فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠سیدحسن نصرالله:
🔷️ما از لبنان به همه جهانیان می گوییم، امام ما، رهبر ما، آقای ما، عزیز ما و حسین ما در این زمان، حضرت آیت الله العظمی امام سید علی حسینی خامنه ای است
🔹️ ای فرزند حسین ما تو را تنها نمیگذاریم...
📌ماترکناک یابن الحسین
🏴http://eitaa.com/tabyinir 🏴
کمکم تا نوکرت باشم!
▪️به گمان بنده کسی میتواند، وظیفه اش را نسبت به سید الشهداء علیهالسلام، انجام دهد که به خود سید الشهداء علیهالسلام توسل کند. جز گدایی در خانه سیدالشهداءعلیهالسلام، انجام این وظایف از عهده هیچ کس بر نخواهد آمد.
۱۳۹۸/۱۱/۰۱
#محرم
#امام_حسین
#محرم_ماه_عشق_و_معرفت
🏴 http://eitaa.com/tabyinir 🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معرفی کتاب تاریخ قیام و مقتل جامع سیدالشهداء (ع) به زبان فارسی درباره امام حسین (ع) و واقعه عاشورا در 2 جلد به زبان فارسی.
این کتاب با همکاری گروهی از تاریخپژوهان، زیرنظر استاد مهدی پیشوایی (ره) نگارش یافته و در انتشارات مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی منتشر شده است.
نویسندگان کتاب، تلاش کردهاند مطالب مقتل های مختلف و معتبر تاریخی را در آن جمع و تحلیل کنند.
این کتاب افزون بر ارائه مقتلی جامع، موضوعاتی چون مقتلنویسی و تاریخنگاری عاشورا، فلسفه قیام امام حسین (ع)، سیر تاریخی عزاداری برای امام حسین (ع) و زندگینامه یاران امام حسین (ع) را هم بررسی کرده است.
یادآوری می شود: این کتاب دو جلدی، در یک جلد به زبان فارسی هم آماده و منتشر شده است.
—————————
#کتاب_حسینی
🏴 http://eitaa.com/tabyinir 🏴
موفقیت مبلغ دینی، از پهلوی تا انقلاب
▪️یادم هست که در زمان رژیم [پهلوی]، من طلبه جوانی بودم، یک منبری رفته بود در یکی از استانهای شمال، یک ماه رمضان آنجا تبلیغ کرده بود. از منبریهای درجه اول آن زمان بود.
▪️[بعد از تبلیغ،] افتخار میکرد که «در طول دوران تبلیغم در این سفر، خیلی موفق بودم». پرسیدیم چه موفقیت ممتازی داشتید؟ گفت: «یک ماهی که در فلان شهر، منبر رفتم، شخص «تارک الصلاتی» آمد، توبه کرد، نماز خوان شد، این در طول تبیلغ من سابقه نداشت.»
▪️منبری درجه اول کشور بزرگترین موفقیتش هم این است که یک نفر نماز خوان شده...منظورم این است که وضع تبلیغ، در زمان پهلوی برای مردم اینچنین بود که [وقتی] منبری [تبلیغ] میرفت، باید از جیبش پول قند و چایی میداد تا مردم جمع شوند و دوتا مسئله به آنها یاد بدهد یا دو کلمه روضه بخواند شاید گریه کنند.
▪️وضع [گذشته] را با وضعیت اکنون مقایسه کنید [که] دانشگاهها و اساتید دانشگاه، [تقاضا میکنند] برای آموزش معارف اسلام و طرح ولایت، [و افراد، تشنه آشنایی با این معارف هستند.]
🔺️ حکایتی از مسیرِ سخت تبلیغ دین در دوران پهلوی و مقایسه آن با شرایط هموار کنونی؛ علامه مصباح یزدی قدس سره، ۱۳۹۳/۰۵/۱۹
#حکایت_ها
#امام_حسین
🏴 http://eitaa.com/tabyinir 🏴
هدایت شده از خط حزب اللّه
💬 #یادداشت_هفته | صدهاهزارجوان، پیشران حرکت انقلاب
👈🏼 چرا رویش جوانانی همچون شهید مصطفی صدرزاده، نشانه بالندگی انقلاب و استمرار ارزشهای آن در نسل های جدید است؟
🔻 «نقطهی امیدآفرین این است که در این تلاش همهجانبهی دشمن، شما میبینید در چنین شرایطی که دشمن شمشیر را از رو بسته، دانشجوی انقلابی در فلان دانشگاه فحش ناموسی میشنود، از میدان خارج نمیشود؛ طلبهی بسیجی زیر شکنجه به شهادت میرسد، حاضر نیست حرفی را که دشمن میخواهد بر زبان جاری کند. مجاهدان فداکار، مدافعان حرم، فعّالان سختکوش جهاد تبیین، گروههای کمک مؤمنانه، اردوهای جهادی، اینها همه جوانهای این کشورند. با وجود اینترنت، با وجود شبکههای اجتماعی، با وجود اینهمه لغزشگاهها، جوانهای ما در این راه دارند حرکت میکنند.»۱۴۰۲/۳/۱۴ سطرهای بالا، بخشهایی از بیانات رهبر انقلاب اسلامی در مراسم سیوچهارمین سالگرد ارتحال امام خمینی است. ایشان در ادامه با ذکر یک نمونه از این مصادیق، باب دیگری از تحلیل موفقیت انقلاب اسلامی در انتقال ارزشها از نسلی به نسل دیگر را بازگو کردند. اتفاقی که نه تنها مایه امیدواری است بلکه درست، نقطه مقابل تحلیلهای مغرضانه دشمنان است: «شما میبینید از یک روستا یک شخصیّت منوّر و نورانی برمیخیزد؛ از یک روستای اطراف شهریار یک جوان فداکار و نورانی مثل مصطفی صدرزاده به وجود میآید. ما از این مصطفی های صدرزاده در تمام سرتاسر کشور بسیار داریم، هزاران داریم؛ اینها همه امیدبخش است.» ۱۴۰۲/۳/۱۴
🔻 نمونه اعلای انسان انقلاب اسلامی
🔹 "اگر شما کار اعزام مرا جور نکنید، هرجا بروم میگویم که شما کاری نمیکنید. هرجا بروم میگویم دروغ است که شهدا عند ربهم یرزقون هستند، میگویم روزی نمیخورید و هیچ مشکلی از کسی برطرف نمیکنید. خودتان باید کارهای من را جور کنید." اینها را همان جوانی گفته بود که ۱۰ سال بعد، حضرت آیتالله خامنهای در سالگرد ارتحال امام خمینی نامش را پشت تریبون بردند و او را نمونهای از رویشهای انقلاب اسلامی دانستند که حتی سالهای سخت دهه شصت را هم به یاد ندارند. اولین نسلی که با فاصله از انقلاب و جنگ پا به دوران جوانی گذاشته و از قضا، دشمن برای استحاله جمهوری اسلامی امید زیادی به این نسل بسته بود. در اوج تابستان ۱۳۹۲ مصطفی تصمیم گرفته بود کسب و کارش را تعطیل کند و راهی سوریه شود. به گفته خودش قرار بود در اولین اعزام به عنوان آشپز راهی میدان شود که به دلایلی از پای پرواز در فرودگاه او را برگرداندند. مصطفی هم با زبان روزه و دل پر، تمام مسیر برگشت از فرودگاه تا خانه در شهریار را گریه کرده و بعد از آن هم به همراه همسرش رفته بود مزار شهدای گمنام و عبارات بالا را بر زبان رانده بود. تمام زندگی برای مصطفی، عرصه جهاد بود. حتی زمانی که در اوج مبارزات سیاسی و فرهنگی پیش از بحران سوریه، خبری از توپ و تانک و گلوله نبود، مسلک مصطفی جهاد بود و مقدم بر همه جهادها هم جهاد با نفس. حرفهایی بر زبان میراند و توصیههایی میکرد که نشان می داد از زمین و زمان بریده و گوش به عالم شهود سپرده. در همان ایام به دوستانش گفته بود: "وقتی کار فرهنگی را شروع می کنید با اولین چیزی که باید بجنگیم خودمان هستیم، وقتی که کارتان میگیرد و دورتان شلوغ می شود تازه اول مبارزه است زیرا شیطان به سراغتان می آید اگر فکر کرده اید که شیطان می گذارد شما به راحتی برای حزب الله نیرو جذب کنید، هرگز، اگر می خواهید کارتان برکت پیدا کند به خانواده شهدا سر بزنید، زندگی نامه شهدا را بخوانید سعی کنید در روحیه خود شهادت طلبی را پرورش دهید، سخنان مقام معظم رهبری را حتما گوش کنید، قلب شما را بیدار می کند و راه درست را نشانتان میدهد، دعای ندبه و هیئت چهارشنبه را محکم بچسبید، خودسازی دغدغه اصلی شما باشد."
🔻 افوض امری الی الله
🔹 حتی چند سال بعد وقتی در پاسخ به کسی که گفته بود برای شهید شدن به سوریه میروی، گفته بود "ما حتی برای شهید شدن هم به سوریه نمیرویم! برای رضای خدا میرویم حالا اگر شهادت را هم داد که داد اگر هم نداد که نداده است! افوض امری الی الله!" انگار نه انگار این مصطفی بخشی از همان نسلی است که بعد از دفاع مقدس، طبق تحلیل های اندیشکدهها و رسانههای غربی، قرار بوده سپاه اجنبی باشند برای استحاله جمهوری اسلامی از درون! در حرفها و جملات مصطفی دلبستگی به مکتب عاشورا و مقاومت برای برپا بودن پرچم اسلام، هویدا بود. جوانِ مجاهدِ داستان تبدیل به یک عارف شهودی شده بود که دیگر شهادت هم برایش موضوعیت نداشت. شهادت برای مصطفی طریقیت داشت برای ادای تکلیف و رضای خدا! بعد از بحران آمریکایی-صهیونیستی تروریسم تکفیری هم که دیگر صحنه خیلی واضح شده بود. برای همین هم با وجود همه بالا و پایین شدنهای روزگار دست از تلاش برای رفتن به سوریه برنداشته بود.
🔍 ادامه👇
🔍 ادامه #یادداشت_هفته
🔹 جوانی که روزهای نوجوانی را در مسجد و پایگاه بسیج محل گذرانده و حالا هم تمام فکر و ذکرش، بچههای محل و رشد فکری و فرهنگی آنهاست، بیتابتر از آن بود که باب جهاد و شهادتی را که به رویش باز شده را از فکر و خیال بیرون کند. به هر دری زد تا بلکه بتواند با اسم و نام رسمی اعزام شود و شد. با همه اینها اما خدمت در بخشهای پشتیبانی و لجستیکی جبهه مقاومت برایش رضایتبخش نبود و در اعزامهای بعدی سعی کرد خودش را به خط مقدم نبرد برساند.
🔻 بهم زدن نقشه استکبار با نسل سومیها
🔹 ظاهراً موانع و بهانه ها برای توقف و نرفتن مصطفی کامل بود، اما او کسی نبود که به راحتی تن به این مسئله بدهد. در نهایت و با لطایف الحیلی با هویت یک رزمنده افغانستانی خودش را به سوریه رساند و در نهایت هم با فداکاری و رشادتها و با پشتکاری که از خود نشان داد، در تیپ فاتحِ رزمندگان افغانستانیِ مدافع حرم موسوم به «فاطمیون» مسئولیت گرفت و بازوی مدیریتی شهید حاج قاسم سلیمانی در بخشی از جبهه مقاومت شد.روزهای عجیبی بود. فرمانده بلندآوازه مقاومت که روزهای گرم و سرد دفاع مقدس را چشیده بود حالا به کمک جوانان دهه هفتادی و شصتی که در روزهای دفاع مقدس، دوران نوزادی و طفولیتشان را میگذراندند یا به دنیا نیامده بودند، مشغول بر هم زدن نقشههای اردوگاه استعمار و استکبار بود. از قضا موفق هم بودند. سپاه سلیمانی در قامت مأمور مکلف شده اردوگاه انقلاب اسلامی در جبهه مقاومت، پر از جوانانی بود که طبق محاسبات دو دهه قبل دشمن باید الان مامور به استحاله جمهوری اسلامی میبودند اما قضیه عکس شده بود. مصطفی و امثال مصطفی و نسل او در عین بعضی تفاوتها اما همان شخصیتی را پیدا کرده بودند که بسیجیان در دهه ۶۰ در جبهههای جنگ داشتند؛ با این تفاوت که برخلاف آنها که در مرزهای جغرافیای سیاسی ایران با دشمن بعثی میجنگیدند، اینها در سرزمینهایی چند هزار کیلومتر دورتر از مرزهای رسمی کشور میجنگیدند. این رویش نسل جدید انقلابی البته در فضایی بود که دشمن همه توان خویش را برای تهاجم فرهنگی و فراموشی ارزشهای دفاع مقدس به راه انداخته بود: «یک حرکت وسیع فرهنگی علیه کشور ما در دههی ۷۰ شروع شد؛ حالا شما نگاه کنید؛ متولّدین دههی ۷۰، امروز دارند میروند بهعنوان مدافع حرم جان میدهند، سر میدهند و نیرو میدهند؛ نعششان برمیگردد! چه کسی این را حدس میزد؟ در همان دورانی که آن تهاجم وسیع فرهنگی بود، این گلها در بوستان جمهوری اسلامی شکفته شدند، این نهالها روییدند، حججیها درست شدند.» ۱۳۹۷/۵/۲۲
🔹 بسیجیان خمینی در مدافعان حرم بازتولید شده بودند با این تفاوت که دیگر نه پشت دروازههای خرمشهر و آبادان و قصر شیرین بلکه در پشت مرزهای فلسطین اشغالی میجنگیدند. انقلاب اسلامی برخلاف همه طراحیها و زمینهسازیها نهتنها متوقف نشده که در عین همه مشکلات و موانع پیش رفته بود. حالا بهتر میتوان راه و افق روشنی را دید که حضرت آیتالله خامنهای مدام نوید آن را میدهند: «جوان ایرانی، مورد کینهی دشمنان است... از اوّل انقلاب تا امروز جوانها بودند که کارهای بزرگ را در جبهههای مختلف، میدانهای مختلف، به عهده گرفتند و پیش بردند...در همین زمان معاصر شما، شهید حججی، مصطفی صدرزاده، آرمان علیوردی، روحالله عجمیان. اینها برجستهاند، نقطههای واقعاً برجستهاند. هزارها، دهها هزار، صدها هزار جوانِ ایرانیِ مسئولیّتشناس امروز وجود دارند؛ اینها موتور حرکتند، اینها موتور پیشران حرکت کشور و حرکت نظامند.» ۱۴۰۲/۱/۲۹
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
🏴 http://eitaa.com/tabyinir 🏴
‼️روایتی غریب و سوزناک از وقایع بعد از شهادت شیخ فضل الله نوری، کیفیت غسل و کفن و دفن
در اثر تلاطم و طوفان یک مرتبه طناب از گردن آقا پاره شد و نعش به زمین افتاد
جنازه را آوردند توی حیاط نظمیه مقابل در حیاط روی یک نیمکت گذاشتند جمعیت کثیری ریخت توی حیاط محشری برپا شد مثل مور و ملخ از سر و کول هم بالا می رفتند همه می خواستند خود را به جنازه برسانند دور نعش را گرفتند و آنقدر با قنداق تفنگ و لگد به نعش زدند که خونابه از سر و صورت و دماغ و دهانش روی گونه ها و محاسنش سرازیر شد . هر که هر چه در دست داشت میزد آنهایی هم که دستشون به نعش نمیرسید تف می انداختند
به همه مقدسات قسم که در این ساعت گودال قتلگاه را به چشم خودم دیدم یک مرتبه دیدم یک نفر از سران مجاهدین مرد تنومند و چهارشانه بود وارد حیاط نظمیه شد غریبه بود جلو آمد بالای جنازه ایستاد جلوی همه دکمه های شلوارش را باز کرد و روبروی اینهمه چشم شُر شُر به سر و صورت آقا شاشید!
▪️تحویل جنازه
عده ای از صاحب نفوذها یپرم ارمنی را از عواقب سوزاندن نعش شیخ و تحویل ندادن می ترسانند . یپرم راضی میشود و می گوید : بسیار خوب ... به نظمیه تلفون کنید که لاشه را به صاحبانش رد کنند. سه نفر از بستگان شیخ شهید و سه نفر از نوکر هایش توی آن تاریکی توپخانه در گوشهای با یک تابوت منتظر تحویل جنازه بودند. آقا لخت و عور آن گوشه همینطور افتاده بود لا اله الا الله جنازه را در تابوت گذاشتیم و با دو مجاهد ما را راهی کردند.
▪️جنازه را وارد حیاط خلوت خانه شیخ کردند. شیخ ابراهیم نوری از شاگردان شیخ جنازه را غسل داد.
بعد کفن کردیم و بردیم در اطاق پنج دری میان دو حیاط کوچک پنهان کردیم.
سر مجاهد ها را گرم کردیم. بعد تابوت را با سنگ و کلوخ و پوشال و پوشاک پر و سنگین کردیم.
یک لحاف هم تا کرده روی آن کشیدیم تابوت قلابی را با آن دو نگهبان سر قبر آقا فرستادیم. متولی قبرستان که در جریان بود مثلاً نعش را دفن کردو آن دو نگهبان با تابوت به نظمیه برگشتند.
صبح اوستا اکبر معمار آمد و درهای اطاق پنج دری را تیغه کردیم و رویش را گچکاری کردیم.
♦️دو ماه بعد از شهادت شیخ در اتاق پنج دری را شکافتیم جنازه در آن هوای گرم همانطور تر و تازه مانده بود. جنازه را از آنجا برداشتیم و به اتاقی دیگر آن سوی حیاط منتقل کردیم و دوباره تیغه کردیم.
🏴 کم کم مردم فهمیدند که نعش شیخ نوری در خانه است می آمدند پشتدیوار فاتحه می خواندند و می رفتند. از گوشه و کنار پیغام میدادند امامزاده درست کردید؟! ۱۸ ماه از شهادت شیخ گذشته بود. بازاری ها بخیال میافتند دیوار را بشکافند و جنازه را برداشته دورشهر بیفتند و وااسلاما و واحسینا راه بیندازند. پیراهن عثمان برای مقصد خودشان.
🕌حاج میرزا عبدالله سبوحی واعظ میگوید یک روز زمستانی خانم شیخ مرا خواست. دیدم زار زار گریه میکند گفت دیشب مرحوم آقا رو خواب دیدم که خیلی خوش و خندان بود ولی من گریه میکردم آقا به من گفت گریه نکن همان بلاهایی را که سر سیدالشهدا آوردند ، سر من هم آوردند. اینها می خواهند نعش مرا در بیاورند زود آن را به قم بفرست.
همان شب تیغه را شکافتیم و نعش را در آوردیم. با اینکه دو تابستان از آن گذشته بود و جایش هم نمناک بود اما جسد پس از ۱۸ ماه همانطور تر و تازه مانده بود فقط کفن کمی زرد شده بود به دستور خانم دوباره کفن کردیم و نمد پیچ نمودیم به مسجد یونس خان بردیم و صبح به اسم یک طلبه که مرده آنرا با درشکه به امامزاده عبدالله بردیم و صبح جنازه را با دلیجان به طرف حضرت معصومه حرکت دادیم.
شیخ شهید در زمان حیات خود در صحن مطهر برای خودش مقبرهای تهیه کرده بود و به سید موسی متولی آن گفته بود این زمین نکره یک روز معرفه خواهد شد
نزدیک قم کاغذ به متولی نوشتیم که زنی از خاندان شیخ فوت کرده می خواهیم در مقبره شیخ دفنش کنیم و به هادی پسر شیخ سپردیم در هنگام دفن جلو نیاید تا فکر کنند واقعا میت زن است و قضیه لو نرود. شب جنازه در مقبره ماند صبح خیلی سریع قبری به حد نصاب شرعی کندیم و با مهر تربتی که خانم داده بود جنازه را درون قبر گذاشتیم نعش پس از ۱۸ ماه کمترین بوی عفونتی نداشت.
و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون.
این آیه ای است که روی قبر شهید حاج شیخ فضل الله نوری نوشته شده است .
📗کتاب سرّ دار به قلم تندرکیا نوه شیخ شهید، نشر صبح ۱۳۸۹/ چاپ سوم - ص ۵۲
🏴 http://eitaa.com/tabyinir 🏴
16686682547231.mp3
18.96M
#جلسه_بصیرتی
👤 سخنرانی حجتالاسلام و المسلمین دکتر مرتضی آقاطهرانی حفظه الله
#طرح_ولایت_طلاب_۱۴۰۲
🏴 http://eitaa.com/tabyinir 🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار ناوگروه ۸۶: امسال به برکت توجهات حضرت بقیهالله ارواحنا فداه محرم پرشوری بود.
دشمنان تلاش کردند و سعی کردند محرم را بیرونق کنند؛ درست نقطهی مقابل خواست آنها اتفاق افتاد.
دههی عاشورای امسال از دهههای عاشورای سالهای قبل، پرشورتر، پرحرکتتر، پررونقتر و پرفایدهتر بود.
کار خدا اینجور است. کاری که برای خدا انجام بگیرد و در خط اهداف الهی باشد، خدای متعال به آن کمک میکند. ۱۴۰۲/۵/۱۵
🏴 http://eitaa.com/tabyinir 🏴
استاد فیاضی ۲۳.mp3
23.96M
👤 بیانات آیتالله فیاضی، عضو هیئت علمی و مدیر گروه فلسفه مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🎤 پاسخ به سؤالات
🗓 دوشنبه 1402/5/16
#طرح_ولایت_طلاب_۱۴۰۲
🏴 http://eitaa.com/tabyinir 🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 ببینید | حتی این هم قبول است!
🔺️مطرح شده در جلسه دهم مجموعه #معرفت_حسینی ، ۱۳۹۹/۰۵/۲۸
🏴 http://eitaa.com/tabyinir 🏴
ملاحظاتی بر بیانیه استاد علیدوست.docx
26.8K
✅ ملاحظاتی بر بيانيه آيت الله ابوالقاسم عليدوست با عنوان "دفاعی عقیم و پرهزینه" که درباره مقایسه اوضاع حکومت امیرالمؤمنین علی علیه السلام و نظام جمهوری اسلامی است.
✍️ حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدرضا جباری
✍️ حجت الاسلام و المسلمین دکتر جواد سلیمانی
✍️ حجت الاسلام و المسلمین دکتر حامد منتظری مقدم
🗓 دوشنبه 1402/5/16
#علیدوست #امیرالمؤمنین
🏴 http://eitaa.com/tabyinir 🏴
✳️ دیدار رئیس و معاونان دانشگاه حضرت معصومه(س) با حضرت آیتالله رجبی ریاست محترم موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینیره
دانشگاه حضرت معصومه(س) بحمدالله نقش خوبی در پیشرفت و ارتقای علمی بانوان داشته است
کار شما مقدس، سرنوشت ساز و حیاتی است چرا که رسالت مهمی به دوش دارید و آن تربیت نیرو برای گام دوم انقلاب اسلامی است.
✅ به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، آیت الله رجبی در دیدار سرکار خانم دکتر مریم بردبار رئیس دانشگاه حضرت معصومه(س) و هیئت همراه که در سالن تشریفات این مؤسسه در قم برگزار شد در سخنانی به تبیین اهمیت و جایگاه تحصیل به ویژه برای بانوان پرداختند و گفتند: دانشگاه حضرت معصومه(س) باید مورد حمایت همه به ویژه مسئولین باشد چرا که به رغم آنچه که گاهی وانمود میشود تفکیک جنسیتی و یا دانشگاه تک جنسیتی نه تنها موجب افت علمی نمیشود بلکه تأثیر زیادی در پیشرفت و ارتقای علمی دانشجویان داشته باشد.
🔷 ایشان افزودند: آنچه در این مقطع کنونی باید مورد توجه همه قرار گیرد این است که دشمنان اسلام و انقلاب در زمینههای گوناگونی با در اختیار گرفتن فناوریهای نوین به نبرد با جبهه حق و انقلاب اسلامی آمدهاند و در صدد هستند که به وسیله فضای مجازی سرنوشت جوانان ما را در اختیار خود بگیرند لذا تسلط به فناوریهای نوین و IT بسیار مهم است، ما باید حاکمیت بر فضای مجازی را از دست دشمنان خارج کنیم و آن را در دست بگیریم و با توجه به نیروهای توانمندی که داریم میتوانیم ولی نیازمند روحیه جهادی و تلاش مضاعف دارد.
🏴 http://eitaa.com/tabyinir 🏴
تبیین؛ انجمن فارغ التحصیلان مؤسسه امام خمینی ره
🔷 رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در قسمت دیگری از بیانات خود به برخی عقبماندگیهای علمی و پژوهشی و لزوم استفاده از زبان هنر در ترویج مبانی فکری اسلام و رفع این کمبودها اشاره کردند و گفتند: لازم است ارزشهای اسلامی و الهی را به گونهای در آموزشها بگنجانیم که ارزشهای اسلامی دانشگاهها و مراکز علمی نهادینه شود و در این عرصه استفاده از هنر بسیار مهم است چرا که دشمنان ما از زبان و آرایههای هنری برای ضربه زدن به ما استفاده میکنند.
🔷 آیت الله رجبی امید به نصرت الهی را رمز موفقیت در همه امور دانستند و تأکید کردند: ما هیچ گاه نباید انگیزه خود را از دست بدهیم و ناامید شویم بلکه باید امید و انگیزه خود با اتکاء به نصرت الهی را با چنگ و دندان حفظ کنیم.
🔷 عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با ذکر این نکته که دانشگاههای کشور هویتشان را از نظام اسلامی گرفتهاند و باید در خدمت نظام و رفع نیازهای گوناگون آن باشند خطاب به مسئولین دانشگاه حضرت معصومه(س) گفتند: کار شما مقدس، سرنوشتساز و حیاتی است چرا که رسالت مهمی به دوش شماست و آن تربیت نیرو برای گام دوم انقلاب است.
🔷 عضو هیئت امنای دانشگاه حضرت معصومه(س) با بیان اینکه بانوان جامعه ما امروزه توانمند هستند و به خوبی توانایی اداره یک دانشگاه و یا مرکز علمی مهم را دارند ابراز داشتند: امروزه در میان بانوان تحصیل کرده نیروهای توانمند زیادی هستند که در جهت رشد و توسعه دانشگاه حضرت معصومه(س) از بعد علمی، اخلاقی و بصیرتی میتوانند نقشآفرینی کنند که باید از ظرفیت آنان به خوبی استفاده شود.
🔷 آیت الله رجبی ارتقای معرفتی نیروی انسانی اعم از اساتید، دانشجویان و مدیران دانشگاه حضرت معصومه(س) را مهم دانستند و گفتند: با توجه به استقرار این دانشگاه در قم و کنار حوزه علمیه باید تلاش کنیم که در عرصههای مختلف دانشی، اخلاقی و بصیرتی الگو شویم و برنامهریزی عالمانه و حکیمانه در این زمینه برای نیروهای موجود دانشگاه و نیروهایی که در آینده جذب میشوند بسیار مهم است.
🔷 عضو شورای عالی حوزههای علمیه به برخی نصایح اخلاقی مرحوم آیت الله مصباح یزدی(ره) اشاره کردند و گفتند: آیت الله مصباح(ره) همواره میگفتند که هر وقت برای خدا کار کنیم خداوند متعال فوق تصور ما کمک خواهد کرد، مطمئنترین، سودمندترین و آسانترین راه برای رسیدن به اهداف و موفقیت در کارها توسل به اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است به این صورت که هر روز یک توجهی به حضرات معصومین(ع) کنیم و به آنان یک سلام با توجه دهیم که این کار بسیار راهگشا خواهد بود.
🔶 خاطرنشان میشود: دکتر مریم بردبار رئیس دانشگاه حضرت معصومه(س) در ابتدای این دیدار ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای صورت گرفته در این دانشگاه از ورود دانشگاه حضرت معصومه (س) به حوزه فناوریهای نوین نظیر هوش مصنوعی و تولید محتواهای دیجیتالی و رسانهای خبر داد و ابراز امیدواری کرد ارتباط علمی این دانشگاه با سایر دانشگاههای کشور بتواند افقهای جدیدی در این موضوعات برای بانوان ترسیم نماید.
🔶 وی دانشگاه حضرت معصومه (س) را مکان مناسبی برای برای ادامه تحصیل بانوان در کشور معرفی کرد و گفت: بانوان میتوانند با تحصیل در دانشگاهی ویژه آنان در شهر قم به تحصیل علم، دانش و معرفت مشغول شوند.
🔶 خانم دکتر بردبار خاطرنشان ساخت: این دانشگاه كه اولین دانشگاه دخترانه پس از پیروزی شكوهمند انقلاب اسلامی است بر مبنای نیازها، ظرفیتها و چشماندازها در استان قم تأسیس گردیده است.
🏴 http://eitaa.com/tabyinir 🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | غوغای سرتاسر
🌷 لحظاتی از حضور رهبر انقلاب در کنار پیکر مطهر شهید محسن حججی و صحبت با خانواده شهید
🗓 ۱۸مرداد؛ سالروز شهادت شهید محسن حججی و روز مدافعان حرم
🏴 http://eitaa.com/tabyinir 🏴
ممنوعیت، ترس، روضههای مخفیانه
▪️نمیدانم بین شما پيرمردهايی هست که يادشان باشد در زمان آن ملعون(رضاخان) که روضهخوانیها ممنوع بود، چه میگذشت؟! من يادم هست که بچه بودم يک خانه بزرگی در يزد داشتيم. از در خانه که وارد میشديم يک راهروی بزرگی بود، تا به حياط میرسيديم. يعنی اگر صدايی در خانه بلند می.شد اصلا به کوچه منعکس نمیشد.
▪️اما از ترس اينکه مامورين دولتی متوجه بشوند، میرفتيم توی زيرزمين خانه روضهخوانی برپا میکرديم. روضهخوان با کت و شلوار میآمد در دالان منزل آنجا يک عمامه میگذاشت سرش يک عبا دوشش میآمد در زيرزمين يواش روضه میخواند. اين دوران را مسلمانهای اين کشور گذراندند.
▪️حالا ببينيد انقلاب چه کرده است. [پس باید] از این ارزشهایی که شهدا و بالاتر از آن، شهدای کربلا آفریدند، مراقبت کنیم، آنها را زنده بداریم و بعد خودمان به مقتضایش عمل کنیم.
▪️البته حفظ اين شعارها بزرگترين خدمت است اما کافی نيست، [باید راه امام حسین علیهالسلام را هم ادامه داد. پس] وقتي میگوييم امام حسين علیهالسلام برای نماز کشته شد، بايد خودمان [هم] اهتمام به نماز داشته باشيم، مواظب باشيم، نمازمان را اول وقت بخوانيم، شرايطش را درست رعايت کنيم، با حضور قلب بخوانيم.
🔺️ خاطره علامه مصباح یزدی قدسسره از ممنوعیت عزاداری در دوران پهلوی، ۱۳۹۰/۰۹/۰۷
#روضه
#محرم
#انقلاب_اسلامی
#حکایت_ها
#رضا_خان
🏴 http://eitaa.com/tabyinir 🏴