1.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⬅️ اولین فیلم رنگی از حرم امام رضا(ع)
🔹٢مرداد سال ١٣١٨، یک گردشگر سوئیسی به نام الامایارد از میان آتش جنگ جهانی دوم به همراه دوستش با یک ماشین سواری از راه افغانستان خودش را به ایران رسانده و با دوربینی که زیر لباسش پنهان کرده اولین فیلم رنگی از حرم #امام_رضا (ع) را ثبت کرده است.
✅↶【به ما بپیوندید 】↷
https://eitaa.com/tahavaliasr
@tahavaliasr
۱۴ شهریور ۱۴۰۳
🔺حضور مسعود #پزشکیان و محمدباقر #قالیباف در مراسم عزاداری روز شهادت امام رضا(ع) هیئت آلیاسین #مشهد
🔹با سخنرانی استاد علیرضا پناهیان و نوای حاج احمد واعظی
↶【به ما بپیوندید 】↷
https://eitaa.com/tahavaliasr
@tahavaliasr
۱۴ شهریور ۱۴۰۳
⬅️ رونمایی از اثر استاد حسن روحالامین با نام مناظره
🔹هم زمان با روز #شهادت_امام_رضا (ع)، با حضور قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی از این اثر فاخر در حرم مطهر رضوی رونمایی شد.
✅ ↶【به ما بپیوندید 】↷
https://eitaa.com/tahavaliasr
@tahavaliasr
۱۴ شهریور ۱۴۰۳
👌در چهار شنبه آخر #ماه_صفر، قبل از غروب آفتاب توصیه شده است، برای خانه دار شدن زیر آسمان نماز حاجت خوانده شود.
❤️در رکعت اول پس از نیت، یک بار سوره ی حمد را بخوانید و 11 مرتبه سوره ی توحید (قل هو الله احد) و سپس همانند نمازهای معمولی به رکوع و سجود بروید.
❤️در رکعت دوم یکبار سوره ی حمد سپس 21 مرتبه سوره ی توحید و بعد از آن قنوت نمازهای معمولی را بخوانید و سپس به رکوع و سجود بروید و پس از سجده دوم، تشهد و سلام بگویید و نماز اول را تمام کنید.
🟢 در نماز دوم، ابتدا نیت کرده سوره ی حمد را یکبار خوانده و "31 مرتبه سوره ی توحید" را بخوانید و به رکوع و سجود بروید. در رکعت دوم، نیز پس از خواندن یکبار سوره ی حمد "41 مرتبه سوره ی توحید" را خوانده و سپس قنوت و بعد از آن به رکوع و سجود بروید و تشهد و سلام بخوانید و نماز را تمام کنید. بعد از نماز 6 مرتبه هر کدام از سوره های " الم نشرح، تین، اذا جا، توحید، ناس، فلق " خوانده شود.
👌کپی با ذکر صلوات همراه با (وعَجِّل فَرَجَهُمْ )جایز هست
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🌷↶【به ما بپیوندید 】↷
https://eitaa.com/tahavaliasr
@tahavaliasr
۱۴ شهریور ۱۴۰۳
۱۴ شهریور ۱۴۰۳
❤️ از دیگر اعمال چهارشنبه آخر ماه #صفر خواندن این نماز دورکعتی اینگونه است:
🌹در رکعت اول ابتدا سوره حمد را می خوانیم و سپس آیات 26 و 27 آل عمران را می خوانیم:
🔸«قُلِ اللَّهُمَّ مالِکَ الْمُلْکِ تُؤْتِی الْمُلْکَ مَنْ تَشاءُ وَ تَنْزِعُ الْمُلْکَ مِمَّنْ تَشاءُ وَ تُعِزُّ مَنْ تَشاءُ وَ تُذِلُّ مَنْ تَشاءُ بِیَدِکَ الْخَیْرُ إِنَّکَ عَلی کُلِّ شَیْءٍ قَدیرٌ (26) تُولِجُ اللَّیْلَ فِی النَّهارِ وَ تُولِجُ النَّهارَ فِی اللَّیْلِ وَ تُخْرِجُ الْحَیَّ مِنَ الْمَیِّتِ وَ تُخْرِجُ الْمَیِّتَ مِنَ الْحَیِّ وَ تَرْزُقُ مَنْ تَشاءُ بِغَیْرِ حِسابٍ (27)»
🌹در رکعت دوم نیز سوره حمد را خوانده و سپس آیه ی 110 سوره مبارکه کهف را می خوانیم:
🔸«قُلْ إِنَّما أَنَا بَشَرٌ مِثْلُکُمْ یُوحی إِلَیَّ أَنَّما إِلهُکُمْ إِلهٌ واحِدٌ فَمَنْ کانَ یَرْجُوا لِقاءَ رَبِّهِ فَلْیَعْمَلْ عَمَلاً صالِحاً وَ لا یُشْرِکْ بِعِبادَةِ رَبِّهِ أَحَداً (110)» و بعد از سلام گفته شود:« اللهم اصْرِفْ عَنِّی بَلیتَهُ و شُؤْمَهُ وَ ارْزُقْنِی رَحْمَتَهُ و بَرَکَتَهُ وَ جَنِّبْنِی مِمَّا أَخافُ مِن نُحُوساتِهِ و کُرُباتِهِ بِفَضْلِکَ یا دافعَ الشرورِ یا مالکَ یومِ النُشُورِ برحمتک یا أرحم الراحمین»
👌کپی با ذکر صلوات همراه با (وعَجِّل فَرَجَهُمْ )جایز هست
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🌷↶【به ما بپیوندید 】↷
https://eitaa.com/tahavaliasr
@tahavaliasr
۱۴ شهریور ۱۴۰۳