eitaa logo
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
120.6هزار دنبال‌کننده
73.4هزار عکس
47.8هزار ویدیو
205 فایل
✨ ﷽ ✨ 🌹 #سلام_بر_ابراهیم : کپی مطالب با ذکر صلوات بر شهدا آزاد است🌹 تعرفه تبلیغات کانال تحلیل سیاسی👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2850554239C983f38caaa ایدی تبادلات @Madar1214
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴فریب خروج آمریکا از سوریه🔴 🔹ترامپ با اعلان خروج نیروهای نظامی آمریکا از سوریه، علاوه بر فریب افکار عمومی در ایالات متحده، پروژه امنیت فروشی دیگری را کلید زد. ♦️اهداف اعلان خروج از سوریه 1⃣ ‌کاهش هزینه‌های نظامی آمریکا در سوریه 2⃣‌ اثبات تحقق وعده‌های انتخاباتی به مردم 3⃣ تحت الشعاع قرار دادن موضوع استیضاح 4⃣ تولید سرمایه اجتماعی در آستانه انتخابات 5⃣ آغاز پروژه فشار به ایران برای خروج از سوریه 6⃣ معامله با اردوغان (طرح چشمه صلح با نفت) 7⃣ امنیت فروشی و تحمیل هزینه‌ها به متحدان 8⃣ ایجاد چالش بین ایران، روسیه و ترکیه 9⃣ دامن زدن به ایران و روسیه هراسی 🔹ترامپ با فریب خروج نیروهای نظامی آمریکا از سوریه، متحدان منطقه‌ای و اروپایی خود را به بازی ایران هراسی و روسیه هراسی کشاند تا با دوشیدن هر چه بیشتر آنان، امنیت را به مثابه کالای آمریکایی به متحدانش بفروشد. از سوی دیگر ترامپ با اطمینان از موفقیت اجرای طرح براندازی نرم در عراق و بی‌ثبات سازی در لبنان، سعی نمود موضوع فشار به ایران برای خروج از سوریه را نیز اجرایی سازد تا موفقیت فوق العاده و ژئو استراتژیک ایران در بازگشایی کریدور تهران- مدیترانه را به شکست بکشاند.
🔴 🔶 جناب روحانی در یزد گفتند: نگذاریم خواست آمریکا از حنجره عده ای معدود بلند شود. 🔻به نظر شما خواسته آمریکا چیست؟ 1⃣ خواست آمریکا گرفتن یک عکس یادگاری انتخاباتی با دولتمردان ایران در قالب مذاکره با موضوع موشکی و نوامیس ملی است؛ چه کسانی عطش مذاکره با ترامپ دارند 2⃣ وزیر خزانه داری آمریکا گفته بود ایرانی ها باید توصیه های FATFرا اجرایی کنند. سوال: چه کسانی دنبال اجرای این خواسته امریکا هستند؟ 3⃣ اوباما در سال ۸۸ خواهان حمایت از سران فتنه شد. سوال: چه کسانی اکنون با حمایت از سران فتنه در حال اجرای این خواسته امریکا هستند؟ 4⃣ خواست آمریکایی ها دوقطبی و تفرقه در ایران است. چه کسانی این خواسته آمریکا را در انتخابات گذشته و اکنون دنبال میکنند؟ 5⃣ خواست آمریکا تضعیف نهادها و ارزش های انقلابی در ایران است. چه کسانی علیه سپاه و شورای نگهبان متلک پرانی کرده و جوانان وطن را با برچسب تندرو و افراطی بدنام میکنند؟!! 🖌 ( کارشناس زمانه)
قطعا باورتون نمیشه یه موقعی شهید حسن طهرانی مقدم و تیم موشکی‌اش کل دنیا رو با تولید اولین محصولات راکتی و موشکی «سوخت جامد» تو سال ۶۵ حیرت زده کرد! نیل تا فرات را قبرستان صهیونیست ها خواهیم کرد..! ۲۰ آبان ماه سالروز شهادت ایران گرامی باد!
🔴 التهاب ‏فارغ از اینکه جنس دستاورد دولت در ‎#وجود یک میدان نفتی، از جنس دست آورد پاک شدن هوای تهران با ‎#باد و پر شدن دریاچه ارومیه با ‎#باران است، جای پرسش دارد که وقتی تا حداقل یک دهه بهره‌برداری از نفت آن ممکن نیست، جار زدن کشف چنین ثروت عظیمی در ‎#خوزستان آیا کارکردی جز ایجاد التهاب دارد؟ twitter.com/GhadiriNetwork #احمد_قدیری
19.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹انتقاد جدی حجت الاسلام و المسلمین سیدحمید #روحانی از اقدامات ضددینی رئیس جمهور و سکوت حوزه های علمیه🔻اگر راه علی علیه السلام را شناخته بودیم نباید امروز حوزه ما در سکوت مرگبار فرو می رفت⁉️چه فرقی است بین این #شیخ_کذاب به عنوان رئیس جمهور با شاه؟
🌐 لطفا نگذارید این خبر به گوش زیباکلام و سایر بستگان سیاسی اش برسد. 🔹 مکرون؛ رئیس جمهور فرانسه : آمریکا غیر قابل اعتماد و بی ثبات است. ✍ مسئولیت اینکه مردم و کشور باید اعتماد لیبرالهای غربگرا به آمریکا را بپردازند؛ بعهده کیست؟ چرا بعضیها از مزاحمت های آمریکا؛ به جای اینکه به خدا پناه ببرند؛ به خود آمریکا پناه میبرند.
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رونمایی از برخی دانه درشت هایی که برخورد با آنها روحانی را عصبانی کرده...! در این دولت هیچ پولی گم نشده چون معلومه که توی جیب کی رفته/ فساد دانه درشتها اینجاست... #حمید_رسایی
1.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 آیا حسن روحانی قصد دارد خسارات برجام را به گردن حضرت محمد (ص) بیاندازد؟ 🔹 رییس‌جمهور: پیامبر با کافران پیمان می‌بست و وقتی آنها پیمان اول را زیر پا می‌گذاشتند، پیمان دوم را می‌بست.
13.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢عبدالباری عطوان از مقاله مهم مایکل اورن در مورد واکنش شدید ایران به حمله احتمالی اسرائیل می‌گوید: 🔸روزانه 4 هزار موشک به عمق اسرائیل شلیک خواهد شد / میلیون ها اسرائیلی به پناهگاه ها رفته و گنبد آهنین نابود خواهد شد.....
35.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #بین_سطور | آنچه از اعتراضات #عراق و #لبنان باید بدانیم
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴 آیا حسن روحانی قصد دارد خسارات برجام را به گردن حضرت محمد (ص) بیاندازد؟ 🔹 رییس‌جمهور: پیامبر با ک
🔺دکتر روحانی: پیامبر با کافران پیمان می‌بست و وقتی آنها پیمان اول را زیر پا می‌گذاشتند، پیمان دوم را می‌بست! ✍ هرچند از جماعتی که از و قیام امام حسین(ع) درس و سازش می‌گیرند اصلاً عجیب نیست که امروز نیز درسهای دیگری به فراخور نیازشان (این‌بار توجیه ماندن در برجام باوجود نقض عهدهای طرف مقابل) از بگیرند اما کاش جناب روحانی دقت می‌کردند که نتیجه خیانت یهود به پیامبر، تسخیر و عاقبت پیمان شکنی کفار با ایشان، شد تا خدایی ناکرده متهم نمی‌شدند به تحریف و سوءاستفاده !! ➕ البته باید توجه داشت که همچنان بهترین جواب نسبت به ایشان همان پیشنهاد جناب است؛ حق با شماست و شما راست میگی، اما شما بگو دقیقاً چه کار کرده‌ای؟!
🔵 شیخ دیپلمه‌ات ‏روحانی: پیامبر با کفار پیمان می‌بست و وقتی کفار پیمان را می‌شکستند دوباره با آنها پیمان می‌بست. کسی که پیمان می‌شکند ضرر می‌کند نه کسی که پای آن می‌ایستد/ فارس یکی به آن شیخ دیپلمه‌ات بیاموزد که نتیجه خیانت یهود به پیامبر، تسخیر خیبر بود و عاقبت پیمان شکنی کفار با حضرت، فتح مکه. twitter.com/GhadiriNetwork