📸 #گزارش_تصویری
از #طریق_المهدی هفته گذشته قم
📆 ۲۵ بهمن ماه ۱۴۰۱
👈 قرار عاشقان بقیة الله الاعظم،سهشنبه ها عصر،بلوار پیامبراعظم قم(#طریق_المهدی)
@taha14
هدایت شده از کرامت عسکرپور کبیر
اجتماع پر شور شیعیان نیجریه د.رعید مبعث پیامبر اسلام حالا فهمیدی چرا از شیخ زکزاکی میترسنداین یعنی صدور انقلاب👍👍👍👍
📣حلول ماه شعبان المعظم و اعیاد سعید شعبانیه را به محضر ولیعصر عجل الله تعالی فرجه الشریف ورهبر عزیز و فرزانه امام خامنهای (دام ظله) و شماولایتمداران بزرگوار وبصیرتبریک عرض مینمایم.
🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀
@taha14
🌴#همنوا_با_شهدا🌴
🌷بنده ی حقیر پس از سالها حسرت و به دل داشتن آرزوی عاقبت به خیری و شهادت در راه خدا امیدوارم و در حالی این وصیتنامه را میخوانید که توفیق شهادت نصیب من حقیر گردیده باشد.
🍁 و الا که ان شاءا... در راه خدمت به اسلام و مکتب اهلبیت از این دار فانی وداع گفته باشم.
🥀بعد یک عمر نوکری و ذاکری در خانه اهلبیت و امام حسین(ع) از ارباب بارها خواستهام که مزد قبولی نوکری ام را شهادت عنایت فرماید.
🌷لیاقتی که برای بندگان عاص همچون من که عمرم را به گناه و معصیت سپری کردم خیلی دستنیافتنی و سخت شده است.
🍁اما امیدوارم در دفاع از حرم اهلبیت بالاخص عمه جان امام زمان(عج) اولیا مخدره بیبی زینب کبری(س) این مزد عبد عاص داده شود.
#کلام_و_نوای_شهدا🌱
#با_شهدا_تا_ظهور🌱
#شهید_مدافع_حرم🌱
#شهید_حجت_اسدی🌱
🌒🍃شبتون شهدایی🍃🌒
هدایت شده از سارا ایمنی| آبرنگ
استاد قرائتی میگفت:
به یکی از دوستانم گفتم: شنیده ام خداوند به شما فرزندی عطا فرموده است؟
در جواب من خیلی زیبا گفت: خداوند افتخار تربیت یکی از بندگانش را به من عطا کرده است.
پ ن: تجمل گرایی شامل خیلی چیزا میشه نه فقط مبل ...