67.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تقویت ایران آغاز شد، سفر مهم عراقچی به چین، دی ماه بزرگ
https://eitaa.com/tahlil30yasi
#گزارش_ویژه
💥استراتژی آمریکا و رژیم موقت در مواجهه با ایران
♻️اندیشکده سیاست یهودی طی مقاله ای به قلم گرگ رومان مشاور وزیر خارجه پیشین وزیر خارجه اسرائیل با عنوان "استراتژی جامع برای گذار دموکراتیک در ایران" منتشر کرده است که مهمترین راهبردهای آتي رژیم برای دموکراتیزه کردن ایران(بخوانيد فروپاشی و سوریه سازی) را برشمرده است:
وی در این مقاله تصریح میکند چندین دهه استراتژی های آمریکا علیه ایران بیهوده بوده و نه برجام و نه کمپین فشار حداکثری ترامپ نتوانسته به تغییر در ایران منجر شود و نیاز به رویکردی جامع در این زمینه است:
۱. تقویت فشار داخلی.
از منظر نویسنده آسیب پذیری ایران در شکاف های داخلی است که مخالفتهای عمومی به دلیل فروپاشی اقتصادی و فساد گسترده و مداخلات خارجی به سطح بی سابقه ای رسیده است .
در این راستا باید به تقویت اپوزیسیون داخلی و تشدید ناآرامی ها اقدام نمود.
۲. فرصتهای مناطق مرزی و اقليت های قومی.
نویسنده در این بخش به فرصتهای قومی برای بیثبات سازی جمهوری اسلامی اشاره نموده است. قومیت کرد، بلوچ، عرب و... البته نویسنده تاکید میکند در عین فعال کردن گسل قومیت نباید بر تجزیه ایران تمرکز کرد که حساسیت زاست!
۳. توانمند سازی فناورانه گروههای اپوزیسیون .
نویسنده معتقد است آمریکا باید برای استفاده مؤثر از ابزارهای ارتباطی امن پلتفرمهای رمزنگاری شده، دسترسی به اینترنت ماهواره ای و فیلترشکن ها را تسهیل کند تا فعالان برای اعتراضات هماهنگی کرده اطلاعات را منتشر کنند بدون اینکه حاکمیت توان نظارت داشته باشد!
۴. برچیدن شبکه نیابتی منطقهای ایران
نويسنده معتقد است شبکه نیابتی ایران بزرگترین نقطه قوت و همزمان پاشنه آشیل این کشور است. گروههایی مانند حزبالله در لبنان، شبهنظامیان شیعه در عراق، و حوثیها در یمن به تهران اجازه میدهند قدرت خود را فراتر از مرزهایش گسترش دهد.
۵. بهرهگیری از همکاری منطقهای.
عادیسازی روابط بین عربستان سعودی و اسرائیل فرصتی کلیدی برای تغییر چشمانداز استراتژیک در خاورمیانه و تقویت تلاشهای آمریکا برای کاهش قدرت ایران فراهم میکند. این عادیسازی میتواند در عمل به همکاریهای نظامی، اقتصادی و اطلاعاتی منجر شود و جبههای منطقهای علیه تهران و اقدامات بیثباتکنندهاش ایجاد کند.
۶. تشکیل کمپین اطلاعاتی تهاجمی
یک کمپین اطلاعاتی مؤثر باید مخاطبان ایرانی را در پلتفرمهای مختلف هدف قرار دهد و بر ناکامیهای ایران و موفقیتهای مخالفان تأکید کند:
🔻رسانههای فارسی روایتهای رژیم را به چالش کشیده و ارزشهای دموکراتیک را ترویج دهند و با برنامههای فرهنگی مانند سریالهایی که فساد را افشا میکنند، مستندهایی درباره جنبشهای دموکراتیک و برنامههای طنز، مخاطبان جوانتر را جذب کرده و مشروعیت رژیم را به چالش بکشند.
🔻پلتفرمهای پیامرسان موبایلی باید به انتشار بهروزرسانیهای لحظهای درباره اعتراضات و فعالیتهای رژیم کمک کنند.
🔻مستندسازی نقض حقوق بشر به تضعیف مشروعیت رژیم در صحنه بینالمللی کمک میکند.
🔻مدیریت اقتصادی ضعیف رژیم نیز پیامی است که در سراسر جامعه ایران بازتاب گستردهای دارد.
🔻دولت آمریکا باید [اتاق فکر] ویژهای برای رصد و عمومیسازی شکستهای اقتصادی رژیم ایجاد کند، بهویژه تصمیمات سیاستی کلان و اثرات آن بر زندگی روزمره مردم. گزارشهای منظم درباره نرخ تورم، بیکاری و تخریب خدمات عمومی باید ارائه شود.
🔻دولت باید مکانیسمهایی برای مستندسازی هزینههای رژیم در مداخلات خارجی ایجاد کند و این اطلاعات را به زبان قابلفهم برای عموم ایرانیان ارائه دهد.
🔻هزینههای برنامه هستهای رژیم نیز موضوعی حساس است که نیازمند تمرکز است.
🔻این پیام باید بر نقش برنامه هستهای در انزوای بینالمللی ایران تأکید کند و سودمندی واقعی آن را برای امنیت ملی زیر سؤال ببرد.
♻️راهبرد های رژیم موقت و ایالات متحده به وضوح در این مقاله مهم ترسیم شده است. در مقابل جمهوری اسلامی باید راهبردهای کوتاه مدت و بلند مدت خود را در جهت عکس این اقدامات بازطراحی و عملیاتی نماید.
🍀https://eitaa.com/tahlil30yasi
یادداشت اقتصادی
(گیر کردن در چرخ و فلک گرانی!)
✍ حسین خسروی
❓موضوع:
در این یادداشت سعی میکنیم با زبان خودمانی و قابل فهم برای همهمردم، گرانی گندم و آرد در سال ۱۴۰۱ رو با عدد و رقم بررسی کنیم و ببینیم چه فاجعهای اتفاق افتاده!
1⃣در سال ۱۴۰۱ دولت سیزدهم دست به ۲ تغییر اقتصادی مهم زد؛ یکی درمورد دانههای روغنی و نهادههای دامی ( همون خوراک دام مثل یونجه، ذرت، جو و...) بود و دیگری درمورد گندم، آرد و نان.
در این یادداشت کوتاه میخوایم باهم به سراغ مورد دوم یعنی گندم، آرد و نان بریم و ببینیم چه اتفاقی افتاد و قبلا کجا بودیم و الان کجا هستیم و با خودمون چند چند هستیم؟!
2⃣ببینید دوستان روال کشور همیشه به این صورت بوده که دولت برای تامین نیاز کشور، هرچقدر گندم در داخل تولید بشه رو از کشاورزها با یک قیمت مشخص خریداری میکنه ( که بهش میگن قیمت خرید تضمینی) و بعد اگر بازهم لازم بود مابقی نیاز کشور رو از کشورهای دیگه خریداری و وارد میکنه. بعد این گندم رو تبدیل به آرد میکنه و این آرد رو با قیمت خیلی کمتر به نانواییها میده تا برای مردم نان بپزند.
قمیت خرید تضمینی گندم در سال ۱۴۰۰ حدود ۵ هزارتومان و همچنین قیمت گندم وارداتی (با دلار آزاد ۲۸هزارتومانی) هرکیلو حدودا ۱۰ هزارتومان بوده. این در حالیه که قیمت آردی که به نانواییها داده میشد در همون سال۱۴۰۰ حدودا ۶۰۰تومان بود یعنی حدودا ۸ برابر کمتر! (به این اختلاف قمیت میگن یارانه)
همچنین دولت یک بخش دیگه از آرد تولید شده رو به نانواییهای فانتزی، قنادیها و کارخانههایی مثل تولید بیسکوییت، کیک، رشته، ماکارونی و... میداد؛ که اون هم با قیمت کمی بود ( در سال ۱۴۰۰ حدود ۳ هزار تومان) ولی نسبت به نانواییها بیشتر بود.
3⃣این اختلاف قیمتهای آرد باعث بوجود اومدن یکسری تخلفات میشد که مهمترینش این ۲مورد هستند:
۱- برخی نانواییها بجای پخت نان، آرد ۶۰۰تومانی خودشون رو به نانواییهای فانتزی و قنادیها و کارخانهها به قیمت ۳هزار تومان میفروختن و از این طریق سود زیادی کسب میکردن.
۲- قاچاقچیها گندم،آرد یا محصولات اینها را با قیمت خیلی کم میخریدن و به کشورهای همسایه قاچاق میکرن و سود زیادی بدست میآوردن
4⃣در اینجا بود که دولت و برخی کارشناسان اقتصادی ادعا میکردند که یارانهای که دولت داره در این حوزه میده (همون ۸برابر کمتره) به دست مردم نمیرسه و در واقع قاچاقچیها و متخلفها دارن سودش رو میبرند!
خب راه حل چیه؟ اینجا همونجایی بود که تغییرات سال ۱۴۰۱ اتفاق افتاد که در ادامه خدمتتون عرض میکنم:
5⃣دولت برای تخلف اول یعنی فروش آرد توسط نانواییها به فانتزیها و کارخانهها و قنادیها، اومد همین دستگاههای جدید که همگی دیدیم رو در نانواییها نصب کرد؛ تا مشخص بشه هرنانوایی دقیقا چند نان و به چند نفر فروخته؟ و از این به بعد نسبت به میزان فروش نان، سهمیه آرد بهش تعلق بگیره.
6⃣و اما برای تخلف دوم یعنی قاچاق گندم و آرد، دولت اومد قیمت آرد قنادیها و کارخانهها رو گران کرد تا جایی که حدودا نزدیک به قیمت کشورهای همسایه باشه و قاچاق کردن آرد یا گندم دیگه سود زیادی نداشته باشه.
7⃣بنابراین قیمت آرد نانواییهای فانتزی و کارخانهها و قنادیها از کیلویی حدودا ۳هزارتومان به کیلویی حدودا ۱۵ هزارتومان افزایش پیدا کرد و اینجا بود که قیمت محصولات وابسته به گندم و آرد هم زیاد شد و سفرهی مردم کوچکتر شد.
و همهی این اتفاقات افتاد تا از قاچاق و تخلف جلوگیری بشه و حالا همهی حرف ما دقیقا روی همین مورد هست که آیا این گران کردن به نتیجه رسیده؟ آیا از قاچاق جلوگیری شده؟
حالا که لطف کردی و تا اینجا این یادداشت رو قسمت بیشترش رو مطالعه کردی، بخش دوم که کمتر هست رو هم مطالعه کن تا با عددرقم بررسی کنیم که چطور مثل یک چرخ و فلک توی گرانی گیر کردیم و چطور بعد از ۲سال دوباره سر جای اول هستیم!
ادامه 👇
https://eitaa.com/tahlil30yasi
.
1⃣حالا که فهمیدیم قضیه آرد و نان چیه و قیمتها چرا و چطور در سال ۱۴۰۱ گران شد، برای اینکه بهتر و دقیقتر بفهمیم در سالهای بعد چه اتفاقی افتاده، خودمون رو جای یک قاچاقچی میگذاریم که در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ میخواد آرد رو قاچاق کنه به یکی از کشورهای همسایه؛ که ما در اینجا به عنوان نمونه کشور امارات رو در نظر میگیریم!
2⃣با یک جست و جوی ساده اینترنتی میتونید بفهمید که در سال ۱۴۰۰ قیمت انواع آرد در کشور امارات بین ۳ تا ۵ دِرهم بوده و قیمت هر دِرهم حدودا ۷هزارتومان. بنابراین قیمت هرکیلو آرد در کشور امارات به پول ما چیزی حدود ۲۱ تا ۳۵ هزارتومان بوده. پس ما اگر جای یک قاچاقچی باشیم آرد ۶۰۰تومانی رو از نانواییها یا آرد ۳هزارتومانی رو از قنادیها و کارخانهها با قیمت کمی بیشتر میخریم و بعد قاچاق میکنیم به امارات و با قیمت مقداری کمتر از بازار امارت (مثلا بین ۱۵ تا ۲۰ هزارتومان) به خریداران اماراتی میفروشیم. خب این قاچاق سود حداقل ۱۰هزارتومانی روی هرکیلو آرد برای ما داره که با توجه به وزن زیاد آرد قاچاق شده، سود خوبی بدست میاریم.
3⃣حالا میریم به سال ۱۴۰۱ و میبینیم که دولت آرد نانواییها را هوشمند کرده و برای قاچاق دیگه نمیتونیم از نانواییها آرد بخریم. همچنین قمیت آرد کارخانهها و قنادیها هم از ۳هزارتومان به ۱۵هزارتومان افزایش پیدا کرده! بنابراین با قمیتهای فعلی، قاچاق کردن آرد دیگه سود نداره و کاسبی ما کِساد میشه. حالا اگه ما جای قاچاقچیها باشیم و بخواهیم دوباره این چرخه رو راه بندازیم چکار میتونیم بکنیم؟ در اینجا ۳تا راه به نظر میرسه:
اول اینکه قیمت آرد رو دوباره در کشور بیاریم پایین؛ که خب این غیر ممکنه
دوم اینکه قیمت آرد رو در کشور امارات ببریم بالا، که خب این هم غیر ممکنه
پس فقط و فقط میمونه راه سوم و اون راه چیه؟ کمی فکر کنید!
.
.
.
آفرین! دقیقا درست متوجه شدید! بالا بردن دوباره قیمت ارز!! فقط و فقط همین یک راه هست که میتونه چرخهی قاچاق ما رو دوباره راه بندازه.
4⃣حالا بیایید با فرض بر این که قیمت آرد در امارات ثابت بوده باشه و گران نشده باشه قیمتها رو دوباره بررسی کنیم و ببینیم چرخهی قاچاق ما دوباره سودآور شده یا نه؟!
قمیت هر دِرهم امارات در ابتدای سال ۱۴۰۱ حدودا ۷ هزارتومان بوده. با اجرای تغییرات اقتصادی و گران کردن آرد، قیمت هر دِرهم امارات در پایان سال ۱۴۰۱ با ۱۰۰٪ افزایش به حدود ۱۴ هزارتومان رسید! همچنین در پایان سال ۱۴۰۲ حدودا ۱۷هزارتومان و امروز در تاریخ ۱۴۰۳/۱۰/۰۶ قیمت هر دِرهم امارات حدودا ۲۱هزارتومان است!
بنابراین بر فرض ثابت بودن قیمت آرد در کشور امارات، با گران شدن دِرهم قیمت هرکیلو آرد در بازار امارات به پول ما حدودا ۶۰ تا ۱۰۰هزارتومان است. پس بنابراین چرخهی قاچاق ما دوباره رونق گرفته و حتی بیشتر از سال ۱۴۰۰ سودآور هست. تازه این محاسبات بر این فرض بود که قیمت آرد در کشور امارات ثابت بوده باشه در حالی که اینطور نیست و قیمت آرد در کشور امارات طی این دو سال تا ۸درهم هم بالا رفته.
نتیجهگیری:
امروز بعد از گذشت نزدیک به ۳سال از گران کردن آرد و کوچک شدن سفرهی مردم، مثل بازی مار و پله نیش خوردیم و دوباره برگشتیم سر خونهی اول!
هیییچ کس هم پاسخگو نیست❗️
https://eitaa.com/tahlil30yasi
💥پیوستار شناختی جنگ اطلاعاتی
♻️یکسال پس از عملیات طوفان الاقصی مجموعه اتفاقات بزرگ و کوچکی بصورت متناوب میان جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت از یکسو و رژیم صهیونیستی و ناتو در سمت دیگر به وقوع پیوسته است که هریک حساسیت های خاصی در افکار عمومی جهانی، منطقه ای و داخلی داشته است.
🔻عملیات طوفان الاقصی، عملیات تروریستی انفجار پیجرها، شهادت اسماعیل هنیه در تهران، شهادت فرماندهان حزبالله و مهمتر از همه شهادت سید حسن نصرالله از این اتفاقات مهم یکسال اخیر است.
🔻به جهت اهمیت این حوادث و پیچیدگی طراحی و اجرای اقدامات اینچنینی، قطعا مخاطب را تشنه شنیدن جزئیات و فرآیند های چنین عملیات هایی میکند.
🔻طی هفته اخیر رژیم موقت از چند و چون چند عملیات خود طی یکسال اخیر پرده برداشته و در قالبهای مختلف روایت یکطرفه و قهرمان گونه از عملیاتهای اخیر رونمایی کرده است. از نحوه شهادت سید حسن نصرالله تا شهادت اسماعیل هنیه گرفته تا جزئیات عملیات انفجار پیجرها در لبنان.
🔻رژیم موقت اکنون پس از عملیات های پیشین خود سعی میکند در قالب جنگ شناختی افکار عمومی جهانی و به ویژه داخلی ایرانی را هم مرعوب خود کند. پرداختن به جزئیات عملیات های پیش گفته در ذهن مخاطب این گزاره را تثبیت میکند که رژیم موقت توانایی هر اقدام در هر سطحی را داراست و کسی جلودارش نیست. به بیان بهتر پیوستار شناختی عملیاتها، نوعی "نمایش قدرت" را در ذهن مخاطب و حتی تصمیم گیران بصورت یکطرفه و با روایت دلبخواهی رژیم صهیونیستی، تثبیت میکند.
🔻ملاحظه نمونه های همزمان تنش میان مقاومت و رژیم صهیونیستی شاید درس آموز باشد. خبرگزاری رسمی روسیه روزانه گزارش های دقیق از پیروزی ها و ناکامی های روسیه در برابر اوکراین را با جزئیات بازتاب میدهد تا جایی که یگانه مرجع برای رصد تحولات جنگ اوکراین در دست روسیه است. این گونه، روسها در مدیریت ذهنی مخاطب خود نیز توانسته اند موفق عمل نمایند.
در حالی که مخاطب ایرانی باید جزئیات حوادث پیش گفته را از لابلای صفحات مجازی و با روایت یکطرفه رژیم موقت دریافت کند! در حالی که در طرف خودی چیزی جز تکذیب روایت رژیم صهیونیستی مشاهده نمیشود و چون روایت معتبری ارائه نمیگردد عملا تکذیب هم کارایی خود را از دست میدهد.
🍀https://eitaa.com/tahlil30yasi
سوریه / تقسیم بندی منافع و عبرت هایش !
✍یداله یاسینی
حکایتِ تقابلِ محورِ غربی/عبری/عربی/ترکی با محور_مقاومت در سوریه و نیز عدم توفیق اقتصادی در کیک اقتصاد سوریه برای ایران، و تصاحب سهم عمده بازار اقتصادی آن برای ترکیه، ماجرای نقشه ی #کریدور_اسرائیلی_داود که از مسیر جولان اشغالی تا شمال شرقی سوریه و عراق به منظور غارتِ منابع نفتی و آبی اش برای اروپا، آمریکا و اسرائیل طراحی شده از یکسو؛ پیروزی دونالد ترامپ و خط و نشانش برای اروپا، روسیه، چین و ایران و عدم پاسخ نظامی ایران به تجاوز آشکار اسرائیل از سوی دیگر، همچنین راه اندازی #شبکه_فارسی_زبانTRT ترکیه برای ایران به دنبالِ رنگ باختن اعتماد جامعه ایران از اخبار داخلی و به تبع آن کوچ اعتماد به شبکه ها و اخبار خارجی که محصول سیاست های اشتباه و پی در پی دولت های اصلاح طلب و اصول گرا بوده بعلاوه ساده لوحی و «برادر خواندن آمریکا» توسط رئیس دولت و ارسال #پالس_های_ضعف « سلاح را زمین بگذاریم» و اعلام آمادگی تیم دولت برای #مذاکره_با_غرب از موضع ضعف، همه و همه، حاکی از زنگ خطری است که اگر برای آن چارهای نشود، آنها با استفاده از دست برتر رسانه ای درباره سناریو های حمله اسرائیل به زیر ساخت های هسته ای و تجاری کشور سخن گفته و دل مردم را خالی می کنند!
#میدان
#رسانه
#جنگ_رسانه_ای
آیا از خواب غفلت بیدار می شویم؟!
امام علی (ع): مَنْ نَامَ عَنْ نُصْرَةِ وَلِيِّهِ انْتَبَهَ بِوَطْأَةِ «عَدُوِّهِ». کسی که به هنگام یاری رهبر خود، بخوابد با لگد دشمن از خواب بیدار خواهد شد!
فتامل❗️
https://eitaa.com/tahlil30yasi
58.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تکرار سوریه سازی ایران! چرا ارتش سوریه لبنان عراق ضعیف هستند؟
https://eitaa.com/tahlil30yasi
پرسمان سیاسی- شماره14.pdf
1.19M
پرسمان سیاسی شماره ۱۴
ویژه پاسخ به پرسش ها و شبهات مرتبط با حجاب و اجرای طرح نور
https://eitaa.com/tahlil30yasi
بیانات پیرامون فلسطین.pdf
3.7M
🔰جزوه مجموع بیانات اخیر مقام معظم رهبری پیرامون مسئله فلسطین
🍃🌹🍃
🔹از ابتدای طوفانالاقصی، رهبر معظم انقلاب در ۶۸ دیدار به صورت مستقیم به شرایط منطقهای و حوادث پس از طوفانالاقصی پرداختهاند.
🔹با دقت در توصیف و تحلیلهای این روزها، آنچه به صورت جدی خلأ آن دیده میشود، فقدان یک نگاه جامع به مجموع بیانات رهبری در حدود یک سال گذشته است تا بر آن اساس طرح راهبردی ایشان در این یک سال فهم گردد؛ بدین ترتیب هم ارزیابی بهتری از روند طی شده و وضع کنونی داشته باشیم و هم نسبت به آینده تجویزمان به صواب نزدیکتر باشد.
🔸در این فایل، تمام بیانات رهبری در باب مسائل منطقه، غزه، لبنان و...، از تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۱۸ تا ۱۴۰۳/۰۹۰/۵، جمعآوری شده است.
✨https://eitaa.com/tahlil30yasi
پرسمان سیاسی ثامن2.pdf
540.7K
🔰پرسمان سیاسی ثامن
🍃🌹🍃
🔸شماره ۲
🔸با موضوع : #تحولات_سوریه
https://eitaa.com/tahlil30yasi
نشریه هدایت شماره 24-.pdf
414K
🔰 نشریه الکترونیکی هدایت (ویژه نامه ۹ دی)
🍃🌹🍃
🔸فتنه استحاله نظام از ۷۸ تا ۸۸
https://eitaa.com/tahlil30yasi
پرسمان سیاسی ثامن.pdf
1.44M
🔹 پرسمان سیاسی
ویژه پاسخ به سوالات و شبهات
🔹 https://eitaa.com/tahlil30yasi