#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#علم_و_پژوهش #معنویت
#رژیم_صهیونیستی #آمریکا
#فلسطین #دانشجو
#اسلام_ناب #آموزش_و_پرورش
✅ شعلهای در دل تاریکی
🆔 @tahlil_shjr
خط حزب الله_۴۴۲.pdf
1.37M
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#علم_و_پژوهش #معنویت
#رژیم_صهیونیستی #آمریکا
#فلسطین #دانشجو
#اسلام_ناب #آموزش_و_پرورش
✅ شعلهای در دل تاریکی
🔶 خطحزبالله در این شماره به مناسبت بیانات روز ۱۲ اردیبهشت رهبر انقلاب، در گزارشی به بررسی خیزش دانشجویان آمریکایی علیه نسلکشی رژیم صهیونیستی در فلسطین در ماجرای جنگ غزه پرداخته است.
🔶 بازخوانی توصیههای رهبر انقلاب به معلمان و مسئولان آموزش و پرورش درباره لزوم «علمآموزی و تربیت انقلابی» از دیگر بخشهای این شماره است.
🔶 همچنین، خطحزبالله از تأکید رهبر انقلاب بر «فهم معانی کلام خداوند در کارهای قرآنی» در حاشیه نامه یکی از مسئولان امور قرآنی خبر داده است.
🌷شماره این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر معلم شهید حضرت آیتالله حاج شیخ مرتضی مطهری تقدیم شده است.
🔸خط حزبالله؛ شماره ۴۴۲
🆔 @tahlil_shjr
#حقوق_بشر
#قانون_اساسی #آمریکا
#آزادی_بیان #رژیم_صهیونیستی
#دانشجو #فلسطین
✅ قدرتنمایی لابی اسرائیل علیه متمم اول قانون اساسی آمریکا در اعتراضات دانشجویان
🔶 اعتراضات وسیع دانشجویان و بعضا اساتید دانشگاههای آمریکا علیه حمایت بیقید و شرط دولت متبوعشان از اقدامات ضد حقوق بشریِ دولت اسرائیل در غزه و کرانهی باختری، پدیده جدیدی در فرهنگ سیاسی آمریکا نیست. ایالات متحده قبلا نظیر این تجمعات را در دهه ۶۰ و ۷۰ میلادی و در اعتراض به جنگ ویتنام، در دهه ۹۰ در اعتراض به جنگ خلیج فارس و در ابتدای هزاره سوم در اعتراض به جنگ عراق به خود دیده است. البته شدت اعتراضات علیه جنگ ویتنام خاصه در اواخر دهه ۶۰ میلادی بسیار زیاد بود تا جایی که در دوران نیکسون حتی به کشته شدن ۴ دانشجو در دانشگاه دولتی کنت انجامید و موجی میلیونی را به راه انداخت. در آن زمان، متفکرانی چون جان رالز، هانس مورگنتا و نوام چامسکی معتقد بودند که مقاومت گسترده مدنی نهایتا دولتمردان آمریکا را مجبور خواهد کرد که نیروهای نظامیشان را از ویتنام بیرون بکشند. البته این اعتراضات خیلی دیر به ثمر نشست و جنگ بیثمر ویتنام تا سال۱۹۷۵ به طول انجامید.
🔶 اما بحثی که در اعتراضات اخیر بسیار برجسته شده، بحث آزادی بیان و تجمعات در محیطهای دانشگاهی آمریکاست. قبل از پرداختن به این موضوع باید گفت که آنچه در وقایع شش ماه اخیر بسیار به چشم آمده، قدرت چشمگیر لابی اسرائیل در جهتدهی سیاست کلی آمریکاست. لابی اسرائیل - متشکل از دهها سازمان و نهاد قدرتمند که AIPAC فقط یکی از آنهاست - بیشک یکی از چند لابی قدرتمند سیاسی در آمریکاست و قدرتی فراحزبی دارد که چون چتری، سیاستسازان برجستهی هر دو حزب اصلی آمریکا را در بر میگیرد. از قضا چند هفته پیش بود که جان میرشایمر - استاد روابط بینالملل در دانشگاه شیکاگو و نظریهپرداز برجستهی واقعگرایی تهاجمی - به مثابه کسی که مهمترین و مفصلترین پژوهش دانشگاهی درباره لابی اسرائیل را منتشر کرده است، گفت که تاثیر لابی بر سیاست آمریکا حالا از هر موقعی بیشتر شده است. اما آیا لابی میتواند مخل متمم اول قانون اساسی آمریکا که ضامن آزادی بیان است شود؟
🔶 اعمال فشار بر موسسات و سازمانهای خصوصی مشمول متمم اول قانون اساسی نیست. برای مثال دولت فدرال نمیتواند روی شرکت متا (مالک فیسبوک، واتساپ، اینستاگرام و..) یا توییتر (در مالکیت فعلی ایلون ماسک) نسبت به اتخاذ سیاستهای خاصی فشار بیاورد. این شرکتها طبق قوانین داخلی خود میتوانند محدودیتهایی را برای کاربران خصوصی خود اعمال کنند چنانکه توییتر در زمان اعتراضات بعد از کشته شدن جورج فلوید، حساب رسمی دونالد ترامپ را هم مسدود کرد. این قاعده شامل دانشگاهها و مراکز آموزشی خصوصی آمریکا - از جمله دانشگاههای مشهوری مانند هاروارد، امآیتی، استنفورد، کلمبیا، پنسیلوانیا، پرینستون، ییل و... - نیز میشود.
🔶 ناگفته پیداست که لابی اسرائیل صاحب نفوذ بسیاری در میان مدیران رده بالای بسیاری از این موسسات خصوصی است فلذا موفق شده تا با معادلانگاریِ اعتراض به دولت اسرائیل و یهودستیزی، استانداردهای خود را بر این موسسات خصوصی تحميل کند که خارج از حیطهی عمومی و شمول متمم اول قانون اساسی آمریکا هستند.
🆔 @tahlil_shjr
#استقلال
#رژیم_صهیونیستی #روشنگری
#فلسطین #تاریخ_معاصر
✅ قصه پر غصه تشکیل دولت اسرائیل
🔶 واللهِ و باللهِ ما در برابر این قضیه مسئولیم؛ اگر میخواهیم به خودمان ارزش بدهیم، اگر میخواهیم قیمت پیدا کنیم، اگر میخواهیم در نزد خدا و پیغمبر خدا محترم باشیم، در نزد ملل جهان محترم باشیم، باید این اصل را زنده کنیم. اگر پیغمبر اسلام زنده میبود، امروز چه میکرد؟ درباره چه مسألهای میاندیشید؟ واللهِ و باللهِ قسم میخورم که پیغمبر اکرم در قبر مقدسش امروز از یهود میلرزد. این یک مسأله دودوتا چهارتاست. اگر کسی نگوید، گناه کرده است. من اگر نگویم واللهِ مرتکب گناه شدهام، و هر خطیب و واعظی اگر نگوید مرتکب گناه شده است. واللهِ و باللهِ ما در برابر این قضیه مسئولیم. به خدا قسم مسُولیت داریم. به خدا قسم ما غافل هستیم. واللهِ قضیهای که دل پیغمبر اکرم را امروز خون کرده است، این قضیه است.
🔶 یهودیهای دنیا بعد از اینکه از ملتهای غیرمسلمان زجر و شکنجه و آزار میبینند (در روسیه، آلمان و بسیاری از نقاط دنیا)، بزرگانشان مینشینند میگویند تا وقتی که ما در اطراف دنیا متفرّق هستیم، در هر جا اقلیتی هستیم، سرنوشت ما همین است. ما باید مرکزی را انتخاب کنیم و همهمان آنجا جمع شویم، اتباع مذهب یهود آنجا جمع شوند. اول هم جایی را که فکر نمیکنند، فلسطین است؛ جاهای دیگر را فکر میکنند. بعد، جنگ بین الملل اول پیش میآید. (البته من خلاصهاش را عرض میکنم. میتوانید کتابهایی را که در این زمینه نوشته شده است بخوانید.) متفقین با عثمانیها میجنگند. اعراب ساده لوح که از حکومت عثمانی به ستوه آمده بودند تحریک متفقین را پذیرفتند. از داخل، علیه حکومت عثمانی جنگیدند به وعده اینکه به خود آنها در مقابل عثمانیها استقلال بدهند.
🔶 انگلیسها به اینها قول قطعی دادند که ما به شما استقلال میدهیم به شرط اینکه به نفع ما با عثمانیها بجنگید. این بیچارهها جنگیدند. در خلالی که این بدبختهای نادان ناآگاه داشتند با دولتِ تاحدودی اسلامی خودشان میجنگیدند، انگلستان قول و قرار خودش را با حزب صهیونیسم که تازه تشکیل شده بود محکم کرد که فلسطین را به شما میدهیم در قلب کشورهای اسلامی.
🔶 جامعه ملل به وجود میآید و تصویب میکند که در دنیا ملتهایی هستند که چون رشد ندارند، ما باید برایشان سرپرست معین کنیم تا اینها را اداره کنند. در واقع میخواستند ارثیه عثمانیها را تقسیم کنند. قسمتی از آنها را دادند به فرانسه، قسمتی را دادند به انگلستان و… از جمله جاهایی که انگلستان گرفت فلسطین بود. گفت من قیم و سرپرست شما هستم؛ رسماً شد کفیل. بعد به صهیونیستها وعده داد که من اینجا را به شما میسپارم. «صهیونیستها» یعنی یهودیانی که دهها قرن بود که در گوشههای دیگر دنیا زندگی میکردند و از نژادهای دیگر بودند. من خودم فکر میکردم که یهودیان موجود، همه از نسل اسرائیلند. حالا میبینم تاریخ تشکیک میکند، میگوید این حرف دروغ است.
🔸 #منبع: متن سخنان استاد مطهری در کتاب حماسه حسینی
🆔 @tahlil_shjr
گلولهای که بر مغزِ «عقلِ انقلاب» نشست.pdf
83.2K
#دشمن_شناسی
#مجاهدین_خلق #بصیرت
#شهید_مطهری #روشنگری
✅ گلولهای که بر مغزِ «عقلِ انقلاب» نشست
🔶 برخی بر این باور هستند که اکبر گودرزی، درک و شعور طراحی ترور مطهری را نداشت، بلکه احتمال قوی آن است که او را کسانی از بیرون گروه، تهییج به این اقدام کردند. گودرزی در اعترافات خود میگوید کسانی که هدف ترور گروه ما قرار گرفتهاند، از نظر ما یا در طبقة سرمایهدار و صاحبان زر بودهاند، و یا در طبقة روحانی و صاحبان تزویر، و یا در طبقة نظامی و صاحبان زور.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای مهدی جمشیدی؛ پژوهشگر و نویسنده انقلاباسلامی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#اقتصاد
#وعده_صادق #پیشرفت
#دانش_بنیان #تنبیه_متجاوز
✅ فرامتن وعده صادق
🔶 عملیات غرورآفرین «وعده صادق» از ابعاد سیاسی، دفاعی، ژئوپلیتیکی، تکنولوژیکی و حتی اقتصادی حائز اهمیت فراوان است که به حمد الله پرداخت و تبیین خیلی خوب و مناسبی درباره این موضوع تا به امروز شده است. با این حال، در کنار نکات و دستاوردهای مهمی که در متن این عملیات وجود دارد، نکات مهمی در فرامتن آن نیز وجود دارد که در اینجا تلاش میشود در قالب پاسخ به یک پرسش بیان شود. سؤال این است، چرا کشوری که به این حد از توان دفاعی رسیده است، نمیتواند در حوزه اقتصاد نیز به سطح بازدارندگی برسد؟
🔶 به منظور درک دقیقتر آنچه در حوزه دفاعی رخ داده است، باید گفت دستیابی ایران به قدرت دفاعی بازدارنده در حالی است که فاصله قدرت دفاعی ایران با کشورهای غربی، به لحاظ زمانی بیش از دو قرن را شامل میشود؛ منظور این است که از ابتدای دوره قاجار (و حتی قبل از آن) که ایران در برابر روسها در دو جنگ متوالی متحمل شکست میشود تا سالهای اخیر، فاصله قدرت دفاعی ایران با کشورهای غربی، به اندازهای زیاد بود که شاید بیش از دو قرن و بیشتر از آن زمان لازم بود تا ایران به قدرتی همپای این کشورها برسد. جالب آنکه شدت و ضعف ایران در حوزه دفاعی به حدی بود که در برهه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، هر گاه دشمنان از ابزار نظامی استفاده میکردند یا حتی به استفاده از آن تهدید میکردند، نتیجهای جز تسلیم در برابر فشارهای خارجی برای ایران نداشت. با این حال، ایران هماکنون در حوزه دفاعی نه تنها این فاصله را از بین برده، بلکه به اعتراف فرمانده سنتکام، در حوزههایی نیز گوی سبقت را از قدرتهای بزرگ دفاعی جهان ربوده است. بهراستی ایران در حوزه دفاعی چه کرده است؟
🔶 یکی از مهمترین رازهای پیشرفت دفاعی ایران، دانشبنیان کردن دفاع است؛ به این معنا که ایران جدیدترین و پیشرفتهترین دستاوردهای علمی را در ساخت و طراحی تسلیحات دفاعی به کار بسته است. توجه به این مهم در حالی است که در اقتصاد کشور، نگاه غالب مبتنی بر گشایشهای خارجی است، نه استفاده از راههای میانبر مطمئنی، چون دانشبنیان کردن اقتصاد. به بیان دقیقتر، ایران در حوزه دفاعی وارد باشگاه قدرتهای بزرگ شده است، چون حوزه دفاعی خود را متناسب با جدیدترین فناوریها بهروزرسانی کرده است. حال برای حل مشکلات اقتصادی نیز باید این شیوه در پیش گرفته شود؛ یعنی ضمن بومیسازی اقتصاد باید به سمت بهروزرسانی و استفاده از آخرین روشها و راهکارهای اقتصادی برای پاسخ به مشکلات و مسائل اقتصادی باشیم.
🆔 @tahlil_shjr
#ولایت_فقیه
#جهاد_تبیین #آمریکا
#فلسطین #رژیم_صهیونیستی
#آموزش_و_پرورش #معلم
✅ مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار معلمان ۱۴۰۳/۰۲/۱۲
🔶 یاد معلم بزرگ و شهید، مرحوم آیتالله مطهری را که این روز همیشه با یاد ایشان همراه است، گرامی میدارم.
🔶 درباره تکریم معلمان
🙏همه باید از معلمین شکرگزار باشند. شما هستید که فرزندان ما را تربیت میکنید، تعلیم میدهید و آنها را برای زندگی دوران عمرشان آماده میکنید
💎«تشکر از معلم» برای توجه دادن افکار عمومی کشور به اهمیت تعلیم و تربیت و اهمیت معلم است.
🔸هرچه شغل معلمی محترمتر باشد⏪جاذبهی آن بیشتر خواهد شد.
🔸وقتی جاذبه بیشتر شد⏪ افراد با سطح بالاتری به این شغل روی خواهند کرد
🔸اگر اینطور شد⏪ کشور از لحاظ تعلیم و تربیت ارتقاء پیدا خواهد کرد
🔶 سرفصلهایی در باب آموزش و پرورش
سایر دستگاهها بهکارگیرنده نیروی انسانیاند، آموزشوپرورش ایجادکننده نیروی انسانی است. هویت منابع انسانی در آموزشپرورش شکل میگیرد
🔶 مسئله تحول آموزش و پرورش
🚨آن چند سالی که سند تحول جدی گرفته نشد، پیشرفتی پیدا نکرد، ضرر کردیم
❇️حالا بحمدالله شنیدم که سند، هم مورد بازنگری قرار گرفته هم «نقشهی راه» برای اجرای آن آماده شده
♦️بدانیم این سند را چه جوری بایستی عمل کنیم که در تمام سطوح آموزشوپرورش اثر خودش را ببخشد
♦️در همه مراحل هم، از عناصر نخبه استفاده بشود
♦️این سند روزبهروز باید بیشتر و بهتر ترمیم بشود
🔶 مسئله توانمندسازی معلمان
🌟توانمندسازی دو جور است:
1️⃣از لحاظ مسائل معیشتی و مادّی و مانند اینها
2️⃣استفاده معلم از نیروی معنوی و معلومات، نیازها و تجربههای لازم برای قوام دادن به کار معلمی
🔶 مسئله معاونت پرورشی
⏪معاونت پرورشی یکی از مهمترین بخشهای آموزشوپرورش است
❇️اوّلین کار: جلوگیری از ایجاد و شیوع آسیبهای اخلاقی و اجتماعی در میان خود جوانها
❇️تبیین مصالح بنیادی کشور و نظام جمهوری اسلامی
👈اگر این میلیونها جوان و نوجوان
💡مصالح بنیادی نظام و کشورشان
💡جبههی دوست و دشمن کشورشان
💡مسائل اساسی مورد نیاز کشورشان را بشناسند
🛡تبلیغات دشمنان برای گمراه کردن افکار عمومی کشور خنثی خواهد شد
🔶 مسئله ثبات مدیریتی در آموزش و پرورش
⭕️در سالهای طولانی گذشته، ما به طور متوسط هر دو سال یک وزیر داشتهایم
⚠️دیگر تکلیف این دستگاه معلوم است چه میشود؛
〽️تا بیایند یک کار اساسی را شروع کنند، باید وزیر برود؛
👇وقتی وزیر رفت، مجموعهی مدیریّتی زیر نظر او هم تغییر پیدا میکند،
⛔️کار اساسی به جایی نمیرسد
✅از مدیریتهای سطح بالا تا سطح متوسط، باید ثبات پیدا کند تا بشود برنامهها را دنبال کرد
🔶 الگوسازی در جامعه معلمین کشور
ما در رشتههای دیگر الگو داریم؛ مثل ورزش و هنر. در جامعهی معلمین، الگوها چه کسانی هستند؟ باید معرفی بشوند. ما به این شوقآفرینی برای معلمین نیاز داریم
🔶 انتظارات از معلمان
♦️توجه به نقش خود در هویتسازی برای دانشآموزان
♦️کشف استعدادهای دانشآموزان
♦️نگاه ملی دادن به دانش آموزان
♦️امیدآفرینی در جوانان
♦️تشویق دانشآموزان به فعالیتهای اجتماعی
♦️مسئله مهارتآموزی در مدارس
🔶 مسئله غزه؛ «مسئله اول» امروز دنیا
صهیونیستها و پشتیبانان آمریکایی و اروپاییشان هر کار هم میکنند که مسئله غزه را از دستور کار افکار عمومی دنیا خارج کنند نمیتوانند
🔶 امروز همهی دنیا دارند میبینند رفتار رژیم صهیونیستی را؛ این یکی از چیزهایی است که موضعِ همیشگی جمهوری اسلامی را برای مردم دنیا ثابت کرد. ملاحظه کنید آمریکاییها و دستگاههای مرتبط با آنها با مخالفت زبانی با اسرائیل چه معاملهای دارند انجام میدهند!
👌این رفتار آمریکاییها هم حقانیت موضع جمهوری اسلامی را در بدبینی به آمریکا نشان داد
🤝نشان داد به همه که آمریکا شریک جرم است. چطور میشود انسان نسبت به یک چنین نظامی، خوشبین باشد یا به حرف او اعتماد بکند؟
🔶 درباره مسائل جاری فلسطین
تا وقتی که فلسطین به صاحبان خودش برنگردد، مشکل غرب آسیا حل نخواهد شد. بعضی خیال میکنند بروند کشورهای اطراف را وادار کنند که روابطشان را با رژیم صهیونیستی عادی کنند، مشکل حل خواهد شد؛ این، مشکل را حل نمیکند، بلکه مشکل را متوجّه میکند به خود دولتهای آنها؛ یعنی آن دولتهایی که بر این جنایات چشم پوشیدند و با آن رژیم دست دوستی دادند، ملتها به جان خود آن دولتها خواهند افتاد.
🔶 باید فلسطین به فلسطینیها برگردد. امیدواریم انشاءالله خدای متعال این آینده را هرچه زودتر برساند.
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#نقدینگی #تورم
#ارز #مسکن
✅ سرمایههای سرگردان و چشماندازهای نامشخص
🔶 هر از چند گاهی عددی در رسانهها برجسته میشود که حجم نقدینگی در کشور به فلان میزان رسیده است. در آخرین برآوردها حجم نقدینگی حدود ۸ هزار همت تخمین زده میشود. این نقدینگی موجب بسیاری از اختلالات اقتصادی در کشور و جامعه میشود. اهمیت این موضوع زمانی بیشتر میشود که توزیع آن نیز بسیار نامتناسب باشد. بنا به گزارشی که یکی از خبرگزاریهای داخلی منتشر کرده است، ۸۰ درصد ثروت کشور در اختیار ۵ درصد از جامعه قرار دارد. بنابراین باید توجه داشت.
1⃣ تجمیع ثروت در دست این بخش از جامعه غالباً محصول تولید نیست و از طریق تجارت و دلالی در بازارهای داخلی و همچنین از طریق صادرات و واردات به دست آمده است. در هر دو حوزه دور از کنترل مؤثر نظام اقتصادی، سودهای به دست آمده فراتر از سود متعارف در بازار بوده است. در این بین، تورم بسیار بالا در کشور و توان فعالان اقتصادی در ایجاد موجهای تورمی در موضوعات خاص به سودآوری این نوع فعالیتها کمک کرده است.
2⃣ نقدینگی مازاد در جامعه که به عنوان ثروت در دست افراد خاصی است، به هر حوزهای وارد شود، نوسان و التهاب ایجاد میکند. قبل از سال و زمانی که فقط سفرهای خارجی آنها شدت گرفت با اینکه حجم نقدینگی زیادی وارد بازار ارز نشد، توانست قیمت ارز را بالا ببرد که با درایت بانک مرکزی و توزیع هوشمندانهتر ارز مسافرتی این التهابات مدیریت شد و زمانی که در مسائل سیاسی و امنیتی نگرانی از حفظ سرمایه خود پیدا میکنند، به فکر تبدیل نقدینگی خود میافتند و بر بازار ارز تأثیر میگذارند. زمانی که وارد بازار مسکن میشوند، قیمت مسکن با تورم سنگین مواجه میشود و به همین شکل در بازارهای دیگر از جمله خودرو، بورس و... .
3⃣ دولت و دستگاه حکومتی نمیتواند به این مسئله بیتوجه باشد و باید بتواند که این نقدینگی را هدایت کند. اگر این نقدینگی سرگردان بماند، حتی اگر با کنترل دولت نتواند در بازارهای مختلف التهاب ایجاد کند، به تدریج از کشور خارج میشود. در حال حاضر، بازار مسکن به دلیل نبود قدرت خرید فاقدان مسکن، چشمانداز روشنی ندارد. بازار خودرو و ارز هم به نوعی تحت کنترل مؤثر دولت قرار دارند، هر چند انتقادات زیادی هم در این زمینه وجود دارد، اگر این نقدینگی مازاد مانند سالهای ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ در بازار بورس هم ورود پیدا کند، میتواند تکرار نتایج سالهای گذشته را داشته باشد.
🔶 سخن پایانی اینکه نقش دولت در این مقطع بسیار تعیینکننده است؛ اگر دولت بتواند این نقدینگی را به سمت تولید سوق دهد که اتفاقاً به نسبت رقبای خارجی از مزیت نسبی هم برخوردار است، میتواند کلید حل مسائل کشور باشد و اگر همچنان سرگردان بماند، میتواند بنیان بحرانهای اقتصادی بعدی را پایهریزی کند.
🆔 @tahlil_shjr
گرگ سیاست اسرائیل چگونه مقابل ایران زانو زد؟.pdf
90.3K
#عزت_ملی
#طوفان_الاقصی #رژیم_صهیونیستی
#فلسطین #غرب_شناسی
#آمریکا #تنبیه_متجاوز
✅ گرگ سیاست اسرائیل چگونه مقابل ایران زانو زد؟
🔶 بنیامین نتانیاهو، گرگ سیاست در رژیم صهیونیستی است. او دو سال توانست برای ششمین بار نخست وزیر شود که طولانیترین دوره تصدی در رژیم است. نتانیاهو تقلای بسیاری در دشمنی با ایران کرد، اما اکنون در حال از پا در آمدن است. هم جنگ و جنایت در غزه را به بدترین شکل باخته، و هم در آستانه تعقیب بین المللی به جرم نسل کشی است. او "اردک در حال شکار شدن" است. نتانیاهو تنها یک نمونه از صدها سیاستمدار معاند صهیونیست یا غربی است که رویای شان درباره به زانو در آوردن ملت ایران، به کابوس تبدیل شد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محمد ایمانی
🆔 @tahlil_shjr
#معنویت
#رژیم_صهیونیستی #نظم_نوین_جهانی
#انقلاب_اسلامی #تمدن_اسلامی
#وعده_صادق #فلسطین
✅ کنشیار (کاتالیزور) برای تغییرِ نظم جهان
🔰 قسمت اول
🔶 بسیاری از اندیشمندان دنیا معتقدند دنیا در حال وارد شدن به مرحله جدیدی است و به زودی نظم نوینی بر جهان حکمفرما خواهد شد. همانطور که رهبر معظم انقلاب هم در چند سال پیش در جمع دانشجویان اشاره کردند، این تغییر نظم دارد اتفاق میافتد اما مهم جایگاه ایران در این نظم و همچنین تولید سختافزارها و نرمافزارهای این نظم جدید است.
🔶 تحلیلگران با تفکرات مختلف از نقشآفرینی قدرتهای اقتصادی روسیه و چین و قدرت نوظهور ایران در این تغییر صحبت کرده و بسیاری چین را محور اصلی آن تصور میکنند؛ اما در این میان ایران برای تحقق تمدن اسلامی و زمینهسازی ظهور، رقیب و مدعی جدی رهبری این نظم است و برای رسیدن به اهدافش نیاز دارد که رهبری این نظم را بر عهده بگیرد؛ اما چگونه؟ درحالیکه دچار مشکلات اقتصادی و انواع تحریمها و فتنهها و جنگ رسانهای و موضوعات تحمیلی دیگر است. در چنین شرایطی واقعه مهم اکتبر، ورقِ ایجادِ نظم نوین را به نفع انقلاب اسلامی ایران برگرداند. طوفان الاقصی یک حرکت فلسطینی بود اما بیشک آبشخور آن تعالیم انقلاب اسلامی بود، و عملیات وعده صادق که در امتداد آن اتفاق افتاد، ظرفیت عظیمی برای ایجاد نظم نوین جهانی به رهبری جبهه مقاومت پدید آورد.
🔶 جبهه مقاومت، طوفانالاقصی و وعدهی صادق، همه ثمرهی ایستادگی نزدیک به نیم قرن مردم ایران بر آرمانهایش _از جمله آرمان فلسطین_ است. اما غزه به خاطر شدت و وضوح درگیری بین دو جبهه، یکی سرتاپا غرق در مادیات، امکانات و قدرت و ظلم و نهایت وحشیگری و دیگری در اوج مظلومیت و در حداقلترین امکانات و حمایت و همچنین به خاطر نقش قدس در اتفاقات آخرالزمانی نقش ویژه دارد.
🔶 شدت فجایع در غزه و حدت مقاومت مردم در این باریکه، جهان را در مقابل پرسشهایی قراردادکه جواب آن در دست انقلاب اسلامی بود. اینکه چطور مردم غزه مقاومت کردند؟ و اینکه چه طور میشود برای همیشه به چنین ددمنشیهایی پایان داد؟ پاسخ به این دو سوال برخی نرمافزارهای نظم نوین جهانی مورد نظر ایران را تبیین خواهد کرد. گرچه دو سوال متفاوتاند ولی پاسخ آنها به هم مرتبط است.
🔶 ظلمستیزی و عدالتخواهی
مردم غزه چه طور مقاومت کردند؟ پاسخ این سوال را در توصیف هوشمندانه حضرت آیتالله خامنهای دامت براکته، از مردم غزه در ابتدای طوفان الاقصی میتوان یافت: «مظلوم مقتدر». ملت فلسطین مظلوم است و این مظلومیت به نظم کنونی دنیا اشاره دارد که جهان را به سلطهگر و سلطهپذیر تقسیم کردهاست و ملتها در مواجهه با این نظم یا باید ذلت را پذیرفته و سلطهپذیر باشند یا عزت را انتخاب کرده و با مال و جان و خون هزینه عزت و آزادی از سلطه را بدهند. مردم مظلوم فلسطین دست خالی، بااقتدار با تأسی به شعار«هیهات مناالذله» حسینی در مقابل سلطهگر بیرحم و حامیان مثلا ابرقدرتش ایستاد و جهانیان را انگشتبهدهن کرد. مردم غزه به صفت حضرت امیر توصیف شدهاند، حضرت علی (علیهالسلام) که مقتدرترین مرد و در عین حال مظلومترین فرد در عالم بود، اسطوره عدالت و ظلمستیزی بود. تظلمخواهی و ظلمستیزی و سلطهستیزی که مطالبه مردم مظلوم مقتدر فلسطین و همهی انسانهای آزاده است، یکی از مهمترین (اگر نگوییم اصلیترین) نرمافزار نظام جدیدی است که ایران انقلابی پیشتاز آن است.
🔶 مردم جهان در آینه فلسطین میبینند که برای رسیدن به عدالت و برابری، باید با نظام سلطه که نظام کنونی جهان است مقابله کنند. ترس جریان استکبار و سلطهگر از طوفانالاقصی و پیروزی وعده صادق این است که ضمن افشای این نظام غیرعادلانه، ملتهای جهان بفهمند این نظام خردشدنی است و باید خرد شود. در نتیجه ایجاد نظام عادلانه ضدسلطه، راه حلی برای پایاندادن به این ددمنشیها است.
🔸 #به_قلم_اساتید: سرکار خانم محدثه زندی
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#معنویت #رژیم_صهیونیستی #نظم_نوین_جهانی #انقلاب_اسلامی #تمدن_اسلامی #وعده_صادق #فلسطین ✅ کنش
#معنویت
#رژیم_صهیونیستی #نظم_نوین_جهانی
#انقلاب_اسلامی #تمدن_اسلامی
#وعده_صادق #فلسطین
✅ کنشیار (کاتالیزور) برای تغییرِ نظم جهان
🔰 قسمت دوم
🔶 معنویت
نکته مهم دیگر در مورد طوفانالاقصی این است که دلیل و تابآوری مردم غزه در مقابل چنین جنایتی چیست و مردم غزه با تکیه بر چه قدرتی تصمیم گرفتند «هیهات مناالذله»ی شوند. پاسخ در معنویت، گمشده بشر امروز، نهفته است. این مفهوم مثل جان است برای مقاومت.
🔶 معنویت همان اکسیری است که مردم غزه را در مقابل ابرقدرتان دنیای مادی تسلیمناپذیر کرده است. آن هم نه معنویت خمار کننده که افیون تودههاست و توسریخور و ذلتپذیر است، نه معنویت منفعلِ گوشه نشین باب دندان سلطهگر، بلکه معنویت فعال، کنشگر و ضدظلم و ضدسلطه. معنویتی که ایران انقلابی به رهبری امام خمینی به جهان عرضه کرد، معنویت ایستاده در میدان که شعار میدهد، علیه ظلم فریاد میزند، اسلحه میسازد و بر دهان ستمگر میزند. معنویتی که نه تنها ضعیف و تابع ظلم نیست، نه تنها اگر سیلی خورد سمت دیگر صورتش را برای سیلی دیگر پیش نمیآورد، بلکه چنان محکم بر دست سیلیزننده میزند که دیگر جرئت زدن نکند.
🔶 معنویت، از مهمترین نرمافزارهای نظم نوین به رهبری ایران، کارکرد خود را در صحنه مقابلهی ملت کمتعداد و کمامکانات فلسطین در مقابل رژیم تادندانمسلحِ برخوردار از حمایت همه جانبهی قدرتهای مادی جهان، به خوبی نشان داد.
🔶 غزهی امروز و همچنین جبهه مقاومت _به ویژه پس از وعده صادق_ بهعنوان الگویی برخوردار از این دو ممیزه انحصاری اسلام انقلابی پیش روی ملتهای جهان است و کارکرد این دو ویژگی را در تغییر معادلات جهان به نفع ملتهای تحت سلطه و مظلوم نشان میدهد.
🔶 این ظرفیت و فرصتی خدادادی است که در صورت درک صحیح از آن و کنشگری موثر، میتواند همچون کنشیار (کاتالیزوری) برای تحقق نظم نوین جهانی به رهبری ایران و ایجاد تمدن نوین اسلامی (که بر پایه فطرت است) عمل کند. و این به شرط حضور فعالانه و هوشمندانه و نه انفعالی اهل قلم و رسانه امکانپذیر است.
🔸 #به_قلم_اساتید: سرکار خانم محدثه زندی
🆔 @tahlil_shjr
#انقلاب_اسلامی
#بیداری_ملت_ها
#دانشجو #آمریکا
#فلسطین #رژیم_صهیونیستی
✅ خیزش دانشگاه های آمریکا و غرب
تحقق وعده های امام خمینی (ره)!
🔶 به راستی در هزاره اخیر هیچ رهبری چون امام خمینی قدس سره از "تحولات آینده" و ترسیم دقیق چهره "جهان فردا"، سخن به میان نیاورد؛ چرا که به تعبیر دقیق امام خامنه ای: امام (ره) انسانی بسیار عاقل، دوراندیش، حکیم، آدمشناس، تیزبین، حلیم، متین و "آیندهنگر" بود.
1⃣ امام از ابتدای نهضت، به اهداف "جهانی" می اندیشید، مرحوم حاج اسماعیل دولابی ره در خاطره ای نقل می نمود: اوائل سال ۴۱ شمسی (بیش از نیم قرن قبل) از تهران به همراه چند نفر به قم مدرسه فیضیه رفتیم، در مدرس مدرسه فیضیه محضر امام رسیدیم، ایشان فرمودند: این حرکتی که ما آغاز نموده ایم در قم نمیگنجد چه بسا در "ایران هم نگنجد"!!
2⃣ بی شک امام یک رهبر الهی فرا مکان و "فرا زمان" بود که یک "ماموریت الهی" و "رسالت زمینه سازی نهضتی جهانی" را عهده دار شدند و بارها به صراحت به "تبیین ابعاد"و اهداف" این ماموریت پرداختند: "معنی صدور انقلاب" ما این است که همۀ "ملتها بیدار بشوند" و همۀ دولتها "بیدار" بشوند و خودشان را...از این "تحت سلطه" بودنی که هستند..."نجات" بدهند، (صحیفه امام، ج 13، ص 281)
3⃣ امام از "لزوم بیداری" ملتها که ترس از صهیونیستهای "اشغالگر قدس" را از بین میبرد سخن گفتند: هر جا (بیداری و تحول الهی که در ایران پیدا شد) پیدا بشود "مسأله حل است"، دیگر "آن وقت نترسید" که: چهار تا فاسد بیایند مسجد الاقصیٰ را بگیرند آن وقت دیگر ترس نکنید، "حل است مسأله"!! (همان، ج 13، ص 90ـ91)
4⃣ امام خمینی با تصریح به ورود جهان به "دوره تحولات شگرف، "بشارت" دادند که: آمال ستمگران و جهانخوران رو به "افول" نهاده و دست ظلم پیشگان جهنمی... در"آستانه قطع شدن" است، (همان، ج ۱۹/ ص ۴۷۶)
5⃣ به نظر نگارنده: امام "پیشاپیش" از پیدایش "امواج عظیم" اعتراضی محرومان بر علیه "نظام سلطه" در فضای سیاسی جهان معاصر، که اکنون بخشی از آن نمایان گردیده، خبر دادند: "با خواست خداوند متعال با "موج عظیم" "پرخاشگران" مستضعف میرود تا بنیان تجاوز بر حقوق بشر را از جا بر کند... گوی وعده خداوند نزدیک است... (همان، ج ۱۹/ ص۴۷۶).
6⃣ امام با بینش عمیق الهی و اشراقی خود به تبیین "شرایط امروز" جهان بالاخص "آمریکا" پرداختند: «مظلومها دیگر نمیتوانند تحت ظلم ابرقدرتها باشند. الان "در آمریکا" هم خود ملت آمریکا "قبول ندارد" این کارهایی را که دارد رئیس شان میکند، الان مردم آمریکا هم "عاصی" شدهاند از دست اینها! دنیا اصلاً به عصیان کشیده شده است.» (همان؛ ج 18؛ ص 323)؛ «در خود آمریکا هم "ملت آمریکا" کمکم "بیدار میشوند" و خواهد شناخت این ابرقدرتهایی که تحمیل میکنند خودشان را بر ملتها» (همان؛ ج 11؛ ص 357).
7⃣ و اکنون آرمان امام خمینی قدس سره و فرمایش امام خامنه ای مبنی بر "فلسطین از بحر تا نهر" فریاد رسای این روزهای دهها هزار دانشجوی آمریکایی گردیده است!! ۸۰۰۰ تظاهرات مردمی در بیش از ۸۵۰ شهر آمریکا (بنا بر گزارش الجزیره) در روزهای گذشته صحنه های بی سابقه ای را رقم زده است.
8⃣ خیزش دانشجویی و ضد صهیونیستی کم نظیر در بیش از ۸۰ دانشگاه آمریکا، در نیویورک، جرجیا، ویرجینیا مونتانا، اوهویو، کالیفرنیا، لس آنجلس، بوستون، آستین تگزاس، و... (به ویژه دانشگاه های ممتاز و تحت نفوذ سنتی صهیونیست ها و یا دانشگاههای شمال آمریکا مثل مینه سوتا، که سابقه کنش های سیاسی کمتر داشته اند) تا سیدنی و ملبورن در استرالیا و دانشگاه ساپینزا در رم ایتالیا و دانشگاه لیدز در انگلیس و سوربن پاریس در فرانسه و مک گیل در مونترال کانادا و...، سران سلطه و غرب وحشی را "شوکه" و جریان "غرب زده داخلی" را "غافلگیر" و متحیر و پریشان! نموده.
9⃣ بی تردید این پدیده بخشی از "بیداری انفسی" و تحقق "عصیان" عمومی است که امام راحل وعده آن را داده بود!! و این تند باد نشانه طوفان است! و تحقق وعده الهی نزدیک.... ان شاالله.
🔶 وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الْأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَىٰ لَهُمْ وَلَيُبَدِّلَنَّهُمْ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْنًا ۚ (نور/۵۵)
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای میر احمدرضا حاجتی
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#طوفان_الاقصی #فلسطین
#رژیم_صهیونیستی #آمریکا
#دانشجو #غرب_شناسی
✅ اعجاز طوفان الاقصی!
🔶 اجرای عملیات هفتم اکتبر توسط حماس و پیامدهایش، از آن جهت اهمیت دارد که اگر منجر به سقوط یا تغییر در دولت نتانیاهو شود، برای اولین بار از زمان تاسیس اسرائیل، فلسطینی ها توانسته اند اراده خود را بر رژیم اشغالگر تحمیل و ارکانش را به لرزه در آورند! نتانیاهو این را میداند و سخت میکوشد با ادامه دار کردن درگیری ها جلوی این اتفاق را بگیرد.
🔶 جنگی که توقفش یک جور شکست، و ادامه اش یک جور شکست دیگر است، با این تفاوت که ادامه آن چند صباحی عمر دولت نتانیاهو را افزایش میدهد، اما توقفش استارت تعقیب قضایی برای نخست وزیر صهیونیستها است.
🔶 دولت بایدن اما از اتفاق بزرگتری میترسد، و آن تبعات عملیات ۷ اکتبر بر انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و شکست احتمالی جوی خواب آلود است! پس لرزه های این عملیات که هفت ماه پیش در سرزمین های اشغالی اجرا شد، حالا سبب تحولات عظیمی در آمریکا و غرب شده است که حوادث این روزهای دانشگاه های ایالات متحده در همین راستا ارزیابی میشود.
🔶 این اتفاقاتی که درون جامعه آمریکایی شاهدش هستیم برای بایدن در انتخابات سم است، لیکن علیرغم تلاش های فراوان نمیتوانند نتانیاهو را به توقف جنگ راضی کنند. به عبارتی نتانیاهو نه تنها منافع خودش را به مصالح اسرائیل گره زده، که حتی شکست دولت بایدن هم برایش اهمیتی ندارد! خلاصه در اهمیت و بزرگی عملیات طوفان الاقصی همین بس که نه تنها قابلیت اسقاط دولت اسرائیل را دارد، که حتی میتواند به کنار زدن یک دولت آمریکایی هم ختم شود!
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای عبدالرحیم انصاری
🆔 @tahlil_shjr
#کنشگری
#بیداری_ملت_ها
#دانشجو #آمریکا
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
✅ اعتراضات دانشجویی و اجتماعی علیه جنایتهای نتانیاهو از آمریکا به کشورهای اروپایی سرایت کرده است
🔶 امروز افکار عمومی شاهد اعتراضاتی در سراسر جهان علیه رژیم کودک کش اسرائیل هستند که تاکنون بی سابقه بوده است. سران کشورهای غربی بخصوص آمریکا و سه کشور انگلیس، فرانسه و آلمان پاسخی برای این پرسش ندارند که چه شده است که دانشجویان آمریکایی در سراسر این کشور معترض اسرائیل هستند.
🔶 جنبش دانشجویی که جنبش حقیقت طلبی در آمریکا به شمار میرود برای نخستین بار با حجم قابل توجهی از اعتراضات از سوی فرهیختگان آمریکایی پس از جنگ ویتنام شکل گرفته و امید میرود تداوم اعتراضات دانشجویان و اساتید آنها در شهرهای مهم و بزرگ آمریکا بر تصمیم گیریهای آمریکا درباره غزه و فشار بیشتر بر نتانیاهو برای پذیرش آتش بس تاثیر بگذارد.
🔶 سران آمریکایی امروز نگران گسل خطرناکی هستند که در جامعه علمی این کشور ایجاد شده است؛ ناظر بر اینکه آمریکا در طول هفت ماه گذشته تمام امکانات مردم این کشور را در اختیار رژیم صهیونیستی برای کشتار مردم غزه قرار داده است بی خبر از اینکه در سراسر دنیا طبیعت دانشجویی در سه کلید واژه خلاصه میشود که عبارتند از جست و جو گری، پرسش گری و کنش گری.
🔶 هنگامی که اساتید آمریکایی با درجات مختلف علمی مثل پرفسوری و دانشجویان در رشتههای تحصیلی مختلف به سیاستهای آمریکا و اسرائیل درباره مردم فلسطین و غزه اعتراض دارند و نزدیک به یک هزار تن از اساتید برجسته و نخبگان دانشجویی توسط پلیس ایالتی آمریکا دستگیر شده اند؛ ضمن اینکه در حال حاضر سی ایالت در آمریکا درگیر جنبش دانشجویی علیه حمایتهای امریکا از اسرائیل هستند بیانگر این واقعیت مهم است که دنیا دیگر چشم خود را بر جنایتهای اسرائیل نمیبندد و ملتها خواستار برخوردهای بسیار جدی با غاصبان و کودک کشان هستند.
🔶 مساله حائز اهمیت این است که اعتراضات دانشجویی و اجتماعی از آمریکا به کشورهای اروپایی سرایت کرده است به طوری که اینک آمریکا و اروپا وارد بحث جدی شدهاند که چگونه باید جلوی گسترش این روند اعتراضی در جامعه علمی خود را بگیرند به این دلیل که در صورت تداوم جنبش دانشجویی طبیعتا شرایط اقتصادی، سیاسی و امنیتی در اروپا و آمریکا وارد مرحله خطرناکی میشود لذا بر آن هستند تا قربانی داشته باشند.
🔶 بی شک آمریکا و کشورهای اروپایی تصمیم گرفتهاند که این قربانی شخص نتانیاهو باشد به دلیل جنایتهایی که در غزه صورت داده است بنابراین دور از ذهن نیست که سناریویی که برای اسرائیل به رشته تحریر درآمده شبیه همان سناریویی است که در جنگ صربستان علیه مسلمانان یوگوسلاوی و بوسنی هرزگوین که در اوایل دهه ۹۰ میلادی شکل گرفت است لذا انتظار میرود به زودی شاهد اجرای این سناریو برای نتانیاهو باشیم شبیه به آنچه برای رهبر صربها پیش آمد لذا میتوان گفت آینده رژیم صهیونیستی بخصوص شخص نتانیاهو در نهایت به چگونگی جنبش دانشجویی در آمریکا وابسته است.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای حسن هانیزاده
🆔 @tahlil_shjr
#روابط_خارجی
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#آتش_بس #وعده_صادق
#عربستان #طوفان_الاقصی
✅ موانع پروژه عادیسازی روابط عربستان سعودی با رژیم صهیونیستی
🔰 قسمت اول
🔶 آمریکا در تلاش است بعد از پایان جنگ غزه با انجام یکسری کارهای دیپلماتیک و فشار روی برخی کشورهای عربی بویژه عربستان سعودی روند عادیسازی روابط اسرائیل با این کشورها را سرعت بخشد و در قبال آن امتیازات محدودی بدهد. وزیر خارجه آمریکا که در یک سفر منطقهای برای رایزنی درباره آتشبس در غزه و شرکت در نشست مشترک با وزرای خارجه کشورهای عربی حاشیه خلیجفارس وارد ریاض شده بود، پس از دیدار با وزیرخارجه عربستان از پیشرفت روند عادیسازی روابط عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی و رسیدن آن به مراحل پایانی خبر داد.
🔶 آنتونی بلینکن گفت: «ابتدا باید به جنگ در غزه پایان دهیم و روند تشکیل کشور مستقل فلسطینی را آغاز کنیم تا پس از آن روند عادیسازی روابط عربستان و اسرائیل پیش رود». وزیر خارجه آمریکا در ادامه افزود: «یک پیشنهاد سخاوتمندانه مقابل حماس گذاشته شده است و امیدواریم تصمیم درستی بگیرد». اظهارات وزیر خارجه دولت بایدن در شرایطی مطرح میشود که ریاض و تلآویو در نزدیکی توافق عادیسازی قرار داشتند. محمد بنسلمان، ولیعهد عربستان سعودی اواخر شهریور سال گذشته در مصاحبه با شبکه فاکسنیوز آمریکا گفت ریاض به عادیسازی روابط با تلآویو به شرط تحقق اهداف فلسطینیان نزدیک میشود. محمد بنسلمان افزود: مساله فلسطین برای عادیسازی روابط با اسرائیل مهم است. ولیعهد عربستان سعودی اظهار کرد: ریاض هر روز بیشتر به عادیسازی روابط با تلآویو نزدیک میشود اما به شرط تحقق اهداف فلسطینیها. وی همچنین گفت: واشنگتن پیشنهادی برای برقراری روابط با اسرائیل ارائه کرد و مذاکرات ادامه دارد و خوب است.
🔶 با این وجود تمام این فعل و انفعالات مربوط به قبل از ۷ اکتبر سال گذشته است. پس از طوفانالاقصی اما معادلات کاملا دگرگون شده است؛ از یک طرف در وضعیتی که ترکیه هم حاضر شده تغییر تاکتیک بدهد و در سیاست اعلامی خود ادعا کرده روابط اقتصادیاش با رژیم صهیونیستی را قطع کرده، عربستان سعودی حاضر نیست در چنین شرایطی زیر بار هزینه بدنامی عادیسازی با اسرائیل برود. از طرف دیگر به گفته ناظران، حتی راهحل ۲ دولتی نیز در ۶ ماه گذشته مطلوبیت خود را تا حد زیادی از دست داده است و طرف اشغالگر اسرائیلی را در نفی حقوق کامل فلسطینیها مصممتر کرده است.
🔶 پایگاه آمریکایی «نشنالاینترست» اواخر بهمن سال گذشته در گزارشی نوشت: «حتی اگر بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل همین فردا دفتر خود را ترک کند باز هم منجر به برقراری صلح در خاورمیانه نخواهد شد، چرا که بسیاری از اسرائیلیها به راهحل ۲ دولتی معتقد نیستند». به نوشته این پایگاه تحلیلی «اما هیچ نشانهای دال بر این وجود ندارد که آسیب ۷ اکتبر نگرش عمومی اسرائیل را به سمت پذیرش ایده یک کشور مستقل فلسطینی تغییر داده باشد». طبق این گزارش، بنیگانتس و همچنین اسحاق هرتزوگ (رئیس رژیم صهیونیستی) و حتی یائیر لاپید، رئیس اپوزیسیون، ناراحتی خود را از لفاظیهای احیا شده دولت بایدن درباره نیاز به راهحل ۲ دولتی از زمان آغاز جنگ علیه غزه ابراز و بهطور خصوصی تأکید کردهاند دولت بایدن از صحبت علنی درباره راهحل ۲ دولتی در پیامدهای حمله حماس در ۷ اکتبر خودداری کند.
🔶 آمریکا در چند ماه گذشته تلاشهای زیادی انجام داد که کشورهای عربی را متقاعد کند با دادن امتیازاتی به این کشورها آنها را در ورطه عادیسازی قرار دهد اما عربستان سعودی چند شرط پیش پای واشنگتن قرار داده است. ابتدا اینکه بعد از عملیات طوفان الاقصی و جنایتهای اسرائیل در غزه، عربستان نمیخواهد بهراحتی و با نگرفتن امتیازات اساسی اسرائیل را به رسمیت بشناسد. دلیل اصلی این موضوع هم به آن برمیگردد که ریاض هراس دارد باقیمانده وجههاش خود در کشورهای اسلامی و عربی خدشهدار شود، موضوعی که برای مصر و اردن در ماههای اخیر رخ داد. مصر بعد از عدم بازگشایی مرز رفح مورد انتقاد مردم عرب قرار گرفت که همدست با اسرائیل است. اردن هم در جریان عملیات «وعده صادق» و حمله موشکی ایران به اسرائیل با همدستی در رهگیری برخی پهپادهای ایران بشدت مورد انتقاد جامعه اسلامی و عربی قرار گرفت و بعد از آن بود که توجیهاتی برای این کار بازگو کرد.
🔶 از سوی دیگر عربستان سعودی به رهبری بنسلمان از آمریکا میخواهد فروش سلاح را به این کشور بیشتر کرده و به ریاض تضمین امنیتی کامل اعطا کند، از طرف دیگر مسیر برنامه هستهای عربستان را تسهیل کند تا این کشور هم در زمره کشورهای هستهای قرار گیرد.
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#روابط_خارجی #رژیم_صهیونیستی #فلسطین #آتش_بس #وعده_صادق #عربستان #طوفان_الاقصی ✅ موانع پروژه عادی
#روابط_خارجی
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#آتش_بس #وعده_صادق
#عربستان #طوفان_الاقصی
✅ موانع پروژه عادیسازی روابط عربستان سعودی با رژیم صهیونیستی
🔰 قسمت دوم
🔶 مهمترین دلیل دیگر هم این است که عربستان از زمان طرح ملک فهد و بعد از آن ملک عبدالله یک موضع مشخص را برای عادیسازی و به رسمیت شناختن اسرائیل داشته است و آن هم «ایجاد کشور فلسطین» در مرزهای ۱۹۶۷ است. ملک عبدالله سال ۲۰۰۲ و بعد ۲۰۰۶ این طرح را به اتحادیه عرب داد که با حمایت برخی کشورهای عربی همراه شد. به همین دلیل بعید به نظر میرسد ریاض از این موضع آن هم بعد از عملیات طوفان الاقصی عقبنشینی کند. عربستان میداند به رسمیت شناختن اسرائیل آن هم بدون گرفتن امتیازاتی مثل بازگشت آوارگان و ایجاد کشور فلسطینی عاقبتی مانند مصر در زمان سادات خواهد داشت که از اتحادیه عرب سالها تعلیق شد و بسیاری از کشورهای اسلامی هم مصر را که قبل از سادات یکی از پرچمداران مبارزه با اسرائیل بود بایکوت کردند.
🔶 به همین دلایل عربستان سعودی بر سر دوراهی مهمی قرار گرفته است. محمد بنسلمان هم میخواهد کاری کند که بدون امتیازات موثر و قوی تن به این موضوع ندهد. فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان سعودی در نشست وزیران خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی درباره غزه در شهر جده اعلام کرد زمان به رسمیت شناختن کشور فلسطین به پایتختی قدس شرقی از سوی کشورهای جهان فرا رسیده است.
🔶 بن فرحان گفت: جامعه بینالملل باید به مسؤولیت خود در دفاع از غیرنظامیان در غزه و ممانعت از کوچاندن اجباری آنان عمل کند. جامعه بینالملل همچنان در توقف کشتار در نوار غزه ناکام است.
🔶 همچنین علاوه بر افکار عمومی عربستان، افکار عمومی در فلسطین نیز شدیداً مخالف این تحول است. لغو بازدید سفیر عربستان (در فلسطین)، نایف بن بندر، از مسجدالاقصی در سفر اخیر نامبرده به سرزمینهای اشغالی موید این ادعاست. این تصمیم احتمالاً به دلیل نگرانی از واکنش منفی و خشمآلود نمازگزاران فلسطینی انجام شده است. چنین واکنشی چندی پیش دامن محمد السعود، بلاگر عربستانی حامی عادیسازی را هم گرفت. زمانی که او از مسجدالاقصی بازدید میکرد مردم علیه وی شعار دادند و او را از مسجد بیرون کردند. مخالفت با عادیسازی به عربستان و فلسطین محدود نمیشود، بلکه همه کشورهای اسلامی را در بر میگیرد.
🔶 بر اساس نظرسنجی موسسه معتبر الموشر العربی، اکثریت مردم در همه کشورهای عربی مخالف عادیسازی هستند. این مخالفت شامل کشورهایی که با اسرائیل رابطه برقرار کردهاند مانند مصر، اردن و مراکش نیز میشود. در واقع همه عادیسازیهایی که تاکنون در جهان اسلام انجام شده غیردموکراتیک و مغایر نظر مردم بوده است و از این حیث نوعی دیکتاتوری و فاقد اعتبار مردمی است. از طرفی عادیسازی روابط با اسرائیل مغایر طرح صلح عربی است که سال ۲۰۰۲ در اجلاس اتحادیه عرب در بیروت به تصویب همه دولتهای عربی رسید. براساس این طرح کشورهای عربی زمانی اسرائیل را به رسمیت خواهند شناخت که این رژیم از اراضی اشغالی سال ۱۹۶۷ (کرانه باختری، غزه و بلندیهای جولان) عقبنشینی کند و اجازه دهد کشور مستقل فلسطینی به پایتختی قدس در این اراضی تشکیل شود. البته پیشتر کشورهایی مانند امارات و بحرین این مصوبه را زیر پا گذاشتند اما عربستان خود طراح و پیشنهاددهنده این طرح است. عربستان در زمان پادشاهی ملک عبدالله، پادشاه سابق این کشور، طرح مزبور را مطرح کرد که مورد تایید کشورهای عربی و اسلامی قرار گرفت.
🔶 جان کلام، استدلالهای عربستان را بنفرحان گفته است. وزیر خارجه عربستان اعلام کرد: عربستان سعودی تنها در صورتی با اسرائیل روابط دیپلماتیک برقرار میکند که یک کشور فلسطینی در مرزهای ۱۹۶۷ خود به پایتختی قدس شرقی به رسمیت شناخته شود و تجاوز به نوار غزه پایان یابد. وزارت خارجه سعودی تاکید کرده ضروری است «مردم فلسطین به حقوق مشروع خود دست یابند».
🆔 @tahlil_shjr
انقلاب فرهنگی امام صادق(ع) برای جهاد بود.pdf
91.8K
#هویت
#جهاد_تبیین
#وحدت
#تاریخ_صدر_اسلام
✅ انقلاب فرهنگی امام صادق (ع) برای جهاد بود
🔶 امام صادق علیهالسّلام صرفاً بهدنبال یک جریان صرف اجتماعی و انقلاب تُند و خشن اجتماعی نیستند، حضرت در منظومه فکریشان واضح است که به رفتارهای فرهنگی و گفتمانی تقدم میدهند. جهادی که امام صادق علیهالسلام به آن مشغول است تبیین نرمافزار علمی فرهنگی است، ایجاد یک نرم افزار و ساختار خاص اعتقادی است، ایجاد یک مذهب متمایز در همه زمینهها و ابعاد با جامعه عامه جهان اسلام است، این بهمراتب و بهشدت از هر شمشیر برداشتنی و از هر علم کردنی، برای بنیعباس خطرناکتر است. انقلاب فرهنگی امام صادق علیهالسلام در ذهن ما اولویت دارد، نه برای فرار از جهاد، بلکه برای جهاد و بلکه دولت بنیعباس بهتر و بیشتر و شدیدتر هم با این جنس از جهاد مقابله میکند، چون این جهاد مانایی و ماندگاری بیشتری دارد.
🔸 #گفتار_اساتید: حجتالاسلام والمسلمین محمد مهدی طباخیان؛ کارشناس تاریخ اسلام
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#غرب_شناسی #فلسطین
#رژیم_صهیونیستی #حقوق_بشر
#منطقه #مقاومت
✅ روندهای امیدساز
🔶 اگرچه مروری بر روندها و رخدادهای منطقهای و جهانی در وهله اول چیزی جز ظاهر غلبه زشتیها و بدیها در جای جای دنیا نشان نمیدهد، اما تعمق و تأمل دقیقتر نشان از تغییر پارادایم فکری و سیاسی به نفع ارزشهای الهی و انسانی است. این موضوع در حالی خارج از اراده مدعیان اداره جهانی به وقوع میپیوندد که سردمداران تمدن غرب از رنسانس به این طرف و در ادامه با ایجاد زائده رژیم غاصب در هارتلند غرب آسیا که مهد تمدنهای الهی و انرژیهای زمینی بوده، کمر به هدم و نابودی ارزشهای الهی و انسانی بسته و بیتوقف در چند سده اخیر، هر فکر و عملی را در ساحت سیاست، فرهنگ، اقتصاد و اجتماع برای رسیدن به برتری و ثروت به منصه ظهور رساندهاند.
🔶 اما نتیجه سیاستهای آنها فرو رفتن بیشتر در باتلاق سکولاریسم، بیاخلاقی، تقلیل سرمایهها و چوب حراج به تتمه دروغ بزرگ حقوق بشری غربی بوده است؛ چرا که غرب از این نکته کلیدی غافل بوده است که ابزارها و فناوریهای گوناگون آسانساز حیات بشری میتواند به مثابه تیغ دو دم عمل کند، یعنی همان قدر که ابزار تحمیق و استثمار انسانها را برای پرکردن جیب نظام سرمایهداری فراهم میکند، زمینه رشد، آگاهی و ضرورت تکریم انسانیت و مقاومت برای حفظ این سرمایهها را نیز مهیا میکند.
🔶 اینکه امروز دنیا به شدت در برابر زر، زور و تزویر غرب و استانداردهای دوگانه آن مقاومت و پایمردی میکند، نشان از این روندهای شوقآفرین در دنیای دهشتناک غربساخته است. در روزهای اخیر، جنبش انسانیـ دانشجویی در بیش از ۷۰ دانشگاه آمریکایی میخواهد با کنار زدن نقاب تمدن پوشالی غربی، به روندهای چند صد ساله غرب در ارائه استانداردهای دوگانه از آزادی، صلح و امنیت اعتراض کند. البته باید دید در این مصاف کدام سو پیروز میشود؟ آیا پژواک این صداها و نداها قادر است از سپر آهنین «جاهلیت معاصر غرب» عبور کند و در اروپا و جاهای دیگر این کره خاکی هم طنینانداز شود؟
🔶 آیا نتیجه آن، جمعکردن افسار توحش رژیم صهیونیستی خواهد بود؟ بیتردید، اصل این حرکت و روند آغاز شده از این نظر مبارک است که میتواند آرمان فلسطین و سایر ملل تحت ظلم را سر دست بگیرد و بگوید انسان، انسان است، سیاه و سفید، غربی و مسلمان ندارد. تبیین این موضوع با لحاظ تمام ابعادش حائز اهمیت است و ما را در جبهه حق و انسانیت قرار میدهد. چه کسی میداند شاید همین روندهای امیدساز راه را برای تحقق جمله رهبر حکیم انقلاب اسلامی در ۲۵ فروردین ۱۳۸۵ که فرمودند: «قضیه فلسطین کلید رمزآلود گشوده شدن درهای فرج به روی امت اسلامی است»، هموار کند. انشاءالله
🆔 @tahlil_shjr
#روابط_خارجی
#فلسطین #رژیم_صهیونیستی
#مصر #آتش_بس #منطقه
#بیداری_ملت_ها #آمریکا
✅ طرح صلح ابراهیم در بحبوحه جنگ غزه
🔰 قسمت اول
🔶 در حالی که جنگ غزه هنوز پایان نیافته و زمزمههای حمله رژیم صهیونیستی به شهر رفح در جنوبیترین نقطه نوار غزه به گوش میرسد، و نیز در شرایطی که تلاشهای سیاسی برای پیشبرد مذاکرات آتش بس در جریان است، آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا از پیشرفت روند عادی سازی روابط عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی و رسیدن آن به مراحل پایانی خبر داده است.
🔶 بلینکن در سفر منطقهای خود در عربستان سعودی تاکیده کرده است آمریکا و عربستان در طول ماه گذشته میلادی اقدامات فشردهای را برای عادی سازی روابط ریاض و تل آویو انجام داده و احتمال دارد، تلاشهای دوجانبه عربستان و آمریکا در این باره به زودی به نتیجه برسد.
🔶 در این راستا، توماس فریدمن تحلیلگر و یادداشت نویس نیویورک تایمز چندی پیش نوشته بود اسرائیل ناگزیر است بین رفح و ریاض یکی را برگزیند. بدین معنی که یا باید به رفح حمله کند و از امتیازات صلح ابراهیم صرف نظر کند و در افکار جهانی منزویتر شود، یا این که با خروج از غزه و سپردن آن به یک نیروی بین المللی، روند عادی سازی با ریاض و سایر ملتهای عرب را در پیش گیرد. البته بلینکن توافق عربستان و اسرائیل را منوط به مقدماتی از جمله پایان یافتن جنگ غزه و روند تشکیل کشور مستقل فلسطینی دانسته است. اما به نظر میرسد اعلام این موضوع در بحبوحه جنگ غزه و ناکامی تلاشها برای ایجاد آتش بس متضمن پیامهای خاصی به اطراف مختلف میباشد.
🔶 اما چرا آمریکا در شرایط کنونی و در بحبوحه جنگ غزه طرح صلح ابراهیم را مطرح کرده است؟ آنچه که مربوط به اسرائیل میشود، ظاهرا واشنگتن قصد دارد با نوعی تهدید و تطمیع، اسرائیل را از ادامه نبرد غزه و حمله به رفح بازدارد. این اقدام پس از آن صورت میگیرد که اختلاف بین جو بایدن رئیس جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در باره جنگ غزه تشدید شده و به زغم آن که بایدن در جریان گفت وگوی خود با نتانیاهو بر تعهد آهنین آمریکا نسبت به اسرائیل تاکید کرده است، اما تاکید کرده که در جریان حمله به رفح از این رژیم حمایت نخواهد کرد. افزایش اعتراضات داخلی آمریکا علیه جنگ غزه به ویژه از سوی دانشجویان که از دانشگاه کلمبیای نیویورک آغاز شده و به سایر دانشگاههای این کشور و جهان در حال سرایت است، از جمله عواملی است که دولت آمریکا را در ادامه حمایت از اسرائیل در تنگنا قرار داد است.
🔸 #به_قلم_اساتید:آقای فرزان شهیدی؛ کارشناس مسائل بین الملل
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#روابط_خارجی #فلسطین #رژیم_صهیونیستی #مصر #آتش_بس #منطقه #بیداری_ملت_ها #آمریکا ✅ طرح صلح ابر
#روابط_خارجی
#فلسطین #رژیم_صهیونیستی
#مصر #آتش_بس #منطقه
#بیداری_ملت_ها #آمریکا
✅ طرح صلح ابراهیم در بحبوحه جنگ غزه
🔰 قسمت دوم
🔶 در هر حال روند عادی سازی برای رژیم صهیونیستی همچنان دارای موضوعیت و جذابیت است و حتی دولت نتیانیاهو به عنوان افراطیترین دولت تاریخ این رژیم از ابتدا اعلام کرده بود که یکی از اولویتهای سیاست خارجه اش در سطح منطقه عادی سازی روابط با عربستان سعودی میباشد. عادی سازی روابط خصوصا با عربستان برای اسرائیل مزایای زیادی در بردارد که شاید مهمترین آن منزوی شدن جمهوری اسلامی ایران و جریان مقاومت در منطقه محسوب میشود. در واقع اسرائیل با هدایتو اشراف آمریکا قصد دارد از طریق پیوستن عربستان سعودی به روند سازش، به اختلاف بین محور مقاومت و جریان سازی در منطقه دامن زده و به زعم خود امنیت و مشروعیت خود را تثبیت نماید.
🔶 اما درباره عربستان باید گفت آمریکا قصد دارد از طریق دادن امتیازاتی مانند پیمان دفاعی بین واشنگتن - ریاض، تلاش دارد این کشور را به سمت عادی سازی باتل آویو سوق دهد و در مقابل از این کشور انتظار دارد در مهار جریان مقاومت و از جمله حماس سهیم بوده و از طریق دیپلماسی با سایر کشورهای میانجی مانند مصر در متقاعد کردن حماس نسبت به شرایط آتش بس تلاش کند. پیام این امر به سایر اطراف خصوصا محور مقاومت نیز این است که روند سازش در منطقه یک روند جدی است و حتی میتوان آن را در شرایط جنگ و بحران مطرح کرد و سرانجام با پیوستن عربستان سعودی به عنوان قطب جهان عرب به قطار صلح، گروههای مقاومت تضعیف شده وهمانند گذشته قادر به مقابله و نبرد با رژیم صهیونیستی نخواهند بود.
🔶 محافل آمریکایی بر این باورند که پیشرفت در میانجی گری برای توافق سازش میان عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی یکی از انگیزههای حملات غافلگیرکننده حماس در ۷ اکتبر سال گذشته علیه رژیم صهیونیستی بوده و به همین دلیل باید این روند را دوباره فعال کرد. البته اینکه آیا در کوتاه مدت پیمان سازش بین عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی امضا خواهد شد جای تردید وجود دارد، به ویژه آن که مقدمات یا پیش شرطهای آمریکا از جمله تشکیل دولت مستقل فلسطین و نیز آتش بس جنگ غزه در هالهای از ابهام قرار دارد. در واقع دولت کنونی اسرائیل اساسا دولت مستقل فلسطین را در اراضی ۱۹۶۷ به رسمیت نمیشناسد و از طرفی نتانیاهو نسبت به ادامه جنگ و حمله به رفح اصرار زیادی نشان میدهد.
🔶 در مجموع باید گفت آمریکا با توجه به حساسیت شرایط داخلی شامل اعتراضات گسترده و نیز نزدیکی به موعد انتخابات ریاست جمهوری، سعی دارد به هر نحوی به جنگ غزه پایان دهد و به همین دلیل با دولت نتانیاهو دچار تنش شده است. طرح مجدد صلح ابراهیم در شرایط کنونی حاکی از تلاش دستگاه خارجه آمریکا در منطقه به مثابه انداختن تیر در تاریکی است تا حداقل وجهه این ابرقدرت جهانی را نزد افکار عمومی و در مدیریت بحران تا حدی ترمیم نماید.
🔸 #به_قلم_اساتید:آقای فرزان شهیدی؛ کارشناس مسائل بین الملل
🆔 @tahlil_shjr
#بیداری_ملت_ها
#فلسطین #آمریکا
#آتش_بس
#رژیم_صهیونیستی #آزادی_بیان
✅ آزادی یا نسلکشی
🔶 نزدیک به هفت ماه از جنگ غزه میگذرد و در این مدت رژیم صهیونیستی با حمایت تمامعیار دولت آمریکا، در حال ارتکاب نسلکشی در این منطقه است. با مروری بر رفتار کاخ سفید پرواضح است که پشتیبانی افراطی آمریکا، سبب شد که رژیم صهیونیستی تا این اندازه جنایت علیه بشریت را مرتکب شود. این موضوع باعث شده است دانشجویان آمریکایی خیزش گستردهای را علیه جنایات رژیم اشغالگر قدس در نوار غزه آغاز کنند.
🔶 اعتراضات دانشجویی که در سطح آمریکا فراگیر شده است و علیه آپارتاید صهیونیستی قیام کردند، با خشونت پلیس و با وارونهنمایی رسانههای آمریکاییـ صهیونیستی روبهرو شده است. مطالبات جنبش اصیل دانشجویی شکل گرفته در آمریکا مشخص است: برقراری آتشبس دائمی در نوار غزه، پایان محاصره غزه، قطع روابط علمی و دانشگاهی آمریکا با رژیم اشغالگر قدس و مجازات مقامات رژیم اشغالگر قدس و دیگر کشورها و بازیگران دخیل در کشتار دهشتناک35 هزار انسان بیگناه در فلسطین.
🔶 از این رو جنبش دانشجویی ایجاد شده در آمریکا، فراگیر است و در تسریع روند آگاهسازی افکار عمومی دنیا نسبت به ماهیت نظام لیبرال دموکراسی غربی و ماهیت اشغالگرایانه و وقیحانه صهیونیسم بسیار تأثیرگذار بوده است. امروز دانشگاههای کالیفرنیا و تگزاس به نقاطی تبدیل شدهاند که مورد توجه افکار عمومی دنیا قرار گرفته و رسانههای غربی نیز قدرت سانسور آنچه را که در آنها میگذرد، ندارند. گستردگی، آگاهی و عمق جنبش دانشجویی ایجاد شده در آمریکا در حمایت از مردم مظلوم فلسطین، بیانکننده اصالت این جنبش و باور آن به هدفی است که به خاطر آن به اعتراض دست زده است.
🔶 برخورد خشن پلیس با دانشجویان معترض به کشتار مردم غزه نشان میدهد، حاکمیت آمریکا در دوراهی بین آزادی و نسلکشی، از آپارتاید صهیونیستی حمایت کرده است. این روند به خوبی رویکرد دولت آمریکا را نشان میدهد که آزادی در آمریکا و برای دانشجویان دانشگاههای کالیفرنیا، نیویورک، آستین تگزاس، هاروارد، سیاتل، برکلی، اموری جورجیا و... بد است و دموکراسی در این کشور معنا و مفهومی ندارد و همه آنها در اختیار صهیونیسم است.
🔶 فراموش نکردیم که در طول دهههای اخیر محور غربی با محوریت آمریکا، کشورهای مختلفی را به بهانه آزادی مورد تهاجم و دخالت خود قرار دادند. حمله به عراق و...، دخالت در امور کشورهایی همچون ایران، روسیه، چین، سوریه، لبنان، ونزوئلا و... تنها به بهانه آزادی بوده است، حال آنکه برخورد خشن و غیر اخلاقی با مطالبات مردمی به وضوح نشاندهنده دوگانگی سیاستگذاری ایالات متحده و غرب در برخورد با مسائل است.
🆔 @tahlil_shjr
چرا اسلام برای کار و کارگر ارزش ویژه قائل است؟.pdf
98.5K
#اقتصاد
#کارگر #کارآفرینی
#پیشرفت #اسلام_ناب
#جهاد_تبیین #هویت
✅ چرا اسلام برای کار و کارگر ارزش ویژه قائل است؟
🔶 تبیین فرهنگ کار و نتایج فهم درست از کار و ارزشی که کار و کارگر در اسلام دارد، به شدت در دو ساحت فرد و اجتماع، اثرگذار خواهد بود. کار کردن و اشتغال موجب میشود تا فرد استعدادهای خود را در عرصه عمل، شکوفا کند و استعدادهای ذاتی و خدایی نهفته در وجود خویش را به فعلیت برساند.
🔶 فرهنگ درست کار، باید توسط افراد صاحب تریبون، فعالان رسانه و نهادهای عمومی و...، تبیین گسترده بشود تا با بازشدن گرههای فکری ناشی از القای برخی افکار نادرست در جامعه که شیوههای عزلت گرایانه ناشی از نگاه نادرست به برخی گزارههای دینی همچون زهد و قناعتورزی است و یا نگاه صرفا مادیگرایانه و سود محوری غربی و... دست و دل سرمایهگذار و کارفرما و کارگر هماهنگ شده و مسیر درست ارزش آفرینی صحیح ترویج شود.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علیرضا استادیانخانی
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#وعده_صادق #چین
#آمریکا #غرب_شناسی
✅ طرح بلینکن برای احیای ناتوی عربی
🔶 آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در جدیدترین موضع گیری ضد ایرانیاش عملیات وعده صادق را نشاندهنده تهدید فزاینده ایران دانست و بر ضرورت همکاری کشورهای عرب خلیج فارس با آمریکا در زمینه "دفاع یکپارچه" تاکید کرد.
🔶 وزیر خارجه آمریکا در ادامه با اشاره به لزوم اتحاد و همکاری در میان کشورهای منطقه بر این امر اشاره داشت که طی هفتههای آتی با کشور شورای همکاری در خصوص یکپارچهسازی دفاع هوایی و موشکی و تقویت امنیت دریایی گفتگو خواهد کرد.
🔶 بلینکن طی ماههای اخیر هفت بار به غرب آسیا سفر کرده اما سفر اخیرش به ریاض تحت عنوان شرکت در داووس صحرا اولین سفرش به خاورمیانه پس از وعده صادق است. وی در نشست مشورتهای استراتژیک شورای همکاری خلیج فارس با آمریکا در ریاض که همزمان با نشست داووس برگزار میشد، این اظهارات را مطرح کرد که در واقع بیانگر چشم انداز آمریکا برای آینده منطقه غرب آسیا و خلیج فارس بود.
🔶 آنچه می توان از اظهارات بلینکن برداشت نمود، این است که کشورهای متحد آمریکا باید برای دوره جدید آماده شوند و در برهه جدید باید کشورهای منطقه باهم متحد شوند. البته پوشیده نیست که منظور وزیر امور خارجه آمریکا از کشورهای منطقه، اسرائیل است و وی از کشورهای خلیج فارس میخواهد به روند عادی سازی روابط با تل آویو ملحق شوند.
🔶 آمریکا به تعبیری درحال احیای ایده ناتوی عربی است که در دوره ترامپ هم دنبال می شد که تلاش داشت کشورهای شورای همکاری را همراه با مصر، اردن و اسرائیل در اتحادیه سیاسی، نظامی و امنیتی سازماندهی کند تا از این رهگذر زمینه کاهش حضور در منطقه غرب آسیا را فراهم کند و تمرکز بیشتری بر حضور در دریای چین داشته باشد.
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#مقاومت #فلسطین
#رژیم_صهیونیستی #اسرا
#آتش_بس #مصر
✅ نتیجه حمله به رفح و آتش بس چه خواهد شد؟
🔶 آمریکایی ها بشدت فشار گذاشته اند روی حماس که طرح کنونی آتش بس را بپذیرد و از چماق حمله به رفح هم استفاده میکنند ولی مقاومت شروط و اصولی دارد لذا هر طرحی که آنها را تأمین نکند بنحوی دیپلماتیک رد خواهد کرد: ایجاد آتش بس دایمی و نه موقت عقب نشینی کامل رژیم از کل غزه ورود بدون محدودیت کمک های انسانی و تبادل کل اسرای فلسطینی با اسرای رژیم اسرائیل.
🔶 طرح های مطرح شده از طرف رژیم و آمریکا گرچه بر برخی بندها تصریح دارند ولی هیچ کدام حاضر به پذیرش شرط آتش بس «دایمی» نیستند چرا که می خواهند پس از آزادی اسرای خودشان که مهمترین برگ برنده دست حماس هست، بمباران را ادامه داده و اوضاع را خراب تر کنند.
🔶 دشمن هم بدنبال چند هدف بود که اکثر آنها را محقق نشده میبیند لذا در یک استیصال قرار دارد: تخلیه جمعیت شمال غزه حضور نظامی همیشگی در غزه و امکان تحرک مثل وضعیت کنونی کرانه روی کار آوردن حکومت دست نشانده حتی بدتر از سلطه فتح، نابودی کامل زیرساخت نظامی حماس و آزادی کامل اسرای خودش!
🔶 اما نتانیاهو با وجود خراب بودن وضع ارتش رژیم چون قصد دارد جنگ را طولانی کرده و به انتخابات آمریکا برساند دوست دارد به هر نحوی که شده به رفح حمله کند هر چند فشار آمریکا بر او بخاطر شرایط کنونی دانشگاه ها بیشتر هم شده چون آن را مخرب نتیجه انتخابات میبینند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علیرضا کمیلی
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#روابط_خارجی
#وعده_صادق #ترکیه
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
✅ لازم اما ناکافی!
🔶 «ما قتل عام اسرائیل در غزه را محکوم می کنیم اما تجارت ما با اسرائیل به کسی ضرر نمیرساند، ماجرا متفاوت است زیرا اسرائیل، کشوری است که ما با آن قرارداد تجارت آزاد داریم، یعنی کشوری که ۶ برابر وارداتمان از آن، به آن صادر میکنیم. نمیتوانیم از سود تجارت با اسرائیل بگذریم!». این سخن را اخیراً نیهات زیبکچی، معاون رئیس حزب حاکم ترکیه در نمایشگاهی که از قضا شرکتهایی که با اسرائیل تجارت میکنند نیز در آن شرکت داشتند، گفته است.
🔶 اما چرا ترکیه در یک چرخش ۱۸۰ درجه ای آنهم بعد از ۷ ماه از جنایات ددمنشانه رژیم صهیونسیتی تصمیم به قطع روابط تجاری و اقتصادی با رژیم صهیونسیتی گرفته است؟ پاسخ به این سوال را می توان به موارد ذیل مرتبط دانست:
1⃣ ناراحتی مردم غزه از دولت اردوغان . این را می توان در سخنان پزشک ترکیه ای بعد از بازگشت او از غزه دید که گفته است: «مردم غزه از دست ترکیه ناراحتند و میگویند چرا ما تجارت را با اسرائیل متوقف نمی کنیم و کنارشان نیستیم. چرا به اسرائیل که ما را محاصره کرده و به ما گرسنگی میدهد، میوه و سبزی و حتی فولاد برای ساخت موشک میدهیم»؟
2⃣ می تواند معطوف به نتیجه انتخابات ۳۰ مارس شهرداری ها باشد که با پیروزی گسترده مخالفان با محوریت حزب جمهوریخواه خلق به پایان رسید. انتخاباتی که می تواند یک پیامش «نه» بزرگ به داشتن رابطه با رژیم صهیونسیتی باشد. اردوغان و حزبش برای اینکه شانس بیشتری در انتخابات بعدی پارلمان و ریاست جمهوری داشته باشند تصمیم به قطع روابط تجاری با رژیم صهیونسیتی گرفته اند.
3⃣ گسترش اعتراضات جهانی از جمله در دانشگاههای آمریکا و اروپا بر علیه جنایات رژیم صهیونسیتی است که می تواند دلیلی بر این تصمیم باشد. چون این اعتراضات می توانست و یا می تواند دامنگیر ترکیه و دانشگاه های آن نیز بشود.
4⃣ می تواند عملیات اخیر وعده صادق جمهوری اسلامی ایران و حمله مستقیم موشکی این کشور بر ضد اسرائیل باشد چرا که بعد از این عملیات، محبوبیت جهانی ایران اسلامی و در رأس آن مقام معظم رهبری (مدظله) در جهان افزایش یافته است و ترکیه نیز نمی خواهد بابت روابط تجاری و اقتصادی با اسرائیل، بیش از این در حاشیه و انزوای داخلی و جهانی قرار گیرد. در یک جمع بندی باید گفت هرچند این تصمیم، تصمیم درستی است و حماس هم از آن استقبال نموده است اما صرف قطع روابط تجاری- که شاید دائمی نباشد- کافی نیست و قطع روابط سیاسی با این رژیم و اخراج سفیر آن از خاک ترکیه نیز مورد انتظار می باشد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن صیاد قنبری
🆔 @tahlil_shjr
#دموکراسی #بیداری_ملت_ها
#رسانه #آزادی_بیان
#فلسطین #رژیم_صهیونیستی
#منطقه #دانشجو
✅ آزادی یا نسلکشی
🔶 نزدیک به هفت ماه از جنگ غزه میگذرد و در این مدت رژیم صهیونیستی با حمایت تمامعیار دولت آمریکا، در حال ارتکاب نسلکشی در این منطقه است. با مروری بر رفتار کاخ سفید پرواضح است که پشتیبانی افراطی آمریکا، سبب شد که رژیم صهیونیستی تا این اندازه جنایت علیه بشریت را مرتکب شود. این موضوع باعث شده است دانشجویان آمریکایی خیزش گستردهای را علیه جنایات رژیم اشغالگر قدس در نوار غزه آغاز کنند. اعتراضات دانشجویی که در سطح آمریکا فراگیر شده است و علیه آپارتاید صهیونیستی قیام کردند، با خشونت پلیس و با وارونهنمایی رسانههای آمریکاییـ صهیونیستی روبهرو شده است.
🔶 مطالبات جنبش اصیل دانشجویی شکل گرفته در آمریکا مشخص است: برقراری آتشبس دائمی در نوار غزه، پایان محاصره غزه، قطع روابط علمی و دانشگاهی آمریکا با رژیم اشغالگر قدس و مجازات مقامات رژیم اشغالگر قدس و دیگر کشورها و بازیگران دخیل در کشتار دهشتناک35 هزار انسان بیگناه در فلسطین.
🔶 از این رو جنبش دانشجویی ایجاد شده در آمریکا، فراگیر است و در تسریع روند آگاهسازی افکار عمومی دنیا نسبت به ماهیت نظام لیبرال دموکراسی غربی و ماهیت اشغالگرایانه و وقیحانه صهیونیسم بسیار تأثیرگذار بوده است. امروز دانشگاههای کالیفرنیا و تگزاس به نقاطی تبدیل شدهاند که مورد توجه افکار عمومی دنیا قرار گرفته و رسانههای غربی نیز قدرت سانسور آنچه را که در آنها میگذرد، ندارند. گستردگی، آگاهی و عمق جنبش دانشجویی ایجاد شده در آمریکا در حمایت از مردم مظلوم فلسطین، بیانکننده اصالت این جنبش و باور آن به هدفی است که به خاطر آن به اعتراض دست زده است.
🔶 برخورد خشن پلیس با دانشجویان معترض به کشتار مردم غزه نشان میدهد، حاکمیت آمریکا در دوراهی بین آزادی و نسلکشی، از آپارتاید صهیونیستی حمایت کرده است. این روند به خوبی رویکرد دولت آمریکا را نشان میدهد که آزادی در آمریکا و برای دانشجویان دانشگاههای کالیفرنیا، نیویورک، آستین تگزاس، هاروارد، سیاتل، برکلی، اموری جورجیا و... بد است و دموکراسی در این کشور معنا و مفهومی ندارد و همه آنها در اختیار صهیونیسم است.
🔶 فراموش نکردیم که در طول دهههای اخیر محور غربی با محوریت آمریکا، کشورهای مختلفی را به بهانه آزادی مورد تهاجم و دخالت خود قرار دادند. حمله به عراق و...، دخالت در امور کشورهایی همچون ایران، روسیه، چین، سوریه، لبنان، ونزوئلا و... تنها به بهانه آزادی بوده است، حال آنکه برخورد خشن و غیر اخلاقی با مطالبات مردمی به وضوح نشاندهنده دوگانگی سیاستگذاری ایالات متحده و غرب در برخورد با مسائل است.
🆔 @tahlil_shjr
تعاونیهای تولید؛ مصداق مشارکت مردم در اقتصاد.pdf
76.7K
#اقتصاد
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#مردمی_سازی #دولت
#مردم_سالاری
✅ تعاونیهای تولید؛ مصداق مشارکت مردم در اقتصاد
🔰بررسی نقش تعاونیهای تولید در اقتصاد و تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»
🔶 رهبر انقلاب پیشتر بارها اهمیت «مشارکت مردم» در تولید و اقتصاد را یادآور شده بودند اما در شعار سال ۱۴۰۳ بهطور ویژه بر جایگاه مردم در نظام اقتصادی جمهوری اسلامی ایران تأکید شد. بدون شک تعاونیها یکی از الگوهای مطلوب رشد تولید با مشارکت مردم هستند. با ایجاد هماهنگی در فرایندهای تولید و توزیع، تعاونیها میتوانند به بهرهوری بیشتری در استفاده از منابع و کاهش هزینهها کمک کنند. باوجود آنکه در سیاستهای کلی اصل ۴۴ رسیدن به سهم ۲۵ درصدی تعاون در برنامه پنجم توسعه هدفگذاری شد، همچنان سهم این بخش بین ۵ تا ۸ درصد برآورد میشود.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای رضا موسایی؛ کارشناس مسائل اقتصادی
🆔 @tahlil_shjr