تحلیل سیاسی و جنگ نرم
آقای روحانی! مساله شمایید نه مذاکره ✍️ #امیر_حمزه_مهرابی 🔹«بخش دوم »🔹 2️⃣- شما و تی
♦️آقای روحانی! مساله شمایید نه مذاکره ♦️
✍️ #امیر_حمزه_مهرابی
🔸«بخش سوم»🔸
در دوبخش قبلی خطاب با آقای روحانی گفته شد که :
1-شما مفهوم مذاکره را نمی دانید
2- شما و تیمتان صلاحیت مذاکره را ندارید :
اینک بخش سوم 👇
3️⃣-نمی دانید هدف از مذاکره چیست؟
✅معمولا هدف از مذاکره کسب یک امتیاز جدید یا رفع یک مانع است ( جلب منافع و دفع ضرر) .آقای روحانی !در جریان مذاکره ی برجام به مردم گفتید: قصد ما از مذاکره، رفع همه تحریم ها و گشایش اقتصادی است بطوری که هم سانتریفوژها بچرخد و هم زندگی مردم رونق پیدا کند .
ولی نتیجه ی مذاکره ذلت بار برجامی چی شد؟!
❌آن وقتی که طرف های مذاکره اعلام می کردند در مقابل پذیرش محدودیت های هسته ای ، تحریم ها به کلی و بلافاصله برداشته می شود، نتیجه اش این شد، اینک که طرفهای مذاکره صراحتاً و با تمام وقاحت اعلام می کنند:
هدف از مذاکره محروم ساخت ایران از قدرت موشکی( بخوانید خلع سلاح) و محدود سازی قدرت منطقه ای ایران است و در مقابل هیچ چیز به ما نمی دهند ( این دو نکته هم آقای رئیس جمهور و هم وزیر خارجه ما، بار ها اعلام کرده اند)
⏮پس هدف از مذاکره چیست؟ قرار است چه دست آوردی داشته باشید؟
🔹دفعه قبل حداقل وعده خشک و خالی بهتون می دادند ولی اینبار از همان وعده های سر خرمنی هم خبری نیست.
♦️خوش بینانه ترین حالت این است که شما مذاکره را برای خود مذاکره می خواهید ولی شواهد و قرائن نشان می دهد که شما ماموریت دارید به هر طریق ممکن ، منابع قدرت نظام را تبدیل به ضعف کرده و کشور را در مقابل بیگانگان خلع سلاح کنید(چیزی که غریق استخر فرح نیزاز شما خواسته بود ) .
⛔️این خیانتی است نابخشودنی که روزی باید در داد گاه عدل الهی پاسخگو باشید .
#مذاکره_نخواهیم_کرد_جنگ_نخواهد_شد
این بحث ادامه دارد ⏬
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺🎥 این سخنان امام خمینی تقدیم به اون کسایی که متصدی بستن لیست های انتخاباتی شدن!
✓ این دعواها برای خدا نیست!
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 تکثرگرایی در مرجعیت سیاسی
🔹برخی الیت های سیاسی می گویند کیفیت رأی همه افراد رأی دهنده به یک اندازه نیست. یکی با سواد است و دیگری بی سواد؛ یکی جریان شناس و تحلیلگر است و دیگری هیچ کسی را نمی شناسد. پس آنکه بی سواد است یا نمی تواند افراد و جریانات را بشناسند یا نگاه صحیحی به آینده خود و جامعه ندارد پس نباید در انتخابات و انتخاب یک سیاست یا انتخاب یک مسئول، به اندازه آن کسی که به امور و جریانات و آینده آگاه است، سهم داشته باشد.
🔸این نگاه نخبه گرایانه مدعی است فقط یک طیف یا یکسری انسان ها هستند که جامعه را می شناسند، افراد و جریانات و آینده را می شناسند و دیگران همچون برده باید پیرو باشند. پیرو و تابع؛ بدون فکر و بدون حق سیاستگذاری و حق انتخاب.
🔹از زمانیکه دموکراسی یا جمهوریت به معنای حق رأی برای عموم افراد جامعه بدون هیچ تفاوتی در جهان سیاست شکل گرفت و خیلی از کشورها به تک تک جامعه حق رأی دادند –همچون فرانسه، آمریکا یا ایران پس از انقلاب 57- و همه مردم فارغ از قومیت، رنگ پوست، دین، مذهب، سیلقه سیاسی و شغلی به طور مساوی حق رأی پیدا کردند این بار دیدگاه الیت ها(نخبگان) اینگونه شکل گرفت که درست است انتخابات برای مشارکت همه است ولی چون همه نمی توانند به فرد یا افراد مناسب رأی دهند پس باید احزابی باشند که آنان برای توده ها تصمیم بگیرند. یعنی احزاب باید در انتخابات مشخص کنند که مردم به چه کسانی رأی دهند و چه کسانی را انتخاب کنند. چون مردم خودشان نمی دانند. ترجمه محترمانه «نمی فهمند – عرضه ندارند».
🔸بدون تعارف عرض کنم نگاه امام خمینی(ره) و امام خامنه ای(حفظه الله) بعنوان رهبر انقلاب اسلامی 57 هیچ اعتقادی به دیدگاه الیته ها ندارند. اساساً نگاه اسلام به جمهوریت و دموکراسی، بر این مبنا نیست که مردم نمی فهمند پس الیت ها و احزابی باشند که آنان تشخیص دهند کی خوب است کی خوب نیست!
🔹اگر در انقلاب اسلامی رأی رهبر جامعه یکی است و رأی یک پیرمرد یا پیرزن بی سواد در یک روستای دورافتاده یکی است، این صرفاً تشریفات نیست. بلکه واقعیتی است که الیته ها از آن رنج می برند. برخی مدعیان روشنفکری و برخی دانشگاهیان و روحانیون از آن رنج می برند که آقا آن پیرمرد و پیرزن یا آن مردم عامی چه می فهمند!
🔸مبنای اسلام برای انتخاب یک فرد برای یک مسئولیت، صلاحیت است و افراد رأی دهنده باید به افراد شناخت پیدا کنند و به حجت شرعی برسند. نگاه امامین انقلاب این نیست که مردم نمی فهمند پس احزابی باشند که آنان برای مردم تعیین تکلیف کنند! خیر؛ نگاه امامین انقلاب به احزاب و تشکل ها، فرایند تعیین تکلیف برای مردم نیست بلکه می گویند احزاب باید بتوانند کانال کشی فکری کنند. تحلیل و شناخت مردم را تقویت کنند ولی انتخاب به عهده خود مردم است.
🔹طی دو سه دهه اخیر همواره در جامعه ما یک دوقطبی اصولگرا و اصلاح طلب تشکیل می شد و مردم یکبار از ترس آن به این طرف و بالعکس در انتخابات ها عمل می کردند. در حال حاضر اما تحلیل مردم و دانشگاهیان و حوزویان رشد کرده و متوجه شده اند که نباید برخی احزاب انحصار طلب برای آنها تعیین تکلیف کنند. تکثرگرایی ارائه لیست از سوی افراد و شخصیت ها و احزاب و تشکل های مختلف در هر طیف سیاسی، اگرچه تبعاتی دارد –که جزو بحث این مطلب نیست- اما خوبی هایی هم دارد و آن این است که احزاب اقتدارگرا و انحصار طلب دریافته اند که نمی توانند پشت درهای بسته نشسته و برای مردم لیست ارائه کرده و تعیین تکلیف کنند!
🔸اگرچه برخی از این وضعیت آنارشیست گونه و شکستن ساختارهای غلط، به عنوان نبود فصل الخطاب اسم می برند که وای بر ما فصل الخطاب نداریم و نبود فصل الخطاب باعث می شود ما در انتخابات شکست بخوریم اما با کمی دقت در می یابیم اساساً مکتب ما می گوید تحلیل مردم باید رشد کند، شناخت مردم از افراد و جریانات باید رشد کند تا آنها بتوانند درست انتخاب کنند. نبود تحلیل صحیح در عصر حضرت امیرالمؤمنین در بین توده ها باعث شکست حضرت شد. مردم عصر امام حسن و امام حسین تحلیل نداشتند و همین باعث تنهاماندن آنان شد. حالا این تکثرگرایی از جهتی یک بلوغ سیاسی است و به معنای کمرنگ کردن نقش پدرخوانده های سیاسی است که عمری به عنوان لیست بند حکومت می کرده اند.
#انتخابات_98
✅ #داود_مدرسی_یان
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
درحالیکه اینروزها در بینِ اصولگرایان هرکسی احساس تکلیف میکند و دست به انتشار لیست میزند و به نوعی آتش توپخانه را به سمت یکدیگر گرفتهاند، اصلاح طلبان کاملاً حساب شده در حالِ عمل کردن هستند؛ آنها (که تا چند روز پیش مدعیِ نداشتنِ نامزد کافی بودند) از یک سو در حال منتشر کردنِ لیستهایشان هستند (آنهم بدونِ هیچگونه حمله به یکدیگر) و از سوی دیگر افراد رد صلاحیت شدهشان نیز (بجای پاسخگویی بابت عملکرد چهار سالهشان و دلیل رد صلاحیتشان) در حال تیکه پراکنی علیه نظام و شورای نگهبان هستند تا بعد از انتخابات نیز (در صورت شکستشان) بتوانند همچنان ژست اپوزیسیونیشان را حفظ کنند !!
➕ اصلاح طلبان حتی اگر نتوانند ظرف چند روز آینده به لیست واحد برسند (که دور از انتظار نیست)، لااقل با این بازی امید دارند در سایهی تعدد لیستها (از هر دو جناح) بتوانند مانع از لیستی رای دادن مردم شوند؛ که در این صورت هم از برد قاطع حریف (۳۰_۰) جلوگیری خواهند کرد و هم میتوانند به ورود سرشناسهایشان به مجلس همچنان امیدوار باشند!!
#باید_کار_تشکیلاتی_را_یاد_بگیریم
#مهدی_قاسم_زاده
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
وقتی میتوان باوجود کارنامهی خالی و بدونِ هیچگونه برنامهای، صرفاً با رقیب هراسی و متهم کردن رقیب به دیوار کشی در پیادهروها و... رای جمع کرد، باید هم امروز شاهد "تَکرار" همان روال از سوی نمایندهی منتسب به همان جناح در انتخابات مجلس باشیم؛ کاش سرکار خانم تاجالدین بجای ایجادِ اینچنین دوقطبیهای احمقانهای، لااقل گزارش عملکرد چهار سالهشان در مجلس را میدانند و از برنامههایشان برای چهار سال آینده با مردم سخن میگفتند!!
#شارلاتانیزم_انتخاباتی
#مهدی_قاسم_زاده
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ اعتیاد
دولت روحانی گرفتار اعتیاد است و مشکل کشور هم دقیقا به دلیل این اعتیاد است.
اما دولت حسن روحانی گرفتار چه نوع اعتقادی است؟
پاسخ را از زبان حمید رسایی بشنوید.
#چرا_تحریمها_بیشتر_شد
#روحانی_باید_برود
#جیب_بسته_دهان_باز
#رسایی_صدای_رسای_مردم
#شفافیت_شعار_نه_عمل_رسایی_است
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🔥رحیمپور ازغدی:
کسی که فقر رو تجربه نکرده، چه میفهمه فقر یعنی چی؟
#مدیر_اسلامی
#مُرفهان_بی_درد
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
Panahian-Clip-RazMahboobiyatShahidSoleymanyGhablAzShahadat-64k.mp3
1.72M
🎵 راز محبوبیت حاج قاسم سلیمانی، قبل از شهادت
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir