eitaa logo
تجربیات خانوم خونه
23هزار دنبال‌کننده
8.1هزار عکس
10.9هزار ویدیو
160 فایل
سلام 😊 هرروز باکلی مطالب جديد #طب_سبک_زندگی__خانه_داری🏠 #ترفند_همسرداری👩‍❤️‍👨_آشپزی👩🏻‍🍳تربیت فرزند👨‍👩‍👧‍👧فرزند آوری 🤰🏻و..درخدمتتون هستیم مدیرکانال تبلیغات شبانه @yamahdeey8891 آیدی ادمین تبلیغات روزانه @SarbazeEemam
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حتما حتما هم نشر بدید و هم چند بار گوش کنید این واقعیت الان بعضی از آدم‌هاست خدا رحم کنه خدایا آنی و کمتر از آنی ما رو به حال خودمان وامگذار🤲🤲 ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️از سری مشکلات خانم های باردار 😅♦️ ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
‍ ‍ 🍜غذا خوردن کودک با دست باعث تشویق به غذا خوردن میشود بسیاری از پدر و مادر ها این تصور را دارند که اگر کودکشان با دست غذا بخورد در آینده تاثیر بدی بر روی بچه میگذارد ولی باید این را بدانند که با دست غذا خوردن باعث حس استقلال و تشویق کودک به غذا خوردن میشود. 🍝کثیف‌کاری؛مهارت یادگیری کودک را به شدت تقویت میکند کودکانی که بیشتر اقدام به لمس کردن،چنگ زدن و چشیدن اشیای اطراف خود می‌کنند،از توانایی بهتری در یادگیری برخوردار هستند. ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸آموزش صحیح و درست کردن نوزاد ( در اروپا !!! ) ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ چقدر خوبه که از کودکی این روحیه قرآنی و حق طلبی و ازادی خواهی در بچه هامون شکل بگیره ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آفرین به کودکان و نوجوانان مبلغ و مربی! 🌹پیام زیبای عاشورا از زبان شیرین کودکی خطیب ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
. سلام همراه عزیز .
. چند روزه دارم به یه چیزی فکر می کنم امروز می خوام باهاتون درمیون بذارم
. چند وقتی هست تو فضای مجازی وارتباطی که با خانمهای اطرافم گرفتم تو حوزه توسعه فردی و ارتباطات با افراد مختلف رویکردها و نگرش های مختلف و متفاوتی مواجه شدم. رصدشون می کنم، پای حرفاشون میشینم و تامل میکنم. .
. آدم هایی رو می بینم که دغدغه مند هستند و می خوان هر کاری از دستشون بر میاد انجام بدن برای اثرگزاری و تغییر و تحول. .
حالا با من همراه شو و یه نمونه از مواردی که این مدت دیدم و فکرم رو درگیر کرده رو ببینیم.
. این پیامیه که تو یکی از کانالها دیدم و فکرم رو حسابی مشغول کرد 👇👇 اضطراب واگیردار است مادر مضطرب، باعث می شود که کودک ضعیف و ناتوان و بی اعتماد به نفس بار بیاید. .
. *یه سوالی ازتون دارم* به نظرتون یه مامانی که احتمالا تجربه های سختی رو تو زندگی از سر گذرونده یا همچنان در حال تجربه ست و احساسای ناخوشایندی داره مضطربه ، استرس داره تو روزای سخت زندگیش.🤔 وقتی این پیام رو میخونه چی میشه؟⁉️⁉️⁉️ .
. 💟 من خودمو گذاشتم جای اون مامان مثلا درگیر مسائل مالی یا خانوادگیه حال روحیش مساعد نیست. در کنار دغدغه های ریز و درشت زندگی، نگران حال و احوال روحی بچه ش و ارتباط با اون هست، و به خانم و آقا فلانی هم اعتماد داره تو کانال و پیجش عضو شده که ببینه باید چی کار کنه چه جوری مامان بهتری باشه تو رفتار با بچه ش چه مدلی عمل کنه و ....💁 .
. 💯 هر چی فکر می کنم میبینم واقعا این مدل پیام ها و رویکردها کمکی به اون مامان مضطرب نمی کنه تا اضطرابش کم بشه بلکه باعث میشه در لحظه استرس و اضطراب بیشتری بیاد سراغش.😞
. 💯💯 دارم به ۲ تا چیز فکر می کنم 💯💯 1⃣ حواست باشه هر فکر و فرضیه ای که به نظرت می رسه ممکنه درست باشه، گفتنش لزوما کمک کننده و موثر نیست. 2⃣ وقتی داری یه چیزی رو می گی به این فکر کن که طرف مقابل با شنیدنش و خوندنش چی تجربه می کنه .
به نظرت تو دوره نوجوونی اضطراب چه طوره؟ اصلا تو دنیای یه نوجوون چیزی برای اضطراب و نگرانی وجود داره یا نه؟ اونها چیاست؟ .
. تو دنیای یه نوجوون عوامل مختلفی ممکنه وجود داشته باشه که اون رو مضطرب کنه 🔹عوامل ژنتیکی و وراثتی 🔹تغییراتی که در دوران بلوغ اتفاق می افته 🔹محیط و مسایل مربوط به مدرسه 🔹مسائل اجتماعی 🔹مسائل و چالش های خانوادگی 🔹ارتباطاتش با هم سالانش 🔹تحصیلاتش 🔹تجربه های قبلیش 🔹زندگی آینده ش .
. تو چیا رو میبینی؟ ⁉️⁉️ به نوجوونت نگاه کن شاید یه حدس هایی بزنی شایدم بخوای امروز که از مدرسه برگشت ازش بپرسی که چیا باعث‌ نگرانی و اضطرابشه؟ درمورد چه چیزایی ترس داره؟ ⁉️⁉️ .
. مسئله اضطراب تو دوره نوجوونی اغلب مغفول می مونه می دونی چرا؟‌ 💢 *چون اکثرا نوجوون ها تو پنهان کردن احساساتشون مهارت دارن* دیگه مثل سابق هیجانات و احساساتشون رو خیلی بروز نمی دن .
. چند تا از علائم اضطراب تو دوره نوجوونی رو با هم ببینیم 🔸 *تحریک پذیری* زود عصبانی میشن و از کوره در میرن 🔸 *کاهش تمرکز* اینکه گاهی متعجب میشی از اینکه سر یه چیزای خیلی ساده بی دقتی میکنن و تمرکز ندارن 🔸 *حساسیت شدید نسبت به انتقاد* 🔸 *مشکلات خواب* کم یا زیاد خوابیدن ، سخت به خواب رفتن 🔸 *میل به انزوا* دوری کردن از فعالیت های اجتماعی و در جمع بودن 🔸 *افت تحصیلی* .
. 📍وقتی مضطرب می بینیش اغلب چه کارایی میکنی؟ 📍به نظرت ما چه کاری برای اضطراب شون می تونیم بکنیم؟ .
. *بیا از یه جای دیگه به ماجرا نگاه کنیم؟* ✨وقتایی که خودت مضطربی، از یه چیزی میترسی یا شدیدا نگران چیزی هستی اون موقع ها چی کمکت میکنه؟ ⁉️ ✨اگه کسی باشه که تو اون موقعیت ها بخواد کمکت کنه چه کاری کنه بهت کمک میکنه؟ ⁉️ .
. بازم در مورد اضطراب نوجوانی با هم حرف می زنیم همراهمون باش😊 .