▪️ یعنی بهترین شورای شهر رو داریما!
کار ندارن ظاهرا! حوصله شون سر میره چند وقت یه بار یه خیابون پیدا میکنن اسمشو عوض میکنن و عشق میکنن با این که خدمت کردن به مردم حقوقشون حلال شده!!! 😐
حالا این خوبه! مورد داشتیم عضو شورای شهر از بیکاری توهم زده فکر کرده کارشناس هواشناسیه! یه چیزی پروند که تا دو روز سازمان هواشناسی تکذیب میکرد! 😉
⭕️ شهرداریها با خون مردم معامله کردند!
نماینده مردم گنبد کاووس در مجلس گفت:
🔹 جنگلها را غارت کردیم، بستر رودخانه را غصب کردیم، کوه خواری، بسترخواری و جنگل خواری رواج پیدا کرد، در مسیر رودخانه راه و خانه ساختیم یا حداقل بر بنا شدنش چشم بربستیم، شهرداریها حریم فروختند این پول، پول خون زن و بچه مردم بود که قرار بود در آینده سیل آنها را با خودش ببرد، پروانه ساختمانها و پایان کارهایی این چنینی سند بیتدبیری بروکراسی اداری ماست.
وی همچنین خطاب به رئیسجمهور و نمایندگان مجلس عنوان کرد:
🔹 همه ما متهم هستیم، اگر به خود نیاییم و درصدد اصلاح امور نباشیم سیل ما را هم با خود خواهد برد، شاخهای که روی آن نشستهایم با بیتدبیری و سهلانگاری تماشا میکنیم که موریانههای فساد و بیبصیرتی چطور دارند، میجوند و میخورندش، اما هنوز هم مشغول توجیه تقصیرات خود هستیم؛ هرکس سعی میکند از زیر بار مسئولیتش شانه خالی کند، آن وقت ادعای مسلمانیمان گوش فلک را پُر کرده است.
🔴از برکات دیگر برجام و زانو زدن مقابل غرب
همین آمریکایی که امروز بعد از کوتاه آمدن های مکرر سازشکاران در برجام، اجازه ورود کمک های بین المللی به ایران رو نمیده، قبل از برجام و در اوج تحریم ها، در زلزله سال 91 ورزقان، اینجوری با مردم ایران صحبت میکرد👇
🔺وزارت خارجه آمریکا با ارسال پستی در صفحه فیسبوک خود، همدردی واشینگتن را با آسیبدیدگان این زمینلرزه اعلام کرد. در این پیام آمده که «مراتب همدردی خود را با افرادی که عزیزان خود را در زلزلههای امروز استان آذربایجان شرقی از دست دادهاند ابراز میکنیم. برای آنان، مجروحان این زلزلهها و آنان که داراییهای خود را از دست دادهاند صبر و بهبودی هر چه زودتر آرزومندیم.» دفتر کنترل داراییهای خارجی آمریکا در تاریخ ۲۱ اوت ۲۰۱۲ برای امکان ارسال کمکهای مالی به زلزله زدگان، قانون ممنوعیت معاملات و مسدود کردن اموال شرکتهای وابسته به ایران راتا تاریخ ۵ اکتبر۲۰۱۲ و تا سقف ۳۰۰۰۰۰ دلار آزاد کرد
#غربزدگی
#سرطان_اصلاحات
#برجام_خسارت_محض
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
یزله و پایکوبی عشایر عرب رُفَیِّع هویزه در استقبال از سردار قاسم سلیمانی
حضور سردار #قاسم_سلیمانی، فرمانده سپاه قدس در مناطق سیل زده، (به همراه جمعی از مسئولان ستاد اربعین کشور) نشان داد که برای او بودن در #خط_مقدم و تلاش برای آرامش مردم مهم است و برایش فرقی نمیکند که این خط مقدم در موصل باشد و دمشق یا مناطق سیل زده #خوزستان؛ البته ناگفته نماند که مدعیانِ شعارِ "نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران"، همچنان از زیر پتو در حال توئیت زدن راجع به #سیل هستند!!
#سردار_دلها
#مرد_عمل
📝مهدی قاسم زاده
⭕️ دشمنان تولید ایرانی
🔸«رونق تولید» در اقتصاد ایران منافع چه کسانی را تهدید میکند؟ عامه مردم، دلالان را دشمن تولید داخلی میدانند و تصور میکنند تا زمان ریشهکن شدن دلالان، صنعت ایرانی روی رونق به خود نخواهد دید. این تصویر ساده از تقابل نیروهای اقتصادی در ایران اگرچه در عمق خود پیوندهایی با واقعیت دارد، اما تصویر ایدهآل جریان ضدتولید نیز هست؛ چراکه توجهات را از جریان اصلی سرکوب تولید دور میکند.
🔸درک دقیقتر از مناسبات ضدتولیدی حاکم بر اقتصاد ایران مستلزم شناسایی ذینفعان این مناسبات است. کاسبان رانت و تورم، ذینفعان اصلی سرکوب تولید داخلی هستند که دو ماشین عظیم توزیع رانت و خلق تورم را به نوعی کنترل میکنند که امکان خلق ثروت جز از طریق این دو ماشین غیرممکن شود تا همگان در خدمت این دو ماشین باشند.
🔸موجهای جهش قیمت ارز و مسکن و سایر داراییها نتیجه طبیعی سواری گرفتن از این دو ماشین است که سفتهبازیهای گسترده را جانشین فعالیتهای تولیدی میکند؛ یعنی همان چیزی که در شکل و ظاهر دلالی برای عموم مردم جلوهگر میشود. در واقع، دلالی مورد اشاره مردم معلول کارکرد دو ماشین توزیع رانت و خلق تورم است که قسمت پیدای فعالیتهای ضدتولیدی است و به همین دلیل، آدرس مناسبی برای ایجاد انحراف در افکار عمومی از ریشههای اصلی است.
🔸طنز تلخ ماجرا آن است که سوخت اصلی ماشین رانت و تورم با شعارهای حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان و کنترل قیمتها فراهم میشود و کمتر کسی متعرض این تناقض در شعار و عمل میشود که مگر رانت باعث خلق ارزش افزوده میشود که به تولید منجر شود؟ مگر رانت باعث کاهش قیمتها میشود؟ مگر میشود تورم خلق کرد و گرانی ناشی از آن را بتوان کنترل کرد؟ یک دانشجوی ترم اول اقتصاد به همه این سوالات پاسخ منفی میدهد.
🔸همین تناقضات ساده باعث شده است که نتیجه قریب به اتفاق سیاستهای حمایتی در ایران (چه به اسم حمایت از مصرفکننده و چه به اسم حمایت از تولیدکننده و چه به اسم تنظیم بازار از طریق واردات با دلار ارزان) سرکوب تولید داخلی باشد. دقیقا به همین دلیل است که میانگین تورم در جهان دهههاست که تکرقمی شده و اخیرا به ۲ درصد رسیده است؛ اما در ایران همچنان افسارگسیخته است و هر از چندی هم که به مرز تکرقمی نزدیک میشود به اژدهایی خفته میماند که پس از بیداری جبران مافات میکند. علت آن است که سیاست مهار تورم در هیچ جای دنیا (جز در معدود کشورهایی چون ونزوئلا) با چنین مکانیسمهایی دنبال نمیشود و روش علمی مخصوص به خود را دارد که بیش از ۹۰ درصد کشورهای جهان با همین روش موفق به مهار آن شدهاند.
🔸بهطور خلاصه باید گفت رکود، فقر، فساد و بیکاری نتیجه طبیعی سفتهبازیهای غیرمولد روی موج تورم (یا به تعبیر عمومی همان دلالی) است که خود معلول اداره اقتصاد با ماشین رانت و تورم است و تا زمانی که این دو ماشین از کار نیفتند در بر همین پاشنه خواهد چرخید. درباره اینکه کارکرد این دو ماشین چگونه به خروجی صنعتزدایی تبدیل میشود قبلا بهطور مفصل سخن گفتهایم (رجوع کنید به: مقصر اصلی صنعتزدایی - روزنامه «دنیایاقتصاد» مورخ ۳۰ دیماه ۱۳۹۷)، اما این مساله که یارگیری جریان ضدتولید از عامه مردم برای محافظت از وضعیت موجود چگونه امکانپذیر شده، نیازمند واکاوی بیشتر است.
🔸مصیبت بزرگ آن است که ذینفعان رانت و تورم علاوه بر دادن آدرس غلط از ریشه سرکوب تولید، توانستهاند با شگردهای مختلف، نوعی «اینهمانی» بین منافع خود و منافع عمومی به اکثریت ایرانیان القا کنند و به همین دلیل در عرصه محافظت از این دو ماشین تنها نیستند. این مساله البته چندان هم عجیب نیست؛ چراکه هر سیاست غلط اقتصادی نیروی اجتماعی و سیاسی پشتیبان خود را به وجود میآورد که با تولید انبوه ضدآگاهی و تحلیل کاذب سعی در انحراف توجهات عمومی از آدرس اصلی را دارند.
🔸در کمال تاسف باید گفت که جریان ضدتولید در این تلاش خود برای انحراف افکار عمومی موفق بوده و حدود نیمقرن است (از اواخر دهه ۴۰) که آدرس اصلی موتور تخریب تولید داخلی را از انظار عمومی پنهان کرده است. همراهی فکری اکثریت با ذینفعان وضعیت ضدتولیدی کار را برای سیاستمداران که معمولا دنبال رضایت عامه هستند، سخت میکند و همین مساله سوخترسانی به چرخه سرکوب تولید را تسهیل میکند.
🔸حال با همه این تفاصیل، سوال این است که آیا رونق تولید امکانپذیر است؟ بله، به شرط اینکه بپذیریم از مسیر همیشگی به مقصد متفاوت نخواهیم رسید و باید سیاستهای اقتصادی متفاوتی را در پیش گرفت که برخورد ریشهای با دو ماشین توزیع رانت و خلق تورم جوهره این سیاستها باید باشد.
📝 علی میرزاخانی
✅ کانال مصاف
‼️روح الله زم؛ دم خروس یا قسم حضرت عباس؟
در میان اخبار هر روز آمدنیوز یا همان صدای مردم که روح حاکم بر آن دست و پا زدن و ناامیدی از اثرگذاری است، به یادداشتی با عنوان «شرف الشمس»، نفوذ خرافات در بطن جامعه! یک انگشتری برای آنان کار انجام می دهد، مواجه شدم. یادداشتی که در ادامه آن آمده است: «طلسم ها یکی از دلایل اپیدمی آلودگی بشر به ویروسهای ذهنی میباشند که مانند گرگی در لباس میش و در پوشش نام «دعا» به زندگی مردم وارد شده و با آلوده نمودن کالبد ذهنی افراد به «ویروسهای غیرارگانیک» ذهن، روان وجسم آنان را تحت تاثیراتی منفی قرار میدهند. این ویروسها به مرور زمان با اختلال در نرم افزارهای وجودی به غیر از ایجاد بیماریهای گوناگون با تسخیر فرد و اختلال در تصمیم گیری، افراد آلوده شده را در جهت اجرای اوامر اربابهایشان هدایت میکنند!
پس از گسترش دین اسلام در کشورمان ایران خصوصا در بین شیعیان و با سوء استفاده از اعتقادات پاک مردم نسبت به خدا، دین و ائمه معصومین (ع)، دست هایی پشت پرده با نفوذ در بین علماء و سردمداران دینی و سیاسی مملکت، حمل کردن و یا به زبان آوردن اشکال و اوراد متعددی در پوشش نام دعا، تبرک، توسل، لوح، حرز، تعویذ و غیره را در میان عوام متداول کردند. به ادعای آنها هر کدام از اوراد دارای کارایی منحصر به فردی می باشند.
برخی به ثبت نام «موکل» شمس را قبول دارند، میدانید موکل یعنی چی؟ یعنی یک «جن» وکیل فرد برای انجام کارهایی میشه. مگر نه اینکه در آیه قران گفته میشه «وتوكل على الله وكفى بالله وكيلا»؟»
و...
✳️و اما نکته قابل تامل و توجه
چندی پیش در مستند «ایستگاه پایانی دروغ» روح الله زم می گوید: «من عین خورشید می مانم. من نمی گم یکی از رفیقهام رفته پیش یک نجوم شناس یهودی گفته یک رفیقی داری تپله و این تا 22 ماه دیگر قدرت اصلی رو در کشور شما تو دست می گیره و گفته عین خورشید، هر کسی بهش نزدیک بشه می سوزه. یارو کارش خیلی درسته یهودیه. این چیزی که گفته واقعا داره اتفاق می افته. برای من داره اتفاق می افته. من دارم می بینم خودم.
گفته پنجشنبه شمع آبی روشن کن. جمعه ها شمع صورتی روشن کن و لباس های صورتی بپوش.»
ماجرای اوج خرافه گرایی و توسل زم به امور خرافی به یک ستاره شناس ختم نمی شود و او با ستاره شناسی ترکیه ای نیز ارتباط گرفته و زم می گوید این ستاره شناس هم گفته تو به بالاترین قدرت خواهی رسید و... و بعد هم مراجعه به سومین ستاره شناس.
او حتی می گوید با دختری که موکل دارد صحبت داشته و با هیجان می گوید موکل می دونی یعنی چی؛ یعنی جن گیرهای موکل دار و ... این درحالی است که در یادداشتی که اخیرا در کانالش منتشر کرده برای نفی دین و باورها و اعتقادات مردم، آورده است: برخی به ثبت نام «موکل» شمس را قبول دارند، میدانید موکل یعنی چی؟ یعنی یک «جن» وکیل فرد برای انجام کارهایی میشه.
روح الله زم شمع و لباس صورتی را خرافه نمی داند اما دعا و اسماء الهی را خرافه و سوءاستفاده میداند!!
💠نتیجه گیری:
#سواد_رسانه_ای به ما یاد می دهد از خودمان سوال کنیم چرا به یکباره یک موضوع مطرح و سعی در القای پیام با زیر سوال بردن باورهای قبلی میشود؟ چرا شرف شمس برای یک کانال مهم شده است؟ آیا هدف به حاشیه راندن موضوع در نزدیکی به ایامی که نگارش دعای شرف شمس توصیه شده، نیست؟
سواد رسانه این سوال #چه_کسی پیام را ارسال کرده و بناست چه ارزشی را از بین برده یا تقویت کند را نیز مورد تاکید قرار می دهد. برای پاسخ به سوال چه کسی، باید حتما به پیشینه او و رسانه اش و ایدئولوژی حاکم بر آن توجه کنیم. امروز شرف شمس، فردا عزاداری محرم و... و همگی برای نیل به هدف ایجاد تغییرات جدی در باورهای مردم است.
✴️در مواجهه با رسانه ها و پیام هایشان #دقیق باشید. #زودباوری پاشنه آشیل مخاطبان در شبکه های اجتماعی خواهد بود.
#معصومه_نصیری ـ مدرس سواد رسانه ای
@asrehooshmandi
سه استاد 2.mp3
33.14M
✅ دشمن شناسی در #گام_دوم_انقلاب با محوریت جنگ رسانه ای اقتصادی
🎙 باسخنرانی
1⃣ استاد #فرج_نژاد
پژوهشگر اقتصاد مقاومتی و جنگ اقتصادی، عضو گروه علمی ارتباطات جامعه المصطفی العالمیه
2⃣ استاد #موسوی
پژوهشگر اقتصاد سیاسی و فعال و محقق جنگ سایبری - رسانهای – اقتصادی
3⃣ استاد #رفیعی
پژوهشگر اقتصاد سیاسی و جنگ اقتصادی، مستندساز اقتصادی و مدیر موسسه فرهنگی - رسانهای ثائر
✅ کانال #گام_دوم_انقلاب
هرچند از فردی همچون "صادق زیباکلام" که دلیل نقض برجام از سوی آمریکا را (باوجود تأیید چندین بارهی آژانس انرژی اتمی و اذعانِ خودِ غربیها) فعالیتهای ایران اعلام میکند، دیگر نباید تعجب کرد که دلیل ممانعت آمریکاییها از ارسال کمکهای بشردوستانه به سیل زدگان را نیز رفتارهای ایران معرفی میکند اما همین که فردی مثل او در ایران تدریس میکند و حقوق آنچنانی میگیرد، بهترین دلیل برای وجود حقوق بشر و آزادی بیان در ایران است؛ آنهم درحالیکه در کشورهای به اصطلاح مهد آزادی (از نگاه ایشان)، هیچ گاه افرادی همچون او حتی حق صحبت کردن هم ندارند، چه برسد به داشتنِ کرسیِ تدریس در دانشگاه !!
#مدعیان_پوچ_اندیش
#کدخدا_پرستان
📝مهدی قاسم زاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حضور طلاب غیر ایرانی در مناطق سیلزده و کمک به مردم
-
#فارس_پلاس
⚡️بیاعتنایی به سیاستهای ابلاغی رهبر انقلاب، عامل ویرانیهای سیل
شهریورماه ۱۳۸۴ رهبر حکیم انقلاب بر اساس اصل ۱۱۰ قانون اساسی، سیاستهای کلی نظام را درباره "پیشگیری و کاهش خطرات ناشی از سوانح طبیعی" ابلاغ کردهاند. حدود ۱۴ سال از ابلاغ این سیاستها میگذرد و اتفاقات ناگواری که در ابتدای سال ۹۸ رخ داد، ناشی از اجرایی نشدن این سیاستها توسط دستگاههای مسئول است. این سیاست کلی، ۹ بند دارد که آن را برای مطالعه شما در ادامه آوردهام. اما پرسش اینجاست که این سیاستها چقدر تحقق یافته است؟ اساسا ضمانت اجرای این سیاستها چیست؟ اعتنا و بیاعتنایی به این سیاستها توسط دستگاهها، چه تفاوتی در حال مدیران دارد؟ آیا وقتی رهبر انقلاب تعیین سیاستهای کلی را مهمترین وظیفه رهبری در قانون اساسی میدانند، اساسا قانون اساسی مکانیسمی برای ضمانت اجرای این سیاستها پیش بینی کرده است؟ پاسخ مثبت است. بر اساس بند دوم اصل ۱۱۰ رهبری ناظر حسن اجرای سیاستهای کلی نظام است. حضرت آقا بر اساس بند پایانی اصل ۱۱۰، این نظارت را به هیئت عالی نظارت در مجمع تشخیص مصلحت نظام تفویض کردهاند، اما لیبرالها همه تلاش خود را به کار بستهاند تا این نظارت محقق نشود و سیاستهای کلی، یعنی مهمترین وظیفه رهبری در قانون اساسی، تبدیل به یک سری توصیه تشریفاتی شود. باید با تمام توان برای تحقق این نظارت تلاش کرد تا فجایعی چون ویرانیهای سیل امسال، تکرار نشود.
🔺سیاستهای کلی نظام برای پیشگیری و کاهش خطرات ناشی از سوانح طبیعی و حوادث غیرمترقبه(تخلیص شده)
۱ـ افزایش و گسترش آموزش و آگاهی و فرهنگ ایمنی و آمادهسازی مسئولان و مردم برای رویارویی با عوارض ناشی از سوانح طبیعی
۲ـ گسترش و تقویت مطالعات علمی و پژوهشی، بهمنظور شناسایی و کاستن از خطرات اینگونه حوادث.
۳ـ ایجاد مدیریت واحد با تعیین رئیسجمهور برای آمادگی دائمی و اقدام مؤثر و فرماندهی در دوره بحران:
۱ـ۳ـ ایجاد نظام مدیریت جامع اطلاعات بهمنظور هشدار بموقع و اطلاعرسانی دقیق و بهنگام در زمان وقوع حادثه.
۲ـ۳ـ تقویت آمادگیها و امکانات لازم برای اجرای سریع و مؤثر عملیات جستوجو و نجات در ساعات اولیه، امداد و اسکان موقت آسیبدیدگان، تنظیم سیاستهای تبلیغاتی و اطلاعرسانی و سازماندهی کمکهای داخلی و خارجی در زمینههای فوق.
۳ـ۳ـ در اختیار گرفتن کلیه امکانات و توانمندیهای مورد نیاز اعم از دولتی و نهادهای عمومی غیردولتی و نیروهای مسلح در طول زمان بحران.
۴ـ تدوین برنامههای جامع علمی بهمنظور بازتوانی روانی و اجتماعی آسیبدیدگان و بازسازی اصولی و فنی مناطق آسیبدیده.
۵ـ گسترش نظامات مؤثر جبران خسارت نظیر انواع بیمهها، حمایتهای مالی و تشویقی، تسهیلات ویژه و صندوقهای حمایتی.
۶ـ پیشگیری و کاهش خطرپذیری ناشی از زلزله در شهرها و روستاها و افزایش ضریب ایمنی در ساختوسازهای جدید.
۱ـ۶ـ مکانیابی و مناسبسازی کاربریها در مراکز جمعیتی شهری و روستایی و تأسیسات حساس و مهم متناسب با پهنهبندی خطر نسبی زلزله در کشور.
۲ـ۶ـ بهبود مدیریت و نظارت بر ساختوساز با بهکارگیری نیروهای متخصص و تربیت نیروی کار ماهر در کلیهی سطوح و تقویت نظام مهندسی و تشکلهای فنی و حرفهای و استفاده از تجربههای موفق کشورهای پیشرفته زلزلهخیز.
۳ـ۶ـ ممنوعیت و جلوگیری از ساختوسازهای غیرفنی و ناامن در برابر زلزله و الزامی کردن بیمه و استفاده از کلیهی استانداردها و مقررات مربوط به طرح و اجرا.
۴ـ۶ـ استانداردسازی مصالح پایه و اصلی سازهای و الزامی کردن استفاده از مصالح استاندارد، باکیفیت و مقاوم و ترویج و تشویق فناوریهای نوین و پایدار و ساخت سازههای سبک.
۵ـ۶ـ تهیه و تصویب قوانین و مقررات لازم برای جرم و تخلف شناختن ساختوسازهای غیرفنی.
۷ـ کاهش آسیبپذیری وضعیت موجود کشور در برابر زلزله با محوریت حفظ جان انسانها.
۱ـ۷ـ تدوین و اصلاح طرحهای توسعه و عمران شهری و روستایی متناسب با پهنهبندی خطر نسبی زلزله در مناطق مختلف کشور.
۲ـ۷ـ ایمنسازی و بهسازی لرزهای ساختمانهای دولتی، عمومی و مهم، شریانهای حیاتی و تأسیسات زیربنایی و بازسازی و بهسازی بافتهای فرسوده حداکثر تا مدت ۱۰ سال.
۳ـ۷ـ ارائه تسهیلات ویژه و حمایتهای تشویقی (بیمه و نظایر آن) بهمنظور ایمنسازی و بهسازی لرزهای ساختمانها.
۸ـ شناسایی پدیدههای جوی و اقلیمی و نحوه پدیدار شدن خطرات و ارزیابی تأثیر و میزان آسیب آنها از طریق تهیه اطلس ملی پدیدههای طبیعی، ایجاد نظام بههمپیوسته ملی پایش و بهبود نظامهای هشدار سریع و پیشآگاهی بلندمدت با استفاده از فناوریهای پیشرفته.
۹ـ تنظیم برنامههای توسعه ملی بهگونهای که در همه فعالیتهای آن در همه سطوح، رویکرد «سازگاری با اقلیم» ملاحظه و نهادینه شود.
#سیدیاسرجبراییلی
🔴 #هلال_احمر: هیچ کمک نقدی خارجی دریافت نشده است/ #آمریکا راه جدید ارتباطی را هم مسدود کرد
♦️اطلاعیه جمعیت هلال احمر: #صلیب_سرخ آلمان، جمعیت هلال احمر #ترکیه و جمعیت هلال احمر #کویت از جمله جمعیتهای ملی بودند که کمکهای غیر نقدی برای سیلزدگان ارسال کردند که توسط جمعیت هلال احمر دریافت شده و برخی از آنها نیز در میان سیلزدگان توزیع شده است.
♦️ صلیب سرخهای روسیه، سوئیس و فرانسه هم اعلام کردهاند که در حال ارسال محموله هستند ولی تاکنون (19 فروردین ماه) چیزی دریافت نشده است.
♦️ هیچ کمک نقدی خارجی تا به حال به جمعیت هلال احمر ایران انجام نشده است و اصولا هیچ راه ارتباطی مالی برای این کار وجود ندارد.
۱۰سال پیش قاسم سلیمانی رو گذاشتید توی لیست تحریم، الان عراق و سوریه و لبنان و یمن اومدن زیر پرچم مقاومت.
امروز سپاه رو سازمان تروریستی اعلام میکنید، ۵سال دیگه بچه های مقاومت دارن توی ریاض و دوبی گرم میکنن برای تل آویو!
#فرید_ابراهیمی
هرچند اجرای دیشبِ یک شرکت کنندهی خانم در برنامه #عصر_جدید، با موضوعِ مظلومیتِ شهدا و خانوادههای آنها، بسیار تاثیرگذار و قابل تحسین بوده است اما سوال اساسی اینجاست که اگر رسالت این برنامه #استعدادیابی میباشد پس چرا اصولاً فردی که سابقهی گرفتنِ چندین تندیس، دیپلم افتخار و جایزه در جشنوارههای تئاتر فجر، مقاومت و... را دارد، باید وارد رقابت با استعدادهای تازه کار شود؟!
📝مهدی قاسم زاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سخنان دکتر عباسی راجع به انقلاب ایران و ظهور حضرت مهدی عج و لزوم ایجاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش صریح مجری صداوسیما به کم کاری برخی مسئولین در کمک به مناطق سیلزده
🔸لعنت به مسئولی که کمک نکرد و لعنت به مسئولی که در این شرایط کار را رها کرد و رفت!
✍باتوجه به شکست رویکرد مذاکره، دولت نه تنها بدنبال حل مشکلات نیست بلکه ابزارها و راههای لازم جهت مقابله و دورزدن تحریمها را به بهانه شفافسازی نیز بسته است.
ایفای این نقش، که تمام راهها برای ما بسته شده و چارهای به جز تصویب FATF نداریم را شخص بیژن زنگنه در دولت مدیریت میکند.
×حامـــــد یاری×
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴سرهنگ است، حقوق دادن که نیست.... سرهنگ نیروی زمینی ارتش زانو زده و پیرمردها و پیرزن ها تک تک پا می
🎥فیلمی که در #فضای_مجازی مورد توجه قرار گرفته است.
سرهنگ ارتش جلوی کامیون زانو زده و پیرزن ها و پیرمردها پا می گذارند روی کمرش تا سوار کامیون شوند.
اگر نجات یک گربه از لای نرده ها در کشوری دیگر حسرت برانگیز می شود و مدام می گوییم ببینید چقدر مهربان هستند و .... باید این کلیپ را هم ببینیم که مردانی داریم که برای خدمت به مردم ستاره و درجه و عمامه و .... برایشان مطرح نیست.
تاریخ این فیلم شاید مشخص نباشد، اما همین روزها که حادثه سیل بخشی از مردم عزیز کشورمان را دچار مشکل کرده است، فراوانند از این سرهنگ ها، سردارها، سربازان و پزشکان و... که در گمنامی در حال خدمت هستند.
#جناب_سرهنگ! شما مایه افتخارید، خداقوت.
@asrehooshmandi
🔴 فارغ زِ غوغای جهان...
قطعاً افتتاح یک پروژه مسکن در #تهران (فارغ از هرگونه قضاوت فنی راجع به آن) بعد از چندین سال رها سازیِ بازار مسکن از سوی دولت، سنگ اندازی در اجرای پروژهی #مسکن_مهر و طعنه زدن به دولت قبل، میتواند خبر خوبی باشد اما وقتی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، رئیس قوه قضائیه و فرمانده سپاه قدس، برای پیگیریِ امداد رسانی به سیل زدگان در #لرستان، #گلستان و #خوزستان حضور دارند، بنظر نمیرسد حضور جناب #روحانی (شخص رئیس جمهور) در مراسم افتتاح این پروژه چندان توجیهی داشته باشد!!
#تدبیرم_آرزوست
📝مهدی قاسم زاده
ارتقای منبر...
منبری های معروف تهران را قدیمی ها به خاطر دارند؛ مرحوم سیدرضا لاله زاری، سیدمهدی قوام، سید رضا فیروزآبادی و مرحوم سراج و .... علت محبوبیت این منابر چه بود؟ خوش سخنی؟ علم؟ ایمان؟ یا... همه اینها بود اما یک ویژگی مشترک داشتند و آن اینکه معطل منبر نبودند و منبرشان همدوش مردم بود.
هرچند این ویژگی کمیاب بود...
اما قبول کنیم منبر در جمهوری اسلامی ارتقا یافته است. سالهاست که دیگر منبر فقط در مساجد و هیات ها نیست. از اردوهای جهادی تا اردوهای علمی و تبلیغی و محرومیت زدایی و کیسه بدوشی تا دادخواهی و... تا این روزها در سیل.
فخر ندارد؟
#محسن_مهدیان