در #سریال۲۴ پس از اینکه #پرزیدنت_حسن انرژی هستهای کشور فرضیِ (جمهوری اسلامی کامستان) رو نابود میکنه و ماموریتشو انجام میده، توسط آمریکاییها ترور میشه و آمریکاییها اینجوری تبلیغات میکنن که پرزیدنت حسن بخاطر خیانت به کشورش توسط نیروهای تندروی کشور خودش(بسیجیها) ترور شده!!!
مسعود فدک
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
السلامعلیکیاامامالموسیالکاظم علیهالسلام آهسته گذارید روی تخته تنش را نه اصلا بگذارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔞هشدار🔞 تصویر ممکن است ناراحت کنند باشد🔞
🌄 از افتخارات ارتش #اسرائیل این است که روی تی شرت سربازانش نوشته با یک تیر دو نشان بزنید! مادر باردار #فلسطینی را در فجایع غزه به شهادت رساندند و تیر به جنین بی گناهش نیز اصابت کرده است. بِأَيِّ ذَنْبٍ قُتِلَتْ
#boycott_israel
#FreePalestine
#HumanRights
🔗 ابراهيم شكورى
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
تاجزاده نسبت به سیاستهای جمهوری اسلامی درباره مشروبات الکلی اعتراض کرده. آقا اصلاً تو و زیباکلام هر
🌄 در کارنامه ننگین بعضی اصلاح طلبان مثل #تاجزاده، مخالفت با احکام شریعت با حمایت تلویحی از "شرب خمر" هم ثبت شد!
چقدر باید تلاش میکردیم تا بی دینی و بی اعتقادی این جماعت را به ساده لوحان ثابت کنیم؛ الحمدالله نقاب ها در حال کنار رفتن است
عباس کلاهدوز
سی و پنج سال مبارزه، مجاهدت، زندان رفتن، بارها تبعید شدن، در یک محیط رعب زندگی کردن، دوستان زیادی را با زحمت جمع کردن، احکام الهی را در زیر فشار اختناق دستگاه حاکم آن روز منتشر کردن و عمری را با این شیوه گذراندن. این یک خصوصیت از خصوصیات زندگی #موسی_بن_جعفر است
#سید_علی_حسینی_خامنه_ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ سرعت پیشروی آب در دریاچه اورمیه
دریاچه ارومیه به کمک بارانهای سیل آسا دوباره در حال احیا شدن هست ،تکلیف اون چندصدمیلیاردی که دولت برای احیای این دریاچه تخصیص داده بود چی شده؟ و کجا هزینه شده؟
⭕️فراتر از نرگس کلباسی / بلوغ خیرخواهی ها در سیل
حساب کرمانشاه نرگس کلباسی بسته شد. خانم کلباسی پاسوز سامان دادن به بازار خیریه های فیک و خیرخواهی سلبریتی های متقلب شد. اما داستان فراتر از نرگس کلباسی است.
سیل اخیر به سطحی از بلوغ خیرخواهی در کشور منجر شده است.
دقیقتر اخبار این چند روز را مرور کنید.
ما چند دسته خیریه در کشور داریم که باید حساب اینها را از هم جدا کنیم.
🔻دسته اول خیریه های مدنی است. خیرخواهی از ابتدا در انقلاب ما مردمی متولد شده است. این خاصیت خیریه ای باید حفظ شود و به اسم نظارت نباید محکوم به محدودیت شود. بسیاری از خیریه های سنتی و گروه های جهادی و امثال نرگس کلباسی و غیره ازین دسته اند. در این بین خیریه های بدلی و ساختگی هم هستند که باید حساب شان از خیریه های مردمی جدا شود.
🔻دسته دوم خیریه های سکولارند. خیریه هایی که اعتبارشان به اعتبارزدایی از نهادهای امدادی حاکمیتی است. این خیریه ها اگرچه مردمی اند اما فعالیت شان منجر به حیثیت زدایی از امدادرسانی نهادهای رسمی می شود.
اقدامات دسته دوم الزاما برنامه ریزی شده و آگاهانه نیست. خیریه سکولار حتا می تواند ناشی از خیرخواهی یک انقلابی باشد. اگر امدادرسانی به هر شکل منجر به بی اعتبار شدن نهادهای حاکمیتی و رسمی باشد محکوم به سکولاریسم امدادی است.
🔻اما دسته سوم همراه با بلوغ خیرخواهی در کشورست. سطحی ازین بلوغ در سیل اخیر گلستان و شیراز شکل گرفت که باید تقویت شود.
دسته سوم شکل ارتقا یافته از دسته اول است. فراتر از نرگس کلباسی ها و حتا برخی گروه های جهادی.
دسته سوم فعالیت خیرخواهانه ایست که با تقویت نهادهای رسمی شکل می گیرد. امدادرسانی میدانی و مدنی اگر همراه با تقویب امدادرسانی حاکمیتی باشد، بلوغ خیرخواهی است. در سیل اخیر جریانی غیرمتشکل شکل گرفت که اجازه نمی داد اعتبار هلال احمر و کمیته امداد و حتا مسئولین دولتی در امر امدادرسانی ضایع شود.
امدادرسانی و خیرخواهی انقلابی وقتی بلوغ یافته است که متوجه شویم فراتر از امدادبه مردم، امداد به نهادهای مردمی است.
جهاد وقتی است که بدانیم باید با همین نهادهای امدادی که اتفاقا نقدهای بسیاری نیز به آنها وارد است، وارد میدان شویم. باید دوشادوش همین نهادها بود. این حرف نه نفی انتقادکردن است و نه نفی اقدام عملی و مردمی؛ بلکه یک "ملاحظه راهبردی" است که "خیریه مدنی" را به یک "خیریه انقلابی" ارتقا می دهد.
⭕️این ملاحظه کلیدی را می توان فراتر از خیریه مورد توجه قرار داد. بماند برای بعد.
#محسن_مهدیان
#ویژهنامه_چهل_سالگی 2⃣
💠 اولین نمی دانم آمریکایی ها
✅ پس از برگزاری کنفرانس صنعتی گروه هشت در گوادلوپ از جیمی کارتر راجع به آینده تحولات ایران پرسیدند؛ او در پاسخ گفت: 🔻🔻🔻
" وضعیت اصلا در کنترل نیست و من نمی دانم چه خواهد شد ما فقط از شوروی تعهد گرفته ایم که در ایران مداخله نکند..."
✅ این اولین «نمیدانم» آمریکاییها در مواجهه با انقلاب اسلامی، زمانی بیان شد که آمریکا از همه جهت قدرت برتر بود. نزدیک به ۷۰ درصد دنیا از قارههای آمریکا، آفریقا، اروپا، اقیانوسیه و آسیا در کنترل او بود. ارتش او بزرگترین قدرت نظامی و تسلیحات او مدرنترین جنگافزارها به حساب میآمدند...
🔻منبع: مقاله آفتاب مشرق نوشته سعدالله زارعی، انتشار در فروردین ۱۳۹۸.
#حسین_جلالی