💫☄💫☄💫☄💫☄💫
☄
⭕️ #مدیریت_استرس در مواقع بحران؛ #کرونا ما را میکشد یا اضطراب؟
🔶آدمهای #مضطرب همانهایی هستند که هنگام گرانی یورش به سمت خرید دلار، مسکن یا هر چیز دیگری میبرند که البته موجب گران شدنش نیز خودشان هستند.
🔷انسان از ابتدای آفرینش در معرض خطرات روانی و جسمانی بوده است، انواع و اقسام بلایای طبیعی و غیر طبیعی را در طول تاریخ تجربه کرده است، در برابر برخی مقاوم شده و در برابر برخی دیگر هنوز راه چارهای وجود ندارد. اما انسان به نسبت و در هر دوره تلاش کرده دانش مربوط به بلایای مختلف از طبیعی تا غیر طبیعی، روانی تا جسمانی را کسب کند تا کمتر دچار بحران شود و این بحرانها را بتواند از سر بگذراند.
🔷سرعت روند خیلی از اتفاقات و بلایا از جوامع سنتی به سمت مدرن افزایش پیدا کرده است به طوریکه اگر در گذشته انسانهایی که غارنشین بودند، دچار یک بیماری میشدند، این اندازه اپیدمیک نمیشد که امروز و در جوامع بزرگ شاهد اپیدمیک شدن برخی بیماریها چون وبا، ابولا، ویروسهای مختلف دیگر مثل آنفولانزا یا #کرونا که همین روزها نیز بحثش در مجامع مختلف داغ است، هستیم.
👇👇👇👇👇
🔷ما هم مثل بقیه مردم جهان در سالهای گذشته با بحرانهای طبیعی و غیر طبیعی زیادی در کشورمان مواجه بودیم؛ از گران شدن اقلام و کالاها، دلار، وضعیت اقتصادی، زلزله، سیل و مسائل دیگر گرفته تا #ویروس_کرونا! همه اینها #استرس و #اضطراب را در سطح جامعه افزایش میدهد و این استرس بیش از بیماری اپیدمیکی همچون کرونا بر #روان_اعضای_جامعه تأثیر میگذارد.
💠 #بحران چیست
🔷 #بحران به لحاظ روانشناختی در شرایطی تعریف میشود که تهدیدات و خطراتی، وضعیت روانشناختی افراد یک جامعه را تهدید کند و #سلامت_روان آنها را به خطر بیاندازد. این روزها شاهدیم که شیوع #ویروس_کرونا در سطح جوامع مختلف تا ایران، بحرانی را در کشورهای مختلف ایجاد کرده به طوریکه سازمان بهداشت جهانی به طور مداوم درباره آن صحبت میکند، اما کمتر شاهد این هستیم که #روانشناسان وارد عرصه شوند و برای کم کردن سطح #اضطراب_عمومی راهکارهایی را ارائه دهند.
🔷پر واضح است که پیش از اپیدمیک شدن و شایع شدن یک بیماری یا اتفاق در سطح جامعه، این #اضطراب ناشی از آن است که مردم را دچار وضعیت نابسامان میکند. در واقع این #شرایط_روانی_مساعد اعضای جامعه است که باعث مدیریت این بحران میشود، وگرنه همه میدانیم که در شرایط عادی همه افراد مدیریت بر اعصاب و روان خود را میتوانند داشته باشند، اما مهم این است که در شرایط بحرانی بتوانیم کنترل عصبی بر روان خود و مدیریت دیگران را داشته باشیم.
👇👇👇👇👇
💠تفاوت اضطراب و استرس
🔷نکته ابتدایی در این زمینه این است که ابتدا تفاوت بین #اضطراب و #استرس را درک کنیم. اگرچه استرس و اضطراب هر دو در دسته #افکار_منفی قرار میگیرند، اما با یکدیگر متفاوتاند. #استرس به طور کلی، تجربهای موقتی است، درحالی که #اضطراب مسئلهای دائمی درباره سلامت روحی و روانی افراد است. اضطراب یکی از مشکلات بسیار رایجی است که سلامت روح و روان را متأثر میکند.
🔷استرس واکنش بدن در برابر تغییرها و چالشهاست و از نظر مدت زمان و شدت، در افراد مختلف متفاوت است. باور کنید این دو مقوله کاملا متفاوتاند و تا زمانی که ندانید هر یک دقیقا چیست، نمیتوانید آنها را از میان بردارید. استرس میتواند محرکی برای ایجاد اضطراب باشد و اضطراب میتواند نشانهای بیرونی از استرس حاد باشد. علائم مختلفی مانند تنش و ناراحتی در ماهیچهها، افزایش ضربان قلب و بیخوابی ممکن است هنگام وقوع هر دوی این حالات نمود پیدا کند.
🔷وجود #اضطراب در زندگی #اجتناب_ناپذیر است. در زندگی همه افراد، سطحی از این اضطراب دیده میشود. گاهی برخی مشکلات کاری و… موجب اضطراب و بیخوابی و حتی ترسهای مرضیِ اجتماعی میشوند. استرس و اضطراب در زندگیمان حضوری همیشگی خواهند داشت.
◀️ ادامهی مطلب در لینک زیر👇
https://www.mashreghnews.ir/news/1044384
#کرونا_ویروس
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⭕️اینفوگرافیک
🔶وضعیت #ویروس_کرونا در ایران
🔷کرونا این روزها تبدیل به ترند اخبار فضای مجازی شده است.
#کرونا
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⭕️نقش بی نظیر و ستودنی دکتر #حداد_عادل در پیروزی بزرگ #جبهه_انقلاب
🔷اکنون که جبهه انقلاب به یک #پیروزی بزرگ دست یافته، حیف است که از دکتر #حداد_عادل بعنوان طراح و پشت صحنه اصلی این پیروزی بزرگ یادی نکنیم.
🔷گفتنی است دکتر حداد عادل بار و زحمت اصلی #ایجاد_وحدت بین نیروهای انقلاب را بر دوش کشید، وحدتی که باعث یک دلی و یک دستی همه جبهه انقلاب گردید و حماسه بزرگ و تاریخی ۲ اسفند را رقم زد.
🔷دکتر #حداد_عادل چند ماهی است که بشدت توسط #جریانات_غربگرا و عدالتخواران و برخی #دوستان_ناآگاه آماج حملات ناجوانمردانه و تخریبی قرار گرفته است. او با ایجاد وحدت بین نیروهای انقلاب در یک بزنگاه حساس تاریخی ثابت کرد که چرا دشمنان و بدخواهان از نقش سازنده او در جبهه انقلاب نگران بودند و با تخریبگری بدنبال حذف این عنصر صالح و موثر انقلاب بوده اند.
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⭕️نمودار میزان کسب کرسی های مجلس توسط جریان های سیاسی
🔷نمودار حکایت از شکست تاریخی و بی سابقه جریان اصلاح طلب و #پیروزی قاطع #جریان_انقلابی دارد.....
🔷در این انتخابات اصلاح طلبان علیرغم داشتن نماینده در اکثر حوزه های انتخابیه حدود ۶ درصد کرسی های مجلس را کسب کرده اند که یک شکست مفتضحانه و بیسابقه در تاریخ رقابت های سیاسی است.
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️مدیریت و استراتژی #پسا_انتخابات
🔶همانطور که بعد از مسابقه بزرگ تبلیغاتی کاندیداهای مجلس شورای اسلامی، آحاد جامعه احساس تکلیف و وظیفه کرده و برای به کرسی نشاندن نامزد اصلح خود تلاش مجاهدانه را از خود نشان دادند، در مدیریت #پسا_انتخاباتی نیز چه مردم، چه کسانی که توفیق احراز صلاحیت عمومی را از مردم کسب کردند و بر مسند قانونگذاری نشستند و چه کسانی که این توفیق را به دست نیاورند و حائز رتبه برتر نشدند، و همچنین هواداران و طرفداران جریان های مختلف سیاسی میبایست به اصول و وظایف پسا انتخاباتی جامعه عمل بپوشانند، تا با بهره گیری صحیح از آن اصول شاهد #مجلسی_قوی و #کارآمد برای دستگاه اجرایی کشور باشیم.
💠احترام به رأی و ارادهی عمومی مردم و تمکین به قانون
🔷یکی از مهمترین کارهایی که آحاد مردم و نامزدهای مجلس شورای اسلامی باید به آن احترام بگذارند و به آن تمکین نمایند، احترام به رأی عمومی مردم است، در هر مسابقه و امتحانی عدهای حائز رتبه برتر میشوند و عدهای هم به دلایل مختلفی نمیتوانند نمره مورد نیاز را کسب نمایند، در این چنین مواردی کسانی که از دور مسابقه حذف شدهاند میبایست بدون هیچ گونه التهاب آفرینی، جوسازی و فراهم کردن فتنه در جامعه به برندگان این مسابقه و امتحان بزرگ تبریک بگویند و برای آنها آرزوی موفقیت و پیروزی نمایند و اجازه ندهند که برخی هوادارها به بهانههای واهی و تعصبهای مغرضانه فضای جامعه را نا آرام نمایند؛ چرا که در این چنین فرصت هایی نوعاً فتنه گران سعی دارند در لباس دوستی و طرفداری التهاب و فتنه و آشوب را در جامعه به وجود آورده و هزینه های خطرناکی را برای جامعه ایجاد نمایند.
💠اتمام مسابقه و آغاز مطالبهگری
🔷دومین موضوعی که در استراتژی پسا انتخابات آحاد جامعه اسلامی میبایست آن را تقویت کرده و حضوری انقلابی و جهادی برای تحقق آن از خود نشان دهند، تقویت روحیه #مطالبه_گری و خواستار به اجابت رسیدن آرمانهای انقلاب اسلامی است، به عبارتی همانطور که در مسابقه با شکوه انتخابات مردم حضوری جهادی داشتند و از نمایندههای خود دفاع کردند، حال در زمان پسا انتخابات نباید وکلای مردم را به حال خود رها کنیم و عملکرد آنها را مورد ارزیابی و رصد قرار ندهیم.
💠فراموش نکردن مردم و موکلین خود
🔷برخی از کاندیداهای مجلس شورای اسلامی تا پیش از ورود در مجلس در میان مردم حضور دارند و به نوعی سعی میکنند اعتماد و رأی آنها را برای خود به دست آورند، ولی به محض اینکه به موفقیت و پیروزی دست پیدا میکنند، به طور جدی و معنا داری ارتباط خود را با موکلین خود قطع میکنند به طوری که گویی هیچ رابطه حقیقی و حقوقی با حوزهای که اعتماد مردم را جلب کردهاند، ندارند، این در حالی است مسئولیت امانتی در دست آنها و در این بین مردم ولی نعمتان مسئولین به شمار می آیند که باید پاسخگوی آن باشند.
◀️ متن کامل در لینک زیر👇
https://rasekhoon.net/article/show/1500752
#مجلس_قوی
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
💥💫💥💫💥💫💥💫💥
💥
⭕️ #سینما یا رسانه احزاب
🔶نگاهی به #رویکرد_سیاسی_سینما و سینماگران
🔷سینمای #سیاست_زده ایرانی، در یک انفعال #خلاف_منافع_ملی و اجتماعی معمولاً به #انعکاس تصویری #غیر_واقعی از ایران و جامعه ایرانی میپردازد که حتی گاه با یافته های میدانی کسانی که بعدها به ایران سفر میکنند در تضاد و تناقض است.
🔷از اولین سالهای تولّد، سینما با فیلمهای صامت و قهرمان سبیل هیتلریاش، با سیاست گره خورد و امروزه با توجه به سیاسیکاری نظام استعمار و شیوع #جنگ_نرم، اسلحه دوربردی چون #سینما بسیار اهمیت یافته. حالا #فیلم_های_سیاسی را میتوان مهمترین تولیدات این صنعت در جهان دانست تا آنجا که بزرگترین اساتید سینما همچون فورد «خوشههای خشم» و هیچکاک «توپاز، مردی که زیاد میدانست» هم در این زمینه آثار ارزشمندی ارائه کردند.
🔷تولید #آثار_سیاسی در #سینما روز به روز بیشتر و ردپای غرضهای سیاسی در پشت صحنه معادلات سینمایی کشورمان دیده میشود.
👇👇👇👇👇
تا جایی که بیشتر از مسئولین و سیاستمداران، ستارگان و هنرمندان مشهور در مصاحبهها و پستهای صفحات مجازیشان در مورد مسائل و مشکلات کشور حرف میزنند.
🔷تصویر جامعهای که فساد در آن رواج دارد، مثل فیلم «قصهها» از رخشان بنی اعتماد یا کشوری که همه در آن دروغ میگویند مثل «جدایی نادر از سیمین» فرهادی، یا فیلمی مثل «خانه پدری» اثر کیانوش عیاری که به نوعی در تعارض با دینداری است و با اغراق در تفاوتهای فرهنگی موجود، باعث ایجاد تفرقه در جامعه میشود؛ فیلمهایی که قهرمانانش با سردادن فریاد اعتراض به قوانین موجود «دخترها فریاد نمیزنند» به ساختار موجود فرهنگی و سیاسی حمله میکنند و یا مثل «دونده» کمال تبریزی، با تقدیس بیگانگان آنهارا ناجی مردم کشورمان معرفی میکند.
🔷همه و همه فیلمهایی هستند که با #اغراض_سیاسی تولید شدهاند و حتی با ضوابط سیاسی نقد و یا تحسین میشوند، اگر فیلمی همسو با تفکرات منتقدان و جامعه هنری باشد تحسینش میکنند مثل فیلم «نهنگ عنبر» که در فضای اول انقلاب، بسیجیان را به سخره میگیرد اما در نهایت ناتوانی هنری در پرداخت فیلمنامه و ضعف سبک در طنز، تحسین میشود و اکران اکثریت سینماها را هم هدیه میگیرد.
👇👇👇👇👇