⭕️ پشتوانه حکومتی سرود «سلام فرمانده» چه کسانی هستند؟!
✔️ دلایل توجه غافلگیرکننده جامعه ایرانی به اجتماعات سلام فرمانده
✍️ سرود «سلام فرمانده» یک غافلگیری بزرگ به خصوص برای آندسته از اپوزسیون خارج نشین بود، که بر اقدامات ضد فرهنگی در جامعه ایران تمرکز دارند. آنها در برابر این غافلگیری مجبور شدند سرود سلام فرمانده و کمپین خودجوش تبلیغاتی آن را یک کار حاکمیتی معرفی کنند و خبر بدتر نیز برای آنها، آن شد که علی رغم طرح این موضوع، سیر توجه مردمی به ایران سرود نه تنها کم نشد بلکه اظهارات آنها مردم را بیشتر تحریک کرد و چه بسا ضدانقلاب از علنی کردن مخالفت های خود با این سرود اینک پشیمان نیز شده باشد. با این وجود پشتوانه حکومتی سرود سلام فرمانده چه کسانی هستند و دلایل توجه غافلگیرکننده جامعه ایرانی به آن چیست؟!
1️⃣ هنر «سرود» در جامعه ایرانی مدت ها مورد غفلت قرار گرفته بود و در همین چند سال اخیر است که جریان انقلابی یکبار دیگر این عرصه مهم و تاثیرگذار را مورد توجه قرار داده است. در اواخر دهه پنجاه و دهه شصت سرودهای انقلابی پرشوری در کشور مورد توجه فرآگیر آحاد جامعه قرار گرفت ولی به مرور هم جامعه هنری و هم فعالین انقلابی از سرود فاصله گرفتند. البته در اواخر دهه هفتاد و همچنین در دهه هشتاد و نود هم مداحی های متعدد و با مضامین خوب در کشور مورد توجه سراسری قرار گرفت و اساسا روح جامعه ایرانی هراز چندگاهی اشتراک نظر جمعی نسبت به برخی مداحی ها و آهنگ ها از خود نشان داد و اصل اقبال عمومی، چیز جدید و استثنایی در این پنج دهه اخیر نیست.
2️⃣ ایران مدت هاست در زیر پوست خود فضای حماسی ویژه ای به خود گرفته است، در این سالها ایران بارها اقدامات شجاعانه نظامی همانند متلاشی کردن داعش در عراق و سوریه، حملات موشکی غافلگیرکننده مقتدرانه به دشمنانش و در راس آن آمریکا داشته که زیر پوست جامعه ایرانی روح سربازی برای وطن و آرمانهای مذهبی را بیش از گذشته تقویت کرده است. روح سرود سلام فرمانده یک حماسه هم در درون و هم در ظاهر کلید واژه های خود دارد و توانسته حماسه خوانی و حماسه خواهی به روز شده جامعه ایرانی، را بیرون بریزد. البته این خاصیت ذاتی سرود خوب و موسیقی تاثیر گذار است که درون انسانها را می تواند، نمایان می کند.
3️⃣ متن سرود سلام فرمانده در ذات خود یک اعتقاد تاریخی چند صد ساله قوی (مهدویت) در عقبه خود دارد و یک حس و تجربه قوی چهل ساله انقلابی نیز آن را تقویت می کند. این دو مولفه سبب هم فرآگیر شدن آن و هم اعتماد گسترده به این سرود در جامعه ایرانی شده و مردم نسبت به آن حس پیشداوری سیاسی و اجتماعی قبلی کمتری دارند. در واقع مجموع این دو بخشی از فطرت جامعه ایرانی است و کافیست یک سرود و موسیقی خوب این فطرت را تحریک کند.
4️⃣ برخی موسیقی ساده و حتی سبک بودن متن شعر سلام فرمانده را نقطه ضعف آن می دانند، این در حالیست که اتفاقا همین موسیقی و شعر ساده خودمانی سبب گسترش و اقبال به آن شده است. ضمن اینکه کار پیچیده موسیقی چه بسا متناسب نیز برای کودکان و نوجوان نباشد و کار تربیتی برای کودکان به پیچیدگی های معمول موسیقی و شعری نیاز چندانی ندارد.
5️⃣ نکته جالب فرهنگی و تربیتی نیز در فرامتن شعر وجود دارد و آن اینکه اکثریت پدر و مادرها نسبت به متن سرود اطمینان قلبی دارند ولو اینکه خود به لحاظ ظاهر، چندان مقید به نمایان کردن زیاد، چنین اعتقاداتی در جامعه نباشند. پدر و مادرهای ایرانی متن و حضور در چنین محافل سرودخوانی را برای تربیت بچه هایشان مفید می دانند و به همین دلیل اولین مشوق سرودن سلام فرمانده توسط کودکان، در خود خانواده ها و توسط پدران و مادران شکل گرفته است.
💢ادامه دارد
✍ #مهدی_جهان_تیغی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
⭕️ پشتوانه حکومتی سرود «سلام فرمانده» چه کسانی هستند؟! ✔️ دلایل توجه غافلگیرکننده جامعه ایرانی به ا
6️⃣ نکته آخر اینکه سرود سلام فرمانده غیر دولتی و غیر حاکمیتی گسترش پیدا کرد ولی حتما یک سرود حکومتی است! در جای جای این سرود، انقلاب اسلامی، آرمان ها و قهرمانانش حضور مستقیم دارند. اصرار به اینکه سرود را به شکلی سکولار ادامه داده شود اتفاقا بدترین چیز است و ریشه در این دارد که مدعیان از فطرت جامعه ایرانی خبر ندارند و یا خوشبینی لازم را به ملت ایران که بهتر از ملت حجاز در عهد رسول الله(ص) و مردم کوفه در عهد امیرالمومنین(ع) است را ندارند. همین مردمی که برای شنیدن و همراهی با سرود سلام فرمانده حضور پیدا می کنند، اتفاقا پشتوانه مردمی حکومت هستند ولو اینکه اگر از آنها پرسیده شود از جمهوری اسلامی درحال حاضر راضی هستید، جواب منفی بدهند. زیرا اینان همان مردمی هستند که در یوم الله های چهل سال گذشته، چنان به خیابان می ریزند که میزان حضورشان از راهپیمای های معمول روز قدس و یا 22 بهمن که برگزار میشود، هم جلوتر می زند. ایران در روز 9 دی 88 و یا تشییع میلیونی حاج قاسم در تهران و کلان شهرهای دیگر ایران در سال 98، تا دلمان بخواهد جمعیت های رنگارنگ تر و بسیار بزرگتر از برخی اجتماعات «سلام فرمانده» به خود دیده است. خلاصه آنکه پشتوانه حکومتی سرود سلام فرمانده دقیقا همین مردمی هستند که با خواندن سرود سلام فرمانده منقلب می شوند، اشک می ریزند و با احترام نظامی فریاد می زنند؛ «سیدعلی دههی نودی هاشو فراخوانده ...»
✍ #مهدی_جهان_تیغی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
11.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑📽میگن اگر تو آمریکا و اروپا گرونیه بهشون فشار نمیاد چون به دلار پول میگیرن!
♨️ببینید جواب هموطن مقیم آمریکا به این خوشخیالی ها چیه
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
12.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑📽 گزارش مهم بانک جهانی از کشورهای که ارز دونرخی را حذف کردند
تصمیمات دولت در اکثر حوزهها کاملا کارشناسی و با همفکری کارشناسان طیفهای مختلف است👌
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴حق دارند از سلام فرمانده عصبانی باشند
به ضد انقلاب خارجی و دنبالههای داخلی آنان حق بدهیم از #سلام_فرمانده عصبانی باشند، فحاشی کنند، عقده گشایی کنند و نتوانند این خیل عظیم جمعیت مشتاق این سرود انقلابی را ببینند.
به ضد انقلاب خارجی و دنبالههای داخلی آنان حق بدهیم از سلام فرمانده عصبانی باشند، چرا که بیش از ۴ دهه است انواع دسیسه ها و جنگها مخصوصا جنگ نرم، شناختی، روایت ها و ارادهها را بر روی ملت ایران با هزینههای بسیار زیاد عملیاتی کردهاند و امروز پیمانکاران این حملات عمدتا شناختی از دیدن این جمعیتِ اغوا نشده و نسل آینده غیور که غیرت دینی دارند در داخل ایران و کشورهای حوزه مقاومت تعجب کرده و به نتیجه رسیدهاند که آب در هاون می کوبیدهاند.
به ضد انقلاب خارجی و دنبالههای داخلی آنان حق بدهیم از سلام فرمانده عصبانی باشند، چرا که همین نسل غرق شده در اینستاگرام و فضای مجازی ول که تا امروز آماج حملات شناختی و ترکیبی بوده به یکباره با این سرود انقلابی در صحنهی دفاع از انقلاب اسلامی حاضر میشود و بسیاری از اهداف آنان را بر هم میزند.
به ضد انقلاب خارجی و دنبالههای داخلی آنان حق بدهیم از سلام فرمانده عصبانی باشند، چراکه سلام فرمانده و سلام فرماندههای آینده مانعی جدی بر سر اجرای نظم نوین جهانی در ایران، منطقه و جهان است.
به ضد انقلاب خارجی و دنبالههای داخلی آنان حق بدهیم از سلام فرمانده عصبانی باشند، چرا که سالها هزینه کردند تا نسل انقلابی در ایران عزیز را استحاله کنند اما همین نسل در دهان آنان دارد میزند.
و سلام فرمانده تازه اول راه است، یک لبیک در باب جهاد تبیین با چاشنی آتش به اختیاری که همان کار تمیز فرهنگی است و نشان داد بدون سازمانهای عریض و طویل و مختل فرهنگی رسانهای هم میشود کار جدی در صحنهی انقلاب اسلامی انجام داد.
و یک نکته مهم، هر کار خالص، دلی و مردمی قطعا برکات و امدادهای الهی را به دنبال خواهد داشت، با سلام فرمانده نباید مغرور شد، باید راهبرد درست تولید محتوای مردمی که همیشه در تنگناها به داد ایران اسلامی رسیده است را جدی تر دنبال کرد، مردم عزیز ما علی رغم مشکلات معیشتی و گلههایی که دارند همچنان بر سر عهدشان با امام زمان(عج) و امامین انقلاب مانده اند، قدرشان را بیشتر بدانیم...
سلام فرمانده یک آفند شناختی به دشمنان داخلی و خارجی بود و نشان داد میشود در گوشه رینگ پدافند مخصوصا در حوزههای فرهنگی-اجتماعی نماند و نمونهای بود از جنگ روایتها با تاثیر بسیار برانگیختگی و توزیع شوندگی...
✍ #سید_علیرضا_آل_داود
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⭕️ مشکل غربگراها با "سلام فرمانده" ناموسیه
سند ۲۰۳۰ ناموس غربگراهاست
سلام فرمانده فاتحهی ۲۰۳۰ رو خونده
حسن روحانی: من از هر چیز بگذرم از ۲۰۳۰ نخواهم گذشت.
👤 ایشیخاکی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
#همسفرتاخدا💕
در پیوند ازدواج قرار نیست
دو نفر به هم برسند
قرار است باهم به خدا برسند...
همسر یعنی #همسفرتاخدا 🌹
https://eitaa.com/joinchat/38207491Cc6c96dd0d0
کانال همسفرتاخـــدا برای آمادگی مجردهاوخودسازی متاهل هاتاسیس شده✅
مطالب روزانه کم
تبلیغ تبادل ومطالب متفرقه نداریم❌
https://eitaa.com/joinchat/38207491Cc6c96dd0d0
#ارزشی
🔴رئیسی: کارخانه خصوصی شده را انبار پیاز کردند
رئیس جمهور:
🔹واگذاری شرکتها و داراییها به زیرمجموعههای دولتی خصوصیسازی نیست.
🔹ترسیم بایدها و نبایدهای صحیح در خصوصی سازی یک ضرورت است و بیش از همه، دولتمردان باید به آنها ملتزم باشند.
🔹بررسیهای ما نشان میدهد که در موارد مختلف کارخانه های را به انبار سیبزمینی و پیاز تبدیل کردهاند و یا دستگاهها را فروختهاند.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⭕️ پنتاگون #شیر_خشک وارد می کند!
https://t.co/ZAXhVurMtT
پ.ن: وقتی در شرایط جنگی هستی، نیروهای مسلح وارد فعالیت های اقتصادی می شوند.
43 سال است درگیر جنگ نظامی، اقتصادی، فرهنگی و رسانه ای هستیم.
43 سال است می گویند، #سپاه و نیروهای مسلح به پادگان ها برگردند!
#اقتصاد
#اوکراین
👤 جعفر بلوری
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 عدالت در حد بالا هم برقرار شود، باز هم #جهاد_تبیین نیاز است..
● فقر را به ۸.۱درصد رسانده بودیم، هیچکس نگفت نظام کارامد است..
● با یک ناهار خوردی رئیس جمهور را به لجن کشیدند
● رسانه های انقلاب در ضعف هستند
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴ویژه/ شرایط ساماندهی ناوگان وانت بار در کشور اعلام شد
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴نسل از دست رفته یا نسل دستنیافتنی؟
جنگ تحمیلی که تمام شد، پسران دهه شصتی هنوز پشت لبشان سبز نشده بود. تکلیف دخترها هم که معلوم بود؛ هنوز به تکلیف نرسیده بودند. دهه شصتیها دستی بر آتش دفاع مقدس نداشتند، اگرچه دود جنگ بدجوری به چشم این نسل فرو رفت. نسل سوخته نبودند اما مجال این را هم نداشتند تا در کورهی معارف جنگ، پخته شوند. قد درک آنها به انقلاب ۵۷ نمیکشید و در دفاع مقدس نیز تازه داشتند قد میکشیدند. هنوز چشمشان به درس و کارنامه نخورده بود که قطعنامه امضا شد. وقتی امام جام زهر را نوشید، هنوز دهان این نسل بوی شیر میداد. هیچ دهه شصتی نفهمید که «فتح خرمشهر یک مسأله عادی نیست، بلکه مافوق طبیعت است.» آنها کجا میدانستند که «دفاع مقدس از الطاف خفیهی الهی است.» نمیدانستند که «پاوه باید آزاد شود»، جملهای تکوینی است، نه تکلیفی. اینکه نگاه خلّاق امام روح الله جنگ را برعکس خلایق گنج میدید، کجا در قاموس فهم این نسل جای داشت؟
اگر غرامت جنگ به قربانیان آن میرسد، میراث دفاع مقدس اما نسل به نسل باید دست به دست شود. دهه شصتیها امروز دهه نودیها را در دامن دارند. همان بچه دبستانیهایی که امید امام بودند، امروز بچه دبستانی دارند. آفتاب معارف جنگ تحمیلی به خودشان نتابیده هیچ، فرزندانشان سایهی جنگ را هم ندیدهاند. نسلی که آفتاب و مهتاب ندیده، لابد درکی از منوّر و خمپاره ندارد. واقعیت اما این است که ما زیادی مقهور عصر ماهواره شدهایم. وقتی آمار داشتههایمان را از بلندگوهای دشمن بشنویم، دستگاه محاسباتیمان مختل میشود. نسل دستنیافتنی را نسل از دست رفته میپنداریم. نفوذ فرهنگی جدی است، اما القای استحالهی فرهنگی جدیتر است. بنمایهی رشادت و ستمناپذیری هنوز در خمیرهی نسل نو هست. ظواهر شاید عوض شده اما هنوز قلبهای پاک برای اعتلای این خاک میتپد. چون عرصهی اثبات وفاداری نسل غیورِ از جنگ جامانده فراهم نشده، آنها را دستکم گرفتهایم.
وقتی ما زیر بمباران هژمونی رسانهای غرب سنگر گرفته بودیم، دهه شصتیها بیرق دفاع از حرم را برداشتند و دهه هفتادیها جاپای حسین فهمیده گذاشتند. در منظومهی معیوب ادراک ما از چیستی و چگونگی نسل جدید، صدرزادهها و حججیها نه یک جریان زندهی فراگیر، بلکه یک مثال نقض محسوب میشوند. اخبار را اگر درست دنبال کنیم، شهید دهه هشتادی هم داریم. وقتی انقلاب و دفاع مقدس هنوز برای مجاهدان لبنانی و یمنی و سوری الهامبخش است، چرا برای دهه نودیهای میهن خودمان نباشد؟ اینکه در فهم چراییِ تکثیر و توزیع و صدور گفتمان «سلام فرمانده» در باب مهدویت درماندهایم، یعنی نسل غیور جامانده را دستکم گرفتهایم. با همهی کاستیها و سستیها و نادرستیها، به آینده انقلاب باید خوشبین بود حتی اگر لازم باشد برچسب سادهلوحی را به جان خرید.
#سلام_فرمانده
#سوم_خرداد
✍ #زهرا_محسنی_فر
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi