🔴 چهلم سازی !؟
🔷 همه چیزشان تقلیدی است به جز خون دادن هااااا
🔷 مثلا میخواهند ادای چهلم گیری مردم تبریز در بهمن ۵۶ برای شهدای قم را در بیاورند که منجبر به سقوط رژیم شاه شد..
🔷 خودشان میکشند،در بین جمعیت، اما از خودشان کسی حاضر نیست برای براندازی رژیم آخوندی،خون بدهد..🙄😂
🔷 نهایت کارشان،فحاشی در فضای مجازی و آتش زدن اموال مردم و بانکهاست.
🔷 یکبار میگویند کشته شدگان آبان ۹۸ ،۳۰۰ نفر است و بعد میبینند کسی تحریک نمیشود میکویند ۱۵۰۰ نفر! بدون مدرک! اگر این همه کشته شده بودند،چرا کلا با پنج تا خانواده مصاحبه کردید؟!
آری، چون اکثر کشته شدگان، توسط ارازل اجاره ای بودند..
🔷 گاه،به مامور نیروی انتظامی که تنها سلاحش،باتوم است،گل میدهند،مثلا میخواهند ادای مردمی را که در اسلحه ژ سه گارد شاه و ارتش مسلح،گل میگذاشتند،را در بیاورند..اما مگر باتوم سوراخ دارد!؟😂
🔷 تصاویر جعلی و ساختگی از همبستگی نیروهای نظامی با جماعت برعنداز پخش میکنند تا مثلا بگویند آره،به مانند بهمن ۵۷ و پیوستن #همافران ارتش به مردم،این مردم..!هم در دل نطامی ها،حامی دارند،همه چیزشان تقلیدیست،اما رهبری به مانند سید روح الله ندارند، چندتا قلیونی و مست و شیره ای در آن ور آبها با #دلار های سعودی و آمریکایی،میخواهند برعندازی کنند،فقط باعث بیشتر شدن مشکلات و اضافه شدن مشکل ناامنی به بقیه مشکلات و ناراحتی مردم میشوند..
🔷 ببینید سطح انقلاب کردن و قیام کردن را با تقلید های کور و ناشیانه به کجا رساندند؟😐
@tabyinchannel
#کانال_تبیین
#انقلاب_اسلامی #امام_خمینی #رهبری #قیام_۱۹_دی #شاه #برعنداز #بنزین #پنجم_دی #صدای_آبان۹۸
🔴پازلهای یک فتنه!
_ فتنه بنزین؛ شورش افکار عمومی علیه نظام
_ فتنه اقتصادی؛ شورش افکار عمومی علیه نظام
_ فتنه گازوئیل؛ شورش افکار عمومی علیه نظام
_ فتنه قرصهای گسترده و مشکوک؛ شورش افکار عمومی علیه نظام
بیخود نبود که رهبری امنیت کوچه ها را هم اخیرا به بسیج سپردند!
#دولت_ضدامنیتی
#فتنه
@tabyinchannel
#کانال_تبیین
⭕️⭕️ بعضیا میگن ما چون گرفتار فلان گــناه شدیم، دیگر نماز هم نمیخوانیم چون سودی ندارد!
📢📢 اما اینطور نیست. در قرآن آمده اگر گناه ڪردی حتما نماز بخوان نماز پاڪ ڪن گناهِ است.
🌸👇باهم ببینیم:
🌐💠⚜⚜💠🌐
🌴 آیه 114 سوره هود 🌴
🕋 وَ أَقِمِ الصَّلاةَ طَرَفَيِ النَّهارِ وَ زُلَفاً مِنَ اللَّيْلِ إِنَّ الْحَسَناتِ يُذْهِبْنَ السَّيِّئاتِ ذلِكَ ذِكْرى لِلذَّاكِرِينَ
⚡️ترجمه:
و نماز را در دو طرف روز و اوايل شب بپادار، (زيرا) بدرستى كه كارهاى نيكو (همچون نماز)، بدىها را محو مىكند، اين (فرمان)، تذكّرى است براى اهل ذكر.
➖➖🚥➖➖🚥➖➖
🌼🌼 پيامبر صلى الله عليه و آله به امیر المومنین علی علیهالسلام فرمودند:
يا على! سوگند به خداوندى كه مرا بشير و نذير به سوى مردم مبعوث كرد، وقتى كه انسان براى نماز وضو بگيرد، گناهانش ريخته مىشود، و زمانى كه رو به قبله كند، پاك مىشود.
🌸🌸 ياعلى! مثال اقامه كنندهى نمازهاى روزانه، مثل كسى است كه هر روز پنج مرتبه در نهر آبى كه جلوى منزل اوست خود را شستشو كند.
@tabyinchannel
#کانال_تبیین
🔰 مبهم بودن مسئله ی امامت برای نسل امروز
💠 امروز و در اين نسل، ما امامت را پذيرفتهايم، ولى شايد طرح امامت و در نتيجه، امام زمان براى خود ما كه شيعه هستيم، گنگ و مبهم باشد و به صورت ميراثى از آن پاسدارى شود؛ ميراثى كه هنوز عمق و ضرورتش را نچشيدهايم، عمقى كه گذشتگان با خون خود سرشارش مىكردند و ضرورتى كه با هر ذره ذره از وجود خود گواهش مىبودند، تا آنجا كه ديوار كاخها را بر روى نعشهاى خويش مىگرفتند.
💠 شايد بعضى، داستان امامت را داستان خويشاوندى و فاميلى، داستانى غمانگيز، داستانى محدود، حساب كنند، كه شعاعش در محدودۀ خويش روشنگر است و سپس بايد فراموشش كرد و حتى احتياجى به آن همه يادآورى و بازگو كردنش نيست. و شايد بعضى ديگر اين داستان را با داستان سلطنت و دنياطلبى و محروميتِ يك دستۀ وابسته به رسول، عوضى بگيرند. و شايد در دل خوشحال باشند كه خوب شد، براى يك بار هم كه شده نورچشمها در تاريخ داغ شدند و سوختند و كنار رفتند.
💠 ولى مسأله، نه مسألۀ دلسوزى و احساس است و نه داستان سلطنت و محروميت، كه درست يك بينش مترقى از مسألۀ رهبرى است؛ بينشى كه معتقد است بايد رهبر، جلوتر از زمان و امام زمان و جلودار زمان باشد، نه تنها آگاه از زمان و همراه آن. آن همه خون نه به خاطر خويشاوندى و دلسوزى ريخته شده و نه به خاطر محروميت يك دسته نورچشمى و مقربِ درگاه. شايد اين گمانها از آنجا برخاسته كه ما امامت را مبهم مطرح كردهايم و آثارش و مرزهايش و اثراتش را نشان ندادهايم و اين طرح حكومتى را جدى نگرفتهايم.
📚 تو مي آيی، صفحه ۶٩
@tabyinchannel
#کانال_تبیین
💎 بزرگترین دستاورد انقلاب؟
🔸انسجام ملی ایران در زمان شاه خواسته آمریکا بود. به عنوان سدی در مقابل روسیه شوروی تا به آبهای گرم خلیج فارس دست نیابد. اما پس از سقوط بلوک شرق، سیاست غرب تغییر کرد. صحبت از تغییر نقشه منطقه، تقسیم کشورها و خاورمیانه بزرگ شد.
🔹اگر انقلاب نشده بود شاه یقینا به اراده غرب تن میداد! یا به میل خودش تن میداد یا به ضرب دگنگ تن میداد. همانطور که به جدایی بحرین تن داد.
🔸همانطور که به اصلاحات ارضی ترومن تن داد. همانطور که در مقطع انقلاب، ژنرال هایزر از بالای سر شاه با امرای ارتش تماس گرفت و برای "بزرگ ارتشتاران" ممکلت راهی بجز ترک کشور باقی نگذاشت.
🔹رژیم سلطنتی با آن ساختار دیوانی و نظامی، اگر هم میخواست نمیتوانست مسیری جز آنچه غرب تعیین میکند برود. و بعد از تک قطبی شدن جهان، این امر شدیدتر هم میشد.
🔸پس بزرگترین دستآورد انقلاب، تاسیسات صنعتی و پیشرفتهای علمی و گسترش شبکه برق و جاده به نقاط دور افتاده... نیست. بلکه حفظ یکپارچگی این خاک پاک است!
🔹من ملیگرا نیستیم، اما ملیگراهای شیروخورشید نشان اگر تمامیت ارضی برایشان اهمیت دارد، باید روزی یک نان بخورند و صد نان به محضر اهورا نذر کنند که انقلاب اسلامی شد و "رژیم ملاها" آمد.
حکومتی که چهل سال است بیگانگان میکوشند براندازندش و نمیتوانند. بر خلاف نظام پیشین که سیاستهای کلانش از واشنگتن دیکته میشد و بود و نبودش را دیگران تعیین میکردند...
اگر شاه مانده بود، بدون شک ما امروز طبق نقشه خاورمیانه بزرگ جرج بوش زندگی میکردیم! و این بزرگترین دستاورد انقلاب است.
@tabyinchannel
#کانال_تبیین
✳️ بدتر از نسل هویدا!!
🔆 سخنان رهبر انقلاب درباره👇
#خاطراتپرویزراجی
#خدمتگزارتختطاووس
🔹شما ببینید اینهایی که در رأس کار آمده بودند، چه کسانی بودند و چه فکر و ذهنیتی داشتند؛
🔹غالباً فاسد بودند؛
🔹بخصوص این نسل جدیدشان که دیگر هیچ چیز نداشتند؛
🔹حتی از نسل هویدا هم بدتر بودند!
🔹من #هویدا را مثال میزنم که از بدترینهاست؛
🔹یعنی او از فاسدترین رجال ایران بود؛
🔹در عین حال نسل هویدا شرف داشت بر نسل راجی؛ نویسنده کتاب #خدمتگزارتختطاووس!
🔹اگر شما این کتاب را خوانده باشید، میتوانید بفهمید که این نسل، چه نسلی بوده است؛
🔹اینها میتوانستند جای هویدا بیایند. حالا نمیشود گفت صد رحمت به هویدا؛
🔹اما نسبت به آن نسل، واقعاً باز هویدا!
🔹هویدایی که نسبت به رجال ایران، بلا تردید جزو فاسدترینها بود؛
🔹اما بالاخره ته دل او و امثال او، ته مانده و رسوبی از آن قدیم- حالا اسمش ملّت بود، وطن دوستی بود، آب و خاک بود- وجود داشت؛
🔹ولی نسل جدیدشان که نمونهاش همین #راجی است، واقعاً اینها چه بودند؟!
@tabyinchannel
#کانال_تبیین
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🔴 #توقع_نابجا
💠 زن و شوهر نباید #توقع داشته باشند بعد از اینکه همسرشان با او ازدواج کرد تمام روابط، تفریحها، دوستان و دل مشغولیهایش را #فراموش کند و همه وقت و توجه خود را به او #اختصاص دهد.
💠 این توقع و محصور کردن همسر، مانع از ایجاد ارتباط #صمیمی و موثر است.
💠 و یقیناً روز به روز از #محبوبیت شما بخاطر محدود کردن همسرتان کاسته میشود.
💠 همراهی شما با علاقهمندیها و تفریحات سالمِ همسرتان نقش مهمی در #محبوب شدن شما و گرم شدن روابطتان دارد.
@tabyinchannel
#کانال_تبیین
#دنیای_متفاوت_یکدیگر_را_درک_کنید
ابن سیرین كسی را گفت: چگونه ای؟
گفت: چگونه است حال كسی كه پانصد درهم بدهكار است، عیالوار است و هیچ چیز ندارد؟
ابن سیرین به خانه خود رفت و هزار درهم آورد و به وی داد و گفت: پانصد درهم به طلبكار بده و باقی را خرج خانه كن و واى بر من اگر پس از این حال كسی را بپرسم!
گفتند: مجبور نبودی كه قرض و خرج او را بدهی.
گفت: وقتی حال كسی را بپرسی و او حال خود بگوید و تو چاره ای برای او نیندیشی، در احوالپرسی منافق باشی...
اينچنين است رسم انسانيت و مردانگى...
#تلنگر
🔸آشنایی با جریان شناسی 🔸
♦️انقلاب اسلامي ايران، نقطه عطفي در دينگرايي و بيداري ديني در پايان قرن بيستم بود. دو مکتب غربي حاکم بر شرق و غرب، يکي کمونيسم بود که دين را افيون تودهها معرفي ميکرد و ديگري ليبراليسم بود که دين را پديدهاي از مد افتاده که دوران آن به سر آمده، قلمداد ميکرد.
لذا دين در معادلات و محاسبات سياسي و اجتماعي جايگاهي نداشت و براي نوع دينداران نيز دين، امري صرفاً فردي بود که نبايد در زندگي سياسي و اجتماعي دخالت نمايد.
اين مشکل نسبت به مذهب تشيع مضاعف بود؛ تا قبل از انقلاب اسلامي، تشيع در دنيا چندان شناختهشده نبود، تا آنکه انقلاب اسلامي بر پايه دين اسلام و مکتب اهلبيت شکل گرفت.
وقوع انقلاب اسلامی، علاوه بر آنکه تشيع را در سطح جهاني مطرح نمود، به جهانيان ثابت کرد که دين نهتنها نمرده، بلکه عاملي فوقالعاده قدرتمند در بسيج تودههاي مردم و مبارزه با ظلم و استکبار است.
پيروزي انقلاب اسلامي در ايران و مشاهده برخي تأثيرات ابتدايي آن در منطقه و امت اسلامي، علاوه بر آنکه زنگ خطري براي تهديد منافع استکباري آنان محسوب ميشد، بهيکباره همه رشتههاي دينستيزان، دينگريزان و مستکبرين را پنبه کرد.
به همين دلايل دينستيزي که مدتها در دستور کار مستکبران قرار داشت، شدت بيشتري يافت و دينستيزان شرقي و غربي، بدين نتيجه رسيدند که مبارزه با انقلاب، تنها از طريق مبارزه فکري با دين، بهعنوان بنمايه اصلي انقلاب، ممکن خواهد بود.
👇👇👇👇
تبیین
🔸آشنایی با جریان شناسی 🔸 ♦️انقلاب اسلامي ايران، نقطه عطفي در دينگرايي و بيداري ديني در پايان قرن
بدون شک مبارزه با دين، فرهنگ و انقلاب اسلامي، از طريق جريانهاي فکري زاويهدار با اسلام و انقلاب اسلامي صورت ميگيرد و بدون اطلاع از تفکرات آنها نميتوان با دشمنان مقابله کرد♦️
✏️ #کاریکاتور
🔍 از اواسط قرن نوزدهم، آمریکاییها به فکر صادرات #حقوق_بشر و #دموکراسی به سایر مناطق جهان افتادند.
#مکزیک به عنوان همسایه جنوبی آمریکا اولین کشوری بود که طعم دموکراسی و حقوق بشر آمریکا را چشید. متاسفانه مکزیکیها متوجه اهمیت و ضرورت واردات دموکراسی و حقوق بشر نبودند و آمریکاییها مجبور شدند با #جنگ و به زور اسلحه، مقداری از فراوردههای تمدنیشان را به مکزیک صادر کنند. لذا آمریکا در سال 1847 به مکزیک حمله کرد.
👈 یک ستوان آمریکایی یکی از مراحل آموزش حقوق بشر و دموکراسی به مکزیکیها را اینگونه توصیف کرده:
«ژنرال لین به ما دستور داد هرکاری میتوانیم بکنیم. سربازان ما پس از نوشیدن مشروب به مکزیکیها حملهور شدند.
آنها مردان مکزیکی را دستهدسته تیرباران کردند و زنان و دختران مکزیکی را هم مورد تجاوز قرار دادند. این واقعه باعث شد تا از آمریکایی بودن خودم خجالت بکشم.» البته این افسر خجالتی، شکسته نفسی کرده، و الّا صدور دموکراسی که خجالت ندارد!
📚 منبع: کتاب #تاریخ مستطاب آمریکا
@tabyinchannel
#کانال_تبیین
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد