▫️خطر ظهور مجدد داعش بیخ گوش عراق/ عضوگیری همچنان ادامه دارد!
#بخش_اول
کشور عراق از جمله کشورهائی است که در برابر گروه های تروریستی از جمله گروه داعش بسیار آسیب پذیر است. یکی از مهمترین دلایلی که عراق را مستعد حضور گروه های تروریستی کرده است اختلافات مذهبی و قومی در این کشور است. عدم تجانس قومی و مذهبی، ثبات و اتحاد در این کشور را پیوسته تحت تاثیر قرار داده است. پس از سرنگونی صدام روند دولت-ملت سازی در عراق به کوشش آمریکا آغاز شد اما این پروژه نتوانست با موفقیت چندانی همراه باشد چرا که منافع متفاوت شیعیان، سنی ها و کردها آنها را از رسیدن به مصالحه واقعی باز می دارد.
بزرگان و ریش سفیدان استان الانبار در غرب عراق نسبت به تکرار سناریو سال ۲۰۱۴ و بازگشت گروه تروریستی داعش به این مناطق هشدار دادند. آنها اعلام کردند که «محمد الحلبوسی» رئیس برکنار شده پارلمان، تلاش هایی را برای اجرای سناریویی مانند سال ۲۰۱۴ در مناطق غربی عراق در دست اجرا دارد.این افراد افزودند: تلاش ها برای اجرای تحصن های بزرگ در مناطق غربی انجام شده است و نهادهای امنیتی نیز از افزایش شمار تروریست های داعشی در منطقه «وادی حوران» و بیابان های غربی خبر داده اند.
بزرگان استان الانبار اعلام کردند که رئیس پیشین پارلمان، از پرونده هایی نظیر آوارگان، عفو عمومی و پرداخت خسارت به مردم این مناطق برای ایجاد شکاف میان ساکنان استان الانبار و دولت عراق سوء استفاده و آن ها را برای مبارزه با حکومت تشویق می کند.
▪️تاریخچه حضور داعش در عراق
پدیداری گروه های تروریستی با گرایشات سلفی در خاورمیانه را اغلب ناظران آگاه، مهمترین رویداد پس از سرنگونی رژیم بعثی در عراق قلمداد می کنند. داعش در راس این گروه های نوظهور، نه تنها به دلیل سازمان داخلی، نحوه عضو گیری و اهداف اعلام شده اش بلکه به علت پیشروی های غیرمنتظره در عراق و سوریه از اهمیت مضاعفی برخوردار است.
داعش با عنوان «جماعت توحید و جهاد» در ۱۹۹۹ تشکیل شد که پس از جنگ ۲۰۰۳ در بیعت با القاعده در حملات علیه نیروهای اشغالگر غربی مشارکت گسترده ای داشت. در اکتبر ۲۰۰۶ با کسب موفقیت هایی در این مسیر و پیوستن شماری از گروه های شورشی سنی مذهب به آن، «شورای مجاهدین» با مرکزیت «جماعت توحید و جهاد» تشکیل یافت که ادعای ایجاد دولت اسلامی عراق را داشت. در سال ۲۰۱۱ به دنبال آغاز جنگ سوریه، این گروه تحت نام «جبهه النصره لاهل شام» به رهبری ابوبکر البغدادی خود را متعهد به جنگ با نیروهای دولتی کرد. این گروه به سرعت در نواحی سنی نشین الرقه، ادلب، دیرالزور و حلب متمرکز شد و در مدت کوتاهی بر این شهرها به پیروزی رسید. در روز نهم آوریل ۲۰۱۳ میلادی، یک پیام صوتی منتسب به ابوبکر البغدادی پخش شد که در آن اعلام کرد که جبهه النصره امتداد دولت اسلامی عراق است و در این نوار، تشکیل گروه دولت اسلامی عـراق و شـام "داعش" را با ادغـام جبـهه النصـره و دولت اسلامی عراق اعلام کرد.
عراق در سال ۲۰۱۷ میلادی پس از سه سال نبرد، پیروزی بر گروه تروریستی داعش را اعلام کرد، اما عناصر و هستههای پراکنده این گروه تروریستی هنوز در برخی مناطق استانهای «دیاله، کرکوک، نینوا، صلاحالدین، الانبار و بغداد» فعال هستند.البته دولت عراق پیوسته در طی سال های پس از ۲۰۱۷ در تلاش بوده است تا هسته های داعش در این کشور را متلاشی کند. در همین راستا مرکز اطلاع رسانی نظامی-امنیتی عراق در اسفند گذشته با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که عملیات نظامی «وعده الحق ۲» را برای پاکسازی بیابان های غرب این کشور از وجود عناصر تشکیلات تروریستی داعش آغاز کرده است. بیانیه مرکز اطلاع رسانی نظامی- امنیتی عراق تاکید داشت: این عملیات، براساس اطلاعات نظامی دریافتی و با هدف متلاشی کردن هسته های تروریستی و پاکسازی بیابان ها از بقایای این گروهک ها تا حد فاصل مرزهای بین المللی و با هماهنگی نیروهای مرزبانی انجام می شود. براساس این بیانیه، یگان های نظامی و امنیتی عراق، ماموریت های خود را در این مرحله مشخص و چارچوب های لازم برای ریشه کنی بقایای عناصر تشکیلات تروریستی داعش و نابودی هسته های این گروه تروریستی را مشخص کرده اند.
کارشناسان سازمان ملل گفتهاند که علیرغم عملیاتهای مستمر مبارزه با تروریسم، داعش به سازماندهی بین پنج الی هفت هزار عضو از تمامی نقاط عراق و سوریه ادامه میدهد. از میان این تعداد ۳۵۰۰ نفر تابعیت عراق و ۲۰۰۰ نفر نیز تابعیت بیش از ۷۰ کشور را دارند.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
🔺فراتر از مرزهای دولتی و تاریخی؛ جهان روسی چه مختصاتی دارد؟
🔸کلیسای ارتدکس روسیه (ROC) اعلام کرده است که مدافع جهان روسی است. مرزهای جهان روسیه به عنوان یک پدیده معنوی و فرهنگی - تمدنی بسیار فراتر از مرزهای دولتی فدراسیون روسیه فعلی و قلمرو تاریخی وسیع روسیه است. این کلیسا اعلام کرد: «در کنار اتباع روسی که در سراسر جهان پراکنده شده اند، جهان…
مرکز: #risu_ua
نویسنده: #UNOUN
لینک منبع اصلی:
https://risu.ua/en/the-rocs-view-russian-world-extends-beyond-the-state-and-historical-borders_n147268
https://eitaa.com/tahlil30yasi
تروریستهای حمله کننده به سیستان و بلوچستان صرفا یک هدف مهم داشتند و آن بر هم زدن امنیت و آرامش حاکم بر ایران زمین و پرت کردن افکار عمومی از مسئله غزه و فلسطین و مهمتر جلوگیری از اقدامات تلافیجویانه در بمباران کنسولگری ایران در دمشق بود.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
33.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش تحقیقی الجزیره
🎥تماشا کنید: روزی که اسرائیل به آمریکا حمله کرد
قسمت سوم
https://eitaa.com/tahlil30yasi
🔺چرا برجام محکوم به شکست بود؟
-بخش اول
حسین دهشیار
مذاکره انسانیترین، اخلاقیترین و کمهزینهترین شیوه مدیریت بحران (در عمیقترین و کلانترین برداشت شیوه حل و فصل بحران) است. مذاکره شکل میگیرد تا در شکل حداکثری، بازی با حاصل جمع جبری مضاعف از بطن گفتوگوها رقم بخورد و یا در قواره حداقلی، بازی با حاصل جمع جبری مختلط متجلی شود. برای اینکه یکی از این دو مهم تحقق یابد وقوف به این نکته ضروری میباشد که بدانیم مذاکره به عنوان مقولهای فرایندمحور به شدت بافتمند باید نگریسته شود. بافتمند بودن بدان معناست که انتظارات، رفتارها و نتایج بر بستر یک مجموعه از اصول بنیادی قواره مییابند، سمنت میشوند و ساختار میگیرند. در مذاکرات مرتبط به برجام این اصول محوری را باید چنین ترسیم نمود که البته آگاهانه نادیده انگاشته شدند.
اصل نظم دهنده سیستم بینالملل؛ نقض قوانین بینالمللی ضرورتاً منجر به تنبیه بازیگری که مرتکب نادیده انگاشتن قوانین شده نمیگردد. از زمان توسیدید در ۴۰۰ قبل از میلاد تا دهه سوم قرن بیست و یکم، برای بیش از ۲۴۰۰ سال این واقعیت حاکم بر روابط بین بازیگری بوده است. البته پر واضح میباشد که در طول قرون در سیستم بینالملل تحولات فراوان به وقوع پیوسته است اما آنچه ثابت بوده همانا اصل نظم دهنده میباشد. پوتین در سال ۲۰۱۴ اعلام کرد که شبه جزیره کریمه بخشی از خاک روسیه میباشد و آن را با توسل به زور ضمیمه کشور خود نمود. کمتر از یک دهه بعد نیروهای رزمی روسیه به کشور مستقل اوکراین و یکی از اعضای سازمان ملل حمله نمودند و به اشغال بیش از بیست درصد خاک این سرزمین تاکنون اقدام کردهاند و مرگ هزاران نفر و آوارگی میلیونها نفر غیر نظامی را سبب شدهاند. اکثر کشورهای جهان بالاخص آفریقایی، آسیایی و آمریکای لاتین نظارهگر و مشغول داد و ستد با کشور ناقض قوانین بینالمللی و دید و بازدید رهبرانشان با پوتین هستند. آمریکا در سال ۲۰۰۳ به خاک عراق هجوم برد و حکومت قانونی این کشور را ساقط کرد و مرگ هزاران نفر را با اقدام غیرقانونی خود رقم زد. امروزه جورج دبلیو بوش در تگزاس دوران پسا ریاست جمهوری را به استراحت مشغول است. اردوغان که قول داده بود به دنبال به قدرت رسیدن منطقه عاری از بحران (سیاست خارجی مبتنی بر قلیلترین مشکل با همسایگان) را طلب خواهد نمود، شمال سوریه را محل تاخت و تاز نیروهای نظامی خود کرده و حتی برای رئیس جمهور کشوری که به آن تجاوز نموده آن اندازه لیاقت قائل نیست که خواست او را برای ملاقات بپذیرد. نیازهای فردی، ملاحظات شغلی، کاهلی ادراکی و ضعفهای شخصیتی منجر به این گشتند که این اصل مورد توجه مذاکره کنندگان برجامی قرار نگیرد. آمریکا برجام را ترک کرد و تحریمهای خانمانسوز که بنیه اقتصادی کشور طرف دیگر مذاکره را در مسیر اضمحلال قرار دادهاند، نهادینه گشتند.
ادامه دارد...
https://eitaa.com/tahlil30yasi
🔺جاسوسی سایبری
وجود،طیف وسیعی از روشهای پنهانسازی در دسترس هکرها به این معنی است که انکار قابل قبول یکی از ویژگیهای اصلی جاسوسی سایبری به شمار می رودکه هرگونه اقدام تلافیجویانه را مشکلساز میکند.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
اعدام به نوبت!
✍دکتر محمد صادق کوشکی
جناب قوه قضائیه!
هر وقت قاتلین شهیدان«محمد حسین حدادیان» و «آرمان علی وردی» را اعدام کردید از قصاص «سرهنگ جوانمردی» صحبت کنید!
آیا خون «مهران سماک» از خون شهیدان حدادیان و علی وردی، رنگین تر است؟ آیا سرعت رسیدگی به پرونده این سه نفر یکسان بوده است؟ و یا این که عدلیه برای صدور حکم پرونده «سماک» عجله دارد؟
اعدام سرهنگ جوانمردی نشانه عدالت و قانونمندی عدلیه نیست! هر وقت قاتلین دو بسیجی شهید و مظلوم، قصاص شدند به عدالت قوه قضائیه، ایمان خواهیم آورد!
شهید حدادیان در سال۱۳۹۶ به دست دراویش تروریست قطعه قطعه شد و قاتلین او نه تنها اعدام نشده بلکه کمافی السابق مشغول شاخ و شانه کشیدن برای نظام و افتتاح خانقاه هستند.
شهید علی وردی در سال ۱۴۰۱ در زیر شکنجه آشوبگران «زن،هرزگی،بی حیایی»به شهادت رسید و هنوز خبری از قصاص قاتلین او نشده است.
#سرهنگ_جوانمردی
https://eitaa.com/tahlil30yasi
چرا امسال دردناکترین روز قدس برای اسرائیل بود؟
✍محمد ایمانی
راهپیمایی امروز، بیسابقهترین و پرشکوهترین روز قدس از زمان برپایی این راهپیمایی به فرمان امام خمینی(ره) بود. اسرائیل هر چند دیر، اما فهمید که وارد چه باتلاقی شده و چه بلای غیر قابل جبرانی را بر سر موجودیت نامشروع خود آورده است. بلایی که ساختار آن نه صرفا نظامی، بلکه معطوف به خشم و خروش کمنظیر افکار عمومی است.
به جرأت میتوان گفت کمتر روز قدسی در ایران و جهان، به گستردگی راهپیمایی امسال بوده است. علت این برانگیختگی کم نظیر، اولا سیلی سنگینی بود که مقاومت فلسطین بر صورت رژیم اشغالگر نواخت؛ ثانیا جنایاتی که رژیم صهیونیستی از سر درماندگی و سردرگمی راهبردی در غزه مرتکب شد و حالا نه راه پیش برای خود گذاشته و نه راه پس. هر چه هم در انظار عمومی بیشتر دست و پا بزند، در این باتلاق خود ساخته بیشتر فرو خواهد رفت.
صهیونیستها در حالی که با عمیقترین شکاف اجتماعی و سیاسی داخلی دست به گریبان هستند، امروز با مشاهده برافروختگی جهانی، بهتر فهمیدند که دست و پا زدنهای دولت نتانیاهو برای ارتکاب جنایتهای افزونتر و چند ماه بقای بیشتر، چه ضربه برگشت ناپذیری به موجودیت نیم بند آنها زده است.
زمامداران صهیونیست، تا شش ماه قبل موفق شده بودند با جلب خیانت برخی دولتهای منطقه، مسیر عادیسازی روابط و پذیرش سیاسی را پیش ببرند. طرح ابراهیم در حال نهائی شدن بود و حتی کسانی، تشکیل ائتلافهای نظامی را زمزمه میکردند.
اما طوفانالاقصی ظرف چند روز، مهندسی دو دههای آمریکا، اسرائیل و برخی زمامداران خائن منطقه را به هم ریخت. دعوای ساختگی شیعه و سنی به حاشیه رفت، سازش با صهیونیستها در کانون نفرت ملتها قرار گرفت، دولتهای منطقه نزد ملتها به بوته آزمون در آمدند، ملتهای خشمگین دوباره به خیابانها برگشتند، و دولتهای پرچمدار مقاومت، به عنوان قهرمان، در کانون توجه ملتهای مسلمان قرار گرفتند.
محور مقاومت، به واسطه حمایت جانانه از ملت مظلوم فلسطین، الهامبخشتر از همیشه نزد ملتها ظاهر شد و توانست بذر بیداری و مقاومت جدید را در دل ملتها بکارد.
امروز، ایران اسلامی به قطب بیداری و مقاومت ضد صهیونیستی تبدیل شده، و این شرافتی بزرگتر، پس از فرماندهی مبارزه با تروریسم در منطقه و ریشهکنی «دولت نیابتی داعش» است. همچنین، در حالی که سیا و موساد و امآیسیکس، برنامه گستردهای برای شکافافکنی در ایران داشتند و دو سال قبل سعی کردند با ایجاد اغتشاشات و درگیر کردن مردم با هم، مجال فعالیت برای گروهکهای ویرانیطلب را فراهم کنند، روز قدس امسال، مجال همدلی دوباره با محوریت انزجار از جنایات رژیم منحوس صهیونیستی شد و اقشار مختلف با انواع سلایق را به میدان انزجار از رژیم صهیونیستی آورد.
در واقع در حالی که صهیونیستها به کمک آمریکا و انگلیس سعی کرده بودند به واسطه استخدام مزدور، پروژههای ویرانگر را در داخل ایران به اجرا بگذارند، اکنون خود از چند جبهه گرفتار مخمصه شدهاند و این در حالی است که در جبهه داخلی هم، شکننده ترین وضعیت ظرف هفت دهه گذشته به سر میبرند.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
#جهت_اطلاع
🟢 نظر برخی شخصیتها و اندیشمندان جهان در مورد امام خمینی(ره) و ابتکار روز جهانی قدس:
👤پروفسور «کوین برت» پژوهشگر و تحلیلگر سرشناس آمریکایی: «در زمانهای که اکثریت رهبران دنیا، اسیر نظم نوین جهانی بانکداری صهیونیستی هستند و برای ظلم و ستم بر مردم خودشان و همچنین مردم دنیا تبانی میکنند، رهبری جمهوری اسلامی ایران یک استثنا و الهامدهنده است.»
👤پروفسور «لارنس دیویدسون» نویسنده و مورخ آمریکایی و استاد دانشگاه وست چستر آمریکا : « برگزاری چنین روزی در ایران و همچنین کشورهای دیگر بسیار با اهمیت و موثر است زیرا هدف صهیونیستها این است که در نهایت فلسطینیانی که از اراضی خود بیرون رانده شدهاند از سوی دنیا به فراموشی سپرده شوند.»
👤«مانوئل گالیا ناروس» نویسنده اسپانیایی : «حتی تصورش سخت است اگر امام، انقلاب اسلامی ایران را بنیان نمیگذاشت به احتمال فراوان دیگر هیچ آزادی، حتی در حد صحبت کردن درباره موضوعی وجود نداشت و اگر امام خمینی این انقلاب را به پیروزی نمیرساند احتمال تشکیل یک محور مقاومت علیه صهیونیسم وجود نداشت کما اینکه اکنون این محور علیه رژیم صهیونیستی در حال مبارزه است.»
👤ریچارد فالک» پروفسور بازنشسته حقوق بینالملل در دانشگاه پرینستون و گزارشگر ویژه سابق سازمان ملل در امور حقوق بشر فلسطین : «به اعتقاد من ایشان همواره دغدغه وحدت مسلمانان سراسر دنیا را داشتند چرا که این مسئله، زندگی بخش قابل توجهی از جامعه اسلامی را که تحت ظلم و ستم بودند برای افکار عمومی جهان برجسته کرد... هیچ شکی نیست که انقلاب اسلامی ایران یک اتفاق بزرگ در اواخر قرن ۲۰ میلادی بود که باعث بیداری جهان اسلام شد. این انقلاب هم بر دولتهای مستبد سکولار کنونی که آلوده به فساد هستند و هم بر ملتها برای آزادی خواهی و زندگی توأم با آزادی تأثیرگذار بود.»
👤پروفسور «رادنی شکسپیر» تحلیلگر برجسته انگلیس : «شخصیت امام خمینی(ره) به گونهای بود که برای تمامی انسانها، استقلال سیاسی، مذهبی، فرهنگی و ملی میخواست و معتقد بود که هیچ ملتی نباید تحت ظلم و ستم قرار گیرد...ظلم و ستمی که بر مردم فلسطین روا داشته میشود آشکارترین نمونه از ظلم و ستم سیاسی و ملی است و میتوان آن را به گونهای ظلم و ستم فرهنگی و مذهبی نیز دانست، چرا که هدف اسرائیل از ظلم و ستم حذف تمامی فلسطینیان از سرزمین فلسطین است.»
👤غالب قندیل» مدیرمرکز مطالعات استراتژیک عربی و بینالمللی لبنان : روز جهانی قدس به نماد نجات ملتهای عربی و اسلامی منطقه تبدیل شده است چرا که پیش از آنکه حضرت امام خمینی(ره) روز جهانی قدس را اعلام کنند رژیم صهیونیستی یکهتاز منطقه بود و هر کاری دلش میخواست انجام میداد ولی از زمانی که روز جهانی قدس از سوی امام اعلام شد مسلمانان جهان و طرفداران فلسطین در سراسر جهان در لوای این روز ضمن فریاد آزادی ملت فلسطین برخورد منفعلانه را با صهیونیستها کنار گذاشته و همصدا و هماهنگ با فلسطینیها، نابودی رژیم اشغالگر را خواستار شدهاند.»
👤نبیل سیف روزنامهنگار و تحلیلگر مسائل سیاسی مصری : «روز جهانی قدس دژی مستحکم در مقابل سیاستهای یهودیسازی و تخریب آثار اسلامی فلسطین اشغالی توسط رژیم صهیونیستی است... حضرت امام خمینی(ره) با اعلام روز جهانی قدس این شهر را پایتخت ابدی فلسطینیها برای جهانیان معرفی کرده است.»
👤انیس فوزی قاسم» حقوقدان اردنی : « مسئله فلسطین بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران روح تازهای به خود گرفته است و قطعاً میتوان گفت که انقلاب اسلامی ایران عامل پیدایش جنبشهای مقاومت در منطقه به ویژه فلسطین بوده است. حمایت از فلسطین از اولویتهای اصلی انقلاب اسلامی ایران بوده و دولتهای منطقه نیز باید ایران را الگوی خود در حمایت از فلسطین قرار دهند.»
👤امین محمد حطیط تحلیلگر مسائل غرب آسیا : «قدس قبله نخست مسلمانان است بنابراین روز جهانی قدس از دو بعد دینی و مردمی بسیار مهم است، ما معتقدیم که احیای روز قدس و گرامیداشت آن در واقع زنده کردن موضوع بازگشت حقوق غصب شده فلسطینیان از سوی اشغالگران و پایبندی به آرمان فلسطین است.»
👤اختر مهدی اندیشمند هندی : «امام خمینی(ره) با نامگذاری جمعه آخر ماه رمضان به عنوان روز جهانی قدس، حمایت از قدس و فلسطین را جهانی کرد... اندیشههای امام خمینی امروز در حال تجلی در کشورهای منطقه است.»
👤پروفسور عبدالشریف" استاد تاریخ دانشگاه دارالسلام در تانزانیا : «این روز که از سوی امام خمینی نامگذاری شده است، هر سال باعث اتحاد میان مسلمانان و مردم جهان در حمایت از مسئله و آرمان ملت فلسطین می شود. هر ساله شاهد این هستیم که این روز در کشورهای مختلفی از جمله تانزانیا برگزار می شود.»
✍ محسن صیاد قنبری
https://eitaa.com/tahlil30yasi
🔴 زدی ضربتی، ضربتی نوش کن.
🔺اسرائیل پس از ارتکاب جنایت بر ضد کنسولگری ایران در سوریه در ۱۳ فروردین از تمام ظرفیتهای خود برای به تأخیر انداختن انتقام ایران استفاده میکند. اسرائیل در خصوص نحوه انتقامگیری ایران، دچار سردرگمی است. سفارتخانه های خود در کشورهای همجوار ایران را خالی نموده است. همچنین از ظرفیت نیروی نیابتی خود یعنی جیش الظلم در حمله تروریستی به چابهار و راسک نیز برای برهم زدن تمرکز ایران نسبت به خودش نیز استفاده نموده است که آنهم به شکست انجامید.
🔺پوتین هم به عبارتی گفته بود: «کشورهایی مثل آمریکا که جنایت رژیم صهیونسیتی در سوریه را در جلسه اخیر شورای امنیت سازمان ملل محکوم نکردند، اگر ایران از حق مشروع خود در انتقام گرفتن استفاده نماید برای رژیم صهیونسیتی آبغوره نگیرند.»
📌 بهرحال اسرائیل اسیر جنگ روانی ایران شده است و باید منتظر ضربه هوشمندانه از سوی جمهوری اسلامی ایران باشد.
✍ محسن صیاد قنبری
https://eitaa.com/tahlil30yasi
Sedaye enghelab navid.mp3
6.58M
📢#صدای_انقلاب شماره۱۱۴۸
💠پنجره
آخرین تحلیلهای روز در رادیو صدای انقلاب
موضوع : تنش و اتفاق اخیر در یکی از درمانگاههای قم
کارشناس: دکتر نوید کمالی کارشناس رسانه
#هنجارشکنی
#تربیت_رسانه
#دشمن
#صدای_انقلاب
🆔 https://eitaa.com/tahlil30yasi
➖➖🍃🌺🍃➖➖🍃🌺🍃➖➖
SedayeEnghelab-Yaddasht 1135.mp3
7.64M
📢#صدای_انقلاب شماره۱۱۵۰
💠یادداشت
💠زدن آیت الله صدیقی یا شلیک به هسته سخت نظام؟
📝#دکتر_یدالله_جوانی
🔹بعد از ادعای رسانهای یاشار سلطانی در ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ مبنی بر فساد زمین ۱۰۰۰میلیاردی از سوی آیت الله صدیقی و فرزندان، ایشان طی نامهای به دادستان تهران، با اشاره به سابقه و اهداف راه اندازی مؤسسهای با عنوان «پیروان اندیشههای قائم» وابسته به حوزه علمیه امام خمینی (ره) ۳نکته کلیدی را که به فهم موضوع کمک مینماید، بیان میدارد...
#تبیین
#یادداشت
#روشنگری
#صدیقی
#صدای_انقلاب
🆔 https://eitaa.com/tahlil30yasi
➖➖🍃🌺🍃➖➖🍃🌺🍃➖➖