🔥 جنگ ترکیبی
#شاهچراغ
#ایران_تسلیت
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
♦️ایجاد محرک های جنسی برای اغتساشگران
🔹الکسیس تگزاس براشون استوری میزنه، فاحشههاشون هم قراره سرویس جنسی بدن به اغتشاشگرا، پکیجشون کامله!
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
دوستان فاتح #اینستاگرام در جریان هستند که این سکو برای بار دهم نقاب از چهره دیکتاورمآبانهاش برداشت و محتوا و هشتگهای مرتبط با حمله تروریستی #شاهچراغ را سانسور، سرکوب و حذف کرد.
بیدار شویم
#تروریسم_سایبری
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
🔴به عنوان یک شیرازی به علی کریمی میگم
#تو_یکی_خفه
#شاهچراغ #ایران_تسلیت
پ.ن: دقیقا همونطور که علی کریمی به رفیقش مریم رجوی گفت!/ احسنت به این کاربر شیرازی
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
بعد از شعار اراذل اوباشی در شریف اینم شعار دانشجویان خواجه نصیر!
اگه بفهمید این شعار با همراهی دخترا بود به کثافتی این جماعت بیشتر یقین پیدا میکنید
❌فیلم قابل باز نشر نبود
#عموفیدل
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اظهارات وقیحانه تروریستهای کومله، درست ساعاتی پس از حمله تروریستی به شیراز در برنامه زنده بیبیسی: این بازی سر دراز دارد!
💢 بیبیسی درست پس از وقوع جنایت تروریستی در شیراز به جای محکوم کردن این جنایت با دعوت از عبدالله مهتدی، رئیس حزب تروریستی کومله، از قدم بعدی این گروهک تروریستی پرسید:
◼️ این بازی سر دراز دارد، ما در وسط میدان هستیم و در حال هماهنگی با نیروهای میدانیمان هستیم!
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
🔸آقایان نقطه پایان کجاست؟
مماشات بس نیست؟ به نظر میرسد در مفهوم مدارا دچار خطای فاحشیم. مدارا انفعال نیست، دست روی دست گذاشتن نیست، صبر از سر بی عملی نیست. مدارا خودش یک اقدام فعالانه برای اصلاح است. ثمره این مدارا تا امروز چه بوده که باز هم اصرار داریم؟
مدارا زمان دادن برای روشن شدن صحنه است. صحنه روشن نیست؟ چقدر باید خون ریخته شود و آتش به قرآن و بیرق دین و ملت زده شود و هتک حرمت از دختران محجبه شود؟ دقیقا چه اتفاقی باید بیافتد تا بیش از این روشن شود؟ نقطه پایان برای صبر آقایان کجاست؟ به خاک و خون کشیدن حرم سوم ایران نشانه نیست؟ به روشنی خورشید نیست؟ این را هم گفتند کار خودشان است.
این آتش بازی های جاهلانه نه امتداد اعتراض است و نه افقی از مطالبه دارد. هیجانی است که آلت دست مزدورهای تجزیه طلب و تروریست های اجیر آمریکایی است. مختلط شدن سلف سرویس شد آرمان؟ برهنه شدن و رقصیدن و بوسیدن در خیابان شد مطالبه؟
آقایان مسوول
باور بفرمائید
بین مدارا با انفعال فرق است.
بین صبوری با بی عملی فرق است.
بین مراعات با تسامح و تساهل فرق است.
نقطه پایان این آتش بازی را قرار دهید و برای اعتراضات حقیقی مردم وقت بگذارید. صداهای به حقی که لابه لای این عربده کشی ها و آتش بازی ها شنیده نمی شود.
✍ #محسن_مهدیان
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌹🍃
#مشاوره #خانواده #ازدواج
⭕ چرا مرد ها به خواستگاری زن ها می روند؟ 🧐
😢 مرد خریدار وصال زنه اما واقعا بالاترین مقام زن چیه؟ 🤔
✅ مشاور خانواده و ازدواج مهنازحسنی
🌷 به جمع ما بپیوندید👇
💑 @moshaver_vip 🌱
#ارزشی
📷 تقریبا تمام اکانتهای منتسب به اصلاح طلبها که طی چهل روز اخیر آتش بیار معرکه بودند در قبال قتل عام مردم شیراز توسط داعش سکوت کرده اند!
🔹نشریه سازندگی هم که سابقه رپورتاژ برای ابوبکر بغدادی و پیشنهاد مذاکره با داعش را در کارنامه دارد به جای پرداختن به این موضوع! به چهلم مهسا امینی پرداخته و تجمع در سقز برای مراسم را به دروغ ده ها هزار نفر نوشته!
#رفقای_داعش
#شاهچراغ
#ایران_تسلیت
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
جایزه بزرگ برای فیکنیوزها!/ امروز، جنگ در جغرافیای رسانههاست
🔹واژه جنگ، پیشوند هر کلمهای که قرار بگیرد انتظار ویرانی و تلفات باید داشت. «جنگ رسانهای» هم مدتی است آشوب روانی تمامعیار در جهان به راه انداخته و تلفات میگیرد.
🔹امروز نسل جدیدی از جنگ در دنیا آغازشده که سرمایهداران صاحب رسانه، بانی آن هستند تا جایی که جایزه بزرگ برای فیک نیوزها اختصاص میدهند.
🔹«رسانه» دیگر در جهان فقط ابزاری برای اطلاعرسانی نیست که مهمترین سلاح کشورهایی است که آن را برای اهداف خود آفریدهاند، تقویت و هدایت میکنند.
🔹طبق نتایج پژوهش یازدهساله موسسه فنّاوری «ماساچوست» بر ۱۲۶ هزار فیکنیوز، بازنشر اخبار غیرموثق نسبت به اخبار واقعی ۷۰ درصد بیشتر است.
اما دلیل فیکپسندی مخاطب چیست؟
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
هدایت شده از نگاشته