فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 ولی فقیه مدیر اجرایی نیست، مدیر انقلابه
🎥 استادرحیم پورازغدی:
🔹 ما حکومت دینی۱۰۰درصدی نداریم
🔸 قرآن دو جا توهین کرده، هر دوتاشم به آخوند، هم سگ هم الاغ هردوش روبه آخوندای فاسدگفته، به کسی دیگه ای خدا اینطور شمشیرو از رو نبسته
🔹 آخوند حکومتی به معنای اخوندی که سر بیت المال نشسته، بخور بخور راه می اندازه، از رانت عبا و عمامه اش استفاده می کنه، خودش و بستگانش، خلاف قطعی شریعت اسلام است
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
8.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کرونا در دنیا تسلیم فناوری ایران شد
🔹روایت شنیدنی دبیر ستاد فناوری نانو از احداث خط تولید ایرانی در کشورهای کره و ژاپن
👈 صادرات محصولات نانوی ایران به ۴۵ کشور جهان
#دهه_فجر
#انقلاب_نانو_در_ایران
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
4_5850717902172323873.mp3
5.48M
🔴نوآهنگ مَجاز حقیقی: #نبرد_ارادهها شروع شده است
روایت حاج حسین یکتا از شباهتهای دفاع مقدس با نبرد جبهه فرهنگی در فضای مجازی
رفقا برای نبرد ارداه ها آماده هستیم؟!
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
#شبنشینی_با_مقام_معظم_رهبری
حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح دیروز (دوشنبه) در دیدار اعضای شورایعالی حوزههای علمیه بر برنامهریزی برای شناسایی و بهکارگیری استعدادهای برتر فکری از میان طلاب جوان تأکید کردند.
رهبر انقلاب اسلامی در این دیدار، نقش شورای عالی حوزههای علمیه در سیاستگذاری برای تربیت معلمان و مربیان دینی در جامعه را بسیار مهم و حیاتی دانستند و با قدردانی از زحمات اعضای این شورا و مدیریت حوزه، افزودند: حد و مرز وظایف شورایعالی و مدیریت حوزه یعنی تفاوت بین سیاستگذاری و اجرا باید هر چه مشخصتر باشد تا بازده کار چند برابر شود.
حضرت آیت الله خامنهای هدف از انقلاب اسلامی و جانفشانی و فداکاریهای امام بزرگوار در به ثمر رساندن این نهضت را تحقق حاکمیت و شریعت اسلامی خواندند و گفتند: دشمن برای شناسایی نقاط مؤثر انقلاب و ضربه زدن به مبانی اساسی آن برنامه دارد و از جمله مقاصد آنها حوزههای علمیه است. صیانت از شور انقلابی و طلاب جوان با توجه به آنچه امام راحل در اواخر حیات مبارکشان بیان فرمودند (منشور روحانیت) یک ضرورت است.
ایشان با تأکید بر شناسایی استعدادها و ظرفیتهای پنهان فکری در طلاب جوان، افزودند: در بخشهای گوناگون کشور، بعضاً کارهای بزرگ و ابتکارات شگفتانگیزی بهدست جوانان انجام میشود و در بخش حوزه و طلبگی نیز یقیناً چنین استعدادهایی وجود دارند که باید شناسایی و در حلقههای فکری بهکار گرفته شوند و از آنها مسئولیت خواسته شود.
رهبر انقلاب اسلامی همچنین با برشمردن نمونههایی از حضور علمای بزرگ و تراز اول سابق در شهرهای مختلف کشور، افزودند: مقوله هجرت طلاب به شهرها برای رونق دادن به امور دینی و تربیتی آن مناطق کار بسیار خوب و لازمی است و باید بهگونهای برنامهریزی شود که شهرهای مختلف از حضور عالمان دین خالی نشود.
#سلامتی_فرمانده_صلوات
کجا بودیم؟
کجا هستیم؟
نگاهی تیتر وار به دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی در۴۲سال گذشته.
#قسمت چهارم:تولید سیمان
سیمان به عنوان یکی از محصولات پرکاربرد در دنیاست که در ساخت وساز،صنایع و هم چنین مسکن بیشترین و کاربردی ترین محصول به شمار می رود.
تولید سیمان در قبل از انقلاب
در سال ۱۹۷۹م(۱۳۵۷شمسی)ظرفیت اسمی تولید سیمان در کشورمان ۸میلیون تن در سال بوده است.
تولید سیمان در سال های بعد از انقلاب:
در سال۲۰۱۸م(۱۳۹۷شمسی)ظرفیت اسمی تولید سیمان در ایران ۱۲۰میلیون تن در سال بوده،که جایگاه سوم جهان را در این زمینه دارا بوده است.همچنین در این سال ایران رتبه اول صادرات سیمان در دنیا را داشته است.
#دهه_فجر
#دستاوردهای_انقلاب_اسلامی
✍#علی_اصغر_سمیعی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴عبرتهای انتخاباتی🔴
🔷با نزدیک شدن به انتخابات مجلس یازدهم، مردم باید تامل و تدبّر داشته باشند که انتخابهای چند سال اخیرشان چه آثار و تبعاتی داشته است؟
♦️انتخابات و عبرتهای انتخاباتی
1⃣طناب سلبریتیها کاملا پوسیده بود
2⃣با سوت و کف رای دادن، اشتباه بود
3⃣سایه موهوم جنگ، فریب انتخاباتی بود
4⃣وعدههای بدون برنامه، شعار و فیک بود
5⃣آمریکا کلید گشایش نبود؛ اصل مشکل بود
6⃣رای دادن با ترفند رقیبهراسی خطا بود
7⃣دوقطبی سازیها، کاذب و فریب بود
8⃣تکیه به غربگرایان، تکیه بر باد بود
9⃣آزموده را مجددا آزمودن خطا بود
🔷درسآموزی مردم از انتخابات در طی این چند سال اخیر میتواند این نکته باشد که انتخابات صرفا یک #کنش هیجانی نیست و مردم پس از انتخابات، مسئول آثار و تبعات خوب و بد انتخاب خود هستند. انتخابات نشان داد که بیش از همیشه، نیازمند عقلانیت در رای دادن هستیم.
#عقلانیت_در_رای_دادن
#رضا_سراج
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تغییرات در فلسطین پس از اجرای معامله قرن
آنهایی که سازش کردند دیگر خانهای ندارند
آنهایی که ایستادند سرزمینشان حفظ شد.
#انتقام_سخت
#معامله_قرن
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
#توییت | انقلاب گام اول را روح الله خمینی در بهمن 57 رقم زد..
#مصطفی_امینی_خواه
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
دخل و خرج انتخاباتی
در تاریخ ۱۳۹۵/۰۷/۲۴سیاست های کلی انتخابات در ۱۸بند توسط مقام معظم رهبری به روسای قوای سه گانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ شد.در آستانه انتخابات مجلس و در حالی که حدود۴۰ماه از این ابلاغ گذشته در ذیل به بررسی روند اجرایی شدن بند ۴ این ابلاغه می پردازیم.
بند۴سیاست های کلی انتخابات:تعیین حدود و نوع هزینه ها و منابع مجاز و غیر مجاز انتخاباتی،شفافیت سازی منابع و هزینه های انتخاباتی داوطلبان و تشکل های سیاسی و اعلام به مراجع ذی صلاح و اعمال نظارت دقیق بر آن و تعیین شیوه و چگونگی بر خورد با تخلفات مالی.
دولت و مجلس طرح ها و لایحه هایی برای این منظور ارائه داده اند که عبارتند از:
۱-لایحه جامع انتخابات:با مطرح شدن بحث لزوم شفافیت منابع مالی و هزینه های انتخاباتی،دولت هم به این مسئله توجه نشان داد و لایحه جامع انتخابات را در سوم بهمن ۹۷ با قید۲فوریت به مجلس ارسال کرد.در موارد ۱۲۴تا۱۲۹به بحث هزینه های انتخاباتی پرداخته شده است.در موارد ۱۲۴تا۱۲۶منابع نقدی و غیر نقدی مجاز برای داوطلبان انتخابات و محدوده هزینه های انتخاباتی مورد بررسی قرار گرفته است،۲فوریت این لایحه در مجلس رای نیاورد و در نوبت ارائه در صحن قرار دارد.هر چند این لایحه در برخی از موارد تعارض مستقیم با قانون اساسی و سیاست های کلی انتخابات دارد و اگر هم در مجلس تصویب شود،در شورای نگهبان رد می شود.
۲-طرح اصلاح قانون انتخابات:چهارم اردیبهشت۹۸،طرح اصلاح قانون انتخابات که در ابتدا ۷۴ماده بود،اما۱۳ماده مباحث مالی در نهایت در یک ماده ادغام و ۵ماده هم در صحن حذف شد،در مجلس تصویب شد.ولی شورای نگهبان آن را خلاف شرع و قانون اساسی تشخیص داد و به مجلس بازگرداند،مجلس هم اصرار بر نظر خود داشت،که این طرح به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال شد،کمیسیون نظارت مجمع هم اشکالات شورای نگهبان را گرفت و در نوبت ارائه در صحن مجمع می باشد.چالشی ترین بند این طرح استانی شدن انتخابات مجلس است.
۳-طرح شفافیت و نظارت بر تامین مالی فعالیت های انتخاباتی:این طرح با قید۲فوریت ارائه شد و در ۳دیماه کلیات آن تصویب شد.این طرح ۱۱ماده دارد و بر شفافیت و مشخص شدن منابع مجاز برای تامین هزینه های انتخاباتی داوطلبان ورود به مجلس بنا شده است.در این طرح منابع مشروعی که یک داوطلب نمایندگی مجلس می تواند در اختیار داشته باشد مشخص شده است و در ادامه منابع غیر مجاز هم ذکر شده است.این قانون به تصویب شورای نگهبان رسید و در تاریخ ۹۸/۱۱/۱۵توسط رئیس جمهور برای اجرا ابلاغ شده است، که احتمالاً به انتخابات مجلس یازدهم می رسد.
هر چند این قانون دارای نواقصی است،ولی برای شروع شفافیت خوب می باشد.
به هر صورت این بود تمام تلاش های دولت روحانی و مجلس لاریجانی برای لبیک گفتن به ابلاغ مقام معظم رهبری،هر چند در این دولت و مجلس نباید توقع اقدامات انقلابی را داشت.
#مجلس_یازدهم
#انتخابات_اسفند
✍#علی_اصغر_سمیعی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
#حدیث_انتخاباتی
#قرآن
إِنَّ اللّهَ لاَ يُغَيِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ .سوره رعد آیه 11
در حقيقت خدا حال قومى را تغيير نمى دهد تا آنان حال خود را تغيير دهند
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi