🔴 #روش_هایی_جهت_تقویت_املا
🍭1- استفاده از #كارت_لغات_جديد:
شكل لغات جديد درس را برروي كارتهايي بنويسيد و بعد آنها را در اختيار فرزندتان قرار دهيد. بعد كارت ها را جمع كنيد و املا را بگوييد.
🍭2- استفاده از #كارت_لغات_غلط:
فرزندتان غلطهاي قبلي خود را جمع آوري كند و بر روي كارت هاي بزرگ و خوانا بنويسد و قبل از گفتن املا آنها را بررسي كند تا دوباره غلط ننويسد. بعد از بررسي، املا را به او بگوييد.
🍭3- استفاده از #كارت_لغات_غلط و #صحيح:
كلماتي را كه مشكل است و يا كودكان در املاي آن اشكال دارند، به صورت صحيح و غلط بر روي چند كارت مثلاً به تعداد 15 عدد بنويسيد و آن ها را در اختيار فرزندتان قرار دهيد و به او بگوييد صحيح و غلط ها را از هم جدا كند. اين كار باعث تقويت حافظه و تمركز او خواهد شد.
🍭4- #پيداكردن_كلمات_جديددرس:
روزنامه و يا مجله اي را در اختيار او قرار دهيد و از او بخواهيد لغات مشكل و يا كلماتي را كه اغلب اشتباه مي نويسد از روي مجله يا روزنامه پيدا كند و آن را ببرد و در پوشه كارش بچسباند اين روش باعث افزايش قوه تمركز و دقت او خواهد شد و با بريدن و چسباندن كاغذها هماهنگي بين چشم و دست او تقويت مي شود.
🍭5- #پيداكردن_كلماتي كه #حروف_هم_صدا_دارند:
يكي از اشكال هاي بچه ها در حروف هم صدا مثل (ض- ظ- ز- ذ) است. اين حروف در زبان فارسي مخرج يكسان دارند. براي يادگيري اين كلمات چاره اي جز تكرار و تمرين نيست. براي اين كار مي توان از روش جستجو در ميان متن ها و استخراج اين كلمات استفاده كرد.
🍭6- #پيداكردن_هم_خانواده_كلمات:
عزيزانمان مي توانند هم خانواده يا مخالف و يا هم معني كلماتي را كه غلط نوشته اند را از روزنامه پيدا كنند و در زير نمره املاي خود بچسبانند.
🍭7- #املاي_بدون_نقطه_و_علامت:
يک متن املا تهيه كنيم و در آن از نقطه و علامت استفاده نكنيم. متن را در اختيار فرزندمان بگذاريم و از او بخواهيم هر جا كه لازم است نقطه و علامت بگذارد. اين كار باعث تقويت حافظه و بالا بردن قدرت تمركز مي شود.
🍭8- #املاي_كمري:
كلماتي را كه فرزندان در آنها اشتباه و يا مشكل دارند را با انگشت اشاره بر روي كمر او بنويسيم. او با كمي دقت و تمركز كلمه را متوجه مي شود و بر روي كاغذ مي نويسد. اين املا حالت بازي دارد. شما مي توانيد جاي خود را بعد از چند كلمه با فرزندتان عوض كنيد. توجه داشته باشد كه بازي نقش مهمي در تربيت فرزندان شما دارد. شما مي توانيد در قالب بازي بسياري از مفاهيم سخت و يا حتي خواسته هاي خود را به كودكانتان آموزش دهيد.
🍭9- #املاي_خميري:
يكي از وسايلي كه در بيشتر خانه ها پيدا مي شود خمير بازي است. شما مي توانيد كلماتي را كه دوباره فرزندتان اشتباه مي نويسد با خمير درست كنيد و يا از او بخواهيد درست كند و بر روي مقوا يا كاغذ بچسباند.
🍭10- #املا_توسط_خود_دانش_آموز:
از فرزندتان بخواهيد دفتر املاي خود را بردارد و از غلط ها و يا متنهاي مشكل به شما املا بگويد.
🔴 #بازی_آموزشی_تانگرام
♦️ #افسانه_ی_تانگرام:
می گویند روزی از روزها ازدست یک کاشی کار چینی یک کاشی مربع شکل به زمین افتاد وشکست. این کاشی به هفت قطعه تقسیم شد. تکه های کاشی ۲ مثلث بزرگ، دو مثلث کوچک، یک مثلث متوسط، یک مربع ویک متوازی الاضلاع تشکیل دادند .
مردچینی شروع به کنارهم قراردادن شکلهای شکسته کرد، تابلکه شکل اولیه کاشی را به دست آورد. اما تلاش او بی ثمر بود! اونتوانست یک کاشی مربع شکل درست کند. اما هزاران شکل دیگر درست کرد. این بود داستان اختراع تانگرام در۳۰۰۰ سال پیش.
♦️درچین تانگرام یک بازی علمی است که با استفاده از هفت شکل هندسی که به هفت قطعه طلایی معروف است انجام می شود. درچین به این هفت تکه، ((هفت تخته #عقل )) می گویند شما هم می توانید عکس مورد نظر را کشیده قطعات آن را از هم جدا کرده و #خلاقیت خود را بسنجید ببینید چقدر می توانید شکل های جدی درست کنید.
🔴 چگونه یک بازی کهن چینی #مهارت های_فضایی، #ریاضی و #ضریب #هوشی را افزایش می دهد؟
-از ویژگی های یک بازی خوب این است که علاوه براینکه کودک را ترغیب به بازی و فعالیت می کند و حس نشاط و شادی در وی به وجود می آورد، باعث ارتقای سطح هوشی و فکری او نیز شده و یک بازی فکری آموزشی برای وی به حساب آیدتاکودک درکناربازی به یادگیری نیز بپردازد. کودک با چیدن قطعات بازی تانگرام در کنار هم می تواند اشکال جدید ایجاد نموده و با اشکال هندسی آشنا شده و ازآن لذت ببرد!
-حل بازی هایی شبیه تانگرام روش تفکر کودک راتغییر می دهدو محققان براین باورند که تانگرام مزیت های آموزشی مهمی دارد.
♦️ چگونه شروع کنیم؟
برای شروع می توانید تانگرام خود را بسازید. یا نمونه های آماده بازار را تهیه نمایید.
🦋تصویر زیررا پرینت کنید و با قیچی اشکال را از هم جدا کنید .
🔸تا حالا چند بار به خودتون گفتین: «وقتی زمانم آزادتر شد انجامش میدم» یا «الان دیگه دیره»؟
🔹احتمالاً همهمون این جملات رو بارها به خودمون گفتیم. اما آیا واقعاً حقیقت دارن؟ گاهی بدون اینکه متوجه باشیم، دروغهایی به خودمون میگیم که جلوی رشد و پیشرفتمون رو میگیرن.
🔸مثلاً اینکه فکر کنیم «از من گذشته» یا «دیگه دیر شده». درسته که برای بعضی کارها شروع در سنین کمتر بهتره، اما این به این معنی نیست که دیگه نمیتونیم کاری رو شروع کنیم. زمان به هر حال میگذره. ما دو انتخاب داریم:
یا همین حالا شروع کنیم و برای نتیجه تلاش کنیم، یا هیچ کاری نکنیم.
🔹پس باید حواسمون به این حرفهای محدودکننده که هر روز به خودمون میزنیم، باشه. توی این پست، ۵ مورد از این دروغها رو معرفی کردیم.
✅جهت سفارش #تبلیغات در مجموعه کانالهای تدریس یار ؛
@teacherschool
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@tadriis_yar
آیا آبوهوا بر احساسات ما تأثیر میگذارد؟
آبوهوا میتواند احساسات ما را تغییر دهد، اما تجربه ذهنی تأثیر بیشتری دارد، برخی افراد عاشق پروپاقرص زمستان هستند و برخی گرمای تابستان را به یخبندان زمستان ترجیح میدهند. به طور کل ادراک و ترجیحات شخصی در واکنش ما به آبوهوا نقش مهمی دارند ؛مثلاً دماهای بسیار بالا برای برخی خوشایند و برای دیگران طاقتفرساست. این نشان میدهد که ادراک ما از آبوهوا عامل اصلی در تأثیر آن بر احساسات است.
✅جهت سفارش #تبلیغات در مجموعه کانالهای تدریس یار ؛
@teacherschool
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@tadriis_yar