♦️امروز بیمارستان غدیر رو افتتاح کرد،
دیروز آزادراه تهران شمال
پری روز شانگهای...
🔹خب یه روز هم خونتون استراحت کن شاید خوشت آمد
#رییس_جمهور_مردمی
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
📡@tahlil_syasii
🔺یک طرح نیمهتمام دیگر در دولت سیزدهم با همت متخصصان ایرانی به بهرهبرداری رسید...
از امروز، کلان #بیمارستان_غدیر با آخرین دستاوردهای پزشکی روز دنیا در خدمت ارتقا سلامت ایرانیان است!
💬 علی بهادری جهرمی
➕ امروز کلان #بیمارستان_غدیر با ظرفیت ۸۲۱ تخت با حضور رئیس جمهور افتتاح شد...
از مجموع ۱۴۰۰ میلیارد تومانی که برای این پروژه هزینه شده، بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان در دولتِ مردمی سیزدهم تامین و پرداخت شد!
عید ولایت مبارک☘️
💬 علی نادری
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
📡@tahlil_syasii
🚨 تو سهمی نداری؛ سهم تو رو قبلا خرج سطل آشغالایی کردیم که دوستات آتیش زدن.
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
📡@tahlil_syasii
🔴 صرفا جهت تامل...
تا دیروز تمام ناله شان این بود که چرا اسلام و تشیع دین و مذهب گریه و عزاداری است!
امروز که در سراسر ایران میلیونها نفر برای جشن به خیابانها آمده و شادند، آن هم شادی بدون الکل مسموم و فسادهای رایج، میگویند جشن غدیر مناسک سازی است! در تاریخ سابقه ندارد!
بوی تناقض می دهید...
💬 علیرضا زادبر
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
📡@tahlil_syasii
🔺وقتی طرفهای مقابل برجامی تاکنون به هیچ یک از تعهداتشان عمل نکردهاند، نباید هم انتظار داشته باشند که همکاری کشورمان با آژانس در سطح مطلوب (البته از نظر آنها) باشد؛ دورانِ خوردنِ همزمانِ چوب (تحمل تحریمها و بدعهدیها) و پیاز (اعمال شدیدترین سیستم نظارتی و توقف فعالیتهای هستهای کشورمان)، مدتهاست که گذشته است!
💬 مهدی قاسم زاده
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
📡@tahlil_syasii
⁉️میگن اگر جرات دارید مجوز بدید ما راهپیمایی بزرگتر برگزار میکنیم!!!
🔻هزینه مجوز جشن عیدغدیری که برگزار شد، ۶۰ هزار شهید انقلاب، ۱۷ هزار شهید ترور و ۳۰۰ هزار شهید دفاع مقدس و ۲۱۰۰ شهید مدافع حرم بوده که پرداخت شده. شما هم اگر میتونی هزینه کن مجوزت رو بگیر!
💬 آقاکمال
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
📡@tahlil_syasii
مهمترین خبر دیروز منطقه و حتی جهان جشن «10کیلومتری» #غدیر در شهرهای مختلف ایران بود؟
اما ببینید روزنامه شرق که البته بودجه اش از غرب تأمین میشود مهمترین تیترهایش چیست:
1- برجام هنوز بهترین است.
2- الگوی مصرف مشروبات الکلی در ایران!
3- یک گوشه «بی عکس» هم خبر جشن در ایران.
💬 Hamed Sarrafpour
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
📡@tahlil_syasii
🔺به نقل از جناب عراقچی نوشته شده "میخواهند ایران را منزوی کنند" اما احتمالا باید خوانده شود "دولت سیزدهم ایران را منزوی کرده و باید ما دوباره برگردیم تا با دنیا ارتباط برقرار کنیم"؛ آنهم بدون اشاره به موفقیت دولت سیزدهم در شکست این طرح و گشایشهای صورت گرفته اخیر در ارتباط با شانگهای، بریکس، آژانس و...!
💬 مهدی قاسم زاده
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
📡@tahlil_syasii
🔴 صرفا جهت تامل...
دیدم سیدحسن آقامیری گلایه کرده در جشنهای غدیر ترافیک درست کردید...
بی معرفت تو همونی نبودی که وقتی اومدن خیابون بستن و سطل آتیش زدن و دل زن و بچه رو لرزوندن ازشون حمایت میکردی و گفتی عصبانی اند! حق دارند ببندند!
اونجا یه عده کم راه ببندن حق دارن
اینجا عده زیاد جشن بگیرن ناحق اند؟
💬 مصطفی
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
📡@tahlil_syasii
12.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌️آموزش دروغگویی به صورت حرفه ای توسط مجریان شبکه #منوتو !
🔻این تنها چند دقیقه از یکی از برنامه های چند ساعته شبکه منوتو !
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
📡@tahlil_syasii
‼️حرفهای اخیر عباس عراقچی شبیه حرفش در مجلس است که گفتند: آمریکا در خصومت علیه ایران در انزوای مطلق قرار گرفته است. اجازه نمی دهیم خصومت آمریکا برجام را خدشه دار کند. در نهایت علاوه بر آمریکایی ها، اروپایی ها نیز به تعهدات خود عمل نکردند و آنها نیز در عمل از برجام خارج شدند حتی قعطنامه شورای حکام علیه ایران را تصویب کردند.
🔻سفرهای متعدد رئیس جمهور ایران، از اندونزی و چین و روسیه تا کوبا و ونزوئلا و نیکاراگوئه و بسط سیاست خارجی ایران از محدودیت غربی شدن، مورد دیگری است که بر آن گزارهی انزوای ایران مهر ابطال میزند.
🔹در امتداد همین امر هم عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای قابل اشاره است. همان سازمانی که دولت سابق عضویت در آن را به FATF پیوند زده و ضعف خود در ارتباط مستمر با کشورهای غیرغربی را اینگونه توجیه میکرد. مضاف بر اینها، فروش دو میلیون بشکه نفت در روز هم هست.
🔸خوب است این افزایش صادرات نفت ایران در دولت جدید را هم در کنار اظهارنظر معروف محمدجواد ظریف تحلیل کرد. آنجایی که بدون لکنت اعلام کرد صادرات نفت بدون برجام صفر خواهد شد! اما صفر نشد و با نگاه به وضعیت فعلی صادرات نفت گسترده ایران، آن هم بدون برجام و FATF، افزایش یافت.
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
📡@tahlil_syasii