#تحلیل_بیداری_ملت
🔴پيوستن ايران به FATF ؛ گره گشا یا گره ساز؟
🔻فارغ از هر نوع نگاه سياسی با رويکرد منفعتگرايی جناحی و صرفاً بر مبنای شاخص تأمين حقوق مردم و منافع ملی، بايد به اين پرسش اصلي پاسخ داد که با پيوستن ايران به FATF، گرهها از امور کشور و مردم گشوده خواهد شد يا بر حجم اين گرهها افزوده شده، مشکلات کشور و مردم بيشتر ميشود؟
1⃣ با پذيرش FATF و کنوانسيونهای پالرمو و CFT، اروپا به هيچ عنوان با تحريمهای آمريکا مقابله نخواهد کرد.
2⃣ ايران با اين پذيرش، امکان هر نوع دور زدن تحريمها را به دليل جرم بودن از بين ميبرد. در اين صورت، دور زدن تحريمها از نظر همه کشورهای غربی، نوعی پولشويی تلقی خواهد شد.
🔻با اندک تأمل در گزارههای ذکر شده، به راحتی میتوان نتيجه گرفت، با پيوستن بهFATF و کنوانسيونهای مرتبط، نه تنها هيچ گرهای از مشکلات اقتصادی و مالی ايران باز نخواهد شد.
🔹 #نتیجه: آقای ظريف در مجلس شورای اسلامی با صراحت اعلام کرد: «نه من و نه رئيسجمهور، تضمين نمیدهيم که با پذيرش FATF، پالرمو و CTF، مشکلات اقتصادي کشور کم میشود؛ اما در صورت نپذيرفتن اين کنوانسيونها، بهانه فشار در اختيار آنان قرار دارد.»
🔸سست بنيان بودن چنين استدلالي براي پذيرش اين کنوانسيونها، بسيار روشن است؛ چرا که فهرست بهانهها برای فشار بلند بوده و پايانی ندارد. ما هر نوع بهانهای را از دست غربی ها خارج کنيم، آنان بهانهای ديگر ميآورند.
✍ #دکتر_یدالله_جوانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ حتما ببینید ...
اگر به اين توصيه ها عمل می كرديم، مملکت به این روز نمی افتاد
✍️ توصیه های ساده ولی مهمی که رهبر انقلاب برای مردم بار ها و بارها تکرار کردند!
📍تاریخ تکرار میشود
▪️ 7 سوال اساسی درباره وظایف رسانه ها در بحبوحه تنگنای معیشتی مردم
به نظر می رسد وضعیت گرانی و تنگنای معیشت مردم به وارد دوران خاصی شده است
در این موقعیت لازم است که رسانه ها و فعالین رسانه ای و مجازی انقلاب به نکات ظریفی در خروجی خبرها و تیترها و حتی عکسها و فیلم ها دقت داشته باشند:
1- صحبت کردن از چه چیزهایی در این شرایط، حکم نمک پاشیدن به زخم مردم را دارد و باید از آن اجتناب شود؟
2- انتقاد از عملکرد برخی مسئولان و انعکاس وضعیت بغرنج معیشت مردم به چه شکل باشد که منجر به ناامیدی و سیاه نمایی مطلق نشود و تکمیل کننده پازل دشمن نباشد؟
3- جلوگیری از ناامیدی مردم به چه شکل باشد که تلقی توجیه شدن کمکاری و اشتباهات مسئولان ایجاد نشود و رسانه های انقلابی همچنان به عنوان مامن و زبان گویای مردم بتوانند نقش آفرینی کنند؟
4- رسانه های دلسوز کشور چطور می توانند بدون سیاه نمایی، به مسئولان برای رفع مشکلات مردم کمک کنند؟
5- شفاف سازی مرز ناکارآمدی مسئولان با کلیت حاکمیت باید به چه شکل انجام شود که باعث القای دوقطبی دولت-حاکمیت نشود؟
6- رابطه پیشرفت های کلان کشور با عوامل منجر به وضعیت فعلی معیشت مردم به چه شکل باید تبیین شود؟
7- مرز نقش آفرینی رسانه ها در افشای مفاسد اقتصادی کجاست و چه باید کرد که فعالیت افشاگرانه برای سالم سازی اقتصاد کشور، منتهی به تعمیق شکاف دولت-ملت و ناامیدی مردم از حاکمیت نشود؟
📝 #حامد_طالبی
🔰سیاستمدار تراز انقلاب در گام دوم
(اعتلای سیاست و سیاستمداری با اخلاق و اندیشه)
✅گروهی فکر می کنند سیاست یعنی "عملگرایی محض" و تجربه و کار سیاسی ، و در این رابطه خود را از دانستن و اندیشه سیاسی بی نیاز می دانند ؛ این در حالی است که عمل سیاسی یا به دنبال حفظ وضع موجود است و یا تغییر آن ، نفس این تایید و یا رد هم مبتتی بر بد بودن و یا خوب دانستن اوضاع زمانه است ۰ اما اینکه چه چیزی و با کدام "شاخص" خوب و یا بد تعریف میشود ، خودش مسئله مهمی است !
🔵در فرهنگ و تمدن غرب این کار و این وظیفه در قرون قبلی از کلیسا و بالتبع از دین گرفته شد و به فلسفه و به بعدا به علم واگذار گردید و لذا "علم سیاست جدید" از نظر کسانی مثل ماکیاولی و دیگران با گذار از فلسفه سیاسی کلاسیک و اخلاق و ارزشها پایه گذاری و نشانه گذاری گردید۰ با فاصله افتادن بین دانش و ارزش در سیاست نوعی نظر به منفعت مادی و سلطه گری و تجاوز به حقوق دیگران و در سطح بالاتر ، ملل ضعیف تر مشروعیت یافت؛ لذا با مترادف شدن سیاست با قدرت ، اگر بگوییم پدیده استعمار و سلطه هم مشروعیت پیدا نمود سخن به گزافه نگفته ایم ۰
🔴اما ماجرای تفکر و سیاست در اسلام چنین چالش و تاریخی را طی نکرده است ؛ هرچند تاریخ خلافت آرام آرام از ارزشها فاصله گرفت اما در امامت و ولایت شاخص عدالت با هیج مصلحت و تدبیری معاوضه نگردید۰ از این روی امروز در مواجهه با جبهه سیاسی غرب از رسانه گرفته تا دیپلماسی و حقوق بشر باید مواظبت کرده و در نظر داشته باشیم ، اخلاق در سیاست ( یا لاقل آنچه ما اخلاق می دانیم ) دال مرکزی و محور حرکت و شاخص ارزیابی غربی ها نبوده و نیست و احتمالا نخواهد بود ۰
🔷اما در نبود یک اخلاق متعالی در سیاست غرب، به یک مطلب و خلاء خوب توجه شده است و آن این است که از سنت های پسندیده در مغرب زمین برای پر کردن فاصله تجربه سیاسی و علم و دانش و اندیشه ، همانا خاطره نویسی سیاسیون است ؛ این انتقال منظم و با قاعده تجربه سیاستمداران در مواقعی از آنان چهره هایی علمی و نظریه پرداز و یا استراتژیست در سطح جهان می سازد ۰
♦️چقدر مناسب است که ما برای کمال یافتن در سیاست علاوه بر پافشاری بر اصول اخلاقی ، برای علمی نمودن سیاست از اندیشه سیاسی و تمسک به سیره خاطره نویسی توامان استفاده نماییم ۰ به نظر می رسد برای فهم و اجرای روح بیانیه گام دوم رهبر عزیز بایستی سیاستمداران و" سیاسیون تراز انقلاب " بیش از پیش با این ملاکها ارزیابی گردند۰ و در این مرحله شاخص ها از جناح بندی چپ و راست به اخلاق و اندیشه در سیاست منتقل گردد۰
🔶نکته مهم دیگر این است که ما اگر ولی فقیه را در بعد سیاسی و از نظر عمل سیاسی ، شاخص و میزان سیاستمدار تراز انقلاب بدانیم ، در بیانیه گام دوم در سه بعد تاریخ شناسی و جریان شناسی و آینده نگری نویسنده اندیشمند آن توانسته بین گذشته و حال و آینده ارتباط و پیوستگی ایجاد نماید ؛ پرسش اینجاست چند در صد از مدیران ارشد سیاسی فعلی و یا آینده از چنین توانمندی فکری و نظری برخوردارند ؟!
یاداشت هفته : دکتر #موسی_نجفی استاد تمام علوم سیاسی دانشگاه
محمود صادقی: «به رییس جمهور پیشنهاد می کنم لایحه برگزاری #همه_پرسی درباره پیوستن ایران به #افایتیاف را در اسرع وقت تهیه و به مجلس شورای اسلامی تقدیم کند.»
و بازهم استفاده ابزاری از واژه #همه_پرسی توسط اصلاحطلبان! والا بعید است امثال #محمود_صادقی ندانند که طبق قانون اساسی همهپرسی صرفا درباره اموری است که مخالف قانون اساسی و شرع نیستند نه درباره امثال #پالرمو که بخاطر وجود این تعارض اکنون به مجمع تشخیص حواله شدهاند!
https://twitter.com/nazokbin_ir/status/1099012580301914112?s=19
#سیاوش_اقاجانی
ترامپ لایحه عدم ارسال جنگندههای « اف-۳۵» به ترکیه تا زمان روشن شدن وضعیت خرید سامانه روسی «اس-۴۰۰» را امضا کرد!
یکی از تفاوتهای کلیدی #آمریکا با دیگر کشورها این است که اگر با آمریکا درباره موضوع خاصی توافق نوشتی، کاملا محتمل است که موقع اجرای تعهداتش، آنها را مشروط به خواستههای دیگر نماید.
https://twitter.com/nazokbin_ir/status/1098686980420857856?s=19
#سیاوش_اقاجانی
التقاط #احمدینژاد اینجاست که بین اختیار و حق تفاوت قائل نیست و مدعیست همانطور که در #منشور_بهار آورده اند مردم محقند هرچه که بخواهند را انجام دهند حتی اگر قوم لوط بودن یا بندگی طاغوت باشد! حالا نقش بهاریون کجاست؟ لابد فراتر از انبیاء و ائمه که برای اصلاح جامعه با بدیها جنگیدند؟!
https://twitter.com/nazokbin_ir/status/1098857659032313856?s=19
پیغام "مجمع" را FATF گرفت
اما در داخل ضرب الاجل می تراشند!
✍ در ترجمه آخرین بیانیه FATF درباره ایران اشتباه یا غلط عمدی مهمی اتفاق افتاده است. برخلاف آنچه در برخی رسانه ها ادعا شده، بیانیه برای ایران ضرب الاجل 4 ماهه با سر رسید ژوئن 2019 (خرداد 94) تعیین نکرده تا پس از آن، ایران را در فهرست اقدامات تحریمی قرار دهد. برخلاف ادعا، FATF تعلیق را تا چهار ماه دیگر مقید و محدود نکرده است.
🔹در واقع مافیای آمریکایی حاکم بر FATF، پس از روبرو شدن با هشدارهای قاطع رهبر انقلاب مبنی بر اینکه دولت و وزارت خارجه، به اروپا و آمریکا اعتماد و تکیه نکنند، نگران شده اند مبادا ایران در همکاری های یکطرفه خود با FATF و آژانس (در چهارچوب اجرای برجام که تعهداتی به مراتب فراتر از محدودیت های NPT می باشد)، تجدید نظر اساسی انجام دهد.
♦️تحولات چند ماه اخیر در "مجمع" و بحث های کارشناسی توام با تانی و تامل، به رصدگران اطلاعاتی دشمن این پیام را منتقل کرد که بدعهدی ها و سخت گیری های یک سال اخیر در قالب بازی پلیس بد و خوب میان آمریکا و اروپا، موجب بی اعتمادی شدید، هم میان مردم ایران و هم حاکمیت شده و بنابر گزارش ها، جز چهار پنج نفر، اکثریت قاطع اعضای "مجمع" به مخالفان واگذاری امتیاز یکطرفه در قالب تصویب لوایح CFT و پالرمو به عنوان آخرین انتظارات FATF پیوسته اند.
🔹این در حالی است که آمریکا و صهیونیسم بین الملل، در جنگ تحریمی و اقتصادی علیه ایران، به شدت نیازمند محدود سازی ایران در قالب خودتحریمی برآمده از چهارچوب های تحمیلی (در پوشش FATF) است. هم برای شناسایی منافذ و راه های دور زدن تحریم ها، هم برای تحریم بازوهای مقاومت در منطقه، و هم برای خود تحریمی نهادهای موثری مانند قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) که یک شاهکارش، شکست تحریم بنزین با ساخت اَبَر پالایشگاه ستاره خلیج فارس در روزگار تحریم است.
♦️همچنین است تحریم سپاه پاسداران و وزارت اطلاعات و قوه قضائیه و سایر بازوهای اقتدار و امنیت ملی در برابر دشمن. به عبارت دیگر، اطلاعات مالی و اقتصادی محرمانه ای که از طریق FATF می تواند به خزانه داری و وزارت خارجه آمریکا و سازمان سیا منتقل شود، برای دشمن حیاتی است؛ از نگاه دشمن، بدون خودتحریمی ایران در داخل و قفل کردن ظرفیت های بزرگ ملی، تحریم از بیرون، به شهادت 40 سال گذشته، تجربه شکست خورده ای است.
🔹بدین ترتیب و برخلاف برخی تبلیغات رسانه ای دروغ، گردانندگان آمریکایی- اروپایی FATF از هوشیاری و حساسیت و قاطعیت پدید آمده در ایران که رویکرد "مجمع" شاخص مهم آن است، نگران شده اند. اما جریان رسانه ای آلوده، با تحریف بیانیه FATF و ادعای تعیین ضرب الاجل چهار ماهه، کوشید این گونه وانمود کند که درایت و مقاومت و پرسشگری "مجمع"، موجب تنگ تر شدن عرصه بر ایران می شود.
♦️این بر خلاف موضع منفعل و توام با عقب نشینی FATF است که ادعا می شد اگر مجمع تا سررسید نشست اخیر FATF، دو لایحه مد نظر آنها را تصویب نکند، با اقدامات تقابلی و تحریم های سخت گیرانه FATF مواجه خواهیم شد. در واقع یک جریان سیاسی- رسانه ای آلوده، تهدید های ناکرده حریف را برای ملت و نظام فاکتور می کند!
♦️آنها ضمن اینکه به واسطه تبلیغات برخی عناصر رسانه ای می کوشند کفه تهدید را در داخل "سنگین نمایی" کنند، اما حاضر نیستند با تعیین ضرب الاجل، رشته همکاری اطلاعاتی و مالی ایران با FATF که ضرورت موفقیت دشمن در جنگ اقتصادی است، قطع شود. اجمالا اینکه بیانیه FATF عقب نشینی تاکتیکی، برای بازگرداندن طرف ایرانی به موضع تردید و انفعال قبلی (همکاری یکطرف، واگذاری امتیاز نقد در مقابل گرفتن وعده یا امید موهوم کاهش تحریم ها حتی بدون ابراز تعهد FATF) است.
🔹این نکته هم گفتنی است برخی صاحب نظران، پیش از نشست اخیر تاکید کرده بودند که FATF ایران را به لیست اقدام مقابله ای باز نخواهد گرداند. نتیجه این اجلاس نشان داد برخی مدیران ذی ربط، تسلط کافی بر مسائل سازمانهای بین المللی و حقوق بین الملل ندارند و ضرورت دارد درباره متولیان این حوزه تجدید نظر اساسی انجام شود.
#محمد_ایمانی
🔴 ترجمه متن کامل بیانیه FATF
🔹در متن کامل بیانیه اخیر FATF، برخلاف برخی ادعا ها و فضا سازی ها، موضوع تعیین ضرب الاجل برای "اقدامات مقابله ای" وجود ندارد و تاریخ اعلام شده، صرفا درباره اقدامات نظارتی بیشتر است و نه اقدامات مقابله ای که به مفهوم ممنوعیت همکاری بانکی است. این درحالی است که FATF در بیانیه قبلی برای "برنامه اقدام" ایران، مهلت ژانویه 2019 (دی ماه 97) را تعیین کرده بود.
♦️علت عقب نشینی گرداننندگان آمریکایی FATF، نگرانی از جدی شدن تصمیم جمهوری اسلامی برای پایان دادن به همکاری با این کمیته است.
🔹آمریکایی ها تداوم همکاری ایران با FATF را برای اثر بخشی تحریم های خود حیاتی می دانند؛ چرا که از این طریق، هم اطلاعات مالی و بانکی محرمانه ایران قابل دسترسی می شود و می توان راه دور زدن تحریم ها را شناسایی کرد و بست. و هم می توان دولت ایران را به خودتحریمی در داخل، ترغیب و وادار کرد.
#محمد_ایمانی
🔴 متن کامل بیانیه FATF
🔹در متن کامل بیانیه اخیر FATF، برخلاف برخی ادعا ها و فضا سازی ها، موضوع تعیین ضرب الاجل برای "اقدامات مقابله ای" وجود ندارد و تاریخ اعلام شده، صرفا درباره اقدامات نظارتی بیشتر است و نه اقدامات مقابله ای که به مفهوم ممنوعیت همکاری بانکی است. این درحالی است که FATF در بیانیه قبلی برای "برنامه اقدام" ایران، مهلت ژانویه 2019 (دی ماه 97) را تعیین کرده بود.
♦️علت عقب نشینی گرداننندگان آمریکایی FATF، نگرانی از جدی شدن تصمیم جمهوری اسلامی برای پایان دادن به همکاری با این کمیته است.
🔹آمریکایی ها تداوم همکاری ایران با FATF را برای اثر بخشی تحریم های خود حیاتی می دانند؛ چرا که از این طریق، هم اطلاعات مالی و بانکی محرمانه ایران قابل دسترسی می شود و می توان راه دور زدن تحریم ها را شناسایی کرد و بست. و هم می توان دولت ایران را به خودتحریمی در داخل، ترغیب و وادار کرد.
#محمد_ایمانی
استفاده از واژه #همهپرسی از سوی #اصلاحطلبان صرفاً یک بازی رسانهایست وگرنه خوب میدانند که اولاً اگر قرار بر این باشد که همهپرسی برگزار شود، ابتدا به ساکن موضوعِ آن باید استمرار یا عدم استمرار التزام به تعهدات بیفایده و مملو از ضرر #برجام باشد، درثانی مطابق قانون، همهپرسی باید با درخواست رییسجمهور و با تصویب دو سوم نمایندگان باشد و مطابق سایر فرآیندهای تقنینی بمنظور نظارت بر عدم مغایرت با شرع و قانون اساسی باید برای #شورای_نگهبان ارسال شود که باتوجه به اینکه #CFT و #پالرمو از سوی شورای نگهبان، خلاف قانون اساسی و #شرع دانسته شده است، بنظر میرسد اساساً برگزاریِ همهپرسی لااقل در مورد #FATF خیلی هم موضوعیت ندارد؛ البته بماند که با همهی این اوصاف، از جماعتی که در روزگاری نه چندان دور مدعی بودند که در امور تخصصی نباید از #لبوفروش و #راننده_تاکسی نظرخواهی کرد و سابقهی انتخابات ۸۸ را نیز در پرونده دارند، هیچ بعید نیست که به #قانون و خواست #مردم تمکین نکرده و بازهم نتیجه را نپذیرند!!
#مدعیان_پوچ_اندیش
#مهدی_قاسم_زاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رییس جمهور کجاس؟
کجا قایم شده؟!
🔺 علی مطهری سعی در قطع نطق نماینده آستارا را دارد!
محل خرج بودجه ی ارشاد
1-حقوق کارمندان
2-یارانه ی مطبوعات زرد
3-تقدیر و تشکر و حمایت از بازیگران مولتی میلیاردر با سبک زندگی ای کاملا غربی
قربونت برم
با بودجه دولتی دارید کار فارسی1 اونور آبی رو میکنید
انتظار دارید نتیجه چی بشه دقیقا؟
"سیروس"
🔴استیضاح وزیر صمت در دستور کار قرار گرفت
«خجسته» نماینده مجلس:
🔹قیمت بازار آزاد مدنظر وزارت صنعت و خودروسازان، مبنایی ندارد.
🔹 دلالانی که روح و روان مردم را به هم ریخته و هر روز قیمتها را به منظور سودجویی بیشتر افزایش میدهد در حال مدیریت وزارت صنعت هستند و به همین دلیل استیضاح رحمانی را در دستور کار قرار دادیم.
🔹 نمایندگان مجلس به هیچ وجه نمیپذیرند که در بازار خودرو هرج و مرج حاکم باشد و نمیتوانیم به عنوان افراد بیخاصیت در مجلس نشسته و عکسالعملی را نشان ندهیم/فارس
#تحلیلگران_بخوانند
🔴 چرا ایران نباید اعتماد کند؟
🔻شمخانی( دبیر شورای عالی امنیت ملی):
🔹مثال ونزوئلا نشان میدهد که چرا ایران نباید به ایالات متحده آمریکا اعتماد کند و نباید وارد مذاکره با آنها شود. ونزوئلا نه دارای برنامه هستهای است، نه توانمندی موشکی دارد، نه نقش منطقهای خاصی دارد اما آمریکا به دنبال کودتا و تغییر رژیم در آن است
🔴 کاش به جای نیت خوانی، سرکی به متن زندگی مردم می کشیدید
♦️حجّتالاسلام مجتبی ذوالنوری، نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اظهارات محمود واعظی، رئیس دفتر رئیسجمهور مبنی بر اینکه طرح استیضاح رئیسجمهور تبلیغاتی است؛ جوابیه ای صادر کرد که متن آن به شرح زیر می باشد:
"بسمه تعالی
♦️آقای واعظی!! کاش به جای نیت خوانی وپرداختن به تشریح شخصیت وتبارشناسی استیضاح کنندگان رئیس جمهور ،حداقل برای ساعاتی از زرورق و پرقوی زندگی اشرافی دولتی خارج می شدید و سرکی به متن زندگی مردم می کشیدید تاببینید، وضعیت معیشتی مردم، بیکاری، قیمت ارز، وضعیت قیمتها، مانند خودرو، گوشت و بسیاری از نیازمندیهای مردم، اعتیاد، طلاق، فساد اجتماعی و اخلاقی وعدم اراده و ناتوانی و سستی دولت غیرپاسخگو، علت استیضاح است و یا انگیزه های سیاسی و تبلیغات موهوم و ساختگی توسط جنابعالی و آدرسهای عوضی و انحرافی که میدهید؟
🔴آقای واعظی واقعیات را بگوئید تا دچار فراموشی کاری نشوید، احتمالا به همین دلیل یادتان نیاید ولی بیادتان می آورم که فقط حدود 5ماه پیش بود که درماجرای سوال از رئیس جمهور بالحنی توهین آمیز، مشابه همین اظهارات را داشتید که:
"ما حساب یک گروه معدود و اقلیت مجلس را از کلیت آن جدا می دانیم."
♦️آقای واعظی! 4 کارت زرد به آقای رئیس جمهور از 5سوال آن هم دربعضی سوالات از مجموع 272نفر نزدیک به 200رای، معنایش اقلیت محدود است!؟
♦️آقای واعظی! ازنظرقانون، دولت در مقابل مجلس چه موضعی غیر از تمکین می تواند در مقابل سوال و استیضاح داشته باشد که گفته اید: "مابه خاطر احترام به مجلس نمیخواهیم موضع روبری مجلس بگیریم"
♦️مردم شانس آورده اند که قانون اساسی فرماندهی نیروهای مسلح را به رئیس جمهور نداده است و الا احتمالا در مقابل اقدام کاملا قانونی نمایندگان مجلس را به توپ می بستید."
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
▪️باید اصلاحطلبان را خدایگان فرار به جلو نامید. در شرایطی که دولت را در دست دارند و گوهر حضورشان هم
▪️ نقش مورد پسند اصلاح طلبان برای زنان!
#دیوارنگاره
💬 سلمانه
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
▪️باید اصلاحطلبان را خدایگان فرار به جلو نامید. در شرایطی که دولت را در دست دارند و گوهر حضورشان هم
▪️چیه این دیوارنگاره که زن رو فقط مادر نشون میده! زن فقط باید تو نمایشگاه کنار ماشینا بایسته برای تبلیغ! زن باید روغن موتور تبلیغ کنه! زن باید فقط تو مراسما بیاد جایزه رو بده دست مسئول و بره!
چیه این دیوارنگاره های مزخرف که زن رو «مادر» نشون میده!
💬 جـــــنلی
▪️اگر زن در نازلترین وجه خودش، بعنوان ابزاری تجاری و عنصری چشم نواز با جاذبههای جنسی، برای بنرهای تبلیغاتی فلان شرکت، در و دیوار شهر را پر کند، صدایی در نمیآید در اعتراض!
اما وقتی در والاترین وجه وجودیش یعنی مادری به تصویر کشیده شد، میشود تنزل جایگاه زن...
قصه پر غصه عصر جدید!
💬 علی نادری
▪️یکی گفت چرا انقدر به دیوارنگاره #مادر گیر دادن و ایراد میگیرن؟!
گفتم تاریخ ثبت کرده که اگر مادرو بزنن همه چیو زدن!
💬 جواد آقایی
▪️کجای این دیوارنگاره نشان دهنده این بودکه زن وظیفش فقط بچه داریه؟مگرنه اینکه شرایط اقتصادی جوری شده که خانمهاهم کار میکنندوعلاوه برکاربیرون مدریت منزل هم بعهده دارند.بالاترین مقام زن مقام مادربودنه که این دیوارنگاره نشان داد.اگرعکس زن مانکن زنده پشت ویترین رومیزاشتن درست و بحق بود؟
💬 Avin.inana
▪️زن اگر روی همهی بیلبوردها برای تبلیغ یک کالا استفاده بشه خیلی هم متمدّنانه و نشونهی توسعهیافتگیه!
ولی اگر زن نقش بیبدیل مادری رو بخواد انتخاب کنه توهین کرده به ابزار تولید و توزیع بودن زن!
💬 حسینعباسیفر
▪️هروقت جمود فکریتون به ذهن های مریضتون اجازه داد تا به انبوه بیلبوردهای این شهر که زن را با انگارههای سکسی در خدمت فروش کالای بیشتر قرار داده معترض شوید تازه مجاز به اعلام نظر در مورد جایگاه #مادر میشوید...
💬 sadegh faramarzi
.
♻️ پذیرش لوایح FATF یعنی نفی استقلال کشور
بدعهدی اروپا را از توافق سعدآباد تاکنون تجربه کردهایم
🔰 حجت الاسلام حمید رسایی، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، با اشاره به این موضوع که مطالبات آمریکا و اروپا با یکدیگر تفاوتی ندارد، اظهار کرد: مطالبات آمریکا با اروپا در نتیجه تفاوتی ندارند ولی در شیوه رسیدن به هدف و نتیجه متفاوت هستند. آمریکا از برجام خارج شد و بر ما فشارهایی وارد می کند تا به برجام موشکی و منطقه ای تن دهیم. اروپایی ها در برجام ماندند و این تلاش را می کنند تا ما درباره حضورمان در منطقه و موشک های دوربرد به آنها تضمین دهیم؛ با این شیوه جسد بی روح برجام حفظ میشود و برجامهای موشکی ومنطقهای پیگیری میشود.
وی ادامه داد: متأسفانه دولت ما دولت فشارپذیری است و اروپایی ها و آمریکایی ها سوراخ دعا را پیدا کرده اند. آنها به این نتیجه رسیده اند که اگر فشارها را بیشتر اعمال کنند، دولت بیشتر اظهار ناراحتی، عجز و ناله می کند و حتی فشار بیشتری را به داخل مراکز تصمیم ساز و تصمیمگیر کشور انتقال میدهد.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دولت کنونی به جای تدبیر و برنامه ریزی برای حل مشکلات با استفاده از توان داخلی، در برابر فشارها واکنش منفی علنی نشان میدهد که این مطابق آنچه معمار تحریمهای امریکا (ریچارد نفیو) در کتاب هنر تحریم ها میگوید، نیمی از راه است و متأسفانه آقای روحانی و تیمش این نقش را بازی میکنند و قطعا اگر من هم جای آمریکایی ها بودم، تحریم ها را بیشتر میکردم.
رسایی اظهار کرد: ما ابتدا باید بدانیم که در موضوع FATF با چه کسانی مواجه هستیم و چه کسانی بر ما فشار می آورند تا به الزاماتش تن دهیم. در رأس این ماجرا سه کشور اروپایی همچون آلمان، انگلیس و فرانسه قرار دارند، کشورهایی که ما در گذشته آنها را تجربه کرده ایم. این سه کشور اروپایی به هیچ یک از تعهدات خود در توافق سعدآباد عمل نکردند.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما سه کشور اروپایی را در دور اول مذاکرات یعنی از سال 82 تا 84 تجربه کرده ایم و مشاهده کردیم علی رغم آنکه ما به تعهدات مان عمل کردیم، آنها بدقولی کردند. حال این پرسش مطرح می شود که آیا عقل می پذیرد تا مجددا با طناب این سه کشور اروپایی حرکت کنیم و خود را به یک سری از الزاماتی که نمی دانیم انتهای آن چه چیزی است، تن دهیم. بلکه بنا به تعبیر مقام معظم رهبری می دانیم که انتهای این ماجرا به ضرر مان است. چرا با این وجود باید در این بازی قرار بگیریم.
وی بیان کرد: قاعدتا زمانی که اروپایی ها را یک بار تجربه کردیم، نباید ادامه دهیم. زمانی آقای روحانی پس از آنکه آمریکایی ها برجام را پاره کردند، خطاب به مسئولان امریکایی گفت که وقتی شما به عهدتان پایبند نیستید، مگر دیگر کشورها دیوانه اند با شما مذاکره کنند. حال این پرسش از آقای روحانی مطرح می شود که شما امروز اروپایی ها را تجربه کرده اید، چرا دوباره قصد تجربه کردن آنها را دارید؟ حتی آمریکا را بارها در گذشته تجربه کرده ایم. استدلال روحانی علیه خودش بود.
رسایی اظهار کرد: تحریم های مالی مربوط به محدودیت های ادعاهای FATF نمی شود، بله مربوط به تحریم های ثانویه است که آن تحریم های ثانویه سرجای خودش است و اگر ما الزامات FATF را بپذیریم و واردش شویم، حتی مسأله تبادل مالی با دیگر کشورها سرجای خود باقی می ماند چراکه تحریم های مالی سرجایش است. درواقع تحریم های مالی با FATF تمام نمی شود.
وی یادآور شد: مصلحت نظام غیر از این نیست که fatf را رد کنیم و قبول لوایح آن در چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی، نفی استفلال کشور است چراکه کشورهای خارجی ما را مجبور می کنند تا قوانین داخلی را تغییر دهیم و آنها ما را اجبار به پذیرش کنوانسیون های خارجی ای می کنند که هیچ منفعیتی برای کشورمان ندارد.
حمید رسایی
▪️ در لایحه بودجه ۹۷ رقم مصوب معافیتها و تخفیفهای گمرکی، ۶۰۰ میلیارد تومان است. اما فقط در هشت ماهه ۹۷، عملکرد معافیتها و تخفیفهای گمرکی بالغ بر ۳۰۰۰ میلیارد تومان بوده است. خوب است در راستای #شفافیت لیست دریافت کنندگان این معافیتها منتشر شود.
💬 #سیدیاسرجبراییلی
معاون سازمان انرژی اتمی میگه دولت هزینه ها رو پرداخت نمیکنه واسه همین امکان داره سال بعد نیروگاه اتمی بوشهر نتونه به کارش ادامه بده. اگر از بریز بپاش و پله برقی شاهانهی هواپیما و سفر کیش و جلسات تو کاخ شاه بزنه چرا، میتونه پول همه جارو بده.
دولت فعلی، مجموعه ایه پر مصرف و کم کار.
"شراگیم"
اینکه ریگی رو مثل عقاب رو آسمون خفت میکنن ولی آمار قاچاق سازمان یافته سر مرز بیداد میکنه نشون میده کار دست اهلش نیست.
"شراگیم"
به اذعان سخنگوی وزارت کشور، گویا قرارست برطبق لایحه #جامع_انتخابات، تمام داوطلبانی که قصد دارند در انتخابات مجلس و شوراهای اسلامی شهر ثبت نام کنند علاوه بر دارا بودن شرایط عمومی، یا از طرف #حزب معتبر معرفی شوند یا ده هزار #امضاء برای حمایت داشته باشند یا #مبلغی را سپرده گذاری کنند؛ روی دو مورد اول میشود بحث کرد اما سوال اساسی اینجاست که دقیقاً "پول داشتن" چه امتیاز خاصی است که باید شرط ثبت نام شود؟!
#مدیریت_اصلاحاتی
#مهدی_قاسم_زاده