🔴 پیج روحانی هم حذف "نشد"
1⃣ واقعاً فکر کردید اینستاگرام، پیج روحانی و ظریف و خاتمی و سایر پادوهای غرب رو حذف میکند؟ اگر باور کردید خیلی سادهاید!
2⃣ بجز صفحات فرماندهان و پیشکسوتان سپاه، پیج ضرغامی و رائفیپور و سرلک و هزاران پست و تصویر از صفحات نیروهای انقلابی طی چند روز اخیر هم حذف شد اما صفحات افراد غیرانقلابی و افراد دوستدار غرب و آمریکا نه تنها تکان نخورده بلکه اینستاگرام در جستجوی هوشمند و الگوریتم ذائقهسازی آنها را تبلیغ میکند!
3⃣ جدا از اینکه استبداد و خفقان صهیونیستها و آمریکاییها در فضای مجازی بار دیگر اثبات شد مسئله یارگیری دشمن از فضای داخلی کشور و جریانات سیاسی و نخبگان سیاسی و فرهنگی نیز اثبات شد که افسار کدام جریانات فکری و سیاسی در دست صهیونیستهاست!
4⃣ در این ماجرا اثبات شد ادعای لیبرال دموکراسی که پرچم آزادی بیان دارد و برای کشور ما نسخه میپیچد که نظارت استصوابی بر انتخاباتهای نمایندگان مجلس و ریاست جمهوری شما باید حذف شود، یک ادعای دروغ است که عدهای در داخل کشور از تریبونهای مختلف آن را تکرار میکنند! چگونه براحتی صفحات و پستهای هزاران نفر را در فضای مجازی به اتهامات مختلف بدون پرسش و پاسخ میبندد اما مدعی است جمهوری اسلامی باید اجازه دهد تروریستها و منافقین و نفوذیها و مجرمین و یا افرادی که صلاحیت ندارند در فضای واقعی مسئولیت بگیرند و هیچ نظارتی نباید باشد!
5⃣ راهکار چیست؟ برخی از دوستان انقلابی به محض بستن پیجهای فرماندهان و نخبگان انقلابی به خوشحالی پرداخته که "ببیند ما گفتیم"! ببینید اینستاگرام به شما رحم نمیکند؛ وقتی از این بزرگواران راهکار میخواهیم، میگویند: "فیلترینگ". من قطعاً موافق فیلترینگ اساسی، خاصه فیلتر اینستاگرام هستم و در جای نیاز مطالبه هم میکنم، اما وقتی دولت، گوش به حرف نظام نیست، چه باید کرد؟ رهاسازی؟ معتقدم رهاسازی فضای مجازی و عدم حضور به موقع و به اندازه و هوشیارانه، همون چون رهاسازی سدها، یهویی، باعث سیلاب میشود! سیلابی که خسارات آن بالا و جبران ناپذیر است.
🔹رهبر انقلاب در ایام اخیر فرمودند: "هر کاری دشمن را عصبانی کند خوب و درست است"، با این فرمول حضور فرماندهان و نخبگان انقلابی در اینستاگرام که منجر به عصبانیت دشمن شده، حتماً خوب و درست است. باید آنقدر در فضای مجازی و اینترنت کار کنیم تا دشمن مجبور شود فضاهای خود را برای ما ببندد!
🔹اگرچه حضور و فعالیت در پیامرسانهای ایرانی و تبلیغ آنها هم جزو راهبردهاست اما براستی کدام نرم افزار ایرانی همسطح اینستاگرام است؟ وقتی دولت و سایر ارکان نظام پای کار طراحی و پشتیبان از پیامرسانهای داخلی نیستند، قطعاً نرم افزاری در این سطح هم طراحی نشده. لذا حضور هوشمندانه در اینستاگرام و تلگرام حتماً نیاز است.
✅ پ.ن: البته که دستگاههای نظارتی ما در شورای نگهبان و سایر دستگاهها در بحث نظارت بر کاندیداها واقعاً کوتاهی داشتهاند چه ریاست جمهوری، چه مجلس! وگرنه وضع این نبود!
✅ #داود_مدرسی_یان
اینستاگرام یک به یک در حال حذف پستهایی است که به مذاقش خوش نمیآید. تاکنون سه پست از صفحه ما حذف شده و تهدید هم کرده است که اگر این قبیل پستها مجددا منتشر شود، صفحه محدود شده یا از دسترس خارج خواهد شد.
یک شبکه اجتماعی، یک پست در صفحهای با دویست هزار مخاطب را تحمل نمیکند، یک به یک از میان میلیونها پست می گردد و آنچه دلش میخواهد، بی هیچ توجیه و استدلالی حذف میکند و هیچ جای دفاعی هم برای صاحب صفحه باقی نمیگذارد، اما به ما میگویند چرا شورای نگهبان صلاحیت نامزدهای مجلس و ریاست جمهوری را بررسی میکند!
یورش اخیر اینستاگرام به صفحات ما و قلع و قمع مطالب، یک پیام بزرگ فراتر از مسئله آزادی بیان و استانداردهای دوگانه و مانند اینها دارد. آن پیام این است: استبداد غربی تا آنجایی شما را تحمل میکند که بتواند با مکانیسمهای غیرمستقیم، اجازه ظهور و بروز به شما ندهد. اگر این مکانیسمها جواب نداد، به وحشیانه ترین شکل ممکن دست به حذف مستقیم میزند. در غرب آزادی بیان هست، اما ابزار بیان کاملا تحت کنترل است. شما تا زمانی اجازه استفاده از این ابزارها را دارید که از جانب بیان شما خطری متوجه استبداد غربی نشود!
#سیدیاسرجبراییلی
♻️ مقایسه ی موردی توافق برجام با قرارداد ترکمنچای (یا مقایسه ی کارنامه ی مجذوبان/ یا مرعوبان غرب با یکدیگر)
1⃣ پرده ی نخست
⛔️ بخش preface از توافق برجام پاراگراف دوم :
“ Iran envisions that this JCPOA will "allow" it to move forward … ” .
ترجمه : « از منظر ایران، "این برجام" به این کشور "اجازه" خواهد داد تا در راستای ملاحضات علمی و اقتصادی یک برنامه هسته ای بومی و منحصرا صلح آمیز را با هدف اعتمادسازی، مطابق برجام پیش ببرد ... .»
این یعنی خودِ "ایران" اذعان و اعتراف کرده است که "این برجام" است که به او «اجازه» فعالیت هسته ای می دهد، نه حقوق منبعث از ان پی تی؛ یعنی خودمان قبول کرده ایم که «حق» فعالیت هسته ای نداریم بلکه صرفا "اجازه" داریم!
🔷 فصل سوم از قرارداد ترکمنچای :
«اعلیحضرت پادشاه ممالک ایران از جانب خود و از جانب ولیعهدان و جانشینان به دولت روسیه واگذار می کند تمامی الکای نخجوان و ایروان را – خواه این طرف روس باشد یا آن طرف. و نظر به تفویض، اعلیحضرت ممالک ایران تعهد می کند که بعد از امضاء این عهدنامه، در مدت شش ماه، همه دفتر و دستور العمل متعلق به اداره این دو دولت مذکوره باشد به تصرف امرای روسیه بدهند.»
2⃣ پرده ی دوم
⛔️ در برجام، ۲۰ حق به طور ابدی و ۱۸ حق بدون هیچ سقف زمانی از ملت ایران سلب شده است که تنها به برخی از آن ها اشاره می کنیم:
- برجام انتهای زمانی مشخصی ندارد (بند "د" از بخش مقدمه برجام. "اجرای موفقیت آمیز برجام" یک ترکیب کاملا تشکیکی و تفسیرپذیر است)
- انصراف از حق طراحی راکتور آب سنگین برای همیشه
- انصراف از حق ساخت راکتور آب سنگین برای همیشه
- انصراف از حق اکتساب راکتور آب سنگین برای همیشه
- انصراف از حق بهره برداری از راکتور آب سنگین برای همیشه
- انصراف از حق نگهداری از سوخت مصرفی هر راکتور هسته ای برق برای همیشه
- انصراف از حق بهره برداری از سوخت مصرفی هر راکتور هسته ای برق برای همیشه
- انصراف از حق انجام فعالیت های تحقیق و توسعه ی مربوط به بازفرآوری سوخت مصرفی برای همیشه (۱)
🔷 فصل پنجم از قرارداد ترکمنچای:
«اعلیحضرت پادشاه ممالک ایران برای اثبات دوستی خالصانه که نسبت به اعلیحضرت امپراطور کل ممالک روسیه دارد به این فصل از خود و از عوض اخلاف و ولیعهدان سریر سلطنت ایران تمامی الکا و اراضی و جزایری را که در میانه خط حدود معینه در فصل مذکوره فوق و قلل برف دار کوه قفقاز و دریای خزر است و کذا جمیع قبایل را چه خیمه نشین چه خانه دار، که از اهالی و ولایات مذکوره هستند واضحا و علنا 👈الی الابد👉 مخصوص و متعلق به دولت روسیه می داند.»
3⃣ پرده ی سوم
⛔️ یکی از توجیهات حضرات دولت یازدهم برای واگذاری امتیازات بزرگ، وسیع و بعضا ابدی در برجام، لزوم پایداری "صلح" و "برداشته شدن سایه جنگ" از سر کشور اعلام شده است.
🔷 فصل دوم از قرارداد ترکمنچای:
«چون جدال و نزاعی که فیما بین عهد کنندگان رفیع الارکان واقع شد و امروز بسعادت منقطع گردید، عهود و شروطی را که بموجب عهدنامه گلستان، بر ذمت ایشان لازم بود موقوف و متروک می دارد، لهذا اعلیحضرت کل ممالک روسیه و اعلیحضرت پادشاه ممالک ایران چنین لایق دیدند که به جای عهدنامه مزبوره گلستان، عهدنامه دیگر به این شروط و عهود و قیود قرار دهند که ما بین دو دولت روس و ایران بیشتر از پیشتر موجب استقرار و انتظام روابط آتیه 👈صلح و مودت👉 گردد.»
💥 از قضا تمامی قراردادهای استعماری طول تاریخ از یک منطق پیروی می کردند و اکنون نیز همین طور و آن لزوم "تنش زدایی".
🔰 پاورقی :
(۱) : کتاب "برجام رفته" صص ۳۰ و ۳۱ (مرکز رشد دانشگاه امام صادق علیه السلام)
#ابرشاگرد
جاویدنیا معاونت امور فضای مجازی دادستانی کل کشور:
دولت پاسخگوی توهین اینستاگرام به ملت ایران باشد.
♦️دولت اگر راهی بجز فیلترینگ دارد، ورود کرده و بر آن اعمال حاکمیت کند؛ اما اگر واقعاً راهی باقی نمانده، چارهای جز فیلتر شدن اینستاگرام نیست.
♦اتفاقات اخیر و مسدود شدن صفحه شخصی بسیاری از مسئولان ما در اینستاگرام بزرگترین بیاحترامی به ملت ایران است.
♦هرچند که در گذشته این اتفاق پیشبینی شده و حتی در مقطعی وزارت ارتباطات به دنبال برقراری مذاکره بوده است، اما این اقدام کافی نیست.
♦باید طبق مصوبات فضای مجازی همه نرمافزارهای مجازی و دیتابیسهای آنها به کشور منتقل شود و متعهد شوند که قانون ما را رعایت میکنند در غیر این صورت مجوزی برای آنها صادر نمیشود.
♦این ساماندهی را وزارت ارتباطات باید انجام دهد که متاسفانه هیچ گونه اقدامی نشده و اکنون میبینیم اعمال قانونی و حاکمیتی از ایران در این زمینه انجام نگرفته است.
♦هدف و اساس کار، فیلترینگ اینستاگرام نیست اما یک مثالی همیشه مطرح است اگر دشمن حمله کند و یک پل ارتباطی وجود داشته باشند که از آن طریق بتواند وارد کشور شود یا باید آن پل مستحکم شود و احتمال لطمه دیدن از بین برود و در غیر این صورت کار عاقلانه این است که آخرین حربه را به کار گرفته و پل ارتباطی را قطع کنیم پس فیلتر کردن گام آخر است.
♦متاسفانه در مورد اینستاگرام از همان 5 سال پیش گفته شد فیلتر هوشمند انجام میشود و به رغم اینکه دادستانی کل مخالف این اتفاق بود متاسفانه با اصرار دولت و صرف هزینه کلان، این اتفاق افتاد اما یکی دو روز بیشتر دوام نیاورد و هزینه و وقت صرف شده به هدر رفت؛ پس از آن گفتند مذاکره میکنیم که آن هم نتیجهای نداشت.
♦بنابراین در این شرایط اعلام میکنیم اگر راهی بجز فیلترینگ باقی مانده اعلام کنند و دولت به آن ورود کند و بر آن اعمال حاکمیت شود اما اگر راهی باقی نمانده، چارهای جز فیلتر شدن اینستاگرام نیست.
♦این در حالی است که نمونههای داخلی خوبی در کشور وجود دارد که میتواند جایگزین صفحه اینستاگرام خارجی شود.
https://www.farsnews.com/news/13980128000790
روحانی : احیای دریاچه ارومیه یکی از افتخارات بزرگ دولت من است!
ولی خب اینکه سنگ پا رو با وجود این سطح از خودکفایی، از چین وارد می کنید یکی از بزرگترین ضعف های دولت شماست😏
🔴 مولاوردی؛ معاون اصلاحطلب سابق روحانی در امور زنان و خانواده : مسئولان ترکیه به ما میگفتند شما چه کرده اید که زنان ما در حال مبارزه برای داشتن حجاب هستند و بخشی از زنان شما برای حجاب اختیاری (نداشتن حجاب) مبارزه میکنند؟
✍ واقعا سوال قشنگی است. البته این موضوع منحصر به ترکیه هم نیست بلکه کل #دنیای_غرب با این موضوع درگیر است.
◽️ این اتفاق دلایل متعددی دارد، اما مهمترین دلیلش این است که آنها تمام راههای بی حجابی و اختلاط جنسی و انحطاط خانواده را رفته اند و حالا به #بن_بست خورده و فهمیده اند که #انسانیت انسان در #بازگشت به ارزشهایی نظیر حجاب است، اما در کشور ما هنوز هم کسانی هستند که فکر میکنند در انتخاب #ضد_ارزشها خبری است.
🔸 لازم به ذکر است که خانم مولاوردی این موضوع را در تخطئه حجاب اجباری مطرح کرده است و معتقد است که حجاب باید اختیاری باشد!!
#به_کجا_چنین_شتابان؟
🔴چه کسی پاسخگوی خسارات و آسیبهای این فضای مجازی رها شده در کشور است؟
آمریکا ب محض اینکه شبکه های اجتماعی قدمی خلاف قوانینش بردارند، مدیرانش رو احضار و اونها رو بازخواست میکنه و با جریمه های سنگین باعث اعمال قوانینش در اون شبکه ها میشه و اگر جریمه جوابگو یا امکان پذیر نبود اون رو بلاک میکنه..سوال: قوانین کشور ما چرا نباید در این شبکه ها اعمال بشه؟
تثبیت یا افزایش انفجاری قیمت؛
کدام تدبیر درباره بنزین عاقلانه تر است؟
✍️ دولت ضمن افزایش 20 درصدی قیمت، بنزین را از خرداد ماه سهمیه بندی می کند. احتمالا نرخی بالای دو هزار تومان هم برای بنزین مصرفی مازاد بر سهمیه تعیین خواهد شد. اینها مباحثی است که دولت به جلسه هماهنگی اقتصادی سران قوا برده است.
🔹با اجرای سهمیه بندی بنزین از سال 86، متوسط مصرف روزانه بنزین به 60 میلیون لیتر کاهش یافت. اما با حذف کارت سوخت، این رقم به 90 تا 100 میلیون لیتر رسید و اواخر پارسال تا سقف 135 میلیون لیتر در روز هم بالا رفت. حذف کارت سوخت، حذف شفافیت آماری و موجب تشدید قاچاق بود.
♦️با این روند ممکن است مجبور باشیم بنزین را با قیمت روز دنیا وارد کنیم، در حالی که به قیمت یارانه ای قاچاق می شود! روزانه 100 میلیارد تومان خسارت کشور از قاچاق بنزین است؛ ماهانه سه هزار میلیارد و سالانه 36 هزار میلیارد تومان. این را با رقم یارانه پرداختی در هر ماه که حدود ٣٨٠٠ میلیارد تومان است، مقایسه کنید.
🔹می شد این پول هنگفت صرف حمایت از تولید و ایجاد اشتغال شود. متاسفانه دولت، صرفا از سر لجبازی با دولت قبل و تداوم دو قطبی های عوام فریبانه، کارت سوخت را حذف و موجب بازگشت قاچاق در 6 سال اخیر شد.
♦️دولت، شش سال خلاف مصلحت عمل کرد و قیمت بنزین را با وجود افزایش سالانه تورم- که به 40 درصد و بالاتر هم رسید- ثابت نگه داشت؛ سپس، چند ماه بعد از انتخابات ریاست جمهوری 96، خواستار افزایش انفجاری قیمت به جبران آن کوتاهی 6 ساله شد!
🔹دولت آن زمان ادعا کرد با دو برابر کردن قیمت بنزین می توان 50 تا 200 هزار شغل ایجاد کرد و این در حالی بود که مرکز پژوهش های مجلس ضمن یک پژوهش اقتصادی تصریح کرد 480 هزار شغل با تورم ناشی از افزایش 100 درصدی قیمت بنزین از بین می رود. همان زمان روزنامه شرق، میزان شغل های نابود شونده در صورت دو برابر شدن قیمت بنزین را 800 هزار شغل برآورد کرد .
♦️با افزایش تدریجی و سالانه قیمت در حد 15- تا 20 درصد، می شد قیمت را در مقایسه با کشورهای همسایه که سوخت به آنجا قاچاق می شود، واقعی تر کرد و مجبور نبود ناگهان در لایحه بودجه 97، پیشنهاد افزایش 50 تا 100 درصدی قیمت را روی میز نمایندگان مجلس گذاشت. که با مخالف مجلس هم رو به رو شد.
🔹بنزین، کالایی راهبردی است. چنان که چند سال قبل، در اولویت تحریم های غرب علیه ایران قرار گرفت. اما متأسفانه دولت به جای مدیریت مصرف، روش های غلطی را پیشه کرد که به وابستگی و مصرف بیشتر - ولو به نفع واردکنندگان خاص- می انجامید.
♦️در این میان، هر چند قرارگاه سازندگی خاتم الانبیای سپاه، با احداث و راه اندازی پالایشگاه ستاره خلیج فارس، نقش مهمی در خودکفایی بنزین داشت، اما سرعت افزایش مصرف و قاچاق، می تواند مجددا برای کشور تهدید اقتصادی فراهم کند.
🔹موضوع قاچاق و هد رفت منابع، در دوره کمبود در آمد نفت و منابع سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال، آسیب مهمی است و سهمیه بندی می تواند راه آن را ببندد. http://fi9.ir/v3d1hz
♦️اکنون با آشکار شدن نتایج خسارت بار سوء تدبیر دولت، باید مسیر را تدریجا استباه کرد. و البته ضرورت دارد مقصران این خسارت و سوء تدبیر از طریق مجلس و قوه قضائیه مواخذه شوند. نباید هزینه آزمون و خطا یا لجبازی برخی مدیران دولت را مردم بپردازند.
#محمد_ایمانی
در برنامه #برنده_باش از جوان تحصیل کرده پرسید #صحیفه_سجادیه از کیست؟ نمی دونست
گفتم کاش سئوال بعدیش در باره یک بازیکن رئال مادرید، بارسلونا یا....نباشد که اگر اون را بلد بود باید دق کرد.خوشبختانه سوال بعدی از این جنس نبود
#عبدالله_گنجی
.
اکیناوای سایبری!
📌«در پی قتل یک شهروند ژاپنی به دست نظامی آمریکایی مستقر در جزیره اوکیناوا، وزیر دفاع ژاپن از نظامیان آمریکایی مستقر در این جزیره خواست تا درست رفتار کنند و موجب نگرانی اهالی آن نشوند»
🔻حقارت و عجز نهفته در این واکنش،با روح آزاده هر انسانی مغایرت دارد.
ژاپن در جنگ جهانی دوم شکست خورد و حکمرانی سرزمینی اش مخدوش شد.
آیا سرزمین فقط خاک است؟
آیا غارت ذخایر یک میدان نفتی ، حکمرانی ما را مخدوش نمی کند!؟
آیا فقط حاکمیت بر خاک و منابع ممکن است مخدوش شود!؟ واقعیت تلخ این است که حاکمیت ما سالهاست در حوزه سایبر و ارتباطات اجتماعی مخدوش است و کسی هم کاری نمی کند.
ما با اسارت بی قید و شرط در تارهای شبکه های جهانی،تصویری چون ژاپن از خود به نمایش گذاشته ایم!
اما به راستی ما در کدام جنگ شکست خورده ایم که مجبور به تحمل خفت خواری هستیم!؟ ماجرا از آنجا شروع شد که موضوع مهم «حاکمیت سایبری»توسط جاندارانی خائن به دین و ملیت ،به حربه برد و باخت انتخاباتی تبدیل شد و جامعه جوان و تشنه اطلاعات و آزادی را از دو گانه «استقلال سایبری _ وابستگی ارتباطاتی»به دوگانه چیپ و سخیف «فیلتزینگ _آزادی اجتماعی» سوق دادند و نتیجه ماجرا از پیش مشخص بود.
اکنون شاهد آنیم که نظام حاکم بر این شبکه حیاتی،پس از اطمینان از وجود سربازانش در داخل و پس از یقین به وابستگی روانی جامعه، هر از گاهی قدرت نمایی می کند!گاه مثل اینستا،صفحاتی را می بندد، گاه مثل تلگرام،ساز خوش را می زند و به ریش یک ملت می خندد! درست مثل سربازان آمریکا در اوکیناوا که گاهی می کشند و گاهی ...تجاوز می کنند! حتی برای تفریح!
اکنون وقت آن است که
🔴حقایق این بخش مهم از هویت و حاکمیت ملی برای مردم تبیین شود تا حنای انتخاباتی «فیلتر و دیوار کشیدن در پیاده رو» بی اثر شود.
🔴تکلیف کسانی که هزاران اکیناوای کشور را گشاده دستانه تقدیم دشمن کرده اند روشن شود.
🔴مجامع رسمی و کارشناسی کشور برای احیاء دوباره حق حاکمیت ملی بر فضای سایبری ، اتخاذ تصمیم عاجل کنند.
🔻همه این بندها ممکن است به هوشمندانه ترین روش و بدون از دست دادن حضورمان در عرصه جهانی حاصل شود(مثل بسیاری از کشورهای جهان که امنیت و استقلالشان را از دست کمپانی های مجازی خارج کرده اند) و ممکن است به ضرورت،به توقف برخی سرویس ها منجر شود.
مهم در هر دو وجه،حفظ حاکمیت ملی است و انتخاب اینکه می خواهیم اکیناوای مجازیمان را به بیگانه بدهیم یا نه!؟
#حسین_شمسیان