📌#کتاب_رایگان
📚کتاب مکاتبات چرچیل و روزولت درباره ایران
این اثر توسط وارن کیم بل نوشته و به دست ذبیح الله منصوری ترجمه شده است.که چاپ آن بر عهده ی نشر زرین بوده است.این اثر از آخرین ترجمه مرحوم ذبیح الله منصوری می باشد که انجام داده است.
سندهایی که در این اثر آمده نوشته ها و نامه هایی می باشاد که در سال های جنگ جهانی دوم میان روزولت و چرچیل رد و بدل شده است .
بخش بسیاری از نوشته ها و نامه ها از کتابخانه هاید پارک نیویورک بدست آمده و بخش دیگر به کمک و یاری وزارت خارجه آمریکا جمع آوری شده است.
💥کتاب های مهم و کمیاب را از بازار سیاسی بخوانید.....
🇮🇷 https://eitaa.com/tahlil30yasi
مکاتبات_چرچیل_و_روزولت_دربارۀ_ایران.pdf
4.49M
📚فایل کتاب؛
📜 مکاتبات چرچیل و روزولت درباره ایران
🇮🇷 https://eitaa.com/tahlil30yasi
📌#کتاب_رایگان
📚 کتاب مقدمه ای بر ایدئولوژی های سیاسی
این یک نسخه کاملا اصلاح شده و به روز شده از کتاب مقدماتی بسیار پرکاربرد ، مختصر و خواندنی است که اولین بار در سال 1984 منتشر شد.
این نسخه تمام ایدئولوژی های اصلی را شامل می شود و فمینیسم و اکولوژیسم را به ترکیب اصلی اضافه می کند. در یک فصل مقدماتی ، تجدید حیات اخیر جنجال های ایدئولوژیک نمودار شده و اهمیت فروپاشی کمونیسم بلوک شوروی و پایان نامه های "پایان ایدئولوژی" ارزیابی شده است.
«ایدئولوژی های سیاسی» در هر فصل ریشه ها و پیشینه تاریخی هر ایدئولوژی را بررسی می کند و در زمینه های انگلیسی و بین المللی آن را به طور دقیق و واضح می کاود.
💥کتاب های مهم و کمیاب را از بازار سیاسی بخوانید.....
🇮🇷 https://eitaa.com/tahlil30yasi
مقدمه ای بر ایدئولوژیهای سیاسی.pdf
11.2M
📚فایل کتاب؛
📜 کتاب مقدمه ای بر ایدئولوژی های سیاسی
💥کتاب های مهم و کمیاب را از بازار سیاسی بخوانید.....
🇮🇷 https://eitaa.com/tahlil30yasi
📚#کتاب_رایگان
🗞 کتاب آشنایی با داستایوفسکی
✍فئودور داستایوفسکی، خالق آثار جاودانهای چون «ابله» و «جنایت و مکافات»، از جمله مهمترین نویسندگان قرن نوزدهم بود که با کتابهایش تأثیری ژرف بر ادبیات روسیه و جهان گذاشت.
او در رمانهای بزرگ خود راوی دشواریهای زندگی در جهانی است که بنیانهای اخلاقی آن سست و لرزان شده است.
💥کتاب های مهم و کمیاب را از بازار سیاسی بخوانید.....
🇮🇷 https://eitaa.com/tahlil30yasi
آشنایی با داستایفسکی.pdf
2.06M
📚 فایل کتاب
📑 آشنایی با داستایفسکی
✍ پل استراترن، ترجمه؛ سید رضا نوحی
📜کتابی خلاصه و مفید برای آشنایی با زندگی، آثار، آراء و اندیشه های داستایفسکی
💥کتاب های مهم و کمیاب را از بازار سیاسی بخوانید.....
🇮🇷 https://eitaa.com/tahlil30yasi
📌اهمیت جنگ ترکیبی - شناختی
🎙جنگ ترکیبی به عنوان ترکیبی از ظرفیتهای نظامی متعارف، شورشها، تروریسم، جنگ چریکی، جنایتهای سازمانیافته، جنگ نرمافزاری و فناوریهای نظامی توصیف میشود.
🇮🇷 https://eitaa.com/tahlil30yasi
m.pptx
3.4M
#پاورپوینت_رایگان
📌فایل مهم و کاربردی
جنگ شناختی-جنگ ترکیبی
🇮🇷https://eitaa.com/tahlil30yasi
44.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آن قضیه دیگر
ماجرای غزه در صد و هفتاد و یک روز گذشته فقط ماجرای قتل عام سی و دو هزار زن و کودک و آواره کردن دو میلیون انسان و شکنجه چند صدهزار نفر با سلاح گرسنگی و تشنگی نبود. غزه فروپاشی همه نظامهای ارزشی و اخلاقی مسلط و مدعی بود. فروپاشی هرگونه امکان «جامعه جهانی» تا اطلاع ثانوی. از امریکا و اروپای لیبرال با «حقوق بشر» شان که سلاح و پول اسراییل را فراهم کردند و شرکای مستقیم این نسل کشی هستند تا روسیه و چین با نظم چندقطبی هنوز نیامدهشان که با چرتکهی رئال پلیتیک محاسبه کردند و نخواستند با آمریکا در بیفتند و ساکت نظاره کردند. تا آن «جهان اسلام» اش که روزی پنج بار به نماز ایستاد و رمضان که شد روزهاش را گرفت ولی نه از غصه مرد نه یک نفرش مثل آرون بوشنل خودش را به آتش کشید یا حتی یک سنگِ خشم به یک سفارت غربی پرتاب کرد. ماجرای غزه، این اولین نسلکشیِ هرلحظه مخابره شدهی تاریخ، در سطح فردی هم برای ناظرانش تجربهی درونی تکان دهنده و تغییردهندهای بود. بسیاری از ما با تماشای هرروزه تصاویر این نسلکشی، در نوسان بین اندوه عزادارانه و خشم انفجارگونه و استهلاک حاصل از استیصال در خود پیچیدیم و روز به روز و ساعت به ساعت و ویدیو به ویدیو آدمهای دیگری شدیم. فارغ از انکه ساکن نیویورک و لندن بودیم یا صنعا و ژوهانسبورگ. تا مرز فروپاشی روانی و عاطفی رفتیم و با دیدن بیتفاوتی اطرافیانمان با محیط خود هم غریبه شدیم. یا تکه هایمان را به هم وصله کردیم و خود را قانع کردیم جز مقاومت راهی نیست. این صد و هفتاد و یک روز ماجرای غزه مثل خطی از میان همه جا رد شد و همه چیز را به دو نیم...
✅ادامه:
👇👇👇👇
تقسیم کرد. آنهم در عصری که نمیتوانستی بگویی نمیدانستم، ندیده بودم، خبر نداشتم. حالا دیگر هیچ دولتی، هیچ ملتی، هیچ نهادی، هیچ شخصیت معروفی، هیچ فرد عادی راه سومی نداشت: تاریخ سوالش ساده خواهد بود: «روزی که محمد سه ساله، لنای هشت ماهه، زینای دو ساله، زکریای چهار ساله و دوازده هزار کودک دیگر نسل کشی میشد تو کدام سوی این خط ایستاده بودی؟ نسبت تو با ماجرای غزه، این بزرگترین کربلای معاصر، چه بود؟»
https://eitaa.com/tahlil30yasi
May 11
🔺️چرا روسیه داعش را مقصر نمیداند؟
🔸️آنچه در روسیه اتفاق افتاد یک برنامه آمریکایی - اسرائیلی بود که احتمالا با همکاری عناصر اطلاعاتی اوکراین و تروریستهای داعشی به اجرا درآمد و هدفی جز برداشتن تمرکز پوتین از اوکراین، مشغول کردن روسها به امنیت داخلی شان و نیز پرت کردن حواس ملت ها از جنایات اسرائیل در غزه نداشت. ضمن اینکه حادثه اخیر را میشود به یک نوع تهدید و خط نشان تعبیر کرد که مثلا اگر در اوکراین به پیشروی ها ادامه دهید، امنیت از مردم شما سلب خواهد شد!
🔸️روسها اما از همان ابتدا بیش از همه ی حدس و گمانهایی که مطرح میشد، انگشت اتهام را سوی اوکراین گرفتند و تلاش کردند نقش داعش در این اتفاق تروریستی را کمرنگ جلوه دهند. آنها ضمن اینکه برخلاف میل آمریکا نمیخواهند تمرکزشان از اوکراین برداشته شود، داعشی ها را نیز ابزار دست ایالات متحده میدانند که هر سری یک جا ماموریتی را برای آمریکا و اسرائیل به اجرا در می آورد و هر حادثه تروریستی را به نفع آنها بر عهده میگیرد!
🔸️لذا تحلیل بنده این است که روسیه با محکوم کردن اوکراین که اتفاقا آن را جبهه اصلی نبرد با آمریکا و ناتو میداند، این تهدید را به فرصت تبدیل کرده و با این بهانه، حق حملات سنگین تر و تصرف سرزمین های بیشتر را برای خود محفوظ خواهد داشت.
🔸️این درست همان چیزی است که اتفاقا حرکت تروریستیِ اخیر برای کاهش حجم آن طراحی شده بود تا روسیه را از پیروزی در جنگ تعیین کننده اوکراین که سرنوشتش به سرنوشت نظم جدید جهانی گره خورده باز دارد، اما روسها ظاهرا بازی نخورده اند و همانطور که گفته شد، از ابتدا انگشت اتهام را نه به سوی داعش، که به سوی اوکراین گرفتند و گاهی نیز تلویحا مواضع متناقض آمریکا را زیر سوال میبرند!
#عبدالرحیم_انصاری
https://eitaa.com/tahlil30yasi