رادیو مقاومت ۲۱ آبان ۱۴۰۲(2).mp3
7.3M
بزرگترین ضربه طوفان الاقصی به اسرائیل چه بود؟
🔸️وضعیت میدانی در غزه چگونه است ؟
🔸️اسرائیل چگونه از بین خواهد رفت ؟
🔸️چرا نابودی اسرائیل یک شعار نیست ؟
🔸️وضعیت مصر قبل از سازش چگونه بود و امروز چگونه است ؟
🔸️نقش انگلستان در جنایات اسرائیل چیست ؟
🔺علیرضا تقوینیا در مصاحبه با رادیو مقاومت به سوالات بالا پاسخ میدهد
صدا ۰۰۴.mp3
15.16M
⭕️ تحلیل نبرد طوفان الاقصی
🔸سید محمود نبویان
🔸تبیین شکست راهبردی اسرائیل در نبرد غزه و پیروزی بزرگ حماس و جبهه مقاومت
25.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آذرماه، یادآور ترور تلخ شهدای هسته ای است. به خصوص شهید مجید شهریاری که همچنان بعد از 13 سال از شهادتش در جامعه گمنام است.
اما برای اینکه امثال مجید شهریاری را بهتر بشناسیم، نباید فقط از وجهه علمی او سخن بگوییم بلکه باید ابعاد زندگی شخصی، مالی و اخلاقی وی را هم شرح داده و با سیاستمداران مدعی و زبان دراز مقایسه کنیم.
در قسمت 87 برنامه حافظه تاریخی ایرانی، سه تفاوت مجید شهریاری با جواد ظریف را توضیح داده ایم و معتقدیم که هر کدام از این دو نفر، نماد دو بخش از جامعه هستند.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
44.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیسینجر که بود و درباره ایران چه میگفت؟
کدام بخش از سخنان وی درباره جمهوری اسلامی اهمیت داشت؟
امیرحسین ثابتی در قسمت ۸۸ برنامه حافظه تاریخی ایرانی ضمن تشریح بخشهایی از نظریات کیسینجر و دیدگاه هایش درباره ایران، به معرفی کتابی پرداخته که هر طرفدار جمهوری اسلامی باید آن را بخواند تا بداند دقیقا از چیزی دفاع میکند؟
https://eitaa.com/tahlil30yasi
▫️*تحلیل مستند «پرویز ثابتی» که افشاگریهای مهمی علیه پهلوی دارد
🔻حالا فهمیدیم چرا پهلوی سقوط کرد!*
🔹پرویز ثابتی که خودش هم میدانست آدم خوشنامی نیست تا سالها پس از انقلاب در سکوت محض زندگی میکرد. سال ۹۱ ثابتی تصمیم گرفت حرف بزند و روبهروی شخصی به نام عرفان قانعیفرد نشست و آنچه گفت در کتابی تحت عنوان در «دامگه حادثه» چاپ شد.
🔹کتاب که به چاپ رسید، ثابتی دوباره به مخفیگاهش برگشت و از آنجا که قانعیفرد شخصیتی بهوضوح دروغباف بود، اصالت داشتن آن مصاحبه شدیدا زیر سوال رفت. قبل از انتشار کتاب در دامگه حادثه، قانعیفرد کتابهایی ترجمه کرده بود از شخصیتی به نام روناک یاسین که ادعا میکرد یک استاد، پژوهشگر و اسطورهشناس کُرد بود و در دانشگاه دوبلین تدریس میکرد. بعدها مشخص شد که این شخصیت اساسا وجود خارجی نداشت و روی همین حساب نمیشد مطمئن بود که انتشار گفتوگو با پرویز ثابتی هم کاملا درست باشد.
🔹خیلیها میگفتند اگر محتوای این کتاب دروغ بود، خود ثابتی آن را تکذیب میکرد و خیلیهای دیگر میپرسیدند آیا ثابتی اصلا زنده است که تکذیب کند؟ یکی از دختران ثابتی به نام پردیس، چهرهای شناختهشده داشت که او هم در این زمینه سکوت کرده بود و به ابهام ماجرا اضافه میکرد.
🔹بالاخره ۱۰ سال پس از انتشار کتاب در دامگه حادثه، غوغای«زن، زندگی، آزادی» به پا شد و حباب فعالیت سایبریهای برانداز، به پرویز ثابتی این اعتمادبهنفس کاذب را داد که وقت رونمایی از چهرهاش رسیده است. انتشار یک عکس سلفی از ثابتی به همراه دخترش پردیس که چهرهای شناختهشده داشت و صحت تصویر را تایید میکرد بلافاصله با واکنش گسترده افکار عمومی ایرانیان مواجه شد.
🔹این از شگفتیهای روزگار بود. کسی که وقتی خودش سر کار بود نهتنها با هیچ تجمع و اعتراضی علیه حکومت مستقر موافقت نداشت، بلکه یک عمر به خشنترین شیوههای ممکن با چنین چیزهایی مقابله کرده بود، حالا در یک تجمع اعتراضی از چهره خودش رونمایی میکرد. انتشار این تصویر بلافاصله با واکنش گسترده افکار عمومی ایرانیان مواجه شد. نام ثابتی باز عنوان دلهرهانگیز شکنجه را به یاد آورد و برای جبهه براندازان یک رویداد تبلیغاتی منفی بود.
🔹مدتی که گذشت شبکه منوتو اعلام کرد یک مستند پنج قسمتی درباره پرویز ثابتی پخش خواهد کرد. این البته یک تکگویی طولانی به اضافه چند ویدئوی قدیمی از نشستهای خبری رئیس اداره سوم ساواک و رئیس ساواک تهران بود. چه شد که ثابتی بالاخره جلوی دوربین حرف زد را نمیدانیم.
🔹تناقضاتی که میتوان از صحبتهای ثابتی بیرون کشید، اعترافاتی است که ناخواسته درمورد خودش کرده، دروغهای واضحی که میگوید و چیزهایی که میتوان از خلال صحبتهایش درخصوص بسیاری از مسائل فهمید، فراوانند. در گزارش امروز چند مورد آن را بررسی کردیم.
*▪️اهم محور واکنش جریانات سیاسی پیرامون آغاز مجدد جنگ در فلسطین*
* 🔵جریان داخلی*
🔸 انعکاس راکتباران تلآویو از سوی حماس در واکنش به تجاوز رِژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان فلسطینی
🔹 حاشیه سازی از سفر پیش رو رئیس جمهور به روسیه برای دیدار با پوتین و گفتگو پیرامون مساله فلسطین
🔸 بازنمایی ۳۰ شهید در بمباران یک ساختمان مسکونی در مرکز غزه
🔹انعکاس به صدا درآمدن آژیرهای خطر در کریات شمونا و شهرک های اطراف آن در مرز لبنان و فلسطین
🔸 بازتاب حمایت تماشاگران الجزایری از مقاومت فلسطین با شعار «فدای تو ای سرزمین انقلابی»
🔹تاکید وزیر امور خارجه کشورمان بر محبوبیت بالای حماس در فلسطین در صورت برگزاری انتخابات
🔸بازتاب افزایش شهدای غزه به 16248 نفر
🔹برجسته سازی اظهارات امیرعبداللهیان درخصوص اینکه آمریکا قادر به تصمیمگیری به جای مردم فلسطین درباره غزه پساجنگ نیست
🔸بازتاب حمله نیرو های حزب الله به تعدادی از سایت های ارتش دشمن صهیونیستی در مرز لبنان و فلسطین
🔹بازنمایی دو شهید و سه مجروح در حمله اشغالگران صهیونیست به اردوگاه الفارعه
🔸انعکاس محکوم کردن کشتار مردم غزه از سوی مجمع جهانی بیداری اسلامی
🔹برجسته سازی هشدار انصارالله یمن به کشتی های صهیونیستی مبنی بر در امان نبودن آنان در اب های سرخ
🔸بازنمایی تظاهرات 694هزار آمریکایی در حمایت از فلسطین
🔹انعکاس اخراج نماینده سازمان ملل از سوی رژیم صهیونیستی
*🔴 جریان معاند*
🔹مانور بر ادعای از سرگیری محاکمه نتانیاهو در رژیم اشغالگر اسرائیل به ظن اقداماتی که ممکن است فساد باشد
🔸بهره برداری از اظهارات وزیرامورخارجه کشورمان درخصوص برگزاری انتخابات در فلسطین و محبوبیت بالای حماس
🔹بازنمایی ممنوعیت صدور ویزا برای شهرکنشینان افراطی فلسطینی و صهیونیستی از سوی آمریکا
🔸 اذعان به غیرممکن بودن ایجاد نقاط امن برای غیرنظامیان در غزه با توجه به حجم حملات رژیم صهیونیستی
🔹بهره برداری از اقدام تبلیغاتی رژیم صهیونیستی حول هشدار به مردم خان یونس برای ترک این منطقه
🔸بازنمایی مسدود کردن دارایی های یکی از رهبران حماس از سوی فرانسه
🔹بازنمایی گزارش عفو بین الملل درخصوص اینکه در دو جنایت جنگی احتمالی در غزه از مهمات آمریکایی استفاده شده است
🔸اعتراف به خالی شدن انبارهای تجهیزات پزشکی در خان یونس به دلیل هشدار رژیم صهیونیستی
🔹فضاسازی از ادعای درخطر بودن اسرای صهیونیستی از خشونت و برخورد جنسی
🔸بهره برداری از هشدار مسئول امور داخلی اتحادیه اروپا، درباره احتمال زیاد حمله در کشورهای عضو این اتحادیه در تعطیلات پایان سال میلادی از سوی حماس
🔹فضاسازی از ادعای از دسترس خارج شدن یک سوم شهر غزه
🔸برجسته سازی بررسی طرح رژیم اشغالگر اسرائیل برای تخریب تونلهای حماس
🔹مانور بر عذرخواهی رژیم صهیونیستی از کشته شدن یک سرباز لبنانی در حین حمله پیشگیرانه به مواضع حزبالله
🔸بازتاب اعتراف هشدار سازمان جهانی غذا درباره شدت بحران گرسنگی در غزه
راهبردنگار-020915
*🔰 اردوغان اهمیتی برای آرمان فلسطین قائل نیست*
🔍 اردوغان، به غیر از لفاظی، چه اقدام موثری در جهت دفاع از فلسطین و فلسطینیها انجام داده است؟ صحبتهای او در مورد تحریم اقتصادی اسرائیل را نباید جدی گرفت. از نقطهنظر عملی، به دستور او، ترکیه در حال آماده شدن برای ارجاع پروندهی جنایات جنگی اسرائیل به دادگاه کیفری بین المللی است. هواپیمایی ترکیش ایرلاینز اعلام کرد که سروِ محصولات کوکاکولا را در خطوط هوایی داخلی متوقف خواهد کرد. *شخصیتهای مختلف دولتی از عموم مردم ترکیه درخواست کردند برندهای آمریکاییِ «استارباکس»، «برگر کینگ» و «مکدونالد» را به خاطر حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی تحریم کنند.* همه اینها اقداماتی است که اصطلاحاً در راستای مجازات اقتصادی اسرائیل انجام میگیرند ولی آیا هیچ کدام از این اقدامات تا آن اندازه اساسی هست که از نظر اقتصادی اسرائیل را هدف قرار دهد؟
*💵 حجم کل تجارت ترکیه با اسرائیل در حال حاضر بیش از 7 میلیارد دلار در سال است.* نگاهی به نمودار حجم تجاری طرفین در بازهی زمانی بیستوپنج سال گذشته نشان میدهد که به استثنای مقاطع کوتاهی که احتمالاً، بیشتر، ناشی از رکود اقتصادی بوده است تا اختلافات طرفین بر سر موضوع فلسطین، تجارت دوجانبه بین دو کشور سال به سال رشد کرده است. *طبق گزارشات محافل فکری آمریکا، روابط اقتصادی آنکارا و تلآویو شامل طیف وسیعی از کالاها و خدمات صادراتی ترکیه به سرزمینهای اشغالی است، بهطوریکه در میان این اقلام متنوع صادراتی، آهن و فولاد به ارزش 1 میلیارد دلار، وسایل نقلیه به ارزش حدود 560 میلیون دلار و ماشین آلات به ارزش 360 میلیون دلار حضور دارند.*
⁉️ این، تنها، تصویر اقتصادیِ روابط پیچیده و بهحدبلوغ رسیدهای است که میان دو طرف وجود دارد. نکته کلیدیِ این ماجرا این واقعیت است: در عصری که *«وابستگی متقابل اقتصادی»* کشورها به یکدیگر روزبهروز افزایش مییابد و در دنیایی که رهبرانی مثل اردوغان، بنسلمان، السیسی، ملک عبدالله، بن حمد و بن زاید در آن نفس میکشند، برای ایجاد *«جبهه متحد کشورهای مسلمان»* علیه رژیم صهیونیستی امید چندانی باقی نمیماند! به لفاظیهای مکرر آنها، ضداسرائیل، نباید دل بست، زیرا در حد همین لفاظی باقی خواهد ماند و نه بیشتر ...
📈 به طور مثال، لفاظیهای ضد اسرائیلیِ اردوغان ابزاری است برای انحراف افکار عمومی ترکیه. *آمارهای اقتصادی نشان میدهد که مردم ترکیه یکی از بدترین رکودهای اقتصادی را در تاریخ این کشور تجربه میکنند.* کارشناسان اقتصادی از تورم مصرفکننده، بیکاری و فقر بیسابقه در ترکیهی اردوغان صحبت میکنند. اکثریت قریب به اتفاق مردم ترکیه در مورد وضعیت اجتماعی ـ اقتصادی خود ناامید هستند. بهطور نمونه، آمارهای منتشر شده در رسانههای غربی حاکی از آن است که در سال 2016، فردی که در ترکیه حداقل دستمزد را دریافت میکرد، میتوانست بین چهل تا چهل و پنج کیلوگرم گوشت خریداری کند در حالی که امروزه تنها قادر به خرید بیست و هشت تا سی کیلوگرم است.
*👈 به طور خلاصه، اردوغان علاوه بر انحراف افکار عمومی ترکیه از وضعیت وخیم اقتصادی در داخل، تلاش میکند از طریق لفاظیهایش در حمایت از حماس، تصویر دروغینی از خود بهعنوان حامی آرمان فلسطین نیز جا بیندازد.* در کوتاه مدت، این لفاظیها ممکن است به کمک او بیاید تا در انتخابات محلی ترکیه در سال 2024 به موفقیت برسد، آنجایی که امیدوار است کنترل شهرداریهایِ شهرهایِ کلیدی، به ویژه استانبول و آنکارا را از دست مخالفانش در بیاورد.
*✅ اتاق وضعیت معاونت فضای مجازی صداوسیما*
https://eitaa.com/tahlil30yasi
17.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بررسی توان نظامی حوثیهای مورد حمایت جمهوری اسلامی
گفتوگو با فرزین ندیمی، تحلیلگر امور دفاعی و امنیتی در موسسه واشینگتن
https://eitaa.com/tahlil30yasi
1001135872_-2015298265.pdf
3.45M
✅ *رصد جامع فضای مجازی* | بررسی واکنش افکار عمومی به *موزیک ویدئو ساسان حیدری (ساسی مانکن)*
https://eitaa.com/tahlil30yasi
تا اوج 14 آذر 1402.pdf
1.66M
*تا اوج*
اخبار امیدبخش + پاسخ به شبهات پیرامون دولت در هفته دوم آذر ۱۴۰۲
https://eitaa.com/tahlil30yasi
تا اوج 14 آذر 1402.pdf
1.66M
✅ رصد جامع فضای مجازی | بررسی و تحلیل واکنش افکار عمومی به *فساد اقتصادی میلیاردی شرکت چای دبش*
https://eitaa.com/tahlil30yasi