تصاویری از انقلاب زن زندگی آزادی...
چیز ببخشید تصاویری از انقلاب سگ سگیونیست نتانیاهو...
بی شرف نزن.... نمیدونی صادق زیباکلام چند متر توی هوا پرواز میکرد که احترام این پرچم شما حفظ کنه بعدش تو اینجوری بهش جواب میدی
دختران دبیرستان های اسرائیل در یک خیزش بزرگ دنبال حقشون هستند, چرا سلبریتی های ما ازشون حمایت نمیکنند همون خانم سحر زکریا براشون بفرستید کافیه...
#تحلیل
#شبنامه
تحلیل_والا/🇮🇷
@tahlil_vala
یکی از دوستان این سوال پرسیده بودند که چرا ایران و چین رای ممتنع به قطعنامه علیه روسیه داده بودند.؟
پاسخ :به این جهت غرب میخواد یک جبهه بندی علنی راه بندازه. یعنی کسانی که با ما هستند و کسانی که با روسیه هستند. خصوصا وقتی یک چیزی مثل رای گیری در سازمان ملل اتفاق می افتد خب بنا به دلایل دیپلماتیک خیلی ها برخلاف عقیده خودشون رای میدن و خود به خود جبهه شرق در اقلیت قرار میگره در صورتیکه در واقعیت نصف جمعیت دنیا طرف ما هستند یا بهتر بگیم در جبهه ما بازی میکنند
فعلا ما برعکسش نیاز داریم که جبهه بندی علنی اتفاق نیفته
دليل دیگر هم این است که امروز رسانه های غربی یک دست برتر دارند و هرنوع جبهه بندی جهانی منجر میشه که کشورهای جبهه مقابل به چشم یک شیطان یا ظالم معرفی بشن اما بعد از مدتی دیگه این رسانه ها کارایی ندارند مثل اعتراضات امروز اروپا به نفع روسیه مردم آگاه میشن و دیگه اون حقانیت جبهه غربی میریزه و اون موقع جبهه گیری مقابل غرب نه تنها شیطانی نیست بلکه یک نوع مبارزه با شیطان غربی هست واسه همین تازه میتونیم از جبهه بندی جدید شرق به صورت رسمی و جهانی پرده برداری کنیم
تا اون موقع حتی ممکنه رای های مخالف هم بدیم
#تحلیل
#شبنامه
تحلیل_والا/🇮🇷
@tahlil_vala
میلاد رضایی
تغییر رفتار تقابلی آمریکا با ایران
بخش ١ (نگاهی به چرایی عملکرد کنونی ایران)
#تحلیل_اختصاصی
دوستان عزیز تحلیل دو بخشی پيش رو پراهمیت در فضای سیاست داخلی ایران خصوصا در بخش تقابل ما با آمریکا است که میتواند بخش زیادی از ابهام های افراد را در شناخت سیاست های آمریکا علیه ایران برطرف کند.
از آنجاییکه دوستان زیادی تازه به خانواده رسانه ای ما اضافه شده اند و احتمالا تمام تحلیل های سابق را مطالعه نکرده اند نمیتوان مستقیم به سراغ اصل مطلب رفت.به همین دلیل در بخش اول خلاصه مطالب تحلیل های گذشته در بخش سیاست های تقابلی ایران بیان می شود و بدنه اصلی تحلیل فردا در ادامه این بخش ارائه می گردد.
در جغرافیای سیاسی دنیا، جایگاه و میزان تاثیرگذاری هر کشوری براساس ابزارهای قدرت آن کشور مشخص میشود.
تهدید نظامی، مذاکره، تهدید یا فشار اقتصادی،حملات رسانه ای و... همگی میتوانند جزو اهرم های قدرت در یک کشور کارایی داشته باشند و در صورت استفاده صحیح و در زمان مناسب آنها به یک بازوی قدرت تبدیل خواهند شد.
به دلایل مختلف و متعدد، هیچ کشوری نمیتواند یک ایران قدرتمند را در دنیا تحمل کند(قضیه سوریه و یمن و محور مقاومت جداست).
فرقی هم ندارد که این کشور در شرق دنیا باشد یا در نیمه کره غربی باشد.
اما از طرف دیگر با رشد، توسعه و قدرت گرفتن ایران هر بار یکی از این کشورها مجبور میشود به سمت اتحاد با ایران قوی حرکت کند زیرا شکل گیری ایران قوی یعنی تشکیل یک محور قدرت جدید در دنیا و تغییر اِلمان های کنترل نظم کنونی دنیا
این تغییر نظم کنونی دنیا باعث کاهش نفوذ و تسلط قدرت های سابق میشود که شروع این اتفاق با از دست دادن اهرم های قدرت آنان است. به عنوان مثال، ایران قوی باعث کاهش نفوذ آمریکا و یا غرب بر روی منطقه اصلی تامین انرژی دنیا میشود و نهایتا با ادامه روند افزایش قدرت ایران جایگاه، آمریکا اجبارا جایگاه قدیم خود را در منطقه به ایران واگذار می کند.
در این میان با تضعیف قدرت های قبلی امکان روی کار آمدن و رشد و توسعه قدرت های جدید به وجود میآید.
امروز دیگر کمتر کارشناس و تحلیلگری در غرب پیدا میشود که به تاثیر گذاری ایران در تهاجمی شدن سیاست های چین و روسیه علیه آمریکا اعتقاد نداشته باشد.
پس اگر شما هم جای قدرت های دنیا باشید از هر تلاشی برای نابودی اِلمان های قدرت ایران استفاده میکنید.
کافی است نگاهی به اقدامات یک قرن اخیر ابرقدرت ها در ایران بیاندازید که حتی تحمل یک ایران بی طرف را نداشته اند و همیشه آرزوی تجزیه ایران را در سر می پرورانده اند و تا 10 سال قبل از شکل گیری انقلاب ایران، بخش هایی از خاک ایران با فشار و نفوذ قدرت های دنیا و بی لیاقتی حکام ایران جدا شده است.
در مواقعی که یک کشور قدرت یا ابزار لازم برای مقابله با اقدامات دشمنان خود را ندارد باید با سیاست تدافعی یا انقباضی طرح های دشمنان را خنثی کند مانند کاری که ایران از سال 2002 به بعد در مقابل با اجماع جهانی علیه پرونده هسته ای کرد.
البته توجه کنید وقتی از سیاست تدافعی صحبت میکنیم منظور، برآیند اقدامات یک کشور هست.
قطعا فقط با مذاکره یا اقدامات سیاسی صرف، نمیتوان در زمان فشارهای تهاجمی دشمنان همچنان پابرجا ماند بلکه در کنارش لازم است جریانی به عنوان بازوی تهاجمی هم به میزان کافی وارد عمل شود: مثلا آزمايشات موشکی انجام گردد یا رفتارهای تهاجمی ای مانند گرفتن کشتی های متخلف و... تا بدین ترتیب تمرکز دشمن بهم بریزد.
از سال 2007 به این سمت، آمریکا با بزرگ تر نشان دادن خطر یک ایران هسته ای قوی باعث شد که با چین و روسیه برای یک محاصره جهانی به یک توافق جامع برسد.
در آن زمان ما ابزار قدرت کافی نداشتیم که بتوانیم اتحاد آنها را تهدید کرده و خواسته های خود را به آنها تحمیل کنیم پس به سمت مذاکره با آنها رفتیم و با آنکه میدانستیم آنها به عهد و پیمان خود پایبند نیستند ولی ما از ابزار مذاکره برای خرید وقت استفاده کردیم تا روز به روز قدرت بیشتری بدست بیاوریم.
نکته دیگر این که توجه داشته باشید دشمنان ما به هیچ وجه حاضر نمیشوند با حضور ایران مستقل یا قدرتمند کنار بیایند آنها به دنبال یک افغانستان یا سوریه دیگر در منطقه هستند. پس هدف اصلی ما رسیدن به توافق با غرب نبوده چرا که چنین چیزی هم امکان نداشت و اگر کسی از مسوولان فکر میکرد توافق دائمی امکان پذیر است یا ساده لوح بوده یا خائن که از زاویه بذل منافع ایران به ملکه یا حراج استقلال ایران به کدخدا و تضعیف بنیه دفاعی کشور یا از بین بردن اهرم های قدرت مثل نابودی توان هسته ای و... که به خیال خودش دنبال کم کردن موقت فشار های غرب بوده است؛ مانند رفتار همه غربگرا ها از بنی صدر بگیرید تا پاشینیان تا اشرف غنی و...
(ادامه مطلب در پست بعدی)
که زمین بدهیم تا زمان بخریم که اندکی از فشار روی کشور موقتا کم شود و حاصل آن میشود جدا شدن بخش هایی از کشور یا فروپاشی کامل سیستم حاکمیت و فرار رهبران غربگرا به سمت قبله خود یعنی آمریکا یا بریتانیا ...
اما در کل میتوان برآیند کلی رفتار ایران تا سال 2018 را به صورت تدافعی حساب نمود و از آن سال با تثبیت بازو های قدرت ایران (چه داخلی و چه خارجی)،برآیند اقدامات تدافعی ما با دشمنان به سمت اقدامات تهاجمی تغییر کرد.
از آن زمان دیگر میتوانستیم از حاصل تقریبا 40 سال استقامت خود استفاده کنیم که البته آمریکا هم از این ماجرا به خوبی با خبر بود و ترامپ با خروج از برجام،مرحله جدیدی از تقابل آمریکا با ایران را کلید زد.
بگذارید مثالی بزنیم تا روشن شود: مثلا در سال 2015، آمریکا میتوانست برای فشار آوردن به ایران از اهرم هایی مانند تحریم،تهدید نظامی،ساماندهی داعش و گروه های تکفیری در شرق و غرب ایران، کاهش قیمت نفت و... استفاده کند و چنانچه ما میخواستیم اقدام تهاجمی یا مقابله به مثل کنیم نهایتا خودمان دچار خسارت بیشتر میشدیم و تصمیم بر آن شد که با استفاده از سیاست تدافعی مانند مذاکره، تقویت توان دفاعی یا غنی سازی اورانیوم به نوعی توازن یا خسارت حداقلی داشته باشیم.
امروز شرایط فرق میکند مثلا در چند ماه اخیر غربی ها برای تضعیف ایران ما و یا امتیاز گرفتن از آن هرکاری از جمله مسلح کردن تجزیه طلبان و قاتلان جوانان این کشور را انجام دادند، بعد از مهار حمله دشمن، ایران به سرعت واکنش های لازم را انجام داد و امروز کار به جایی رسیده که غربی ها درمقابل ایران سر خم میکنند آن هم به علت فشار مضاعفی که ایران به آنها وارد کرده است مثلا در جبهه اوکراین به آنها ضربات دردناکی وارد کرده، در بخش منطقه ای دوباره تلفات آمریکایی ها به شدت بالا رفته، عربستان سعودی تهدید شده و در یک قدمی انفجار قیمت نفت هستیم و...
اینجا شاهد هستیم که آمریکا دوباره به سمت پالس مذاکره با ایران گام برداشته است...!! اما این سیاست چرا و از کی در دستور کار آمریکایی ها قرار گرفته است؟
درواقع خیلی ها فکر میکنند ترامپ به عنوان سیاستمدار یک احمق به تمام معنا بوده است که یکی از خرابکاری های او پاره کردن توافق هسته ای با ایران است ولی آیا او احمق بوده است....؟فردا در بخش دوم از نگاه جدیدی به این سوال خواهیم پرداخت.
یا علی
پایان بخش اول
اسفند 1401
میلاد. رضایی
#تحلیل
#شبنامه
تحلیل_والا/🇮🇷
@tahlil_vala
همانطور که قبل از شروع اغتشاشات مهر ماه هشدار دادم که تحرکات فرقه رجوی بسیار زیاد شده و برای خنثی کردن آن نیاز است پایگاه های آنان در آلبانی با موشک نابود شوند،امروز هم هشدار میدهم که قبل از آنکه نیاز باشد 5 ماه دیگر مردم جامعه هزینه بدهند،آنجا را با موشک هایمان با خاک یکسان کنید
آن زمان هم دوستانی میگفتند غرب بیخیال ما شده است و به سراغ چین و روسیه رفته نباید تحریک شوند.
نخیر امپراطوری ها و قدرت های غربی در طول تاریخ هیچ وقت بیخیال شما نمی شوند زیرا نه تنها جایگاه استراتژیک ایران بالا یا پایین رفتن قدرت های بزرگ در آسیا و اروپا را تعیین تکلیف میکند بلکه امروز امنیت نفت منطقه یعنی منبع انرژی جهان در اختیار ماست.
مطمئن باشید بعد از موشک زدن غربی ها فقط فریاد خواهند زد و هیچ غلطی نمیکنند قیمت نفت اندکی افزایش پیدا کند خودشان میمانند و حوض هایشان و مردم عصبانی و...
میلاد رضایی#تحلیل
#شبنامه
تحلیل_والا/🇮🇷
@tahlil_vala