🔹#پرچم_قيام، پرچمى الهى، نبوى و علوى است. اين ويژگى از عبارت «يَأتيهِ بِها (#جَبرَئيلُ عليه السلام آن را مى آورد)» [۱] و توصيف مكرّر آن به «رايَةُ رَسولِ اللهِ صلى الله عليه و آله (#پرچمپيامبرخدا صلى الله عليه و آله )» [۲] و نيز يكسان بودن آن با #پرچمامامعلى (عليه السلام) در جنگ جمل،[۳] قابل استفاده است.
🔹همچنين توصيف زيبا و مجازگونه «عَمودُها مِن عَمودِ العَرشِ»، [۴] مؤيّد ارتباط مستقيم خيمه فرماندهى #امام_مهدى (عجل الله تعالی فرجه الشریف) با #عرش_خداوند به عنوان مركز فرماندهى نظام هستى است؛ معنايى كه از عبارت «مِن وَرَقِ الجَنَّةِ» [۵] نيز قابل استفاده است و زمينه ساز اين سخن است كه #پرچم_امام_مهدى (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، نه از جنس چوب و پارچه،[۶] بلكه نمادى از #شوكت_الهى و عظمت و #قدرتسپاهقيام است؛ پرچمى كه به هر جا روى كند، #نصر و #فتح_الهى را به ارمغان مى آورد و #دشمنان را به هلاكت مى رساند. [۷]
2⃣شعار پرچم، نماد توحيد
🔹مطابق با تصريح حديث، جمله «البَيعَةُ للهِ» [۸] بر #پرچم_قيام، نقش بسته است كه پيوند و وابستگى #قيام را به خداوند نشان مى دهد. اين ويژگى، افزون بر تقويت ويژگى نخست، اين پيام را فراز مى آورد كه #امام_مهدى (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در پى تشكيل حكومت فردى، قبيله اى و حزبى نيست و او به دور از فردگرايى و شخص پرستى، در پى چيره كردن اراده خدا در زمين و به ميراث بردن آن به نفع #صالحان و #مستضعفان_خداباور است.
🔹گفتنى است كه در گزارشى ديگر، جمله «اسمَعوا وَ أَطيعوا» [۹] نقش پرچم گفته شده كه منافاتى با اين سخن ندارد، زيرا میتوان بر پرچم، جمله هاى متعدّدى نگاشت. اين شعار نيز در راستاى دعوت استوار و محكم جهانيان به #قيام_توحيدى #حضرت_مهدى (عجل الله تعالی فرجه الشریف) که پيروزى و چيرگى آن، حتمى است.
3⃣ايجاد كننده هراس در دل دشمنان
🔹مطابق با برخى احاديث، [۱۰] «هراس»، پيشاپيش #پرچم_قيام و به فاصله يك ماه جلوتر، حركت میكند. اين احاديث، #هراس را در هر چهار جهت دانسته اند و حديثى ديگر، [۱۱] آن را گونه اى همسانى با #پيامبر (صلى الله عليه و آله) خوانده است. [۱۲] در احاديث ديگر اين باب، سخن از يارى شدن #امام_مهدى (عجل الله تعالی فرجه الشریف) با #رعب و هراس است. بر اين پايه، حركت رعب و #هراس، بيانى مجازى براى نشان دادن «هراس» #دشمنان_قيام از #امام_مهدى (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و لشكر او دارد؛ امرى كه از نظر نظامى، زمينه ساز مهم #شكست و هزيمت #دشمنان و فراهم كننده #پيروزى ياران قيام است .
4⃣استوار كردن دل مؤمنان
🔹#پرچم تا آنگاه كه در اهتزاز است، به لشكريان قوّت مى بخشد و همان اندازه كه در دل #دشمن، #هراس مى افكند، دل دوستان و #باورمندان را استوار و گامهاى آنان را در ميدان جنگ، راسختر میگرداند. اين ويژگى براى هر پرچمى و به گونه طبيعى وجود دارد: «إِذا هَزَّها لَم يَبقَ مُؤمِنٌ إلّا صارَ قَلبُهُ كَزُبَرِ الحَديدِ». [۱۳] چون #پرچم را به اهتزاز درمى آورد، #مؤمنى باقى نمیماند، جز آنكه دلش مانند #پارههاىآهن [محكم] میشود.
5⃣همراهى فرشتگان و نصرت الهى
🔹#پرچمقياممهدوى، از هنگام برافراشته شدن، ديگر جمع نمیشود و در هيچ جا متوقّف نمیگردد و از هيچ نبردى عقب نمى نشيند و بازنمیگردد تا آنكه #سلطنت_خداوند را بر همه كره خاكى بگسترد. اين ويژگى كه در واقع، نمايانگر #غلبه_قيام بر همه قدرت هاى معارض است، با عبارت «لا تُرَدُّ لَهُ رايَةٌ» [۱۴] در احاديث باب «غلبه رايته، #چيرگىپرچمامام» تكرار و مورد تأكيد قرار گرفته است. افزون بر اين، عبارت زيبا و مجازى «سائِرُها مِن نَصرِ اللَّهِ عليهم السلام» [۱۵] بيان ميكند كه اهتزاز پارچه #پرچم_قيام، نه از باد و هوا و كار طبيعت است، بلكه #نفخهنصرالهى، آن را به جنبش درمى آورد و چه كسى میتواند #چراغى را كه ايزد برافروزد، خاموش سازد؟!
🔹چه كسى را ياراى ايستادگى در برابر #پرچمى است كه پارچه اش نه از جنس پنبه و كتان و ابريشم، بلكه از برگ هاى درختان بهشت است [۱۶] و دسته اش نه از چوب و فلز كه از عمود عرش بزرگ خداوند است [۱۷] و #ياريگرانش نه تنها انسان ها، بلكه #هزاران_فرشته نشاندار و مقرّب درگاه الهى اند؛ [۱۸] همان فرشتگان فرود آمده و نشاندار (منزلين و مسوّمين) كه به تصريح قرآن در #جنگ_بدر به يارى #مؤمنان آمدند [۱۹] و در هر جاى ديگرى كه #خداپرستان #استقامت بورزند، بر آنان فرود مى آيند و آنان را دلدارى مى دهند و استواردل مى دارند و به #بهشت بشارت مى دهند. [۲۰]
#مآخذدرمنبعموجوداست
منبع؛ حديث نت
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
⭕️بر همه واجب است که دفاع کنند
🔹هیچ امری #واجبتر از دفاع با جان و مال در راه #سربلندی_اسلام نمیباشد. هنگامی که می بینید خون های برادران و خواهران بیگناه شما در سرزمین های مقدس #فلسطین جاریست و هنگامی که مشاهده می کنید که سرزمین های ما اشغال شده
🔹و خانه هایمان به دست #صهیونیستهای_تبهکار ویران گشته است، در این شرایط جز ادامه #جهاد راهی نیست، و بر همه #مسلمانان #واجب است که کمک های مادی و معنوی خود را در این پیکار مقدس بنمایند، و #خداوند پشتیبان این اراده است؛ و الله من وراء القصد.
بیانات حضرت امام در مصاحبه با نماینده «الفتح»؛ (وجوب مبارزه با اسرائیل) ۴۷/۰۷/۱۹
منبع: سایت جامع امام خمینی (ره)
#امام_خمینی #فلسطین #صهیونیسم #اسرائیل
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️اهداف «جنگ نرم»
⬅️#استحاله_فرهنگی در جهت تأثیرگذاری شدید بر #افکار_عمومی جامعه مورد هدف، با ابزار خبر و #اطلاعرسانیهدفمند و کنترل شده که #نظام_سلطه همواره از این روش برای پیشبرد اهداف خود سود جسته است.
⬅️#استحاله_سیاسی به منظور ناکارآمد جلوه دادن نظام مورد هدف و #تخریب و #سیاهنمایی ارکان آن نظام.
⬅️#ایجاد_رعب و وحشت از مسائلی همچون فقر، #جنگ یا قدرت خارجی سرکوبگر، و پس از آن دعوت به #تسلیم از راه پخش #شایعات و دامن زدن به آن برای ایجاد جو بی اعتمادی و #ناامنی_روانی.
⬅️#اختلاف_افکنی در صفوف مردم و برانگیختن اختلاف میان مقام های نظامی و سیاسی کشور مورد نظر در راستای #تجزیه_سیاسی کشور.
⬅️#ترویج_روحیه_یاس و ناامیدی به جای نشاط اجتماعی و احساس بالندگی از پیشرفت های کشور.
⬅️بی تفاوت کردن #نسل_جوان به مسائل مهم کشور.
⬅️#کاهش_روحیه و کارآیی در میان نظامیان و #ایجاد_اختلاف میان شاخه های مختلف نظامی و امنیتی.
⬅️ایجاد اختلاف در سامانه های کنترلی و ارتباطی کشور هدف.
⬅️#تبلیغات_سیاه (با هدف براندازی و آشوب) به وسیله #شایعه_پراکنی، پخش تصاویر مستهجن، #جوسازی از راه پخش شب نامه ها و…
⬅️#تقویت_نارضایتیها به دلیل مسائل #مذهبی، #قومی، #سیاسی و #اجتماعی نسبت به دولت خود، به طوری که در مواقع حساس این نارضایتی ها زمینه تجزیه کشور را فراهم کند.
⬅️تلاش برای بحرانی و حاد نشان دادن اوضاع کشور از راه #ارائهاخبارنادرست و نیز تحلیل های نادرست و اغراق آمیز.
🔸#جنگ_نرم به ابزارها و امکاناتی نیاز دارد تا بتواند به اهداف خود جامه عمل بپوشاند.
منبع: قرارگاه سایبری رسام
#جنگ_نرم #جنگ_روانی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
⭕️پيامبر اکرم (صلی الله عليه و آله):
🔸«ألا اُخْبِرُكُمْ بِاَشبَهِكُم بى؟ قَالوا: بَلى يا رَسولَ اللهِ؛ قالَ: اَحسَنُكُم خُلقا وَ اَليَنُكُم كَنَفا وَ اَبَرُّكُم بِقَرَابَتِهِ وَ اَشَدُّكُم حُبّا لاِِخوانِهِ فى دينِهِ وَ اَصبَرُكُم عَلَى الحَقِّ وَ اَكظَمُكُم لِلغَيظِ وَ اَحسَنُكُم عَفْوا وَ أَشَدُّكُمْ مِنْ نَفْسِهِ إِنْصَافاً فِی اَلرِّضَا وَ اَلْغَضَبِ».
🔹آيا شما را از شبيه ترينتان به خودم با خبر نسازم؟ گفتند: آرى اى رسول خدا! فرمودند: هر كس «خوش اخلاقتر»، «نرمخوتر»، «به خويشانش نيكوكارتر»، «نسبت به برادران دينى اش دوست دارتر»، «بر حق شكيباتر»، «خشم را فروخورندهتر» و «با گذشتتر» و در «خرسندى و خشم با انصافتر» باشد.
📕كافى، ج ۲، ص ۲۴۰، ح ۳۵
#پيامبر_اکرم #حديث
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️ضرورت شناخت «امام زمان» (بخش اول)
🔹ارزشمندترین و اساسیترین ارزش های زندگی انسان، #شناختخداوندمتعال و سپس شناخت #معصومین یعنی «رسول اکرم» (صلی الله علیه و آله) و «ائمه معصومین» (علیهم السلام) می باشد. ۱) این شناخت از نوع #شناخت_واجب است؛ ۲) این شناخت «لازمه زندگی توحیدی است»؛ ۳) این شناخت «نیاز فوری» به شمار میآید؛ ۴) این شناخت یک «نیاز معنوی» است؛
🔹زیرا جهل، #تجاهل و حتی #غفلت در امر شناخت #امام_زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) (اگر امام زمان شناخته نشود): ۱) موجب بروز #خسارتهای_زیانباری در کسب «سعادت فردی»؛ ۲) بروز خسارت های زیانباری در کسب «سلامت اجتماعی»؛ ۳) #ایجاد_انحراف در مسیر تکامل انسان می شود ۴) و انسان را از #حیات_طیبه و زندگی خداپسندانه محروم می سازد. خداوند متعال #انسان را خلق کرده، و هدف از این خلقت را هم خودش بیان فرموده است: «وَ مَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَالْإِنْسَ إِلَّا لِيَعْبُدُونِ» [۱] (جن و #انس را نیافریدم، جز برای آن که مرا #بپرستند).
🔹هدف آفرینش، #بندگی جن و انس بیان شده. منِ بشر قرار است به عبودیت و #بندگی_خداوند برسم. این عبودیت و بندگی چیست؟ چه گونه من میتوانم به مرحلهای برسم که #عبد باشم؟ #خداوند_متعال خودش هم #وسیله برای من آماده کرده و هم #راهنما. ابزاری به اسم #دین، و یک راهنمایی در کنار دین به نام #پیامبر و بعد از پیامبر هم #امام. هم نقشه را به من داده هم نقشه خوان را. پس من قرار هست به کمک وسیله #دین، و #راهنما (در عصر حاضر امام معصوم علیه السلام) به مرحله ای برسم به نام #بندگی.
🔹به همین خاطر: ۱) من باید #دین را بشناسم؛ ۲) باید #راهنما (امام) را بشناسم؛ ۳) به کمک #دین و #امام_معصوم (علیه السلام) باید هدف را بشناسم: عبودیت خدا، #بندگی_خداوند متعال. بهترین و #واجبترینامور از نظر عقل و شرع: ۱) #ادا_کردن_حق کسی که بر عهدهی تو حقی دارد؛ ۲) پاداش دادن به کسی که به تو احسان نموده است. بدون تردید کسی که: ۱) از تمام مردم #بیشترین_حق را به گردن من دارد، ۲) از همه بیشتر و بهتر #احسانش شامل حال من شده، ۳) #نعمتها و #منتها بر من دارد، همان کسی است که خداوند متعال: ۱) معرفت و #شناختش را #متمم_دین من قرار داده، ۲) باور به او، اعتقاد به او را «کامل کنندهی یقین» من قرار داده، ۳) #انتظار_فرجش را «بهترین اعمال» ما قرار داده است.
🔹از طرفی چون ما نمیتوانیم حقوق آن حضرت را ادا کنیم، و شکر وجود و فیوضات حضرت را آنطور که شایسته است به جا بیاوریم، بر ما #واجب است آن مقدار از ادای حقوق #امام_زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) که از دست ما ساخته است به جا آوریم. اگرچه اصل تکلیف دشوار و مشقتبار باشد، در صورتی که مقداری از آن میسر است، همان مقدار را باید انجام داد. بهترین امور در زمان غیبت #امام_مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف): ۱) #انتظار_فرج آن حضرت؛ ۲) #دعا برای «تعجيل فرج» حضرت؛ ۳) تلاش در انجام آنچه که مایهی خشنودی آن حضرت و نزدیک شدن به ساحت مقدس ایشان میشود. #ادامه_دارد...
📕مکیالالمکارم (سیدمحمدتقی موسوی اصفهانی)، ج۱، نشر اکرام،۱۳۹۰، صص ۱۸-۳۵
منبع: وبسایت اهل البیت
#امام_زمان #امام_مهدى
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
⭕️ثروتمندان بلاها و ابتلائات و گرفتاری هایی دارند که مستضعفان و محرومان ندارند...
🔹البته #فقرا در کمبودها و فقر و ناداری باید #صبر و شکیبایی داشته باشند و بدانند که آنها هم از #نعمتهای_دیگری برخوردارند که #اغنیا برخوردار نیستند. #ثروتمندان بلاها و #ابتلائات و گرفتاری هایی دارند که #مستضعفان و محرومان ندارند.
🔹طاووس را میبینی، پایش را هم ببین؛ زیرا خوبی و خوشی عیش، تنها به زیادی وسایل راحتی نیست؛ #راحتی_درونی و رفاه و خوشی و آرامش دل، به داشتن وسایل رفاه و راحتی نیست، بلکه چه بسا #وسایل_رفاه اسباب نگرانی و ناراحتی و اضطراب درونی را فراهم کنند.
🔹در کلمات امیرمؤمنان #امام_علی علیه السلام آمده است: «أَلْمَصائِبُ بِالسوِیةِ مَقْسُومَةٌ بَینَ الْبَرِیةِ» [۱] (#گرفتاریها به صورت #مساوی و #یکسان میان مردم تقسیم شده است).
🔹یعنی پیمانه ها مختلفند و باید از #فقر، #بلا، #خوشی و... پر شوند. آیا اگر همه مثل هم شوند، و همه در مال و ثروت یکدیگر شریک گردند، و همه در مال و دارایی مساوی و یکسان باشند، نظم در جامعه برقرار میشود؟!
📕در محضر بهجت، ج۱، ص۶۸
[۱] مستدرکالوسائل، ج۲، ص۴۸۱؛ بحارالانوار، ج۷۵، ص۵۳
منبع: وبسایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت (ره)
#آیت_الله_بهجت
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️فرهنگ «شهادت» در میان ارزش های اسلامی از چه جایگاهی برخوردار است؟
🔹در فرهنگ اسلامى #شهادت به عنوان يكى از «والاترين ارزش ها»، و #شهيدان از بلند مرتبه ترين انسانها هستند و مردان خدا همان گونه كه #امام_علی (عليه السلام) در خطبه ۱۲۳ #نهج_البلاغه بيان مى فرمايد: «همواره آرزوى #شهادت در سر مى پرورانند و از مرگ طبيعى در بستر بیزار بودند، و #شـهادت را هزار بار از آن برتر مى دانستند، و حاضر بودند، ضربات زيادى بر پيكرشان وارد شود و #شربت_شهادت بنوشند ولى در بستر نميرند، چرا كه #جان_انسان بزرگترين هديه الهى است و چه بهتر كه اين #هديه_الهى نثار راه او شود، نه اين كه در بستر مرگ به هدر رود».
🔹همچنین #امام (عليه السلام) با اشاره به این نكته مهم و پر ارزش، می فرماید: «إنَّ أَكْرَمَ الْمَوْتِ الْقَتْلُ! وَالَّذِي نَفْسُ ابْنِ أَبِي طَالِب بِيَدِهِ، لاَلْفُ ضَرْبَة بِالسَّيْفِ أَهْوَنُ عَلَيَّ مِنْ مِيتَةعَلَى الْفِرَاشِ فِي غَيْرِ طَاعَةِ اللهِ». (به يقين بهترين مرگ #شهادت در #راه_خدا است؛ سوگند به آن كس كه جان فرزند ابوطالب در دست اوست هزار ضربه شمشير بر من آسانتر است تا مرگ در بستر، در غير طاعت خدا!). اين تعبير حكايت از عظمت #مقام_شهيدان و امر #شهادت مى كند تا آنجا كه #امام (عليه السلام) حاضر است هزار ضربه شمشير را به جان بخرد ولى در بستر، به مرگ طبيعى نميرد و اين زبان قال يا حال همه #مؤمنان_مخلص و #شجاع و پاك باختگان راه حق است.
🔹البته معناى اين سخن آن نيست كه احساس درد و رنج ضربات شمشير را نمى كنم ـ آن گونه كه بعضى از شارحان «نهج البلاغه» پنداشته اند ـ بلكه، منظور اين است از نظر #معنوى و #ارزشى سزاوار است كه انسان به استقبال ضربات شمشيرها برود و در بستر، به #مرگ_طبيعى نميرد زيرا افتخار شهادت، انسان را آماده تحمّل رنجها مى كند. البتّه اگر انسان در #بستر بميرد و در #مسيرطاعتحق باشد ـ از روايات اسلامى استفاده مى شود ـ كه #حكم_شهادت را دارد و اين همان چيزى است كه در آخر عبارت، #امام (عليه السلام) به آن اشاره كرده است.
🔹در #فضيلت_شهادت، همين بس كه در حديثى از #رسول_اكرم (صلی الله علیه و آله) مى خوانيم که ایشان مشاهده كرد كسى دعا مى كند و عرض مى كند: «اللَّهُمَّ إنِّي أسْأَلُكَ خَيْرَ مَا تُسْئَلُ فَاَعْطِني أفْضَلَ مَا تُعْطِي» (خداوندا من بهترين چيزى كه بندگانت از تو مى خواهند را از تو مى طلبم، پس بهترين عطايت را به من ارزانى دار)؛ #پيامبر (صلى الله عليه و آله) فرمود: «إنْ استُجيْبَ لَكَ اُهْرِيْقَ دَمَكَ فِي سَبِيْلِ اللهِ» [۱] (هرگاه دعاى تو مستجاب شود در راه خدا #شهيد خواهى شد).
🔹در حديث ديگرى از همان حضرت آمده است: «ما مِنْ أحَد يَدْخُلُ الْجَنَّةَ فَيَتَمَنّى أنْ يَخْرُجَ مِنْهَا إلاّ الشَّهِيْدُ فَإنَّهُ يَتَمَنّى أَنْ يَرْجِعَ فَيُقْتَلُ عَشْرَ مَرّات مِمّا يَرى مِنْ كَرامَةِ اللهِ» [۲] (هيچ كس وارد #بهشت نمى شود كه آرزو كند از آن خارج شود، مگر #شهيد كه آرزو مى كند باز گردد و دوباره در #راه_خدا شهيد شود، به خاطر اين كه #الطاف_الهى را نسبت به خود بسيار زياد مى بيند).
🔹آرى #مقام_شهدا، در فرهنگ #اسلام فوق العاده زياد است و همانها بودند كه در هنگام خطر، #اسلام را بيمه كردند، و اگر فداكاري هاى شهدايى همچون شهداى #بدر و #اُحد يا #شهيدان_كربلا نبود، شايد امروز خبرى از اسلام نبود. امروز نيز #دشمنان_اسلام بيشترين وحشت را از #فرهنگ_شهادت و شهادت طلبى دارند؛ اين در حالى است كه آنها توان مقابله به مثل، نسبت به فرهنگ #شهادت را ندارند و سلاحى كه بتوان از آن در برابر اين فرهنگ دفاع كرد در خود نمى بينند.
پی نوشتها؛
[۱] مستدرك الوسائل و مستنبط المسائل، نورى، حسين بن محمد تقى، مؤسسة آل البيت، قم، ۱۴۰۸ق، چ اول، ج ۱۱، ص ۱۳
[۲] همان
📕پيام امام اميرالمومنين(عليه السلام)، مكارم شيرازى، ناصر، دار الكتب الاسلامية، تهران، ۱۳۸۶ش، چ اول، ج ۵، ص ۲۴۷
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت) با مقداری تلخیص
#شهيد #شهادت
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
⭕️مبنای کار مستکبران و متجاوزان عالم تفرقهافکنی است
🔹سیاست آنها (مستکبران و متجاوزان عالم) «تفرقه بینداز و حکومت کن» است؛ مبنای کار آنها #تفرقهافکنی است. این سیاست تفرقهافکنی را در کشورهای اسلامی با انواع #ترفندها تا امروز اجرا کردهاند، هنوز هم دستبردار نیستند و موجب میشوند که دلهای ملّتهای اسلامی نسبت به هم مکدّر بشود؛ امّا امروز ملّتها بیدار شدهاند.
🔹امروز روزی است که امّت اسلامی میتواند بر این ترفند #دشمنان اسلام و مسلمین فائق بیاید. من عرض میکنم #دشمن ملّت ایران همان دشمن ملّت فلسطین است، همان دشمن ملّت لبنان است، همان دشمن ملّت عراق است، همان دشمن ملّت مصر است، دشمن ملّت سوریه است، دشمن ملّت یمن است؛
🔹#دشمنیکیاست، «شیوههای دشمن» در کشورهای مختلف، مختلف است. یک جا با #جنگ_روانی، یک جا با #فشار_اقتصادی، یک جا با بمب های دوتُنی، یک جا با #سلاح، یک جا با لبخند، دارند #دشمنان ما این سیاست را پیش میبرند، امّا #اتاق_فرمان یک جا است، از یک جا دستور می گیرند، از یک جا #فرمان_حملهی به جمعیّتهای مسلمان و ملّتهای مسلمان را دریافت می کنند.
🔹اگر این سیاست در یک کشور، موفّق شد، یعنی موجب #سیطرهی بر یک کشور شد، وقتی خاطرشان از یک کشور آسوده شد، به سراغ کشور دیگر می روند. #ملّتها نباید بگذارند.
بیاناتمقاممعظمرهبری در خطبه های نمازجمعه تهران ۱۴۰۳/۰۷/۱۳
منبع؛ وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار معظم له
#امام_خامنه_ای
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️ضرورت شناخت امام زمان (بخش دوم و پایانی)
🔹بسيار اتفاق افتاده که مردم با کمبود باران مواجه شده اند، و بر اثر آن به خشکسالی و قحطی و گرانی دچار گرديده اند و خسارتهای سنگينی به آنان رسيده است. اما پس از #دعا و نيايش به درگاه خداوند، باران سودمندی برایشان باريده، و #رحمت_الهی بر مردم فرو ريخته و طراوت و شادابی همه جا را فرا گرفته است.
🔹در احاديث تأکيد شده که علت کمبود باران، امور طبيعی و مادی نيست، بلکه علّت اصلی، بعضی از #گناهان_مردم است، به خصوص #گناهانی که در مقابله با #احکام و #سنتهایالهی و روی گرداندن از اوليای حق و به بازی گرفتن امور معنوی و امدادهای غيبی صورت می گيرد. خداوند اين کمبودها و فشارها را پيش میآورد تا #مردم از #خواب_غفلت بيدار شوند و «قدرت کامل دست غيب و قادر متعال» را لمس کنند، و با نهايت اشتياق و اخلاص و تواضع به سوی #حجّتهای_الهی روی آورند و از گناهان خود #توبه کنند و به عجز و درماندگی خويش اقرار نمايند.
🔹جز #خداوند کيست که آب گوارا و شيرين از آسمان فرو ريزد؟! و تشنگان را سيراب و مزارع را سرسبز و خرّم و زمينهای خشک را با طراوت و شاداب گرداند و روح تازهای در اجزای گيتی بدمد؟! از نماز و تضرّع پيامبران و امامان و مردمان با ايمان در طلب باران و استجابت دعای ايشان در طول تاريخ، حکايت های خواندنی و شنيدنی فراوانی بر جای مانده و نکته های بسياری ضبط گرديده است.
🔹البته عدّهای هم در چنين مواقعی به يأس و نااميدی دچار میگردند و به شکلهای مختلف، از قبيل خودباختگی و کفرورزی و انکار ضروريات دينی و تمسخر مردان دينی و... واکنش های منفی از خود نشان میدهند. نظير همين وضع در مورد فقدان هر يک از نعمتهای بزرگ، در هر جامعهای پيش میآيد و از جمله در جريان غيبت های انبياء و اولياء (عليهم السلام) همواره پديد آمده است، که بر اثر بعضی از #گناهان_بزرگ و #ناسپاسی های مردمان نسبت به نعمتها و آيتهای خاصّ الهی، خداوند #حجّت خويش را از ديدگان شان پنهان داشته و از #سعادت و توفيق ديدار پيامبر و امام، عموم افراد جامعه را محروم ساخته است،
🔹و چون مردم به سختیها و تلخیها دچار گشتند و راه را بر خود بسته ديدند، افراد هوشمند به فکر چاره افتادند و راه علاج و درمان درد را تنها به دست #خداوند_متعال ديدند، پس به درگاه خداوند چاره ساز بنده نواز، دست نياز بلند کردند و به آستانه او پناه بردند، و با #دعا و نيايش و اظهار عجز، #راهنمای_ربّانی را خواستار شدند. خداوند #دعای آنان را به اجابت رسانيد و #حجّتاصلاحگرخويش را آشکار گردانيد.
🔹#امّت_مسلمان از اين سنّت حکيمانه الهی برکنار نيست، بنابراين تنها وسيلهی رهايی از #تنگناهایروزگارکنونی، و يگانه راه بيرون شدن و آزاد گشتن از اين حصار جهنّمی ظلم و بيداد و #معصيت و #فساد، #دعای_خالصانه عمومی برای آشکار شدن آن #حجّتبزرگالهی و تنها مصلح و #نجاتبخش_آسمانی، و يکتا بازمانده کاروان مردان ربّانی، #بقية_الله_الأعظم حضرت صاحب الزمان (ارواحنا فداه) ميباشد.
📕مکیالالمکارم (سیدمحمدتقی موسوی اصفهانی)، ج۱، نشر اکرام،۱۳۹۰، صص ۱۸-۳۵
منبع: وبسایت اهل البیت
#امام_زمان #امام_مهدى
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
⭕️امام جواد (عليه السلام):
🔸«لا تُـعاجِلُوا الْأمْرَ قَبْلَ بُـلُوغِهِ فَتَـنْدَمُوا وَ لا يَطُولَنَّ عَلَيْكُمُ الْأمَدُ فَتَقْسُو قُلُوبُكمْ وَارْحَـمُوا ضُـعَفـاءَكُـمْ وَاطْلُبُوا مِنَ اللهِ الرَّحْمَةَ بِالرَّحْمَةِ فيهمْ».
🔹«در هيچ كارى قبل از آنكه وقتش برسد #عجله نكنيد كه پشيمان خواهيد شد؛ و زمان انجام آن #طولانى نشود كه سنگدل خواهيد شد؛ و به #ضعيفان رحم كنيد، و با اين كار #رحمت_خدا را به دست آوريد. (يعنى اگر به افراد ناتوان رحم كرديد، خـداوند به شـما رحـم خواهـد كرد)»
📕العقول المهمة، ۲۷۴/۲۷۵
#امام_جواد #حديث
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️«تاکتیک های جنگ روانی» (بخش اول)
🔹#جنگ_روانی از واژه هایی است که تاکنون تعریف های متنوع و گوناگونی براساس شرایط استفاده از آن، ارائه شده است. ارتش آمریکا در مارس ۱۹۵۵م در آئین نامه رزمی خود، تعریفی جالب از #جنگ_روانی در عرصه بین المللی ارائه کرد. «جنگ روانی» در آئین نامه یاد شده، اینگونه تعریف شده است: «#جنگ_روانی، استفاده دقیق و طراحی شده از #تبلیغات و دیگر اعمالی است که منظور اصلی آن، #تأثیرگذاری بر عقاید، احساسات، تمایلات و رفتار دشمن، گروه بی طرف و یا گروه دوست است؛ به نحوی که #پشتیبانی برای برآوردن مقاصد و اهداف ملی باشد».
🔹به اعتقاد ویلیام داواتی، #جنگ_روانی عبارت است از: «مجموع اقداماتی که از طرف یک کشور، به منظور #اثرگذاری و #نفوذ بر عقاید و رفتار دولتها و ملت های دیگر، در جهت مطلوب و با #ابزارهایی غیر از نظامی، سیاسی و اقتصادی، انجام میشود». طرفداران این نگرش اغلب بر این باورند که #تبلیغات، جزء اصلی و اساسی جنگ روانی است، نه همه آن. #جنگ_روانی همچنین عبارت است از: «مجموعه اقدامات #تبلیغی - #روانی یک کشور یا یک گروه، به منظور اثرگذاری و نفوذ بر عقاید و رفتار دولتها و مردم، در جهت مطلوب.
🔹در بخش های بعدی این نوشتار به توضیح اجمالی در مورد برخی از #تاکتیکهای_جنگروانی، از جمله «سانسور»، «تحریف»، «ساختن یک یا چند دشمن فرضی»، «پاره حقیقت گویی»، «محک زدن»، «ادعا به جای واقعیت»، «شایعه»، «ماساژ پیام»، «کلی بافی»، «زمانبندی»، «حذف»، «قطره چکانی»، «دروغ بزرگ یا استفاده از دروغ محض»، «فوریت بخشیدن ساختگی به خبر» و «پیچیده کردن خبر برای عدم کشف حقیقت» خواهیم پرداخت. #ادامه_دارد...
نویسنده: دکتر محمد سلطانی فر
منبع: حوزه نت به نقل از جنگ روانی، معاونت سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها
#جنگ_روانی #عملیات_روانی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
⭕️جنگ ما، جنگ مکتب ماست
🔹مردم آزاده جهان همیشه از #ابرقدرتها خصوصاً #آمریکای_جنایتکار صدمه دیدهاند و تا عزم خود را برای رویارویی با #کفر و #شرک جهانی و آمریکای سلطهگر جزم ننمایند، هر روز شاهد #جنایتی_تازه خواهند بود.
🔹#مردمشریفایران باید توجه کنند که امروز، روز #مبارزه و جنگیدن با تمام #شیاطینی است که حقوق حقه تمامی پابرهنگان جهان را صرف #عیش و #نوش و تهیه #سلاحهایی مینمایند که برای همیشه حاکم دنیای گرسنگان باشند... جنگ ما، #جنگ_مکتب ماست علیه تمامی #ظلم و جور؛ جنگ ما جنگ اسلام است علیه تمامی نابرابریهای دنیای سرمایهداری و کمونیزم؛
🔹جنگ ما #جنگپابرهنگی علیه خوشگذرانی های مرفهین و حاکمان بیدرد کشورهای اسلامی است. این جنگ سلاح نمیشناسد، این #جنگ_محصور در مرز و بوم نیست، این جنگ، خانه و کاشانه و شکست و تلخی کمبود و فقر و گرسنگی نمیداند. این جنگ، #جنگ_اعتقاد است، جنگ ارزشهای اعتقادی - انقلابی علیه دنیای کثیف زور و پول و خوشگذرانی است.
🔹جنگ ما، #جنگ_قداست، عزت و شرف و استقامت علیه نامردمی هاست. #رزمندگان ما در دنیای پاکِ اعتقاد و در جهان ایمان تنفس میکنند و مسلمین جهان هم که میدانند جنگ بین #استکبار و #اسلام است، #جهانخواران را آرام نخواهند گذاشت و ضربههای خود را بر همه کاخنشینان وارد میکنند.
بیانات حضرت امام ۶۷/۰۴/۱۳
منبع: وبسایت روح الله (ره)
#امام_خمینی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️نماز چه جایگاهی در بین اعمال دارد و چرا باید نماز بخوانیم؟ (بخش اول)
💠اهمیت نماز در متون دینی
🔹از آنجا که برای #نماز اهمیت زیادی در آیات و روایات بیان شده است، پاسخ به این سؤال که «چرا باید #نماز بخوانیم؟» نیز اهمیت زیادی دارد. در اینکه هر انسانی لازم است ساعاتی از شبانه روز را با خدای خود #راز و #نیاز داشته باشد شکی نیست؛ اما ما معتقدیم بهترین روش راز و نیاز با خداوند #نماز است. ما می گوییم «نماز» #ستون_دين و #معراج افراد با ايمان است و كسى كه «نماز» را ترك كند رابطه ميان او و خدا قطع مى گردد.
🔹در حديث معروف #پيامبر_اکرم (صلّى الله عليه و آله) آمده است: «الصَّلَاةُ عِمَادُ الدِّينِ فَمَنْ تَرَكَ صَلَاتَهُ مُتَعَمِّداً فَقَدْ هَدَمَ دِينَه» [۱] (#نماز ستون دين است، كسى كه عمدا آن را ترك كند #دين خود را ويران كرده است). و در حديث ديگرى از #پيامبر (صلی الله علیه و آله) آمده است: «مَثَلُ الصَّلَاةِ مَثَلُ عَمُودِ الْفُسْطَاطِ إِذَا ثَبَتَ الْعَمُودُ نَفَعَتِ الْأَطْنَابُ وَ الْأَوْتَادُ وَ الْغِشَاءُ وَ إِذَا انْكَسَرَ الْعَمُودُ لَمْ يَنْفَعْ طُنُبٌ وَ لَا وَتِدٌ وَ لَا غِشَاء» [۲] (#نماز همچون #ستون_خيمه است، هنگامى كه ستون خيمه برقرار باشد، طناب ها و ميخ ها و پوشش خيمه برقرار و مفيد است و هنگامى كه ستون بشكند نه طناب ها بدرد مى خورد و نه ميخ ها و پوشش). به همین دلیل موقعيت #نماز در ميان عبادات اسلامى به قدرى است كه هيچ يك از عبادات به مرتبه آن نمى رسد. [۳]
💠فلسفه نماز؟
🔹ما معتقدیم مراتب عالی #نماز به خاطر #حکمتها و #فلسفه های بسیار مهم و ذیقیمت مستتر در پس این عبادت است. #نماز چيزى نيست كه فلسفه اش بر كسى مخفى باشد، ولى دقت در متون #آيات و #روايات اسلامى ما را به ريزه كاری هاى بيشترى در اين زمينه رهنمون مى گردد:
1⃣«یاد خدا»
🔹روح و اساس و هدف و پايه و مقدمه و نتيجه و بالآخره #فلسفه_نماز همان ياد خدا است، همان «ذكر الله» است كه در آيه ۴۵ سوره العنكبوت به عنوان برترين نتيجه بيان شده است: «اتْلُ ما أُوحِيَ إِلَيْكَ مِنَ الْكِتابِ وَ أَقِمِ الصَّلاةَ إِنَّ الصَّلاةَ تَنْهى عَنِ الْفَحْشاءِ وَ الْمُنْكَرِ وَ لَذِكْرُ اللَّهِ أَكْبَرُ وَ اللَّهُ يَعْلَمُ ما تَصْنَعُونَ» (آنچه را از كتاب آسمانى به تو وحى شده تلاوت كن، و #نماز را بر پا دار كه #نماز [انسان را] از #زشتىها و #منكرات باز مى دارد و #ذكر_خدا از آن هم برتر و بالاتر است، خداوند مى داند شما چه كارهايى انجام مى دهيد).
🔹البته ذكرى كه مقدمه فكر و فكرى كه انگيزه عمل بوده باشد؛ چنان كه در حديثى از #امام_صادق (علیه السلام) آمده است كه در تفسير جمله «وَ لَذِكْرُ اللهِ أَكْبَرُ» فرمود: «أَنَّهُ ذِكْرُ اللهِ عِنْدَ مَا أَحَلَ وَ حَرَّم» [۴] (#ذکر_برتر ياد خدا كردن است به هنگام انجام حلال و حرام [يعنى به ياد خدا بيافتد و به سراغ حلال برود و از حرام چشم بپوشد]).
2⃣«سبب مغفرت معصیت ها و خطاها»
🔹#نماز وسيله شستشوى از #گناهان و مغفرت و #آمرزش_الهى است، چرا كه خواه ناخواه #نماز انسان را دعوت به #توبه و #اصلاح گذشته مى كند، لذا در حديثى مى خوانيم: #پيامبر (صلی الله علیه و آله) از ياران خود سؤال كرد: «اگر بر در خانه يكى از شما نهرى از آب صاف و پاكيزه باشد و در هر روز پنج بار خود را در آن شستشو دهد، آيا چيزى از آلودگى و كثافت در بدن او مى ماند؟». در پاسخ عرض كردند: نه، فرمود: «#نماز درست همانند اين آب جارى است، هر زمان كه انسان #نمازى مى خواند گناهانى كه در ميان دو نماز انجام شده است از ميان مى رود». [۵] و به اين ترتيب جراحاتى كه بر روح و جان انسان از #گناه مى نشيند، با مرهم #نماز التيام مى يابد و زنگارهايى كه بر قلب مى نشيند زدوده مى شود. #ادامه_دارد...
پی نوشتها؛
[۱] بحار الانوار، دار إحياء التراث العربی، ۱۴۰۳ق، چ ۲، ج ۷۹، ص ۲۰۲. [۲] همان، ص ۲۱۸. [۳] ر.ک: آيين ما (اصل الشيعة)، كاشف الغطاء، محمد حسین، ترجمه: مكارم شيرازى، ناصر، انتشارات امام على بن ابى طالب(ع)، قم، ۱۳۸۸ش، چ ۱، ص ۱۹۱. [۴] بحار الانوار، همان، ص ۲۰۰. [۵] وسائل الشيعه، تفصيل، تحقيق و نشر: مؤسسة آل البيت، لإحياء التراث، چ ۱، ج ۳، ص ۷، ح ۳
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#نماز
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
⭕️برگرفته از کتاب شریف اقبال الاعمال
🔹هشتم ربیع الثانی بنا بر برخی اقوال، روز ولادت #امام_حسن_عسکری (علیه السلام) است؛ از این رو شایسته تکریم و بزرگداشت است. «هر روز که یکی از #ائمه_اسلام در آن به دنیا آمده است، روزی است که #خداوند #نعمت_بزرگ خود را ارزانی داشته است؛
🔹بنابراین شایسته است انسان این روزها را با #سپاسگزاری از خداوند جلجلاله و ستایش از عظمت پاکیزه او و به جا آوردن ستایشهای مهم، افزونتر تلقی نماید، و نیز به حق #امامی که در این روز به دنیا آمده و خداوند جلجلاله حق او را بربندگان #واجب گردانیده، اعتراف و اقرار نماید».
📕#اقبال_الاعمال، سید ابن طاووس (مورد توصیه آیت الله بهجت) ج ۲، ص ۶۹۲
منبع: وبسایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت (ره)
#امام_عسکری
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️امام عسکری (علیه السلام) برای تثبیت امامت حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) چه تدابیری اندیشیدند؟
🔸#امام_حسن_عسکری (عليه السلام) براى تثبيت امامت #حضرت_مهدى (عجل الله تعالی فرجه الشریف) از راههاى مختلف استفاده نمود كه در ذيل به آنها اشاره میكنيم:
💠«تعليمات و بيانات»
1⃣موسى بن جعفر بن وهب بغدادى مى گويد: از #امام_عسكرى (عليه السلام) شنيدم كه فرمود: «كَأَنِّي بِكُمْ وَ قَدِ اخْتَلَفْتُمْ بَعْدِي فِي الْخَلَفِ مِنِّي أَلَا إِنَّ الْمُقِرَّ بِالْأَئِمَّةِ بَعْدَ رَسُولِ اللهِ الْمُنْكِرَ لِوَلَدِي كَمَنْ أَقَرَّ بِجَمِيعِ الْأَنْبِيَاءِ وَ رُسُلِهِ ثُمَّ أَنْكَرَ نُبُوَّةَ رَسُولِ اللهِ (صلى الله عليه و آله...» [۱] (گويا شما را مى بينم كه در حق #جانشين من اختلاف خواهيد كرد. آگاه باشيد! هر كس به #امامان بعد از #رسول_خدا (صلى الله عليه و آله) اقرار كند، ولى منكر فرزند من شود، همانند آن است كه به جميع انبياى خدا و رسولان او اقرار كرده، ولى نبوت #محمد #رسول_خدا (صلى الله عليه و آله) را انكار كرده است...).
2⃣احمد بن اسحاق مى گويد: از #امام_عسكرى (عليه السلام) شنيدم كه فرمود: «الْحَمْدُ لِله الَّذِی لَمْ يُخْرِجْنِي مِنَ الدُّنْيَا حَتَّى أَرَانِيَ الْخَلَفَ مِنْ بَعْدِي ...» [۲] (ستايش خداوند را سزاست كه قبل از آنكه از دنيا رحلت كنم #جانشين بعد از خودم را نشانم داد...).
3⃣در روز سوم ولادت #حضرت_مهدى (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، پدرش #امام_عسكرى (عليه السلام) او را بر اصحاب خود عرضه كرد و فرمود: «هَذَا صَاحِبُكُمْ مِنْ بَعْدِي وَ خَلِيفَتِی عَلَيْكُمْ وَ هُوَ الْقَائِمُ الَّذِي تَمْتَدُّ إِلَيْهِ الْأَعْنَاقُ بِالْاِنْتِظَارِ...» [۳] (اين فرزند، #صاحب و #امام شما بعد از من و #خليفه من بر شما است؛ او #قائمى است كه مردم در انتظار او به سر خواهند برد...).
💠«نشان دادن به خواص»
1⃣احمد بن اسحاق بن سعد اشعرى مى گويد: «خدمت #امام_عسكرى (عليه السلام) رسيدم تا از #جانشين آن حضرت سؤال كنم؛ حضرت در ابتدا فرمود: اى احمد بن اسحاق! خداوند تبارك و تعالى هرگز #زمين را از زمان خلقت حضرت آدم (عليه السلام) تا روز #قيامت از #حجت بر خلق خالى نگذاشته و نخواهد گذاشت؛ توسط #حجت است كه #بلا را از اهل زمين دفع مى كند، و به واسطه اوست كه #باران نازل كرده و #بركات_زمين را بيرون مى آورد. آن گاه عرض كردم: اى فرزند رسول خدا! #امام و #خليفه بعد از شما كيست؟ حضرت فوراً از جا بلند شد و داخل اتاق گشته، در حالى كه كودكى به مانند ماه پاره با حدود سه سال بر شانه خود داشت بر من وارد شد و فرمود: «اى احمد بن اسحاق! اگر كرامت تو نزد خداوند عزوجل و نزد حجت هاى خداوند نبود اين فرزند را بر تو عرضه نمى كردم ...)». [۴]
2⃣شيخ صدوق از ابى غانم خادم نقل مى كند: «وُلِدَ لِأَبِي مُحَمَّدٍ (عليه السلام) وَلَدٌ فَسَمَّاهُ مُحَمَّداً فَعَرَضَهُ عَلَى أَصْحَابِهِ يَوْمَ الثَّالِثِ وَ قَالَ هَذَا صَاحِبُكُمْ مِنْ بَعْدِي وَ خَلِيفَتِي عَلَيْكُمْ...» [۵] (خداوند به #امام_عسكرى (عليه السلام) فرزندى عنايت فرمود كه نام او را #محمد نهاد؛ در روز سوم از ولادتش او را به اصحابش عرضه داشت و فرمود: اين #صاحب و #امام شما و #خليفه بعد از من است...).
3⃣معاوية بن حكيم و محمد بن ايوب بن نوح و محمد بن عثمان عمروى مى گويند: «عَرَضَ عَلَيْنَا أَبُو مُحَمَّدٍ الْحَسَنُ بْنُ عَلِيٍّ (عليه السلام) وَ نَحْنُ فِي مَنْزِلِهِ وَ كُنَّا أَرْبَعِينَ رَجُلًا فَقَالَ هَذَا إِمَامُكُمْ مِنْ بَعْدِي وَ خَلِيفَتِی عَلَيْكُمْ أَطِيعُوهُ وَ لَا تَتَفَرَّقُوا مِنْ بَعْدِي فِي أَدْيَانِكُمْ فَتَهْلِكُوا أَمَا إِنَّكُمْ لَا تَرَوْنَهُ بَعْدَ يَوْمِكُمْ هَذَا ...» [۶] (ما با چهل نفر در منزل #امام_عسكرى (عليه السلام) بوديم كه آن حضرت #فرزند خود را بر ما عرضه كرده و فرمود: اين #امام و #خليفه شما بعد از من است؛ او را #اطاعت كنيد و بعد از من در اديان خود متفرق نشويد كه هلاك خواهيد شد، بدانيد كه بعد از اين روز هرگز او را مشاهده نخواهيد كرد...).
4⃣يعقوب بن منقوش مى گويد: خدمت #امام_عسكرى (عليه السلام) رسيدم در حالى كه كنار اتاقى كه بر درب آن پرده اى آويزان بود نشسته بودند. عرض كردم: اى آقاى من! صاحب امر #امامت [بعد از شما] كيست؟ فرمود: پرده را كنار بزن. كنار زدم، ناگهان كودكى با شمايلى خاص بر ما وارد شد و بر دامان #امام_عسكرى (عليه السلام) نشست. حضرت فرمود: «هُوَ صَاحِبُكُمْ وَ اِمَامُكُمْ بَعْدِي...» [۷] (اين فرزند، #صاحب و #امام شما بعد از من است...).
#مآخذدرمنبعموجوداست
📕موعودشناسی و پاسخ به شبهات، رضوانی، علی اصغر، مسجد مقدس جمکران، قم، چ۷ ۱۳۹۰ش ص۲۴۸
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#امام_عسکری #امام_مهدی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
⭕️بیدار بودن و دوری از غفلت
🔹هر ملّتی اگر میخواهد مبتلای به محاصرهی فلجکنندهی #دشمن نشود، باید از اوّل چشم را باز کند، #بیدار باشد؛ وقتی دید #دشمن سراغ یک ملّت دیگر رفت، خود را با آن #ملّت_مظلوم و زیر ستم شریک بداند، به او #کمک کند، با او همکاری کند تا دشمن آنجا موفّق نشود. اگر #دشمن آنجا موفّق بشود میآید سراغ این نقطهی بعدی.
🔹ما #مسلمانها سالهای متمادی از این حقیقت #غفلت کردهایم، نتایجش را هم دیدهایم؛ امروز دیگر نباید غفلت کنیم؛ باید حواسمان جمع باشد. ما باید کمربند #دفاع را، کمربند #استقلالطلبی را، [کمربند] عزّت را، از افغانستان تا یمن، از ایران تا غزّه و لبنان، در همهی کشورهای اسلامی و ملّت های اسلامی محکم ببندیم.
بیاناتمقاممعظمرهبری در خطبه های نمازجمعه تهران ۱۴۰۳/۰۷/۱۳
منبع؛ وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار معظم له
#امام_خامنه_ای
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد