🔵 سفر سودمند پزشکیان
و میراث تاریخی ۳ شهید
🔹سفر آقای پزشکیان به عراق، حواشی از آن جنس که بتوان انتقاد یا ایراد گیری کرد، کم نداشت؛
🔻از اظهارات خود وی در فرودگاه که گفت "ما را به دیپلماسی وادار میکنند که بلد نیستیم" و "خیلی خراب نکردم که؟!"، تا حضور فرزند و داماد وی در دیدارهای رسمی؛
🔻و از برخی جزئیات مهم و قابل نقد سفر، تا رویکرد متناقض برخی رسانه ها که در گذشته روابط با عراق را تخطئه می کردند، اما اکنون صرفا به اعتبار حمایت از پزشکیان، به تمجید از این سفر می پرداختند.
🔹اما این حواشی -بعضا قابل توجه و تامل- به اعتبار اینکه اولویت با مصالح کلان و منافع ملی است، نمی تواند، جای متن را بگیرد.
🔹عراق، جزو بزرگترین شرکای فرهنگی، سیاسی، امنیتی و اقتصادی ایران، و عمق راهبردی ماست. مبادله سالانه میلیون ها زائر و گردشگر، دور زدن تحریم های آمریکا، پشتیبانی جبهه مقاومت در سوریه و لبنان از مسیر کریدوری عراق، و تامین ثبات و امنیت منطقه از مسیر درست همسایگی، بخشی از دستاوردهای مهم رابطه عمیق میان دو کشور است و این در حالی است که قدرت های خبیث غربی در طول ده های متمادی، دو کشور را دشمن درگیر با هم تعریف کرده بودند.
🔹تبدیل آن خصومت مهندسی شده به اخوت و همکاری راهبردی، حاصل مسیر مبارکی است که خون شهیدان والامقام دفاع مقدس و دفاع از حرم و مبارزه با تروریسم (به ویژه شهید سلیمانی) هموار کرد. روابط عمیق فعلی، در دولت شهید رئیسی و وزارت شهید امیر عبداللهیان، و با همپوشانی میدان و دیپلماسی ریل گذاری شد.
🔹اهتمام آقای پزشکیان برای تداوم شراکت راهبردی دو همسایه، آن هم در اولین سفر خارجی، اقدام درستی است که باید از آن پشتیبانی کرد.
🔹طبعیتا پیگیری اجرای توافقات قبلی در موضوعاتی مانند راه آهن شلمچه - بصره، تسهیل انتقال درآمدهای صادراتی، اخراج گروه های نروریستی ضد ایران از کردستان عراق و... می تواند بر ارزش و سودمندی روابط میان دو کشور بیفزاید.
🔹تجارت میان ایران و عراق در سال های اخیر به ۱۲ میلیارد دلار رسیده و این در حالی است که کارشناسان می گویند مبادلات تجاری، قابلیت افزایش به ۳۰ میلیارد دلار را دارد. عراق پس از چین، دومین شریک تجاری بزرگ ایران است.
🔻روزنامه آمریکایی وال استریت جورنال چند روز قبل در گزارشی نوشت: "بانکهای عراقی با سوء استفاده از یک سیستم مالی طراحیشده توسط آمریکا، تحریمها را نقض، و میلیاردها دلار به ایران منتقل کردهاند". این، یکی از علل کارشکنی و جنجال غربگدایان علیه روابط تهران- بغداد بوده است.
🔹روابط عمیق و سودمند و سازنده با عراق، بر خلاف کج فهمی کسانی مثل ظریف که میدان و دیپلماسی را در تعارض هم وانمود می کردند، نشانگر درستی و سودمندی "همپوشانی میدان و دیپلماسی" در خنثی کردن شیطنت های چند لایه غرب است.
🖋محمد ایمانی
📤
https://eitaa.com/tahlil30yasi
🔰 فائزه هاشمی: ما زندانیان سیاسی طبل توخالی و دیکتاتورهای حقیری بیش نیستیم!
🔸فائزه هاشمی عضو مرکزیت حزب کارگزاران در نامهای از زندان میگوید مشاهداتش در میان زندانیان سیاسی، حالش را از هر مبارزهای به هم میزند، زندانیان سیاسی در کلام عالی و در عمل خالی، نظریهپردازانی از درون تهی هستند. دیکتاتورهای کوچکی که آنچه را که سالها با آن مبارزه کردهاند، بر سر همبندیهای خود میآورند. او همچنین ادعا کرده که همبندیهای سیاسیاش میخواهند او را بکشند.
🔸در بخشهایی از نامه فائزه هاشمی که با شوک در میان مدعیان اصلاحطلبی و عناصر معارضهجو مواجه شده، آمده است:
🔻مشاهداتم در زندان حالم را از هر مبارزهای به هم میزند، ماندهام بر سر دوراهی، و اما چرا؟ این سطور را با اشک و آه مینویسم و یکی از سختترین تصمیمات در طول زندگی 60 سالهام میباشد، بعد از 22 ماه همراهی و گوشزد و گفتن و هشدار و ندیدن نتیجه، برای بیان حقیقت و آگاهی عمومی که از ویژگیهای شاید خوب و شاید بدم باشد راهی جز نوشتن و انتشار برایم نمانده. حق مردم است که واقعیت را بدانند.
🔻چرا کور و کر شدیم؟ وضعیت به گونهای است که جز زندانیان ریشهدار و یا قدیمی، جدیدالورودها (بالای۹۰%) در کمتر از حداکثر یک هفته، البته اگر ماندگار شوند، شوکه و مبهوت و پشیمان که اینها بودند چهرههایی که آرزوی دیدارشان را داشتیم؟ چه فکر میکردیم و چه دیدیم؟ چگونه از چاله به چاه افتادیم؟ و در آرزوی خلاصی و پی گرفتن زندگی و پشت سر را نگاه نکردن. میگویند در زندان که قدرتی ندارند اینگونهاند، وای اگر قدرتی بگیرند. متأسفانه و شوربختانه راضی میشوند به شرایط موجود و در انتظار و در تلاش برای آزادی، با وثیقه و یا بیوثیقه آزاد میشوند و غیر از مواردی انگشتشمار دیگر خبری در صحنه مبارزات از آنها نمیشنویم.
🔻در زندان آموختم که ما مبارزین طبلی توخالی و دیکتاتورهای حقیری بیش نیستیم. سرود آزادی و عدالت میخوانیم و در چرخه زندگی، ستم را بازتولید میکنیم. از دموکراسی و فرهیختگی میگوییم ولی با زبانی سرکوبگر و طردکننده دیگری بازتولید سلطه و استبداد را رقم میزنیم.
🔻دختر عمویم که به تعبیر خوابهایش باور جدی دارد، چندی پیش در خواب دیده که در زندان توسط همبندیها کشته میشوم. از ما گفتن بود، خود دانید.
متن کامل:👇
https://kayhan.ir/001Eqo
📤
https://eitaa.com/tahlil30yasi
🔰 پزشکیان، گزینه خاتمی نبود و زیر بار تعهد به جبهه اصلاحات نرفت
🔸عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران خبر داد پزشکیان، زیربار تعهدات جبهه اصلاحات نرفت و گزینه خاتمی، جهانگیری بود نه پزشکیان. محمد قوچانی ضمن یادداشتی در مجله آگاهینو نوشت: - به لحاظ اخلاقی، روحانی و رئیسی روابط خوبی داشتند؛ حتی در سال دوم ریاست جمهوری رئیسی، به دعوت او، روحانی به دفتر رئیسجمهور رفت و میهمان رئیسی شد و سعی کرد تجربههای خود را به او منتقل کند.
🔻 در انتخابات مجلس دوازدهم و خبرگان ششم، خاتمی و سیدحسن خمینی حتی از ثبتنام حسن روحانی در انتخابات خشنود نبودند گرچه علی لاریجانی، اسحاق جهانگیری، محمدجواد ظریف و نیز علیاکبر ناطق نوری او را به ثبتنام در انتخابات تشویق کردند.
🔻لاریجانی برای رایزنیهای سیاسی به سید حسن خمینی پیام داد که به خاتمی پیشنهاد دهد که پس از مبارزه انتخاباتی مستقل میان لاریجانی و نامزد اصلاحات نظرسنجی صورت گیرد و بازنده نظرسنجی به سود دیگری کنار رود
🔻خاتمی خواهان نامزدی بود که حاکمیت او را بپذیرد و ملت به او رأی دهد. اما این نامزد چه کسی بود؟ افرادی مانند عبدالله نوری گفتند که مصداق این نامزد کسی جز اسحاق جهانگیری نیست اما خاتمی با اشاره به شرط رأی آوردن تأکید کرد که گزینههای دیگری هم وجود دارد مهمترین گزینههای موردنظر سید محمد خاتمی و نیز سیدحسن خمینی دو نفر بودند مجید انصاری و سید محمد صدر.
🔻مسعود پزشکیان گزینه اول جبهه اصلاحات نبود. چون منشور ۱۵ مادهای خاتمی را نپذیرفت و تعهدنامه جبهه اصلاحات را هم امضا نکرد؛ تعهدنامهای که او را موظف میکرد در صورت تأیید صلاحیت چند نامزد اصلاحطلب به سود نامزد منتخب جبهه اصلاحات کنارهگیری کند.
متن کامل:👇
https://kayhan.ir/001Eqn
📤
https://eitaa.com/tahlil30yasi
♦️ این نامه نشان داد که زندانیان اپوزیسیون چه موجودات خطرناکی هستند!!
🔸فائزه هاشمی در میان اصلاحطلبان و حتی برخی اعضای خانواده به عنوان فردی تندرو شناخته میشود. اما نامه اخیر او از زندان درباره مواضع رادیکال برخی زندانیان سیاسی نشان میدهد که مهار این عناصر تندرو و سوپر رادیکال از سوی مراجع قانونی، اقدامی بجا برای صیانت از امنیت عمومی بوده است.
🔸عضو حزب کارگزاران چندی قبل در نامهای از زندان نوشت: «مشاهداتم در زندان حالم را از هر مبارزهای به هم میزند... زندان اوین، بند زنان سیاسی، همجواری با مبارزین نامآشنا، خاطرات خوب و بد، تلخ و شیرین. در کلام عالی و در عمل خالی، نظریهپردازانی از درون تهی. دیکتاتورهای کوچکی که آنچه را که سالها با آن مبارزه کردهاند بر سر همبندیهای خود میآورند.
🔻همبندیانی که کمتر یارای نقد کردن و یا ایستادن در مقابل آنها را دارند که در این صورت تنگنظریها، تهمتها، پروندهسازیها، هتاکیها، حذف و طردها، تخریب شخصیتها و گاهاً ضرباتی را نوش جان میکنند....
🔻... در زندان آموختم که ما مبارزین طبلی توخالی و دیکتاتورهای حقیری بیش نیستیم... دختر عمویم که به تعبیر خوابهایش باور جدی دارد، چندی پیش در خواب دیده که در زندان توسط همبندیها کشته میشوم. از ما گفتن بود، خود دانید».
🔸کم آودن و به ستوه آمدن فائزههاشمی در مقابل برخی زندایان سیاسی در حالی است که خود وی به تندروی و مواضع به دور از منطق شناخته میشود، تا جایی که برادرش محسن در گذشته از او به عنوان تکنوکرات افراطی یاد کرده بود. محسنهاشمی رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی، در مراسم هفتمین سالگرد رحلت مرحومهاشمی گفته بود: «والده ما از بنده سؤال کرد که چرا فائزه زندان است؟ گفتم خارج از چهارچوب حرف زده است».
🔸فائزههاشمی چند سال قبل در گفتوگو با انصاف نیوز، نسبت به ترامپ ابراز شیدایی کرده و گفته بود: «دوست داشتم ترامپ رای بیاورد، چون فشارها میتوانست ایران را مجبور به تغییر سیاست کند. به خاطر همین فشارهایی که میآورد، بالاخره شاید یک تغییر سیاستی اتفاق بیفتد. شاید اگر فشارهای آقای ترامپ ادامه پیدا میکرد، بالاخره ما مجبور میشدیم یک تغییر سیاستهایی را داشته باشیم.»
متن کامل:👇
https://kayhan.ir/001EtZ
📤
https://eitaa.com/tahlil30yasi
♦️ عبرت شهید رجایی برای آقای پزشکیان
۱) شاید خیلی نتوان بر کسی خرده گرفت که چرا مسعود کشمیری، اجازه یافته بود تا کنار دست رئیس جمهور پیش رفته و بمب را در جلسه شورای عالی امنیت ملی جاسازی کند؟ یا چگونه محمد رضا کلاهی توانست در مقرّ حزب جمهوری اسلامی نفوذ کند و ضمن بمبگذاری، آیت الله بهشتی و یارانش را به شهادت برساند؟ صرف نظر از بی احتیاطی و خوش بینی بیجا، می شود ماجرای نفوذ در آن روزگار را به فقدان سابقه و پرونده درباره افراد نفوذی، و کم تجربگی مدیران نسبت داد، ضمن این که منافقین و دیگر گروه های سرسپرده به بیگانه، هنوز ماهیت خود را آشکار نکرده بودند.
۲) اما امروز بعد از گذشت چهار دهه، هیچ صاحب منصبی حق ندارد در اثر کوتاهی و غفلت، بستری برای تکرار آن حوادث تلخ و عبرت آموز فراهم کند. شهادت شهیدان رجایی و باهنر و بهشتی، هر چند خسارت بسیار بزرگی بود، جامعه ما را تا مدت ها در برابر برخی گونه های نفاق واکسینه کرد. اما خسارت نفوذ، تنها محدود به بمبگذاری و ترور نیست، بلکه می تواند شامل جاسوسی و جمع آوری اسرار، دادن آدرس های گمراه کننده و انداختن در کمین دشمنان، اثرگذاری بر اِدراک مدیران و سوق دادن آنها به بیراهه های مهندسی شده، خطای محاسباتی درباره دوستان و دشمنان و توانمندی های طرفین، و جا به جا اولویت ها و مشغول سازی به حواشی هم بشود. دست سازمان منافقین، به سرعت رو شد و نقاب از چهره سران وطن فروش آن افتاد، اما گونه های دیگر نفاق، ماموریت های دیگری بر عهده داشته اند.
۳) شاید اگر فلان وزیر فرهنگی به لندن نمی گریخت و "اتاق فکر جنبش سبز در خارج" را از سر بلاهت تشکیل نمی داد، هیچ وقت باور نمی کردیم که کسی با سابقه وزارت حاضر شود جایگاه و شرافت خود را بفروشد و در حد سران برخی گروهک های فرومایه برای دولت های غربی پادویی کند. اگر معاون وزیر ارشاد دولت اصلاحات، بعد از ارتکاب چند سال خیانت، به لندن نمی رفت، درBBC آفتابی نمی شد و سپس به عنوان سردبیر شبکه صهیونیستی اینترنشال به اسخدام شبکه رسمی موساد در نمی آمد، کمتر کسی باور می کرد که او نه یک مدیر تراز ایرانی، بلکه پایورMI6 و موساد است. اما دو سال پیش که فرمان پروژه ویرانی طلبی ایران در پوشش آشوب "زن، زندگی، آزادی" از لندن و تلآویو صادر شد و مقامات این رژیم ها پای کار آمدند، دیدیم که شبکه تحت سردبیری معاون وزیر سابق، چگونه به نیابت از موساد، دستور آدم کشی و شرارت و آتش افروزی و تجزیه طلبی و خرابکاری در بازار و انسداد در اقتصاد ایران را صادر می کند.
۴) ماجرا این بار فرق می کرد. فرق دولت موسوم به اصلاحات با دولت شهید رجایی و بنی صدر، این بود که این بار، تجربه اول انقلاب را داشتیم و می دانستیم منافقین چگونه نفوذ می کنند، از چه شگردهایی برای تفرقه افکنی و ایجاد التهاب و درگیری و سرکوب نیروهای خدوم بهره می برند. بر اساس رویکرد غالب تندروها در دولت و مجلس مدعی اصلاحات و بر اساس برخی رفتارهای ارتکابی، ته خط برخی مدیران و نمایندگان مجلس معلوم بود و نهایتا با پناهندگی شماری از آنها، انحلال شان در اپوزیسیون و معارضه با اصل اسلام و انقلاب، نقاب از چهره شان افتاد. مقطع سوم، دولت مدعی اعتدال بود که برخی رویکردهای منافقانه و رادیکال به قیمت نابودی فرصت ها در پیش گرفته شد و نهایتا هم دیدیم که کسانی در حد معاون وزیر ارتباطات، معاون سازمان محیط زیست و مشاور وزیر خارجه و..، پس از برخی خیانت ها، به اروپا و آمریکا گریختند. اینها علاوه بر ده ها مدیر رسانه ای و سردبیر و خبرنگاری است که در طول دو دهه گذشته، در خدمت جریان تحریف (تحلیل های فلج کننده) درآمده و پس از آن که مهره سوخته شده اند، از رادیو فردا وBBC وVOA و اینترنشنال و ... سر در آورده اند.
۵) اکنون آن عبرت ۴۰ساله، پیش روی آقای پزشکیان و دولت اوست. البته روشن است که جمهوری اسلامی امروز، آن نظام نوپای ۴۰سال قبل نیست. ایران عزیز ما به برکت هدایت امام(ره) و رهبری، و مجاهدت مدیران مسئولیت شناسی مثل شهیدان سلیمانی و رئیسی و امیرعبداللهیان، در جایگاهی از اقتدار ایستاده که سایمون تیسدال سردبیر خارجی روزنامه گاردین به صراحت اذعان می کند: "آمریکا دیگر، بزرگترین قدرت در خاورمیانه نیست، ایران است" و نشریه فارن افرز تاکید می ورزد: "ایران در حال ترسیم نقشه خاورمیانه جدید است"
۶) شکست جبران ناشدنی اسرائیل در سه عملیات طوفان الاقصی، وعده صادق و یوم الاربعین، و فراتر از آن، نابودی پروژه بزرگ "شناسایی اسرائیل در قالب پیبمان ابراهیم"، چیزی نیست که صهیونیست ها یا محافل غربی بتوانند پنهان کنند. آمریکا و برخی دولت های اروپایی، همه توان خود را پای جنگ آوردند اما قطعا شرایط، به قبل از ۷اکتبر۲۰۲۳ برنخواهد گشت و بازدارندگی زائل شده اسرائیل(و هیبت زائل شده آمریکا)ترمیم نخواهد شد.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
تحولات ۱۱ ماه اخیر، از عملیات برق آسای طوفان الاقصی، تا گشوده شدن دستان حزب الله و انصارالله و ایران به عمق سرزمین های اشغالی و دریای سرخ و باب المندب و دریای مدیترانه، در طول ۷۹ ساله پس از جنگ جهانی دوم بی سابقه است. همین موشک هایپر سونیک که دیروز از یمن شلیک شد و یازده دقیقه بعد بر قلب تل آویو نشست، در کنار خبر غیر رسمی انتقال رزمندگان یمن به مرزهای فلسطین اشغالی، حاوی دلالت های بسیاری در باره جابه جایی معادلات قدرت در منطقه است.
۷) رهاورد این تولید قدرت همزمان در میدان و دیپلماسی، تجارت ۱۲ میلیارزد دلاری فقط با کشور همسایه و برادر، عراق است که در صورت بستر سازی و رفع موانع می تواند تا بالای ۳۰ میلیارد دلار هم افزایش پیدا کند. روشن است که با چنین تدارکاتی، تحریم های خصمانه تا حدود زیادی کارآیی خود را از دست می دهد. این میراث گرانبها، آسان به دست نیامده است و قدرشناسی و درایت اقتضا می کند که از سوی دولت جدید پاس داشته شود. از لوازم این قدرشناسی، برکشیدن نیروهای متعهد و مسئولایت شناس و وفادار به انقلاب، و مراقبت از نفوذ عناصر بی اعتقاد یا بدسابقه است.
۸) جفا به جمهوریت و اسلامیت و منافع ملی است که حتی مدیریت های رده پایین به مجرمان امنیتی و محکومان قضایی یا فعالان فتنه های نیابتی سپرده شود، چه رسد به اینکه چنین عناصری، به عنوان معاون و مدیر کل یا در ستاد اصلی دولت و گلوگاه های سیاسی و رسانه ای آن منصوب شوند؛ و در ادامه، برخی عناصر متخلف و اخراج شده در مسیر قانونی، مجددا به کار گیری شوند و متقابلا، نیروهای کارآمد و مومن حذف شوند. متاسفانه در برخی انتصابات، احکام قطعی محاکم قضایی و استعلام مراجع اطلاعاتی، دور زده می شود و برخی عناصر بشدت مسئله دار، از در پشتی -بدون این که از گیت ها و فیلترهای ضروری حفاظتی بگذرند، در برخی مراکز مهم دولتی به کار گمارده می شوند. این، می تواند به همان وضعیتی ختم شود که دفتر نخست وزیری و ریاست جمهوری در ابتدای انقلاب، دارای حفاظت فیزیکی بود، اما امثال کشمیری، استثنا بودند و توانستند آن نفوذ پر خسارت را مرتکب شوند. یا نفوذی های بعدی توانستند به اسرار نظام و اتاق تصمیم سازی مدیران دولت دسترسی پیدا کنند و فجایع بزرگ را رقم بزنند.
این، هشداری جدی (مبتنی بر تجارب ملی) است که اگر روند برخی انتصابات غیر قانونی متوقف نشود، چند وقت دیگر باید شاهد رخ نمایی چندین کشمیری و کلاهی یا رمضانپور و باستانی و و کاوه مدنی و...، در مقیاس های مخرّب تر باشیم و در این صورت، بازنده اول، خود دولت و رئیس جمهور محترمی خواهد بود که به نظام و رهبری باور دارد، و اسرائیل و آمریکا را دشمن می شمارد.
۹) حتما هر فتنه و آشوبی، بهانه ای دارد، اما برنامه دشمن را نباید با آن بهانه اشتباه گرفت. تیر ماه ۱۳۷۸ مقارن با اغتشاشات چند روزه در در تهران، ایهود باراک نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفته بود: «گزارش جزء به جزء بحران در ایران را از موساد دریافت می کنم. آشوب در تهران، کل معادلات صلح خاورمیانه را به نفع اسرائیل تغییر خواهد داد».
در فتنه سال ۱۳۸۸ نیز هر چند دروغ تقلب در انتخابات بهانه آشوب افکنی بود، اما آشوبگران در میانه راه فاش کردند: "انتخابات بهانه است/ اصل نظام نشانه است".
در هر دو فتنه ۱۳۸۸ و ۱۴۰۱، رد پای سرویس های جاسوسی CIA، موساد و MI6 برای نا امن کشور و حتی سوق دادن آن به سمت ویرانی و تجزیه توسط گروهک های شرور به وضوح دیده شد. به تعبیر امیر مومنان (ع): "مرد جنگی بیدار است و هر کس بخواهد، دشمن از او چشم بر نمی دارد و به خواب نمی رود". تقلیل این آشوب های نیابتی به اشتباه فلان یا بهمان دستگاه و یا ادعای اینکه نباید گذشته ها را نبش کنیم، خلاف عقل و شرع است.
به بیان شریف امیر مومنان (ع) "اِنَّ الحَقَّ القَدیمِ لا یُیطلُه شیئی". گذشت زمان موجب نمی شود که فراموش کنیم چه کسانی به پایوری در نقشه های جنایتکارانه دشمنان تن دادند و در خون ده ها مدافع مظلوم امنیت مردم شریک شدند؟
مگر می توان شهدای مظلومی مانند آرمان علی وردی و سید روح الله عجمیان را که با همان سبعیت لشکر ابن زیاد به شهادت رسیدند، فراموش کرد، یا از خیانت برخی سیاسیون و رسانه ها در جانبداری از جنایت اشرار آشوبگر گذشت؟ چه رسد به این که در دستگاه های دولتی به آن مرتکبان خیانت، میز و مقامی به امانت سپرده شود! فتنه، خط قرمز قطعی نظام است و کسی حق ندارد در مراعات این خط قرمز، کوتاهی کند.
۱۰) آش ولنگاری در برخی انتصابات چنان شور شده که فلان عضو ستاد رسانهای آقای پزشکیان و یکی از افراد موثر در نامزدی وی می نویسد: " خشت اول چون نهد معمار کج- تا ثریا میرود دیوار کج" و "دیشب یکی، تلفنی در نکوهش تملق دولت و رئیس جمهور گفت. گفتم از همه چی دفاع نمی کنم و در همین توییتر نقد هایی کرده ام، مثلا همه انتصاب ها که با اطلاع دکتر پزشکیان نیست و حتما آدم های اشتباه وارد شده اند.
همچنین است در مورد همه رفتارهای به نام دولت که الزاما مورد تایید او نیست".
یک کانال همسو (عصر اصلاحات) هم در تحلیل ماجرا می نویسد: " شنیدهها حاکی است این فعال رسانه ای که سالهاست در کنار آقای پزشکیان، امور رسانه ایشان را بر عهده داشته، توسط حلقه […] از او دور شده است. او منتقد برخی انتصاب ها در حوزه اطلاع رسانی و دفتر و شورای اطلاعرسانی دولت شده، از جمله انتصاب […] که در اسفندماه ۹۵ به دلایل امنیتی و باج گیری رسانه ای بازداشت شده بود".
۱۱) غیر از رئیس جمهور محترم و اعضای کابینه، دیگران هم درباره انتصاب افراد مسئله دار/ زاویه دار مسئولیت دارند. از دستگاه قضایی و مجلس شورای اسلامی، تا دستگاه های اطلاعاتی، و نهایتا محافل وفادار به نظام و انقلاب و منافع و امنیت ملی. مطالبه قاطع پایبندی به الزامات قانونی و طرد عناصر زاویه دار/ مسئله دار، مسئولیتی نیست که با بدفهمی درباره شعار وفاق، بتوان لوث کرد یا معطل گذاشت. این انتقاد و اعتراض و منع قانونی، عین حمایت دلسوزانه نسبت به دولت و رئیس جمهور محترمی است که موفقت آنها موفقیت نظام و مردم است. و اگر کسی روشنگری و انتقاد نکند، در حق شخص آقای پزشکیان جفا کرده است. به تعبیر شهید بهشتی: "من تلخی برخورد صادقانه را به شیرینی برخورد مجامله آمیز و منافقانه ترجیح می دهم".
۱۲) کشمیری، درست همان زمان که عضو سازمان مجاهدین خلق (منافقین) بود، به دبیری شورای عالی امنیت ملی ر سیده بود. او به قدری مورد اعتماد شهید رجایی بود که اسناد سرّی و فوق سرّی دولت را نگهداری می کرد.
آقای ناطقنوری در خاطرات خود (مرکز اسناد انقلاب اسلامی، ص ۲۴۷) می گوید: «در جلسه روز ۸ شهریور، آقای کشمیری دبیر جلسه بود که وی هم از عوامل نفوذی بود و مع الاسف، حتی شهید رجایی هم به ایشان اعتماد پیداکرده بود". همچنین، محمدحسین رجایی (برادر رئیس جمهور شهید) نقل می کند: "شهید رجایی به قدری به کشمیری اعتماد داشت که پشت سر او نماز می خواند".
🖋محمد ایمانی
📤https://eitaa.com/tahlil30yasi
💠 دو پاسخ کیهان به پزشکیان:
1⃣📹 آقای پزشکیان! قانونشکنی و فتنهگری «اشتباه» و «اختلافنظر» نیست؛ «جرم» است!!
🔸مسعود پزشکیان امروز در پاسخ به سؤال خبرنگار کیهان با تقلیل دادن فتنه و آشوب به یک اختلاف نظر سطحی گفت:
🔺آنچه شما به آن میگوید فتنه، شما تصور میکنید حق با شماست و آنها فکر میکردند حق با آنهاست.
🔸این اظهارات در حالی است که رهبر انقلاب 5 شهریور 1393 فرمودند:
در داخل کشور خطوط قرمز و خطوط فاصله وجود دارد. این را ما همیشه تأکید کرده ایم. یعنی اینطور که می گوییم برادری و اُنس و ... در یک جاهایی است؛ اما یک جاهایی نه و باید خطوطی حفظ شود و برجسته شود و عبور از این خطوط دشوار باشد. مسألهی فتنه و فتنهگران که من روی آن تأکید می کنم، مهم است و از همین قبیل است.
2⃣📹 آقای پزشکیان! توصیه های رهبری درباره به کار گیری افراد غیر قابل اعتماد را دیده اید؟
🔸مسعود پزشکیان امروز در پاسخ به سؤال خبرنگار کیهان درباره به کار گیری مجرمان و افراد زاویه دار در دولت گفت:
🔺اگر یکی در گذشته بر اساس نگاهی که شما دارید و اصلا حق هم با شماست اما آدم توانمندی است؛ به او بگوییم تو بمان کنار چون در گذشته این موضع را داشتی.
🔸رهبر انقلاب 20 تیر 1394 در دیدار با دانشجویان پاسخ آقای پزشکیان را اینطور داده اند:
🔺از عناصری که نامطمئن بودنِ خودشان را اثبات کردند، مطلقاً استفاده نکنید؛ مطلقاً استفاده نکنید. بعضیها هستند که نشان دادند و ثابت کردند که عناصر نامطمئنّیاند. برای چه کسی نامطمئنند؟ ... بیاعتمادی خودشان را برای نظام ثابت کردند، برای کشور ثابت کردند، برای جمهوری اسلامی ثابت کردند؛ هم برای اسلامیّتش، هم برای جمهوریّتش. همینهایی که سال ۸۸ آن بازی را راه انداختند، خب اینها با جمهوریّت نظام جمهوری اسلامی مخالفت کردند، اینها نامطمئنند؛ من استفادهی از اینها را مطلقاً توصیه نمیکنم، بههیچوجه.
📤https://eitaa.com/tahlil30yasi
🔴 دروغ محمد مهاجری در دادگاه ثابت شد
🔻دادستانی، مهاجری را به علت انتشار اخبار کذب و تشویش اذهان عمومی مجرم دانست
خبرگزاری قوه قضاییه:
🔸 با اعلام احضار محمد مهاجری به دادسرای تهران، صبح امروز این فعال رسانهای برای ادای توضیحات و ارائه مدارک و مستندات خود در رابطه با ادعایی که مطرح کرده بود به دادسرای تهران مراجعه کرد.
🔸مهاجری در مطلب خود در فضای مجازی عنوان کرده بود یکی از وزرای دولت سیزدهم حدود ۲۰۰ مشاور داشته است. فرد احضار شده به دادسرای تهران در توضیحات ارائه شده مبنی بر استخدام ۲۰۰ مشاور برای یکی از وزرای دولت قبل، سند و ادله کافی ارائه نکرد.
🔸این گزارش حاکی است مهاجری در اسنادی که به دادستانی تهران برای ادعای خود ارائه کرد اسنادی مربوط به «قرارداد خرید خدمات مشاوره برای وزارت...» به همراه آورده بود که این نوع قراردادها در تمامی دستگاههای اجرایی مسبوق به سابقه است و دستگاهها با توجه به نیاز نیروی انسانی و میزان بودجه در نظر گرفته شده از برخی افراد با توجه به خدماتی که ارائه میدهند در مدت زمان مشخص و ظرف زمانی خاص خرید خدمات میکنند که این خرید خدمات در نوع قرارداد به «قرارداد خرید خدمات مشاوره» شناخته میشود. این نوع از قرارداد در جلسه هیئت وزیران به استناد اصل ۱۳۸ قانون اساسی تصویب شده است.
🔸تحقیقات به عمل آمده از مهاجری و اسناد ارائه شده از سوی او نشان میدهد افراد مورد اشاره نیز در استخدام برای ارائه مشاوره به وزیر دولت سابق نبودهاند و در ذیل وزارتخانه به کارگیری شده بودند.
🔸همچنین این فعال رسانهای در بخش دیگری از مطلب خود عددی را به عنوان مبلغ پرداختی به افراد قرارداد مشاورهای درج کرده بود که این مبلغ هم به تومان درج شده بود که البته عدد صحیح به ریال بوده است.
محمد مهاجری در توییت اولیه نوشته بود (بطور متوسط هرکدام از این مشاوران ۱۳۵ میلیون) دریافت کرده اند که این عدد نیز ۱۳.۵ صحیح است.
🔸با توجه به عدم ارائه مستندات کافی از سوی فرد مورد اشاره و نظر به اینکه اقدام ایشان انتشار خبر کذب بوده که منجر به تشویش اذهان عمومی شده است دادستانی تهران علیه این فرد اعلام جرم و پرونده جهت رسیدگی به شعبه بازپرسی ارجاع شد.
📤https://eitaa.com/tahlil30yasi
♻️ چند نکته راهبردی با توجه به اتفاقات لبنان
🔰 نکات راهبردی در اتفاقات اخیر لبنان این است که شیفت مدلاسیون جنگها از جنگهای کلاسیک و متقارن به جنگهای نامتقارن و شوک آور سوق پیدا کرده است. بنابر این:
1⃣ ماجرای پیجر نشان داد سلاح های کشتار شخصی، جایگزین سلاحهای کشتار جمعی شده است که به صورت هوشمند و هدفمند عمل میکند.
هکهای سایبری بوی خون گرفتهاند. یک ابزار بی خطری مثل پیجر وقتی میشود خطرناکترین بمب همراه، یعنی از این پس هر ابزار متصل به امواج رادیویی و اینترنتی میتواند مانند بمب عمل کند. این بدان معناست که شکل جنگها در حال تغییر است.
2⃣ از هک سایبری سرقت اطلاعات، رسیدیم به هک سایبری برای کشتن افراد. البته هک دستگاه هایی که احتمالا بمب در آنها کار گذاشته شده است که روزها آینده اطلاعات دقیق تری در این خصوص منتشر می شود.
3⃣ اقدام اخیر اسرائیل قطعا باعث اعمال محدودیتها و تغییراتی قانونی در زمینه مقررات ارتباطات رادیویی و مخابراتی کشورها می شود و همه اینها شرایط را در جهان و خصوصا کشورهایی مثل ما سخت تر و امنیتیتر می کنند. از این رو ضروری است که کشورها سرمایهگذاری بیشتری در حوزه امنیت سایبری انجام دهند و زیرساختهای حیاتی خود را در برابر حملات سایبری مقاومتر کنند و در صورت نیاز اقدامات تقنینی انجام شود.
4⃣ با وضع موجود، اینترنت اشیا با محدودیتهای جدی امنیتی مواجه خواهد شد. چون وقتی اشیا در ادارات، کارخانجات، نیروگاه ها، خانه ها و... مجهز به اینترنت و متصل به شبکه شوند، به سادگی با یک حمله سایبری و با یک دستور به عنوان بمب می توانند عمل کنند.
🖋
https://eitaa.com/tahlil30yasi
🔶️ افزایش ناامنی غذایی برای دومین سال متوالی در ایالات متحده
🔹️ آخرین گزارش #ناامنی_غذایی وزارت کشاورزی #ایالات_متحده (USDA) نشان میدهد که ناامنی غذایی از 12.8 درصد در سال 2022 به 13.5 درصد در سال 2023 افزایش یافته است. ناامنی غذایی دو سال متوالی افزایش یافته است.
🔹️ زمانی که اقدامات امدادی قابل توجهی مانند افزایش مزایای کمک غذایی و افزایش اعتبار مالیاتی کودکان در مقابله با همه گیری کووید-19 انجام شد، نرخ ناامنی غذایی در سال 2021 به پایین ترین حد دو دهه اخیر رسیده بود. اما پس از کم شدن شیوع بیماری در سالهای بعد، این دسته از کمکهای غذایی نیز کاهش یافتند و ازطرفی نرخ بالای #تورم نیز باعث بالا رفتن ناامنی غذایی شد.
🔹️ در سال 2023، 33.6 میلیون بزرگسال و 13.8 میلیون کودک در خانوادههای ناامن غذایی زندگی میکردند، در مقایسه با 30.8 میلیون بزرگسال و 13.4 میلیون کودک در سال 2022.
🔹️ نابرابریهای #نژادی قابل توجهی در مشکلات غذایی همچنان ادامه دارد، به طوری که خانوادههای #سیاهپوست، #لاتین_تبار و #بومیان_آمریکا حداقل دو برابر بیشتر از خانوادههای سفیدپوست، آسیایی، بومی هاوایی یا جزایر اقیانوس آرام دچار ناامنی غذایی شدند. این نابرابریها منعکس کننده تأثیر موانع ساختاری است که ریشه در نژادپرستی سیستماتیک، سایر اشکال تبعیض و فقر دارند، که همه اینها کار را برای بسیاری از رنگین پوستان دشوارتر میکند.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
▫️https://eitaa.com/tahlil30yasi
📣 قابل توجه اساتید، پژوهشگران و دانشجویان محترم حوزه مطالعات بینالملل و آمریکا
🔴 یازدهمین شماره فصلنامه علمی مطالعات راهبردی آمریکا منتشر شد.
♦️ در این شماره میخوانیم:
❇️ نقش ایالات متحده آمریکا در همکاری استراتژیک روسیه و چین؛ با تاکید بر دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ و جو بایدن
🖊میلاد پهلوان منگودهی؛ رضا سیمبر؛ حسن بازدار
❇️ سقوط از ارتفاع دموکراسی؛ تحلیلی "توکویل"ی از دلائل افول آمریکا
🖊مهدیه ملازاده؛ محمدتقی قزلسفلی
❇️ عوامل و روشهای جنگ ترکیبی شبکهای آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران
🖊فتح الله کلانتری؛ سیدحسین حسینی
❇️ امکان سنجی استقرار مدل امنیتی هژمونیگرایی در منطقه غرب آسیا در دوران پساآمریکا؛ موانع و چالشهای موجود (۲۰۲۴-۲۰۰۱)
🖊فاطمه ستار؛ الهام رسولی ثانی آبادی
❇️ تحلیل الگوهای مداخله آمریکا در بخشهای اقتصادی ایران با استفاده از ابزار بابوک؛ مکانیزمها، اثرات و راههای برون رفت
🖊سید حمزه صفوی؛ سعید انصارزاده؛ محمدرضا محمدی؛ علیرضا ثمودی
❇️ ارزیابی مقاله «آینده امپراطوری امریکا» سوزان استرنج از دیدگاه حامیان مکتب افول
🖊رضا مجدی
📌 اساتید و پژوهشگران محترم جهت مشاهده و دریافت مقالات و همچنین ارسال آثار خود میتوانند به وب سایت فصلنامه مراجعه فرمایند.
https://asr.ihu.ac.ir/
┄┅═✧❁🇺🇸🌍🇮🇷❁✧═┅┄
▫️https://eitaa.com/tahlil30yasi