فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قدرت ايران در منطقه
محمد عويس کارشناس مسائل آمریکا:
💢ایران بازوهایی قوی در منطقه دارد و نمیگذارد آتش به داخل کشورش برسد!
💢 خط خطیهای چند ماه آینده
🔹انتخابات مجلس اگر دعوا بر سر #نابرابری و #رانت و #تبعیض باشد لیبرال ها حتما شکست خواهند خورد. ولی در چند ماه آینده تا دلتان بخواهد دختر #اسنپ و دختر #تهرانپارس و دختر #ورزشگاه و دختر #کنسرت خواهیم داشت.
🔸شکاف طبقاتی در چند سال گذشته وضعیت عجیبی پیدا کرد. شیب تند خصوصی سازیها کارگران زیادی را آواره کرد. عمر یارانه ها دو رقمی شد ولی رقم شان هنوز همانست. روزی نیست که چندتا خبر رانت و فساد و تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومنی به برادر و داماد و پدر زن، مردم نشنوند. اینوری و آنوری سر سفرهاند.
🔹دعوا بر سر دیوارکشی در پیاده رو باید جدی تر شود و کمپینهایی که طبق معمول از هر دو طرف برای دمیدن در آن شکل خواهد گرفت. فقط با ساخت همین دوگانه هاست که لیبرالها می توانند بخشی از مردم را به کار بگیرند، بدنه اجتماعی را بازسازی کنند و در انتخابات نجات پیدا کنند.
🔸اصولگراها سرخوش از نارضایتی مردم از دولت، برد را مثل #آب_خوردن می بینند. مثل تحلیل هایی که قبل از 96 داشتند. ولی فقط کسی که بتواند دورافتاده های #یافت_آباد را در برابر لشکر بدهکاران بانکی #سعادت_آباد نمایندگی کند می تواند دل خوش باشد. اصولگراها اساسا چنین قابلیتی ندارند.
🔹برچسب عدالت خواهی برایشان نچسب است. برخی بخاطر کارنامه و عملکردشان، برخی بخاطر زیستشان، برخی خودشان رانتیاند و سالمترهایشان هم که اصلا این حرفها را قبول ندارند. فضا به شدت مستعد #سوم_تیر است. در چندماه آینده ما به یک گردنه مهم میرسیم.
🔸یا با یک ظهور جدید، یک دعوای واقعی روی دردهای جامعه و نسخه درمانش شکل میگیرد و این انتخابات یک حسابکشی جدی از لیبرالها بابت چندسال فنادادن داخل و وادادن خارج بهمراه یک خداحافظی خوشحال کننده خواهد بود. یا لیبرالها موفق میشوند #رقیب_همیشگی را با یک بازی تکراری ببرند.
✍وحید اشتری
11.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 تحلیل علی علیزاده از شکار پهپاد آمریکایی توسط ایران در برنامه جهان آرا
آغاز دورهی جدیدی با محوریت افول قدرت و استیلای آمریکا بر منطقه...
💬 #علی_علیزاده
🔴 آزمونی برای ایران و امریکا
🔹 سرنگون کردن #پهپاد_جاسوسی بسیار پیشرفته پس از ورود به قلمرو ایران، سیلی محکمی به آمریکا و پیروزی درخشانی برای ایران محسوب میشود. ترامپ همچنان سرگردان و گیج است.
🔸 بهرغم تفاوت در قدرت نظامی و اقتصادی، رهبری ایران برای تصمیمگیری و رویارویی و برخورد از موضع برابر با آمریکا، از ارادهای قوی برخوردار است.
💢 #آمریکا در آزمون تحکیم ابهت خود شکست خورد، اما #ایران در آزمون محافظت از حاکمیت و شرافتش در برابر بیرحم ترین قدرت جهان، موفق بود.
📝 #القدس_العربی
🔴 در سریال جذاب گاندو این فرد سانسور میشود
🔹 سریال امنیتی و بینظیر گاندو بر مبنای یک پرونده واقعی مربوط به سال ۹۳ ساخته شده؛ پرونده جاسوس بزرگ جیسون رضائیان.
🔺 آنچه که این سریال را جنجالیتر نموده، فشار دولت برای سانسور یک عنوان است: خواهرزاده رئیس جمهور!
🔺تاکنون طی ۲ قسمت و با فشار اعمال شده، عبارت خواهرزاده رئیس جمهور به خواهرزاده یک مسئول تبدیل شده و این موضوع حساسیت بیشتر بینندگان را برانگیخته است.
🔹 اما چون گاندو طبق گفتهی کارگردانش نعل به نعل براساس واقعیت ساخته شده، جالب خواهد بود اگر بدانیم هویت واقعی فرد سانسورشده چیست. «اسماعیل سماوی» خواهرزاده حسن روحانی است که به ابوالمشاغل نهاد ریاست جمهوری معروف بود. او همزمان سرپرست گروه مشاوران جوان، رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری و مشاور رئیس دفتر رئیس جمهور بوده است و البته به مرد نامرئی نهاد شهرت داشت چون بنابه دلایل خاص از رسانه فراری بود!
📝 #حمید_رسایی
از قرار معلوم با نزدیک شدن به پایان ضرب الاجل هستهای کشورمان و دست خالی برگشتنِ میانجیهای قبلیِ جناب ترامپ، این بار قرارست #پلیس_بد مذاکرات (فرانسه)، مثلاً در قامت یک میانجیِ خوب ظاهر شود و با درخواست از ترامپ برای رفع برخی تحریمها، هم مانع از خروج ایران از برجام شود و هم ایران را به پای میز #مذاکره (برای اصلاح برجام و احیاناً تحمیل برجامهای بعدی) بکشاند!!
➕ شاید اکنون معلوم شود که چرا مدتیست کدخداپرستان داخلی تلاش دارند با تقلیل سطح خواستهها، شرط انجام مذاکره با امریکا را، بازگشت ترامپ به #برجام یا رفع برخی تحریمها از سوی او عنوان کنند!!
#بازی_سازش
#مهدی_قاسم_زاده
🔴 در دولت روحانی تعداد کودکان شاغل ۲۱ درصد افزایش یافت
🔸بر اساس آخرین گزارش مرکز آمار و اطلاعات وزارت کار، در سال ۱۳۹۶ تعداد کودکان ۱۰ تا ۱۷ ساله شاغل کشور ۴۱۰ هزار نفر بوده که از این میزان، ۸۲/۳ درصد پسر و ۱۷/۷ درصد دختر هستند.
🔸مطابق این آمار ۲۹ درصد از کودکان کار در بخش کشاورزی، حدود ۳/. در بخش استخراج معدن، ۱۲/۷ درصد در بخش ساختوساز، ۵/ درصد در حوزه جمعآوری پسماند و مابقی نیز در سایر بخشهای اظهار نشده مشغول فعالیت هستند.
🔸بررسیها نشان میدهد طی سالهای ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۶ تعداد کودکان شاغل با افزایش ۲۱ درصدی از ۳۳۸هزار به ۴۱۰ هزار نفر رسیده است. همچنین از مجموع ۴۱۰ هزار نفر کودک شاغل، ۵۲ هزار نفر از آنان کودک کار هستند که در مشاغل سخت همچون استخراج معدن و ساختمان کار میکنند.
🔸نکته قابل تامل اینکه در دو سال اخیر تعداد کودکان کار ۱۰ درصد افزایش یافته است
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴حسن روحانی : با شنود نمیشود مردم را محاکمه کرد.
ماجرای شنود که حسن روحانی چند وقتیه روش کلید کرده و ازش صحبت میکنه چیه؟! میخواد بعنوان اهرم فشار روی قوه قضاییه استفاده کنه؟! اصلا آیا قوه قضاییه از شنود استفاده میکنه؟
🎥 محسنی اژه ای: درخواست های شنود عمدتا مربوط به وزارت اطلاعات و زير نظر دولت است و قضات با همه آنها موافقت نمیکنند. ۳ دی ۱۳۹۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ان شاءالله #سرطان بگیرند...
واکنش جالب یکی از مخاطبان برنامه پایش به انتشار فیش حقوقی مدیران صندوق بازنشستگی در این برنامه
4_5807458875602896680.ogg
1.03M
🎁 تحلیل مختصری از تحریم های اخیر #ترامپ
#تحریم_متقابل
#مطالبه_از_مجلس
#افول_آمریکا
🔵 #حسین_امیدیان
✨مثل آمریکا باشیم، مثل کره شمالی نباشیم
🔹هانا آرنت، تعریف زیبایی از ایدئولوژی به معنی منفی این مفهوم دارد. او میگوید "ایدئولوژی واقعیات پیچیده را ساده میکند". لیبرالهای ایرانی، هم در فرآیند فهم مسائل و هم در فرآیند تفهیم آنها، به شدت گرفتار این بیماری ایدئولوژیک بودهاند و همواره تلاش کردهاند مردم در پیچیدگیهای واقعیات دقت نکنند. خاطرم هست در مناظرهای با یکی از شخصیتهای مشهور لیبرال، احساس کردم اساسا برجام را نخوانده اما از خوبیهای آن برای منافع ملی سخن میگوید. سوال کردم، صادقانه اعتراف کرد که برجام را نخوانده است. ذهن آن فرد روی این منطق ساده قفل شده بود که آمریکا خوب است، پس هر توافقی با آمریکا هم خوب است.
🔹این منطق ایدئولوژیک برای فهم و تفهیم، هر از چندگاهی توسط جریان لیبرال در سپهر سیاسی کشور چون بمبی دودزا منفجر میشود تا چشمها را از دیدن پیچیدگیهای واقعیات عالم، کور کرده و کشور را وارد یک مسیر غلط نماید.
🔹تشبیه ایران به کشورهایی نظیر کره شمالی یا بورکینافاسو، یا دستهبندی کشورمان در یک اقلیت معدود بینالمللی در مقابل یک اکثریت مطلق، یک ابزار قدیمی و شناخته شده لیبرالها برای دور کردن اذهان از توجه به پیچیدگیهای مناسبات جهانی است. مثلا گفته میشود کشورهای پیشرفته فلان اقدامات را انجام میدهند و بهمان کاری که ما انجام میدهیم، مختص کشورهای عقبمانده است. یا جمع کثیری از کشورهای دنیا به فلان معاهده پیوستهاند و فقط چند کشور انگشتشمار از جمله ایران و چند کشور ضعیف یا ناشناخته، از الحاق به آن معاهده اجتناب میکنند. سپس نتیجه میگیرند که در شان ایران نیست در این دستهها قرار گیرد و سریعا باید راهش را عوض کند.
🔹این منطق ساده که هدف عمده آن تخدیر تودههای بی اطلاع از پیچیدگیها، برای دست یافتن به یک سری اهداف سیاسی خاص است، اشکالات مبنایی فراوانی دارد. اساسیترین اشکال نیز این است که هر کشور و ملتی، فارغ از اینکه پیشرفته است یا عقب مانده، ابرقدرت است یا مستضعف، میتواند خصلتی منفی یا مثبت داشته باشد. خصلتهای مثبت را باید ارج نهاد و منفیها را تقبیح کرد، فارغ از اینکه آن خصلت متعلق به چه کشور و ملتی است، فارغ از اینکه چند کشور در جهان چگونه هستند. جنایتکار بودن آمریکاییها، بمب اتم داشتن آنها، ابتذال فرهنگی آنها، شکاف طبقاتی آنها، نظام بانکی ربوی آنها، همه مذموم است. اما ارادهشان برای پیشرفته شدن و قدرتمند شدن، حتما ممدوح است و آموختنی. کره شمالی هم صفاتی ممدوح دارد و صفاتی مذموم. استقلالطلبی کره و باج ندادنش به تبهکاران بینالمللی، حتما ممدوح است، اما استبداد سیاسی آن، حتما مذموم.
🔹این است که صرف قرار گرفتن در دستهای از کشورها که فیالمثل آمریکا و انگلیس و فرانسه(صاحبان بمب اتمی) در آن جای دارند، یا پیوستن به جمع اکثریت کشورها(مانند پذیرش برخی کنوانسیونها) نمیتواند و نباید ملاک ما برای انتخاب یک مسیر باشد. حسن و قبح، ذاتی است، نه نسبی.
🔹راه مقابله با این منطق ایدئولوژیک، مبارزه با هدف غایی مروجان این منطق، یعنی همان تخدیر تودههاست. هرچقدر مردم به پیچیدگیهای واقعیات آشنا شوند، این دست سادهسازیهای فاقد عقلانیت برای تحمیل یک سیاست غلط، کارگر نخواهد افتاد. از آگاه کردن مردم و باسوادکردن آنها نباید غفلت کرد.
#سید_یاسر_جبراییلی