هدایت شده از تدریس یار
سلام.
آیا سوالی از کمیته علمی المپیاد ریاضی دارید؟ نکتهای هست که میخواهید به اطلاع این کمیته برسد؟ حرفی ندارید ولی میخواهید بدانید بقیه چه حرفی برای گفتن دارند؟
اگر بله، به آدرس زیر بروید:
http://allourideas.org/IranMO02?locale=fa
شما میتوانید نظر خود را در یک پاراگراف و حداکثر ۱۴۰ نویسه بیان کنید.
اگر چند نکته مد نظر دارید آنها را به تفکیک ثبت کنید.
قسمت «نتایج» ببینید تا نظر تکراری ندهید.
بهعلاوه میتوانید بین دو متنی که بهطور تصادفی به شما ارائه شده روی آنکه اولویت دارد کلیک کنید و این کار را تکرار کنید.
اگر چندی بعد دوباره به آدرس بالا سر بزنید میتوانید در رتبهبندی پاسخهای جدید به ما کمک کنید.
@tadriis_yar
@nohomii.pdf
2.04M
#جزوه بی نظیر و کامل تمام سوالات متن درس مطالعات اجتماعی
#اجتماعی
درس 1 تا 24
تستی و تشریحی
سوال با جواب
🍊#پایه_نهم
🍋#نهم
#متوسط_اول✍📗📕📋
@tadriis_yar9
🔸راهکار هایی #برای_رفع_بی_دقتی در آزمونها
1️⃣ مدیریت زمان داشته باشید
◀️ از کودکی به ما گفتهاند که عجله کار شیطان است. وقتی میخواهیم کاری را در مدت زمان کوتاهی انجام دهیم، عجله میکنیم و درهمین حالت، میزان دقت ما بهطور معمول کم میشود. برای رفع این حالت باید در جلسهی آزمون، مدیریت زمان داشت یعنی:
◀️ هر درس را در زمان پیشنهادی خودش پاسخ دهید.
◀️ زمان آغاز و پایان هر درس را در بالای سر آن درس در دفترچهی سؤال بنویسید و به آن پایبند باشید.
◀️ روی سؤالات مکث بیش از حد نکنید و سؤالات وقتگیر را علامت زده و در انتها پاسخ دهید.
◀️ گاهی به ساعت نگاه کنید و به زمان توجه داشته باشید.
2️⃣ استفاده از تکنینک خطبر
دست یا قلمتان روی سؤال باشد و کلمه به کلمه، سؤال و گزینهها را بخوانید. به هر کلمه کلیدی که رسیدید، دور آن دایره بکشید. دقت کنید، گفتم دور آن دایره بکشید، نگفتم زیر آن خط بکشید.
🔆 تبصره: بعضی از دوستان کنکوری هستند که در روش خطبر آنقدر کُند عمل میکنند که وقت زیادی را برای خواندن سؤال صرف میشود. باید حواستان باشد که وقتی میگویند 30 سؤال ریاضی در 43 دقیقه، منظور این است که برای هر یک،سؤال را بخوانید، گزینهها را نگاه کرده، محاسبه و جواب را درپاسخبرگ علامت بزنید. پس سعی کنید سرعت و حرکت دست یا قلم روی سؤال و گزینهها تا جایی که امکان دارد با سرعت خواندن چشم هماهنگ شود.
3️⃣ حفظ آرامش در برخورد با سؤالات بسیار ساده
◀️ بسیار اتفاق افتاده است که دانشآموزان ممتاز در سؤالات ساده بیدقتی میکنند و این خود به دلیل خوشحالی درونی از برخورد با سؤال ساده و کاهش غیر ارادی دقت در این سؤالهاست. خوب است بدانید که طراحان محترم از این قضیه باخبرند و دامهای آموزشی را در سؤالات ساده جاسازی میکنند. لذا وقتی با سؤال ساده مواجه میشوید، باید بیشتر هم دقت کرد. دفترچه را در دست بگیرید، گردن را به جلوتر خم کنید، محکمتر بشینید و… یعنی با یک تغییر فیزیکی در خود، سعی کنید تمرکز و دقتتان را افزایش دهید.
4️⃣ نظم در نوشتن و استفاده از مداد و پاسخبرگ در خانه
◀️ یکی از علتهای بیدقتی در جلسهی آزمون درهم و برهم نوشتن محاسبات در دفترچهی سؤال است. یعنی خیلی بینظم و نامرتب، محاسبات را در دفترچه انجام میدهیم. جواب یک سؤال در جواب دیگر میرود و گاهی آنقدر شلوغ میشود که راه حل خود را گم میکنیم و ناچاریم دوباره آنرا بنویسیم. یادتان باشد در جلسهی کنکور نمیتوانید با خود چکنویس ببرید.
◀️ پس در خانه چکنویسهای خود را باریک کنید تا عادت کنید که در جای محدود، محاسبات را انجام دهید. درضمن تا آنجا که امکان دارد از مداد برای نوشتن و محاسبه استفاده کرده تا در جلسه به نوشتن با مداد عادت کنید. برای کسانی که در امتحان اشتباه پرکردن گزینهها را دارند، توصیه میشود که حتماً موقع تستزنی در خانه از پاسخبرگ استفاده کنید و دقت در پر کردن آنرا تمرین کنید.
🔆 تبصره 1: هر گاه در جواب به اعداد 1تا 4 رسیدیم، کمی مکث کرده و بعد پاسخبرگ را پر کنیم مثلاً بسیار دیده شده است که جواب مسأله عدد (1) است و این پاسخ در گزینهی دوم قرار دارد و شما گزینهی (1) را انتخاب میکنید.
🔆 تبصره 2: هر 10 سؤال شمارهی سؤال و شمارهی پاسخ در پاسخبرگ را چک کنید تا از ردیف پرکردن گزینهها مطمئن شوید.
5️⃣ دفترچه ی بی دقتی ها تهیه کنید.
◀️ این کار بسیار مثمرثمر است. بعد از هر آزمون، لیستی از همهی بی دقتیها که در امتحان داشتید را تهیه کنید و آنچه را که بیدقتی کردهاید در دفتری برای خودتان شرح دهید. مثلاً بیدقتی در صورت سؤال داشتم و کلمه نمیباشد را باشد خواندم و یا بیدقتی در محاسبه داشتم و 4 در 6 را 10 حساب کردم! ببنید شب قبل از هر آزمون، مروری بر دفترچهی بیدقتیهای خود بکنید. مطمئن باشید ذهنتان بهصورت ناخودآگاه در امتحان بعدی از ارتکاب بیدقتیهای قبلی حذر میکند.
--------📚📚📝📖📙📔📕📗--------
╭┄┅✨📚😍📚😍📚😍✨┅┄╮
@tadriis_yar12
✅ برای اونایی که شروع نکردن:
1: اگه فکر میکنی وقت زیاده ، شدیدا اشتباه فکر میکنی ⚠
2: اگه داری اهمال کاری میکنی ، نتیجه ی اهمال کاری سال قبلتو به یاد بیار و کارایی که بعد از نتیجه میخواستی انجام بدی 🙂
3: اگه فکر میکنی شرایط مهیا نیست ، شرایط هیچ وقت ارمانی و کاملا مهیا نخواهد شد ، خودتو تطبیق بده 🤝
4: اگه بین منابع زیاد و فیلم های تدریس گیر کردی ، داری راه رو اشتباه میری 🛤❌ اول خودت عالی بخون اگه نفهمیدی فیلم ببین ولی تکیه نکن بهش
5:اگه فکر میکنی امسال سخت تره ، تعداد زیادن ، ظرفیت کمه ، سهمیه نمیذاره قبول شی و..... باشه اینجوری فکر کن اما اینا بیشتر بهانه س
چون 3 هزار نفر با همین شرایط وارد دانشگاه تاپ میشن و همچین فکرایی هم میکنن. 🧠
6: اگه گیرت مصوبه س ، حق میدم بهت اما دلیل نمیشه نخونی یا کم بخونی ⛑
در آخر ، یه رشته ی خوب ، یه میز🪑توی دانشگاه 🎓منتظرته
اگه زود بجنبی میتونی مال خودت کنی 🧣🎩😉
--------📚📚📝📖📙📔📕📗--------
╭┄┅✨📚😍📚😍📚😍✨┅┄╮
@tadriis_yar12