eitaa logo
تبیین
2.7هزار دنبال‌کننده
5هزار عکس
428 ویدیو
34 فایل
🔺اهداف: 🔹تهذیب نفس 🔹امام شناسی و مهدویت 🔹روشنگری و بصیرت‌افزایی 🔹ارتقاء بینش دینی و سیاسی 🔹دشمن شناسی و جنگ نرم 🔹ارتقاء مهارت‌های تربیتی 🔹و... 🔸هدف ارائه‌ی الگوست؛ با شبکه‌های اجتماعی کسی متفکر نمی‌شود، باید #کتاب خواند.
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 در نیز می توان به ارائه بدون ، و بزرگ نمایی به صاحبان فن و بزرگان دینی اشاره کرد، چرا که این گونه هنگام ارائه فردمتوجه کوچک و پرضعف بودن کارهای خود میشودچه برسد، اگروقت کنکاش توسط بزرگان برسد.
⁉️چرا نسبت به دین، این‌قدر و استهزاء انجام می‌گیرد؟ ⁉️ چرا دین این‌قدر نیاز به و تبیین دارد؟ ⁉️ چرا نسبت به دین بیش از هر مقولۀ دیگری در جامعۀ بشری؛ تمسخر و انجام می‌گیرد؟ ⁉️ چرا بعضی‌ها حرف‌های دینی را مسخره می‌کنند و گاهی دین‌داران را یا غیرعاقل تلقی می‌کنند؟ 👈پاسخ این است که «دین یک امر عمیق است» چون دستورات دین برای انسان است و انسان یک با نیازهای پیچیده و پنهان است که بسیاری از این نیازهای خودش را نمی‌بیند. لذا وقتی دین می‌خواهد به نیازهای پنهان انسان پاسخ دهد، به‌سادگی درک نمی‌شود و نیاز به تبیین و تبلیغ دارد. 👈دستورات دینی بسیار ژرف و پیچیده هستند لذا افراد و عقل‌های اندک و کوچک، دستورات دین را نمی‌فهمند و ممکن است آنها را غیرعاقلانه تلقی کرده و حتی آنها را مضر به حال بشریت تشخیص بدهند! کمااینکه بعضی‌ها روزه را مضر می‌دانستند! 👈دین مقولۀ بسیار هوشمندانه‌ای است لذا آدم‌های باهوش دین‌داری می‌کنند. یک‌روزی خواهد رسید که در جامعۀ بشری هرکسی دین‌داری کند می‌گویند «عجب آدم باهوشی است!» و هر کسی بی‌دین باشد می‌گویند «عجب آدم نادانی است!» این کلام قرآن است: چه کسی از دین دور می‌شود، جز آدم نادان! (...إِلاَّ مَنْ سَفِهَ نَفْسَهُ؛ بقره/۱۳۰) 👈دین چون حرف‌های عمیق می‌زند، گاهی تنها می‌ماند، مثل آدم عاقل که وقتی در میان جمعی از سفهاء قرار بگیرد، معمولاً تنها می‌ماند و حرفش را نمی‌فهمند و حتی او را مسخره می‌کنند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 چرا با طب ایرانی اسلامی مخالفت می کنند؟ 🔴 🔰طی چند دهه اخیر، یا به عنوان یک و جایگزین (TM/CAM) در بسیاری از کشورهای پیشرفته مورد توجه و حمایت قرار گرفته است. چه طب سنتی چینی چه هندی و یونانی و حتی ایرانی و اسلامی. 🔰در انگلستان بیمارستان‌های دولتی مختص طب مکمل تاسیس شده است، در آمریکا از سال ۱۹۹۳ آموزش پزشکی مکمل در ۱۵ دانشگاه آغاز شد و اکنون به تعداد بیشتری رسیده است. همچنین در این کشور از سال ۱۹۹۵ برخی رشته‌های طب مکمل مثل حتی تحت پوشش قرار گرفته‌اند، استرالیا و نیوزلند طب مکمل را به طور قانونی در نظام پزشکی خود پذیرفته اند و برنامه های آموزشی برای آن ارائه کرده اند.
🔰این رغبت و حمایت نسبت به نیز بارز است. بسیاری از روش‌های درمانی طب ایرانی اسلامی نظیر ، درمانی، ، و رگ زدن، اسلامی و.. در کشورهای مختلف روزبروز در حال گسترش‌اند. در آلمان ۷۷ درصد کلینیک‌هاى ضد درد از طب سوزنى یا بادکش سرد استفاده مى‌کنند و امروزه وسایل پیشرفته در خصوص حجامت و بادکش و طب سوزنى و … ساخته شده است که جزو صنایع پزشکى محسوب شده و درصد قابل توجهى را به خود اختصاص داده‌اند. در آمریکا از سال ۲۰۰۴ زالودرمانی قانونی شده است. در انگلستان بالغ بر ۱۱۶ مرکز رسمی حجامت تحت عنوان Hijama Clinic مشغول فعالیت هستند؛ بادکش درمانی با استقبال خوب کشورهای اروپایی و توسعه یافته مواجه شده حتی بین ورزشکاران المپیک به وفور رشد یافته است.[۲] طبق آمارها، ۷۰ درصد کانادایی ها و ۷۵ درصد فرانسوی‌ها دست کم یک مرتبه در سال از خدمات طب مکمل استفاده می‌کنند.
❌اما در ، دستگاه‌های دولتی خصوصا وزارت بهداشت مخالفت‌های حساب شده و بحث برانگیزی برای مقابله با فعالیت پزشکان طب سنتی و اسلامی داشته‌اند. مخالفت‌هایی که از دوره در ایران باب شد و پس از آن نیز به میراث رسید و همچنان ادامه دارد. 🔺« قانون منع طبابت سنتی» در زمان وضع شد و پس از آن تحقیر و تحدید این شاخه از به شکل تبلیغاتی و حقوقی دنبال شد. به عنوان نمونه، حجامت هم در دوره پهلوی و هم پس از آن دچار قهر و ممنوعیت شد. ابتدا در سال ۱۳۳۴ انجام حجامت ممنوع شد. اما پس از انقلاب با رواج آن در طی دهه شصت، سازمان تحقیقات حجامت ایران تاسیس شد که پس از یک دهه در سال ۱۳۷۷ توسط دولت ممنوع و غیرقانونی شد و محکومیت‌های سنگین برای و اساتید طب سنتی در پی داشت، حتی پزشکانی به جرم حجامت از کار اخراج و تبعید شدند. اما پس از چندین سال با رای دیوان عدالت اداری و ، و البته همزمان با قانونی شدن آن در سازمان بهداشت جهانی و برخی کشورها چون آمریکا و .. ناگزیر مشروع و قانونی بودن آن پذیرفته شد. با این حال باسابقه ترین و اصلی ترین مرکز حجامت ایران مرکز تحقیقات حجامت ایران مجددا در دولت (اردیبهشت ۹۵) پلمپ شد و حتی تحقیقات در این مورد نیز ممنوع شد.
🔺زالودرمانی (Hirudo medicinalis) حوزه بعدی ممنوعیت بود. علیرغم آنکه ایران زادگاه زالودرمانی است و حتی سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) از سال ۲۰۰۴ زالودرمانی را قانونی اعلام کرد و شروع به واردات و کشت کرد، تا سال‌ها این شیوه درمانی در ایران ممنوع و مهجور بود. حتی وزیر بهداشت دولت ، باقری لنکرانی رسما اعلام کرد زالو درمانی جرم است و با عوامل آن برخورد می‌کنیم. 🔺مهجوریت و محدودیت علیه طب سنتی و اسلامی در حوزه نیز ساری و جاری است. وزارت بهداشت و سازمان‌های پزشکی نوین تحت فشارها اقدام به تاسیس دانشکده طب سنتی در چند واحد کرده اند، اما با شرایط بسیار رقت بار فارغ‌التحصیلان این دانشکده حق طبابت ندارند.
🔺حتی یک واحد درسی در رشته‌های ما در خصوص موضوع طب اسلامی-ایرانی وجود ندارد و پزشکان ایرانی هیچ گونه آموزش آکادمیک و دانشگاهی در خصوص طب کهن و مفید خود و حتی خواص نمی‌بینند. حال آنکه ترکیب دو علم پزشکی مدرن و سنتی می‌تواند روند درمان بیماری‌های مختلف را تسریع بخشد و زمان و میزان نیاز به دارو را کاهش دهد. این ناآگاهی عمدی نسبت به طب گیاهی و متمایل به طبیعت درباره دانشجویان سایر رشته ها نیز وجود دارد. به نحوی که طبق تحقیقات، دانشجویان اندک اطلاعات خود درباره خواص گیاهان دارویی و طب سنتی و اسلامی را از تلویزیون و عطاری‌ها می‌گیرند، نه دانشگاه.⁉️ ادامه 👇👇👇
ادامه 👇👇👇 ❌بدتر آن که مخالفت‌ها با و اسلامی، نه فقط نرم و سلبی که حتی به شکل خشونت آمیز و قهرآمیز نیز انجام گرفته است. تخریب چهره و ممانعت علیه مراکز طب سنتی و اسلامی و حتی توقیف و تعلیق سرآمدان این حوزه نظیر دکتر ، دکتر و آیت الله و.. از این جمله است. متاسفانه رفتار دستگاه های و درمان کشور برخوردی قهری و محکوم کننده است، و نه برخوردی و مسالمت جویانه با هر آنچه مربوط به طب مکمل است.
❌آنها هرگز تلاش نکرده‌اند طب سنتی را که ادعا دارد گنجینه‌ای از تجربه تداوی چندهزار ساله دارد و را که ادعا دارد بر اساس منابع فقهی استوار است، با روشی تحقیقاتی و علمی بسنجند و بیازمایند و مورد محک تحقیق و تجربه قرار دهند. بلکه صرفا با انکار و و حتی ردیه گرفتن از برخی به این علوم آمده‌اند. موضوعی که از مشی و خردگرا به دور است و صرفا برخوردهای قرون وسطایی با علم را به خاطر می‌آورد. 🔰همه این ها این در حالی است که تجربه طب سنتی و مکمل در ایران بیانگر خدمات ارزشمند آن برای سلامت و بقای جامعه با هزینه‌های اندک است. و وجود تعدادی عناصر کلاهبردار و شیاد بهانه و انگیزه خوبی برای محروم کردن جامعه از آموزه ها و خدمات طب مکمل نیست و نوعی تضییع حق بقا و حق سلامت است.⁉️
🔰بنا بر آنچه گفته شد، پذیرش و رسمیت یافتن طب سنتی به عنوان یک شاخه از و تایید کارا بودن آن (هرچند نسبی) در درمان امراض و بیماری ها گام اول استفاده از طب اسلامی_ ایرانی است. نظام پزشکی ایران به برنامه ای مدون برای تحقیقات علمی درخصوص مقارن سازی طب نوین و طب اصیل (جایگزین) نیازمند است که به دور از تعصب و صرفا بر اساس بینش علمی و منطقی به استفاده از طب سنتی و ایرانی مبادرت ورزد. که به دنبال بایکوت و حذف این علم مفید است شناسایی و قطع ید شود. آموزش های آکادمیک و رسانه ای برای فرهنگسازی استفاده از طب سنتی و اسلامی که گاه تاثیری بسزا در کاهش طول درمان و نیاز به داروهای متعدد و مکرر دارد، رواج یابد و فوبیای کنونی جامعه پزشکی و وزارت بهداشت نسبت به این شاخه از علم، درمان شود. ⁉️ ✍️ متن کامل یادداشت و منابع در : http://fna.ir/d9m5v8
⚠️ #رهبرانقلاب_و_حجاب_اختیاری⁉️ #امام_خامنه_‌ای 👇 بحث های انحرافی همانند اینکه حجاب الزامی، اجباری یا اختیاری است، وجود دارد. #این_حرف_ها به نظر من در جمهوری اسلامی جا ندارد❗️ 🔻اگر چنان چه معلوم شد چیزی از نظر #شرع حرام است، حکومت اسلامی #موظف است که در مقابل این حرام بایستد. 🌀حالا راهی که انتخاب می کند چه راهی است❓ آن بستگی دارد به این که #تدبیرش چه باشد؛ بنشینند #راه_درست را انتخاب کنند، بایستی بایستند… 🔻می بینید انگیزه هایی را که برای ترویج #بی_عفتی -نه بی حجابی- در جامعه وجود دارد و دارند تزریق می کنند. 🔥این ابزارهای جدید مانند #فضای_مجازی و غیره به این فضا کمک می کنند. 📌 در مقابل این ها #حکومت اسلامی وظیفه دارد بایستد. نمی شود گفت ما عَرضه مشروبات الکی را آزاد کنیم و بگوییم مردم، نخورید❗️ شارع مقدس برای این موضوع شلاق قرار داده، یعنی این جوری نیست که فقط به "نکنید گفتن" اکتفا کند.❌ 🔻 #جلوگیری، طرق مختلفی دارد. بله ممکن است شما بگویید👇 فلان #روش؛ روش غلط، تند یا ناکارآمدی است💥 و فلان روش؛ روش بهتری است،✅ این ها بحث دیگری است، اما در این که باید #مواجهه و #مقابله کرد 📌 در این کسی نباید #تردید کند. 🗓۱۳۹۵/۲/۲۰ #این_حرف_ها_نداریم #تدبیری_بیاندیشید #کانال_تبیین #انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد #کانالی_متفاوت_برای_ارائه_ی_اندیشه_ها #رصد_بهترین_تحلیل_های_روز 👇 @tabyinchannel