_جزوه_دوازدهم_تجربی_فصل_دوم@xy_riazi.pdf
5.2M
🌹جزوه ریاضیات پایه دوازدهم 🌹
👈 فصل دوم
فرم خام پاسخنامه فلسفه دوازدهم انسانی ـ شبه نهایی ـ.pdf
534.6K
#فلسفه_۲
📋 فرم خام پاسخنامه آزمون شبه نهایی فلسفه ۲
✍ سرکار خانم بی بی طاهره فاطمی
🌀استان خراسان جنوبی- شهرستان سر بیشه
42843858592923.docx
35.7K
سوال دی ماه 1401 - فلسفه2 با کلید - خانم شاه کوچکی - منطقه مبارکه
42539555304939.pdf
144.7K
42531555780801.pdf
185.9K
✅سوالات نوبت اول فلسفه
✍سیده فریبا علوی
🔹 لرستان .خرم اباد
hendese1-fasle 3.PDF
11.81M
جزوه فصل 3 هندسه با جواب تشریحی، مربوط به کتاب سال 95
🚄چه طور تندخوانی کنیم؟
👀در این روش می بایست متون را به وسیله چشم دنبال کنید و چشم ها را در طول سطور حرکت دهید و از حرکت دادن سر خودداری کنید.
🗣از خواندن مطالب سطور با صدای بلند اجتناب کنید چرا که در این تکنیک هدف خواندن مطالب با مغز و چشم است.
🎯پیش از شروع مطالعه هدف خود را از مطالعه مبحث مورد نظرتان تعیین کنید با این کار از خواندن مطالبی که غیر ضروری هستند در طول مطالعه جلوگیری می کنید.
📚می بایست تعداد وقفه هایی را که در طول مطالعه با چشم دارید هر چه بیشتر کم کنید و سعی کنید در زمان های مشخص مثلا ۳۰ ثانیه تعداد کلمات بیشتری را زیر ذره بین چشمان خود ببرید.
از وسواس بیش از حد بپرهیزید! بعضی افراد چندین بار برای مطالعه قسمت هایی که خوانده اند به عقب برمی گردند، این کار فقط از سرعت مطالعه شما می کاهد و باعث می شود زمان بیشتری را به مطالعه متون اختصاص دهید.
📺در هنگام مطالعه با استفاده از تکنیک تندخوانی از هر گونه عاملی که ذهن شما را آشفته می کند و تمرکز حواس شما را از بین می برد دوری کنید.
🔖برای هر چه حرفه ای تر شدن در مطالعه دروس بهتر است به این نکته توجه کنید که در یک پاراگراف بسیاری از کلمات صرفا به خاطر رعایت دستورات ادبیاتی آورده شدند و در هنگام مطالعه با ذهن و چشم نیازی به خواندن آن ها نیست و فقط می بایست به مطالب اصلی و تیتر های مهم بپردازید.
✅جهت سفارش #تبلیغات در مجموعه کانالهای تدریس یار ؛
https://eitaa.com/teacherschool
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@tadriis_yar12
#مشاوره
یادگیری اصول خلاصه نویسی :
کسی که زیستشو توی کنکور، نود درصد زد، زیست شناسی رو در سی صفحه خلاصه کرده بود و خونده بود.دوستم با هشت صفحه خلاصه، فلسفه و منطق هجده گرفت!
✅اینها گوشه ای از تاثیر بی نظیر خلاصه نویسی توی موفقیت های تحصیلی ما هستند. خلاصه نویسی هر درس با درس دیگه فرق می کنه و توی شیوه های مطالعه هر درس، نحوه خلاصه نویسی اون درس رو توضیح می دیم و الان مقدمات خلاصه نویسی رو بررسی می کنیم
☑️همزمان با متن پیش نرو !
اگه بخواید همزمان با متن پیش برید و خلاصه نویسی کنید ،باید بگیم شما دارید یک کپی از کتاب رو به صورت دست نویس تهیه می کنید !! … خلاصه نویسی باید بعد از خوندن دقیق و عمیق مطلب تهیه شه تا بفهمیم کدوم قسمت ها مهم هست و کدوماش می تونه حذف شه … خلاصه نویسی خوب یعنی خلاصه ترین حالت ممکن که حداکثر مطالب اون فصل رو یادمون بیاره
☑️حذف کلمات ربط دهنده
علاوه بر کلمات بیخود متن ، کلمات ربط دهنده هم می تونن با استفاده از علائم حذف شن مثلا به جای در نتیجه از فلش استفاده کنیم … یا مثلا قید های زیست رو اینطوری بهتر یاد بگیریم … توی کتاب می خونیم بیشتر آنزیم ها پروتئینی هستند … خلاصه نویسی می کنیم : آنزیم های پروتئینی>آنزیم های غیر پروتئینی
☑️درس های محاسباتی
خلاصه نویسی این درس ها به مراتب از درس های حفظی راحت تره ، چون با چند فرمول میشه اکثر مسائل رو حل کرد! اما برای این درس ها باید دفتر تیپ بندی تهیه کنید یا وقتی سوال با تیپ جدید می بینید کنارش علامت بزنید . این باعث میشه یک دفتر داشته باشید که همه سوالا به همراه راه حلش توش باشه و اگه سوالی اومد شما کافی باشه جایگذاری انجام بدی!
☑️نمودار و جدول
اصلا یکی از هدف های خلاصه نویسی درک بهتر و حفظ بهتر متن هست … اگه مطالب اون متن های تو در تو رو نموداری کنیم یا توی جدول بنویسیم خیلی راحت تر می تونیم ازشون استفاده کنیم
☑️منبع مطالعاتی
وقتی تست حل می کنی و به نکته جدید برمی خوری اون نکته رو وارد خلاصه نویسیت کن تا خلاصه نویسیت بشه یکی از مهم ترین منابع کنکور و هر لحظه بتونی ازش استفاده کنی.
✅جهت سفارش #تبلیغات در مجموعه کانالهای تدریس یار ؛
https://eitaa.com/teacherschool
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@tadriis_yar12
نکات مهم تغذیه هنگام درس خواندن !
قسمت هشتم
تغذیه مناسب بین پارت های درسی
میوه ها
هدیه طبیعت که جز بهترین منابع غذایی هستش که شامل تمام ویتامین ها در انواع خودش هست میتونه برای ما بهترین میان وعده باشه چرا که فروکتوز که قند میوه هست اندکی دیرتر از گلوکز که قند معمولی هست جذب میشه و در اواسط پارت مطالعاتی به کمک مغز ما میاد.
ادامه دارد....
✅جهت سفارش #تبلیغات در مجموعه کانالهای تدریس یار ؛
https://eitaa.com/teacherschool
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@tadriis_yar12
وقتی اضطراب و نگرانی داریم چجوری شبها بخوابیم : 😰
🔹اول از همه تمرین کن که ساعت قبل خوابت رو با نگرانیهات پر نکنی. اون زمان، زمان خوابیدنه، نه هیچچیز دیگهای.
🔹برای خودت مشخص کن که جایی که باید به نگرانیهات فکر کنی محل خوابیدنت نیست. تخت خوابت نیست. یه مکان مشخص انتخاب کن و بگو این جا به این موضوعات فکر میکنم.
🔹برای نگرانیهات و فکر کردن بهشون برنامه بریز که این ساعت و چند دقیقهی مشخص بهشون فکر میکنم.
🔹بنویس. هرچی توی ذهنت هست رو بنویس و نکتهی مهم این هست که باید طبقه بندیشون کنی : کدوم صرفا تصور کردنه و اتفاق نیفتاده و کدوم رو میشه حل کرد؟ و برای اون دستهای که حل کردنی هستن برنامه بریز.
🔹قبول کن یه سری از نگرانیهات حل نمیشن.
🔹آسونترین راه وقتی میخوای بخوابی و نمیتونی این هست که توی دفترچه بنویسی فردا با این مشکلم روبه رو میشم و فردا همهی نکات بالا رو به کار ببر.
✅جهت سفارش #تبلیغات در مجموعه کانالهای تدریس یار ؛
https://eitaa.com/teacherschool
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@tadriis_yar12