eitaa logo
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
107.2هزار دنبال‌کننده
66.7هزار عکس
40.3هزار ویدیو
198 فایل
✨ ﷽ ✨ 🌹 #سلام_بر_ابراهیم : کپی مطالب با ذکر صلوات بر شهدا آزاد است🌹 تعرفه تبلیغات کانال تحلیل سیاسی👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2850554239C983f38caaa ایدی تبادلات @Madar1214
مشاهده در ایتا
دانلود
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
«کمین پرچم»؛ رودست مقاومت فلسطین به رژیم صهیونیستی 🔹در این علمیات، مقاومت فلسطین در میله‌ی پرچم، مو
👆👆👆👆ببینید اینا نظامی های تا بن دندان مسلح ارتش چهارم دنیا با پشتوانه هلیکوپتر های آپاچی و تانک های فوق فوق فوق مدرن مرکاوا هستند! آخرت جاسوسی دنیا که میشد موساد! با کمین پرچم چهار تاشون اینجوری کتلت شدن! کمین پرچم جنبش های جهادی فلسطین که انگشت کوچیک کوچیک کوچیکه نیروی قدس سپاه هم نیستن! بعد اینا میخوان با ما بجنگن! اینا فقط برای کدخدا پرست ها و عشاق غرب شاخ اند، ما نه با موشک سجیل بلکه با کمین پرچم میکشیمشون! سوپر هورنت تو نشون بده عمو ببینه! اون بمبه که جواد ظریف میگفت آمریکا باهاش میتونه کل سیستم دفاعی ما رو نابود کنه؟ احتمالا یادشون رفته به اسرائیلی ها بدن که اینجوری انتر و منتر جبهه مقاومت نشن! آیدی فیک ها و اکانت جعلی های پلاس تو اینستاگرام یگان 8200 اسرائیل! چش کورتونو وا کنید ببینید همکاراتون چجوری سقط شدن! حیف اینجا کلی لیبرال نفوذی دارید وگرنه زیر بیست سال دیگه بالای سرتون بودیم! اینه! اون غول نظامی اطلاعاتی که برای ما ساختن سرباز هاشون اینجوری تیکه تیکه میشن!
🔴 روحانی : چه ایرادی دارد که بخشی از استادیوم ورزشی که هیچ منافاتی با قانون و شرع و مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی ندارد، به بانوان اختصاص یابد. ✍ یعنی اگر اش ثابت شد؛ شما کوتاه می آیید؟ . پس دنبال ایراد شرعی اش نگردید، حالا که میخواهند؛ ببریدشان همانجا که میخواهند؛ . مسئله به این سادگی را نه به لاینحل تبدیل کنید نه به سیاسی. 🔸 امروز مکان میخواهند و فردا که مکان جداگانه خسته کننده شد و نداد؛ . مگر همین جماعت نماز جمعه را مختلط نکردند؟ مگر کسی حکم شرعی اش را پرسید؟ ؟
پیشران سیاست های نولیبرالی در ایران نه بانک مرکزی یا وزارت بهداشت و آموزش پرورش که وزارتخارجه است که مهمترین ماموریتش برداشتن موانع ساختاری هضم شدن در سرمایه داری فراملی است.نیروی پیشران این هضم منافع طبقاتی وارداتچی هاست که انصافا #ظریف به شایستگی این طبقه را نمایندگی میکند *هرمس*
💢بعدها معلوم خواهد شد چقدر از مشکلات مردم حوزۀ علمیه بوده است! ✅گاهی با چند اقدام می‌توان جلوی فتنه و گرفتاری جامعه را گرفت؛ اما وقتی این اقدامات ساده انجام نشود، خدا غضب می‌کند. بسیاری اوقات، آغاز فتنه‌ها از نابجاست. علی(ع) به که از دستِ معاویه به‌ستوه آمده بودند، فرمود: «اگر توهینِ باطل کرده بودید، کارتان به اینجا نمی‌رسید» یعنی از همان اول، اگر مردم یا نخبگان جامعه وقتی را دیدند، در مقابلش سکوت نمی‌کردند، کارشان به آنجا نمی‌کشید. ✅تفکر سالهاست که این کشور را زمین‌گیر کرده و هیچ هم از این تفکر فاصله نگرفته است، درحالی‌که ما تفکر دیگری لازم داریم؛ در این زمینه به تولیدِ دانش نیاز هست. ✅بعدها در تاریخ ثبت خواهد شد که چقدر از و معیشتیِ امروز مردم، به‌عهدۀ حوزه علمیه بوده که به شیوۀ لیبرالی ادارۀ اعتراض نکردند؛ البته با یک حرکت به‌موقع، یک‌صدا و همه با هم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#امام_خمینی_بدون_تحریف 💢نه تو سرباز منی نه من سرباز توام ✅این نسل باید خود مستقیما به سراغ شناخت "خمینی" اقدام کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ظریف دیروز توی این مصاحبه مخالفین FATF رو متهم کرده به پولشویی و بعد رسانه‌های ضد انقلاب به صورت گسترده صحبت‌های ظریف رو پوشش دادن همین مزخرفات رو آقای ظریف موقع برجام هم می‌گفت ، وقتی که آمریکا ما رو تهدید به حمله نظامی می‌کرد ایشون برگشت گفت آمریکا با یک بمب میتونه سیستم دفاعی ما رو از کار بندازه! به جای این که جواب منطقی به مخالفین FATF بدن شروع می‌کنن به لجن‌پراکنی و خوراک رسانه‌های ضدانقلاب رو جور می‌کنند چه چیزی از این بهتر که جواب افتضاحاتشونو توی این ۶ سال با این تخریب‌ها بدن؟
6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥فوری 🔥 متلاشی و به درک واصل شدن چندین سرباز اسرائیلی در یک تله انفجاری زیر پوشش یک پرچم فلسطینی درود خدا بر نیروهای مقاومت 🇵🇸👌✌️
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
ظریف دیروز توی این مصاحبه مخالفین FATF رو متهم کرده به پولشویی و بعد رسانه‌های ضد انقلاب به صورت گست
آقای ظریف واقعا خسته‌ نباشید که نقش یک ضد انقلاب تمام عیار رو برای جمهوری اسلامی بازی می‌کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
#خاطرات_رهبر_انقلاب۱۰ ورود به دنیای تحصیل باید بگویم اولین مرکز درسی که من رفتم، مدرسه نبود، مکتب
۱۱ دوران کودکی ما نان گندم نمی‌توانستیم بخوریم، نان جو گندم می‌خوردیم چون نان گندم گران‌تر بود. البته یک دانه نان گندم می‌خریدیم برای پدرم فقط، ما نان جو گندم می‌خوردیم، گاهی هم نان جو... وضع‌مان خیلی خوب نبود و اتفاق می‌افتاد شب‌هایی که در منزل ما شام نبود. مادرم با زحمت زیادی که حالا بماند آن زحمت چگونه انجام می‌شد، برای ما شام تهیه می‌کرد. آن شام هم که تهیه می‌شد و با زحمت تهیه می‌شد، نان و کشمشی بود. آن وقت‌ها، از لحاظ مالی در فشار بودیم، یعنی خانواده‌مان، خانواده مرفهی نبود. پدرم یادم هست روحانی معروفی بود، اما خیلی پارسا و گوشه‌گیر بود، لذا زندگی‌مان خیلی به سختی می‌گذشت. در دوران کودکی با زحمت بسیار، برای ما کفش خریده بود که تنگ بود. پدرم دیگر قادر نبود که این‌ها را عوض بکند یا کفش دیگر بخرد، آمدند گفتند که خوب این کفش‌ها را می‌شکافیم، اندازه می‌کنیم و برایش بند می‌گذاریم. یک عالمه خوشحال شدیم که کفش‌هایمان بندی شد. آمدند شکافتند و بند گذاشتند بعد زشت شد، چون بندهایش خیلی فرق داشت با کفش‌های دیگر، خیلی زشت و ناجور درآمده بود. چقدر غصه خوردیم و خلاصه چاره‌ای نداشتیم. ۱۳۷۶/۱۱/۱۴
j001.mp3
5.97M
🌹شبتون آروم با نوای #قرآن که آرامش بخش #دلهاست❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا