تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍️آیه آیه سیاست(9)/ آیا «#مقاومت» در برابر دشمن، به «#امنیّت» ما آسیب می زند؟ 🔸«وَ إِنْ تَصْبِرُوا
✍️آیه آیه سیاست(۱۰)/ چگونه فتنه 88 طمع دشمن را برای اعمال تحریم های بی سابقه بیشتر کرد؟
🔸«وَ أَطِيعُوا اللَّهَ وَ رَسُولَهُ وَ لا تَنازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَ تَذْهَبَ رِيحُكُمْ وَ اصْبِرُوا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ؛ و از خدا و پيامبرش اطاعت كنيد و با هم نزاع مكنيد كه سُست می شويد و مهابت شما از بين می رود، و صبر كنيد كه خدا با شكيبايان است.» (انفال/46)
🔰این آیه شریفه، مؤمنین را به دو مسئله امر می نماید: «اطاعت از خدا و رسول و فصل الخطاب قرار دادن آنها» و «عدم تنازع و تفرقه در میان خود»؛ و سپس نتیجه عدم رعایت این دو مسئله را نیز دو چیز می داند: «سستی درونی» و «از بین رفتن ابهت و اقتدار بیرونی».
و نتیجه طبیعی این «سستی درونی» و «از بین رفتن ابهت بیرونی»، چیزی جز افزایش طمع دشمنان برای ضربه زدن بیشتر به نظام اسلامی و جامعه اسلامی نیست.
🔰مضمون این آیه شریفه در برخی مقاطع از انقلاب اسلامی و بخصوص در فتنه سال 88 مصداق یافت و به دلیل عدم اطاعت از اوامر ولیّ خدا مبنی بر لزوم التزام عملی به قانون و تلاش فتنه گران برای ایجاد دوقطبی و نزاع و تفرقه در جامعه از «استحکام درونی» و «اقتدار بیرونی» نظام اسلامی کاسته شد و همین موجب طمع دشمنان شد و آنان احساس کردند که می توانند به نظام اسلامی ضربه بزنند و از آن زمان بود که فشارهای اقتصادی اش را بر ملت ایران بسیار بیشتر کرد.
#بصائر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴به چالش کشیدن کارشناس #سعودی بیبیسی توسط پوریا آسترکی، کارشناس سیاسی:
♦️برای ما هم سوال است که در کنسولگری عربستان دقیقا چه اتفاقی دارد میافتد و چه جوری #خاشقچی را کشتند؟ چهار سال بمباران وحشیانه یمن توسط عربستان چه توجیهی دارد؟ چرا ملک فیصل، سومین پادشان عربستان را کشتند؟
🔴 "سند بی اختیاری روحانی"
بالاخره یکی از اسناد بی اختیار بودن #روحانی و اِعمال نفوذ #دولت_پنهان بر اجرائیات کشور را پیدا کردم!
⬅️ مقام معظم #رهبری در بخشی از دیدار اخیر خود با کارگزاران نظام فرمودند:
"ما این -لزوم سهولت ایجاد کسب و کار- را دو سه مرتبه تا حالا در جلسات مسئولین دولتی هم مطرح کردهایم، از آنها 'خواستهایم'؛ خب به اندازهی لازم همّت نشده. من 'خواهش میکنم' این قضیّه را خیلی جدّی بگیرید"
✅ بله! ولی فقیه در مقولات مرتبط با #رأی مردم; میخواهد و خواهش می کند اما دخالت نه!
یادمان نرود #ولایت_فقیه در قبال منتخب رأی مردم; یک "مدیریت کلان ارزشی" است نه یک مدیریت مداخله گر.
📝 #مسعود_یارضوی
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
"لابی اقتصادیِ جهان اسلام در مقابل لابی صهیونیسم"، شعار انتخاباتیِ #هادی_رضوی (دامادِ جناب شریعتمدار
طبق قانون به تفاوت لباس #هادی_رضوی با دیگر متهمان دادگاه فساد #بانک_سرمایه نمیشود ایراد گرفت چون اگر متهم با قید #وثیقه آزاد باشد، با لباس شخصی در دادگاه حاضر میشود (برخلاف متهمی که از #زندان به دادگاه می آید) اما میتوان با اصلاح آئین نامه ها، شرایطی را فراهم کرد که یا همه متهمین با #لباس_شخصی وارد دادگاه شوند (لااقل تا زمانی که جرمشان ثابت نشده) تا همه در اذهان قاضی و مردم، #متهم باشند (نه #مجرم)، یا لااقل همه با #لباس_زندان در دادگاه حاضر شوند تا مخاطبِ عادی احساس نکند که گویا عده ای متهم اند و بعضی ها متهم تر !!
#تدبیرم_آرزوست
✍مهدی قاسم زاده
8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مسئولین فضای مجازی دارید بامردم و کشور امام زمان چه می کنید؟!
مسئولان فضای مجازی دستگاههای مختلف چه پاسخی برای کوتاهیهای خود دارید؟
در مقابل شهدا می توانید به واقع بگویید که وظیفه تان را انجام دادید؟
می توانید بگویید مصلحت نظام در این سکوت و بی عملی است یا مصلحت و عافیت طلبی اشخاص؟
#رائفی_پور
بعد از دیدار چند شب پیش مقام معظم رهبری با مسئولینِ نظام و انتشار یک عکس، عده ای شروع کرده اند به ایراد گرفتن از نحوه ی نشستنِ جناب #لاریجانی، در محضر مقام معظم رهبری و بد و بیراه گفتن به ایشان؛ کاش بجای ایراد گرفتن به نحوه نشستن، رنگ ریش، قیمت کفشِ مسئولین و...، که تنها باعث #مظلوم_نمایی از جناب آنها و فرار از #پاسخگویی بابت عملکردشان میشود، به نقدهای اساسی تر بپردازیم و سطح نقد را این میزان تقلیل ندهیم!!
➕ البته بماند که نحوه نشستنِ جناب لاریجانی در موقع نماز هم بخوبی گویای این است که ایشان از قرار معلوم مشکل جسمانی داشته اند !
#منصف_باشیم
✍مهدی قاسم زاده
‼️ نماینده مجلس: جایگاههای مهم کشور در دست نفوذیهاست!
ابوالفضل ابوترابی، نمایندهنجف آباد:
◀️ شاهد هستیم که جایگاههای مهم در دست نفوذیهاست و به خصوص دوتابعیتیها در کشور یک خطر بالقوه وحشتناک هستند و این خطر کشور ما را تهدید میکند.
◀️ نفوذیها در داخل از وضعیت اقتصادی جامعه نهایت بهرهبرداری را میکنند.
◀️ دشمن میداند که به تنهایی و از خارج از کشور نمیتواند استحکام داخلی را از بین ببرد و نیاز به دستگاه نفوذی در داخل دارد.
🔴آن ۹۵ نفر کجا هستن؟!
🔺مانیتور مجلس نشون می ده از ۲۹۰ نفره نماینده محترم، تنها ۱۹۵ نفر در صحن علنی حاضر هستند!
❌نمایندگان محترم آیا شغل مهم دیگری دارن که در جلسات صحن(کاری که بخاطرش حداقل ده میلیون تومان حقوق می گیرن) شرکت نمی کنند؟
پ.ن۱: از طریق وبگاه شفافیت داوطلبانه (http://shafaf.parliran.ir/ ) پیگیری کنید ببینید نمایندگان شهرتون وقت جلسات علنی کجا هستن! در صورتی که عضو سامانه نشدن، ماه های منتهی به انتخابات، وقت خوبی برای راه اندازی جریان مطالبه گری برای این موضوعه
پ.ن۲: اون یازده نفری که تشريف دارن ولی رای نمیدن هم سوژه های خوبی هستن. تعداد آراء هم در این وبگاه قابل تشخیصه
📝 #رها_عبداللهی
🔴برداشتی از اشارات رهبری در دیدار رمضانی با مسوولان نظام
🔺حضرت آقا بعنوان کسی که از نزدیک در جریان مسائل کشور است و بخاطر تجربه بالا و بهره گیری همیشگی از نظر کارشناسان و گفتگو و ارتباط با جوانان متخصص، همواره نظرات و تحلیل هایی دقیق از مسائل و مشکلات کشور دارند. ایشان در دیدار رمضانی با مسوولان نظام، یکی یکی مشکلات اقتصادی فعلی را نام بردند؛ علت را تبیین کردند و راهکار دادند؛ راهکارهایی دقیق و عملیاتی و متعارف!
🔹بعضی از راهکارهای عملیاتی که ایشان اشاره کردند، از اولیاتی است که یک وزیر یا مدیر باید پیگیری کرده باشد؛ که تذکر رهبری نشان می دهد این راهکار پیش از این اجرا نشده!
🔸«گاهی خبرهایی میرسد که واقعاً خبرهای تلخی است؛ [مثلاً] فلان کارخانهِی معروف با محصولات زیاد، به خاطر یک مشکلی تعطیل میشود...واقعاً [مسئولین] وزارت صنایع نگاه کنند ببینند آن بخشهای مورد نیاز -چه در زمینهی ماشینآلات و قطعات، چه در زمینهی کالاهای واسطهای و موادّ بهاصطلاح لازم برای تولید- کجاها کمبود دارند؛ یک فهرستی تهیّه کنند، فراخوان بدهند و از مسئولین گوناگون کشور [بخواهند]؛ حالا که وارد کردنش از خارج مشکلاتی دارد، میتوانند خیلی از این مواد را تولید کنند... جوانهای ما آمادگی دارند... از اینها بخواهند، یک نمایشگاههای دائمی تشکیل بدهند، نیازها آنجا تعریف بشود، تولیدات آنجا تعریف بشود.»
🔹مرور این راهکارها این سوال را به ذهن می آورد که چرا مسوولین این راه حل های ساده را قبلا انجام نداده بودند تا هر مشکلی تبدیل به یک بحران بزرگ نشود؟!
🔹برخی دلایل را خود ایشان در صحبت هایشان مطرح کردند:
1⃣ معطل نگاه داشتن کشور برای اجرای وعده های غرب:
🔸 «اقتصاد را به این وابسته نکنیم که ببینیم آیا آمریکا آن معافیّتها را تمدید خواهد کرد یا نخواهد کرد؛ اصلاً هیچ؛ از اوّل یکی از مشکلات کار ما همین است؛ در این چندساله مکرّر این اتّفاق افتاد. خود ما که مسئولین حکومتی هستیم، خیلی از فعّالیّتهای خودمان را به این موکول کردهایم که ببینیم آن طرف که در اختیار ما نیست چه تصمیمی خواهد گرفت؛ خب وقتی ما این کار را میکنیم، فلان تاجر، فلان سرمایهگذار، فلان کارآفرین هم همین جور ملاحظه خواهد کرد؛ خیلی از کارهای مهم و اقدامات لازم عمرانی همین طور معطّل مانده که ببینیم دیگران چه تصمیمی میگیرند؛ نه، اقتصاد را نباید شرطی کرد نسبت به کارهای دیگران.»
2⃣دلیل دیگر که از سخنان ایشان قابل برداشت است، سستی و بی انگیزگی در برنامه و اقدام است که موجب لزوم تغییر مدیریت ها می شود:
🔸«اینکه آقای رئیسجمهور بیان کردند که بایستی مدیریّتها، برنامهریزیها جدّیتر بشود، تغییر پیدا کند، اینها حرفهای درستی است، باید بشود و بکنند دیگر؛ این کارها را واقعاً دنبال کنند.»
3⃣نخواستن و اراده حل مشکل را نداشتن و پیگیری نکردن:
🔸 «یکی از مشکلات کار ما پیگیری نکردن است، مسئله رها میشود. یک موضوعی را خوب شروع میکنیم، یک مقداری حرکت میکنیم بعد یواشیواش رها میشود؛ پیگیری باید کرد.»
4⃣دلیل چهارم که مي تواند مهم ترین دلیل باشد، بحث تقواست که ايشان در ابتدای بحثشان بطور مفصل مطرح کردند:
🔸«... اینکه گفتم تقوا برای من و شما مهمتر از مردم عادی است، به خاطر این است؛ باید مراقبت کنیم، تقوا به خرج بدهیم. کارگزار حکومت، مبتلا به ارتباط نزدیک با حقوق مردم است؛ اگر چنانچه بیتقوا باشد، حقوق مردم پامال خواهد شد، آن وقت دیگر قابل جبران نیست. »
🔹می بینیم که بخش زیادی از مشکلات اقتصادی امروز کشور ریشه در مدیران و مدیریت ها دارد. اما در صحبت های رئیس جمهور و اعضای دولت، بیشترین تاکید روی تحریم ها و نداشتن اختیار دولت می شود. اين گونه صحبت کردن باعث می شود اراده ای برای حل مشکلات اقتصادی در دولت شکل نگیرد و به نوعی شانه خالی کردن است. این شیوه در شرایط فعلی بسیار بحران ساز است.
🔹حضرت آقا در سخنان اخیرشان، چندین نمونه از مطالبه راهکارهای عملیاتی را مقابل چشمان ما گذاشتند.
🔻شاید بهترین راه برای اثبات اختیارات بی حد دولت و نیز اثبات قابل حل بودن مشکلات و کنار رفتن فرهنگ نحس «نمی شود، نمی توانیم» مطالبه راهکارهای پیشنهادی مقام معظم رهبری و راهکارهای مشابه باشد که حضرت آقا خواستند با ذکر این نمونه ها پیش پای جریان منتقد انقلابی بگذارند. این سبک مطالبه گری می تواند دولت را وادار به انصراف از شیوه در پیش گرفته اش کند.
📝 #رها_عبداللهی
⭕️ سایه شوم #خصوصی_سازی بر سر ۷ پالایشگاه کشور
🔸درحالی روز گذشته کمیسیون اقتصادی دولت واگذاری ۷ پالایشگاه را تصویب کرد که پیش از این نمایندگان مجلس در نامهای به رئیس قوه قضائیه خواستار برکناری #پوری_حسینی رییس سازمان خصوصیسازی که مورد حمایت جدی شخص #روحانی است، شدهاند.
🔹آیا تجربه تلخ خصوصیسازی نیشکر هفت تپه، هپکوی اراک، ماشین سازی تبریز، آلومینیم هرمزگان و ... که با قیمتی اندک غارت شدند باز هم تکرار میشود؟
📌اعضای کمیسیون اقتصاد در جلسه اصلی کمیسیون اقتصاد هیئت دولت موافقت خود را با واگذاری کلیه سهام باقی مانده متعلق به شرکت مادر تخصصی ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران در شرکتهای پالایش نفت تهران، شیراز، اصفهان، تبریز، کرمانشاه، لاوان و بندرعباس اعلام کردند/ فارس