باسلام
به کانال هادیان بصیر جهاد تبیین خوش آمدید. ما در این کانال نکات مربوط به جهاد تبیین را مورد بررسی قرار می دهیم و همچنین در مورد نکات سیاسی پیرامون جهاد تبیین صحبت می کنیم. خوشحال می شویم که در بحث های گروهی ما شرکت نمایید و شبهات خود را در مسائل مختلف با ما به اشتراک بگذارید
کانال هادیان بصیر همراه شما در رفع شبهات در زمینه های مختلف سیاسی و اعتقادی جهت ارسال شبهات به آیدی بنده حقیر مراجعه کنید
@Mahdif313
#سیاست_علوی
✨ قرارگاه جهادی هادیان بصیر✨
@Jihadd313
#ارزشی
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شکست ابهت ارتش تا دندان مسلح صهیونیستی توسط پیرمرد فلسطینی!
🔺 «ابوصدام التوتنجی» از خدّام مسجدالاقصی هدف خود از ایستادگی در مقابل نظامیان صهیونیست هنگام یورش آنان به مسجدالاقصی را به چالش کشیدن آنان و بیان مالکیت فلسطینیان بر مسجدالاقصی برشمرد!
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 #جهان_مدیا|انتقاد استاد خسروپناه از نبود شورای عالی غذایی در کشور
🔹دهها شورای عالی در کشور داریم ولی جالب اینکه شورای عالی امنیت غذایی نداریم در حالیکه یکی از مهمترین مسائل کشور همین است؛ رهبری بر مسئله جمعیت تاکید دارند، خب جمعیت بیشتر، امنیت غذایی میخواهد ولی فاقد سیاستگذاری عالی در این زمینه هستیم./ جهان آرا
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پرفسور مسعود درخشان:
باید تورم را از بین برد. برای از بین بردن تورم اولین کاری که باید بکنیم این است که نظریات اقتصادی سرمایهداریِ لیبرال را کنار بگذاریم. دنبال فریدمن نروید که چطور تورم را باید کنترل کرد!!!
بانکهای خصوصی و دولتی باید تعطیل شوند و یک بانک ملی داشته باشیم تا تورم از بین برود.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 توسل به امام زمان(عج)
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: امشب را که #شب_قدر است، قدر بدانید. مشکلات عمومی مسلمین، مشکلات کشور، مشکلات شخصیتان و مشکلات دوستان و برادرانتان را با خدای خودتان مطرح کنید. به ولیّعصر، ارواحنافداه، توجّه کنید؛ به در خانه خدا - مسجد - بروید و به برکت امام زمان از خدای متعال خواستههایتان را بگیرید. بنده هم از همه شما ملتمس دعا هستم. ۷۱/۱/۷
🏷 #بهار_قرآن
📥 نسخه قابل چاپ👇
https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=49993
⭕️ آلمان داره پناهجویان افغانستانی رو آواره میکنه تا مهاجران تازهوارد اوکراینی رو توی کشور خودش جا بده!
چرا؟ چون اوکراینیها پوست سفید دارن و چشای آبی؟ خودتون میفهمید چقدر نژادپرست و حال بهم زن هستید یا بهتون بگیم؟
حال بهم زنتر از شما غربیها، طرفدارانتون توی ایران!
👤 خانووم احمدی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
ما اگر با اختلاسگر مشکل داریم
صد برابر با فتنهگر و منافق مشکل داریم
بگذریم که امثال کرباسچی و حجاریان و نعمت زاده و جهانگیری و زنگنه و آخوندی که به خودی خود باعث و بانی ۸۰ درصد دزدیها و اختلاسهای بعد از انقلاب هستند اصلاحطلب بودند!
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴از تویوپت تا لکسوس!
سال ۱۹۳۹ میلادی، ژاپن دو شرکت خودروساز آمریکایی جنرال موتورز و فورد را از خاک خود بیرون کرد تا صنعت خودروی ملی ایجاد کند. ژاپنیها می دانستند که هیچ کشوری از نظر صنعتی به هیچ جایی نمیرسد مگر اینکه یک صنعت خودروی پیشرفته داشته باشد.
و میدانستند که تا خودروساز خارجی در کشورشان حضور دارد، خبری از صنعت خودروی ملی نخواهد بود.
پس از شانزده سال حمایت تمام قد دولتی و صرف هزینههای سنگین، شرکت تویودا (تویوتای فعلی) سال ۱۹۵۵ خودروی تویوپت را تولید کرد.
این خودرو اما تبدیل به نماد سرخوردگی صنعتی مردم ژاپن شد. به آمریکا صادر شد اما آمریکایی ها آن را عودت دادند. ۲۵ سال گذشت و صنعت خودروی ژاپن به جایی نرسید. کار به جایی رسید که منتقدان صنعت خودروی ملی، خواهان بازگشت خودروسازان خارجی شدند.
اما این گفتمان نتوانست غالب شود و گفتمان تولید ملی همچنان به مسیر طاقت فرسای خود ادامه داد.
اگر امروز می بینیم که شرکت تویوتا برند نخست خودروسازی جهان است، باید بدانیم این موفقیت نه از طریق مشارکت با فورد و جنرال موتورز به دست آمده و نه یک شبه حاصل شده است.
تویوتا مسیری طولانی برای رسیدن به این نقطه پیموده است.
خودروسازی در کشور ما به همان مرضی دچار است که زمانی خودروسازی ژاپن گرفتار بود. آنها فورد زده بودند، ما پژو زدهایم! آنها از شر بیگانه خلاص شدند و ۶۰ سال بعد لکسوس را تاسیس کردند.
یک تصور غلط درباره صنعت خودروی ایران وجود دارد و آن اینکه "خودروسازان ما تحت حمایت شدید دولت هستند". این گزاره از اساس اشتباه است و آن را باید به این شکل اصلاح کرد: "خودروسازان فرانسوی و مشخصا پژو-سیتروئن و رنو تحت حمایت شدید دولت ایران هستند".
امتیازات متعددی چون انحصار و... که تصور میشود برای خودروسازان ایرانی وجود داشته، در واقع برای خودروسازان فرانسوی بوده است.
خودروسازان ما خودرو نساختهاند. خودروی فرانسوی را برای فرانسویها سر هم کرده و به ایرانیها فروختهاند.
یکی دو سال پیش برای بازدید از خط تولید یک شرکت خودروسازی رفته بودم. مسئول یکی از خطوط مونتاژ میگفت قطعات ما در گمرک گیر کرده است. گفتم چرا؟ گفت چون روی تمام قطعات وارداتی، آرم یک قطعهساز داخلی حک شده و گمرک میگوید این چجور کالای داخلی است که دارد وارد میشود؟!
مشکل دیگر صنعت خودروی ما، همین مافیای قطعهسازی است که در واقع واردکننده قطعات و مونتاژ کار است، اما خود را تولیدکننده جا زده است. در یک کلام، ما خودروسازی نداریم، در یک سطح مونتاژ قطعات داریم، در سطحی دیگر، مونتاژ خودرو.#
این مسئله نه در سطح ایران خودرو و سایپا قابل حل است، نه حتی در سطح وزارت صمت. مسئله، یک مسئله ملی است و بسیج همه ظرفیتهای علمی، دانشگاهی، صنعت دفاعی(سرریز فناوریهای تحصیل شده در صنایع دفاع) و... را میطلبد و این اقدام فرابخشی، صرفا با فرماندهی شخص رئیسجمهور ممکن است.
ما اگر از شر مونتاژکاری خلاص شویم و عزم تولید کنیم، یقین بدانیم در مدتی بسیار کوتاهتر مسیر پیشرفت این صنعت را خواهیم پیمود. جایی که ما امروز قرار داریم، به قله بسیار نزدیک تر از جایی است که ژاپن در آن روزها قرار داشت.
پیشرفت، صبر و تلاش و هزینه و مجاهدت میخواهد. با مصرف کردن خودروی خارجی از محل صادرات نفت یا با مونتاژ پژو و رنو ما هرگز طعم شیرین پیشرفت را نخواهیم چشید. لیبرالهای ایرانی که مخالف تولید داخلیاند، از پیشرفت فقط خوشگذرانی با پول نفت و تولید بیگانه را میفهمند.
ما همچون ژاپن که فورد و جنرال موتورز را بیرون کرد، پژو و رنو را بیرون نکردیم. به ما وعده خودروساز شدن با مشارکت خارجی را دادند، اما وابسته و عقبمانده نگهمان داشتند. الحمدلله که با تحریمها فرانسویها از ایران رفتند. کاش صبر و ارادهای که در مسئولان و مردم ژاپن بود...
برای پیمودن مسیر پیشرفت در مردم و مسئولان ما هم به وجود آید. آیا روزی میرسد که امثال مهندس آرین به مدیریت خودروسازی ما منصوب شوند و ظرفیتهای مالی، دانش بنیان و دانشگاهی کشور موظف شوند در خدمت این صنعت راهبردی قرار گیرند تا خودروی پیشرفته ایرانی تولید شود؟
مردم ما هم دلسوزند، هم صبور، هم فهیم. اگر این عزم را در مسئولان کشور ببینند، اگر بسیج ظرفیتها و ارادهها را ببینند، اگر پیش روی آنها چشمانداز دقیقی ترسیم شده و زمانبندی مشخصی پیش چشمشان باشد، شک نکنیم برای پیشرفت خودروسازی ایران از هیچ کمکی دریغ نمیکنند.
✍#سید_یاسر_جبرائیلی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 پنجاه ســــال جاسوسی
با فرد مرموزی که هیچ کدوم از رئسای جمهور #آمریکا جرأت نداشتند، با اون مخالفت کنند، اشنا بشین.
جی.ادگار هووِر
پنجاه سال رئیس FBI
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
10.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کارشناس ضد ایرانی اینترنشنال سعودی: این شبکه با عوامل شبکه های تکفیری همکاری دارد!
💢 عبدالستار دوشوکی، فعال سیاسی ضد ایرانی:
🔺 "هر کارشناسی که در تلویزیون اینترنشنال دعوت می شود اگر طبق اهداف این شبکه صحبت نکند حذف خواهد شد؛ مثلا فردی که هیچ تخصصی درباره استان سیستان و بلوچستان نداشت و کارشناس تلویزیون های تکفیری هم بود را دعوت می کردند فقط برای اینکه حرفهای مجری برنامه را تأیید کند!"
#بدون_سانسور
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ سرهنگ بازنشسته آمریکایی:
📍ایرانیها حاضر نیستند از انتقام سليمانی عقب بکشند/با توقف مذاکرات وقت میخرند تا بتوانند به اهداف خود برسند...
🆔 Kavoshmedia
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔺فارغ از شخص، رئیسجمهور بعدی فرانسه با یک جامعهی دوپاره، کاملا قطبی، خشمگین و حامل نارضایتی گسترده روبرو خواهد بود....
ضعیف شدن فرانسه بعد از خروج انگلستان، دومین ضربهی جدی به اتحادیه اروپا خواهد بود...
اگر دوپینگِ «روسیههراسی» اثر نکند، روزهای تاریکی در انتظار بروکسل است!
💬 مهدی خانعلی زاده
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi