eitaa logo
[ تائب ]
17.4هزار دنبال‌کننده
653 عکس
424 ویدیو
4 فایل
هوالمُعطی ؛ به قول ِآقای شهید هادی که ما امام رو برای اطاعت میخوایم نه برای تماشا . - اللهم اجعلنا من المطيعين حضرت مهدی عج ، - ریا کاهنده‌ی ثواب ِکار شماست دوست عزیز . - تبلیغات : https://eitaa.com/joinchat/3880911885Cd000da99d7 . و من الله اجر .
مشاهده در ایتا
دانلود
بسم‌الله ‌.
باید اونقدر قوی و پخته بشی که وقتی رفتار و حرف یکی حتی دوستات ناراحتت کرد، بجای قهر یا خودخوری بهش بگی من از این کارت ناراحت شدم دیگه رفتار طرف مقابل برمیگرده به شخصیت خودش . . و از اون عکس‌العمل طرفه که تو میتونی شخصیت واقعی خیلیا رو بشناسی اینکه عذرخواهی میکنه یا از روی غرورش هیچی نمیگه ؛ خودتو آدم اهل گفت‌و‌گو بار بیار این بهترین ویژگی یه آدم میتونه باشه . .
سعی کن فاصله بین اون چیزی که دوست داری باشی و این چیزی که الان هستی رو روز به روز کم کنی. چه در مقام علمی، چه در مقام معنوی و چه در مقام شخصیتی .
-
[ تائب ]
-
«مسائل قدیمی را از ذهن‌ خود پاک کنید، اسم تمامی افرادی را که از آنها دلگیر و عصبانی هستید بنویسید و برای هر کدام یک نامه با عنوان بخشش تهیه کنید و پیش خودتان نگه دارید. هربار باز خواستید یادشان بیفتید به این فکر کنید که انها الان دارند زندگی خودشان را میکنند و عصبانیت شما فقط روح شما را آزرده و کدر میکند. مشغول بودن به اتفاقات گذشته فقط توان و نیرو را هدر می دهد. دیگران را همان طور که هستند بپذیرید و سعی نکنید آنها را تغییر دهید. هر اتفاقی بود تمام شد رفت، ذهنتان را با اینهمه انرژی منفی پر نکنید. قلب‌تان را سبک کنید و به روزهای خوبِ آینده فکر کنید.» - چهار اثر فلورانس اسکاول شین -
بسم‌الله .
شاید انسان ها روزی به خودشان بیایند، که زمان برایشان منتظر نمی‌نشیند و این آنها هستند که باید منت ِزمان را بکشند .
منم همینطور حاجی، منم همینطور . . اوضاعمو که میدونی خلاصه معرفتي هوامو داشته باش قربونت ؛
باید شبانه روز دلمون و وجودمون و همه چیزمون با خدا باشه . - شهیدهمت ره
Ey-shir-arab (NiyazMusic)(128).mp3
9.31M
- ای‌شیر‌عرب ؛
[ تائب ]
- ای‌شیر‌عرب ؛
ما نسل به نسل گدای در خونه‌ی عباسیم ؛
زندگی دوبار برات مهیا نمیشه ؛ یک بار بهت مهلت میدن، تونستی عاقبتتو نجات بدی که احسنت، ولی اگه خرابش کنی با غلط کردم، شکر خوردم درست نمیشه .