🔘 راههای انتشار عوامل بیولوژیک در یک حمله تروریستی
♦️ این عوامل از طریق جنگ افزارهای گوناگون منتشر میشوند؛ از جمله بستههای مراسلاتی، هواپیماهای سبک سمپاش یا بدون سرنشین مخزندار، اشیا و وسایل مصرفی، بهداشتی و آرایشی، آفات نباتی، حشرات و جوندگان ناقل و تنقلات، مانند شکلاتها.
♦️ اصولا جاسوسان و عوامل خود فروخته داخلی میتوانند با هر وسیلهای به انتشار میکروبها یا فراوردههای کشنده آنها مبادرت نمایند. از این بین، مراسلات پستی، لوازم آرایشی، البسه دست دوم، بستهبندیهای صادراتی و سیگار و تنقلات، گزینههای مورد توجه هستند.
♦️ میتوان حجم معینی از اسپور باکتری مانند باسیلوس آنتراسیس را در پاکت نامهای ریخت و مقصد هدف پست کرد یا در ترکیب مواد سازنده شکلاتها و تنقلات، مواد مضر با تأثیر دراز مدت را قرار داد یا به همراه علوفه دامی، حشرات ناقل بیماریهای دام و طیور را به کشوری فرستاد تا صنایع آن کشور را فلج نماید.
📚 مجموعه مقالات #بیوتروریسم، انتشارات هلال
#مطالعات_فرهنگی
@tabyinchannel
#کانال_تبیین #کانالی_متفاوت_برای_ارائه_اندیشه_ها #رصد_بهترین_تحلیل_های_روز #انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
✔️ وقتی رسانه ها به جنگ دعوت می کنند
💢 روزنامه ینی شفق ترکیه از تند ترین روزنامه های ترکیه در خصوص بازی تراکتور استقلال نوشت
✖️ 120 هزار نفر فریاد زدند جان و خونمان فدای تو ترکیه وطن مادریمان
➕ تحریک گسل های قومیتی ترفندی برای تجزیه ی کشور توسط رسانه هاست
🔘 حمله ی ترکیه به کردها و حمایت از شعار های تجزیه طلبانه همان فضای سازی رسانه ای برای آشوب در کشور است
👤 مارشال مک لوهان:
🔹جنگ هایی که در آینده رخ خواهند داد به وسیله تسلیحات جنگی و در میدان های نبرد نخواهند بود بلکه این جنگ ها به دلیل تصوراتی رخ خواهند داد که رسانه های جمعی به مردم القا می کنند
#جنگ_رسانه_ای
@tabyinchannel
#کانال_تبیین #کانالی_متفاوت_برای_ارائه_اندیشه_ها #رصد_بهترین_تحلیل_های_روز #انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
از یاد تـو بـرنـداشـتـم دسـت هـنـوز
دل هست به یاد نرگست مست هنوز
گر حال مرا حبیب پرسد گویید
بیمار غمت را نفسی هست هنوز
#شبتون_سرشار_از_آرامش
#نهج_البلاغه
🔔ای بندگان خدا ❗️
به نادانی های خود تکیه نکنید ، و تسلیم هوای نفس نباشید ، که چنین کسی بر لبه پرتگاه قرار دارد ، و بار سنگین هلاکت و فساد را بردوش می کشد.
📗 #خطبه ۱۰۳
@tabyinchannel
سوامیناتان" پدر انقلاب سبز هند و از شخصیتهای مرجع تراریخته بنیاد راکفلر در ۵۰ سال اخیر" در مقاله ای جنجالی، مزایای تراریخته را زیر سوال برد. این در حالی است که تاجران تراریخته از سال ۱۳۹۴ تلاش زیادی برای تراریخته کردن پنبه و برنج ایران نموده اند. بسیاری از این تاجران متخصصان ژنتیک گیاهی هستند که ذیل بنیاد راکفلر آموزش دیده اند.
مصرف پنبه در منسوجات، نوارهای بهداشتی بانوان و پوشکهای نوزادان ؛ متخصصان دنیا را از استفاده بی محابا از این محصولات، برحذر داشته اند.
حالا با این خیزش جهانی علیه تجارت تراریخته، آیا شورای ملی ایمنی زیستی که به ریاست معاون اول ریاست جمهوری آقای دکتر جهانگیری تشکیل می شود، مجوز تراریخته کردن پنبه ایران را لغو خواهد کرد؟
#دشمن_ساخت
#پروژه_عقیم_سازی
#سرطان_اصلاحات
@tabyinchannel
#کانال_تبیین #کانالی_متفاوت_برای_ارائه_اندیشه_ها #رصد_بهترین_تحلیل_های_روز #انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🔰جامعیت اسلام در کربلا...
✍استاد متفکر #شهید_مطهری
✖️انسان وقتی تاریخ حادثه عاشورا را می خواند، استعدادی برای شبیه سازی در آن می بیند.
✖️من نمیدانم و شاید شخص اباعبدالله در این مورد نظر داشته است. متن تاریخ این حادثه، گویی اساسا برای یک نمایشنامه نوشته شده است. گویی دستور داده اند که آن را برای صحنه بودن بسازند.
✖️میبینیم امام حسین (ع) کلیات اسلام را در کربلا به مرحله عمل آورده، مجسم کرده است ولی تجسم زنده و جاندار حقیقی و واقعی، نه تجسم بی روح. انسان وقتی در حادثه کربلا تامل می کند، اموری را می بیند که دچار حیرت می شود و می گوید اینها نمی تواند تصادفی باشد.
✖️و سِرّ اینکه ائمه اطهار این همه به زنده نگه داشتن و احیای این خاطره توصیه و تاکید کرده و نگذاشته اند حادثه کربلا فراموش شود، این است که این حادثه یک اسلام مجسم است.
✖️این که من تاکید میکنم که حادثه کربلا و عاشورا باید بیشتر از این جنبه مورد استناد ما قرار بگیرد، به خاطر همین درسهای بزرگی است که این قیام می تواند به ما بیاموزد.
✖️من مخالف رثاء و مرثیه نیستم، ولی می گویم این رثاء و مرثیه باید به شکلی باشد که در عین حال آن حس قهرمانی حسینی را در وجود ما تحریک و احیا کند.
✖️حسین بن علی در آن زمان یک سوژه بزرگ بود، هر کسی که می خواست در مقابل ظلم قیام کند، شعارش «یا لثارات الحسین »بود.
☑️امروز هم حسین بن علی یک سوژه بزرگ است، سوژه ای برای امر به معروف و نهی از منکر، برای اقامه نماز، برای زنده کردن اسلام، برای این که احساسات و عواطف عالیه اسلامی در وجود ما احیا بشود.
📚مجموعه آثار ج ۱٧ ،ص ٣۶٨
#پاراکتاب
#کانال_تبیین
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 حیا زدایی در جامعه توسط #افساد_طلب ها
🔴تبليغات گسترده و مبتذل شركت ماى ليدى در زمين فوتبال كافى نبود حالا به مدارس دخترانه هم رسيد
‼️اين شركت تحت عنوان "سلامت بانوان" شروع به قبح زدايى در جامعه كرده است
همون طور كه در كليپ ميبينيد از موانعى كه براى دختران نوشته "روم نميشه" هست
دقيقا ميخوان دختران روشون بشه كه چيكار كنند؟
‼️ابتداى فيلم هم مينويسد وقتش رسيده دخترامون خود را باور كنند! خود را در چه باور كنند؟ مگر غير اين است كه در اين كشور همپاى پسران به رشته هاى علمى و ورزشى گوناگون ميپردازند؟ پس اين شركت از كدام مانع و كدوم "رو نشدن" و خجالت كشيدن صحبت ميكند؟ بايد حيا و عفت خود را كنار بگذارد؟
اين ميزان حمايت مسئولين تبليغاتى و اين مقدار بى توجهى مسئولين فرهنگى ناشى از چيست؟
❌ #سند٢٠٣٠ در قالب زياده خواهى يک شركتى كه بايد بى سر صدا محصولش را توليد كند اما تصميم گرفته در هر زمينه و به بهانه سلامت در هر قالب و مكان وارد شود و فضاى عمومى را به لجن و ابتذال بكشد
با اين حرمت شكنى ها چه كسى بايد برخورد كند؟
#سند_ننگین_۲۰۳۰
#وظایف_والدین
🔻 شوالیه های جنسی
@tabyinchannel
#کانال_تبیین #کانالی_متفاوت_برای_ارائه_اندیشه_ها #رصد_بهترین_تحلیل_های_روز #انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
#اختصاصی
🎢💥 #انقلاب_جنسی و #هم_باشی، مسیر فروپاشی یک تمدن (۱)
❌ زنازادگی، نتیجهی عادیسازی همباشی!
🔻 خانواده در اواخر قرن بیستم هرگز آن چیزی نبود که در آغاز قرن تصور میشد. در طول بیشتر سالهای این قرن، فرزند نامشروع داشتن یا فرزند نامشروعبودن (فرزند حاصل از گناه زنا) از نظر اجتماعی داغ ننگی بود بر پیشانی فرد! بسیاری از این فرزندان را از مادرشان جدا میکردند و گاه، مادرانِ این فرزندان نیز در مؤسسات ویژهای نگهداری میشدند!
🔻اما کمکم در دهه ۹۰ میلادی، موضوع زندگی مشترک قبل از ازدواج و یا بدون ازدواج (( همباشی یا کوهبیتیشن)) به امری عادی در جهان تبدیل میشد.
📛 گسترش طلاق و آغاز تجربه #تک_والدینی در حد گسترده از اواخر همین قرن آغاز شد. «فرهنگ جوانی» اصطلاحی بود که از اواخر دهه ٦۰ میلادی شکاف شدید میان نسلها را نشان داد و قواعد اخلاقی جوامع را دگرگون کرد.
💢 با گسترش رسانهها و ارتباطات این روند به جوامع غیرغربی هم انتقال داده شد. با این همه در بسیاری از ممالک و بهویژه در برخی کشورهای اسلامی شدت این نفوذ و دگرگونی کمتر بود.
@tabyinchannel
#کانال_تبیین #کانالی_متفاوت_برای_ارائه_اندیشه_ها #رصد_بهترین_تحلیل_های_روز #انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
👇👇👇👇
#اختصاصی
🎢💥 #انقلاب_جنسی و #هم_باشی، مسیر فروپاشی یک تمدن (۲)
✅ خانواده سنتی آمریکایی؛
تصویری که با مرور قرن بیستم «خاطرهانگیز»تر شد!
📍 از سال ۱۹۶۰ و در فاصله کوتاه سه دهه، #خانواده سنتی تقریباً ناپدید شد. بهگونهای که امروزه خانوادههایی با پدر نانآور و مادر خانهدار با یک یا چند فرزند، فقط یک ششم خانوادهها را تشکیل میدهند.
📍اندکی نگذشت که طیف گستردهای از هنجارهای خانواده، که طی دهه ۱۹۵۰ و اوایل ۱۹٦۰ غالب بودند، دیگر به طور وسیع پذیرفته نشدند. طلاق دیگر مانند گذشته، شرم آور نبود. اکثریت عظیمی از عموم مردم منکر این نظر بودند که زوج ناراضی از زناشویی باید به خاطر فرزندانشان به زندگی ادامه دهند!
📍بیشتر آمریکایها دیگر معتقد نبودند زنی که شوهری برای حمایت از خود دارد، نباید کار کند و اینکه دختر وقتی ازدواج میکند باید باکره باشد، یا اینکه رابطه جنسی پیش از ازدواج غلط است. مشکلات اقتصادی هم از مهمترین عوامل تهدیدکننده خانواده در سده بیستم بود. ضرورت کار بیشتر از یک سو و درآمد پایین از سوی دیگر، خانوادهداری را مشکل کرد. ترویج برخی اندیشهها و تئوریهای نو هم بر سست شدن قواعد رایج مؤثر واقع شد. روند گریز از خانواده و تجرد نیز بهشدت در فرهنگ مردم راه یافت.
📍 انقلاب جنسی، که مقدم بر حرکتی ضدفرهنگ بود، طی دهه ۱۹۶۰، ادبیات، فیلمهای سینمایی، نمایش، تبلیغات و الگوی رایج کشور را به تاراج برد.
👇👇👇
📍در سال ۱۹۶۲ استراحتگاه گروسینگر در کوههای «کاستیکل» ایالت نیویورک اولین تعطیلات پایانی مجرّدیاش را معرفی کرد. به این وسیله، به طور علنی، باهم بودنِ خارج از ازدواج (همباشی و زنا) را تصدیق کرد. در همان سال، ایالت « #ایلی_نویز » اولین ایالتی شد که همه اشکال رفتار جنسی مجرمانه بین اشخاص بالغ را، که به رضایت خود، رابطه جنسی (زنا) داشتند، جرم زدایی کرد.
📍دو سال بعد، در سال ۱۹۶۴، اولین میکده مجرّدها در شمال شرق نیویورک گشایش یافت که با نمایش گیسو، برای اولین بار، برهنگی را در صحنه نمایش «برادوِی» به نمایش گذاشت!
🔗 yon.ir/Slbyz