eitaa logo
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
106.7هزار دنبال‌کننده
66.6هزار عکس
40.2هزار ویدیو
198 فایل
✨ ﷽ ✨ 🌹 #سلام_بر_ابراهیم : کپی مطالب با ذکر صلوات بر شهدا آزاد است🌹 تعرفه تبلیغات کانال تحلیل سیاسی👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2850554239C983f38caaa ایدی تبادلات @Madar1214
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 کار مسئول بی‌تقوا، اثری در حل مشکلات ندارد 🔹هیچوقت اسیر دوگانه‌ی تعهد و تخصص را نشوید؛ تعهد و تخصص دوگانه و متزاحم و متناقض و متضاد نیستند، تعهد لازمه به ثمر نشستن تخصص است وگرنه کار متخصصِ بی‌تعهد بی‌نتیجه است، کم نتیجه است، کم تاثیر است، آن برکت و تاثیر عمیق را ندارد. 🔸خداوند متعال در قرآن، سوره طلاق، می‌فرماید: مَنْ يَتَّقِ اَللّٰهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً. هر کس از خدا پروا کند، [خدا] براى او راه بیرون شدنى قرار مى دهد. (۲) خروج از بن‌بست، خروج از بحران، خروج از مشکلات. 🔹تقوای یک شخص، باعث می‌شود در بزنگاه‌ها راه خروج برایش ایجاد شود وقتی این شخص مسئول است اگر تقوا داشته باشد، اثر آن کار برای یک امت است، برای یک ملت است. راه خروج ملت و کشور از بحران و مشکلات و بن‌بست‌ها هموار می‌شود. 🔸اما فکر کنید یک مسئول اهل دروغ باشد، اهل نیرنگ و فریب باشد، اهل اختلاس باشد، اهل نیش و کنایه و تهمت باشد، آیا کاری وی برای امور مملکت ثمری دارد؟ آیا برکتی دارد؟ آیا با این اشخاص که گناهان‌شان آشکاراست از بحران عبور می‌کنیم؟ 🔹اثر تقوا در مسئولین، میلیون‌ها برابر تقوای افراد عادی است و گناه و بی‌تقوایی آنان در روح و جسم ملت هم موثر است مگر اینکه ملت، همچنین اشخاصی را طرد کنند و در انتخابات‌ها به آنان نظری نکنند.
🎞 سواد رسانه فارغ از اینکه هیچگاه جرایم ارتکابی بزهکاران در فیلم‌های بریده شده، به رؤیت بیننده نمیرسد و آنچه در ابتدا مشاهده میگردد، اعمال زور ناجا است، باید گفت در همین هم جز فحاشی و جیغ‌های عصبی چند دخترک و چنگ زدن به سر و صورت مأمور قانون دیده نمیشود. نجابت پلیس در برابر فحاشان ستودنی بود.
🔴 چه کسی از تحریم می ترسد؟ 🔹یادتان باشد که فقط آن مسئولی از قرار گرفتن در لیست #تحریم #ترامپ می ترسد که دست و پا یا زن و بچه ای در #آمریکا و اروپا دارد و الا هر مسئول در نظام مقدس ما فی‌الذات توان سیلی زدن به آمریکا و گنده تر از آن را دارد همانگونه بچه‌های #سپاه ۴۰ سال است به هیمنه آمریکا سیلی می‌زنند!
11.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خودداری وزیر اطلاعات از اظهار نظر در مورد جیسون رضاییان در برنامه "نگاه یک (بررسی عملکرد و دستاوردهای وزارتخانه های دولت در یک سال گذشته) " _ ۲ شهریور ۱۳۹۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴درگیری لفظی حاجی دلیگانی و لاریجانی در جریان بررسی طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
تحریم های جدید آمریکایی‌ها علیه برخی دیگر از فرماندهان سپاه که بیش از هر چیزی نوعی #جنگ_رسانه‌ای و ب
حتی اگر نوازش‌های گاه و بی‌گاه جناب روحانی نسبت به سپاه را نیز فراموش کنیم، وقتی امروز از یک سو قدردانِ سرنگونی پهپاد امریکایی از سپاه میشوند و از سوی دیگر منتقدان برجام را همچون مادرشوهری میخوانند که نگداشته‌اند مردم از گشایش های برجام در یکی دو سال اول (همان سالهایی که به اذعان جناب سیف و ظریف، دستاورد برجام بود و حتی نمیشد با آن یک حساب بانکی در انگلستان باز کرد) لذت ببرند، یعنی ساده‌لوحی است اگر گمان کنیم که این دولت قرارست از و خباثت‌های آمریکا درسی بگیرد!! ➕ هرچند بودن، بهتر از عروس هزار داماد بودن است اما همانطور که برجام هیچ‌گاه آفتاب تابان‌، ابر باران‌زا و باغ میوه نبود، امروز نیز نه منتقدان آن مادر شوهر هستند و نه خودِ برجام، عروس؛ برجام در بهترین حالت یی بود که برای مدتی از سوی غربی‌ها در دامن کدخداپرستان داخلی گذاشته شد و امروز نیز ضمن پاره کردنِ عقدنامه‌ی آن، قصد دارند عاقدش (جناب ظریف) را هم تحریم کنند!!
اینکه تصمیم گرفته خود را هم تحریم کند برای ما دلواپسان که منطق زورگویی استکبار را سالهاست شناخته ایم تازگی ندارد اما امیدوارم ظریف و حامیانش بفهمند با مذاکره، لبخند، انگلیسی صحبت کردن و... نمی توانند منطق امریکا را عوض کنند. آنها در دشمنی شان با ما تغییر نخواهند کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واکنش روحانی به تحریم مقام معظم رهبری توسط آمریکا: اموال رهبری را می‌خواهند تصرف کنند؟ اموال رهبری یک حسینیه است و یک خانه ساده رهبران ما که شبیه رهبران بقیه کشورها حساب میلیاردی در خارج ندارند...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 انتشار برای نخستین بار ناگفته های پرونده قتل های زنجیره ای به روایت مصطفی پور محمدی ♦️«سعید امامی گفت من در ماجرای قتل ها دخالت نداشتم .»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نجومی‌بگیران آزاد، کارگران در بند! (۲) 🔹طبق قانون برنامه ششم، #دولت مکلف بوده در سال ۹۶ حقوق و مزایای تمام مسئولان را برای #مردم شفاف کند اما با گذشت ۲ سال هنوز خبری از راه‌اندازی #سامانه_شفافیت حقوق و مزایا نیست 🔸بدتر آنکه رسوایی اخیر مدیران صندوق بازنشستگی مبنی بر دریافت #حقوق‌های_نجومی نشان می‌دهد همچنان نجومی‌بگیران در خفا با آزادی کامل مشغول به فعالیت هستند و عزمی از دولت و مجلس برای برخورد با غارتگران بیت‌المال دیده نمی‌شود. #مدیریت_جریان_غربگرا #مدیریت_جریان_اشرافیت
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️پیامی که حاج قاسم برای ژنرال پترائوس فرستاد! 📡کریستوفر دیکی دبیر تحریریه دیلی بیست در مصاحبه با CNN: 🔻قاسم سلیمانی شخصیتی قدرتمند دارد! ✅ آنچه در مورد ما می‌گویند
⭕️پلیس منفعل امروز در خبرگزاری فارس تصمیم گرفتیم از مامور ناجا تقدیر کنیم که خبر برخورد ناجا و دستور بازداشت پلیس منتشر شد. طبیعی است که از این خبر شوکه شویم. متاسفانه ناجا اینبار هم منفعل عمل کرد و نتوانست تصمیم درست را بهنگام تشخیص دهد. در این باره چند نکته حائز اهمیت است. 1⃣یکم. مقصر اول. منکر قصور و تقصیرها در این فیلم نیستم. اما مقصر اصلی چه کسی است؟ پلیس حاضر در صحنه؟ اشتباه بزرگی است؛ مقصر اصلی در تصویر غائب است. مامور پلیس اتفاقا رفتار طبیعی از خود نشان داده است. بخشی از فیلم دستگیری یک دزد را هم نشان دهند، روشن است که در وهله اول برای مخاطبی که بی اطلاع است، گمراه کننده و تاثر برانگیز جلوه کند. فیلم را باید کامل دید. حداقل مسئولان پلیس نباید به دانلود فیلم از صفحه شخصی کارمند پمپئو اکتفا کنند! دستگیر شدگان مست بودند و مواد مخدر مصرف کرده و توهم داشتند. ضمن اینکه روشن است کل صحنه و سر و صداها نیز برنامه ریزی شده فیلم برداری شده است. مامور هم ابتدا تذکر داده و بعد از اینکه مقاومت و پرخاشگری و سلیطه گری دیده، برخورد کرده است. سوال اینست که چرا پلیس نباید مجهز به تجهیزات نوین الکترونیکی باشد؟ چرا نباید مجهز به دوربین روی لباس باشد که امروز فیلم را کامل ببیند؟ 2⃣دوم. مقصر دوم و بالاتر اما تقصیر تنها محدود و محصور به تجهیزات نیست. سوال اینست که جسارت این خانم در تعدی به مامور قانون به کدام پشتوانه است؟ چه اتفاقی افتاده که رفتارهای هنجارشکنانه از متخلفین در برخورد با پلیس شایع شده است؟ یک روز راننده لندکروز و یک روز فوتبالیست و یک روز درویش جانی و غیره. این جسارت ها را کنار جلسه مهمانی باحضور یک قاتل سیاسی بگذارید. اصلاح را از این نقطه آغاز کنید. بگردید ببینید چه کسی و کسانی تلاش کردند پلیس مظهر اقتدار نباشد؟ 3⃣سوم. مقصر سوم و فراتر مقصر اصلی مربوط به همین دست تصمیم سازی ها و تصمیم گیری هاست. تصمیمات هیجانی و ناتمام و غیرجامع. فرض کنید یک مامور تخلف داشت که نداشت. چرا باید پلیس ما سطح دعوا را در یک پارک و آب بازی ببینید؟ آیا مدیران محترم متوجه نیستند این بازی فراتر از آب بازی و حجاب و قانون و پلیس و غیره است و نقشه آشکار فرماندهان و سربازان آشکار و پنهان ضد ایرانی برای فشار بیشتر به مردم است؟ آقای پلیس باید متوجه باشد که سطح تصمیم گیری اش محدود به سازمان ناجا نیست. امروز تصمیم دقیق ناجا تکه های پازل ضدانقلاب را می توانست جابجا کند. انتظار این بود بزرگان پلیس صحنه را دقیق ارزیابی می کردند و با همه جزئیات و ابعادش آنرا می دیدند و بعد تصمیم می گرفتند. برخورد شتاب زده با مامور، نقشه پشت پرده و اصلی آب بازی را تکمیل کرده است؛ کاش در آب بازی متوقف نمی شدند.