بسم الله الرحمن الرحیم
عرض تبریک و تهنیت ولادت با سعادت امام رئوف حضرت علی بن موسی الرضا(علیهماالسلام) به همه عاشقان آن امام همام .
معامله امام رضا(علیه السلام) با زائران :
🔹زيارت قبور اهل بيت(عليهم السلام) پاك كننده و حركت دهنده از شرك به سوی توحيد است.
🔹زيارت بهترين وسيله برای درك محضر ائمه معصومين(علیهم السلام) است انسان از طريق زيارت و توسل به اهل بيت(عليهم السلام) امنيت روحی و روانی خود را به دست می ورد.
🔹 زیارت حضور آگاهانه و قلبی است كه انسان به وسيله آن از عالم مادی جدا می شود و به معنويت حقيقی متصل می كند حضور در اماكن مقدسه پیوند قلبی و تاثیرات ژرف در انسان به وجود می آورد كه موجب اصلاح اخلاق می شود.
🔹 امام رضا (علیه السلام) فرمود: هر کس به زیارت من بیاید من در سه جا به دیدن او میروم هنگامی که نامه اعمال به دستهای راست و چپ داده میشود، در وقت نهادن اعمال در میزان و در هنگام عبور از صراط، محال است کسی به امامت علی بن موسیالرضا(علیهماالسلام) اعتقاد داشته باشد اما به نبوت و معاد و توحید که اصول دین هستند را نپذیرفته باشد.
🔹 جريان زيارت از امام ( علیهالسلام)شروع می شود و پايانش لقاءالله است حضور مسلمانان در حرم ائمه اطهار(علیهم السلام) در اصل تبلیغ دين اسلام و ابراز بيزاری از دشمنان دين است.
🔹 امام رضا(علیه السلام) به تمام زائرانش توجه دارند اولین امری که زائر بایستی به آن توجه کند آن است که در زیارت تسلیم امر امامت باشد و نسبت به حقوق امام( علیهالسلام) معرفت داشته باشد.
🔹 زیارت انسان را از سرگردانی نجات میدهد و به دارالسلام میرساند، ائمه معصومین(علیهم السلام) انوار خدای سبحان در تاریکی هستند که مردم به برکت و یمن حضور آنها راه دین و سعادت را پیدا میکنند.
بسم الله الرحمن الرحیم
شب ولادت امام رضا (علیه السلام) هست
در حق هم دعا کنیم :
دعای جمعی زیبا و نافذ و مستجاب است انشاءالله.
پس به حق امام رضا (علیه السلام) :
هیچ مسلمانی را مریض یا مریض دار مگردان.
الهی هیچ کس را محتاج مگردان.
الهی شفای جسم و روح و فکر به همه ما عطا فرما.
الهی کسی را شرمنده مفرما.
الهی شرف و انسانیت را سرمبدأ تمام خواسته هایمان قراربده.
الهی از تکبر و غرور و سوء ظن و نفرت و کینه ما را دور فرما.
الهی کلاممان را در حقيقت قرار بده و از دروغ گفتن نجاتمان بخش.
الهی آمین یا رب العالمین
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيم
وَ جَعَلْناهُمْ أَئِمَّةً يَهْدُونَ بِأَمْرِنا وَ أَوْحَيْنا إِلَيْهِمْ
(الانبیاء - ٧٣)
🔰ترجمه :
و آنان را پيشوايانى قرار داديم كه به فرمان ما هدايت مىكردند.
🔰تفسير:
١ - هدايت به امر خدای سبحان از فيوضات معنوی و مقامات باطنی است كه مؤمنين به وسيله عمل صالح به سوی آن هدايت میشوند و به رحمت پروردگارشان ملبس میگردند.
و چون امام به وسيله امر هدايت میكند میفهميم كه خود امام قبل از هر كس متلبس به آن هدايت است و از او به ساير مردم منتشر میشود و بر حسب اختلافی كه در مقامات دارند هر كس به قدر استعداد خود از آن بهرهمند میشود.
٢ - از اينجا میفهميم كه امام رابط ميان مردم و پروردگارشان در اخذ فيوضات ظاهری و باطنی است هم چنان كه پيامبراکرم( صلیاللهعلیهوآله وسلم)رابط ميان مردم و خدای متعال است در گرفتن فيوضات ظاهری يعنی شرايع الهی كه از راه وحی نازل گشته و از ناحيه پيامبراکرم( صلیاللهعلیهوآله ۸)به ساير مردم منتشر میشود.
٣ - از آيه شريفه میفهميم كه امام دليلی است كه نفوس را به سوی مقاماتش راهنمايی میكند هم چنان كه پيامبراکرم( صلیاللهعلیهوآله وسلم)دليلی است كه مردم را به سوی اعتقادات حق و اعمال صالح راه مینمايد البته بعضی از اوليای خدای بزرگ تنها پيغمبرهستند، و بعضی تنها امام هستند، و بعضی دارای هر دو مقام هستند مانند حضرت ابراهيم و دو فرزندش.
٤ - مقام امامت نیازمند تفویض از جانب خداوندعزوجل است امامت مقام و منصبى برتر و سنگین تر از نبوت و پیامبرى است.
۵ - صالح بودن شرط دستیابى به مقام امامت است.
✅ خدایا : معرفت حقیقی به ائمه اطهار( علیهم السلام) را به ما عنایت فرما.
ولادت با سعادت شمس الشموس حضرت على ابن موسى الرضا( علیهماالسلام)بر همه عاشقان مبارك باد 🌷🌹
التماس دعا
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيم
وَ لا تَتَمَنَّوْا ما فَضَّلَ اللَّـهُ بِهِ بَعْضَكُمْ عَلی بَعْضٍ لِلرِّجالِ نَصِيبٌ مِمَّا اكْتَسَبُوا وَ لِلنِّساءِ نَصِيبٌ مِمَّا اكْتَسَبْنَ وَ سْئَلُوا اللَّـهَ مِنْ فَضْلِهِ إِنَّ اللَّـهَ كانَ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيماً
(النساء - ۳۲)
🔰ترجمه :
آرزو مكنيد آن چيزهايى را كه بدانها خدای متعال بعضى از شما را بر بعضى ديگر برترى داده است. مردان را از آنچه كنند نصيبى است و زنان را از آنچه كنند نصيبى. و روزى از خدای متعال خواهيد كه خدای متعال بر هر چيزى آگاه است.
🔰تفسير :
١ - آرزو مكنيد كه شما نيز آن برتريها و مزايای مالی و غير مالی كه ديگران دارند و خدای متعال يكی از دو طايفه شما مردان و زنان را به آن اختصاص داده به شما نيز بدهد، و خلاصه مردان آرزو نكنند ای كاش مزايای زنان را میداشتند، و زنان نيز آرزو نكنند ای كاش مزايای مردان را میداشتند.
٢ - هيچ فضيلتى بدون جهت به صاحبان آن نمی دهند مگر آنكه صاحب فضيلت آن را با نفسیت اجتماعی خود به دست آورده، و يا با عمل اختياريش يعنی تجارت و امثال آن كسب كند واز آن بهرهای خواهد داشت.
٣ - انعام و احسانی كه شخص منعم به ديگری میكند از چيزهايی است كه در زندگی او زيادی است و به همين جهت از آن انعام تعبير میشود خدای متعال مردم را از اين كه چشم به فضل و زيادیهايی كه ديگران دارند بدوزند نهی فرموده است.
٤ - يكى از صفات مذمومه جانگداز ، حسد است كه شخص آرزو كند فضيلتى از كسى زائل شود و به او برسد كه لازمه آن اعتقاد به حصر نعم الهى است در صورتى كه اگر شخص لايق باشد خداوندعزوجل آن فضيلت بلكه اضافه بر آن را به او مرحمت می كند و لازم نيست از ديگرى بگيرد چون خزانه الهى بىپايان است يا آنكه آرزو كند آن فضيلت از صاحبش زائل شود اگر چه به او نرسد تا هر دو يكسان باشند و از براى غير بر او مزيّتى نباشد كه اين بخل است.
٥ - زياده طلبی و داشتن مزايای زندگی و بلكه يگانه بودن در داشتن آن ويا از همه بيشتر داشتن و تقدم بر سايرين يكی از فطريات بشر است و هيچ لحظهای از آن منصرف نمی شود.
٦ - همه فضایل به دست خدای بزرگ است آن افرادی هم كه فضلی و يا فضلهايی دارند خدای سبحان به آنان داده پس هم او میتواند به شما نيز بدهد، و شما نيز از ديگران و حتی از آنهائيكه آرزوی برتریهايشان را داشتيد برتر شويد.
✅ خدايا : ما را از صفات رذیله حقد و حسد نجات بده.
التماس دعا
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيم
وَعَدَاللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ ۙ لَهُمْ مَغْفِرَةٌ وَأَجْرٌ عَظِيمٌ
(المائده - ٩)
🔰ترجمه :
خدای سبحان كسانى را كه ايمان آورده و كارهاى شايسته كردهاند به آمرزش و پاداشى بزرگ وعده داده است.
🔰تفسير :
١ - واژۀ وعد در قرآن کریم ۱۵۱ بار استعمال شده که ۹۱بار از این تعداد به وعدهای خدای بزرگ که در موقعیّتهای متفاوت صادر شده، اختصاص یافته است که نشان از اهمیّت این مطلب دارد وعد يكي از اموری است که وفاء به آن لازم استاگر به كسی وعده دادی که اگر فلان عمل را بجا بياوری فلان احسان را و فلان اجر را بتو عنايت می كنم ياوعده دادی که در فلان وقت منزل شما می آيم يافلان عمل را برای تو بجا می آورم بايد عملی كنی.
٢ - مومن وقتی متعهد می شود کاری را چه در فضای سیاسی چه اجتماعی و چه خانوادگی و چه در هر حوزه دیگری انجام دهد باید به این معنی توجه داشته باشد که وفای به عهد امری لازم و واجب است.
٣ - خلف وعد از قبايح عقليه است و محال است از خداوندعزوجل صادر شود بعلاوه اگر خلف وعده برخدای متعال جايز باشد موجب سلب اطمينان بندگان در اطاعت و عبادت او می شود.
٤ - وعدههای الهي اختصاص دارد به اهل ايمان زيرا غير مؤمن و لو تمام عمر عبادت كند قابليت رحمت نداردايمان شرط صحت کل اعمال است.
✅ خدايا : ما را از عاملین به وعده های صادق قرار بده.
التماس دعا
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيم
قُلْ هَلْ يَسْتَوِي الَّذِينَ يَعْلَمُونَ وَالَّذِينَ لَا يَعْلَمُونَ ۗ إِنَّمَا يَتَذَكَّرُ أُولُو الْأَلْبَابِ
(الزمر - ٩)
🔰ترجمه :
بگو : آيا آنهايى كه مىدانند با آنهايى كه نمىدانند برابرند؟ همانا تنها خردمندان پند مىپذيرند.
🔰تفسير :
١ - آیا عالمان و جاهلان یکسان هستند؟ آیه شریفه پيامبراکرم( صلیاللهعلیهوآله وسلم)را مخاطب ساخته میفرماید بگو آیا کسانی که میدانند با کسانی که نمیدانند یکسان هستند؟ نه، یکسان نیستند تنها خردمندان متذکر میشوند.
٢ - گر چه سؤال فوق سؤالی است وسیع و گسترده ولی اشارهایی است به سؤال قبل یعنی آیا کسانی که میدانند آن مشرکان لجوج و کوردل با این مؤمنان پاک و روشن ضمیر و مخلص نابرابرند با کسانی که از این واقعیت روشن آگاه نیستند مساویند؟
٣ - این جمله جزء شعارهای اساسی اسلام است که عظمت مقام علم و عالمان را در برابر جاهلان روشن میسازد و معلوم میشود این دو گروه نه در پیشگاه خدای سبحان یکسان هستند و نه در نظر خلق آگاه نه در دنیا در یک صف قرار دارند و نه در آخرت نه در ظاهر یکسان هستند و نه در باطن.
٤ - علم در این آیه شریفه و آیات دیگر قرآن کریم به معنی دانستن اصطلاحات یا روابط مادی در میان اشیاء و به اصطلاح علوم رسمی نیست، بلکه منظور از آن معرفت و آگاهی خاصی است که انسان را به قنوت یعنی اطاعت پروردگار و ترس از دادگاه او و امید به رحمت خدای بزرگ دعوت میکند این است حقیقت علم، و علوم رسمی نیز اگر در خدمت چنین معرفتی باشد علم است و اگر مایه غرور و غفلت و ظلم و فساد در ارض شود قیل و قالی بیش نیست.
✅ خدايا : علم با ايمان به ما عطا فرما.
التماس دعا
بسم الله الرحمن الرحیم
ازنماز توبه یکشنبه های ماه ذی القعده قَمَری غافل نباشیم
رسول خدا (صلی الله علیه وآله وسلم) در روز یکشنبه ماه ذى القعده فرمود:
ای مردم! کدامیک از شما میخواهید توبه کنید؟ گفتند: رسول خدا! همه ما میخواهیم توبه کنیم.
پیامبر اکرم (صلی الله علیه وآله وسلم) فرمود : غسل کرده، وضو گرفته و چهار رکعت نماز (دونماز دورکعتی )بجا آورید. در هر رکعت یکبار حمد ، سهبار قل هو اللّه احد و یکبار سوره فلق و یک بار سوره ناس بخوانید.و بعد از اتمام نماز
آنگاه هفتادبار استغفار نموده (استغفرالله ربی و اتوب الیه) و بعد آن یک بار "لا حول و لا قوّة إلا باللّه العلی العظیم " بگویید.
سپس بگویید: یا عزیز یا غفّار اغفر لی ذنوبی و ذنوب جمیع المؤمنین و المؤمنات فإنّه لا یغفر الذّنوب إلا أنت.
اى عزیز! اى بخشاینده! گناهان من و گناهان تمام مردان و زنان مؤمن را بیامرز که جز تو کسى گناهان را نمیآمرزد».
آنگاه فرمود: «بندهاى از امت من چنین عملى را انجام نمیدهد، مگر اینکه از آسمان به او ندا میرسد: بنده خدا! عمل را از نو شروع کن که توبه تو قبول، و گناهانت آمرزیده شد. فرشته دیگر از زیر عرش ندا میکند: اى بنده! مبارک باد بر تو و بر خانواده و خاندانت. منادى دیگرى صدا میزند: در روز قیامت، دشمنانت را از تو راضى مینمایند.
فرشته دیگرى ندا میکند: اى بنده! با ایمان از دنیا میروى. دینت از تو گرفته نشده و قبر تو وسیع و نورانى خواهد شد. منادى دیگرى صدا میزند: پدر و مادرت راضى میشوند، گرچه خشمگین باشند، پدر و مادر، تو و خاندانت بخشیده شده و در دنیا و آخرت خوش رزق خواهى بود. جبرئیل ندا میکند: من با فرشته مرگ پیش تو آمده و به او دستور میدهم که با تو خوشرفتار بوده، بهخاطر مرگ آسیبى به تو نرسانیده و به نرمى، روح را از بدنت خارج نماید».
گفتند: ای رسول خدا! اگر کسى در زمان دیگرى چنین بگوید چطور؟ آن حضرت فرمود: چیزهایى را که گفتم براى او نیز خواهد بود. جبرئیل این مطالب را در شب معراج به من گفت.
(إقبال الأعمال، ج - ۱ ، ص - ۳۰۸)
(مفاتیح الجنان اعمال ماه ذی القعده)
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيم
أَمَّنْ هُوَ قَانِتٌ آنَاءَ اللَّيْلِ سَاجِدًا وَقَائِمًا يَحْذَرُ الْآخِرَةَ وَيَرْجُو رَحْمَةَ رَبِّهِ ۗ
(الزمر - ٩)
🔰ترجمه :
آیا چنین کسی با ارزش است یا کسی که در ساعات شب به عبادت مشغول است و در حال سجده و قیام از عذاب آخرت میترسد و به رحمت پروردگارش امیدوار است.
🔰تفسير :
١ - در اين آيه شریفه سيمايى از صفات مؤمنان را بيان مىفرمايد که مؤمنان همواره ياد خدای بزرگ هستند چه در رفاه و چه در سختى شب زنده داران عابد و آخرت جويان اميدوار به رحمت الهى عالمان واقعى هستند.
٢ - آیا چنین کسی با ارزش است یا کسی که در ساعات شب به عبادت مشغول است و در حال سجده و قیام واز عذاب آخرت میترسد و به رحمت پروردگارش امیدوار است.
٣ - انسان مشرک و فراموش کار و گمراه و گمراه کننده کجا ، و این انسان بیدار دل و نورانی که با خوف و رجاء خدای سبحان را میخواند کجا ، تکیه روی ساعات شب به خاطر آن است که در آن ساعات حضور قلب بیشتر و آلودگی به ریا از هر زمان کمتر است.
٤ - مردان خدای متعال هم از آخرت بيم دارند و هم به رحمت الهى اميدوارهستند.ترس ما به خاطر عمل خود ماست ولى اميد ما به فضل و رحمت اوست.
٥ - يكى از روشهاى تربيت مقايسه خوبىها و بدىها و خوبان و بدان است.
✅ خدايا : ما را در زمره خوبان درگاهت قرار بده.
التماس دعا
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيم
فَاذْكُرُونِي أَذْكُرْكُمْ وَ اشْكُرُوا لِي وَ لا تَكْفُرُونِ
(البقره - ۱۵۲)
ترجمه :
پس مرا یاد کنید تا شما را یاد کنم و شکر مرا بهجای آورید و مرا ناسپاسی نکنید.
🔰تفسير :
١ - این آیه شریفه به مردم اعلام میکند که جا دارد شکر این نعمتهای بزرگ را بجا آورند و با بهرهگیری صحیح از این نعمتها حق شکر او را ادا کنند.
٢ - جمله مرا یاد کنید تا شما را یاد کنم اشاره به یک اصل تربیتی است یعنی به یاد من باشید به یاد ذات پاکی که سر چشمه تمام خوبیها و نیکیها است توجه به این ذات پاک شما را در فعالیتها مخلص تر، مصممتر، نیرومندتر، و متحدتر میسازد.
همان گونه که منظور از شکرگزاری و عدم کفران آن است که هر نعمتی را درست به جای خود مصرف کنید و در راه همان هدفی که برای آن آفریده شدهاید به کار گیرید.
٣ - منظور از ذکر خدای متعال تنها یادآوری به زبان نیست که زبان ترجمان قلب است به همین دلیل در احادیث متعددی از پیشوایان اسلام نقل شده است که منظور از ذکرخدای بزرگ یادآوری عملی است.
٣ - در حدیثی از پيامبراکرم(صلّی اللّه علیه و آله وسلم) میخوانیم که به حضرت علی (علیه السّلام) وصیت فرمود سه کار است که این امت توانایی انجام آن را بطور کامل ندارند، مواسات و برابری با برادر دینی در مال، و ادای حق مردم با قضاوت عادلانه نسبت به خود و دیگران، و خدای سبحان را در هر حال یاد کردن، هنگامی که کار حرامی در مقابل او قرار میگیرد از خدای بزرگ بترسد و آن را ترک گوید.
٤ - رسول خدا (صلى الله علیه و آله وسلم) و سلم فرمود: خدای متعال فرمود مرا با اطاعتم یاد كنید تا با مغفرتم یادتان كنم و كسی كه بیاد من باشد در حالیكه مطیع هم باشد بر من واجب می شود كه با مغفرتم یادش كنم و كسی كه مرا یاد كند در حالیكه نافرمان باشد بر من واجب می شود یادش كنم در حالیكه بر او خشمناك باشم.
✅ خدايا : لحظه و آنی ما را از يادت غافل مفرما.
التماس دعا
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيم
الَّذِي أَحْسَنَ كُلَّ شَيْءٍ خَلَقَهُ
(السجده - ٧)
🔰ترجمه :
همان کسی که هر چیزی را که آفریده است نیکو آفریده.
🔰تفسير :
١ - هر يك از موجودات فىنفسه و براى خودش داراى حسن است كه تمامتر و كاملتر از آن براى آن موجود تصور نمىشود.
٢ - اينكه مىبينيم موجودى زشت و ناپسند است براى يكى از دو علت است يا براى اين است كه آن موجود داراى عنوان عدمى است كه بدى و ناپسندىاش مستند به آن عدم است مانند ظلم ظالم و زناى زناكار.
٣ - ظلم بدان جهت كه فعلى از افعال است زشت نيست بلكه بدان جهت كه حقى را معدوم و باطل مىكند زشت است و زنا بدان جهت كه عمل خارجى است و هزاران شرايط دست بدست هم داده تا آن عمل صورت خارجى بگيرد زشت نيست چون صورت خارجى آن با صورت خارجى عمل نكاح مشترك است بلكه زشتىاش بدين جهت است كه مخالف نهى شرعى و يا مخالف مصلحت اجتماعى است ويا براى اين است كه با موجودى ديگر مقايسهاش مىكنيم و از راه مقايسه زشتى و بدى عارضش میشود مثلا عقرب كه در مقايسه با انسان زشت و بد مىگردد.
٤ - هيچ موجودى بدان جهت كه موجود و مخلوق است متصف به بدى نمىشود.
✅ خدايا : ما را با خوبان درگاهت محشور فرما.
التماس دعا
بسم الله الرحمن الرحیم
۹ آرزوی بعد از مرگ که
در قرآن کریم ذکر شده است:
۱- ﺍی ﮐﺎﺵ خاک میبودم.
( النبأ ، آیه - ۴۰)
۲- ﺍی ﮐﺎﺵ برای آخرت خود چیزی پیش میفرستادم.
(الفجر، آیه - ۲۴)
۳- ﺍی ﮐﺎﺵ نامه اعمالم برایم داده نمیشد.
(الحاﻗﺔ، آیه - ۲۵)
۴- ﺍی ﮐﺎﺵ فلان انسان را به دوستی نمیگرفتم.
(الفرﻗﺎﻥ، آیه - ۲۸)
۵- ﺍی ﮐﺎﺵ فرمانبرداری الله و رسولش صلی الله علیه و آله و سلم را میکردیم.
(الأﺣﺰﺍﺏ، آیه - ۶۶)
۶- ﺍی ﮐﺎﺵ راه و روش رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم را تعقیب میکردم.
( الفرﻗﺎﻥ، آیه - ۲۷)
۷- ﺍی ﮐﺎﺵ من هم با آنها میبودم، حال کامیابی بزرگ حاصل میکردم
( النساء، آیه - ۷۳)
۸- ﺍی ﮐﺎﺵ با رب خود کسی را شریک نمیآوردم.
(الکهف، آیه - ۴۲)
۹- ﺍی ﮐﺎﺵ راهی پیدا شود که دوباره به دنیا برگردیم و نشانیهای رب خود را انکار نکنیم و از جمله مؤمنین شویم.
( الأﻧﻌﺎﻡ، آیه - ۲۷)
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيم
وَمَا يَفْعَلُوا مِنْ خَيْرٍ فَلَنْ يُكْفَرُوهُ وَاللَّهُ عَلِيمٌ بِالْمُتَّقِينَ
(آل عمران - ۱۱۵)
ترجمه :
و هركارنيك كه كنندناديده انگاشته نشود زيرا خدای سبحان به حال پرهيزکاران آگاه است.
🔰تفسير :
١ - هر كار خيری كه میكنيد از ناحيه خدای متعال كفران نمیشونديعنی خدای متعال شكرشان را بجا میآورد و عمل خيرشان را به ايشان بر میگرداند، بدون اينكه آن راضايع و بی نتيجه بگذارد.
٢ - اين بشارتی است ازخداوند عزوجل به مسلمين که آنچه از كارهای خير از شما سرزند هرگز جزای آن از بين نمی رود چه امور اعتقادی باشد چه اخلاقی و چه اعمال صالح.
٣ - انسانها هر چند در گذشته مرتکب خلافهایی شده باشند اکنون که در روش خود توبه وتجدید نظر به عمل آوردهاند در صف متقین و پرهیزکاران قرار گرفته ونتیجه اعمال نیک خود را خواهند دید.
٤ - خداوندعزوجل به همه چیز آگاهی دارد واز حال پرهیزکاران آگاه است بنابراین اعمال نیک آنها کم باشد یا زیاد، هرگز ضایع نمیشود.
✅ خدایا : شکر تو را هیچ زبان نیست،
و دریای فضل تو را هیچ کران نیست، وسرّ حقیقت تو بر هیچکس عیان نیست، هدایت فرما ما را بر راهی که بهتر از آن نیست.
التماس دعا