چرا تهدید یمن برای غرب قابل حل نیست؟
✍علیرضا تقوی_نیا
ارتش یمن در روزهای اخیر عملیات های بزرگ و چشمگیری را علیه ناوگان دریایی آمریکا در در دریای سُرخ و رژیم صهیونیستی انجام داده که تعجب ناظران سیاسی و نظامی را برانگیخته است.
اهمیت این حملات از آن جنبه است که یمنی ها بزرگترین قدرت های نظامی را به چالش کشیده اند اما کسی نمی تواند آن را متوقف کند.
در خصوص چرایی این مهم چند نکته باید ذکر شود.
1️⃣ یمنی ها ذاتا جنگجو و اهل نبرد هستند و اراده ای پولادین دارند ؛ آمیخته شدن این روحیه و مرام با مذهب زیدی که بر قیام به سیف (شمشیر) تاکید می کند ، آنها را به ملتی رزمنده و آشتی ناپذیر تبدیل کرده است.
به عبارت دیگر جنگیدن مداوم جزو مذهب و یک تکلیف شرعی برای آنهاست نه فقط علاقه و فرهنگ ملی.
2️⃣ یمن کشوری فقیر است که بالای ۸۰ درصد مردم آن در روستا زندگی می کنند و بسیاری از خدمات اجتماعی متعارف در آن وجود ندارد.
🔸️در نتیجه مردم آن چیزی برای از دست دادن نداشته و هیچ نگرانی بابت نابود شدن دارایی راهبردیِ صنعتی و اقتصادی کشورشان ندارند.
3️⃣ مشروعیت دولت نجات ملی برای مردم یمن بالاست و شکافی بین قبایل و مسئولان وجود ندارد، زیرا همه آنها تقریبا در یک سطح زندگی می کنند .
4️⃣ حملات چندین ساله ائتلاف سعودی- اماراتی عملا هرچه در یمن شمالی (مناطق تحت کنترل دولت نجات ملی) وجود داشت را نابود کرد و مشخص نیست اسرائیل و آمریکا برای مقابله با یمن قرار است چه راهبردی را اتخاذ کنند و مثلا کجای آن را بزنند تا آنها را در تنگنا گرفتار ساخته و به تسلیم وادار نمایند.
5️⃣ با همه مسائل فوق یمنی ها به پیشرفته ترین امکانات نظامی مجهز گشته اند و قابلیت ساخت انواع تسلیحات مناسب برای نبرد نامتقارن را دارند؛ به نحوی که در زمینه موشکی و پهپادی از جمله بهترین های جهان هستند.
🔸️برای نمونه حمله اخیر به تل آویو که به وسیله یک موشک بالستیک هایپرسونیک انجام گرفت ، یک شاهکار بود که می تواند در خصوص تاسیسات انرژی و اقتصادی رژیم صهیونیستی نیز تکرار شود.
🔸️حال اسرائیل برای زدودن این تهدید چه خواهد کرد؟ فاصله ۲ هزار کیلومتری با یمن کار را برای نیروی هوایی رژیم سخت کرده، زیرا یمن در مجاورت فلسطین اشغالی نیست که مکررا بشود آن را بمباران کرد و در بَعد اصلا کجای یمن را بمباران کنند ؟
6️⃣ تاکنون ۳ ناو هواپیمابر آمریکایی و ناوگان همراه آن نتوانسته اند ضربه قابل توجهی به توان ارتش یمن وارد کنند تا جایی که با دادن خسارات فراوان مجبور به ترک آبهای دریای سرخ شده اند.
🔸️دیروز نیز یک هواپیمای اف ۱۸ آمریکایی در پی حمله موشکی و پهپادی یمنی ها (احتمالا با آتش پدافند آمریکایی به اشتباه) سرنگون شد و یک آبروریزی بزرگ را برای یانکی ها رقم زد.
🔸️نکته ظریف اینست که آمریکا در برابر کشورهای غیرمطیع از ابزار سیاسی ، اقتصادی(تحریم) و نظامی استفاده می کند؛ اما دولت نجات ملی یمن نه توسط سازمان ملل به رسمیت شناخته می شود نه تحریم های آمریکا روی اقتصاد بدوی و روستایی یمن تاثیرگذار است و نه حمله هوایی به آن می تواند دارایی های نظامی ارتش این کشور ( که زیر کوه است) را از بین ببرد.
7️⃣ در نتیجه احتمالا غربی ها سعی داشته باشند از طریق فعال کردن نیروهای زمینی وابسته به متحدان عربی خود در یمن (مانند عمالقه) دولت نجات ملی را با چالش مواجه سازند؛ ولی نکته اینجاست که ارتش یمن می تواند در صورت لزوم در واکنش به فعال سازی احتمالی مزدوران امارات و سعودی، هر نقطه ای را در عربستان و امارات هدف بگیرد و مراکز اقتصادی، تجاری ، صنعتی و انرژی آنان را دچار اختلال کند و هزاران میلیارد دلار سرمایه گذاری این دول ثروتمند را از بین ببرد.
نباید از از خاطر برد که یمنی ها در ماههای اخیر اجازه نداده اند که حتی یک کشتی آمریکایی ، اسرائیلی ، انگلیسی و ... از دریای سرخ عبور کند و اعتبار تهدید خود را تا بالاترین سطح ممکن ارتقا داده اند.
حال سوال اینجاست آمریکا برای مقابله با تهدیدات یمن چه راهبرد و راهکنشی را در پیش خواهد گرفت ؟ ادامه حملات هوایی یا گزینه ای دیگر ؟
https://eitaa.com/tahlil30yasi
واتس اپ !
✍پریسا نصرآبادی
واقعاً اعضای «شورای عالی فضای مجازی» که ناماش را تریلی نمیکشد، بعد از اینهمه کش و قوس، واتساپ را رفع فیلتر کردهاند؟! خجالت نمیکشند؟
آن هم بعد از ترور شهید هنیه در تهران و احتمال رهگیری او از طریق واتساپ؟ پس از شناسایی، هدفگیری و کشتار مردم غزه توسط جانیان صهیونیست از طریق سیستم هوشمصنوعی و با واسطهی واتساپ؟ و با وجود تمام آنچه رژیم تروریست اسرائیل از طریق پیجرها و واکی_تاکی_ها بر سر مردم لبنان آورد؟
به جای آن که به مردمان کاربر این اپِ خطرناک هشدار دهند و ضرورت استفاده از یک اپ جایگزین را برایشان تشریح کنند، تکتک گوشیهای همراه مردم ایران را به یک بمب ساعتی بالقوه بدل کردهاند و لابد انتظار دارند بابت این موفقیت، به دولت و دستاندرکاران پیگیر موضوع تبریک هم بگوییم!
باورکردنی نیست که پیامرسان بدنامی را رفع فیلتر کردهاند که نه فقط از حداقل استانداردهای امنیت بهرهمند نیست، بلکه بارها به عنوان ابزار جاسوسی، ردیابی و نفوذ به دادههای کاربران از سوی موساد و کمپانیهای به اصطلاح خصوصیِ وابسته به آن، مورد استفاده قرار گرفته است.
آنوقت دانشگاهی مانند یوتیوب یا پلتفرمی مثل ایکس (توییتر) که تمام مقامات رسمی و غیررسمی مملکت در آن حساب کاربری دارند، محل تضارب آراء شهروندان است و هیچ جایگزینی هم برایشان موجود نیست را فعلأ در آبنمک خواباندهاند؛ لابد تا جهش ارزی بعد.
اگر چنین آشکار، دشمن در خانه لانه کرده باشد، نه فقط شرمآور که به نحو دردناکی خیانتبار است.
پ.ن: این گزارش تحقیقی اینترسپت دربارهی واتساپ را بخوانید تا به عمق فاجعه بیشتر پی ببرید:
🌐 theintercept.com/2024/05/22/whatsapp-security-vulnerability-meta-israel-palestine/
#رفع_فیلترینگ
https://eitaa.com/tahlil30yasi
سروده امير شهيدسرتيپ بهرام آريافر –جنگ ايران و عراق –مقاومت 33روزه خرمشهر - جبهه گمرك خرمشهر -در تاريخ21/7/1359
مرا از مرگ ترساني؟
اگر روزي خدا خواهد
جوابت را به نوك اين سنان سرد ميگويم
خليج فارس ميخواهي؟
چنين گستاخ ميگويي ؟
تو خوزستان همي خواهي؟
بدان اين را، ميان آبهاي نيلگونش غرق مي گردي اگر روزي خدا خواهد
اگر روزي امام امت ما اين چنين گويد
رويد وخاك آنجا ،بر سر آن بي همه چيزان فرو ريزيد
به پيشت باز مي گردم
برايت من حديث مرگ مي خوانم
وتخم مرگ افشانم
به پيش آن دروغين رب بي چيزت
سيه روزت بگردانم
تورا بر خاك بنشانم
مرا از مرگ ترساني؟ اگر روزي خدا خواهد
جوابت را به نوك اين سنان سرد ميگويم
خليج فارس ميخواهي؟
چنين گستاخ ميگويي ؟ تو خوزستان همي خواهي؟
بدان اين را،ميان آبهاي نيلگونش غرق مي گردي
سر راه صدايت را
ميان راه تاريك گلو بندم
همان گونه كه روم باستان از پاي افكندم
تورا بر خاك بنشانم
به پيش آن دروغين رب بي چيزت
سيه روزت بگردانم
تورا بر خاك بنشانم
نميداني،نميداني من و هم ميهنان من
به پاس يك وجب زين خاك جاويدان
چه خونها خونبهاي اين سرا كرديم.
خليج فارس ميخواهي؟
چنين گستاخ ميگويي ؟تو خوزستان همي خواهي؟
بدان اين را،ميان آبهاي نيلگونش غرق مي گردي.....
https://eitaa.com/tahlil30yasi
May 11
4_6003851417763190707.mp3
15.16M
📢 سخنرانی استاد رحیمپور ازغدی در خصوص تحولات سوریه
.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
💥انصارالله نباید از معادله زیرساخت دربرابر زیرساخت کوتاه بیاید
♻️رسانه های اسرائیلی از هدف قرار دادن فرودگاه صنعا، نیروگاه برق صنعا و تاسیسات بندر الحدیده گزارش میدهند
تا به اکنون از 7 حمله به صنعا و 3 حمله به بندر الحدیده گزارش میشود.
🔻دیشب نتانياهو در هنگام روشن کردن اولین شمع جشن حنوکا گفت《حوثیها نیز آنچه را که حماس، حزبالله، رژیم اسد و دیگران آموختهاند یاد خواهند گرفت》
پیشتر نیز کاتس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفته بود 《همان کاری را که با غزه، لبنان و تهران کردیم با صنعا و حدیده انجام خواهیم داد!》
🔻قبل از چنین تهدیدی، رژیم صهیونیستی و آمریکا به همراه دولت روباه پیر انگلیس نیز برخی زیرساختهای یمن مانند نیروگاه برق حزیز و بندر حدیده را مورد حمله قرار دادند که در جریان آن چند نفر نیز به شهادت رسیدند. که در حمله متقابل پهپادی انصارالله به ناوهای آمریکایی یک هواپیمای اف۱۸ ارتش تروریستی آمریکا نیز سقوط کرد....
🔻وضعیت کنونی میان انصارالله و رژیم صهیونیستی تا حدودی مشابه تنشها میان حزب الله و رژیم موقت پیش از شهادت فؤاد شکر است. سید مقاومت حسن نصرالله در مراسم شهادت ایشان فرمود حزبالله تمایل به جنگ ندارد و صرفا برای حمایت از غزه اقدام میکند.
🔻پس از شهادت فؤاد شکر و در پاسخ به آن حزب صرفا به هدف قرار دادن پایگاه جاسوسی گلیلوت اکتفا کرد در حالی که رژیم جعلی منتظر پاسخ قدرتمندتری بود. چرا که پیشتر حزب الله 《معادله تلآویو در مقابل بیروت》 را مطرح و معتبر کرده بود.
پاسخ نسبتا ضعیف حزبالله نتانیاهو و آمریکا را به این محاسبه رساند که حزبالله بخاطر مشکلات داخلی لبنان توان وارد شدن به جنگ همه جانبه ندارد و شد آنچه نباید میشد... انفجار پیجرها و بعد شهادت سید حسن نصرالله...
🔻دو روز قبل تایمز إسرائيل فاش کرد《بین رئیس موساد و نتانیاهو درباره نحوه برخورد با ایران اختلاف است. دیوید باردیا رئیس موساد خواستار تمرکز مستقیم بر ایران است ولی نتانیاهو و وزیر جنگش بر حمله به حوثیهای یمن برای شکست کامل حوثیها تاکید دارند.》
🔻به هر حال اکنون پس از سوریه، انصارالله بطور مستقیم یا غیر مستقیم هدف بعدی رژیم موقت برای تضعیف است. اگر انصارالله در پاسخ به حمله به زیرساختهایش سیگنال ضعف بدهد رژیم موقت به سمت حذف رهبرانش بمانند حزبالله خواهد رفت چیزی که رژیم جعلی در آن استاد است.
معادله زیرساخت در مقابل زیرساخت و حذف رهبران در مقابل رهبران میتواند برای انصارالله بازدارندگی ایجاد نماید.
🍀https://eitaa.com/tahlil30yasi
🌎 ترامپ، ونس و حلقه فکری راست جدید
🌿 انتخاب جی. دی. ونس توسط ترامپ به عنوان معاون خود، صرفاٌ انتخاب یک شخص نبود، بلکه انتخاب طیف گستردهای از متفکرین و اندیشکدهها بود که همراه ونس به دولت احتمالی ترامپ وارد میشوند. این حلقۀ فکری را که میتوان راست جدید نام نهاد، تفکری نسبتاً مجزا از سایر جمهوریخواهان دارند. با ظهور ترامپ، این دسته از متفکرین و اندیشکدهها نیز شروع به فعالیت کردند. باورهای این طیف فکری در سخنان و مواضع ترامپ از ۲۰۱۶ تا حال حاضر متجلی شده است: نقد جریان اصلی فراحزبی در سیاست خارجه که حامی نظم جهانی لیبرال است و مبارزه با آنچه که ترامپ مارکسیسم و تفکر چپ میخواند.
💢محافظهکاری ملی و رویکرد ضدساختاری
🔸نقد کلاناستراتژی هژمونی لیبرال، شاکلۀ اصلی سیاست خارجه متفکرین راست جدید و ترامپیست است. افرادی همچون پاتریک دنین، یورام هازونی و کوین رابرت که از نزدیکان و اطرافیان ونس محسوب میشوند، هم دموکراتها و هم نخبگان درونحزبی جمهوریخواه را به دلیل دنبالهروی از سیاست گسترش دموکراسی و ایجاد نظم جهانی لیبرال مورد انتقاد قرار میدهد. آنها محافظهکاری ملی (NATCON) خود را در مقابل لیبرالیسمی میبینند که هم جمهوریخواهانه و هم دموکرات میتواند باشد. برجستهترین مثالهای این تقابل در شکاف میان جمهوریخواهان بر سر تصویب حمایت از اوکراین در کنگره یا حمایت معدودی از جمهوریخواهان همچون دیک چنی از هریس پدیدار شد.
🔸افراد دیگری همچون البریج کولبی نیز در راستای منافع ملی آمریکا، خواهان چرخش تمرکز آمریکا از اوکراین به سمت تایوان و چین هستند. ملیگرایی آنها در عرصه اقتصاد به نقد تجارت آزاد منجر شده است. با این حال، نتکانها به هیچ وجه به انزواگرایی اعتقاد ندارد. مهار چین، حفظ جایگاه ابرقدرتی آمریکا، منوطکردن ماندن در ناتو به اینکه اروپاییها سهم منصفانه دفاعی خود را پرداخت کنند و حمایت سرسختانه از اسرائیل، دلایلی بر نقض انزواگرایی آنهاست.
💢بازگشت به مسیحیت
🔸مبارزه با لیبرالیسم، وجه داخلی نیز دارد. دنین پیشنهاد حکومت آریستوپوپولیستی را میدهد که در آن جنبشی مردمی از پایین، تحت هدایت نخبگان راست جدید و حامی پروتستانیزم، نخبگان دموکرات و چپ را که علیه فرهنگ مسیحی سیاستگذاری میکنند سرنگون کنند. این نخبگان، حکومت جدیدی را برای احیای ارزشهای مسیحی غرب ایجاد میکنند. کوین رابرت، رئیس بنیاد هریتیج، اعلام کرده است که هدف پروژه ۲۰۲۵، نهادینهکردن ترامپیسم در ساختار سیاسی آمریکا است. سهراب احمری، از نزدیکان ونس و یک ایرانیالاصل، خواستار مبارزهای جدیتر با ترقیخواهی در آمریکاست. تمامی این موارد حکایت از تلاش ترامپیستها برای تغییر نخبگان حاکم در آمریکا را دارد تا آمریکا سنتهای دیرینه خود در فرهنگ مسیحی، خانواده و ... را بازگرداند.
💢اندیشکدههای راست جدید
🔸با آغاز ریاست جمهوری ترامپ، به سرعت مجموعهای از اندیشکدههایی بوجود آمدند که هدف آنها بسط تفکرات راست جدید در حزب جمهوریخواه بود. به عنوان مثال، اندیشکدۀ ابتکار ماراتن (تأسیس: ۲۰۲۰) که توسط البریج کولبی و وس میچل ایجاد شد، بیشتر بر روی مهار چین و چرخش از اروپای شرقی به سمت تایوان تمرکز دارد. مؤسسه سیاست اول آمریکا (تأسیس: ۲۰۲۱) از جمله اندیشکدههایی است که ارتباط نزدیکی با جمهوریخواهان کنگره دارد. اشخاص مهمی همچون ایوانکا ترامپ، جراد کوشنر به عنوان مشاور در این اندیشکده فعالیت میکنند.
🔸 اندیشکده American Compass در سال ۲۰۲۰ توسط اوران کَس – از دیگر نزدیکان ونس- تأسیس شد و با سایر مؤسسات راست همچون بنیاد خانواده والتون و امریکن انترپرایز ارتباط دارد. تلاش این اندیشکده، بسط محافظهکاری جدیدی است که ترامپ از ۲۰۱۶ آغاز کرد. اندیشکده ادموند برک (تأسیس: ۲۰۱۸) نیز که ارتباط نزدیکی با بنیاد هریتیج دارد در همین راستا حرکت میکند و یورهام هازونی در آن فعالیت دارد. این اندیشکده از سال ۲۰۲۰ در حال برگزاری کنفرانسهای محافظهکاری ملی است.
💢جمعبندی
✅موفقیت انتخاباتی ترامپ، صرفاٌ بخاطر شخصیت و رفتار جنجالیاش نبود. او باعث ایجاد جناح و تفکر جدیدی درون جمهوریخواهی شد که رنگوبوی ملیگرایانه داشت. اقدامات ترامپ در هشت سال گذشته، باعث ایجاد مجموعه بزرگی شده است که اندیشکدهها، حامیان مالی و متفکران محافظهکار جدید صرفاً بخشی از آن هستند و با پشتیبانی بخشی از افکار عمومی به پیش میرود تا جناح جدیدی را در جمهوریخواهی ایجاد کند. هرچند که هنوز هم این جناح نوظهور نسبت به جمهوریخواهان سنتی، در اقلیت محسوب میشود و تنها به واسطه شخص ترامپ قدرت بیشتری پیدا کرده است؛ اما حتی پس از پایان زندگی سیاسی ترامپ، باید آمادۀ تداوم فعالیت ترامپیسم بود.
منبع: اندیشکده تهران
https://t.me/American_studies1
https://eitaa.com/tahlil30yasi
198.EE.Pod.Watergate.mp3
78.64M
🌎 داستان رسوایی واترگیت نیکسون
رسوایی، واترگیت نیکسون رو از قدرت برکنار میکنه و برای جامعه آمریکا یه شوک تمام عیار میشه. بعد از اون دیگه سیاستمداران به افراد غیرقابل اعتماد تبدیل میشن که دروغ میگن و از قدرتشون برای منافع شخصی شون سواستفاده میکنن. نیکسون هم گرچه در کارنامه سیاسی موفقیتهایی داشته اما تبدیل میشه به نماد سو استفاده از قدرت و توطئه چینی علیه رقیب.
📌"منابع"
مقاله رسوایی واترگیت سایت بریتانیکا، فیلم همه مردان رئیس جمهور و برخی سایت های معتبر تاریخی
https://eitaa.com/tahlil30yasi
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ جفری ساکس:
📍این آمریکا بود که بسیاری از این گروههای تروریستی را تاسیس کرد تا بتواند از طریق آنها در کشورهای دیگر بی ثباتی ایجاد و شورش ایجاد کند...
https://t.me/American_studies1
https://eitaa.com/tahlil30yasi
17.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# وقتی مردم ب میدان می آیند
.
.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
⁉️ 15 سوال مهم از اعضاء شورای عالی فضای مجازی در خصوص رفع فیلتر از شبکه اجتماعی واتس آپ
1️⃣استفاده از شبکه های مجازی خارجی، زمینه خروج کلان داده ها (Big Data) که در علم مدیریت به عنوان طلای نامرئی نام برده می شود را فراهم می آورد و زمینه های سوء استفاده های فراوان کشورهای رقیب و دشمن را ایجاد می کند.
راهکار شما برای عدم خروج کلان داده ها چیست؟ و آیا مسئولیت رأی اخیر خود را بر عهده می گیرید؟
2️⃣ به اذعان رسمی رژیم صهیونیستی، این رژیم از داده های واتس آپ برای شناسایی افراد و دشمنان خود استفاده کرده و می کند. راهکار شما برای جلوگیری از جاسوسی سیستماتیک توسط این شبکه اجتماعی چیست؟
3️⃣بنا به شواهد گسترده، واتس آپ اقدام به جاسوسی از کاربران می کند. چگونه به مقابله با آن خواهید پرداخت؟
4️⃣در اعتراضات سال 1401 این شبکه اجتماعی به بستری برای جذب و آموزش نیروهای خشونت طلب و نحوه ساخت کوکتل مولوتوف و خرید و فروش اسلحه تبدیل شده بود. اکنون چه تضمینی برای عدم رخداد مجدد این اتفاق کسب شده است؟
5️⃣هر کشور مقتدری، مجوز فعالیت در کشور را فقط و فقط در صورت قبول پذیرش قوانین وطنی آن کشور صادر می نماید.
چرا این قاعده منطقی در ایران رعایت نشده است؟
6️⃣چگونه است که اگر یک جوان این کشور بخواهد، یک دکه زیر پله ای برای امرار معاش خود داشته باشد؛ باید از اداره های مختلف کسب مجوز نماید. ولی یک شبکه اجتماعی با سابقه منفی و تأثیرات فراوان برای فعالیت در کشور، نیاز به هیچ مجوزی نخواهد داشت. آیا قائل به اینگونه آزاد سازی در مجوزهای شغلی مردم نیز می باشید؟
7️⃣ چنانچه احیاناً برخی کانالها و گروه های واتس آپ اقدام به انجام اقدامات مجرمانه از جمله فروش اسلحه، تحریک قومیت ها، تقویت دیدگاه های تجزیه طلبانه و ... کردند، مکانیسم و ابزار شما برای مقابله با این اقدامات چیست؟ آیا اساساً هیچ ارتباط اداری با مدیران این شبکه اجتماعی وجود دارد، یا همچنان نامه های دولتهای پیشین بی پاسخ مانده است؟
8️⃣ اعضاء شورا چقدر با مکانیسم الگوریتم های پیچیده این ایپلیکیشن و نحوه مدیریت محتوای آن در کاهش و افزایش سرعت اپلود و دانلود تصاویر و ویدئوهای خاص، میزان رویت پذیری پستها، مدیریت تعداد لایک ها و ... آشنا هستند؟ آیا مکانیسمی برای رخداد عدالت در محتواهای تولید شده وجود دارد، یا مکانیسم ها بر اساس اولویت بخشی به سیاستهای سهامداران این اپلیکیشن می باشد؟
9️⃣ بنا بر شواهد گسترده، سهام این اپلیکیشن در اختیار شرکت های صهیونیستی می باشد و بنا بر فتوای مقام معظم رهبری، استفاده از محصولات این شرکت ها حرام است.
با این شرایط چه توضیحی برای این اقدام شما وجود دارد؟
0️⃣1️⃣ در حالی که اسرائیل هر روزه حرف از تلاش برای نابودی ایران عزیز می زند، رها سازی یک شرکت اسرائیلی برای جمع آوری داده های ایرانیان چه توجیهی خواهد داشت؟
1️⃣1️⃣ آیا کشورهای مدعی آزادی بیان، از جمله آمریکا و .... حاضر هستند به اپلیکیشن هایی چون ایتا و بله و ... اجازه فعالیت در کشور خود را بدهند؟
2️⃣1️⃣ آیا موافقان رفع فیلترینگ از واتس آپ حاضرند، صادقانه و شفاف در جلسات تخصصی و علمی از رأی خود دفاع کنند؟؟؟ و آیا مسئولیت تصمیم خود را بر عهده خواهند گرفت؟
3️⃣1️⃣ چنانچه برخی افراد سودجو، با کمک این بستر اقدام به کلاهبرداری از مردم عادی نمایند، آیا این شبکه هیچگونه تعامل و پاسخگویی با پلیس فتای ایران دارد، یا در نهایت مال باخته خود مسئول هر گونه اتفاقی خواهد بود؟
4️⃣1️⃣ چنانچه این اپلیکیشن در راستای سیاستهای سهامداران خود، اقدام به حذف کانالها و گروه هایی از مردم ایران نمود، آیا مسیری برای احقاق حق مردم وجود دارد؟
5️⃣1️⃣ آیا دبیرخانه شورای عالی فضای مجازی حاضر است، با مردم صادق بوده و صوت مذاکرات جلسه را منتشر نمایند؟
یا در این مورد مردم نامحرمند؟
✍️ هادی مصدق
عضو هیئت علمی گروه علوم تربیتی دانشگاه قم
https://eitaa.com/tahlil30yasi
#اعتماد_به_غرب_و_شرق
✔️تاریخ برای عبرت گرفتن است یا تکرار؟!
✍ یداله یاسینی
1⃣ اولین مورد #لیبی؛ در سال 2004 با امضا ی معاهده منع گسترش سلاحهای هستهای بازرسان آمریکایی و انگلیسی برای ازبین بردن سلاحها وارد این کشور شدند.
امضای معاهدهای نظامی 2006 انگلیس «نامه مشترک صلح و امنیت» و التزام به حمایت از این کشور همچنین پیمان های اقتصادی آمریکا، عهدشکنیهای غرب آغاز شدو تنها پس از گذشت 5 سال آمریکا به صورت هوایی به این کشور حمله کرد!
2⃣ دومین مورد #کره_شمالی؛ در سال 2004 نیز خلع سلاح کره شمالی مورد تاکید قرار گرفت و قرار بر همزیستی مسالمتآمیز این کشور با کشورهای حاضر در مذاکره شد و سرانجام پذیرفت که برنامههای هستهای خود را کنار بگذارد؛ اما هنوز در لیست سیاه و تحریم ِ❗️
3⃣ سومین مورد #عراق؛ تلاش آمریکا برای بازرسی از این کشور از سال 1991 به بهانه سلاحهای شیمیایی نیز آغاز شد. صدام در سال 1998 شروع به همراهی با آمریکا کرد .
اجازه نصب دوربین نظارتی مراکز حساس اجازه بازدید ازسایت های نظامی و قانون آزادی عراق برای تغییر رژیم در این کشور اجرا شد.
با وجود تمام این اقدامات، بازرسان سازمان ملل اعلام کردند "عراق با آنها همکاری لازم را ندارد"❗️
برهمین اساس بود که در آخرین روزهای سال 1998 حمله آمریکا به عراق و جنگ دوم خلیج فارس آغاز شد. و نهایتاً بوش به این کشور در سال 2003 حمله کرد ورژیم بعث را از بین برد!
4⃣مورد چهارم #مصر؛ با وجود تلاش مُرسی برای نزدیکی به آمریکا؛ در 12تیر 1392 پس از ناآرامیهای چندروزه و حالت بحرانی مصر، ونیز پس از کودتایی به دست ارتش مصر، مرسی برکنار و زندانی و سپس دولت نظامی و غربی جایگزین وی شد ❗️
5⃣ مورد پنجم #اوکراین؛ که به بهانه تضمین از سوی آمریکا و روسیه در۱۹۹۴ بمب های هسته ایش را کنار گذاشت و حالا.... ویرانی و اشغال سهمی است که دریافت کرده!
6⃣ مورد ششم؛ سال ۹۴ #ایران هم با دولت روحانی به بهانه #امضای_کری_تضمین_است برجام رو پذیرفت! اما در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ شمسی، دونالد ترامپ رئیسجمهور ایالات متحدهٔ آمریکا رسماً از برجام خارج و بازگشت تحریمها به صورت گذشته را اعلام کرد❗️
7⃣ و مورد آخر #سوریه؛ رژیم صهیونسیتی فقط ظرف مدت کوتاه ۴۸ ساعت گذشته تمامی مراکز استراتژیک و نظامی، امنیتی، علمی، تحقیقاتی همچنین تمامی تسلیحات نظامی از هواپیما تا هلیکوپتر تا سامانه های پدافندی و حتی یگان های زرهی این کشور را بمباران و نابود کرد! علاوه بر این حالا شروع به ترور شخصیت های علمی و دینی و نظامی و بدتر از همه اشغال سرزمین سوریه نموده است که البته تجزیه، کمترین تاوان و سرنوشت محتوم این اعتماد است!
بله این است عاقبت اعتماد به گرگ ها❗️
📍موارد عبرت، بسیار است. به فرموده امام علی (ع):
«ما اکثر العبر و اقّل الاعتبار؛عبرت ها چه بسیار است و پند گرفتن چه اندک!»
✍ یکی از مصادیق را پایین پیام ها ببینید
https://eitaa.com/tahlil30yasi
👇👇