✨﴾﷽﴿✨
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
#سلام_امام_زمانم
🔴امام خمینی(ره)
♦️در این نهضتی که شما ملت ایران زن و مرد، همه قائم به آن هستید، این نهضت برای خداست می خواهید که طاغوت را از بین ببرید، می خواهید که کسانی که ملت شما را تضعیف کرده اند و ملت شما را در تحت اختناق و فشار و چپاول در آورده نجات بدهید، می خواهید که حکومت خدا را در ایران ایجاد کنید، چه شکست بخورید و چه شکست بدهید پیروز هستید.
📚امام خمینی ره ۱۳۵۷/۱۱/۱۹
#بهترين_اعمال_كريمان
#نهج_البلاغه
◽️مِنْ أَشْرَفِ أَعْمَالِ الْكَرِيمِ غَفْلَتُهُ عَمَّا يَعْلَمُ
🔴يكى از باارزش ترين كارهاى كريمان تغافل از چيزهايى است كه از آن آگاهند
📘#حکمت_222
#پای_درس_نهج_البلاغه
#فقط_به_عشق_علی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ اسکای نیوز:
📍واشنگتن پرتاب موشک ماهوارهبر ایران را محکوم و اشاره کرده که در آینده میتوان از این موشک برای حمل کلاهک هستهای استفاده کرد/کشورهای گروه 7 معتقدند این اقدام، رزمایشی سیاسی از سوی ایران برای برقراری توازن در مذاکرات است...
#عربی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ شایعه
📌اخیراً ویدئوی کوتاهی در فضای مجازی دست به دست شده که در آن ادعا میشود در فرودگاه نجف پلیس عراق تعدادی خانم ایرانی را مورد ضرب و شتم قرار میدهند.
✅ واقعیت
این تصویر مربوط به دادگاهی در شهر سلیمانیه عراق است و ربطی به ایران و ایرانی ندارد.
🔹 پینوشت
علاوه بر خط تولید شایعه که نسبت به همسایگان (خصوصاً عراق) فعال است، در آستانه محرم و اربعین از این دروغ های کثیف، بیشتر خواهید دید. مراقب باشید!
#جریان_تحریف
#جنگ_شناختی
#شایعه
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢ما شوخی شوخی به رسانه ها و اطلاعات غلط باختیم
🔹در حاشیه سفر رئیس جمهور به اصفهان و روایت یک جوان از دیدار با رئیسی
حتما ببینید💯
#محتشم✍️
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
🔴📷 #جهان_مدیا|انتشار معنادار تصاویر نشست ناتو از سوی روسیه
🔺آژانس فضایی روسیه عکسها و مختصات مراکز تصمیم گیرندگان ناتو و محل برگزاری نشست بعدی ناتو در مادرید، پایتخت اسپانیا را منتشر کرد.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨🇮🇷🇦🇷 🤝🏽 🇧🇷🇷🇺🇮🇳🇨🇳🇿🇦✨
ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه:«در حالیکه کاخ سفید در اندیشهی قطع روابط، ایجاد ممنوعیتها و اعمال تحریمهای بیشتر، گسترش تباهی و فساد در سراسر جهان است، ایران و آرژانتین درخواست رسمی عضویت خود در سازمان #بریکس را ارائه کردند.»
#جنوب_جهانی
👤 ⛰️Παρνασσός🇵🇸
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
طبق یافتههای علمی اخبار جعلی در توییتر سریعتر، عمیقتر و دامنهدارتر از اخبار واقعی نشر مییابند.
برای نمونه خبر جعلی فوق بیش از ۹ هزار لایک و بیش ۳۰۰ بار بازنشر میشود اما کسی به جزییات عکس توجه نمیکند که درختان بدون برگ هستند و پوشش مردم لباس های گرم است.
👤 سيد علي موسوي
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
عبور دولت-ملت
از میدان مین ترکیبی - ۱
1- دانشجو که بودیم، برخی اساتید غربزده دائما از اهمیت رئالیسم در روابط بینالملل میگفتند و ایدهآلیسم را نکوهش میکردند. میگفتند باید واقع گرا بود و از شعار و آرمانها دست کشید. چین را مثال میزدند و میگفتند با آمریکا کنار آمد و اقتصادش رونق گرفت. میگفتند رویکرد ایدئولوژیک را باید کنار گذاشت تا پیشرفت کرد. شبیه این ادبیات، از زمان دولت موقت، در بین برخی مدیران مطرح بود و در دولتهای بعدی، گاه و بیگاه زمزمه میشد. انبوه این ادعاها سرانجام در پروژه برجام، به بوته آزمون درآمد.
2- طیف مذکورهرگز پاسخ ندادند: چرا باید آزادی در قاموس لیبرالیستی، ارزشمند باشد، اما آزادگی و استقلال اسلامی- ایرانی، ضدارزش محسوب شود؟ چرا اسلام را با برچسب ایدئولوژی، تخطئه میکنند؛ اما لیبرالیسم و کاپیتالیسم و منطق سلطه غرب بر جهان را ایدئولوژیک نمیدانند؟! چرا از ناسیونالیسم دم میزنند، اما مواضعشان همان است که قدرتهای استعمارگر برای تسلط بر کشورها تجویز میکنند؟ اگر دینداری، عزتمندی، ستمناپذیری و حقطلبی، ایدهآلیستی است و باید محکوم شود، چرا شکمپرستی، شهوترانی، اسارتطلبی و توجیه برّهگی و بردگی- چنانکه مثلا نشریه حزب اتحاد ملت درباره مذاکره با ترامپ نوشت- ایدئولوژیک قلمداد نمیشود؟
3- چین را مثال زدند، اما نگفتند که آیا چین، تولید اقتصادی و تولید قدرت در حوزههای دیگر را طبق منویات آمریکا متوقف کرد تا رونق اقتصادی بخرد، یا این که بر تولید انواع منابع قدرت پافشاری کرد و در تمام حوزههای نفوذ آمریکا و غرب پا گذاشت تا آنها را عقب راند؟! آیا چینیها برنامه هستهای، توانمندی نظامی و نفوذ منطقهای را «مزاحم» و «دردسر»ی که باید واگذار کرد، میانگاشتند؟ یا مثلا، کمر تولید را با فرش قرمز پهن کردن برای برندهای خارجی شکستند و سیاست نکاشت و نساخت (نیروگاه و پالایشگاه) را سرلوحه مدیریت کردند و کاسه گدایی به دست گرفتند؟ آیا تاریخ سراغ دارد که مثلا آمریکاییها و اروپاییها با چینیها همان کاری را کرده باشند که با دولت برجام کردند: به دیپلمات ارشدش برای نمایندگی در سازمان ملل ویزا ندادند، از دادن بنزین به وزیر خارجهاش در مونیخ امتناع کردند، توافق با او را که فتحالفتوح خوانده میشد، در هر دو دولت اوباما و ترامپ زیر پا گذاشتند و سرانجام گفتند حتی اجازه واردات دارو و واکسن را هم ندارید؟!
4- دولت برجام و دیگر هیچ، به ماههای پایانی خود رسیده بود. اوباما و ترامپ، رفته و تحریمهای ویزا، آیسا، سیسادا، کاتسا -900 تحریم بیشتر از پیشابرجام- را به یادگار گذاشته بودند. دولت بایدن هم که دندان غربگرایان را شمرده بود، بر فشار حداکثری پافشاری کرد. رسیدیم به موقعیتی که آقای روحانی گفت «واکسن کرونا، سوهان قم نیست که بخواهیم وارد کنیم»؛ و سخنگوی دولت تاکید کرد «واردات واکسن، پشت سد FATF قرار گرفته و معطل آن است. نپذیرفتن FATF اکنون آثار خود را بر تراکنشهای مالی و تامین کالاهای ضروری نشان میدهد». یک سال قبل، انتخابات در شرایطی برگزار شد که کرونا در حال قتلعام بود و در کنار نارضایتی از عملکرد اقتصادی دولت، تاثیر منفی بر نرخ مشارکت (به عنوان یکی از ارکان قدرت ملی) گذاشت. برنامه مطلوب غرب، ظاهرا خوب پیش رفته بود. فراتر از کاهش مشارکت، بنا بود احساس ناامنی، شیرازه امنیت کشور را از هم بپاشد.
5- مردادماه سال گذشته، بنا بر ضرورت، مراجعهای به تریاژ و اورژانس دو بیمارستان «بازرگانان» و «سوم شعبان» داشتم. ازدحام جمعیت بیماران کرونایی آنقدر زیاد بود که حتی گرفتن نوبت و دیدن پزشک را تبدیل به کاری طاقتفرسا کرده بود. پزشکان هم، یکی در میان، بین اورژانس و بخشها در تردد بودند. پذیرش و درمان بیماران اورژانسی، بسیار سخت بود. فریاد و بگومگوی تند برخی مراجعان با کادر اورژانس، صحنههای بسیار تلخی را پدید آورده بود. اتفاق مشابهی در صفهای طولانی- و بعضا بیفایده- تزریق واکسن در جریان بود. لاشخورهای رسانهای هم زبانشان دراز بود و در طعنه و تمسخر کم نمیگذاشتند.
💢ادامه دارد💢
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
عبور دولت-ملت از میدان مین ترکیبی - ۱ 1- دانشجو که بودیم، برخی اساتید غربزده دائما از اهمیت رئالیسم
عبور دولت-ملت
از میدان مین ترکیبی -۲
6- یازده ماه بعد- هفته گذشته- بنا بر ضرورت دیگری، به بخش اورژانس بیمارستان سوم شعبان مراجعه کردم، یک نوبت صبح و نوبت دیگر، بعد از ظهر و تا اواخر شب. این بار، تریاژ و اورژانس بیمارستان کاملا خلوت بود. خبری از آن دعوا و مرافعههای تلخ نبود. اجازه بدهید تفاوت دو صحنه را با زبان آمار روایت کنیم. دوم شهریور ۱۴۰۰، در حالی که هنوز دولت جدید تشکیل نشده بود، کمتر از ۲۴ میلیون دُز واکسن تزریق شده بودند؛ ۴۰ هزار و ۶۲۳ بیمار کرونایی جدید شناسایی، و ۵ هزار و ۴۸۷ نفر در بیمارستانها بستری شده بودند.
آن روز ۷۰۹ بیمار کرونایی جان باختند و ۷ هزار و ۷۲۷ بیمار در بخش مراقبتهای ویژه بستری بودند. اما دیروز، در حالی که بیش از ۱۵۰ میلیون دُز واکسن تزریق شده، شمار بیماران شناسایی شده جدید به ۳۵۲ نفر (کمتر از یک صدم شهریور پارسال) کاهش یافته و ۵۴ نفر هم بستری شدند؛ یکهزارم شهریور ۱۴۰۰. دیروز به لطف پروردگار، فقط یک نفر در اثر ابتلا به کرونا جان باخت و تعداد بستریها در بخش مراقبتهای ویژه، از ۷ هزار و ۷۲۷ نفر، به 204 نفر کاهش یافت. این موفقیت بزرگ بدون برجام و FATF و با اهتمام دولت محترم و همدلی و همراهی کادر خدوم درمانی و ملت شریف ما به دست آمده است. بدین ترتیب، نقشه گروگانگیری سلامت ملت ما از سوی دشمن و غربگرایان برای تحمیل خسارتی بزرگتر از برجام، خنثی شد.
7- رسانهها و سیاستبازانی که سال گذشته از نبود واکسن و قتلعام کرونا مینالیدند، اکنون تغییر فاز داده و میگویند چرا دولت، ظرف ده ماه نتوانسته به اقتصاد رونق بدهد. یکی از افراطیون مدعی اصلاحات، در واکنش به سخنان شنبه شب رئیسجمهور، نوشته: «مهمترین نکته این سخنان این بود که بخش اصلی آن، مربوط به تورم بود. وقت خود و دولت را نیز عموما صرف این مسئله میکند و برای سیاستگذاری تولید جایی باقی نمیماند... این حرف که «اصلاح اقتصادی ارز 4200 تومانی باید قبل از دولت ما اتفاق میافتاد و اگر یکی دو سال قبل انجام میشد، هزینه آن کمتر بود»، درست است، پس چرا انجام نشد؟ اقدامات نواصولگرایان علیه دولت روحانی در اعتراضات ۹۶ و بهویژه ۹۸، نشان داد که انجام این کار، فاجعهبار بود و حتی راه را بر تغییرات در این دولت هم میبست».
8- داستان را از وسط، گزینشی و وارونه روایت میکنند. چرا تورم، تبدیل به مسئله مهم دولت شده و از کجا آمده؟ رکورد تورم 60 درصدی در دولت قبل، چگونه پدید آمد؟ نقدینگی به عنوان موتور پرشتاب تورم، در دولت «برجام و دیگر هیچ»، 900 درصد افزایش یافت و از 430 هزار میلیارد دلار به حدود 4000 هزار میلیارد تومان رسید. این رویداد در کنار کسری بودجه 480 هزار میلیاردی، موجب ترمز بریدگی تورم شد. دولت جدید البته موفق شد به میزان 13 درصد از تورم پیشین بکاهد؛ در عین حال، یکی از پیامدهای جهانی جنگ اوکراین، ایجاد تورم 7 تا 20 درصدی در کشورهای مختلف بوده است. متغیر دیگر در تورم، حذف اجباری ارز ترجیحی است. مهندسی معیوب دولت سابق، موجب حراج 60 میلیارد دلار (1260 هزار میلیارد تومان رانت) شد. در حالی که روحانی ادعا میکرد «ما برای دولت بعدی، ریلگذاری کردیم تا راحت باشند»، یکی از عناصر غربگرا، چند ماه قبل با وقاحت نوشت: «دو پوست موز زیر پای دولت است. اول ادامه دلار ۴۲۰۰ تومانی. دوم حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی. انتخاب کنید که کدام گام را برخواهید داشت؟».
💢ادامه دارد💢
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
عبور دولت-ملت از میدان مین ترکیبی -۲ 6- یازده ماه بعد- هفته گذشته- بنا بر ضرورت دیگری، به بخش اورژا
💢عبور دولت-ملت
از میدان مین ترکیبی -۳
9- ادعا میکنند نواصولگرایان(!؟) مانع اصلاحات درست در دولت سابق شدند. آیا آنها، فاجعه ارز 4200 تومانی را تصویب کردند؟! نواصولگرایان، برای دهنکجی به دولت نهم و دهم، کارت سوخت و سهمیهبندی بنزین را برای چهار سال حذف کردند و موجب قاچاق 144 هزار میلیارد تومانی شدند؟ آنها، یکشبه قیمت بنزین را سه برابر کردند و با پوزخند گفتند «خود من هم صبح جمعه باخبر شدم»؟ افراطیون مدعی اصلاحات، میراث کسری بودجه 480 هزار میلیاردی، بدهکاری 1500 هزار میلیاردی، سررسید ماهانه 12 تا 13 هزار میلیاردی سود اوراق فروخته شده (500 هزار میلیارد برای چهار سال)، نداشتن بودجه برای پرداخت حقوق مرداد 1400 کارمندان و... را چگونه توجیه میکنند؟
10- متهمان اصلی سیاستهای ویرانگر در گذشته، میتوانند طعنه بزنند که دولت جدید، گرفتار تورم است، یا سرعت حرکتش کُند است، اما اهل فن میدانند که از نگاه مزدوران رسانهای غرب، قرار بود ایران منهدم شود و دولت موفق شده بخش مهمی از مینهای کار گذاشته را خنثی کند. سخن از نقشهای است که مدیر معدوم شبکه آمدنیوز دربارهاش گفت: «مجموعه ما در انتخابات 96 تحلیل امنیتی داشت. اینجور نبود که بگوییم اصلاحطلبیم یا عاشق روحانی. آیا اگر رئیسی یا قالیباف سر کار بود، این مشکلاتی که در کشور وجود دارد، الان بود؟ ما براساس تحلیل امنیتی به این نتیجه رسیدیم که باید برویم پشت سر فردی مثل روحانی. کشور باید به نقطه جوش میرسید».
از وطنفروشانی سخن میگوییم که اکبر گنجی، اسفند 98 درباره کارکردشان اذعان کرد: «ما کارمندان دولتهای راست افراطی، از طریق کروناهراسی، ایران و ایرانیان را نابود خواهیم کرد. وظیفه ما وحشتافکنی است تا با فرو پاشاندن سازمان اجتماعی، مردم را به خشونت جمعی بکشانیم. گمان باطل نکنید که ما مخالف سیاسی، مدافع حقوق بشر، فمینیست و... هستیم. ما تشنه مرگ و خون مردم ایرانیم. کاری را که شدیدترین تحریمهای تاریخ نتوانست انجام دهد، ما موظفیم با کروناهراسی انجام دهیم».
11- ایران، طبق محاسبات دشمن و به اعتبار ترکیب فشار حداکثری با کارکرد مدیریت اشرافی غربگرا باید پارسال از پا درمیآمد، و اصلا نوبت تشکیل دولت جدید در شهریور 1400 نمیرسید. هر کدام از بحرانهای چندگانه، برای از پا درآوردن دولتی تازه کار کافی بود. غربگرایانی که امروز درباره عدم موفقیت دولت در تکرقمی کردن نرخ تورم طعنه میزنند، یا تبعات توقف روند ارزپاشی خود را به رخ میکشند، در باطن امر، از این که دولت موفق شده بخش مهمی از آن اَبَربمبها و اَبَربحرانهای ترکیبی را خنثی کند، عصبانی هستند؛ ولو با طعنه و تمسخر برگزار کنند. آنها میدانند اگر موفقیتهای داخلی و خارجی دولت انقلابی گسترش یابد، نه پشمی بر کلاه دشمن خواهد ماند و نه این پادوها میتوانند دیگر سر بلند کنند.
💢روزنامه کیهان💢
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
🇵🇹♻️پاکسازی بومیان آفریقا، قسمت سوم
🔻قتل عام ویریامو( موزامبیک) ، نمونهای از خشونت سازمانیافته گسترده علیه بومیان، طی جنگهای استعماری پرتغال در آفریقاست. نمونهای که بیشباهت به سایر کشتارهای استعمارگران و برتریطلبان سفیدپوست در آفریقا نیست.
🔻بر اساس اسناد موجود، صبح روز شانزدهم دسامبر ۱۹۷۲، دستور قتل عام پنج دهکده در ویریامو، به نیروهای مسلح پرتغالی ابلاغ شد. سپس، اطراف منطقه بمباران شد تا عملیات راحتتر انجام شود. در این جنایت، حدود ۳۸۵ نفر از بومیان به قتل رسیدند. این تعداد، به جز قربانیان شکنجههای پلیس و سه روز تعقیب و گریزی است که به دنبال این قتل عام اتفاق افتاد.
‼️اگر تلاش تعدادی از خبرنگاران نبود، این جنایت برای همیشه در تاریخ دفن میشد. اما پس از تلاشهای چندین ماهه تعدادی از خبرنگاران و شجاعت یکی از بازماندگان قتلعام در نقل رویداد، بالاخره در تاریخ دهم جولای ۱۹۷۳، در نشریهی تایمز به اطلاع عموم رسید. در تاریخ بیست و دو نوامبر سال بعد نیز، سازمان ملل، پس از جمعآوری مستندات، گزارش آن را منتشر کرد.
💠انتشارات دانشگاه آکسفورد، بخش تاریخ آفریقا
🌐https://oxfordre.com/africanhistory/view/10.1093/acrefore/9780190277734.001.0001/acrefore-9780190277734-e-1029
🔴 چهره واقعی غرب مدعی حقوق بشر در
✅ کانال جنایات غرب
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ بردگان جنسی و صنعت مد و پوشاک
مافیای مد و لباسی که جامعه را به دست گرفتند!
منشا برخی مدها از کجاست؟
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
هرکس مبارز است
هم دشمن دارد
هم بدخواه
دغدغه نصیب هرکسی نمیشود
و این حسادت زاست...
#محتشم✍️
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
▪️آن کسانی دم از حقوق بشر میزنند که اوّلیترین حقوق انسانها را، هم در زندانهایشان، هم در سرتاسر دنیا، هم در تعاملشان با ملتها و حتّی با ملت خودشان زیر پا لگدکوب میکنند! اینها میگویند حقوق بشر! شکنجه را قانونی میکنند
#حقوق_بشر_آمریکائی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
🔺هدفشان امیدزدایی از جامعه و زمینه چینی برای بازگشت مجددشان به عرصه سیاسی است وگرنه بعید است که ندانند اولا برای قضاوت درست راجع به عملکرد دولت جدید باید کمی بیشتر از یکسال صبر کنند و درثانی برای مقایسه بهتر باید قیمتها در انتهای دولت جناب احمدی نژاد (از ارز و مسکن و خودرو گرفته تا ماست و...) و همچنین میزانِ یارانه پرداختی و حقوق و دستمزد در دولت قبل را هم درنظر بگیرند!
#جریان_تحریف
#سرطان_اصلاحات
#مهدی_قاسم_زاده
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
هدایت شده از لابی سایه ها
قال الامام الصادق (ع) : الحمد لله الذی جعل أعدائنا من الحمقی..
امام صادق علیه السلام: خدا را شکر که دشمنان ما را از احمق ها آفرید.
🔴🔴🔴🔴🔴🔥🔥 فوری فوری فوری
در یک حرکت ناشیانه از پیج رسمی من و تو فارسی در اینستاگرام، پستی منتشر شد مبنی بر این که یکی از مقامات آمریکا گفته است: بایدن در مقابل تهران به التماس افتاده است، و دقایقی بعد پس از این که متوجه این شدند که این پست به نفع ایران و نظام جمهوری اسلامی است و با وطن فروشی و جیره خواری من و تو منافات دارد بلافاصله از اربابان احمق تر از خودشان دستور گرفتند تا این پست را حذف کنند😂😂😂😂😂😂
🔺 این رسانه ها سال هاست که با وارونه جلوه دادن مسائل و نگفتن دستاورد های انقلاب، و بزرگنمایی مشکلات، دارند فعالیت میکنند و برخی ها را فریب میدهند
💢عبرت های برجامی ایران
و نیاز فوری آمریکا در مذاکرات -۱
🔹فرسایشی شدن مذاکرات برجامی، نباید ما را از اولویت های خود غاقل کند. ایران، در برجام همه امتیازات را نقد و برگشت ناپذیر واگذار کرد اما امتیازات نسیه، یا دارای تاریخ مصرف کوتاه و ناپایدار و نقض پذیر را گرفت.
♦️برآمده از عبرت های برجام، مطالبه مشروع ایران این است که تحریم ها، به شکل موثر و پایدار لغو شود، به نحوی که به انتفاع پایدار و تضمین شده منتهی شود؛ و گرنه، تعهدات ایران هم باید به همان میزان، ناپایدار و تدریجی و برگشت پذیر باشد. (مثلا انباشت مواد غنی سازی شده در ایران، تحت نظارت آژانس، به جای خروج از کشور).
🔹آمریکا اما همان شیطان سابق است. با وجود عهدشکنی آشکارو انگشت نما شدن، می خواهد عایدات راهبردی کسب کند و مُشتی وعده قابل نقض بفروشد. اهمیت فعلی توافق در این است که پس از چنگ اوکراین، میزان ذخائر نفتی آمریکا و ذخائر جهانی، به پایین ترین سطح خود در چند دهه گذشته رسیده است.
♦️این در حالی است که مستعمراتی مانند عربستان، با حداکثر ظرفیت خود، به خدمت غرب شتافتند. با این وجود، قیمت نفت 125 دلار را هم تجربه کرد و رسانه هایی مانند فارین پالیسی، نفت 150 دلاری را برای پاییز و زمستان پیش بینی می کنند.
🔹اکنون اقتصاد آمریکا و اروپا، رکورد های تورمی بی سابقه در چهل سال اخیر را تجربه می کنند و پیش بینی می شود تدریجا وارد رکود سنگین هم بشوند. رابرت هابک وزیر اقتصاد آلمان گفته؛ "برای جبران کمبود گاز روسیه، باید به دوران استفاده از زغال سنگ برگردیم".
♦️در حالی که به نظر می رسد روسیه در مقابل تحریم ها از پا در نیامده، چند ماه پیش رو، برای سیاست و اقتصاد غرب بسیار حیاتی است. در این شرایط ویژه، آمریکا و اروپا نیازمند فوری "بازگشت نفت ایران به بازار" و استفاده از بار روانی و تبلیغاتی آن برای مهار قیمت نفت هستند.
🔹آمریکا ضمنا نیاز دارد به برجام بر گردد تا هم به مکانیسم ماشه دسترسی داشته باشند و امکان بازگرداندن تحریم های سازمان ملل بدون جلب نظر شورای امنیت را -به مثابه شمشیر داموکلس بازدارنده ایران- به دست آورد؛ و هم برنامه هسته ای شتاب گرفته ایران را به نقطه فعالیت حداقلی و مهار شده برگرداند.
♦️دولت بایدن نیاز دارد به نوعی از توافق خوب (بد برای ایران) دست یابد که بتواند به عنوان موفقیت در انتخابات کنگره، برای افکار عمومی فاکتور کند.
💢ادامه دارد💢
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
💢عبرت های برجامی ایران و نیاز فوری آمریکا در مذاکرات -۱ 🔹فرسایشی شدن مذاکرات برجامی، نباید ما را از
💢عبرت های برجامی ایران
و نیاز فوری آمریکا در مذاکرات -۲
🔹نگاه آمریکا به تعلیق تحریم ها در احیای برجام، موقتی است؛ به نحوی که بحران اقتصادی را پشت سر بگذارد و سپس بتواند شیطنت های تحریمی را از جانب دولت یا کنگره از سر بگیرد.
♦️بنابراین آمریکا در کوتاه مدت، تحریم فروش نفت ایران را تعلیق می کند، اما محتمل است که بعد از چند ماه، در مقابل دسترسی ایران به درآمدهای نفتی کارشکنی کند. همچنان که تهدید و کارشکنی علیه سرمایه گذاری های میان مدت و بلند مدت شرکت ها در ایران محتمل است.
🔹آمریکا و اروپا اکنون، به عرضه دو میلیون بشکه ای و بالاتر نفت ایران نیاز دارند. و حال آن که توافقی ناپایدار با خسارت های راهبردی را به ایران پیشنهاد می کنند. بازگرداندن وضعیت شرطی سازی اقتصاد ایران به توافق و مذاکرات، یکی از اهداف مد نظر آنهاست.
♦️موضوع مهم دیگر که باید مد نظر داشت، کنگره و انتخابات چهار ماه بعد آن است. کارکرد کنگره -در تکمیل رفتار دولت آمریکا- به حداقل رساندن عایدات ایران از توافق بوده؛ از جمله با قانون اینارا که امکان سرمایه گذاری یا تجارت میان مدت و بلند مدت را هزینه دار می کند.
🔹این قانون و قوانین تحریمی دیگر در پسا برجام، مانند کاتسا و آیسا، با اتفاق نظر دو حزب جمهوری خواه و دموکرات، تصویب شده اند. ضمن این که پیش بینی می شود در اثر کارنامه اقتصادی بد دولت بایدن، جمهوریخواهان در انتخابات آتی کنگره موفقیت بیشتری کسب کنند.
♦️کنگره، قانون «اينارا» را در سال 2015 براي نظارت بر توافق هستهاي با ايران تصويب کرد و طبق آن، رييسجمهور آمریکا برای تداوم تعلیق تحریم ها، ملزم به ارائه گزارش هر سه ماه یک بار به كنگره درباره پايبندي ايران به توافق بود. "اينارا" در سنا با 98 راي موافق و تنها یک مخالف به تصويب رسيد.
🔹اینارا در مجلس نمایندگان هم، با 400 راي موافق و فقط 25 مخالف تصويب شد. این قانون عملا عُمر هر گونه معامله شرکت ها و دولت ها با ایران را به سه ماه کاهش می دهد؛ چون معلوم نیست کنگره در سه ماهه بعدی، ادامه اجرای برجام را تایید کند یا نه. (این هم از دستاورد های ویژه توافق برجامی در دولت روحانی است!)
♦️دومین تحریم، قانون موسوم به كاتسا CAATSA مصوب 2017 است که در سنا با راي 98 راي و فقط دو راي منفي تصويب شد. در مجلس نمايندگان هم، با 419 راي موافق و 3 راي مخالف به تصويب رسید.
🔹قانون سوم، تحريم ايران و ليبي (ايلسا ILSA) است که بعدها با حذف لیبی، به قانون ISA تغییر نام یافت و سرمايهگذاري بيش از 40 ميليون دلار در سال براي توسعه بخش نفت وگاز در ايران را ممنوع می کند.
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢جالبرین مثال دکتر عباسی از نحوه کار کردن در ایران!!!!!!
🔻کار کردن در ایران مثل فوتبال امریکایی( راگبی) هست نه فوتبال انگلیسی.
چرا؟؟؟ #ببینید👆
#جنگ_شناختی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032