🍃🌹━═━⊰🍃🌹🍃⊱━═━🌹🍃
🔻 #تلنگر 🔻
🔰خدا به ما توفیق دهد که بد را خوب، و خوب را بد نبینیم!
💎حضرت آیت الله بهجت(ره):
👈هر معصیت و ظلمی که در دیگران بالفعل موجود است، در ما نیز بالقوه وجود دارد. خدا کند شرایط آنها برای ما تحقق پیدا نکند و به آزمایش آنها مبتلا نشویم! خدا به ما توفیق و تنبه دهد که اگر در ابتلا و آزمایش قرار گرفتیم، بد را خوب، و خوب را بد نبینیم!
📚در محضر بهجت، ج۱، ص ۱۲۱
❣اللّٰھـُــم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجْ❣
@tahataneaatahataneaa
✿❧✿ ┅┅┅ ✿❧✿ ┅┅┅ ✿❧✿
☑️ آقایان! ابد در پیش داریم...
🛑 شاگردان #علامه_طباطبایی تعریف میکردند که ایشان در بین درس و بیمناسبت میفرمود که آقایان ما #ابد در پیش داریم. و این را تکرار میکردند.
🔹 انسان در لابهلای زندگیاش نباید دچار #غفلت بشود و فراموش کند که چه چیزی را در پیش دارد.
♦️دهها برابر عمر زندگی نوح در مقابل #ابدیت پلک زدنی بیش نیست.
🌺 #حجت_الاسلام_مسعود_عالی
❣اللّٰھـُــم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجْ❣
✿❧✿ ┅┅┅ ✿❧✿ ┅┅┅ ✿
@tahataneaatahataneaa
┅┅═•❥◎•🌺•◎❥•═┅┅
◀️ #تولی و #تبری در زمان غیبت
🔰حفظ #حب و #بغض در زمان غیبت امام زمان (علیهالسلام)
☑️ به امام صادق (علیه السلام) عرض كردند :
هرگاه روز را صبح و شام بر من بیاید و امامى را كه از او پیروى كنم نبینم #چه_كنم؟
🔻حضرت فرمودند :
✔️آنكه را باید دوست داشته باشى دوست بدار
✔️و آنكه را باید دشمن بدارى دشمن بدار
🔰[تولى و تبرى را از دست مده وبر آن ثابت قدم باش]
وهر صبح وشام (چشم به راه مولا و) #منتظر_فرج باش تا خداى عزوجل #او_را_ظاهر_كند.
📚بحارالأنوار ج۵۲ ص۱۴۸
📚الغیبة، نعمانی ص۱۶۱
📚کافی ج۱ ص۳۴۲
📚کمال الدین ص۳۴۸
┅┅═•❥◎•🌺•◎❥•═┅┅
@tahataneaatahataneaa
🍁🍃 🍁🍃 🍁🍃
⚫️ زندگینامه مختصر عمه سادات حضرت فاطمه معصومه س ⚫️
ولادت آن حضرت در روز اول ذيقعده سال ١٧٣ هجرى قمرى در مدينه منوره واقع شده است. ديرى نپاييد كه در همان سنين كودكى مواجه با مصيبت شهادت پدر گرامى خود در حبس هارون در شهر بغداد شد. لذا از آن پس تحت مراقبت و تربيت برادر بزرگوارش حضرت على بن موسى الرضا (ع) قرارگرفت.
در سال ٢٠٠ هجرى قمرى در پى اصرار و تهديد مأمون عباسى سفر تبعيد گونه حضرت رضا (ع) به مرو انجام شد و آن حضرت بدون اين كه كسى از بستگان و اهل بيت خود را همراه ببرند راهى خراسان شدند.
يك سال بعد از هجرت برادر، حضرت معصومه (س) به شوق ديدار برادر و اداي رسالت زينبي و پيام ولايت به همراه عده اى از برادران و برادرزادگان به طرف خراسان حركت كرد و در هر شهر و محلى مورد استقبال مردم واقع مى شد.
اين جا بود كه آن حضرت نيز همچون عمه بزرگوارشان حضرت زينب(س) پيام مظلوميت و غربت برادر گراميشان را به مردم مؤمن و مسلمان مى رساندند و مخالفت خود و اهلبيت (ع) را با حكومت حيله گر بنى عباس اظهار مى كرد. بدين جهت تا كاروان حضرت به شهر ساوه رسيد عده اى از مخالفان اهلبيت كه از پشتيبانى مأموران حكومت برخوردار بودند،سر راه را گرفتند و با همراهان حضرت وارد جنگ شدند، در نتيجه تقريباً همه مردان كاروان به شهادت رسيدند، حتى بنابر نقلى حضرت(س) معصومه را نيز مسموم كردند.
به هر حال ، يا بر اثر اندوه و غم زياد از اين ماتم و يا بر اثر مسموميت از زهر جفا، حضرت فاطمه معصومه (س)بيمار شدند و چون ديگر امكان ادامه راه به طرف خراسان نبود قصد شهر قم را نمود. پرسيد: از اين شهر«ساوه» تا «قم» چند فرسنگ است؟ آن چه بود جواب دادند، فرمود: مرا به شهر قم ببريد، زيرا از پدرم شنيدم كه مى فرمود: شهر قم مركز شيعيان ما است.
بزرگان شهر قم وقتى از اين خبر مسرت بخش مطلع شدند به استقبال آن حضرت شتافتند; و در حالى كه «موسى بن خزرج» بزرگ خاندان «اشعرى» زمام ناقه آن حضرت را به دوش مى كشيد و عده فراوانى از مردم پياده و سواره گرداگرد كجاوه حضرت در حركت بودند، حدوداً در روز ٢٣ ربيع الاول سال ٢٠١ هجرى قمرى حضرت وارد شهر مقدس قم شدند. سپس در محلى كه امروز «ميدان مير» ناميده مى شود شتر آن حضرت در جلو در منزل «موسى بن خزرج» زانو زد و افتخار ميزبانى حضرت نصيب او شد.
آن بزرگوار به مدت ١٧ روز در اين شهر زندگى كرد و در اين مدت مشغول عبادت و راز و نياز با پروردگار متعال بود. محل عبادت آن حضرت در مدرسه ستيه به نام «بيت النور» هم اكنون محل زيارت ارادتمندان آن حضرت است.
سرانجام در روز دهم ربيع الثانى و «بنا بر قولى دوازدهم ربع الثانى» سال ٢٠١ هجرى پيش از آن كه ديدگان مباركش به ديدار برادر روشن شود، در ديار غربت و با اندوه فراوان ديده از جهان فروبست و شيعيان را در ماتم خود به سوگ نشاند .مردم قم با تجليل فراوان پيكر پاكش را به سوى محل فعلى كه در آن روز بيرون شهر و به نام «باغ بابلان» معروف بود تشييع نمودند. همين كه قبر مهيا شد دراين كه چه كسى بدن مطهر آن حضرت را داخل قبر قرار دهد دچار مشكل شدند، كه ناگاه دو تن سواره كه نقاب به صورت داشتند از جانب قبله پيدا شدند و به سرعت نزديك آمدند و پس از خواندن نماز يكى از آن دو وارد قبر شد و ديگرى جسد پاك و مطهر آن حضرت را برداشت و به دست او داد تا در دل خاك نهان سازد.
آن دو نفر پس از پايان مراسم بدون آن كه با كسى سخن بگويند بر اسب هاى خود سوار و از محل دور شدند.بنا به گفته بعضي از علما به نظر مى رسد كه آن دو بزرگوار، دو حجت پروردگار: حضرت رضا (ع) و امام جواد (ع) باشند چرا كه معمولاً مراسم دفن بزرگان دين با حضور اوليا الهي انجام شده است.
پس از دفن حضرت معصومه(س) موسى بن خزرج سايبانى از بوريا بر فراز قبر شريفش قرار داد تا اين كه حضرت زينب فرزند امام جواد(ع) به سال ٢٥٦ هجرى قمرى اولين گنبد را بر فراز قبر شريف عمه بزرگوارش بنا كرد و بدين سان تربت پاك آن بانوى بزرگوار اسلام قبله گاه قلوب ارادتمندان به اهلبيت (ع). و دارالشفاي دلسوختگان عاشق ولايت وامامت شد."آفتاب" سالروز وفات آن حضرت را به تمام عاشقان حضرتش تسلیت می گوید.
🏴🖤🏴🖤🏴🖤🏴
@tahataneaatahataneaa
اینجا «بیت النّور» است ...
▪️ بيت النّور اتاقِ كوچكى است كه حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها، در مدت۱۷ روز اقامت خود در قم، قنوتهاى خويش را با محراب كوچک ولى آسمانى آن عبادتگاه زيبا تقسيم میكردند.
▪️ بيت النّور خانه اى است از نور كه هنوز بعد از سالهاى زيادى كه بر آن گذشته، عطر بهشتى بانويى ملكوتى را منتشر میكند؛ خانهای که در میدان میر قم واقع شده است.
▪️ ميدان مير در واقع همان خانه «موسى بنخزرج» است كه حضرت معصومه سلام الله علیها بعد از كسالتى كه در ساوه پيدا نمودند، به دعوت از اهالی قم، از جمله وی، به اين مكان آمدند و در طول مدت اقامت، در آنجا به عبادت میگذراندند.
19.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔊 سخنرانی حجت الاسلام رفیعی با موضوع عمل بدتر از گناه
#سخنرانی
┄┅═══••✾❀✾••═══┅┄
استاد #عالے و #رفیعے"
@tahataneaatahataneaa
🔔تلخى و شيرينى دنيا و آخرت
#نهج_البلاغه
💥مَرَارَةُ الدُّنْیَا حَلَاوَةُ الْآخِرَةِ وَ حَلَاوَةُ الدُّنْیَا مَرَارَةُ الْآخِرَةِ
💠تلخکامی دنیا، شیرینی آخرت، و شیرینی دنیای حرام، تلخی آخرت است.
✍اشاره به اينكه بسيارى از طاعات و عبادات و انجام دادن دستورات الهى تلخ كامىهايى دارد؛ جهاد فى سبيل الله، جهاد با هواى نفس و... تلخىها و مشكلاتى براى انسان دارد؛ ولى به يقين اين تلخىها سبب شيرينى در سراى آخرت و بهشت برين است. نعمتهايى كه نه چشمى آن را ديده و نه گوشى سخنى از آن شنيده و نه به خاطر انسانى خطور كرده است. به عكس، بسيارى از گناهان ممكن است لذتبخش باشد. پيروى از هوا وهوس و عيش و نوشهاى گناهآلود و اموال فراوانى كه از طرق نامشروع تحصيل مىشود براى صاحبان آنها لذّتى دارد؛ ولى اين لذّات، تلخ كامىهايى را در آخرت به دنبال دارد عذابهايى كه بسيار شديد و طولانى است و حتى يك روز آن را نمىتوان تحمل كرد تا چه رسد به ساليان دراز. مقصود امام عليه السلام از اين گفتار حكيمانه اين است كه اگر در مسير اطاعت، مشكلات و شايد ناراحتىها و مرارتهايى وجود داشته باشد، نگران نشويم، آنها را به جان و دل بپذيريم به اميد وعدههاى الهى در آخرت و به عكس اگر در گناه، لذّتى باشد از عواقب تلخ آن غافل نگرديم و كوتاه سخن اينكه هدف امام عليه السلام تشويق به طاعات و ترك گناهان است.
📚 #حکمت_251
@tahataneaatahataneaa
#پاداش_حضرت_علی_ع😍😍
🔴رسول خدا (ص) فرمودند:
اگر تمام مردم دوستدار علی بن ابیطالب می شدند خدا جهنم را خلق نمی کرد.
🔆🔆روزی رسول خدا (ص) با عده ای از مسلمانان بیرون مسجد نشسته بودند در این هنگام چهار نفر سیاه پوست تابوتی را به سوی گورستان می بردند. پیامبر (ص) به آنان اشاره فرمودند: که جنازه را بیاورید، چون جنازه را آوردند، حضرت روی او را گشودند و فرمودند: ای علی این شخص ریاحی غلام سیاه پوست بنی نجار است.
حضرت علی (ع) فرمودند: هر وقت این غلام مرا می دید شاد می شد و می گفت: من تو را دوست دارم.
وقتی رسول خدا (ص) این سخن را شنیدند، برخاستند و دستور دادند جنازه را غسل دهند. سپس لباس خودشان را به عنوان کفن برتن مرده نمودند و برای تشییع جنازه وی به راه افتادند و در بین راه صدای عجیبی از آسمان بلند شد.
پیامبر (ص) فرمودند: این صدای نزول هفتاد هزار فرشته است که برای تشییع جنازه این غلام سیاه آمدند. سپس حضرت در قبر رفتند و صورت غلام را بر خاک نهادند و سنگ لحد را چیدند. وقتی کار دفن تمام شد، پیامبر (ص) به حضرت علی (ع) فرمودند: یا علی نعمت های بهشتی که بر این غلام می رسد همه بخاطر محبت و دوست داشتن توست.
📘منبع : « بیست داستان و چهل حدیث گهربار از حضرت علی (ع)
@tahataneaatahataneaa